2015. 02. 23.
Búcsúzik: Február, felkészül: Március (feb. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Búcsúzik: Február, felkészül: Március (feb. 23-24-25-26.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 23.:
HŐS-E A PAPUCSÁLLATKA?

0

Nem, csak az év bohóca.

Kiemelten nem ajánlott:
TV2, 20:20: Éden Hotel – Na, ide is sikerült összefújnia a szemetet a szélnek. Műsorvezető (LOL, MUHAHA, stb.): berki vasaltheréjű krisztián, a noname versenyzők egymás alá licitálnak erkölcsben, de a legjobb a műfajmeghatározás: „taktikai valóságshow” – MAGYARUL: a legnagyobb geci nyer itt is. Igazából ezek a realitik csak és kizárólag a határok kitolására és a csürhe dehumanizálására szolgálnak (ahogy sorozatok közül a Trónok harca, a Fekete vitorlák, Walking Dead, a mozifilmeknél meg az Éhezők viadala, a Twilight na és az ötvenárnyalat). Az első BB-ben még elég volt inni meg baszni, aztán ahogy bejött a számítás, a csatornák egymással versenyezve keresték a legnagyobb retardáltakat akiket ki tudott termelni a fogyasztói társadalom (vagyis papíron "normálisak", de egy teljes szereplőgárda összesített IQ-ja még így is 10 alatt mozog). Az biztos, hogy ha én az agymosott birkacsürhe egy tagja lennék, elkényeztetve érezhetném magam: előbb a VV böfögései-hányásai, most meg ez, dehát én sajnos a Lecsúszott Értelmiség megtestesülése vagyok (még úgyis hogy nincs érettségim), így aztán ki is hagyom, és a hírek alapján én csinálom jól:

Nem lesz prűd az Éden hotel: „Mit vár az Éden hoteltől és a hamarosan induló Rising Star című tehetségkutatótól, miért elégedett a nézettséggel? Miben különbözik a TV2 és az RTL hírszerkesztése? György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója válaszol.” – Bár nem vagyok Fideszes, innentől kezdve én megtripláznám a reklámadót, és tényleg:
comment:com 18+ Visszaszámlálás: Nem kamionosok és kurvák-buli lesz az a TV2-es Éden Hotel – Miért, eddig más volt? :DDD – „Karaktereket, érdekes egyéniségeket kerestek a producerek, nem üresfejű szexgépeket és szilikonnal felturbózott műkörömépítőket. Nyugi, azért lesz szex is a szappanoperai elemekkel operáló taktikai reality-ben, anélkül nem teljes ez a műsor. Mi nagyon várjuk már!” – Én ehelyett is inkább a Gianna Michaels-összest fogom nézni egy korsó sör mellett...

Talán érdemes:
Nyolckor a kötelező heti régi (és ismétlésgyanús) magyar vígjáték a Duna World-ön Kabos Gyulával mint Papucshőssel, aki egy balul sikerült leánykérésből inkább A PORNÓBA  az álmok által kínált alternatív valóságba menekül, és igyekszik meggyőzni magát arról hogy nem is lett volna olyan boldog a nő mellett. Lássuk, sikerül-e! Ugyanabban az időben ugyancsak vígjáték a Cinemaxon egy leleményes Bankrablásról, hol a börtönviselt elkövető (George C. Scott) egy építkezést kihasználva viszi véghez az akciót, továbbfejlesztve a nálunk is dívó falból kirántós módszert, ő ugyanis a teljes mobilfiókot felpakolja egy teherautóra, hogy legyen ideje a zsákmányból csemegézni. Hiába, mindent a győztes visz – de csak ha sikerül meglógnia a rendőrök elől. Üldözősdi, némi anarchista börleszkhumorral. Kilenckor lesz még egy kis baseballozás a Film+2-őn egy véletlen lesérülés hatására csodadobóvá változó gyerekről, aki a semmiből lesz Az év újonca, annyira hogy még egy nagymúltú játékost is ki akarnak golyózni miatta. Elvileg családi film, de sajnos elég sablonosra sikerült, az egyetlen szembeötlő dolog belőle hogy mintha a besaball-filmekbe mindig kellene valami bűvös vonás: hol egy elvarázsolt ütő vagy pálya, hol meg egy csodatévő sérülés...

Hétfő? #LESZAROM.
lángoló: Seggrázásból zene? Igen!: „Nagyon profi hölgy hátsó felére szen­zorokat szereltek, ő meg csak rázta.” – Én meg csak LESZAROM.
Bruce Willis lánya brutális hónaljjal és bimbókkal támadt – Brutális hogy én ezeket mennyire LESZAROM...
Hatalmas melleit tette ki a Facebookra a magyar celeb: „Ez már nyílt izgatás!” – Nem, Gianna mellei, na az az izgatás, ez itt nálam viszont még mindig csak egy LESZAROMra elég.
Szuperszexi szülinapot, Rihanna!: „A legdögösebb fotók a világsztárról.” – Happy LESZAROM to you, happy LESZAROM to you, happy LESZAROM, dear Rihonya, happy LESZAROM to you!
Felismerné K. K-t? – Nézze meg, hogy bulikázott Kim Kardashian és Paris Hilton tíz éveEKKOR MÉG EMBERFORMÁJA VOLT NEKI, DE MÁR ITT IS CSAK EGY PÉNZÉHES RIBANC VOLT LESZAROM.
apple - A hét legérdekesebb Apple-hírei egy percben – ...és az összes hír egy szóban: LESZAROM.
A Szex és New York Charlotte-ja még mindig jól néz ki – Én meg még mindig LESZAROM.
Mihalik Enikő a régi testéért küzd: „A modell valamiért épp nem elégedett igazán magával, úgyhogy nagy célt tűzött ki maga elé.” – Én is: azt, hogy minden vele kapcsolatos hírre csak annyit mondok hogy LESZAROM.
Ki az, aki megfoghatja Palvin Barbara combját?: „Ráadásul Valentin-napon. Mert valaki tényleg megtette.” – Pont LESZAROM hogy ki volt az.
Mihalik Enikő átlátszó estélyiben gálázott: „De már megint gyönyörű volt.” – Már megint LESZAROM...
Mihalik mára: pongyola és vörös rúzs: „Ilyen lett volna, ha a harmincas években lett volna hollywoodi díva.”PALVIN MIHALIK PALVIN PALVIN MIHALIK MIHAL a harmincas években is csak annyit mondtam volna rá hogy LESZAR SCHEISSE!
Így jógázik VV Gigi Thaiföldön: „VV Gigi Thaiföldön nyaral a pasijával. Így ünneplik meg az összeköltözést.” – Én meg így SZAROM LE itt, Budapesten  ^^
Nyaralgatunk, nyaralgatunk - Csak a szokásos: Horváth Éva bikiniben sütteti melleit – Csak a szokásos: LESZAROM.
karrier - Radics Gigi lehet, hogy Los Angelesbe költözikHÁT IGEN, ARRAFELE NAGYON KAPKODNAK A MAGYAR ÉNEKESEK UTÁN lehetséges hogy LESZAROM, még akkor is ha nem költözik ki.
YO 18+ Fannika bikiniben riszálja a seggét és rappelHÁT IGEN, MINDENT A CSÜRHE KEDVÉÉRT LESZAROM.
Nyőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő – Önök szerint mit csinál VV Fanni ezen a videón? – Hogy ő mit csinál, azt nem tudom, azt viszont igen, hogy bármit csinál, én LESZAROM.
tökély – Itt a magyar tévétörténelem legundorítóbb 3 és fél perce: „Persze a VV7-ben. 3 perc undorító böfögés, majd a végén valaki arconhányja magát.”LESZAR ARCONFOSOM: amikor egy szimpla leszarás már nem elég.

 

KEDD, FEBRUÁR 24.:
TITOKBAN AZ U-BOOT-BAN

0

Birkaemberek ürge,-és kutyabőr nélkül

Ajánlott:
Bár néha már az én fülemen is jön kifelé a politika, azért egy-két értelmes doksi kedvéért még hajlandó vagyok kivételeket tenni. Ilyen lesz a Duna World-ön este tízkor a Székelyföldi betyárok is, akikről azt érdemes tudni hogy az erdélyi erdőkben húzták meg magukat, miután az ötvenes évekbeli kommunista rendszer ellehetetlenítette őket és rágalomhadjáratot indított ellenük. Ennek meg is lett a böjtje: a fiúk a menekülés helyett az aktív (fegyveres) ellenállást és az önkéntes igazságszolgáltatást választották, hogy aztán végül sajnos a "törvény" emberei végezzenek velük. Utána negyed tizenkettőkor újabb bőrlehúzás az örökzöld ügynöktémáról az M1-en: a Lejáratás és bomlasztás stílszerűen azokra az akciókra koncentrál amikor az államvédelmi szervek dezinformáció terjesztésével lehetetlenítették el a megfigyelteket.

Talán érdemes:
Kilenc után öt perccel a már biztosan nem éretlen Claude Zidi vígjátéka a Duna TV-n egy csapodár biztosító-alkalmazottról és leendő feleségéről, akiknek kölcsönösen vannak titkai egymás előtt: a HOSTESS stewardess-menyasszony épp kilépne a cégtől a megállapodás kedvéért, csakhogy van még pár kitérő és vargabetű az életében amit bölcsen elhallgat. A férj amennyire örül a nő döntésének, annyira fázik attól hogy elmondja neki hogy őt meg pont most szólitja majd rendszeresen külföldre a munka. Huncut aki azt hiszi, hogy a szálak Titokban összeérnek Hongkongban. Végezetül hajnali háromnegyed kettőkor lesz még egy második világháborús dráma az AMC-n James Caan-nal mint Az X-1-es tengeralattjáró kapitányával, akire egy német hadihajó, a Lindendorf elsüllyesztését bízzák, ő pedig kiképez pár embert kisméretű tengeralattjárók vezetésére, mivelhogy azokkal lehet a legfeltűnésmentesebben véghezvinni a feladatot. Amilyen kiszámítható, olyan ritkán adják, már csak ezért is vegyük fel.

Kis hírek a nagyvilágból:
Gyógyítani akart a sorozatgyilkos ápoló:
"Harminc áldozata is lehet a németországi férfinak, aki titkon szívgyógyszereket adagolt." – Asszem erre mondják hogy a pokolba vezető út is csupa jó szándékkal van kikövezve. Ilyenkor örülök hogy nálunk nem ennyire jóindulatúak a kórházakban, engem is mindig egy nap után dobnak ki a detoxból...
A törököknek tetszik a keleti nyitás – Brr, el tudom képzelni :SS – „A török miniszterelnök és a köztársasági elnök is Budapestre jön.”ÉDES FASZOM, ezek a politikusok nagyon belejöttek! Nem lehetne inkább még egyszer a Merkel?!
Megszerezték az ISIS vezetőjének középiskolai bizonyítványátMUHAHA, ezzel most aztán rohadt sokat érnek. Mit csinálnak, beírnak neki egy intőt a keresztényirtásért vagy családlátogatásra mennek?
Megtalálták Habony Árpád érettségijét – ...ráadásul ugyanazon a napon mint az íziszesét. VÉLETLEN? ALIGHA!!!
Női polgármestere lett Bagdadnak – Nem baj, majd lesavazzák, ha már demokratikusan leszavazni nem tudták... :((( – "Irakban ilyesmi még nem történt, mióta világ a világ, sőt, a nők helyzete általában elég tragikus." – ...és ebben az a rohadt nagy vicc, hogy rögtön alatta a Díványon megmagyarázzák hogy miért jó, ami valójában rossz:
Minden, amit nem tudott a hijabról: "Vallási, politikai és társadalmi vonatkoztatása mellett praktikus kiegészítőként is szolgál a muszlim nők öltözködésében." – Nagyon jó. Eggyel felette nők elnyomása ígymegúgy, ezt meg mintha a Cosmopolitan rózsaszín lilaködébe mártogatták volna: "A kendő, mint politikai eszköz", "A kendő társadalmi szerepvállalása", de a legjobb amin konkrétan felröhögtem az mégis ez volt: "A kendő, mint a szabadság jelképe: Nem csak politikai és társadalmi hovatartozást, hanem a mobilitás szabadságát is jelképezheti a fejkendő viselése: a legtöbb szülő ugyanis sokkal engedékenyebb, ha lányuk hidzsábot hord, mivel úgy vélik, mélyen vallásos. Sok nő viszont szexualitásának palástolása miatt hordja: igen, sok hidzsábot viselő nő párkapcsolatban él, vagy csak szimplán aktív szexuális életet."MAGYARUL: azért a szabadság jelképe, mert palástolja a kicsapongásokat, azért a sekszuális forradalom jelképe mert lehetővé teszi a hithűségesség látszatát. MUHAHA, ez nagyon jó! Van még ilyen "érvetek" a fiókban, gyerekek? :D ...és igen, van: "A kendő, mint a biztonság garanciája: A fejkendőt többször biztonsági szempontból használják: a fej jelentős részét betakarva sokkal könnyebb elvegyülni a tömegben (...). Az olyan országokban például, mint Irak, az utóbbi évtizedben jelentősen megnövekedett a fejkendőt viselő nők száma, hiszen úgy érzik, így tudnak a lehető leghatásosabban eltűnni." – ...ahogy azt a magyar tanárnőt halálrakéselő fanatikus, meg a tömegben elvegyülő öngyilkos (és néha férfi!) merénylők is alátámasztják. Még hogy Irakban csak most terjedt el a fejkendő! Kurva jó ez az indexes logika, ha nem pont most robbantotta volna fel magát egy hétéves kislány ugyanezzel a technikával, még akár röhögni is tudnék rajta. Á, keressünk is valami politikamentesebb szórakozást, nézzük inkább mivel csapja agyon az időt (és néha magát) az X (vagy már Y?) generáció:
Életveszélyes szelfik: a kattintás, és meghaltak: „Egy rosszkor, rossz helyen elkattintott szelfi akár az ember életébe is kerülhet.”MUHAHA! AZT REMÉLEM IS! EVOLUTION FOR TEH WIN!!!44
Borzalmas halálhoz vezet a szelfizés. Csak a közelmúltban ezek történtek – Szépek ezek a sztorik, nagyon szépek, csak egy a baj, hogy ahol kellene (pld. koncerten) ott pont nem érheti ezeket a gyökereket ilyen baleset:
Lezuhant egy fotózkodó holland a Világvége nevű Sri Lanka-i szikláról: „Iszonyatos szerencséje volt, fennakadt egy fán az 1200 méter mély szakadékban, így túlélte.” – ...akkor ő most megúszta a Világvégét? :DD

 


SZERDA, FEBRUÁR 25.:
EMBER A HOMOKBAN

0

..de alatta mit visel a pasas?
 

Talán érdemes:
Úgy tűnik ma csupa vígjátékot kapunk, az elsőt a Cinemaxon kilenckor és Uruguay-ból, már a címe (Az állatok társas viselkedése) miatt is kicsit a Földlakók nemi élete nyomvonalán, csak itt egy halkutató road tripjéhez csatlakozik be egy zenészcsaj. Mindketten várnak valamit az úticéltól (Brazília): a férfi a delfineket, a nő önmagát szeretné jobban megismerni, de közben mégiscsak egymás lelkét és egyéb tájait térképezik fel... Negyed tízkor rövid időn belül a második bohózat érkezik Svájcból a Filmbox Family-ra a Homokemberrel, ami nem a közismert mese feldolgozása, hanem egy antiszociális fickó lelkibetegségének IRL manifesztációja: a lelkében lakozó sivatag ugyanis elkezd belőle "távozni" a külvilágba, az elhomokosodás megállításának egyetlen reményének pedig az addig utált kávéháztulajdonos csaj tűnik...

Ismétlés, talán érdemes:
HBO Comedy, 21:00: Jég veled! – Van-e annál szürreálisabb mint  mikor a napfény, a reggae ÉS A FŰ hazája, Jamaika pár lakója úgy dönt hogy a téli olimpia kedvéért bobcsapatot szerveznek? Van, például ha a sztori valós történeten alapul és az egyik karaktert Yul Brennernek hívják. De félre a tréfát, hisz a rendező Jon Turteltaub sem viccel, mert bár a tényeket itt-ott szabadon kezeli, de legalább ügyesen ötvözte a legkisebb szegénylegény meséjét a sportfilmekkel, a nevettetést az akkor még létező előítéletekre való rávilágítással, úgy hogy közben nem ment át a toleranciafilm elcsépelt műfajába. Az, hogy John Candy remekel mind a csapat edzője, szinte mellékes is emellett.

Kis hírek a nagyvilágból:
Kifosztották a Dessewffy-kriptát: „A grófi család síremléke elhanyagoltan áll Tiszavasváriban. Az egyháznak nincs pénze rá. (...) A lap megkereste a rendőrséget, hogy folyik-e nyomozás az ügyben. A településen élők azt mondták a lapnak, hogy a sírhelyet már többször kifosztották, a megyei rendőr-főkapitányságon viszont azt közölték, hogy az elmúlt három évben nem érkezett feljelentés hozzájuk a kriptával kapcsolatban.” – Teljesen jogos az ellenérv, majd ha a kripta lakói panaszt tesznek, akkor lehet intézkedni!! Addig is nézegessünk média-kriptaszökevényeket:
Borzalmasan néz ki - Rá sem lehet ismerni Geri Halliwellre: "Nem tdujuk mi történik az egykori Spice Girls taggal, de rohamosan és látványosan öregszik." – Most akkor tudjátok (öregedés) vagy nem tudjátok, basszus?! Ideje lenne eldönteni!
55 év csend: "Hetven éve annak, hogy tönkrebombázták Drezdát. Miért fojtották el a németek az őket ért szörnyűségek emlékeit?" – Hogy mi lenne ha nem mernék elfojtani, azt nemrég a Mandineren olvashattuk. Tanulság? Tessék szépen megtanulni hogy a történelmet a győztesek írják, Drezda és Hiroshima csupán szükséges állomások voltak a világbéke rögös útján egy-két járulékos áldozattal, és egyébként is, MINDEN BOMBA CSÚNYA ÉS ROSSZ, KIVÉVE AMIT A JÓK DOBNAK LE!!4 négy
Tony Blair tanácsokat ad az országnak, amit korábban lebombázott – Hol itt a gond?! A szövetségesek is segítettek Németország újjáépítésében, nemigaz? :D
Neten akart biológiai fegyvert akart venni: "A brit tinédzser addig klikkelgetett, míg egyszer csak rátört a brit terrorelhárítás." – Szerintem csak békés célokra akarta felhasználni. Most miért, ha a toniblernek lehet, neki miért nem? Hol itt a jogegyenlőség?!
Valentin-napi mészárlásra készülő fiatalokat fogtak el Kanadában – Ez lehetett volna az abszolút My Bloody Valentine. Csak aztán nehogy ők is világturnéra menjenek :DD
A Femen aktivistája nem szégyenkezik: „A Putyin ellen meztelenül tüntető Jana Zsdanova utálja az orosz elnököt, de az ukránt is bírálta. Exkluzív interjú.”ÉDES FASZOM, már megint ezek az exkluzív Origós interjúk. Jön Vladimir Vladimirovich™, erre véletlenül itt terem egy femenáci, véletlenül pucérkodik, véletlenül ott van a teljes magyar meg külföldi média, és alig egy nappal azután hogy a világot bejárták a fotók amiken a magyar rendőrök brutálisan (LOL) elviszik szegényt, máris exkluzív interjút tud adni az Origónak. Véletlenül.

Ham1 2015-02-18 19:50:22
Ha meglátok meztelen női tüntetőket, azonnal azokra az eszmékre asszociálok, amiket képviselnek....ja nem.

...a másik média-érdekességre pedig a Nap Kommentje hívja fel a figyelmet:

Hazudós1 2015-02-18 21:19:20
Felülről az ötödik képen van egy pina!
Az egyik hozzászólásomban volt sok pina.
Kitörölték.
Képi megfogalmazású pina lehet, alfabetikus pina nem lehet. Pedig mindkettő pina. Csak az egyik képina...

 

CSÜTÖRTÖK, FEBURÁR 26.:
ELBUTULT VILÁG

0

Paraziták háremében


Talán érdemes:
Cinemax, 16:40: Elborult világ – Dívnak mostanában ezek az alternatív jövőben / múltban / világegyetemben játszódó szerzői önkifejezések (huhh, majdnem leírtam hogy gyöngyvászonra írt maszturbációk): ami nekünk a Liza, a rókatündér, az a nagyvilágnak a Felhőatlasz, vagy előtte a Káosz birodalma, még korábban meg az az elmebeteg japán faszság aminek csakazértse írom le a nevét. Az Elborult világ eredeti címe Finsterworld, a rendező-forgatókönyvírót pedig Frauke Finsterwaldernek hívják, vagyis ő ilyen viccesen eljátszik a gondolattal hogy a néző beléphet a magán-univerzumába. Az itt látott Németország az örök napfény és rend világa, ami mögött (mint azt Lynch óta jól tudjuk) titkos féreg foga rág. Ahogy a példaként hozott többi alkotásnál, itt sem érdemes túl sok logikát keresni, ha valami, akkor a WTF-faktor fog minket a székbe szögezni. Ami viszont biztosan elmarad, az az ami mondjuk Lynch jobb műveiben szokott történni, vagyis hogy a nagy káosz adott pillanatban összeáll egyetlen sokkoló képpé vagy felismeréssé. Tizenegykor ugyanebben a kategóriában indul a FEM3-on a Három vak egér, ami újabb kísérlet a netes kapcsolatok mozgóképesítésére, és a többihez hasonlóan ez is el fogja kerülni azokat akikről szól, mivel még Edward Furlong kedvéért se fogják letölteni (én meg Elsa Zylberstein ellenére is ki fogom hagyni). Furlong játssza a netfüggő PC-szakértőt, aki éjszakáit is a képernyő előtt tölti egy chatbarátnő (Valérie Decobert) kedvéért, akit viszont pont az egyik ilyen közös ONLINE SEKSZchat közben ölnek még, és a főszereplőnek ekkor esik le hogy semmit nem tud a lányról - a rendőrség viszont ennek ellenére igényt tart rá mint tanúra. Egy dologban azért hűen követi a netet ez is: kaotikus, a semmiből jön és a semmibe megy. Kihagyható. A sportág utolsó versenyzője viszont csak akkor talánérdemes a figyelmünkre féléjfélkor hogyha látni szeretnénk hova csúszott szegény Val Kilmer: hát egész a Film+-ig és a Gyilkos parazitákig, ami egy mérsékelten sikerült variáció a Dologra, azzal a kivétellel hogy itt MINDEN hibát elkövetnek a szereplők, kezdve azzal hogy a Kilmer játszotta kutató-apa direkt mondja a lányának hogy NE jöjjön a bázisra, és amikor tudja hogy elindult, akkor sem küldi vissza a francba, folytatva az alapvető higiéniás-biztonsági szabályok be nem tartásával, a befejezés pedig kb. a lány helyszínre érkezésétől kezdve kitalálható. Ami jó, hogy sikerült egy kellően ocsmány kinézetű és táplálkozású élősködöt kitalálniuk és megvalósítaniuk, de ezzel ki is pukkant az egész.

Nem érdemes:
HBO, 21:00: A felszín alatt – Ez az a film, amiről mindenkinek max. Scarlett Johansson meztelenkedése jut eszébe (jó esetben még annyi sem, a legjobb persze ha már eleve kihagyta). A nagyon idézőjelbe tett történet szerint egy Scarlett Johansson-ra hasonlító alien férfiakat rabol el és megöli őket aztán végül maga is meghal, és akkor leveti az álcát ÉS KIJÖN BELŐLE AZ ADDIG REJTŐZŐ FEMEN-AKTIVISTA. Nem tudom ki a felelős az ilyen "forradalmi" ötletekért (valószínűleg ugyanaz aki az Ocean's Eleven valamelyik folytatásában a Julia Roberts-re hasonlító Julia Roberts-et kitalálta), de csak jelezném hogy az ilyen forgatókönyveket még a pornó fénykorában is visszadobták volna, annyira színvonal alattiak.

m3246 | Válasz 2014. aug. 05. 21:59 | 4/9
Az jó látni, hogy nem csak Magyarországon megy el a közpénz egetverő baromságokra :) Ha valaki meg tudja mondani nekem miről szól a film, annak megrendelem DVD-en és hazapostázom... Azért két dolog miatt érdemes (ha nem is megnézni de) végigtekerni... 1. nagyon jól bemutatja mennyire undorító hely Anglia (utcák, emberek, putris házak stb...) 2. SJ még ennyire lelakva is elképesztően jól néz ki :) szóval ha épp nem vagy magadnál és feltétlen erre vágysz tekerd át azt a 20 percet valahogy ki lehet bírni... 2/10

Ismétlés, nem érdemes:
Film+, 21:00: Az éhezők viadala – A korábban emlegetetett dehumanizáló szarok közül a leginkább "tartalommal" bíró és ezért legkártékonyabb, és a többihez hasonlóan ez sem elégszik meg egy résszel, se könyvben, se moziban. Az alapot a hasonlóan fos és embertelen Battle Royale szolgáltatta, de ott legalább még nyomokban volt valami társadalomkritika, ez viszont csak egy eszköz a csürhe agymosására, akik minimális gondolkodás nélkül is örülhetnek a Rejtett Tartalom megfejtésének (hú, a jövőbeli antiutópiát Panem-em hívják, és cirkuszi játékokban kényszerítik a fiatalokat egymás megölésére! HOW CLEVER!!!4) és az árukapcsolásnak (a főcímdallal befutó Lorde, aki a filmbeli játékban kb. egy percig élhetne). Voltmár, le is húztam már, de ezeket az agymosó szarokat nem lehet elégszer.

Gianna Michaels rovat:
Szerintem még mindig nincs elég Gianna Michaels a blogban, ezért elhatároztam hogy bebizonyítom hogy amikor nem az RKE és az alkohol, akkor Gianna Michaels a válasz mindenre. Kezdjünk is neki:
15 erotikus mozifilm, ami jobb A szürke 50 árnyalatánál: "Kim Basinger és Demi Moore sztriptíztánca vagy Sharon Stone villantása sokkal emlékezetesebb." – Hát nem, a legmélyebb nyomokat még mindig Gianna Michaels hagyta bennem :DD
600 ezer forintért bármilyen tárgyat leklónozhat – Affene, annyiból talán egy fél Gianna-klón is kijönne o_O
Álom: Ilyenek lennének a magyar glam-modelles bankjegyek: "A Tumblren indult egy thread, hogy vannak-e magyar nők, akik rákerülhetnének a pénzeinkre. VANNAK!"Helyesen: csak egy van, az sem magyar, és G.M. a monogramja. Örülök ha segíthettem!
2 nő minden irányból - Mila Kunis vagy Jenna Dewan volt jobb csaj? – Egyik sem, még mindig Gianna Michaels az.
proszektúra: A Kossuth tér legyen Moszkva tér!: „Azt álmodtam, hogy három napra összeköltöztem Vona Gáborral.“TE SZEGÉNY, AKARSZ BESZÉLNI RÓLA? :))) Nekem is szoktak ilyen álmaim lenni, bár én Gianna Michaels-szel szoktam összeköltözni 8)
Olyan férfit akarok, mint Putyin: "Karizmatikus vezető, aki újra hatalmas birodalommá teszi Oroszországot." – Helyes megoldás eggyel fentebb. Ez egyébként valami betegség lehet mostanában, hogy a bloggerek-újságírók férfi politikusokra gerjednek? :D
Sarka Kata dekoltázsát senki sem tudja felülmúlni – Kivéve A GYEVI BÍRÓT Gianna Michaels-t.
Még nem látta A szürke ötven árnyalatát? Most megnézheti a főszereplőt pucéran –  Őszintén: minek, ha itt van a polcon a Gianna-összes díszdobozos kiadásban?
Dugná, elhajtaná, vagy elvenné? Való Világ különkiadás!: "Ki a jobb csaj, VV Anikó vagy VV Gigi? Melyik Laci volt a legbénább? A világ legnehezebb játéka még nehezebb lett!" – ...de még mindig itt a legkönnyebb a válaszadás: az összes VV-st elhajtanám (férfiakat különösen), Giannát pedig dugnám ÉS el is venném.
18+ Melyik hivatásos pucérkodó celebnő pucérkodása a jobb? – Gianna Michaels-é, aki nem celeb, hanem MŰVÉSZ, sőt:
porka - Ki a 2014-es év szexmunkása? – Költői kérdés: Gianna Michaels.
Az Index már kiosztotta az Oscar-díjakat – Én is. Giannának:
Ki volt a legszebb az Oscaron? - Gianna Michaels, még úgy is hogy meg sem hívták!
Ilyen smink nélkül a legmenőbb pornós, Mia Khalifa – Sminkkel, smink nélkül Gianna Michaels a legmenőbb pornós.
Ha Amber Rose azt hiszi, hogy ez egy bikini, nagyon téved: "Wiz Khalifa exe kis híján megmutatott mindent magából. Kardashianozott egyet." – Wiz Khalifa, Mia Kalifa, ki kinek az exe, mikor melyik kardasianozik...mindet LESZAROM és maradok Giannánál <3
fontos verseny - A seggverseny döntője: Amber Rose kontra Miley Cyrus: "Szavazzon, és akkor végre kiderül, hogy melyiküknek érdemes ezentúl is vetkőznie!" – Se elmebeteg, se pedofil nem vagyok, ergo lehetőleg egyikük se vetkőzzön. Viszont ideje volna már a Mértékadó Hírportáloknak is címlapon foglalkozni Gianna Michaels munkásságával!!!!
Íme, az év egyik legjobban várt fotója - ...ez a kategória meg még mindig ennek a képnek van fenntartva:

0

 

 

Kulcsszavak: Gianna Michaels, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés