2015. 03. 09.
The Hamburger Games (márc. 9-10-11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
The Hamburger Games (márc. 9-10-11-12.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 9.:
ELJÖVE AZ Ő VILÁGUK :(

0

Levél van a helyünk felett.

Ajánlott:
Cinemax, 20:00: Kóristák – Francia tanmese a kemény intézetbe érkező zenetanárról, aki jó irányba fordítja a rábízott zűrös gyerekeket. Amilyen röviden összefoglalható, annyira hatásos, hiába ismerem az előképeket (Veszélyes kölykök, Holt költők társasága ésatöbbi), hiába tudom mi a valóság, ez megintcsak az az eset, amikor szeretnék hinni abban hogy léteznek ilyenek.

Talán érdemes:
Film Mánia, 21:00: Eljövendő világ – A mai első antiutópia kapásból folytatás, mégpedig a Feltámad a vadnyugaté (nyugi, Yul Brynner-t sem hagyták békében nyugodni), az ott megismert élményközpont itt már világuralomra tör, és ezt különféle befolyásos személyiségek klónozásával szeretnék elérni. Azóta már tudjuk hogy semmi sem lehetetlen, a more human than human egyre inkább tűnik egy, a mi életünkben megvalósuló rémálomnak, egyedül az évet tévesztették el az alkotók, ők 1986-ra jósolták ezeket a kvázi-realdollokat, azóta tudjuk hogy kicsit elnézték a dátumot még Brynner hologram-megidézésével is. Ha már a transzhumanista agyfasznál tartunk, említsük meg a Csúcshatást is, ami az agytérfogat-növelő nanocsipcsupságokat próbálja lenyomni a torkunkon Robert De Niro és Bradley Cooper segítségével. A főhős író is benyom egy ilyet, és onnantól önmaga vindózhetes változatává válik, viszont nem csak a hirtelen jött tudással kell megbirkóznia, hanem a belőle hasznot húzni akaró sötét erőkkel is. Kezdés 21:10-kor a Cool TV-n. Fél tíz után öt perccel újabb aktualitás a TV2-őn egy max. egyszernézős sci-fi-vel, természetesen már a helyszín (Mars) miatt is a földönkívülieket bolygatva. A vörös bolygóra érkező első humán utazók egyike életnyomokat talál a sziklákon, viszont van annyira önző hogy inkább magának tartaná meg a felfedezéssel járó hírnevet (és persze az anyagiakat is). Azonban felderítőútja nem úgy sikerül ahogy tervezte, mert bár sikerül felébresztenie valamit, de ennek köszönhetően az expedíció viszonylag rövid idő alatt teret és embereket veszít. Igen, a sztorit, sőt magát a filmet is láttuk már nem egyszer a Mars szellemétől a Prometheusig, és az Utolsó napok az alcíme alapján is inkább a B-kategóriát gyarapítja, viszont egyszer már csak a magyar származású Romola Garai miatt is elmegy. Kapcsolódó hírek:

Ők hárman talán a Marson halnak meg: "Ha létrejön a Mars One expedíció, 2025-re kiköltözhet a bolygóra az első négy ember, akik soha többé nem szexelhetnek." – Ezek is de hülyék, minek ehhez a Marsra menni? Itt is lehet seksz nélkül élni, sőt, még aki szeretne, annak sem jut mindig :SSS
élet - Normális ember nem akar a Marson meghalni – Hát normális ember nem is: "Egy újabb Mars One jelentkezőt ismerhetünk meg. Kobus Vermeulen minden vágya a Marson élni." – Tessék mondani, van ott pornó? És kocsmák? Meg főleg: internethozzáférés? És ezek csak a legfontosabbak, hogy a kaját meg a levegőt ne is említsem!!!!

Ismétlés, talán érdemes:
Duna TV, 21:20 – Ismétlésre önismétlés: a látványfilm külön műfaj, fénykora egybeesett az általa nyomatott multikultiéval, vagyis a kilencvenes évektől aratott igazán. Célközönsége a(z azóta szintén kihalás szélére került) nyitott hozzáállású és öngyűlöletre könnyen rávehető európai értelmiség volt, akinek még jutott ideje gondolkodni az élet kérdésein miközben megkönnyezte a vásznon látható, "csak úgy" éldegélő egzotikumokat. Elkészítése: az európai/amerikai rendező a Művelt Nyugat anyagi-technikai lehetőségeivel élve forgat a Világ Többi Részén, lehetőleg minél nagyobb ellentéteket és lenyűgözőbb természeti képeket prezentálva. Amiben a zsáner összes példánya megegyezett az (az információtúladagolás mellet) a tanulság volt, az pedig röviden összefoglalva ennyi: VÉDD A BOLYGÓT, ÖLD MEG MAGAD, hosszabban kifejtve valahogy úgy festene, hogy legyen bűntudatunk amiért jó helyre születtünk, fedél van a fejünk felett és anyánk a spenóttal kergetett minket az asztal körül kiskorunkban, mert SPOILER ON másutt van ám szegénység, gésák meg gyerekprostituáltak is, és ha Indiában fürdünk akkor jó eséllyel egy hulla szemez velünk a Gangeszben, a csirkéket meg csak azért etetik hogy végül mi megegyük őket, pedighát mi is ugyanolyan jelentéktelen életet élünk, csak mi - a csirkével ellentétben - ezen el is tudunk gondolkodni SPOILER OFF. Az emberi faj bűneinek eme listázása miatt amire ma is szívesen emlékezünk belőlük, azok nem véletlenül a tájképek, a szerzetesek szerény élete, és közben reménykedünk hogy lehetőleg gyermekeinkkel ne nézessék meg idő előtt egy osztályfőnöki óra keretében, mert akkor tovább fogy a magyar. Első képviselői a Quatsi-trilógia tagjai, utolsó (vad)hajtása a Dogora volt, drága emlékét őrizzük meg szívünkben ma este a Barakával, amibe pont jó arányban jutott elrettentő öko-prédikálás és szépség, kortárs zene meg Lisa Gerrard ahhoz hogy még húsz év múlva is élvezhető legyen. Én is leülök majd elé egy ropogós grillcsirkével az ölemben, és közben igyekszek elvonatkoztatni az élet dolgaitól.

Hétfő? #LESZAROM.
18+ Így kell formás mellekkel eladni egy kollekciót – ...és így kell leszarni: LESZAROM.
Így lesz egyre kerekebb Sarka Kata segge – Én meg így SZAROM LE egyre jobban!
Soha nem látott pucér fotó került elő Kate Mossról – Továbbra sem fogom látni, mivel LESZAROM.
Már nem ez a pornósztár várja otthon a MU-focistát: „Roxanne Jeffers dobta Marouane Fellainit."FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
Nyálháború: a manchesteri védő leköpte ellenfelét, aki viszonoztaMEKKORA FOCISTA AGYISZINT MÁR EZ IS LESZAROM.
Kelemen Anna elég egyértelmű célzást tesz a szopásra – Elég egyértelmű, hogy LESZAROM.
Milla Jovovich már NAGYON terhes – Nem én voltam, úgyhogy nagyon LESZAROM.
”Legalább ötszázszor szexelek egy nap!” - Kim Karadashian újabb babát akarLESZAROM, van neki hozzáillően buta férje, kúrogassa az napi ötszázszor :SSS
Ez az ember elmondhatja magáról, hogy magára tapasztott egy csomó Mentost és beült egy kádnyi kólába – Akkor elmondhatom róla én is, hogy LESZAROM.
Tökéletes mobilvécét találtunk a Flórián téri aluljáróban – teLESZAROM.
Valószínűleg Ön is szabálytalan munkahelyen dolgozik – Valószínú hogy LESZAROM amíg egyáltalán van hol dolgoznom...:SSS
ön mit tenne? - Britney Spearsnek leesett a fele haja a koncertjén – Leszarnám, mivel lélekben már most bőrfejű vagyok. LE is SZAROM.
Utómunkában került fanszőrzet Dakota Johnsonra: „A filmben bozontos szeméremdomb valójában tökpucér. A színésznő fenékdublőrt is kapott.”HIÁBA NO, A MŰVÉSZET ILYEN MAGASSÁGOKBAN MÁR A ZEMBEREK ÉLETÉRE MEGY LESZAROM.
Vigyázat, megbabonáz! Paris Hilton és a vízesés: „Vízesés, vízesés, nagyon bárgyú Paris Hilton, vízesés, vízesés.”LESZAROM. LESZAROM. LESZAROM. LESZAROM. LESZAROM. LESZAROM. LESZAROM. LESZAROM.
18+ Éden Mariann pucéran integetett a kamerának: „Nyilván, hiszen zuhanyzott, és tudta, hogy ettől még folyamatosan veszik. Ön mit tenne az adott szituációban?” – Nyilván leszarnám. Őt. LE is SZAROM :)))
Charlotte Gainsbourg most hagyományos módon csinálná – KUSS, EZ ITT NEM KÍVÁNSÁGMŰSOR!!! – „Nézze meg az Életrevalók rendezőinek új filmjének szinkronos előzetesét!” – Nézze a f***om, inkább LESZAROM!
További 8 kiló a cél – Molnár Anikó zsírhasából így robbant ki 17 kilóBIZTOS HOGY NEM AZ ALIEN VOLT AZ? LESZAROM.
Jakabos Zsuzsa még nem viselt ennyire mély dekoltázst – Még soha nem szartam le ennyire: LESZAROM.
Kim Kardashian kiszőkült, és rettenetesen néz kiMUHAHA, AZT REMÉLEM IS LESZAROM.
Van neki néhány – Bódi Sylvi olyan pucér képet posztolt, hogy csak na – Úgy LESZAROM, hogy csak na.
18+ Ez minden idők legjobb spárgázó dugása Aleska DiamondtólLÁTOM VÉGLEG MAGA MÖGÖTT HAGYTA A PORNÓZÁST :DDD LESZAROM.
élet - 2015 a full-bush brazil punciszőr éve leszÉN ASZITTEM AZ NEGYVEN ÉVE VOLT LESZAROM.
Sötétben, csukott szemmel? - Tudja, ki van a képen? – Tudom én, csak LESZAROM.
Megrögzött mellmutogató - Amber Rose nem igazán szeret gatyát húzniDE MIÉRT A MELLE LÓG KI AKKOR AMIKOR GATYÁT NEM VESZ FÖL?! LESZAROM.

 

KEDD, MÁRCIUS 10.:
FLÚGATLAN VENDÉG

0

Földhangok és felhangok a Holdról.

Talán érdemes:
Film Mánia, 21:00: A fiú és a kutyája – Posztapokaliptikus bizarrság Harlan Ellison művéből és a Sam Peckinpah műveiből ismerős L. Q. Jones kamerája által középhomályosan. A negyedik világháború után egy túlélő srác és a vele telepatikusan kommunikáló kutyája császkálnak Amerika romjain élet és túlélő csajok után kutatva. Igazából a kutya adja el az egészet, aki kb. annyire illeszekedik az átlagos állatos filmek szereplői közé mint amennyire a Ted trágár mackója Milne medvéje mellé, már csak az ő cinikus, fekete humorú kommentárjai miatt jó ötlet volt megfilmesíteni Ellison írását. OK, a második fele kicsit leül, itt előkerülnek a föld alatt megőrzött amerikai társadalmak összes közhelyei (lásd: A Burok) a főnök szerelmes csajától a sablonos rosszfiúkig, de nekem tökmindegy amíg az egyik mellékszereplőt Fellininek hívják, rá egyébként mindjárt visszatérünk. Kilenc után tíz perccel egy 83-as Pierre Richard-vígjáték a Dunán, ahol hősünk pszichológusként igyekszik elrendezni Hívatlan vendégként beugró, régnemlátott bátyjának életét, aki épp kirobbantott egy kisebb botrányt a falujában amikor az ottani, őt földönfutóvá tenni akaró földbirtokosra ráborította az asztalt. GondoljÁTOK MEG, PROLETÁROK bele: Pierre Richard mint pszichológus és békéltető – már csak ezek miatt is látni kell! Tizenegytől ugyanitt Fellini utolsó rendezése, a Hold hangjai, ami valahol a klasszikus Cinecitta vége, ugyanakkor meg staféta-átadás is Roberto Benigni-nek, ő játssza a címbeli szirénhangokat követő költőt, akit követve feltárul előttünk a nyolcvanas évek Olaszországának humánpanoptikuma. Sajnos azt lehet mondani hogy mint az utolsó rendezések általában (Hitch, Kubrick és a többi érinthetetlen zsnei), ez is elég felemás. Mintha a Maestro direkt Fellini-filmet akart volna rendezni.

Miért, eddig mi volt? rovat:
Szellempályaudvarrá változott a Déli – Miért, eddig mi volt?
Iszonyú gagyi az Iszlám Állam – Miért, eddig mi volt?
Közlekedési káosz van a havazás miatt – Miért, eddig mi volt? Még hó sem kell hozzá:
Totális káosz várható március 15-étől – Miért, eddig mi volt?
A magyar lemezpiacon csak a Tankcsapda létezik: "Közölte a 2014-es lemezeladási kimutatását a Mahasz. Tankcsapda és Ákos mindenhol." – Miért, volt eddig rajtuk kívül bármi más? :D
vv7: Tudja, milyen a Fannika-féle időjóslás?: "A VV7 legérdekesebb játékosa megint parádézott. A játékosok ostobaságáról szólt az adás." – Miért, eddig másról szólt? o_O
éden hotel – Éden Peti szerint a többi fiúnak nem túl stabil a nemi identitása – Miért, neki az? :DD
Scarlett Johansson szokatlanul rosszul nézett ki az Oscaron: "Az egy dolog, hogy dekoltázs-visszaélést követett el, de tényleg úgy nézett ki, mintha a saját öccse lenne." – Mért, eddig hogy nézett ki?
Amnesty-jelentés: továbbra is gonosz hely a világ – Miért, eddig mi volt?
Feneketlen pénznyelő az orosz futball – Miért, a magyar nem az? :D
quart - Wolf Kati: Az Eurovízió egy giccses popfesztivál – Miért, eddig mi volt? Egyébént savanyú lehet neki a szőlő, mert akármilyen giccses, azért most is csak elindult rajta...
Harctérré vált Róma belvárosa – Miért, eddig mi volt? – "Az Európa Liga-meccsre érkező Feyenoord-szurkolók nem múzeumba mentek." – Miért, eddig oda jártak? o_O
:DDDDDDDDDD - Kanye West megint bebizonyította, hogy idióta – Miért, eddig kellett hozzá bizonyíték? Ránézésre elhiszem róla hogy az!
Velvet – Az év celebperében végre kiderült: escort = szexuális szolgáltatást nyújtani – Miért, eddig nem az volt?
Prostiként hirdetik Szecsődi Karit – Miért, eddig mi volt?
Luxusprostit csinálnak a közgazdaságtanból – Miért, eddig mi volt?
Jamaicában már nem bűn a marihuánafogyasztás, go ganja – Miért, eddig tilos volt? o_O Basszus, mi lesz ott mostantól???
városban – budapest: Olyan Buda, mintha lebombázták volna – Miért, eddig milyen volt?
Napidumák: Erőszakpornó lett a hírszolgáltatásból – Miért, eddig mi volt? – „És ez nagyon szomorú. Az Origo kicsit elvetette a sulykot.” – Az Origo? A sulykot? És írják mindezt az Index egyik blogján? Na ne röhögtessetek...
Cher kezd cikis nagyi lenni – Miért, eddig mi volt? – "A Twitteren bizonygatja, hogy ő milyen fiatal, hiszen sok szmájlit használ, ami azt is jelenti, hogy sokat szexel." –  DO. NOT. WANT. Basszus, Madonna, Cher...ezek sose lesznek túl öregek a villantáshoz :SSS
David Hasselhoff visszatért a 80-as évekbe – Miért, eddig hol volt? – „A legenda még egy harminc évvel ezelőtti telefontípust is el tudna adni.” – ...de csak ha őt is visszateleportálnák harminc évvel :DDD
Az Oracle hivatalosan is a leggyökerebb IT-cég – Miért, eddig ki volt az? Ja persze, a challenger appears:
Most lesz igazán lehúzós az Apple  – Miért, eddig mi volt? – „Az Apple Watchon óriási lesz a haszon. Ez az okosóra kell majd valakinek?” – Most mondanám azt hogy honnan tudják előre hogy sikeres lesz, de sajnos az az igazság hogy amíg van szar, mindig lesz rá veréb is.
c:c: A konyha ördöge egy siralmas gagyi lett – Miért, eddig mi volt? – „Az étteremátalakítós műsor belefullad az otromba termékelhelyezésekbe. Pedig a főszereplő telitalálat.” – Jaja. Minden szar, csak a főszereplő jó :DDD

 


SZERDA, MÁRCIUS 11.:
EJTŐZÉS A REJTŐBEN

0

Nők, fegyverek, autók, alienek + rockzene...mi kell még?

Kiemelten ajánlott:
Kezdjük a legjobbakkal: 22:55-kor egy kihagyhatatlan ajánlat a Film Mánián, ha ugyanis léteznek tökéletes és többszörnézős B-filmek (és miért ne), akkor a Rejtőzködőt biztosan közéjük sorolhatjuk. Pedig ezt is legalább kétszer adták el (például a mostaninál jóval pulposabb Gyilkos az űrből címmel), és azt se mondhatnánk hogy feltalálták volna vele a spanyolviaszt: a testből testbe lélekvándorló alient Cronenberg bácsi már előbb elsütötte a Veszett-tel, hogy aztán a Letaszítva uszkve tíz évvel később még újabb szintre emelje azzal hogy az ufonauta helyére magát a Gonoszt ültette be. Ez azonban egy nyolcvanas évekbeli versenyző, vagyis se a krónenbergi bio-paranoia, se a kilencvenes évek erkölcsi-vallási hablatyakja nincs meg benne, van viszont rohadt fiatal, de már itt is nyomozószerepben domborító Kyle MacLachlan és bögyös-csöcsös Claudia Christian, mint a lény által megszállt bombanő. A földönkívüli se hétköznapi jelenség (hála Kevin Yagher-nek), megjelenésénél csak viselkedése bizarrabb: akibe költözik, azt autóbuzi fegyvermániás hevimetálossá változtatja (vagyis a legtörvénytisztelőbb átlagpolgárból is képes kihozni a benne szunnyadó amerikait). Ráadásul az ügyön dolgozó nyomozó egy különösen viselkedő munkatársat is kap maga mellé ( = az inváziós-testrablós alkotások mellett a buddy movie-k-nak is bevisznek egy mélyütést). Nem szabad túl komolyan venni, és akkor kapjuk amit látunk, egy önironikus trash-t, kb. olyat amilyen Tarantino mindig is szeretett volna csinálni, azzal a különbséggel hogy this is the real deal. Nézzétek meg a fenti képet amin Ms. Christian vörös ruhában és bőrkabátban áll egy fegyverrel a kezében egy autó előtt, nem kell több szó, nézzétek.  Kapcsolódó hír:

ma is tanultam valamit – A metálfüggőség létező betegségMETÁLKEZELÉS! METÁL AZ ÉSZ!!! A rokkatonái hoznak magukkal még egy embert!!!4


Ajánlott:
Duna TV, 22: 15: Az újabban Európában is megszaporodó terroristatámadások tükrében más szemmel fogjuk nézni a Hét perc a mennyországbant is, amiben sok más utas mellett egy srác és barátnője is belekerül egy öngyilkos merénylő szórásába. A fiú kómába esik, a lány „megússza” emlékezetkieséssel és égési sérülésekkel, hogy aztán egy év múlva, barátja halálakor egy terápia keretein belül újra átélje ama borzalmas napot, és visszanyerje az emlékeit. Külön öröm hogy hazánkfiai is részvettek eme koprodukcióban.

Talán érdemes:
Film Mánia, 21:00 – Ha röviden kéne összefoglalnom a Sárkányok kora tartalmát, könnyen elüthetném azzal hogy Moby Dick találkozása a Hobbit bármelyik részével, és valóban, az alapot Melville regénye szolgáltatja, csak a fehér bálnából albínó sárkány lett, és Ahab lánya belezúg a játékba később becsatlakozó vadászba. Vinnie Jones szerepeltetését megértem, de úgy látszik Danny Glover is kezd átcsúszni a ponyvába... Éjfél után tíz perccel ugyanebbe a minőségbe tartozó francia akciózás a Filmboxon némi multikulti romantikus szállal és távolban találkozó életutakkal, na meg Samuel Le Bihannal mint ex-boxolóval, aki csak öccse miatt melózik egy szervízben. A Dühöngés már címében is Scorsese klasszikusára utal, helyesebben az arra való utalással próbálják eladni, de inkább csak az menti hogy a zenéjéért a Public Image Ltd.-től a reggae-ig utazó Jah Wobble felel.

Talán ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
Ismétlésre önismétlés a válasz ma is: a visszajáró olvasók tudják hogy alapvetően semmi bajom a melegtémával ha normálisan tálalják (Jarmantól Jordanig, hogy csak az ABC egyetlen betűjénél maradjak), viszont az erőltetett toleranciafilmeket ki nem állhatom (náluk jobban talán csak Adam Sandlert rühellem). A 21:40-kor vetített Férj és férj ezekből is a létező legrosszabbat testesíti meg (és Sandler főszerepel benne): agendanyomatás ezerrel, á la Aranyoskám, Mrs. Doubtfire, főhősei először célszentesítésből és a hivatal megtévesztéséből kifolyólag hazudják magukat egy párnak egy életbiztosítási ügy miatt, de aztán („mint happy end: a végzet”) jön a boldog befejezés ahol mindenkiről kiderül hogy van valami elhajlása, az egyetlen „normális” pedig megszégyenülve várja sorsát. To add insult to injury, mivel Adam Sandler és melegtéma, ezért a fingós-kakis viccek duplán kihagyhatlanok (viszont legalább pont oda való ahol leadják: TV2). Elvileg vígjáték lenne, de valójában kevés ennél irritálóbb és a normális melegek ellen hangulatkeltőbb „film” van a világon. Kapcsolódó hírből meg annyi van mostanság, hogy külön rovatot érnek:

Szakálla volt genderrovat:
Pasik, akik nagyon ronda nők lettek – Bár itt még „csak” filmszerepekről van szó, de azóta az élet majmolja a forgatókönyveket:
Kétszáz transznemű kellett a sorozatba – Női kvóta, transznemű kvóta, van itt minden :DDD – „Kétszáz transznemű állt össze egy nem mindennapi kórussá a Glee - Sztárok leszünk egyik epizódja kedvéért. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet.” – Nem olvastam tovább, és nem azért mert annyira félek a spoilerektől :SS
2016-ban megszülethet az első háromszülős gyerek: „Nagy-Britanniában engedélyeztek egy három ember örökítőanyagát felhasználó lombikeljárást.” – Kit érdekel? Tíz év múlva már nem az őssejtek, hanem a sejkek fognak ott is dirigálni...
LMBT-ügyi emberi jogi különmegbízottat nevezett ki az amerikai külügyminiszter: „Randy Berry feladata az LMBT személyek elleni erőszaktól és megkülönböztetéstől mentes világ megteremtésének elősegítése lesz.”Meanwhile in dö államkassza...
Tóth Kriszta, Karafiáth Orsolya és Gerlóczy Márton is kampányol a diszkriminációmentes házasságért: „A TASZ akciójában kortárs magyar írók egy-egy novellával szállnak be a melegek, a menekültek, vagy épp a gondnokság alatt élők jogaiért folytatott harcba. Felkészül még: Dragomán György és Rácz Zsuzsa is.”
Üvegplafon: Pasik? Drogok? Költészet? Ideológia?: „Szabó Magda vagy Karafiáth Orsolya? Pesti vamp vagy bús háziasszony?” – Köszönöm egyik se, legyen inkább Gianna Michaels :DD
TASZ: Mondjon igent a diszkri­mináció­mentes házasságra!: „Az élettársi kapcsolat nem házasság. Igenis jár mindenkinek!” – Á, már itt is nyomatják a mozaikcsaládos-határelmosós agyfaszt. Nap kommentje:

aeidennis • http://dunaiszigetek.blogspot.com 2015.02.05. 20:42:50
Hát ez szörnyű. Én sem vehetem feleségül a nagyanyámat, sem az apámat. Hol lehet tüntetni meg aláírni?

...de azóta már tudjuk hogy a Szabad Világban semmi sem lehetetlen:
KT – A férfi, aki a saját fia testvére: „Milyen kérdéseket vet fel, ha annak érdekében, hogy valaki apa lehessen, a saját édesanyja vállalja a dajkaanyaságot?” – Nagyon kerülgetik a kását itt a kívültágasabbon, bezzeg a Velveten nem ennyire szégyenlősek:
Randi – Ennek a meleg férfinak a saját anyja szült gyereket: „Egy egyedülálló, 24 éves brit srác gyereket akart. Anyukája segített.”MAGYARUL: igazi motherfucker a srác, még akkor is ha nővel még életében nem volt dolga, ugyanis a spermájával megtermékenyített petesejtet a tulajdon anyjába nyomták fel. És igen, jól tippeltem, a nyomorult még a Twilightot is szereti. Az ilyen híreket olvasva valahogy nem sajnálom annyira az angolokat hogy pár év múlva kalifátus lesz belőlük. Mennyire szánalmas már, a Nagy Brit Birodalom alig pár emberöltő alatt eljutott oda hogy valaki az anyján keresztül csinál gyereket magának – akit aztán a mama fog nevelni, mert az apukának dolgoznia kell. Basszus, Eli Roth meg az a másik szemét együttesen nem tudott volna ennyire ocsmány dolgot kitalálni. Visszatérve a Kívül tágasabb blogbejegyzésre, hogy milyen kérdéseket vet fel a dolog, hát leginkább semmilyet, nekem legalábbis már nincsenek kérdéseim :SSS És bár nem itt írták és nem ehhez a bejegyzéshez, ez a komment tökéletesen elmond helyettem mindent:

0

 

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 12.:
HÉTKÖZNAPOK LÉZENGŐI ARCRA FEL!

0

Zach and Samantha made a little angel.

Nem ajánlott:
HBO, 23:25 – Általában oda-vissza vagyok a horrorokért, a vallási témájúakért meg főleg (az Ördögűző például remekül bemutatja azt a kemény, olykor szó szerint önfeláldozó munkát amit a Római Katolikus Egyház végez a világ egyensúlyának védelme érdekében), az Ördög ivadékával azonban nem tudok megbékélni. Nem azért mert a Rosemary's Baby ötletét a kamerás dokukkal keresztezték (ne feledjük, ez másfél évtizede ütött először és utoljára igazán nagyot), sem pedig az antipatikus házaspár, Zach és MIRI Samantha miatt, nem: a fő probléma a hozzá gründolt ocsmány webkampány, ahol arra buzdították a birkákat hogy a faszbúkon állítsák át a vallásukat sátánizmusra a mindenféle exkluzív tartalmak eléréséhez. Igen, lehet ezt poénnak tartani, de Jack Black elhíresült imája meg a mostani Grammy ördögszarvasemberei után valahogy már nincs kedvem röhögni.

Talán érdemes:
Bár címével már az Ördögfióka is hasonló húrokat penget nyolckor a Cinemaxon, de itt szerencsére csak egy hétköznapi (és félárva) lázadó ifjút kapunk aki épp elindulna a dzsémszdíni úton (motor + bulik), ám amikor kihágásai már öccse felnevelésének rovására mennek, őt egy rokonuk veszi magához, a bátyónak pedig rendbe kell hoznia életét. A léhaságot innentől hanyagolja, a motorozást pedig sportszerűen kezdi űzni... Úgy látszik a mai nap a szokatlan teremtményeké, ugyanis 20:40-kor a Filmbox Family is előáll a maga (nem teljesen családbarát) kreatúrájával, egy félig kislány, félig madár izével, akit egy ornitológus és felesége próbál megszelidíteni. Azonban a madárnak megtiltani nem lehet hogy el ne szálljon, ahogy a nevelőszülőnek se hogy kövesse. A nyolcvanas-kilencvenes években dívtak a Bip!-hez hasonló, kicsit beteg művészfilmek, illetve lehet hogy most is gyártják őket, engem szerencsére elkerülnek.

Horror rovat:
Film+2, 23:25: Aki bújt, aki nem 2.: A második este – A Jeepers Creepers annak idején egy korrekt, régi típusú rémisztgetés volt az elején a Cápa és a Párbaj nyomdokain, hogy aztán egy szürreális húzással átmenjen a klasszikus, megmagyarázhatlan-szörnyes horrorba. A folytatástól kicsit tartottam, pedig nem kellett volna, nem újrázták teljesen a sztorit, viszont itt is megidéztek egy zsánert, konkrétan a buszon utazó tinik köré írt vígjátékokat, de szerencsére csak addig amíg újra fel nem bukkan a fiatalokat ritkító régi kedves ismerős, az emberi alkatrészekre vadászó szárnyasember (és egy percre az első rész főszereplője, Josh Hammond is). A Devil's Due-val ellentétben ez egy alapvetően ártatlan kamasz / felnőttszórakozás, mögöttes tartalmak nélkül.

Kis hírek a nagyvilágból:
Tovább csökkent az Éden Hotel nézettsége - MUHAHA! AZT REMÉLEM IS! - "Nem érdekli a fiatalokat a TV2 új realityje. Kár, mert jó műsor, csak rosszkor került adásba." - Itt is minden szép meg jó, csak a közönség nem érti...az azért durva hogy van ami már a birkáknak se kell :DD Kezd visszatérni a remény!
Ez az ország legmocskosabb ételüzeme: "Patkánytetem mellett készültek a reformélelmiszerek Tolnában." - Mi ez az Indexes negatívkodás?! Ez az abszolút természetes reform-étkezés, Bartos is megmondta!!! Észak-Koreában még a patkányért is külön felárat kérnének, ezek meg itt húzzák a szájukat!!!
Csecsemők megmérgezésével fenyegetőztek a környezetvédők: „Ha március végéig nem szüntetik meg az 1080 nevű rágcsálóirtó használatát Új-Zélandon, akkor tápszerbe keverik azt.” – Ezek a zöldek már majdnem annyira békések mint a bokahárem meg az ízisz együttvéve. Remélem úgy is kezelik őket, mármint terrorfenyegetésként...
A gyűrű vezetett az eltűnt pilóta nyomára: „Már a hatvanas években megtalálták a pilóta ujját” –  Egész bisztosz hogy a pilóta ujja volt az, drágaszágom?
Budapest ma – 500 forintért egy fél napon át szórakozhat – Nem, még 500 forint se kell hozzá, ingyen szórakoztatnak minket egész héten a politikusok, az ellenük tüntetők és a munkahelyi gondok...
Ki hazudik: Magdi anyus, az unokája, netán a rendőrség? – Ki nem?...
Tömegverekedésbe torkollt a nyolcévesek hokimeccse – Dehogy torkollott, ezzel edzenek a felnőttmeccseken elődorduló verekedésekre. Nem lehet elég korán kezdeni!
Váratlan fordulat: hétvégén 22 203-an kimentek az NB I.-es meccsekreSURPRISE: maga a foci ettől még nem lett jobb.
Nem árulják el, sikeres volt-e a sikernap: "Az MVM magára ismert a siker szóról, ezért támogatta a rendezvényt. Rejtély, mennyivel." – Így is kell, aki sikereivel dicsekszik, az sikeres ember nem lehet!
fontos kérdések 18+ élet – Így még a Critical Masst is fel lehetne dobni – ...mármint pucér bringásokkal. Hát éppenhogy nem, bőven elég volt amikor a küküsinya páros egyike félpucéran tolta végig az interjút :SS
Kockahas – Újra félmeztelen emberek egy tüntetésen, Budapesten!: „Csak ezúttal külföldinek tűnő, fiatal férfiakról van szó, akik egy erkélyen produkálták magukat.” – Á, a belvárost végighányó, még a kóbor kutyákat is beginázó és megdugó agglegénybúcsújárók! Mivel a fecske megdöglene itt a szmogban, a budapestieknek ők a tavasz első biztos hírnökei :DD
okika – VV Fanni és Dennis nagy terve, hogy várják a lehetőségeket: „Pénzük nincs, de nem akarnak visszamenni a munkahelyükre, ezért inkább csak várakoznak a lehetőségekre.”MUHAHA. Majd ha nem lesz kit pumpolni, akkor meg lopni mennek? Ingyenélő rinyagépek...
c:c: Az RTL fikciós sorozatot forgat: „Folytatják az Éjjel-nappal Budapestet is, de hosszabb távra heti sorozatokban gondolkodnak. A Hungary's Got Talent más lesz, mint a Csillag születik. Kolosi Péterrel beszélgettünk.”MUHAHA. A tehetségkutatás az nálunk tényleg fikciós műfaj :DD Van persze egy másik lehetőség is, a Nap kommentje szerint biztosan:

campobaszo 2015.03.05. 11:33:11
"Az RTL fikciós sorozatot forgat" - Megújul a híradó?

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés