2015. 03. 14.
Törj át az üvegplafon! (márc. 14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Törj át az üvegplafon! (márc. 14-15.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 14.:
LESLIE ÉS A FARKASEMBER

0

Nincs takarék előítélet nélkül.

Talán érdemes:
Az ünnepi hétvége szokás szerint a SZOMBATI BEVÁSÁRLÁS családi vígjátékok jegyében telik, először a retekklubb próbálja fellendíteni a szaporodási rátát 19:20-kor, bár Lindsay Lohannal elég nehéz lesz meggyőzni a népeket arról hogy Kismamának áll a világ. Lohan itt egy kirúgástól veszélyeztetett fiatal irodistát alakít, aki állása mentése érdekében terhesnek hazudja magát. A terv bejön, innentől rögtön máshogy néznek rá a munkahelyén, ő meg élvezettel él (vissza) a helyzetével – annyi esze viszont nincs hogy visszafogja magát a közszerepléstől, így elég hamar lebukik. Ez így pont annyi, amennyi, vagyis egy egyszernézős, közepesen idegesítő limonádé, ami viszont igencsak belerondít a képbe, az az hogy ezt már a mélyrepülő, drogproblémás Lohan csinálta, így az első dolog ami eszembe jutott az az hogy az ilyen nemhogy ne szaporodjon, de még kisbaba közelébe nem engedjék. Persze  nem is ez a lényeg:

diusletoltes | Válasz | Előzmény (kicsimag)     2011. júl. 18. 13:54 | 24/26
Nekem tetszett a film, de csak 9pontot adok, mert nem volt benne sex ;)

Fél kilenc előtt öt perccel egy húszéves Lesie Nielsen-komédia az M1-en, mindenki Frank Drebinje botcsinálta gyermekmegőrzőként funkcionál, kombinálva eredeti munkájával (kisstílű stiklik nyélbeütése): a gondjaira bízottakat bérbeadja azoknak akiket elkerült a gyermekáldás. A Kölcsöngyerek visszajár ártalmatlan családi vígjáték, biztos szórakozás kicsiknek-nagyoknak.
Film Mánia, 21:00: Az idő urai – Na ezt viszont senki össze ne keverje a kultikus magyar-francia koprodukcióval, szimpla (bár időutazásos) B-filmmel van dolgunk, ami csak nálunk kapta ezt a félreértéses címet, az itteni időbanditák ugyanis egy rendőrnőre vadásznak. A népesedésproblémához visszatérve tizenegy után hat perccel egy doksi a HírTV-n a Kényszerszinglikről, vagyis azokról akik bár megtehetnék, mégsem vállalnak gyereket. Igazából egyetértek a készítők szándékaival, de sajnos ez sem több mint egy pofon a szarnak, kb. minden kicsit is gondolkodó ember tudja hogy mik a visszatartó okok (kilátástalanság, létbizonytalanság, jövőképnélküliség, illetve hogy a családi támogatásokat nem a rászorulók kapják). Arra meg hogy ennek megállapításához is külön egyesületet gründoltak (Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, LOL), hát hadd ne mondjak semmit...

Nem ajánlott:
Gyerekkoromban nem sok nevettető közül lehetett választani, igazából két arc volt aki megragadt az emlékezetemben, az egyik Hofi, akinek poénjai még ma is, a kompromisszumai és a Kádár-korban betöltött szelep-szerepe ismeretében is ülnek, a másik Sas József, aki valamiért már akkor is unszimpatikus volt. Nem tudtam megfogalmazni miért nem tetszett amit csinál, csak jóval később, már amikor a rendszerváltás után is ugyanazt erőltette, akkor esett le: igen, ez a kulcsszó, az erőltetés, a forszírozott jópofáskodás, a gesztit is megelőző szóviccek, ami alá konzervröhögés is mehetett volna, de az volt a szomorú hogy nem, még akkor is, sőt, a botrányai után is megmaradt a közönsége, bár vele együtt egyre kisebb színpadokra és kábelcsatornákra szorult vissza. Ma 21:10-kor épp a Sasazértis című visszatekintéssel haknizik, ez egy ilyen dokumentum-izé, ami már mottójával ("Előélet nélkül nincs kabaré") is próbálja elütni a pálya során feltorlódott ellentmondásokat, de hiába, még így is csak az ATV-ig jut, aztat meg én elvből nem nézem.

A seksz, a szipu rovat:
Szépek, fiatalok, csak nem érdekli őket a szex – Én viszont nem vagyok szép, nem vagyok fiatal, csak érdeklődő 8))) – „A biszexuális, heteroszexuális és homoszexuális rendszerezést itt az ideje elfelejteni, a demiszexuális, pánszexuális, szürke-aszexuális fogalmak helytállóbbak.” – Ha hétfő lenne, leszarnám. Így viszont csak annyit mondok, maradjunk meg a katolikus heteró-sekszualitás egyenes útján, ne engedjünk a deviáns szirénhangok csábításának!!44
Felpezsdíti szexuális életünket a Durex mobilfejlesztése: „Nincs másra szükség, mint néha kikapcsolni a technológiai eszközöket.” – ...de basszus, hogy a vérbe pezsdítsem fel mobilfejlesztéssel, ha egyszer ki kell kapcsolni hozzá?! Vagy nem is kell:
Ha lemerült a telefonja, maszturbáljon!: „A Pornhubnak köszönhetően a maszturbálás környezettudatos lett. A kinetikus energiával feltölthető a telefon vagy a laptop.” – Nekünk meg persze Paksot is pont most kell bővítenünk...:SSS
Akinek a cipői még a szexnél is jobbak: "Manolo Blahnik egyedüli férfiként került anno a Vogue címlapjára. Mutatjuk, miért!" – Azért mert nem Fffffffffférfi, max. hímnemű. Hogyan is lehetne egy cipő jobb a seksznél?!
Marihuánával üzletel az önkormányzat: "A bolt az USA-ban nyílt." – Nemzeti fűbolt? Megint ellopták egy ötletünket :DD Bár végülis az amcsi kormány mindig is közel állt ezekhez, kezdve az afganisztáni pipacsültetvényektől folytatva a kaliforniai engedélyezésig...egyébként másutt is kezd ám bejöni ez a trend:
Csütörtökig legális az eki Írországban: „Sőt, a ketamin és a kristálymet is! Lángolj fel a lelkünkben, szép égi szikra, szent öröm!”TÁMOGATOM, ki hülye az dögöljön bele. Szerencsére az alkohol biztonságos, nem kábszer, és még soha senki nem halt bele! EGÉSSÉG!
Csak a lotyók análkodnak? (+18): „Mindent az análorgazmusról és a popószexről.”MAGYARUL: a csürhe aberrációkhoz szoktatásában az Origo is jeleskedik. Egyébként a női orgazmus még hüvelyi úton sem létezik, nemhogy análisan!44
Hogyan téptek a sámánok?: „Ismeretterjesztő sorozat indul a Néprajzi Múzeumban az ősi hiedelemrendszerről.” – Ez is nagyon kell, nincs elég rohadt drogos enélkül is...:SSS
Elkapták az Oktogonon áruló dílereket: „A marokkói és a szír férfinél marihuánát, tablettákat és kristályos anyagokat is találtak.” – Tessék mondani, ez már a keleti nyitás?
kívül tágasabb 18+ Wow! – Amerika leghíresebb bordélya belülről: „A Moonlite BunnyRanch nem csak Nevada, de alighanem az egész USA leghíresebb bordélyháza.”MUHAHA. Ha ez a leghíresebb, milyen lehet a legrosszabb bordély arrafele?

totalnick 2015.03.12. 09:01:37
megnéztem a felhozatalt. És megnyugodtam. Nálunk is ugyanilyenek a rosszlányok. (vagy szebbek) De az biztos, hogy olcsóbbak hálistennek.

...persze a legendásan szép és külföldön dolgozó magyar lányok élete sem fenékig tejfel ám:
Prosti18+ Hamis gyönyör a dubaji luxuspokolban – Na ne beszélj, tényleg? :D – „A legmeredekebb szexuális iszony.” – Most, hogy a Meredek Mesék meg a Swingervagyok is lekerült az Index címlapról, eljött az ideje egy újabb, nőt még sosem látott férfi által írt kamublognak, de tegyük föl hogy nő írja, ez esetben:

MJános 2015.03.13. 14:49:42
Aki kurv.nak áll, ne... Na de mindegy is! Légy büszke magadra! Anyád, apád is biztos az! :D

...és egy Év kommentje-candidate:

Zedder 2015.03.13. 17:02:03
"magyarul elmondtam a sejknek, hogy ha rám élvez, vagy bárhovámba, esküszöm, beleverem az orrát. "
Kurva vagy, nyilván rád vagy beléd fog élvezni, mégis mit gondoltál? Hogy majd elbeszélgetsz vele a világbékéről?


VASÁRNAP, MÁRCIUS 15.:
NEMZETI ÜNNEP

0

Ünnepi rovat:
Eljöve a mai nagy nap is amiről minden állampolgárnak kötelező megemlékeznie, bármennyire is mindent megtesz az összes politikus meg médiaszemélyiség hogy megutáljuk, akár március 15-e kisajátításával, akár korszerűsítésével csinálják. A Duna TV-n debütál kilenc előtt öt perccel Rudolf Péter Fehér Béla regényéből készített sorozata, a Kossuthkifli, mely 1849 májusában játszódik és egy gyanús süteményrendelés benne a „katalizátor”, ezt kell leszállítani egy rozzant postakocsin Debrecenbe a főhősökre leselkedő veszélyeken (leginkább a forradalom bolygatta országon) keresztül. A jó alapanyag adott, a jó színészek szintén (Haumann Péter, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Nagy-Kálózy Eszter, Trokán Nóra), még akár jó is lehet, adjunk neki egy esélyt! Ugyanitt 21:50-kor Bereményi Géza és Can Togay Hídembere, amivel akármennyire is próbáltam szimpatizálni, mégis csak az maradt meg leginkább hogy Eperjes nem volt hajlandó eljátszani Széchenyi István öngyilkosságát. Ennek (és egyértelmű ismétlés-volta) ellenére is talán érdemes leülni elé, csak azért is hogy lássunk egy nemest, aki választhatta volna a könnyű életet, de egy rosszul sikerült kalandja miatt inkább az alkotással való vezeklésbe menekült, amit hazája felvirágoztatásával szeretett volna megvalósítani – hogy aztán a forradalom keresztülhúzza lassú, de határozott reform-elképzeléseit. Az ünnep a királyi tévék megújulását is elhozza, ezt dokumentálja az M2 az Én vagyok itt keretein belül este nyolctól, az igazat megvallva én ebből nem sokat fogok érzékelni mert akárhány új csatorna is lesz, este hétkor már enélkül is kettőt látok mindenből... o_O Közben ugyanitt lesz még a Red Bull Pilvaker is este kilenctől, ez viszont már az a kategória amihez túl öregnek érzem magam ahogy az MTV szelfiző Petőfijéhez is. Igen, valamikor én is voltam punk, de így ötven felé azért kialakulnak az Értékek, és önmagunk begyepesedett öregapjává válunk. Jó esetben.

Talán érdemes:
Nyolc előtt tíz perccel akciózás a retekklubbon Liam Neesonnal, akit lassan már nem is lehet másként elképzelni mint a Taken-széria Non-stop megoldóemberét. Itt is hasonló szituban kell helytállnia: katonaként elsősorban le kell szerelnie az utasokat gyilkoló, pénzt követelő zsaroló(ka)t, ezzel párhuzamosan pedig meg kell győznie amerikai feletteseit hogy nem ő áll a bűntény mögött. Korrekt műfajgyakorlat, mindenképp érdemes, Neesonon kívül Julianne Moore miatt is. Utána fél kilenckor egy kis romantikázás Olaszországból a Cinemaxon egy bizonyos Pif nevű rendezőtől, aki még szerepel is benne. Én eddig azt hittem hogy ilyen egynevű alkotók csak Franciaországban élnek (meg hát Pifről mindenkinek a képregények ugranak be), ennek ellenére a Ne aggódj, a maffia csak nyáron öl egy tűrhető Tornatore-utánérzés arról, milyen érzés a palermói alvilág árnyékében felnőni és megismerkedni az élettel meg a szerelemmel. Végül kilenckor újabb kísérlet Dredd bíró feltámasztására a Cool TV-n, ami jóval képregényhűbbre és keményebbre sikerült mint anno a Stallonés változat, és hát az itt felvázolt NWO-s világrendőrség is közelebb van mint szeretnénk, úgyhogy ez is aktualitást ad neki.

Nőnapi rovat:
...avagy addig is amíg meglátjuk hogy március 15. alkamából mivel kedveskednek nekünk a híroldalak (bár a detahóblog múltévi szemétkedését nehéz lesz überelni), nézzük mi történt az egy héttel ezelőtti nemzetközi ünnepen:
iddqd – Nőnapi játékpasik: "Így véreznek el a kemény férfiak a csípős paprika kihíváson."TISZTELETet a nőknek! Nem csak ezen az egy napon!!!
Két év börtön lett abból, hogy egy férfi kivette a kétéves unokahúga fülbevalóját: "És eladta 5 ezer forintért. Mindezt a Nőnapon." – Dupla szánalom. Börtönbe a nyomorulttal!! Történt még valami? Ja igen:
Hajmeresztő pucér fotókon üzent a szerelmének a magyar híresség (18+): "Alig takarja valami..." – ...avagy nagykriszta ül a fűben és mutogatja mindazt amit 1995 óta csak az nem látott aki nem akarta (én se akartam, mégis láttam, nem is megyek Szigetre azóta). – "Nem bírta egykönnyen kiheverni szerelmi bánatát Tereskova (...), aki meztelen testén kívánt üzenni egykori szerelmének. (...). A képekkel kiverte a biztosítékot a férfiaknál." – Nem, sajnos még azt sem sikerült neki:

.cxc. 2015-03-10 13:37:06
Remélem, legalább ezen a héten nem romlik el a vibrje is. Nem bírnék kiheverni még egy ekkora sokkot :)

"Ez a képsorozat úgy kezdődött, hogy végérvényesen megszakadt egy mély kapcsolatom (...). A csávóm úgy hagyott el, hogy nagyon szerelmesek voltunk egymásba, ő mégis a boldogság megkeresésére indult, mert azt gondolja, létezik olyan. Nem tudja megkülönböztetni a depressziót a boldogtalanságtól. Szerintem bipoláris depresszióban szenved. Ő úgy gondolta, boldogtalan, szerintem pedig depis, és feláldozta isteni ajándékunkat, a szerelmünket." – Hát Tereskova mellett én is depis lennék és az alkoholba fojtanám bánatom... Oh wait, hisz nélküle is pont azt csinálom o_O Na mindegy, ez is mennyire jellemző, a pasit minden bipolárisnak elmondja, ő persze tökéletes, csak hol egy retekklubboshoz dörgölődzik, hol meg villant, ha kell, ha nem..." Olyan korábbi leveleit írtam fel magamra, amelyek arról szólnak, milyen fantasztikusnak és gyönyörűnek lát. Szerelmi vallomásokat, szexuális töltetű magánlevelezéseket." – Vagyis megsértetted a levéltitok fogalmát, és személyes üzeneteket hoztál nyilvánosságra vélt vagy valós sérelmeid miatt. How correct."Alkotás közben annyira megtetszett ez a műfaj, hogy később már tudatosan műveimként dolgoztam rajtuk, képekből művek születtek, amik bemutatásra is kerülnek májusban a Liget galériában." – Meglepődtem volna, ha nem. Nálunk utoljára az oviban meg az általános iskola alsós osztályaiban dívott ez a "műfaj", de hát ha aszongyák hogy ez a kortárs művészet, előásom a régi padbeli levelezéseket :DDD – "Egymás után készültek az új munkák, és végül azon kaptam magam, hogy feminista sorozatot készítettem belőle. (...) Mindig úgy gondoltam, hogy csak a csúnya lányok lehetnek feministák" – kezdett bele Kriszta, aki máig nem érti, miért menekülnek a férfiak az erős, átlagostól eltérő nőktől."NEM, nem az átlagostól eltérő és erős nőkkel van a baj, te szerencsétlen liba! Angela Merkel meg Frida Kahlo is erős és eltérő, és nem is kifejezetten szépek, mégis tiszteljük őket, Kriszta meg kb. úgy feminista ahogy a femenek meg a puncilázadók: valahogy mindig pucérkodás és pénzkeresés lesz belőle – és az évek csak telnek!!!!! A klimax egyértelmű kezdetét a múltévi Orbán-festmények mellé adott nyilatkozatai jelezték, nem mellesleg az ötletet dr. Máriástól lopta úgy ahogy korábban Tracey Emin is "megihlette", közben meg friss sorozatának is kiderült az eredetije. Mit lehetne még ehhez hozzátenni? Negyvenéves elmúltál már basszus, meddig akarod még játszani nekünk az örökéletű, örökfiatal zenészfestőlázadót, miközen családod (tudod: férj, gyerek) nincs, és még pucéran se kellesz senkinek?! Régen egy ilyenből Magyar Narancs,-meg Index-címlap lett volna, most meg egy névtelen celeb lettél a sok közük az Origó bulvárrovatában! 2015 van, ki a f***t érdekel hogy miket írogatsz a fanszőrzeted fölé meg a vaginád köré? Ha már szépet festeni magadtól (magadról) nem tudsz, inkább epillálj (vagy legalább illatosíts), nem a hatvanas években vagyunk baz+!!!!

barrakuda13 2015-03-10 18:34:13
Kedves mindenki,
azért gyűltünk itt ma egybe, hogy agyhalottnak nyilvánítsuk Tereskovát.
Vége.

...és akkor térjünk is át békésebb vizekre. Vagy nem...
Üvegplafon: Minden férfiből feminista lesz, ha lánya születik? – Jajj, már úgy féltem. A Fegyinfó az Origóról a 444-re költözött, az Indexnek is sürgősen kellett egy új nőjogi blog mert még nincs elég belőlük, hozzák is a kötelező agymenést: „Ismert férfiak - akik lányos apák is egyben - ilyennek szeretnék a jövő Magyarországát a gyermeküknek. A Nemzetközi Nőnap alkalmából megkérdeztünk pár véleményvezér apát, milyennek szeretnék látni a magyar társadalmat, mire kislányuk vagy kislányaik felnőnek…” – ...és ezt én még támogatnám is, ha nem ugyanazok lennének ezek a véleményvezér szubkult figurák mint mindig: Török Ferenc, Lobenwein Norbert, Juhász Péter, de nem ez a legjobb, hanem „Bus István, a Playboy főszerkesztője, női lapok szerzője”. ÉDES FASZOM, Playboy-főszerkesztő egy feminista honlapon?! Mi történt, Kovi nem ért rá?! A java azonban a HVG-n várt a gyanútlan olvasóra:
Kösz, nem kell az a rohadt virág!: „A nők ugyanis sokkal többet érdemelnének. És nemcsak nőnapon. Papp Réka Kinga a gázpedálra lép.”MUHAHA, ezen már öt perce fetrengek. Papp Réka Kinga (igen, a lájkokért-aláírásért vetkőzős Papp Réka Kinga) akar erkölcsről, tiszteletről meg nőiességről beszélni, meg hogy nem kell neki „a rohadt virág”! NYUGI KISLÁNY, SENKINEK ESZÉBE NEM JUTNA NEKED VIRÁGOT ADNI :DDD – „A gyermekvállalás a nők elszegényedésének vezető oka. Ez jól mutatja, mennyire becsülik valójában a családot azok, akik a kereszténység nevében nyúlkálnak a bugyinkban.” – ...és még írni se tud. Szóval a kereszténység nevében a bugyidban nyúlkált valaki? Te szegény, akarsz beszélni róla? :DDD Milyen érdekes, engem is felneveltek a szüleim (mindkettő, mert a gyerekvállalás nem csak a nő terhe), és egyszer sem rótták fel nekem hogy mennyit költöttek rám! MIÉRT OLYASVALAKI POFÁZIK CSALÁDRÓL MEG GYEREKVÁLLALÁSRÓL AKINEK KÖZE NINCS HOZZÁ?!„Nőnapra évtizedek óta virág jár, néha csoki: a türelmünket vásárolják meg ezzel azok, akiknek eszük ágában nincs változtatni az igazságtalan munkamegosztáson és hatalomeloszláson. Kevesebbet keresünk, sokkal többet dolgozunk, és az általunk elvégzett extra munka nagyjáért - amilyenek a gyermeknevelés, a házimunka és a családtagok gondozása - egy büdös fillért nem kapunk.JA, HOGY TE PÉNZÉRT GONDOZOD AZ IDŐS SZÜLEIDET? Így már minden világos. Én egyedül élek és így viseltem a szüleim gondját is, most akkor én is feminista vagyok és követeljek pénzt? Vagy ez csak nektek jár? :DD – „Ja és fiúk! Minket nem zavar, ha csak azért lesztek feministák, hogy ezzel csajozhassatok. Csak aztán maradjatok úgy!”Hú, ma nagyon kemény vagy, Csoki! :DD Ja és Réka! AKI LÁJKKURVÁNAK ÁLL, NE SÍRJON HA B****ÁK!!! Nap kommentje:

GH14 • 2 napja
Nem kell a rohadt TV előfizetésetek. Elegem van, hogy az NBA ben negatívan diszkriminálják a 190 centinél alacsonyabb fehér embereket,, Hát füge neked Michael Jordan, ne jópofizz itt nekem a Tapsihapsival, meg senki ne jöjjön az aljas karácsonyi üdvözlő kártyáival, igazából csak kizsákmányolsz engem. Forma1 ben vagy a lóversenypályán meg nem tudnak érvényesülni a magas, kövér emberek. Miért baj az ha valaki szeret enni? Ezért már csak istállófiú lehet??? kevesebb pénzért lapátolja a lószart míg az alacsony, vékony kis hobbitsoviniszták isszák a pezsgőt a sikerfürdőben??? Milyen világ ez? nem kellenek a rohadt névnapi meg születésnapi ajándékaitok. Az meg milyen, hogy ha rossz hangom van, akkor csak vehetem a drága jegyet a koncertekre és nem mehetek be ingyen és énekelhetek. Görbülj meg Pavarotti, a tőlem ellopott álmaimból hízol, míg én negyedrangú állampolgárként , mindenkinek kiszolgáltatva húzom az igát civil szervezetekben valami ázsiai szúnyog fennmaradása érdekében, mert AZZAL is foglalkoznia valakinek, nem énekelhet meg kosarazhat mindenki, valakinek a világra és a gyermekeink jövőjére is figyelnie kell. És akkor jöttök nekem a rohadt almaleveitekkel meg jobbulást kívánságaitokkal mikor influenzás vagyok, miközben csak utáltok, hogy nem mentem be a sosem volt versenyszférás munkahelyemre és nem tudtok aznap is kizsákmányolni? Ja és hol van az megírva, hogy 80 feletti férfiak nem játszhatják Júliát??? Miért van, hogy bolti eladónak nem vesznek fel öreg, pocakos férfiakat hiába tudnak többet az emberi kapcsolattartásról és a szövetekről? Miért az anyához kerül majdnem minden gyerek a válás után? Miért nem szülhetnek a férfiak? Szemétség!!!! Abzug
Ja és elegem van, hogy csak azért mert baromi jóképű vagyok azért megjegyzéseket tesznek rám a nők. Nem csak egy csinos arc vagyok. Ha fel akarok venni egy atlétikai trikót mikor TV be megyek, akkor elvárom, hogy ne a görög szoborszerű bicepszemet nézzék a nők, hanem az intellektusomat csodálják. Milyen már, hogy bármit teszek minden nő csak a szexuális szimbólumot látja bennem. Szegény Lázár Janit is folyton verbálisan zaklatja PRK hogy mennyire bejön neki, és ezt meg azt tenné vele, pedig Jani is több mint egy csodaszép férfi. Elég ebből a női, primitív szexuális elnyomásból. Tanulják meg a nők végre, hogy nem vagyunk szexuális tárgyak. Jól esik ha elmondja mindenki milyen jól nézek ki, de ha bemegyek tárgyalni, akkor arra figyeljenek amit mondok. nagy teher ilyen okosnak és szépnek lenni.
HVG 2015.

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés