2015. 02. 28.
BudaCrash Kóterház (feb. 28-márc. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
BudaCrash Kóterház (feb. 28-márc. 1.)

 

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, FEBRUÁR 28.:
FEKVE, HASON,-ÉS LIDÉRCNYOMÁS

0

Modern & zilált

Kiemelten nem ajánlott:
M1, 20:25: A Dal –TÖK MINDEGY KIT KÜLDÜNK, mert SPOILER ON múltkor a szakállas nő nyert a polkorrektség nevében, most meg ugyanemiatt a finn fogyatékospunkok lesznek kötelező győztesnek kihozva. SPOILER OFF A műsor „színvonaláról” meg sajnos Csiszár „már nem az Apukám :(” Jenő VILÁGA ruhája mindent elmond.

Ismétlés, de érdemes:
FEM3, 23:55: A látszat azt sugallná hogy Macaulay Culkin a Jófiúval próbálta a Reszkessetek, betörők cukiságait feledtetni, a valóság azonban sokkal prózaibb: a szülei zsarolták a stúdiót amannak folytatásával, cserébe ennek a főszerepéért. Mac itt elárvult, családjához költöző unokatestvére (Elijah Wood) életét keseríti meg, miközben a felnőtt-társadalom semmit nem vesz észre az ifjú rokon gonoszságaiból. Szerencsésebbeknek kimaradt a hasonló figurákkal való találkozás akár gyermek,- akár felnőttkorban, de a külvilág felé ártatlan arcát mutató, manipulatív szörnyeteg archetípusa attól még bőven létezik. Culkin utóéletét ismerve meg inkább annak örüljünk hogy a Blade Runner és az Alien mintájára (eddig) még nem merült föl a Betörők folytatásának lehetősége, bár horrorfilmet még így is lehetne belőle csinálni...

Kiemelten ajánlott:
Továbbra is a gonosz természeténél maradva a Cinemaxra érkezik egy Dosztojevszkij-feldolgozás fél kilenckor, ez a Hasonmás, amit Richard Ayoade remekül modernizált, neki köszönhető hogy a végeredmény közelebb áll mondjuk a Brazilhoz mint a klasszikus szerzőktől inkább elvárható korhű-porhű panoptikumhoz: egy jelentéktelen fickó a melóhelyén egy hozzá külsőleg mindenben hasonló, emberiekben teljesen eltérő munkatársat kap aki ért a nők nyelvén, tiszteletet parancsol, vagyis tökéletesen megfelel a férfiról kialakított közhelyeknek, ezáltal lassan átvéve az „eredeti” helyét. Jesse Eisenberg még azokat is meg fogja győzni a mulya és rámenős ellentétpárjában akik alapból ellenzik az effajta kettős szereposztásokat.
 
A seksz, a szipu rovat:
Doku – port – Szex Miért lehet jó nyitott házasságban élni?: „Szexuális szabadság. Nincs hazugság, és titkolózás. Egy nőnek kifejezettem előnyös lehet, abban az esetben, ha gyermekei vannak, hiszen nem kell egyedül nevelnie a gyermekeit, mert minden marad úgy mintha. És vajon mik az ellenérvek? Mindkét oldalt megnézzük!” – Erről mindig az jut eszembe hogy egy éve még orrba-szájba nyomatták a swingerblogot is, aztán valahogy lekerült a címlapról. Meg az is eszembe jut hogy az ilyen nyitott házasságok általában hogyan végződnek. Meg az is, amit ex-kedvenc katolikusom, Kevin Smith mondott a párcserés sekszről: csak ismeretlenekkel és a komoly érzelmek kizárásával, hogy ne menjen a házasság rovására.
Könnyű lebukni az online pornóval: "Hiába használunk inkognitómódot, az sem segít. Ebből még hatalmas botrányok lehetnek." – ...ezért nem szabad illegálisan letölteni hanem megvenni DVD-n! Abból nem lehet baj, növeljük a GDP-t, és még a feleségünkre-gyerekünkre is ráhagyhatjuk!!!44 négy
randi - A Jó Csajt döngeted esténként: "Olvasónk bétahímként tartja magát számon, de mégis összejött egy olyan nővel, akire nem tartotta magát esélyesnek." – Cétahímként üzenem innen a négyes asztal mellől: ne aggódj haver, két hét múlva majd az ő olvasói levelét is olvashatod ugyanitt arról hogy miért kúr melletted egy ötvenes, dúsgazdag faszival.
Tudja meg, hogy működik a női orgazmus: "A nőknek csak egy kis százaléka élvezi mindig a szexet. Hogy miért, és hogy miként lehet elősegíteni az orgazmust?"SEHOGY, mivel az említett dolog hivatalosan sem létezik. Be kéne fejezni már ezt a hangulatkeltést, tessék szépen továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló!
élet - A japánok szexbabáját állítólag össze lehet téveszteni az igazi nőkkel – ...és ahogy a valódi nőnek, úgy ennek sincs orgazmusa.
18+ Amikor az orgazmus teszi tönkre a pornótNem létezik hogy tönkretegye :D – „A drámai hangú orgazmus néha egészen disznóölési hangulatot tud varázsolni.” – Ja hogy Fffférfiorgazmus? Az mindjárt más, az bizonyított!
Örömóda: a rendőrség művészfilmet készített 417 kilogramm marihuánáról – Hejjj, arról én is tudnék, a hatása alatt meg aztán főleg @_@ Persze a dél-amerikaiak ebben is jobban teljesítenek:
El tudják képzelni, mennyi három tonna kokain? – Én tuti nem, Charlie Sheen, Keith Richards és Steven Tyler viszont első KÉZBŐL orrból tapasztalták meg, úgy is néznek ki :DDD
ma is tanultam valamit: A muszlimok nézik a legtöbb pornót: "A tíz legnagyobb pornófogyasztó országból csak egy európai, azok is az istenfélő lengyelek." – Hogy a lengyelek is ott vannak a listán az OK, ők is katolikusok, meg egyébként is, magyar-lengyel két jóbarát (még kormányunk mostani szerencsétlenkedései ellenére is), de hogy holmi hitetlenek megelőzzenek minket ebben is?! EZT NEM HAGYHATJUK, PORNÓRA MAGYAR AZ ORSZÁG BECSÜLETÉÉRT!!!4!
Logika – Pornóellenes tüntetők támadtak egy szexshopra, az erőszakmentesség jegyében – Lásd mint eggyel fentebb. Szeretettel a feminizmus ellen: WATCH MOAR PORN!!!4
18+ A magyar pornósnak elege van a magyarokbólKUSS ÉS MARS VISSZA DOLGOZNI, mi volnánk a közönséged, úgyhogy leszel szíves nem sértegetni minket!!4! – „A szőke hajú Bibi Noelnek elege lett a magyar emberekből, akik folyton csak kritizálják őt, és – mint írja – összekeverik a prostituáltakat a pornósokkal (...). Mint írja, külföldön bezzeg nem fikázzák őt, sőt, még a lányok is felmutatják neki a hüvelykujjukat, ha meglátják az utcán. (...) Szerinte az ő munkája csak abban különbözik a Szürke 50 árnyalatától, hogy ott nem mutatják a behatolást, de inkább olvassa el:” – Belekezdtem, két sor elég volt belőle, innentől olvassa a f***om. Értelmes, Gondolkodó ÉS ALKOHOLISTA Ember (mint pld. én is) nem kíváncsi se a szürkeötvenre, se egy ostobenkó kurva önigazolására. Az meg ha nem látja a különbséget az aktus érzékeltetése meg aközött amikor végigmennek rajta és utána az arcára verik, hát az legyen az ő szellemi nyomora. Mert ugye, ha legalább annyi esze lenne hogy pornósként nem ugatna nekünk az erkölcsről, akkor mondhatnám hogy bár nem okos, de legalább szép, viszont még ennyi sincs neki (ahogy a nyolc általános sem, a helyesírása alapján). Hadd adjak egy jótanácsot, Bibi: TARTSD A SZÁDAT A CSUKVA, A LÁBAID MEG TÁRVA-NYITVA, maradj annál amihez értesz és ne erőltesd ezt a gondolkodás,- meg írás-dolgot. Nem való neked.
Aleska Diamond életrajzi könyvet ír: "Azt mondja, pikáns lesz, meg nagyon vicces."HA HA, NAGYON VÁROM MÁR EZT IS na ez a kemény, gyerekek! Régen legalább az ötvenedik életévüket megvárták az aktuális senkik mielőtt a birkákra öntötték volna a Zéletüket, de nem, most már öt,-meg tízévesen is kétszáz oldalakat írnak arról hogy mi történt velük. Az a legjobb egyébként ezekben a pornós életrajzokban hogy mindegyik a sekszipar utáni életre próbál koncentrálni nagy álszenten, gondolom Aleskáé is a cirkuszi karrierjére lesz kihegyezve...
Az expornós kosaras ikrekkel édes hármasozna: "Lisa Ann korábban több sportolót is elcsábított már." – Hiába no, a kurva az visszavonulása után is kurva marad. Remélem majd ő is ír róla könyvet, vagy megtanítja rá a lányát is:
Szexszel keresi a pénzét Éden Hotel játékosának anyja: „Íme Ambrus Mercédeszt.” – Helyesírás: egyes (az Origótól elvárható szokásos), tartalom: csak az Origótól elvárható szokás-fos. A többire meg csak annyit, hogy úgy látszik a legősibb szakmák is nemzedékről nemzedékre öröklődnek, a klasszikusok is megmondták: „starfucker, just like my daddy, just like my daddy, selling his baby (...) it runs in the family”.
élet - Bedrogozva hozott össze autósüldözést a cseh pornós: "Sona Muellerova kristályozott, majd 136-tal száguldott át Prágán. A rendőrség szerint teljesen szét volt esve." - Erre meg csak ennyit:

0

 


VASÁRNAP, MÁRCIUS 1.:
MALL THE U.S., MALEFICAM!

0

Hejjdemónia <3

Ismétlés, talán érdemes:
Nyolckor egy tanmese a Cinemaxon arról hogy A gazdag srácoknak is vannak nehézségek az életében, például hiába hozzák egyensúlyba az iskolai teljesítményt a PARTY HARD!-dal, ha a továbbtanulást (sőt, a család jövőjét) az apa titokban kockára teszi. Túlnyújtott egyszernézősség ami engem nem érint, mivel szegény családból származok :(
M1, 20:25: Az elveszett aranyváros fosztogatói – Sharon Stone korai, nem túl emléketes szerepeinek egyike, ahol hasonló rinyapinát alakít mint a Végzet templomában Kate Capshaw, és a film maga sem lép túl a kalandoros-régiséges közhelyeken, csak H. Rider Haggard karaktere valamivel nagyobb múltra tekint vissza Spielberg és Lucas hősénél, és a házassághoz valamivel közelebb jár, itt is csak egy hajszálnyival marad le róla, hogy inkább a nászút előrehozásának ürügyével egyből kincsvadászatra menjen a fekete kontinensre.
TV2, 20:50: Mindenképpen talán – Az iskolai felvilágosítás hatására érdeklődni kezdő kislánynak az anyjától épp elváló apuka kénytelen elmesélni hogy hogyan is járt vele. Igen, hasonló sztori mint a sorozatban, csak megváltoztatott nevekkel, műfajilag romkom, tehát nem is foglalkoznék vele ha nem Rachel Weisz lenne az egyik potenciális anyajelölt.

Nem érdemes:
Hogy mennyire nem sok választja el a tribute-ot a hullagyalázástól, arra a Rózsaszín Párduc nyomán a legjobb állatorvosi ló a Duna TV-n háromnegyed tízkor, ez ugyanis konkrétan egy fércmű, amire Sellers forgatásközbeni halála „kényszerítette” a rendezőt. Jött az isteni szikra, átírták a sztorit az eltűnt Clouseau utáni tévés nyomozássá, így volt ürügy bevágni a már leforgatott jeleneteket meg a széria régi dicsőségeinek egyes pillanatait. A rajongók persze próbálhatják megindokolni hogy ezzel csak tisztelegtek Sellers előtt, a végtisztességet mégiscsk azzal adták volna meg ha nem a költséghatékonyságra utaznak (lásd még a Doktor Parnasszust, aminek befejezését Heath Ledger halála sem tudta megakadályozni).

Talán ismétlés, biztosan nem ajánlott:
HBO, 20:00: Demóna – Érdemes odafigyelni a Disney paradigmaváltásaira: míg egyes „ártatlan” rajzfilmjeikbe „csak” ilyen-olyan kábítószeres vagy sekszuális utalásokat rejtettek, addig az utóbbi időben egyre nyilvánvalóbban nyomatják a „Gonosz = Jó” című faszságot. A Maleficent egyértelműen ezek közé tartozik, és a Csipkerózsika boszorkányának emberi arcát próbálja megmutatni, aki az itteni háttértörténet szerint valamikor tök jó fej volt, egész addig amíg meg nem szállták a birodalmát, mert onnantól rátör az ámok, és szórja az átkot. Igen, mindenkinek van oka hogy olyan lett amilyen, de ez senkit nem érdekel! Ha például én elkezdeném itt elmesélni hogy hogyan lett belőlem alkoholista, római katolikus pornófüggő, az érdekelne valakit? Ugye hogy nem, a mesék és hőseik lényege éppen az hogy a jó és a rossz egyértelműen az legyen, ami, és ne zavarják össze a motivációkkal a fogyasztót. Az Amerikai mesterlövészt is le lehetett volna forgatni az irakiak szemszögéből és nyilván Lucifernek is hosszú út volt amíg a legkedvesebb angyalból az lett, ami, de minket itt és most nem az akkori cselekedeteik izgatnak, hanem azok amik miatt oda kerültek a kánonban, ahova. Hitler, Sztálin meg Pol Pot is biztos tök aranyos volt kisgyerekként, de nem véletlenül nem úgy emlékszik rájuk senki.

Madonna rovat:
...mert nem bír a nyanya nyugodni.
:((( - Madonna néni láncos szájjal próbál szexiskedniTÁMOGATOM, sőt még szájkosarat is raknék rá, addig se énekel.
Madonna lázadó szívvel és fedetlen mellekkel veszi be 2015-öt: "Nem menekülhet az új lemeze elől, amit ezt végre a kritikusok imádnak. Hallgasson bele!" – Ej-ej, kicsit gyakrabban kéne magyarul írnod, akkor tán kevesebb helyesírási hibát vétenél, kedves kristóf, a címben meg a cikkben is. Mindegy, próbáljuk megindokolni a megindokolhatatlant:
Madonna 56 évesen mellbimbóban címlapozik: Szexi!NEM, ROHADTUL NEM AZ Egy olyan világban élünk, ahol társadalmi normák és berögzült sztereotipiák határozzák meg, hogy egy embernek x korban mit illik, szabad, és kell csinálnia. Madonna egész életében azon munkálkodott, hogy az ostoba határokat lerombolja. Az önkifejezésnek nem lehet akadálya az, hogy valaki 54 éves. (...) Madonna - ahogy szokta, ismét - történelmet ír. Szó sincs arról, hogy másokra próbálna hasonlítani, vagy kétsébeesetten teperne. (...) A világon semmi sem történt azon kívül, hogy Madonna még mindig Madonna.
jajjistenem - Madonna feneke és mellei is kilátszottak a ruhájábólÉS? HOVÁ SZARJAK? Nem hiszem, hogy bármi gond történne a gyerekek fejlődésében csak azért, mert anyu előkapta a mellbimbóját. Hétköznapi anyák mindennapos ballépései sokkal nagyobb, sokkal mélyebb sebeket ejtenek egy gyerek lelkén. Biztos vagyok benne, hogy Madonna fantasztikusan, értelmesen és érthetően megbeszéli ezt a kérdést minden gyerekével.” Na jól van, ebből elég volt ennyi, innentől átveszem a kommentálást :SSS
Ezeket a képeket még muszáj látnia Madonnáról: „Az énekesnő fellépésén készült fotók egyszerre bizarrak és provokatívak.”MAGYARUL: küzd mint disznó a jégen, hogy felvegye a versenyt a friss húsokkal, de vesztésre áll, és ezt ő is tudja jól:

 

0
quart - Madonnát törölték: „Életkora miatt nem játssza számait a brit Radio 1.”NEM, NEM AZ ÉLETKORA A BAJ, mert akkor Susan Boyle-t vagy B.B. King-et se játszanák, A GOND AZZAL VAN HOGY SZAR AMIT CSINÁL:
quart – Bikának öltözött táncos fiúk kergetik a torreádor Madonnát: „A nemrég instagramra posztolt képei miatt botrányba keveredett énekesnő, legújabb Living for Love című dalában olyan, mintha a régmúlt 90-es évekbeli stílúsát keverné a mai trendekkel.” – Na ez az ami pont neki nem fog menni, a kilencvenes évek legjavából ugyanis már kimaradt mivel a toppon élte meg őket, nem véletlenül dörgölődzött utána az akkor feltört DJ-k-hez meg producerekhez hogy ugyan tegyenek már alá valami zenét...

traianus 2015-02-07 20:44:35
Inkább sütné a túrós palacsintát az unokáinak...Nyanya...

Hatalmasat perecelt Madonna a színpadonMUHAHA! AZT REMÉLEM IS!! LEGKÖZELEBB A LÁBA ELÉ NÉZZEN ÉS NE A FONNYADT CSÖCSEIT LÓBÁLJA Majd jön kristóf és megmagyarázza. És tényleg:
Madonna még egy óriás zakóból is jól jön ki: „Az énekesnő a Brit Awards pódiumáról esett egy óriásit hátrafelé, de profin végignyomta a show-t.” – Ez a dolga, nem? Ezért kapja a milliós gázsit, ez a munkája, ezt nyomja hatvan éve, hát még jó hogy le tudja nyomni és csak utána esik össze! Vissza is kérné a csürhe a belépőt ha nem így lenne!
Madonna: Európa = náci Németország: „Rasszizmus, intolerancia, idegengyűlölet.”Bezzeg Amerika, ahol békenóbellel lehet csatákat indítani, büntetőtáborban kényszervallatni, falat emelni a mexikóiak elé meg lehallgatni a teljes világot :DD Most persze leírhatnám hogy Madonna = babiloni nagysátán parázna, de minek, mindenki tudja hogy már Beyoncé az4!! Nap kommentje:

mortullus 2015.02.27 16:54:23
Hülye kabbalista sátánista rbanc krva, szóra sem érdemes. :)
Majd jön a Steiner azt jól megvédi.

...és tényleg:
Madonna az illuminátus orgiát hozta össze a filozófia szakkörrel új klipjében: „Ma debütál a popkirálynő Living For Love című videója, vasárnap pedig élőben is előadja a dalt Grammy gálán. Mutatjuk, milyen lett, Steiner Kristóf pedig alaposan kielemzi.” – Az biztos. Az mennyire vicc hogy egy-két kivétellel már a konteóoldalak (VigilantCitizen, Időkjelei, Világhelyzete, stb.) is nagy ívben szarnak arra hogy Madonna épp mivel próbál „botrányos” lenni, annyira nyilvánvaló és szánalmas, kristóf meg csak most próbálja megmagyarázni azt amit ezer éve tud mindenki: Az új világrend Madonna kezében: Madonnát (...)  gyakran és előszeretettel kiáltják ki (...)  az Illuminátusok királynőjének, az énekesnő pedig imád sütkérezni az összesküvés-elméletek fényében. Hamarosan boltokba kerülő lemezén helyet kapott egy Illuminati című dal is, amelyben azt énekli: "A Mindent Látó Szem figyel téged ma éjjel", két évvel ezelőtti Super Bowl fellépésén pedig rengeteg illuminátus-szimbólumot sorakoztatott fel, sőt egy sátáni szarvakkal ékes koronával a fején érkezett a színpadra.” – ...ahogy azt évekkel ezelőtt ki is elemezték az illetékes site-okon, csak akkor még hülyének nézték aki ezt szóvá tette, most meg Index-címlapon magyarázzák a csürhének hogy a Gonosz = Jó, a Sátán a barátunk, a szar meg valójában palacsinta. Dehát kristófot pont ezért fizetik: „A bikafejű, emberáldozatokat követelő nagy úr képe a görög mitológiából számos más hitrendszer negatív hőse lett az évezredek során.” – Valljuk be, nem minden ok nélkül, az emberáldozatokat ugyanis elég nehéz pozitív jelentéssel megtölteni. Persze kristófnak még ez is sikerül: „Madonna (...) nem lenne Madonna, ha nem etetné ismét a trollokat: násztáncszerű küzdelmet folytat a mitikus lényekkel egy gigantikus színpadon, egy ponton még csókot is lehel egy minótaurusz-táncos ajkaira, majd egy másik hátára pattan, végül eldobja magától a vörös posztót. (...) Isten halott, de az istennő él és virul: A fináléban a popkirálynő egy szál fűzőben, diadalittasan piheg a színpad közepén, messzire hajítva a vörös posztót, végső döfésként pedig egy Friedrich Nietzsche idézettel zárja a klipet – a gondolkodó, akinek leghíresebb kinyilatkoztatása Isten halála volt, így üzen a világnak Madonnán keresztül”ÉDES FASZOM, HÁT MI LESZ MÉG ITT?! Egy meleg, kabbalista médiaszemélyiség szerint Nietzsche Madonnán keresztül "üzen a világnak"? :DDD Asszem mára be lehet zárni az internetet, én legalábbis innentől tuti elmentem sörözni :DD Na jó, még két bölcsesség a végére, hátha valaki elgondolkodik rajtuk:

"The devil doesn’t come dressed in a red cape and pointy horns.
He comes as everything you’ve ever wished for."

(Tucker Max)

"All truth passes through three stages: first it is ridiculed, second it is violently opposed, third it is accepted as being self-evident."
(Arthur Koestler)

 

 

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés