2015. 03. 02.
Trensztrensz, habakuktájm (márc. 2-3-4-5.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Trensztrensz, habakuktájm (márc. 2-3-4-5.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 2.:
AZ ÉLET TE MAGAD LÉGY

0

Dr. Lala egy tündér

Bé se köll kapcsolnom az mete-urológiát, úgyis tudom hogy szar időjárás várható, igen, természetesen a kevés jó tévéműsorból lehet ezt ilyen bizonyossággal megállapítani. De nyugi, még így is lesz ajánlottság, például 21:10-kor a Duna TV-n, ahol gyerekkorom egyik hőse, Balogh László tér vissza. Őt a Cigánykerékből ismerhették a Kádár-korban szocializálódottak (így én is), azonban azóta többször is profilt váltott, amikor a tévéből a cirkusz porondjára, majd utána a bohócdoktori pályára lépett, immár Dr. Lalaként. Emberközeli téma és főhős, ráadásul nem is hosszú, nézzétek! Ugyanitt negyed tizenegykor a nagy vitákat kavart Új Eldorádó című doksi folytatása jön az erdélyi Verespatakot fenyegető aranybánya-upgrade-ről, ami egy csaucseszkui szintű terepátrendezést eredményezne (igaz, nem úgy falurombolás ahogy a kondukátor végezte volna, de az eredmény hasonló, ugyanis a holtaknak is új helyre kell költözniük, nem csak az élőknek). A nagy kérdés itt is az hogy mi a fontosabb, egy település múltja, az ottlakók emlékei, vagy a rövidtávú anyagi haszon (remélem nem kell képeket linkelnem arról, hogyan néz ki egy végsőkig kitermelt aranybánya után a környék).

Nem érdemes:
Kilenc előtt tíz perccel újabb bőrlehúzás a legendás Világok harcáról. Igazából hogy ez az eredeti vagy a remake 2. része, tökmindegy, a színészeket mintha úgy fogdosták volna össze bele, a történetbe meg próbáltak egy kis környezetvédelmet is beszuszakolni, de bár ne tették volna, így csak újabb plusz ok arra hogy a Film+2-őn kívül értelmes adó ne foglalkozzon vele.

Hétfő? #LESZAROM.
”Akiét bekapom, azét le is nyelem!” (18+): „Még mindig az orál körül megy a maszatolás.” – Még mindig LESZAROM!
Így pingpongoznak a pihent agyúak: "Szavak nincsenek a Puszi együttes új pingpongozó videójára, amit soron következő koncertjük promózására készítettek." – De van rá szó, egy darab egész biztosan: LESZAROM.
Összecsapott Aleska Diamond és Berki KrisztiánA SZELLEMI TITÁNOK HARCA LESZAROM.
Cinthya Dictator rámarkolt Berki Krisztián zacsijára (18+): „Pamela pedig csak bámult.” – Én meg csak LESZAROM.
Nézze meg milyen dögös volt Mihalik Milánóban!: „Mindegy, hogy tininek öltöztetik, vagy mellközt villant, egyszerűen gyönyörű.” – Mindegy hogy minek öltözik vagy mit villant, én LESZAROM.
éóéó - Megtörtént az Éden Hotel első, takaró alatti matatásaLESZAROM.
éden hotel - Magyar pénisz villant Costa Ricán: „Első este megmutatták a játékosok, milyen a magyar vircsaft. Éden Hotel on!”NEM "MAGYAR VIRCSAFT", HANEM AZ ORSZÁG SZÉGYENE LESZAROM.
Benkő Dániel könyvet ír a PINÁRÓL: „Azaz piNNáról, két n-nel, és olyan mélységekben, ahogy ember még nem beszélt róla.”LÁSD EGGYEL FENTEBB azaz MINEK ÍR ARRÓL AMI NINCS NEKI?! akarom mondani EZ IS MÁR NAGYON KELLETT ALESKA KÖNYVE MELLÉ LESZAROM.
18+ Nicki Minaj kilógatta a bimbójátLESZAROM.
Vajon mire gondol ezen a képen Madonna? – Arra hogy valaki, valahol Magyarországon egy füstös kocsmában épp rá gondol, amikor azt mondja hogy...LESZAROM.
üzletrész – Mit üzenhet a vállalkozóknak egy hetedikes feltaláló? – Na vajon mit üzenek neki én? Eltaláltad: LESZAROM.
Így nyalogatja Kim Kardashian Kanye Westet otthon – Én meg így SZAROM LE! mindkettejüket.
fekete 18+ Maitland Ward képtelen magán tartani a ruhát – Képtelen vagyok nem leszarni. LE is SZAROM.
Eldőlt: Britney Spears vastag, és kész: „A Las Vegas-i koncertjén készült fotók kétséget sem hagynak combjait és a hasát illetően.” – Eldöntöttem: LESZAROM, és kész :)
való világ 7: Fanni a vécén ülve sírta el bánatát Dennisnek: "Dennisnek van egy nagy titka, amiről nem beszél. Már csak kefe és sírás van a VV-ben."EZ MÁR KIESETT VAGY MÉG CSAK FOG? Nana, azért ott van még a LESZAROM is!
úk – Fingot is lehet majd venni: „Nyilván van mindenkinek otthon, de mekkora macera már becsomagolni?”NYILVÁN KEMÉNY MELÓ LESZAROM, és akkor egy Év kommentje-candidate:

Buncog 2015.02.26. 08:20:46
A marketinget azért finomítanám. Én így árulnám a cuccot:
"Magyar politikusok megvalósult ígéretei"


KEDD, MÁRCIUS 3.:
HIGH NOPES

0

Mongolhülyék

Talán érdemes:
Nyolckor újabb sajátos Mike Leigh-vígjáték a Cinemax 2-őn 1988-ból, a rendezőre jellemző sajátos pesszimista optimizmussal (vagy fordítva, a lényeg hogy szerinte is ez a legvidámabb munkája). Anyjuk születésnapja alkalmából egy kiscsalád tagjai összegyűlnek, megtestesítve a hülye angolokról és angol hülyékről kialakult összes közhelyet, vagyis mondhat Leigh bármit, kerüljenek el minket a Vérmes remények, ez inkább fekete komédia teljesen agyament (és néhol egyértelműen gonosz) karakterekkel, mindenkinek van egy mániája, van akié szinte már perverziószámba megy. Amik miatt mégis adjunk neki egy esélyt az a szülinapos anyuka életbölcsességei, valamint a gyerekvállalás alól idealista indokokkal kibújó férj és asszonya cívódásai.
M3, 21:10: Végül – Leltárkészítő dráma a hetvenes évek Magyarországáról, ami ma már leginkább Őze Lajos és Törőcsik Mari miatt marad meg bennünk, mert bár fontos kérdést boncolgat (hogy jut el valaki a ranglétra csúcsáról a megtűrtségig), azért a szocreál fíling még ott van benne. Negyven év múltán csak még egyértelműbb az ami végül a főhősnek is leesik, hogy gyári melósból nem lehet igazgatót csinálni, ezért nem találta emberünk a helyét se a topon, se a létra alján (hogy a gyerekével se tudja megértetni magát, az szinte mellékes). Végezetül éjfél után öt perccel abszolút free jazz az M2-őn a Kortársak az A38 Hajón sorozattal a Syntax Electric & Wahorn (András, ofkorsz) segítségével, akik a bizottságos szaxofonszólókat nemhogy felpuhítanák az elektronikával, inkább még elvontabb-elborultabb kíséretet szolgáltatnak mellé.

Kis hírek a nagyvilágból:
Százezer embert talált a NAV: "Kétmilliárd forint adóbevételt is találtak ugyanott." – Akkor ha jól értem most megvan a költségvetési hiány és a kivándoroltak egy része is? :D
jaj - A mai ebéd, ahogy még sosem látta – új forduló! – Ebben mi az extra? Ha sokat iszok, még akár a tegnapi ebédet is láthatom újra az asztalon:
zöld - A Wall Street farkasa jócsaja két kiló spagettit hányt ki – Eh, Észak-Koreában még így is megennék....
hn – Feljegyzések Észak-Koreából: "Ahol nincs szegénység és stadionok." – ...vagy ha lenne, az egyikről akkor sem beszélnének. Köszönöm, maradok továbbra is itthon...
Állati jól néz ki, ahogy az Airbus kettévág egy felhőt, de vajon mit szólnak hozzá a chemtrailhívők? – Mit szólnánk, mit szólnánk...OBVIOUS FAKE IS OBVIOUS!!!
Mi legyen a Blikk pucér csajaival?KÜLDJÉTEK ŐKET IDE HOZZÁM!!!!
Ennyit költ egy átlagos fiatal: "A K&H Bank a kártyahasználati szokásokat elemezte."MAGYARUL: nem azért nem költök annyit mint egy "átlagos fiatal" mert se kártyám nincs, se fitatal nem vagyok már, hanem mert nincs miből.
Ennyit tesz félre egy átlagos magyar munkavállaló: "A legtöbben a gyermekek jövőjére, illetve a nyugdíjas évekre gyűjtenek." – Ez is olyan mint a fiatalos cikk: ENNYIT TENNÉK FÉLRE, HA LENNE MIBŐL!
A világvégéig is pontos marad a japán óra: "16 milliárd év alatt veszt egy másodpercet. Csak épp mínusz 180 fok kell a működéséhez." – Lőjék ki a Tatuinra, asszem az volt a Star Wars jégbolygója, George Lucas vállalja a költségeket, a Disney meg forgat majd egy trilógiát erről is. Most miért, ha a holdraszállást meg tudták hamisítani, pont ezt ne tudnák? :D
Náci tisztként vonult fel a karneválon: "SS-tisztnek öltözött a farsangra a spanyol elöljáró, miután kiszúrták, lemondott." – Gyerekek, ez most tényleg valami új divat vagy mém lehet, ez már a sokadik ilyen eset, és mind politikus...
Retro @ Index2 - Menjen, vagy ne az öreg Hajdu mosógépünk? – Menjen, méghozzá a helyére, mert:

phaszfej 2015.02.26. 08:56:05
konyhában mosógép? mi ez az állatság?

 

SZERDA, MÁRCIUS 4.:
VÉGTELEN FELKELÉS

0

Mindannyiunk okulására.

Ismétlés, de érdemes:
HBO, 22:40: Mielőtt felkel a Nap – Idén húszéves Richard Linklater (folytatásokkal is kibővített) drámája, az Index egy meglepően korrekt visszatekintéssel emlékezett meg erről a jellegzetesen kilencvenes évekbeli sikertörténetről (Richard karrierje beindult, Ethan Hawke-é és Julie Delpy-é nemkülönben, vásznon meg Fred Frith zenéjén kívül is számos indie-underground utalást kaphatunk el, ha figyelünk). A francia csaj és az amerikai srác egyéjszakás bécsi barátsága ma már idealistának hathat, és valóban, az azóta (nem az ő hibájukból) megkeseredett multikulti euro-álom egyik hajtását láthatjuk, Linklater nem véletlenül tért vissza később is hőseihez. De hogy miért van itt, amikor már eljárt felette és az általa képvisel elvek felett is az idő? Hát példaként mindenkinek aki a VAN valami...-t az évszázad legjobb dobásának tartja. Nem egészen ez a kategória, de ismétlés, viszont önálló rovatot nem ér, ezért itt jegyezném meg hogy a Cartoon Network / TCM-en kilenctől kezdve leadják a teljes (!) Penge-trilógiát. Kitartók és/vagy ráérő mazochisták előnyben.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:30: Végtelen nap
– Alan White regényének féligsikerült fedolgozása három brit ejtőernyős és német foglyuk vándorlásairól a II. VH szaggatta Európában. Az ember azt várná egy 68-as filmtől hogy jobban kiemeli a regény egyik szereplőjét aki szét tudja választani a benne élő békeszerető embert attól a profi gyilkostól akivé a kiképzés változtatta, ehelyett ilyen stream of consciousness-szövegkönyvet kapunk, egyoldalú moralizálással a harctéri halálról – viszont az egészet valami fárasztóan pacifista zenével körítve. Félre ne értse senki, nem rossz film, de lehetett volna sokkal jobb is, és hogy mennyire, hát annyira hogy ezt is minimum két címmel (Meghalni egy hosszú nap végén) vetítették.

Horror rovat:
Szoktam volt mondani, hogy fél egy előtt tíz perccel már tök mindegy mit adnak le mondjuk az HBO-n, abban az időben a fosás garantált, mert ugye bár aludnánk, de nem fogunk, vagy ha igen, rosszul, még akkor is ha egyébként egy komolyanvehetetlen filmet néztünk meg. Az Oculus azonban szerencsénkre (?) megáll a maga lábán, bár sem a tükörben lakozó gonosz, sem az általa megszállt, szülőgyilkos testvér nem egy vadiúj ötlet, de ugye éjfél ÉS FŐLEG EGY-KÉT FELES után az a pár plot hole fel sem fog tűnni, és már csak régi kedves ismerősünk, Katee Sackhoff feltűnése is mellette szól, az meg hogy a mostani belezős közhelyeket is elkerüli, még inkább. A nagyobb spoilerek ellövése nélkül: gyilkosság után szabadul egy testvérpár fiútagja, a lány viszont meg van győződve arról hogy a srác ártatlan, csak megszállta valami, a legnyilvánvalóbb gyanúsított a ház legöregebb lakója, egy falitükör.

Vírusos rovat:
Múlt évben elkezdtem aztán abbahagytam, de a ma este kilenckor a Film Mánián kezdett minisorozat kedvéért újraélesztem, amit bár Armand Mastroianni rendezett, de a színvonalból ítélve csak névrokona lehet Marcello-nak. A történet a szokásos, egy kígyók, szökevény foglyok meg más ilyenek helyett „csak” mindenféle kártékony anyagokat szállító figura repülőre száll, azonban a gondjaira bízottak önálló életre kelnek, és előbb a gazdit fertőzik meg, majd szép lassan az utasokat is, azok meg egymást – és közben a repülőgéppel is le kéne szállni valahogy... Utána ugyanitt jön a folytatás, és mint a kapcsolódó hírek is mutatják, a Vírus a fedélzeten aktuálisabb mint valaha:
 

hoax - A kereszt és az ima tényleg megöli a baktériumokat?: „Ezt állítja a magyar net ezoterikus bugyraiban futótűzszerűen terjedő cikk. Utánajártunk.” – Köztudottan katolikus vagyok, de azért ebben még én sem tudok hinni. Vagyis hiszek, de azért emellett beoltattam magam a biztonság kedvéért, ha meg chipet is raktak az oltásba, azt semlegesítem az alumíniumsapkámmal.
Mutálódott az ebola: „Fertőzőbb lett, mint volt. A mutálódás RNS-vírusoknál gyakori, az ebola is változott már.” – Vagy nem, mert ugyanez az Origón így néz ki:
Végéhez közeledhet az ebolajárvány: „A múlt héten 99 új beteget regisztráltak, amire június óta nem volt példa.” – ...és ha netán mégis végetérne, máris itt az újabb rettegnivaló:
Veszélyes baktérium jutott ki egy laborból: „A Whitmore-baktérium akár vegyi fegyverként is alkalmazható lehet, ötletük sincs, hogy jutott ki az USA-ban.” – Nos igen, meglepődtem volna, ha pozitív hatással bíró mikrobák szabadultak volna el véletlenül... Na nem mintha nem volna még mindig benne a levegőben egy esetleges ebola-reneszánsz is:
Ebola: megszökött a karanténból a halász, hogy természetgyógyászához forduljon, 31 embert fertőzött meg a falujában: „Többen, köztük a természetgyógyász meghalt. Sierra Leone már nem állt rosszul, csak két új fertőzést regisztráltak múlt héten, de az eset is mutatja, egyetlen idióta is elég.” – Aszongya: természetgyógyász. ÉDES FASZOM, ennyire snassz leírni hogy a falu varázslójáról van szó?!

Limidzsó • 5 napja
És még azt mondják, hogy az emberi evolúció a múlté.

Kis hírek a nagyvilágból:
Ha a törököknek fellobogóztuk Budapestet, Putyinnak miért nem? – A Zindexesek persze ebben sem látják meg a logikát, HÁT AZÉRT MERT AZ OROSZOK CSAK ÖTVEN ÉVIG VOLTAK ITT, A TÖRÖKÖK MEG HÁROMSZOR ÖTVENIG, de szerencsére azóta már tisztességesen átmosták a csürhe agyát a szulejmánnal meg a többi fossal, bár ott még nem tartanak mint Putyinnál hogy a Ruszkik haza! mintájára Ruszkik vissza! felirattal várják őket, de mint majd egy lentebbi kommentből látni fogjuk, vannak akik már ehhez is közel vannak.
Orbán Viktort meghívták: "A magyarokat mindig szívesen látják Törökországban." – Asszem Török GÁBOR Bálint tudna erről mesélni...a legszebb mégis az hogy lassan befut a szulejmánia eredménye, és akkor most jön az említett komment:

Kisilkum 2015-02-24 18:01:47
Természetesen már senkit sem érdekel a 150 éves megszállás (történelem), igaz voltak szép momentumai is (pl. Gül Baba).
Csak jót tesz Magyarországnak, ha Törökországgal jók a gazdasági, kereskedelmi, turisztikai, kultúrális kapcsolataink. Egy hatalmas kapu az iszlám világra úgy, hogy európai köntesbe helyezik a vallásukat!
(Ráadásul már "itthon van" majd 5 millió török Európában, EU-s állampolgárként.)
.
A török gazdaság és fejlődés valóban párját ritkítja Európában!!!

...így is van, és a gazdasági fejlődésükkel csak a szabadságjogaik vetekednek:
Öt képviselő sérült meg a török parlamentben kitört verekedésben - KEVÉS. NEEDS MOAR."Az ellenzék a rendőrségnek túlzott hatalmat adó törvényt akarta megakadályozni, a kormánypárti képviselők erre bedühödtek." – Hát, végülis nem lehet mindent demotratikusan elintézni. Én amúgy támogatnám hogy a politikusok verjék egymást, sőt, tévén közvetíteném és lehetne fogadásokat is kötni.
Nagyon csúnya dolgot követett el a török szépségkirálynő: kiposztolt egy verset – Huhh, ez tényleg nagyon durva! Remélem már megkövezték, leöntötték savval és utána fel is robbantották a hamvakat! Asszem semmit se hagytam ki :DD
média 2.0 - A szegényebb gyerekek kevesebb szót ismernek: „Mire óvodába érnek megmutatkoznak a különbségek.”HÜLYESÉG. Éppenhogy azok ismernek több szót akik nem ülnek egyéves koruk óta a kakaóbiztos laptop előtt...
Vigyázzon, ha ezekkel a férfiakkal fürdik: „Öltözőszekrényt törtek fel a tolvajok.” – Nem érint, nem szoktam férfiakkal fürdeni, mivel nem járok gay bath-okba. Ami azt illeti, fürdeni se sűrűn szoktam :DD
élet - Tudta, hogy naponta mosakodni hülyeség?: "Ja, hogy büdös lesz? Az mindegy, az a kultúránk nyomora. De tényleg. Ön milyen gyakran tisztálkodik?" – OK, akkor innentől ezt is hanyagolhatom ^^ KÖSZÖNÖM, INDEX :)))


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 5.:
HATALMAS SZÍVÁS

0

Hello, mother.

Ismétlés, nem érdemes:
Film+, 21:00: Az éhezők viadala: Futótűz – Erre még mindig csak azt tudom mondnai, hogy a legnagyobb siker mindig az ha a csürhének el lehet adni az őket csürheként ábrázoló antiutópiákat. A csürhe megveszi a könyvet, megnézi a filmet, viseli a jelvényt, és egyéninek hiszi magát. Igen, a fanatikus rajongók-fogyasztók azok köztudottan mind egyéniségek :DD Ugyanitt maradva 23:45-kor egy rendkívül fárasztó macsóskodás a Hell Ride-dal, ami a motorosbandákat idealizáló, futószalagon gyártott B-filmek egyike (és Michael Madsen ebben is alvajár egy jót). Próbáltam szeretni, de ez se nem egyértelmű camp, se nem egy motoros akciófilm, viszont legalább mindenből a legrosszabb közhelyeket sikerült beleerőltetni (a nők mind seksz-éhesek és döntően buták, a férfiak mind tökösek és kemények, mindenkinek olyan neve van hogy még Frank Miller is csak röhögne rajta). Kihagyható, na.

Ismétlés, talán érdemes:
M1, 20:30: Meglógtam a FerrarivalBlast from the past, mondaná az angol, és tényleg, a Ferris Bueller's Day Off annyira nyolcanas évek, hogy néha szinte fáj: a ruhák, a sérók, a kütyük (LOL)...és az a bizonyos címbeli gépkocsi, amire minden egészséges fiúgyereknek fájt a foga akkoriban, és amivel hősünk és pár barátja kimarad az oktatásból (és amely autó egyikük apjáé). Asszem a tomkrúznak volt valami hasonló autóösszetörős izéje, ahol kuplerájt csinált a lakásból, úgy teremtette elő az összeget. Na, az tényleg az erkölcstelenségre nevelés alig bújtatott eszköze volt, Matthew Broderick-kel viszont mindenki szívesen cserélt volna (vagy legalább együtt lógott volna vele meg az iskolai órák elől). Negyed tízkor még mindig ennél a rovatnál maradva a Duna TV-n Rózsa János azóta hivatkozási ponttá vált drámája (amihez azért Vámos Miklós, Ragályi Elemér és Bródy János is hozzátették a magukét). A Csók, anyu a kádár-kori családmodell és a már beszivárgó vadkapitalizmus találkozásáról szól, persze sok helyen a maszekolás nélkül sem jutott idő a gyerekekre, de ekkoriban, a nyolcvanas években kezdődött a pénz nagyobb méretű hajtása aminek a kapcsolatok látták kárát. Akkoriban mindenki ismert a filmbelihez hasonló családot: az örökké készülő házat, a cucialista eszményeket feszegető szakmákat, az ezzel járó anyagi javakat és technikai csodákat, és az ezek mögött lappangó (és végül tragikusan előtörő) ürességet. Ami ma a skype, az anno a hűtőre ragasztott cetlik sora vagy a fali üzenőtábla volt, a fiú periszkópját is felváltották a csetcsatornák, vagyis a családtagok közti üresjáratok maradtak, csak az eszközök változtak...

Talán érdemes:
Irány a FEM3! Michael Winterbottomról mindig az jut eszembe hogy felváltva csinálja a szar botrányfilmeket és a kifejezetten jó (de azért még nem remek)műveket. A Hatalmas szív ez utóbbiak közé tartozik, alapetvően jószándékú, hogy végül mégis mellémegy, annak (a hajnali fél egy előtt öt perces kezdési idő mellett) csak az egyik oka hogy az elkészülte (2007) óta még tovább bonyolódott a kilenctizenegy utáni világ. Aki nem ismerné: Daniel Pearl tényfeltáró újságíró, aki Richard Reid nyomát követve a Közel-Kelet (Pakisztán) bonyolult sakktábláján találja magát, ahol annyira kis báb a játékban hogy elsőre eltüntetik, pedig otthon épp úton van a kisfia. Felesége innentől mindent megtesz hogy történetét megismertesse minél több emberrel, az első lépés az életrajz, a második annak megfilmesítése, amire a tömegeket Angelina Jolie-val szerették volna megnyerni, és itt már kibukik az ami nyomtatásban még elment, vagyis a nagyobb probléma, ami ott van hogy akármennyire szimpatikus elveket képvisel is a főhős, a józanul gondolkodó átlegember fel nem tudja fogni, miért választja ennyire megszállottan a biztos halált jelentő ügyeket (amiknél ha nem a fanatikusok, akkor a titkosszolgálatok teszik el láb alól). Az átlagembert egyre kevésbé érdekli, ki miért öli a másikat, melyik vallás nevében robbantgat, mert a végeredmény ugyanaz, Európában még az ottani mérsékeltek is szélsőségesnek számítanak. Lehet azt is mondani hogy a pasas kihívta maga ellen a sorsot, viszont azt hogy ha nem megyünk házhoz a lófaszért, a lófasz jön mihozzánk, azt a woolwichi macsetés, a Charlie Hebdo és számtalan egyéb kisebb-nagyobb támadás óta tudjuk. A fickót ennek ellenére sem tudom megérteni, kb. ugyanazért amiért a hozzá hasonló hősi példaképeket sem tudtam.

Kis hírek a nagyvilágból:
Ez a mobil száz év múlva is mobil lesz: "Snassznak talál egy hagyományos okostelefont?" - Erre is mekkora szükség van. Ki a f***t érdekel hogy a mobil száz év múlva is mobil lesz, ha a tulajdonosa már rég a föld alatt van?!
Emberi jogokkal foglalkozó civil szervezetnél dolgozik az egyik Chelsea-drukker, aki lelökdöste a fekete utast a párizsi metróról: „Bevallotta, hogy részt vett az 'incidensben', de hangsúlyozta, hogy ő nem rasszista.” – Igaza van, a munkát és a kikapcsolódást tudni kell különválasztani, végülis nem emberjogi aktivistaként ment ki a focimeccsre, nemigaz?!!
Je suis Ságvári: „Át akarják nevezni a szegedi Ságvári iskolát, mert antifasiszta ellenállóról nevezték el. Tiltakozásul egy tanár az oda járó politikusokról anekdotázik.” – Nekem is eszembe jutott egy anekdota, az hogy annak idején kvázi tanagyag volt ez az Európa Kiadót is megihlető fickó, és már akkor is erőltetettnek találtam a köré épített mítoszt. Mondjuk felőlem maradhat az intézménynév, a Moszkva teret is annak hívom...
Hekkelt utcatáblával emlékeztek Rózsa Milánra – Na ezt viszont nem kéne. RIP meg minden, de azért ne csináljunk már mártírt belőle. Az meg milyen hogy a foglalkozása helyére azt írták az emléktáblán hogy "aktivista"..:SSS
Buszt lopott a részeg kocsi tolvaj – Basszus, most kocsit vagy buszt lopott? Vagy kocsitolvaj lopott buszt? Netán ő maga volt az autó? Értem én hogy Index meg minden, de nem kéne a részeg olvasókat még jobban összezavarni!
ma is tanultam valamit – Fogorvos ötlete a vattacukor: "Ő sem gondolta volna, hogy ilyen jó üzlet levegővel hígítani az olvadt cukrot." – Pont egy fogorvos ne gondolt volna a cukorral járó üzletre? Kizárt dolog!
Nyolc férfi erőszakolt és ölt meg egy értelmi fogyatékos nőt: „A 28 éves nepáli nővel brutálisan végeztek.” – Ezt kéne tenni az elkövetőkkel is. Pesze az alternatív megoldásokra is nyitott vagyok:
élet - WTF: 400 férfit vett rá, hogy heréltessék ki magukat – Nem tudom ki ez, de TISZTELET neki hogy ott, a távoli Indiában mindent megtett a túlnépesedés megakadályozásáért! Külön pozitívum hogy erőszakolni már ezek sem fognak :DD

 

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés