2015. 03. 16.
Magma Miami! (márc. 16-17-18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Magma Miami! (márc. 16-17-18-19.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 16.:
MINDEGY, CSAK LEGYEN

0

Szánt-e a deszant?

Az ünnep (amire majd még visszatérek) "legfontosabb" eseménye az volt hogy "végre" egymásnak estek a birkák, és a Zindex címlapon hozhatta hogy "vér is folyt március 15-én". OK, készséggel elismerem mennyire szánalmas az ahogy egymást üti a sok buta ember miközben az őket heccelő politikusok és újságírók röhögnek a markukba, dehát a buták sorsa mindig is ez volt, csak arra vigyázzunk hogy ne kerüljünk közéjük (az útjukba meg aztán főleg).

Talán érdemes:
Nyolckor egy jófajta dráma a Cinemaxon Paul Newman Tennessee Williams-feldolgozásával (és Henry Mancini zenéjével) az amerikai gazdasági válság idejéből egy széthulló családról. Az anya (Joanne Woodward) játszmázik, a fiú (John Malkovich) érthető okokból szabadulna, lánytestvére (Karen Allen) kapcsolatokra szinte képtelen, inkább Üvegfigurák közé húzódik vissza. Az egyensúly törékeny, végül az anya által forszírozott fehérlovas herceg úgy töri össze a lány érzéseit ahogy üvegállatka-gyűjteménye legkedvesebb darabját is, és innentől a valóság még kevésbé érdekli hősnőnket. Két és negyedórányi szomorúság, de néha ez is kell, az alapmű annyira jó színdarab egyébként, hogy ez a nyolcvanhetes opus volt a harmadik adaptáció belőle. Kilenckor egyszerhasználatos akciózás a Film+2-őn a Kelly hősei csapásvonalán, itt felszabadító angol deszantosok szeretnének pozitív egyenleggel kijönni a demokráciaexportból némi holland arany segítségével, amire azonban az épp széteső német birodalom katonái is fenik a fogukat. Sajnos Az utolsó bevetésre már csak a B-vetésből jutottak színészek, leginkább Billy Zane-re és a szokás szerint enyhén módosult tudatállapotban alvajáró Michael Madsen-re célzok ezzel - bár végülis a részegség előnyei közé sorolhatjuk hogy addig se tűnik fel az olcsósított forgatókönyv és pocsék rendezés. Sajnos az ilyeneket a néző is csak úgy tudja elviselni ha betol előtte egy-két pohárral :SSS
Duna TV, 22:35: A 14-es tábor – Doksi Sin Dong Hjokról, az Észak-Koreából kimenekült fogolyról, aki a koncentrációs tábortól jutott a kamerák elé. Történetét olvasván több szomorú gondolat is eszembe jutott, például hogy mennyire nem mentes a sztorija a manipulációktól (újszülötteknek lelövöm a poént: könyv + film kombó ezen a szinten már ezeket bekalkulálva készül), de főleg az hogy ide bezzeg nem viszik el a demokráciát, csak szar vígjátékokat csinálnak róla, ja meg szervezik a katasztrófaturista-utakat és néha előhúzzák Dennis Rodmant aki eldicsekszik hogy mekkora spanja is neki a gangnamsztájlos Kedves Vezető, és megnyugtat minket hogy Észak-Koreában a helyzet változatlanul nagyon jó és nagyon szép. Kapcsolódó hírek:

kívül tágasabb – Ritka fotók a nyomorgó Kubáról: "Nem árt felidézni, mekkora szegénység is tombol Kubában." – ...és mi marad ki a cikkből, na mi:

Bernik 2015.03.04. 01:50:37
Nem írnék, ha ezt a blogot nem tisztességesnek ismertem volna meg, mert akkor csak legyintenék, hogy eggyel több bolsevik propagandaszöveg.
Az, hogy a posztban egy szó sincs kommunizmusról és diktatúráról, az egyrészt döbbenetes ferdítés, másrészt a kommunista propaganda "eredményességét", veszélyességét mutatja.
Mintha bizony a gonoszusa lenne Kuba - ahol még a törlőrongyot is jegyre lehet megvásárolni - nyomorának az oka és nem a szovjetcsicska bolsevik diktátor 50 éve hatalmon lévő maffiája.

Végezetül tizenegykor a Kossuthkifli után újabb magyar (és Rudolf Péter-közeli) sorozat (Mindenből egy van) vár minket a Duna World-ön, ami szituációs volta miatt erősen épít a Beugróra, csak itt a kiindulási pont egy kihűlt házasság romjai, ahol már egyedül a felek üzlethelyisége a közös...

Ismétlés, talán érdemes:
Az okoskütyük-okosemberek világában szeretünk megfeledkezni a kezdetekről, amikor még tagoltan beszélni sem tudtunk, de éjfél után öt perccel alkalmunk lesz feleleveníteni ezt a korszakot a Duna TV-n a Tűz háborújával, ami annyira történelemhű amennyire csak lehet: nincs benne se aligruhás Raquel Welch, se poénkodó Jack Black, az ősemberek viszont tényleg csak morgásokkal meg hörgésekkel kommunikálnak. A törzs legnagyobb baja hogy tüzet gyújtani nem tudnak, ám mivel a folyamatosan táplált láng kialudt, kénytelenek lesznek kiküldeni három tagjukat (köztük Ron Perlmant is) prométeuszkodni. A kis csapat komoly kalandok után tűzgyújtásra képes nővel tér haza, vagyis indulhat az a folyamat ami mostanáig tart, csak 2015-ben nem egzotikus csajokkal akarnak minket párosítani hanem a számítógépekkel. Persze ez valahol egy fikciós sci-fi, hiszen mindenki tisztában van vele hogy az evolúció a női orgazmushoz hasonló balliberális kitaláció, tüzet gyújtani meg mindenki tud, ha nem kovakő, akkor öngyújtó segítségével.

Hétfő? #LESZAROM.
Bréking! Zimány Lindának van még egy neve!!!!LESZAROM.
:% És akkor ma is nézze meg jó közelről Kardashian mellétLESZAROM.
Kim Kardashian ismét teljesen levetkőzött:
„Hamarosan gyereket szeretne és teste ismét megváltozik, ezért jól esik neki egy kicsit még vékonyabban meztelenkedni. Szíve joga.”KURVÁSKODÁSRA MINDIG LESZ ÜRÜGY, A GYEREKVÁLLALÁS UTÁN AZT FOGJA MUTOGATNI HOGY MÉG MINDIG MILYEN JÓ NŐ LESZAROM.
Kardashian elbénázta a Fontos Szelfijét: „Olyan hibán csúszott el az egyik legnagyobb játékos, hogy mi is nehezen hisszük el.”FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
Miley Cyrus tökéletes képpel alázza Kardashiant – Tökéletesen LESZAROM őt is.
Katalin hercegné néha elfelejti, hogy terhes – Én viszont sosem felejtem el leszarni. LE is SZAROM.
Ők mind szülhettek volna Justin Timberlake-nek:
„Kivéve persze Britney Spearst. Mert ők ugye nem feküdtek le egymással. Ja, de.” – Akkor nem is szarom le őket. Ja, de: LESZAROM.
Gyanús, hogy Milla Jovovich gyereke túrázás közben fog megszületni – Gyanús hogy LESZAROM.
Keresi a rendőrség az autóra szaró banditát:
„Ohióban már tizenkilenc kocsit tisztelt meg az úriember”CRITICAL BIOMASS LESZAROM.
élet – Nagy erőkkel keresik az ohiói kakigengsztert: „Már 19 kocsit szart le az ohiói férfi, és ki tudja, még mennyit akar. Ez az igazi hajtóvadászat!” – Az lesz a vége hogy leszarja a rendőrautókat is :DDD 2015 a LESZAROM éve lesz! Én szóltam!
Jennifer Lopez egyszerűen tökéletes: „A 45 éves énekesnő három évvel ezelőtt is elképesztően jól nézett ki, de most van a legjobb formájában.” – Egyszerűen csak tökéletesen LESZAROM.
Jennifer Lopez is tud rettenetesen kinézni: „És olyankor róla is készülnek borzasztóan előnytelen fotók” – ...és én olyankor is LESZAROM.
Mi van, ha A varázsfuvola tényleg silány? – Mi lenne, mi lenne... LESZAROM!
Budapest ma – Tizenöt éve áll ez a tábla, de tudja, mit jelent?
LESZAROM.
18+ Carmen Ortega mellei elszabadultak, és sétáltak egyet
– BKV-val járok mert az gyorsabb, és LESZAROM.
Lady Gagának elgurult a partibusz:
„Kate Moss-szal partiztak egy nagyot Párizsban, de az már más kérdés, kiről készült a rosszabb kép.”LESZAROM mindkettőt...
amal – Clooney neje megint megmutatta végtelen lábait – Akkor megint végtelenül LESZAROM.
bikini – Iszak Eszter ennyire boldogan nyaral – Én meg ennyire boldogtalanul SZAROM LE!
18+ Így kíván szép álmokat egy pornós – Én meg így SZAROM LE.
kimaradt jelenetek – Palvin Barbara a mellével játszik: „Ekkora veszekedés után komoly lesz a kibékülős szex.” – Komolyan LESZAROM!
Gumicukor – Rita Ora szex közben szereti feszegetni a határokatNEM INKÁBB ŐT FESZEGETIK? LOL –  „Szerinte minden embernek piszkos a fantáziája.” – Szerintem meg DO NOT WANT LESZAROM.
VV Fanni nagy seggel lett fehérneműmodellÍME ELJÖTT A VÁRVA VÁRT NAGY LEHETŐSÉG LESZAROM.
Rihanna megmutatta a fél seggét KínánakLESZAROM.
Amber Rose annyira pucsít, hogy nagyon
– Annyira LESZAROM, hogy nagyon!
18+ Végre Éden Sneci is levette a bikinifelsőt – Akkor végre LESZAROM őt is! :)
bréking – Oravecz Nóra már nem csak a magyarok lelkét ápolja: „Mostantól a Huffington Postban is publikál. Komolyan.”HUFFINGTONÉK HELYETT TOVÁBBRA IS HUFFNÁGELPISTÁT OLVASOK INKÁBB LESZAROM. Komolyan.

 

KEDD, MÁRCIUS 17.:
TELJES A NYUGALOM!

0

Szuper a béke :)

Talán érdemes:
Filmbox, 21:00: Nem is olyan rég a Macskanő kapcsán röhögtem egy jót azon hogy a fel(l)inista hősnőnek világmegmentés helyett egy kozmetikai cég machinációinak leleplezése jutott, de korai volt az örömöm, a Sminkháború ugyanis egy Komoly Életrajzi Dráma Mary Kay történetéből, akit a lassan mindenre rávehető Shirley MacLaine játszik (és hogy Parker Posey mit keres mellette a temérdek pénzen kívül, hát én nem tudom). Félre ne értse senki, én tudom hogy a szépségiparban is teperni kell hogy a csúcsra jusson az ember (főleg ha nő és egy vele legalább egyenértékű női riválist kap), de bármennyire is küzdelmes élet ez, elég nehéz belőle tömegeket érdeklő filmet csinálni - és itt nem csak magamat értem akinek folyton pisztolyok, csöcsök meg más ilyenek járnak a fejében ha a minőségi szórakoztatás fogalma eszébe jut. Cipőt a cipőboltból, Zs-filmet a Zs-csatornáról, szól a régi dakota közmondás, és 22:40-kor a Film+2-őn adott Szupervihar: Teljes megsemmisülés hozza is az elvárható minimumot a komolyanvehetetetlen történettel (egy geek kiscsaj egy iskolai verseny keretében véletlenül létrehoz egy, a részecskegyorsítóval vetekedő szerkentyűt, ami gázzá alakít mindent). Komolyan venni nem kell, a gagyi részeknél hangosan röhögni ér.

Ajánlott:
Hajnali fél egykor némi vallási hátterű igazságosztás a Duna TV-n egy jó öreg spagettiwesternnel, a Conant megelőző, de hasonló forgatókönyvvel, itt is egyetlen kisgyerek éli túl a mészárlást, amit egy déli birtokos rendez a falujában. A fiút egy pap (Pier Paolo Pasolini, TISZTELET!) veszi gyámságba így lesz a neve Requiescant (ebből lett a magyar fordításban a kicsit spoileres Nyugodjanak békében!), de az önvédelem különféle módozatait már magától sajátítja el. Önbizalma addig nő, hogy egyedül indul el a hozzá hasonlóan örökbefogadott lánytestvérét felkutatni, amikor pedig megtudja hogy a birtokos és emberei prostitúcióra kényszerítik, kemény bosszút áll mindenért...

Kis hírek a nagyvilágból:
Adriano 18 prostit vett meg egy éjszakára: "Több mint hatmilliójába került a buli." – Hát igen, a látszat fenntartása sokba kerül, coming outolnia sokkal olcsóbb volna, de akkor a rajongói vernék agyon :DDD
Kipróbálta, hogyan akasztotta fel magát Robin Williams, ő is meghalt – Ezek szerint minden részletre figyelt, mert ugyanazt az eredményt érte el :)))
Szeged belvárosában mutogatta magát: „A 25 éves férfit a lebukás veszélye izgatta.” – Akkor neki is sikerült (lebuknia), ez egy eredményes nap volt!
Budapest ma – Tudja, hogy nézett ki Széll Kálmán vagy Blaha Lujza? – Hát remélem szebbek voltak mint a róluk elnevezett helyek :SSS
Gondolta volna, hogy Kínában megőrülnek a melleket dögönyöző macskás gifektől? – Nem lep meg, miután legutóbb betiltották a nőket, ez várható volt... Vagy az egy másik távol-keleti országban történt?...
Könyves: A Kommunista kiáltvány bestseller lett a briteknél – ...de csak ugyanazért amiért másutt a Mein Kampf a sláger, vagyis mivel kimaradtak a gyakorlati alkalmazásából. – "80 pennyért adta ki a Penguin, mindenki vesz belőle egyet." – Vegyétek, vegyétek, aztán ha kikiáltják a kalifátust, égethetitek majd ezt is :DDD
Mit csinált, amikor bejelentették a Bokros-csomagot? Most felidézzük!: "A haját tépte? Vagy még gyerekként az anyja haját tépte? Vagy örömünnep volt?" – Az lenne basszus örömünnep ha nem kéne már látnom sem őt, se a többi hozzá hasonlót, de hol pártot alapítanak, hol meg évfordulója van a megszorításaiknak:
videó – Mindenki utálta, most meg ő a haza bölcse: "Húszéves a Bokros-csomag, de hogy emlékeznek rá vissza azok, akiknek a legjobban fájhatott?" – Nem tudom kiket kérdeztek az Indexesek, de ÉN MÉG MOST IS UTÁLOM. Bokros csomagja annyira ütött, hogy azóta is választást lehet vele nyerni - persze csak az ellenfeleinek:

0

Gigászok csatáját hozza a Puzsér vs. Hajdú-per: „A megállíthatatlan erő találkozik az elpusztíthatatlan fallal, csak annyi a különbség, hogy a falnak iszonyú sok pénze van, az erőnek pedig egy csomó rajongója.”NYER: A NÉZŐKÖZÖNSÉG :DDDD
Ön 7000 állatot eszik meg élete során: „Már ha egyáltalán eszik húst. Legalábbis a vegetáriánusok számításai szerint.” – Jajj, már egy tisztességeset fingani sem lehet anélkül hogy ne legyenek ott azonnal a jogvédők. Egyébként ez ilyen a Tudtad-e?-hez hasonló médiakampány lehet, ugyanis az Origón is lehozzák:
táfelspicc – Ön állatgyilkosnak érzi magát?: „A számokkal próbálnak sokkolni az amerikai vegetáriánusok. Lesz olyan húsevő, aki berezel a matektól?”NEM. Gondoljátok hogy az oroszlánokat, cápákat vagy kőszáli sasokat zavarja hogy más állatokat esznek?! Csak nálunk van ez az életvédelmes agyfaszság! Egy kutyát vagy macskát sose tudnék megenni (KIVÉVE HA RÁKÉNYSZERÜLÖK, LOL), de a disznót meg a tyúkot azt ezer éve azért tartják hogy megegyük!!! Nap kommentje:

.cxc. 2015-03-12 12:09:10
A legjobban akkor szeretek húst enni ha van egy vegetáriánus a közelemben :)

 

SZERDA, MÁRCIUS 18.:
MATRAC. BÍROD?

0

Sátántangó? Aligha!

Ismétlés, de érdemes:
Modern korunk egyre inkább kezdi felvenni a Zöld szója és a Logan futása tempóját, már ami a rendőrállamba oltott üres hedonizmust és a harmincéves kor utáni parkolópályát illeti. Háromnegyed nyolckor ez utóbbit vetíti a Film Mánia, és (dacára a ma már geilnek ható zenének és hasonlóan vicces latexjelmezeknek) annál is inkább érdemes időt szánni rá mert most ugyan még nem fegyverrel kényszernyugdíjazzák a harmincasokat, de tény hogy mindenhova friss húsokat keresnek. A lejárt szavatosságú honpolgárokkal végző Loganra azonban rátalál a szerelem, innentől a kiutat keresi - ami engem illet, másfél évtizedet már így is rávertem a jövőbeliekre, úgyhogy az NWO elmehet a búsba :DDD

Talán érdemes:
Ilf-Petrov alapműve még 2013-ban is sorra ihleti meg azokat akik önerőből nem tudnak egy épkézláb sztorit kiizzadni. Így lesz fél kilenckor is a Cinemaxon, ahol Oroszország helyett ír fiúk és lányok futnak a pénzük után amit nem a 12 szék valamelyikébe, hanem egy koszos Matracba rejtett anyjuk (Fionnula Flanagan), akit gyermekei csak meg akartak lepni egy kis házalakítással és a fekvőeszköz kidobásával – hát sikerült is nekik :) Sietniük pedig annál is inkább érdemes, mivel nem kevesebb mint egymillió euróról van szó, ami ugye családtagok között is egy szép kis vagyon. Múlt héten a legfrissebb, ma kilenckor pedig az idén húszéves feldolgozást láthatjuk a Dredd bíróból a Viasat3-on, akit itt bár Stallone alakít, mégis vérszegény lett, pedig a rendező Danny Cannon milyen tűrhetően debütált az Egy lövés a fejbe, öt a testbe című krimivel. Mentségére legyen mondva hogy a fasizmus szélén egyensúlyozó képregényzsaruból nem lehetett többet kihozni: ugyanaz ami rajzolva még működik, élő szereplőkkel már etikai kérdéseket vet fel úgy is hogy Mega City One-hoz egyre inkább felzárkózik a neki ihletet adó Detroit (hogy a Robotzsarus párhuzamokat ne is említsem). Cannon a felhangok enyhítése érdekében hozzáadott a sztorihoz egy rendőrnőt meg egy kötelező vicces segítőt, ők támogatják Dredd-et (és a vele együtt kiutasított szimpatizáns bírót) a gyilkosság vádjának tisztázásában. A városban közben elszabadul a pokol, köszönhetően Dredd gonosz testvérének, akit az új rendőrfőnök enged ki a börtönből. Amit még én is értékelek belőle az a legendás Ian Dury (tudjátok: sekszendrágszendrákenról) felbukkanása, a többi részemről inkább néma csend.

TISZTELET! rovat:
bezzeganya – Egy hétig kocsmáznak az örömszülők Albániában: „Nem aprózzák el az ünneplést, előtte egy hét ivás, utána egy hét ivás.”TISZTELET, sok európai példát vehetne ezekről az állítólagos balkáni népekről akik a PARTY HARD!-ban köröket vernek a kultúrállamok lakóira!
Deutsch Tamás kipróbálná Uma Thurmant. Vagyis vele – Nagy-nagy TISZTELET mindkettejüknek! Remélem összejön a dolog! EGÉSSÉG!
Majka átment hímsovinisztába: „Egy olyan képet tett ki a Facebookjára, ami szerint a férfiak építették és üzemeltetik az egész világot.”TISZTELET! Már James Brown is megmondta hogy ez a férfiak világa (bár ő azt is hozzátette hogy nők nélkül mindez szart sem ér, de ebbe most ne menjünk bele, itt nem ez a téma, ez most mellékes).
Vett magának egy Mercit, hogy évtizedekig csak nézegesse: „Az eBayen hirdetnek egy 1982-es Mercedest.”TISZTELET! Megvenném tőle ugyanilyen célból, csakhogy:

Na ne már 2015-03-10 15:32:34
Pont ilyet keresek ( típus, km-állás, évjárat), de nem ilyen színben, úgyhogy passzolom...

Mit érdemel az a kecsketulajdonos, aki a kecskéjét Elsának öltöztette be a Jégvarázsból? – Egyértelmű hogy TISZTELETet! Most miért, inkább ez mint hogy megerőszakolja szegény párát!
Will.i.am: Mózes szart se mondott a 3d nyomtatásról: „A Black Eyed Peas frontembere szerint új erkölcs kell a 3d-nyomtatott emberekhez. Will.i.am rapper, producer, techstartupper és wannabe morálfilozófus szerint a világnak új kódokra és erkölcsre van szüksége, hogy a 3d-nyomtatott emberek etikai vonatkozásaival megbirkózzon. Ha ki tudsz nyomtatni egy májat vagy egy vesét, akkor képes leszel egy egész rohadt embert is kinyomtatni – érvelt a Deezennek adott interjújában Will.i.am (Vil.m.os), aki úgy fogalmazott: „Most egy új területre értünk. Mózes lejön a hegyről a tízparancsolattal, és azt mondja: »Nem szabad…« Szart se mondott a 3d nyomtatásról.” – Akármilyen fos zenét is tol a BEPben meg szólóban, jár neki a MAXIMÁLIS TISZTELET! Épp ideje visszatérni a régi bibliai igazságokhoz, és rajtam nem fog múlni! Vesszen a 3D nyomtatás, éljenek a kőtáblák!!!
vigy' – "Ezt a műsort én vezetem!": „A bátor libanoni riporternő élő adás­ban tette helyre a nagypofájú, nőgyű­lölő sejket. Videó, magyar felirattal!”TISZTELET! Hát akkor kedves bloggerinák-feministák, lehet menni utánacsinálni, arrafele még van elnyomás és tétje is a véleménynek:

vittore 2015.03.09. 20:40:42
Minden elismerésem a Hölgynek, bár valószínűleg legközelebb nehéz lesz fej nélkül műsort vezetni... :(
Semmi gond nincs avval, hogy sokféle ember él a Földön, eltérő hitvilággal és kultúrával, de azokat a "lényeket" akik főleg a nők és gyerekek életét ennyire semmibe veszik, nem tudom embernek tekinteni.

 

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 19.:
MIT AJÁNL A HATÓSÁG?

0

..csakis angyali dolgokat.

A kevés ajánlhatóság miatt nem lennék meglepve ha a hét második felére beköszöntene a rossz idő is. Nade nézzük mi jut nekünk ami még úgy-ahogy Talán érdemes:
Film+2, 21:00: OSS 117: Rio nem válaszol – Francia és izraeli titkosügynökpár gabalyodik egymásba a Brazíliába menekült nácik nyomát ütve. Nem egy James Bond, de egynek elmegy. Ugyanebben az időben újabb francúzolás csak történelmi kulisszák között és az HBO-n. Angélique Sancé de Monteloup regényes élete ugyancsak a sokadik megfilmesítésnél tart, ebbe a mostaniba nem jutott bombanő a címszereplőt domborítani, viszont így legalább nyugodtan koncentrálhatunk a rizsporos intrikákra melyekkel az udvar próbálja elgáncsolni az érdekházasságból igaz szerelemmé vált kapcsolatot. Ugyanitt tizenegy előtt öt perccel egy dokumentumfilm a New York Review of Books folyóiratról, stílszerűen Egy New York-i könyvismertető 50 éve címmel. Azt hihetnénk hogy egy kritikai-irodalmi újság élete merő por, nyomdaszag és unalom, nos nem: az elmúlt öt évtized pont Martin Scorsese és David Tedeschi kamerájára kívánkozik, mivel Amerika összes társadalmi problémája érintve volt vagy a recenzióírók, vagy az általuk véleményezett könyvek által, a faji előítéletektől a szerzők rivalizálásáig. Ki tudja, egyszer majd a PRAE-ről is készül ilyen ÉS REMÉLHETŐLEG ÉN IS BENNE LESZEK bár ki tudja hol leszünk ötven ÁRNYALAT év múlva...

AMIKOR SZERETEM AZ INDEXET rovat:
...mert mit tegyünk, néha ez is előfordul.
Képzelje, a világon, amit egy nyolcéves elképzelt, Magyarország van a középpontban. És ki nem találná, milyen színű!: „Magyarország végre méltó helyére került a világtérképeken. Legalábbis azon, amely megmutatja, hogy egy nyolcéves gyerek szerint hogy nézi ki a Föld. Én hatodikban megyei földrajzversenyt nyertem, talán ezért is, de nehezen tudnám megmondani, a térkép melyek része tölt el nagyobb gyönyörűséggel.”VÉGRE POZITÍV HÍREK! Persze nekem enélkül is Magyarország a világ közepe, de jó látni hogy egy romlatlan gyermek is így gondolja!
Mindent a misékről, ha már úgyis ott fog ülni ezentúl vasárnap: „Összeszedtük a tudnivalókat a misékről és az időpontokról, hogy ne álljon idiótán a templom ajtajában.”It’s official: I LOVE INDEX!!! Találkozunk az igehirdetéskor az első SÖRBEN sorban!! Remélem sikerül Bede Marci vagy Új Peti mellé ülnöm, nekem ŐK az örök indexesek, még akkor is ha már nem dolgoznak ott! A többieknek meg csak annyit hogy MEGTÉRNI SOSINCS KÉSŐ!!!
A Máriapócsi Kegykép távozásának tiszteletére mint az istennyila verték a Bazilika harangját: „Többen is arról számoltak be, hogy 12:10 óta folyamatosan szólt a Bazilika harangja, körülbelül húsz percen keresztül. Felhívtuk a Bazilikát és kiderült, hogy az országos turnéra indult Máriapócsi Kegykép ma távozott a templomból, ezért a harangzúgás. A Kegykép legközelebb Győrben lép fel!”A 444-ET IS SZERETEM! A budapesti buliról lemaradtam, de a győrin tuti ott leszek! És ha már zene:
rec – Depis? Szedjen zenét!: „12 szupervidám dal a télvégi szürkeség okozta rosszkedvre.” – Akkor innentől szeretem a Recordert is, bár engem azért még mindig egy jó kis black metál tud a legjobban kihúzni a télvégi hangulatból :)))
Ma 1 éves az Index megmentett cicája – Ez a sztori már múlt évben is meghatott, és most is elérzékenyültem rajta. Ilyenkor teljesen más megvilágításba kerülnek az ott dolgozó bloggerek meg tudósítók (kivéve persze a detahót, őt továbbra sem tudom embernek tartani).
Kocsmamacska is létezik, nem csak kutaskandúr: „Olvasónk küldte be a debreceni macska történetét és képeit. Ilyen az igazi törzsvendég!” – Végre egy szerethető macska! Mintha csak magamat látnám :))) De hogy ne csak komolytalankodjunk, íme egy pozitív példa:
Velvet: Ha végigmennék a Westenden lábak nélkül, lehet, hogy megállna az élet – Na kérem, ilyen a . Kemény, küzd, és nem adja fel soha. Jó látni valakit aki megerősíti hogy a szépség mindig több mint a külcsín, jó olvasni a Hölgy mondatait... És jó látni azt a tényfeltáró cikket is, ami az Idők Végét jelző számtalan hamis próféta egyikéről rántja le a leplet:
87992389231, és ön most kattintani fog: „Azért fog kattintani, mert ez a kíváncsiság felkeltésének Grabovoj-száma. Az orosz messiás gyógyító számai az új őrület az internet ezoterikus bugyraiban. Utánajártunk, ki ő, és hogyan tesz csodát.” – ...és amikor azt hinném hogy ezt a korrekt, helyretevős cikket nem lehet fokozni, rádupláznak amikor telefonon lerendezik Grabovoj egyik hívét. Linkelem is, én tótavé szcientológusoknak adott válasza óta nem derültem ennyit Index-cikken. Huh, ennyi pozitívum még nekem is sok egy napra, megyek is mielőtt megmelegszik a söröm, viszlát hamarosan...


 

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés