2015. 03. 21.
Boldogok-e a filmkészítők? (márc. 21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Boldogok-e a filmkészítők? (márc. 21-22.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 21.:
MIT VÁRNAK AZ AKTOK?

0

After you've gone...

Ajánlott:
Hogy meddig M2 és mikortól Petőfi TV azt nem tudom, azt viszont igen hogy 22:40-kor Andrea Arnold filmjét adják le rajta, aki Ken Loach és Mike Leigh mellett Anglia árnyoldalának friss hangot hozó (és NŐI!) krónikása. Az Akváriummal a címe ellenére rögtön mélyvízbe kerülünk, konkrétan Essex-be, ahol a számtalan kilátástalan életű fiatal lány egyike reménykedik a kitörésben. Ennek több akadálya is van, pld. az anyja, a közvetlen (iskolai és egyéb) környezete, de leginkább a forró kamaszvér, ami párosulva a nevelési hiányosságokkal azt eredményezi hogy a mama pasijával jön össze. Korrekt bemutatása annak hogy London sem csupa Piccadilly Circus...

Talán érdemes:
Életrajzi dráma az HBO-n nyolctól Pierre Durand-ról, aki a biztos megélhetést hagyta ott az álmai és a Jappeloup nevű ló kedvéért - minden kétértelmű él nélkül, ugyanis emberünk az ügyvédbojtárságról a lovassportokra nyergelt át, és az út során feltörő nehézségek sem tántorították el elképzeléseitől. Az ajánlót olvasgatva mégis az ütött szíven, hogy már 1988-ra is mint "a múlt század nyolcvanas évei" hivatkoznak. Basszus, NE AKARJATOK MÁR TEMETNI MINDENKIT AKI A "MÚLT SZÁZADBAN" született!

Nem ajánlott:
Kilenckor újabb II. VH-vízió a Film Mánián, amennyire gagyi (nagyon), annyira elnyújtva (majd' két órásra), és ha az eheti korábbi darab a Kelly hőseit, akkor Hősök a Ryan közlegényt vette alapnak, csak sajnos a háborús filmekhez is az kell, ami magához a háborúhoz: pénz, pénz és pénz, enélkül elég nehéz hihető díszleteket meg általában hátteret adni a történések alá - nem beszélve a forgatókönyvről és az azzal küszködő színészekről akik pont olyanok amilyenek egy ilyen költségvetésből kitelnek.

Kiemelten nem ajánlott:
Az utóbbi idők francia horrorjai egyértelműen kerülendők, és féléjfélkor egy újabb állatorvosi ló érkezik közülük a Cinemax 2-re, a műfaj összes kötelező közhelyével. Egy terhes nő karambolozik, a balesetben nem csak a másik autó utasai, hanem férje is meghal, így a karácsonyt egyedül tölti, csak a baba érkezése tölti el némi reménnyel. Ekkor azonban előbb egy titokzatos asszony kopog az ajtaján, majd éjjel rá is támad... Nézzük meg közelebbről, mi is ez az új trend. Nő/gyerek veszélyeztetése? Kipipálva. Vallási ünnep meggyalázása? Dettó, ahogy a túlzásba vitt és néha hiteltelen - de ettől még gyomorforgató - erőszak is. Ha jobban figyelünk, tulajdonképpen egy csúcsra jutott civilizáció utolsó rángatódzásainak is fel lehet fogni ezeket a torture porn-okat: ahogy a rómaiak véres cirkuszi játékokkal szórakoztatták magukat, ahogy a vesztett háburú után Németország és Japán gyártotta legbetegebb pornófilmeket, ahogy a "csúcson levő" Amerikában is egyre jobban jön fel a travipornó meg a trancsírhorror, úgy a kalifátushoz egyre közelebb kerülő franciak is vergődnek, mint disznó a jégen. Próbálnak nem tudomást venni arról hogy Párizs egyes részeibe már a rendőrségnek sem tanácsos kimennie, próbálják fenntartani a régi látszatot, és ugyanakkor szakmányba gyártják a valóságtól elrugaszkodott, véres és nőgyűlölő mocskot. A Mártírok mellett az Ott bent volt az amit a betépett kritikusok anno orrba-szájba ajnároztak. A legalja ízlésű közönség meg is fogja kajálni, én inkább kihagyom.

A seksz, a szipu rovat:
Intim fotókat készített pornósztárokról: „Egy portréfotós úgy mutatja meg a leghíresebb pornósokat, ahogy sosem látjuk őket.” – Ki a f***t érdekelnek a portréik meg az ismeretlen oldalaik amikor minden pózban és minden szögben láttuk már őket meztelenül? o_O
Hogyan csináljunk profi orgiát?: „A szexorgiák szakértője megsúgja a jó szexjelenet titkát.”MAGYARUL: a csürhe aberrációkhoz szoktatása tovább folyik rendületlenül. Orgiaszakértő, az baz+...
Orgia az egyik legmenőbb sorozat forgatásán - Lásd eggyel fentebb. Nagyon nyomatják ezt a párcserés-grupis-szvingeres szart a fővonalba, aztán amikor házasságok mennek tönkre, jön a duma hogy a tévé, a média meg a blogok nem tehetnek semmiről... - "Több pornós is részt vett a csoportszexben (...) közéjük tartozik Amia Miley és Peta Jensen is (...) – előbbi 2008 óta a szakmában van, utóbbi az IMDb szerint eddig csak négy filmben dolgozott, köztük az I Love My Sister's Big Tits 4-ban." - Na, megint egy pedofíliarelativizáló pornófilm, mondom hogy jönnek ezek fölfelé :SSS Kihagyom.
táfelspicc - Hogy kerül a szennyvíz a sörbe? – Hát remélem sehogy! Vagy mégis?... - "Ürülékből és vizeletből készült vízből főznék a sört."HA EZT MEG MERIK TENNI, ÉN ANTIALKOHOLISTA LESZEK. NEM VICCELEK!!! A szart vissza a vécébe, a sört meg a sörfőzdébe! Vagy nem?...
Óriási sördráma Brazíliban: „Talán bal lábbal kelt fel, talán egyszerűen csak rossz napja volt annak a targoncásnak, aki igazi sörfürdőt rendezett az egyik brazil sörgyárban. Ha szereti a söröket, különösen fájni fognak a következő képsorok.” Hogy merik elpocsékolni azt a sok drága alkoholt, ahelyett hogy nekem adnák?!
Kölyök – Az én fiam is néz már pornót: „Fel kell készíteni arra is, hogy egy valódi ember nem feltétlenül talál élvezetet mindenben, amit egy-egy ilyen film felsorakoztat.” – Erre asszem ezt a képet szoktam berakni:

0

...de az igaza megvallva ezerszer inkább nézzen pornót mint kártékony mainstream filmeket:
Szadomazo-rajongó milliárdosnak öltözött a kissrác: "A gyerkőc A szürke ötven árnyalata férfi főszereplőjének jelmezébe bújt egy iskolai rendezvényen."ÍME A MÉDIA-AGYMOSÁS EREDMÉNYE, a Mrs. Grey-trikós idióták és celebek kiskorú párja, aki egy nőket abúzáló milliárdosnak öltözött be. Viccelődhetnék még rajta, de ezen már nem tudok. Ha így haladunk, még pár évtized és a pedofília is kötelező lesz :SSS
18+ Műpunci: Mintha egy ügyes csaj kézimunkázna: „Ötféle műpuncit teszteltek olvasóink.” – Egy mondat: EZÉRT FOGY A MAGYAR!
Prosti18+ A dubaji tortúra vége: “A sejk búcsúzáskor úgy megütött, hogy felkopott az állam.” – Hát, ezek szerint nem voltál túlfizetve :DD Amúgy meg innentől nekem bizonyítva van hogy direkt nyomatják ezt a fost, naponta címlapra kerül, pedig egy ezeréves történet betű szerinti újrahasznosítása, még az sem kizárt hogy ugyanaz írja most is, hátha talál rá kiadót. Nos nem fog, ez a vonat már Sárbogárdi Jolival elment :DD
Az iskola alapvetően erőszakszervezet: „A jó iskola nem a jog eszközeivel éri el a célját, hanem a személyesség erejével. Interjú Horn Györggyel.”MUHAHA. De azért véletlenül ő is fizetős iskolában gondolkodik, és nem mondjuk itt tanít éhbérért:
Reggel 7.25-kor már a suli előtt szívnak: „Délkelet-Magyarországon elárasztott egy kisvárost az olcsó herbál. A helyi rendvédelmi gimnáziumból egymás után viszi el a mentő a beszívott gyerekeket. Verával beszélgettünk, aki még januárban lett rosszul a szintetikus drogtól.” A TÖBBSÉGI TÁRSADALOM FELELŐSSÉGE MEGKERÜLHETETLEN. Ez is micsoda baromság már hogy fél nyolckor ott vannak a suliban, csak hogy szívják a cuccot! A mi időnkben még az is jó volt ha tanítás végére odaértünk, nem is lett senkiből se drogos, csak alkoholista, az meg köztudottan ártalmatlan! Na jó, félre a tréfát, Nap kommentje:

Gonoszgólya • 4 napja
"Ezt az arányt Radics Vera is megerősíti, aki hétfőn az iskolában két barátnőjével együtt próbálta ki először a szintetikus füvet. Nem félt, hiszen nagyon sokan szívják az iskolában, nem számít nagy kalandnak."
A nemi erőszak kapcsán mindenki két pofával visítja a "A nem az nem!" kifejezést.
Az ILYEN esetekben miért nem óbégatja EZT senki sem???
Ha én azt merészelem írni hogy leszarom a drogos gecit, meg hogy nem sajnálom aki drogozik mert az az ő döntése volt, akkor nekem esik 93 drogosvédő ganéállat! Pedig ha abba nem szólhatok bele hogy ő mit tesz magával, akkor nekem se ugasson senki, hogy én mit gondolok róluk! Rögtön az elején kibaszott egyszerűen NEM kezdjük el a drogozást, és akkor nincs ilyen gondunk.
A nem az nem.
Nem drogozunk és kész.


Pia vagy fű? A gyermekorvos válaszol: „Az Indianai Egyetem gyerekgyógyász professzora szerint, ha muszáj választani, akkor már inkább a fű. Például azért, mert közel sem olyan veszélyes, mint az alkohol.”MAGYARUL: a csürhe droghoz szoktatása tovább folytatódik. Most megint viccelhetnék azzal hogy bezzeg én is piálok, de inkább csak annyit mondok: GYEREK KEZÉBE SE FŰ, SE ALKOHOL NEM VALÓ!
purochile – Lassan másfél éve legális a fű Uruguayban: „Elhibázott döntés vagy jó példa?” – Uruguayban tökmindegy, ez olyan mintha Brazíliában engedélyeznék a kokót, ezeken a helyeken az ilyesmi már rég nem oszt, nem szoroz. Ahogy Amerikában sem:
Obama nyíltan beszélt a drogokról: „Felelős magyar politikus ilyeneket nem mondana.” – Sőt, indonéziai se:
Indonézia nem kér a saját kábítószercsempészeiből sem: „Elutasította a fogolycserét Indonézia; ez volt Ausztrália utolsó reménye arra, hogy megmentsen a kivégzéstől két kábítószercsempészt.” – Jajjjj, én mindjárt úgy elsírom magam. Ja, nem :DDD – „A Sydney Morning Herald című lap beszámolója szerint a javaslat elfogadását H.M. Prasetyo indonéz főállamügyész „elképzelhetetlennek” nevezte, az ország védelmi minisztere pedig egyenesen azt javasolta Ausztráliának, hogy végezze ki a cserébe felajánlott három indonéz kábítószercsempészt, akiket 1998-ban tartóztattak le.”MAXIMÁLIS TISZTELET INDONÉZIÁNAK!
Felakasztanak egy román dílert Malajziában: „A 23 éves Ionut Alexandru Gologan ügyében hiába fellebbezett a nagykövetség, kivégzik.”TISZTELET MALAJZIÁNAK IS! Aki az ördöggel táncol az a pokolra jut! Like!!!!4
p – Kamerák elé állt a valaha élt legnagyobb pornósztárÉDES FASZOM! Dolly Buster mint a „valaha élt legnagyobb pornósztár”?! Hát GIANNA MICHAELS-T a szintén politizáló Csiccsolínát már meg sem említik?! Ő már szart ér?!„Állítja, hogy természetes szépség, de nem lehet nem észrevenni a plasztikai sebészek munkáját.” – Dolly Buster és a természetes szépség? Na ne röhögtessetek már...
filmérték – Ez az ember állandóan be van szívva: „Kár lenne szépíteni, de Paul Thomas Anderson korának zsenije.” – ...kár lenne szépíteni: ha állandóan be lenne szívva, aligha tudna zseniális filmeket csinálni.
életmód - Ez történik a szervezetében, ha piál: „És pont jön a hétvége! Mi szóltunk.”MÉG IDŐBEN! Megint szeretem az Indexet :) Bár nálam egész héten hétvége van, hétfő este meg aztán főleg :DDD
életmód - Két pohár bor után a legvonzóbb - Két pohár?! Mi ez az indexes-díványos-velvetes tempó?! Nem inkább két üveg?!
Már a sarkunkban vannak a részeg kínaiak!!4!: „Májzsugorban elhunytak aránya országok szerint, Magyaország még mindig a "magas" kategóriában, 33-ként (WHO)” – Eddig olvastam, és MICSODA?! Hogy holmi sárgák a népesedés után még az alkoholizmusban is megelőzzenek minket?! Ezt nem hagyhatom! Pincér! Még egy kört...


VASÁRNAP, MÁRCIUS 22.:
A RÉGI JÓ: NYISTA.

0

Így kezdődik egy körbepörgőrúgás.

Talán érdemes:
Sorra jönnek ezek a beteg művészfilmek, most épp a Cinemaxra a Halál szerelmese, melynek már nem fiatal, de még nem öreg, viszont anyját korán elvesztő főhőse előbb magát akarja megölni, aztán rájön hogy ő valójában szereti a nőket – de csak ha már halottak. Én sokszor mondom hogy aki panaszkodik a Zéletre az húzzon le velem egy műszakot itt a hullaházban, de ahogy elnézem, még olyan is van aki élvezné. Egyébként fel nem tudom fogni hogy az ilyeneket miért este nyolcra teszik :SSS Ugyanabban az időben a Dredd bíró kapcsán emlegetett zsánertestvér, a Robotozsaru legújabb feldolgozása is elér minket – vagy inkább mi érhetjük el az HBO-n, ha nagyon kíváncsiak vagyunk arra a jövőre ami lassan már a mindennapok része lesz (létbizonytalanság, transzhumanizmus, NWO-rendőrállam és velejárói). Csak Gary Oldman miatt, egyébként max. egy erős közepes. Háromnegyed tizenegykor egy echte MÚLTSZÁZADI nyolcvanasévekbeli akciófilm a retekklubbon a legyőzhetetlen (ráadásul hívő keresztény!) Chuck Norrisszal, aki szokása szerint Élő fegyverként veti be magát a közjó, de leginkább egy hongkongi kaszinó tulaja érdekében: ő szedi be a kártya,-és egyéb tartozásokat. Amikor azonban főnökét megölik, ő kénytelen a hadseregben tanult módszerekkel felvenni a harcot a gyilkosokkal... Kapcsolódó hírek:

Ma kiderül, képes-e választást nyerni Chuck Norris: „Parlamenti választás tartanak ma Izraelben, ahol az a tét, negyedszer is kormányt alakíthat-e Benjamin Netanjahu. Szoros eredmény várható, a Likud vezetője ezért végső kétségbeesésében bevetette a nagyágyút: Chuck Norrist.” – ...és milyen jól tette:
Netanjahu nyerte az izraeli választást: „Úgy tűnt, patthelyzet lesz, de végül öttel több mandátumot szerzett pártja, mint ellenfele.”TISZTELET! És akkor innentől én az összes csaknorriszviccet elhiszem!!!
 
Apokaliptikus rovat:
Nem sokkal egymás után két bibliai értelemben világvégi művet is kapunk, de katarzist egyik sem fog okozni, „hála” a megközelítéseiknek. A Cool TV-n kilenckor kezdett Légió mintha Kevin Smith Dogmáját keresztezné a zombihorror és akció műfajaival: az Úr leküldi az angyalok seregét megtisztítani a Földet, csakhogy – ahogy Szodománál – itt is találnak igaz embert, egy terhes pincércsajt, aki állítólag az új Megváltót hordozza méhében, így onnantól kezdve rá kell vigyázniuk. Ez eddig még keresztények számára is ajánlható lenne, csakhogy a Végítéletnek mi köze a zombiapokalipszishez? Hogy lehet terhes egy pincérnő az új Messiással úgy hogy Isten nem is tud róla?! És főleg: mit keres itt Dennis Quaid? És ez csak pár kérdés ami alapján egyértelmű hogy nem igazán katolikus indíttatású ez a film! 22:35-kor ezt a vonalat viszi tovább a PRO4-en a 666: A szörnyeteg, és itt sem egyértelmű hogy melyik oldalnak drukkoltak a készítők, az viszont igen hogy az Omen volt az előkép, itt is egy démoni gyermek fejlődését követhetjük (mert ez már a második rész, ahol felnőtt).

Kis hírek a nagyvilágból:
Ezért mennek párosával pisilni a nők: „A pikáns fantáziálások alaptalanok, praktikus okok miatt járnak csoportosan a csajok a mosdóba.” – ...beszélgetni, ugyanis A NŐK NEM PISILNEK ÉS NEM IS KAKILNAK, minden ellenkező híresztelés illiberális médiák és antikatolikus kottajátszások eredménye!!!
Travel - utazzon el!: Tunézia sokkal különlegesebb, mint gondolná! – Még annál is különlegesebb mint amiket a CNN-en mutatnak róla? Na ne már... – "Alig kétórányi repülés és egy teljesen más világba csöppenünk." – ...persze csak ha a gépet nem térítik el egy felhőkarcolóba. És ha még ennél is nagyobb szerencsénk van, haza is tudunk jönni, mert öt perccel később mit kell olvasnom az Index címlapján:
17 turistát öltek meg Tunéziában – Köszönöm, akkor inkább maradok a bűnöshitetlen nyugati országoknál. Bár lehet nem sokáig:
Nem szabad idegen nyelven beszélni egy osztrák iskolában: „Szünetekben is csak németül beszélhetnek a gyerekek, döntött az igazgató. Nagy lett a felháborodás.” – Avagy ÍGY FERDÍT AZ INDEX, cikkben magában ugyanis a nagy felháborodást kiváltó (LOL) eset leírása is benne van: „egy albán diák összetűzésbe került az iskola macedón nemzetiségű takarítójával, a vitába egy török diák is belekeveredett - írta az MTI.”MULTIKULTI FTW!!44 négy
27 dolog, amit eddig nem tudott a macskákról: "Például hogy ihatnak tengervizet, gyorsabbak, mint Usain Bolt, sőt, több adatot tudnak "tárolni", mint egy iPad." – Remek, akkor ez azt jelenti hogy fel is lehet tölteni rájuk a családi fotókat! Hol keressem az USB-csatlakozót? :)))
Prostituáltnak mennek az angol ápolónők – Nocsak-nocsak, valakik ott is rendbetették a Zegésségügyet? :D – „Tele van diplomással és jelzáloghitelessel a szexipar. Van, aki úgy érzi, túl későn váltott.” – No problem, nagyipornós még így is lehet belőle...
Szervkereskedelemből származó pénzből fegyverkezhet az Iszlám Állam: "Iraki tömegsírokból kerültek elő holttestek, melyekből kivágtak szerveket." – Mint az olajnál: ki veszi meg tőlük ezeket, és mivel fizet érte? Ennyi...
18+ élet - Szex, pia, drog - így bulikáznak az arizonai egyetemisták: "Egy Snapchat felhasználó lelkesen gyűjti és népszerűsíti a diákok képeit, ők meg valamiért örülnek ennek." - ...és ugyanez a magyar híroldal a bulikázás mellékhatásait már marhára elítéli, és elvárja hogy az olvasó is ítélje el:
Megszűnt az eljárás a gólyatábori erőszakoló ügyvédje ellen: "Az ELTE TÓK táborában erőszakoló K. S. Szilárd furcsa ügye újabb fordulatot vett." – Nem, ebben semmi furcsa nincs, AZ A FURCSA HOGY MÉG NEM KAPOTT KOSSUTH-DÍJAT!!!!
5 ezer eurós büntetéssel megússza a gyermekpornót letöltő német képviselő: „Sebastian Edathy beismerő vallomást tett. Most támogatnia kell a gyermekvédelmi alapot.” – Egye fene, basszanak hozzá is egy Kossuth-díjat vagy egy Aranymedvét, oszt mindenki menjen a dolgára...
Vidéki tanítónőt alakít új filmjében Kristen Stewart – A vidéki az stimmel, de a takarítónő jobban illene hozzá.
Ijesztő fotók - Előkerült néhány nyaralós kép Whitney Houstonról – Ebben max. az az ijesztő hogy szegény kirángatták a sírból egy fotózás erejéig. Tényleg, mi lehet a huszonegyedik század Whitney-ével?
Gazdagisztán – luxus: Itt húzza meg magát Beyoncé és Jay-Z: "Elbuktak az egyik legszebb Beverly Hills-i ingatlanért folyó harcban, de azért annyira ne sajnáljuk őket" – Szerintem meg itt húzzák meg magukat:

0

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés