2015. 03. 23.
Bollywoodban, hol éjjel a vadak (márc. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bollywoodban, hol éjjel a vadak (márc. 23-24-25-26.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 23.:
NE AZT FIGYELJÉTEK AMI A SZÍVEMEN...

0

...hanem amit szánok-bánok.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00: A számat figyeld! - Agyondolgoztatott, hallássérült, visszahúzódó nő (Emmanuelle Devos) és melléje rendelt társadalmi munkát végző börtöntöltelék (Vincent Cassel) kényszerkapcsolatából barátság és együttműködés lesz: mindkét fél kisegíti a másikat a maga zavaros ügyeiben. Korrekt dráma, úgy tűnik ahhoz még értenek francia barátaink, viszont annyit emlegettem a horrorjaikat hogy tízkor a másik bibliai csapásuk, a multikulti vígjáték egy képviselőjét is a nyakunkba kapjuk a PRO4-en, ráadásul Pornó a házban címmel. Igen, Zack és Miri helyett most algériai/szír/akármilyen bevándorló fiatalok forgatnak seksz-filmet, mivel azt hiszik hogy ezzel egycsapásra megoldódnak mind anyagi, mind ismerkedési problémáik. Lesz benne férfimeztelenkedés is, de én nem ezért fogom kihagyni, hanem mert ez a téma már egyszer is sok volt.

Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Most hogy a TV2 is belengette a fizetősséget, mintha még utoljára kedvezni akarnának a Minőségi Filmek kedvelőinek (bár az is igaz hogy csak 22:35-kor jut erre idejük). A Titkokzatos idegen huszonegyedik századi westernje (ló helyett motor, stb.) elfeledteti velünk a hétvége blaszfém borzongatásait, ráadásul Dolph Lundgren írta, rendezte és ő játssza a főszereplőt is aki magára vállalja az ítélkezés nehéz szerepét, hogy reményt adjon azoknak akik jámborságával visszaélnek a hatalmasok. Igen, jó tudni hogy a gonoszokat várja az ítélet a halál után, de ha erre bazíroznak (mármint hogy az egyszeri ember a "tartsd oda a másik orcád is" szerint él), akkor nem árt ha valaki emberi eszközökkel sietteti az ítélőszék elé kerülést.

Nem ajánlott:
Az ismétléses estéket általában a Koncertek az A38 hajón sorozat menti de ma nem fogja, és nem csak azért amiért a sorozatot átnevezték Az A38 Hajó színpadánra, vagy mert a leadó csatornával ugyanezt tették (M2 / Petőfi TV). Nem, az igazi ok természetesen a fellépő, a 30Y, akik számomra a manírpop megtestesülései. Az egy dolog hogy a Kispál a kelleténél jobban ihlette meg őket, az igazán rémisztő a kaukázus-párhuzam, mivel ide is jutott messianisztikus tévképzetekkel megvert frontember. A FASZKORBÁCSért kiáltó lemez,-és számcímekhez hasonló élő fellépés dukál: más megelégszik azzal ha a nevét kiírják a sorozat címe után, nekik azt is oda kell biggyeszteniük hogy Csinálj zenekart! A frontember-tesók hasonlóan FASZKORBÁCSpozitív szólóprojektjéről nem is szóltam, pedig amikor megtudtam hogy Bezzeg a kurva Beckek! néven muzsikálnak, már eldurrant az agyam, és akkor a Szűz Mária-szobros borítót még nem is láttam (ez a felkiáltójelekkel hangsúlyozott trágárság valami verseny lehet a mostani zenekaroknál, a Kistehén például Picsába az űrhajókkal! címmel adott ki albumot). Azt már korábban is megemlítettem hogy a wikipédiájukat is maguk írják, tehát a fullba nyomott modorosság ott is kipipálható, igazából engem már az se érdekel hogy ezt a rinyálva éneklős izét a Lovasitól vagy Thom Yorke-tól tanulták ők meg a többi hasonló együttes is, csak azt szeretném tudni, mikor fogják abbahagyni. Egy jó van, hogy hajnali fél egy előtt öt perccel kezdik, így még véletlenül sem fogok odakapcsolni.

Hétfő? #LESZAROM.
Mészáros Dóra húsz évet is letagadhat – Én meg húsz évvel idősebbnek nézek ki a valós koromnál, mégis LESZAROM!
18+ Éden Patrik akkorát élvezett, mint egy vulkánEZ AZTÁN A FONTOS INFORMÁCIÓ Úgy SZAROM LE mint egy hegyomlással kombinált alpesi lavina!
VV Fanni valami nagyon okosat mondott - LESZAROM, nem érdekel.
Nem bír leállni - Nicole Scherzinger kócosra pucsította magát - LESZAROM.
Jolie és Pitt látványosan imádták egymást – Én viszont látványosan LESZAROM mindkettejüket.
Tökéletes feneket villantott az ismert magyar celeb: "Neked bejön?" – Nem, én őt is csak LESZAROM :)
Lehet még ennél is nagyobb Milla Jovovich terheshasa? – Le lehet szarni még ennél is jobban? Mindjárt kiderül! – "A színésznő állandóan túrázik, és úgy néz ki, mint aki pillanatokon belül szülni fog." – Úgy néz ki hogy...LESZAROM.
randi – Az egyik férj sír, a másik nevet: „Megfigyelte már, hogy Neil Patrick Harris sose mosolyog a képeken vigyori férje mellett? Miért?”LESZAROM hogy miért, magánügy, ahogy a melegségük is!
Palvin Barbara fürdőruhás képpel várja a nyarat – LESZAROM.
Mihalik Enikő, smink nélkül, fáradtanMOSTANÁBAN MINTHA RITKULNÁNAK EZEK A PALVIN ENIKŐS, MIHALIK BARBARÁS HÍREK Simán csak LESZAROM.
Így nyaral egy menő modell a tinisztár fiújával - Én meg így SZAROM LE.
Ú: Káros a vizelet visszatartása? – Még ha az is, én LESZAROM.
A férfiak kétharmada nem mos kezet vécézés után – Stílszerű leszek és LESZAROM.
És ez nem Photoshop - Kardashian dereka még sose volt ilyen vékony – Még sose szartam le ennyire: LESZAROM.
Videó – Már megint jól berúgtak, tehát pucéron fetrengtek az Éden szereplői –...tehát akkor LESZAROM őket.
Velvet – Miley Cyrus ismeri a nőt, akire a fiúja rámászott – Én nem ismerem, viszont LESZAROM.
Elfogytak a jelzők a kézigránátot a saját lábuk elé dobó katonákra – Egy szó azért még akad rájuk: LESZAROM.
lángoló gitárok – Úgyis ez lesz az év magyar klipje! – Még ha az lesz is, én úgyis LESZAROM.
Ilyen az, amikor profi fotóst kapnak Kardashian mellei – ...és ilyen az, amikor LESZAROM.
Michael Phelps szeretheti, ha rávizelnek: „Egy domina megdöbbentő kijelentései. Ismét állítólagos szexuális kalandjával került az újságok címlapjára a 18-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps, akiről egy testes domina azt állítja, hogy 900 dollárért levizeltette magát.” – Annyiért még én is LESZAROM, vagy akár:

ritmikus csimpifon 2015-03-19 16:07:14
ingyen lepisálom

gombos – Coco-T egy szál zsinórban twerkelLESZAROM.
pucér 18+ Chrissy Teigent tök pucéran fotózták
– Tökre LESZAROM.
nesze – Rihanna kínaiul fetreng, de Dior ruhákban
– Én meg magyarul SZAROM LE!
Hivatalosan is plágium 2013 egyik legnagyobb slágere – Hivatalosan is LESZAROM.
„Az esküdtszék kimondta, hogy Marvin Gaye örökösei számára 7,3 millió dollárt kell fizetnie Robin Thicke és Pharrell Williams duójának, mivel ellopták Gaye 1977-es Got To Give Up című számát. A lopás a Blurred Lines számban öltött testet. Ez a dal volt 2013 egyik, ha nem a legnagyobb slágere. Még az is ismeri valószínűleg, aki azt sem tudja ki az a Robin Thicke vagy Pharrell Williams, sőt, a harmadik közreműködő T.I.-ról sem tud semmit.” – Nem ismerem. LESZAROM.
Fotó: Egy katona Katalin orra alá fingottLESZAR TISZTELET! A KATONÁNAK :))))


KEDD, MÁRCIUS 24.:
KETTŐSKÖZÉP

0

A SÖRÖK mindig győznek!

Talán ismétlés, nem érdemes:
Duna TV, 21:30 - Pierre Richard-ból a kilencvenes évekre már kezdett kifogyni a szufla, így a Bolondok felvonulásának a régi francia komédiáknál több köze van az akkoriban új erőre kapó amcsi vígjátékokhoz, pedig a kezdés pont olyan mint bármelyik gall kakaskodás: teljes gőzzel megvalósuló megcsalás kellős közepébe érkezik haza a férj (Michel Piccoli), akit annyira lesokkol a látvány hogy egyből orvosi kezelésre szorul. Tekerjünk előre kicsit: pár évvel később a volt feleség halálos betegen szeretne egy utolsó szót váltani a férfival, aki útra is kel terapeutájával (Pierre Richard) és egy másik ápolttal. Messze nem ez Richard vagy Piccoli legjobb filmje, ami meg a többieket illeti, mint Dominique Pinonak, mind az általam rajongva tisztelt Edith Scob-nak jobban állnak a sötétebb szerepek.

Talán érdemes:
Tízkor a két South Park-alkotó 1998-as szereplése az HBO 2-őn David Zucker vígjátékában, aki a Baseball bikák meg a Golfőrültek legjobb hagyományait mentette át a Basebolondokba, itt a kosárlabdát és a baseballt keresztezik ifjú lázadóink, csak hogy végül az történjen velük ami minden lázadóval: az általuk elindított műfajra kivetik hálójukat a profik, szeretetből játszó csapatukat egy szponzorált gárda próbálja ledarálni. Simán többszörnézhető, és nem csak a jócsaj-felhozatal (Jenny McCarthy, Yasmine Bleeth) miatt. Viszont mára csak tényleg ennyi ami nézhető, a maradék csupa hírolvasás lesz:

Kis hírek a nagyvilágból:
Fogadjunk, hogy nem tudja egyben végignézni ezt a három perces videót!: "Fogadjunk, hogy nem tudja végignézni ezt a három perces videót anélkül, hogy nyitna egy új tabot a böngészőjében, ránézne az e-mailjeire, a Facebook-üzenőfalára vagy az Instagramjára. Pedig nincs benne semmi különöse undorító vagy nézhetetlen, sőt, tulajdonképpen nincs benne semmi, és Ön éppen ezért képtelen lesz rá 3 percig odafigyelni, mert az interneten eltöltött rengeteg idő miatt az Ön koncentrációs képességei feltehetően jelentősen romlottak az elmúlt években. Nem hiszi ? Akkor próbálja egyben végignézni ezt a 3 perces videót (angolul tudók előnyben), ne kattintson el, ne nézze meg a telefonját, és ne menjen ki a hűtőhöz valami nasiért!" – Nincs tabletem, faszbúkom, instagrammom, de tényleg nem tudtam nézni nemhogy három percet, de még öt másodpercet sem. És tudjátok miért? MERT K***A UNALMAS!!44!!! négy!
Gyerekeket szült, majd lefagyasztotta őket – Á, csak gondolta elteszi őket jobb, békésebb időkre...egyébként nem értem én ezt a szörnyülködést. Első az anya személyiségi jogainak tisztelete, meg különben is, ilyesmiket csak férfiak követnek el, megírta a Zindex-Origó-fegyinfó szentháromság!44 – „Sokkoló történet Franciaországból.” – Akármennyire szörnyű is ez az eset, próbáljuk ennek is a pozitív oldalát nézni: ő legalább rendeltetésszerűen használta a fridzsidert! Csak azért mondom mert ezt is értékelni kell, mivel nem képes rá mindenki:
Bódi Sylvi egy hűtővel is tud szexiskedni: „Csizma, terpesz, semmiruha: így issza a pezsgőt üvegből, a díszletkonyhában. Na, klikkoljék!”ÉDES FASZOM! Normális embernek a hűtőről természetesen az ott felhalmozott SÖR jut eszébe, ő meg ezzel is csak pózolni tud, ahelyett hogy kipróbálná milyen lenne az élet lefagyasztva... Pezsgőzés meg terpesztés az nagyon megy, de HÉ, ÉS FIZETNI FŐZNI KI FOG?!
Medik - Rejtélyes múlt - Az egyiptomi papok ismerték a biológiai hadviselést: "Számos kórokozó jöhet szóba, a Tutanhamon sír halálokai mögött." – Így már értem, miért hullanak sorra Vladimir Vladimirovich™ ellenségei :DD
Mostani és volt csaja is a folyóba ugrott, hogy megnézzék, melyiküket menti ki – Hát ha engem tesztelgetnének így, tuti nem menteném ki egyiket sem, inkább kocsmáznék egyet...mondjuk anélkül is azt csinálom, de így lenne rá ürügy is. Hopp, hát az is van mindig :SS
Kutyának képzeli magát Todd, a csodaróka: „Pórázon sétál, csóválja a farkát és imád a kutyákkal játszani.”A GENDERLOBBI MÁR A RÓKÁKAT SEM KÍMÉLI! ÉBERSÉG!!!
Akkora buli volt, örülj, hogy nem ugatsz: „Még Darwin sem tudta, hogy kategorizáljon két, mára kihalt emlőst. A tudománynak sikerült.” – ...de mint azóta kiderült, hiába:
Ugatnak a borzas gödény fiókái: „Két pelikánfióka jött világra a San Diegó-i állatkertben.” – Az apa helyében én erre a szelíd rókára gyanakodnék :DD
Megszakítjuk adásunkat, rendkívüli hír érkezett: kiderült, hogy Isten nő! - NOOOOOOOOOOO!"A megdöbbentő információt egy 71 éves amerikai katolikus pap közölte a világgal, miután szívrohamot kapott, és 48 percig volt a klinikai halál állapotában. (...) John Micheal O'neal atya úgy számolt be a túlvilági élményéről, hogy a mennyországban járt, ahol találkozott Istennel, aki egy fényből álló, határozottan feminin, anyaszerű figura. A pap amint kiengedik a kórházból, folytatni fogja a hivatását, de azt mondja, ezentúl a prédikációiban Szent Anyaként vog az Úrra hivatkozni." – Na jó, megnyugodtam. Egy világ omlana össze bennem, ha ez hír igaz lenne de szerencsére nem az, a fickó NEM igazi katolikus hanem valószínűleg egy református (hitgyülis, szcifientológus, jehovista, feminista, stb.) bomlasztósejt alvó ügynöke, akit hetvenévesen aktiváltak erre a munkára. ÉBERSÉG elvtársak, a reformátusok (gyülisek, szcifilisták, jehovisták, feministák, nem kívánt törlendő) már a spájzban vannak!!!
Észak-Korea: Van bevethető atomrakétánk: „Ezt mondja a londoni nagykövet. Békét akarnak, de ha szükséges, atomcsapást mérnek az USA-ra.” – Igen, ti marhák, a békéhez nyilván szükséges a fenyegetés. :SSS És nem ők az egyetlenek, akik ASKING FOR IT:
Amerikai hadihajó másolatára lőtt Irán: "A Hormuzi-szorosban tartottak hadgyakorlatot, egy egész fegyverarzenállal lőtték szét az álhajót."Hú, ma nagyon kemény vagy, Csoki! Másolatokra én is tudok lövöldözni, csak aztán nehogy ez legyen a vége:

0

 

SZERDA, MÁRCIUS 25.:
HENSTRIDGE A KANDALLÓBAN

0

Natasha mellbedobós bevetésen. Serious business!

Talán érdemes:
A ma adott nézhetőségek közös pontja az akciózáson túl az hogy mindegyiket kilenckor kezdik – kezdjünk hát mi is akkor a Film+-on, itt a ma adott két darab JCVD-műalkotás közül a jobbikat (Mindhalálig) kapjuk, de igazából ez is csak  Natasha Henstridge és Jean-Hugues Anglade miatt az, tőlük eltekintve a Dupla Dinamit újrázása (Van Damme ott is egyszerre két, radikálisan jó és rossz figurát alakít): visszavonult katona a kótdazűrön találkozik halott ikertestvérével, és gyilkosa megtalálása érdekében belebújik annak bőrébe (negatív hozadék: lebukás esetén kellemetlen halál az orosz maffia kezétől vagy börtönbüntetés a rend őreitől, pozitív járulék: Natasha Henstridge – a mérleg állása innentől egyértelmű). Nem túlbonyolított bosszúfilm, egynek elmegy. Ugyanabban az időben Sean Bean Öngyilkos bevetésen - Na, szegényt megint valami durva módon fogják eltenni láb alól, gondolhatja az egyszeri mozibubus, pedig nem, hiába van feltüntetve főszereplőnek, a szerepe max. annyi mint a Scarface végén felbukkanó napszemüveges fickónak, vagyis a szálak elvarrása, egész odáig leginkább a célpontja, egy arab terrorista önmarcangolását (robbantani vagy nem robbantani, ez itt a kérdés) élvezhetjük majd' másfél órán át. Charlotte Rampling miatt talán a Filmbox Premiumra kapcsolok majd, de csodát nem fogok várni. Még mindig ebben az időben ugyancsak arab (na jó, afgán) téma a Filmboxon. A kényszerű Szökést Kandaharból egy ott dolgozó angol bányász-szakember ejti meg, miután forró lesz a lába alatt a talaj - ennek oka pedig természetesen az hogy abba zúg bele akibe nem kellett volna. 1999-ben játszódik, de már a poszt-9/11-es években (közelebbről 2009-ben) készült, nagy nevek nincsenek benne, hasraesni ettől sem fogunk

Miért, eddig mi volt? rovat:
A politikai maffia martaléka a szerb foci – Miért, eddig nem az volt?
Mocskos kampány indul Tapolcán: „Három héten keresztül szidják majd egymást a jelöltek” – Miért, eddig mit csináltak kampány idején? Ezért kell kimaradni ebből is, inkább kocsmába járni és Giannára szavazni!!!
smoking barrels – Giccses és bugyuta az új Hamupipőke – Miért, a régi mi volt?
Most jön az igazi közlekedési káosz Budapesten – Miért, eddig mi volt? o_O
A Google veszélyes a demokráciára – Miért, eddig mi volt? Külön vicc hogy a legdemokratább országban jött ki ez az eredmény: „Egy amerikai kutatás szerint a Google keresőmotorja veszélyt jelenthet az amerikai demokráciára. Indoklás: a kereső találati sorrendje komolyan befolyásolhatja a politikai választások eredményét, ezért alááshatja a demokráciát”MAGYARUL: saját hazájában véleményt befolyásolni még a guglinak se szabad :DDD
okostóni - Kanye Westnél nagyobb seggfejet mostanában nehezen találni – Miért, eddig volt nála nagyobb tahó? Már úgy értem, engem nem számolva.
prominent – Mellbedobás Nicki Minaj módra: „Pornószínésznőnek "öltözött" az ame­rikai énekesnő klipjének forgatására.” – Mi az hogy csak „öltözött” pornósnak? Eddig nem az volt?
Rihanna, ahogy eddig ismertük, nincs többé – MUHAHA! AZT REMÉLEM IS!!!„Ő se lehetett a topon a végtelenségig: úgy néz ki, Rihanna karrierjében vége az aranykorszaknak.” – Miért, eddig „aranykorszak” volt neki? Én úgy tudtam hogy csak pucsít a fotósoknak, picsog ha megveri a barátja és néha alátolnak producerek egy-két albumot hogy legyen ürügy az újabb meztelen fotózásra (a hangján meg legalább annyit utóigazítanak mint a képeken). Szóval ez a csöcskidobás, monoklival pózolás, drogos-sekszes "szövegek" és elektronikusan tökéletesített vernyogás volt az „aranykorszak”? Jó tudni. Egyébként kedves cikkíró, a szó amit keresel az az ARANYKOR. Hát igen, ebből látszik hogy az Index aranykorszaka is elmúlt Új Péterék távoztával, mert bár addig se volt topon a helyesírás, de ami azóta megy...huhh, erre a bánatra inni is kell egyet.

 

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 26.:
A FÉRJ TÁN ÉPP AGARÁSZ

0
Kifogtam Dél-Amerikát, de Dél Keresztje nem ereszt.

Talán érdemes:
Filmbox, 21:00 - Azt hinné az ember hogy a gagyigyártás és a történelemhamisítás kizárólag Amerika előjoga, erre jön Blanche, a családja kiirtása után bosszúálló angyallá vált csaj és bemutatja hogy a franciák is képesek az Asylum-minőségre és a valós sztorik meg kitalációk keverésére, ennél már csak az "jobb" hogy egy kosztumös filmben néha huszonegyedik századi cuccokat hordanak és hogy Gérard Depardieu is kicsit túlsúlyos már D'Artagnannak - viszont ha vígjátékként nézzük (ahogy annak is reklámozzák), talán kinyerhetünk belőle valami szórakozást. A 21:50-kor a Filmbox Family-n adott AO, az utolsó ősember ugyancsak francia és (ős)történelmi, viszont ez már jól van összerakva (és nem csak címe, de témája miatt is az A.I. ellenpárja). Ez is népirtással kezdődik, ekkor veszti el címbeli neandervölgyink a családját és indul meg hazafelé, s közben találkozik az első (női) homo sapiensek egyikével. Ugyanabban az időben egy harmincéves tévéjáték Georges Feydeau művéből az M3-on amiben A férj vadászik, nem házinyúlra, viszont legalább a felesége háta mögött, aki a tettek mezejére lép és a maga házibarátjával indul a csalfa férfi nyomába, hogy aztán együtt bukjon le minden félrelépő.

Ajánlott:
A Cinemaxon este nyolckor vetített Családi gyökereket vígjátéknak hirdetik, pedig merő komolykodás: egy, a 2. világháborúból az NSZK-ba hazatérő katona küszködéseit mutatja be a civil élettel és a megváltozott világgal. Szűk három óra alatt három nemzedék, az ex-katona apa, fia és unokája életén keresztül tárul fel a német újrakezdés, a korszakoknak megfelő szellemi próbálkozásokkal (míg a fiából költő lesz, az unokát már a hatvanas-hetvenes évek szabad szelleme csábítja magához), Moritz Bleibtreu miatt is ajánlom mindenkinek. Más. Most hogy Robert De Niro végleg kommerszre váltott, nem árt újrafelidézni a régebben forgatott, ilyen-olyan okokból háttérbe szorult műveket, például a Missziót, melyben egy durva rabszolgakereskedőt alakít, de a főszereplő mégis Jeremy Irons, aki Dél-Amerikába szakadt térítőként nyomja az igét a helyieknek egész addig amíg a portugálok be nem zavarnak a képbe. Nagyívű dráma két nagyhatalom és (alapvetően) egy vallás hatalmi játékairól, amelynek itt is a legszegényebbek (az őslakos indiánok) isszák meg a levét. Díjesővel elhalmozott jóság, ami csak azért nem volt eddig előtérben mert legalább félórával hosszabb a kelleténél, és mivel De Niróval közben bőszen forgattak rövidebb és emlékezetesebb darabokat is - bár a tömeges rajongás most sem fenyegeti, hiszen csak 00:05-kor kezdik a Filmboxon.

Kis hírek a nagyvilágból:
ma is tanultam valamit – Afrikában volt egy természetes atomreaktor: „100 kilowattot termelt, csak találgatják a tudósok, hogyan jöhetett létre 1,7 milliárd éve.” – Biztosan a gyíkemberek voltak. Egyébként ha így haladunk, simán lehet még Afrikában atom, és nem csak energia formájában :SSS
Cserepeket dobált az emberek közé egy megbolondult férfi: „A józsefvárosi rendőrséggel szemben jött rá a dili.” – A rendőrséggel szemben? Asszem ez az eset tökéletesen alkalmas az ASKING FOR IT bemutatására :DD
Fizetős lesz a TV2TÁMOGATOM. Aki butulni akar, fizessen adót is utána!
43 évig férfinak öltözve tartotta el a családját egy egyiptomi nő: „Ideális Anya-díjjal tüntették ki.” – Vicc nélkül mondom: MAXIMÁLIS TISZTELET AZ ANYÁNAK. Hát akkor, KEDVES FEMINISTÁK, LEHET PÉLDÁT VENNI RÓLA! Oh wait, hiszen nekik sokkal fontosabb kérdések nyomják a szívüket:
Üvegplafon: Ballada a lányról, aki megevett egy tábla csokit: „És túlélte, de most a sírig kell majd cipelnie szörnyű terhét.” – Még soha egyetlen cikk sem mutatta meg ennél jobban mit értek az alatt hogy FIRST WORLD PROBLEM.
Rumer Willis egészen nőies lett tánc közben: „Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lányának jót tesz a tánc és a szép ruhák.” – Hogy Demi Moore és Bruce Willis lánya nőies legyen? Kizárt dolog...
Bukni fog az Apple WatchMUHAHA! AZT REMÉLEM IS!
V –  Magyarországot elrontották: „Teljes mértékben természetessé váltak a háborús állapotok!” – ...írja egy (ha jól értelmezem) Angliába kivándorolt nő. Hogy hogyan jutott erre a következtetésre, ha nem is él itthon? Hát így: „Leeszegettem a marshmellow-t M. forró csokoládéjának a tetejéről és néztem a mosolygó angolokat a kis utcán. Nem tudják mi az a háború. Jó, volt valamiféle háborújuk, amikor nem egymást árulták el, és nem a Sátánnal kötöttek szövetséget, ne beszéljünk erről, a lényeg, hogy nemsokára választások lesznek és nem érdekli őket az egész, nem keresik a szembejövőben a toryt vagy a munkáspártit, csak vigyorognak.” – Nyilván, mert ha bezzeg Magyarországon sétál valaki az utcán akkor mindenkiben az emeszpést, jobbikost, fideszest látja, és mindenki gyűlöli a másikat, és dúl a háború, embervér folyik az utcákon, hullanak a bombák, repülnek a golyók és a sátánnal szövetkezik egy egész ország... Te szerencsétlen, buta liba, hogy még Angliában, „marshmellow-t eszegetve” is csak erre tudsz gondolni. Nap kommentje:

32FNewYork 2015.03.22. 20:00:55
A posztolónak el kéne gondolkodnia azon, hogy a tengerparton sétálva, miért ilyen marhaságokat képzeleg az errefelé élőkről. A posztban leírtak az ő problémája. Mi, akik egy március végi vasárnap délután pl. a Duna parton korzózunk, tudunk egymásra mosolyogni.

...és egy Év kommentje-candidate, amit őszintén ajánlok minden Angliából hazapofázó figyelmébe:

dedalon74 2015.03.22. 17:51:04
Ha a fél világot kiraboltuk volna, mint az angolok, hogy asszongya stipi-stopi mi gyarmatunk, és közben nem rajtunk keresztül vonult volna át mindenféle tatár-török és német-orosz had, akkor lenne még annyi vagyonunk, hogy belemosolyognánk a tavaszba mi is.

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés