2015. 03. 30.
Vége van márciusnak? (márc. 30-31., ápr. 1-2.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vége van márciusnak? (márc. 30-31., ápr. 1-2.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 30.:
PLOMBÁK LEPOROLD FÖLDJÉN

0

Játszik-e úgy?

Nem érdemes:
Wesley Snipes viszonylag gyorsan eljutott a csúcsról a lejtmenetbe: aki penge 57-es utasként szeretne rá emlékezni, az 22:35-kor kerülje messze az Atomtámadást, ez ugyanis már nem is B-film, inkább Seagal szakmányban gyártott önparódiáihoz áll közelebb. Már a története (terroristák által sakkban tartott atomerőmű) is annyira átlagos hogy nem vagyok biztos abban, nem volt-e már. A világmegmentő persze itt is fekete és amerikai, akinek kétszer is be kell hatolnia az ojjektumba, először hogy megmutassa honfitársainak hova lőjenek, másodjára meg amikor leesik neki hogy pont a megelőző amcsi légicsapás lesz az ami elhozza az Armageddont (tényleg sok ész kell ahhoz hogy az ember ilyesmikre rájöjjön egy reaktor árnyékában). Nyilván azt is jól tudják a készítők hogy Csecsenföldön nincs atomerőmű (Amerika szívügyéből, az olajból viszont annál több), dehát az oroszokat mégsem tehették meg egyértelmű ellenséggé. Az ilyenek miatt valahogy nen tudom sajnálni hogy fizetős lesz a TV2.

Talán érdemes:
Nyolckor megint egy toleranciamese (Leopold földje) a Cinemaxon, most az elmegyógyintézetek zárt világából - ide kerül egy visszaeső nehéz személyiség, aki végül rájön hogy a rácsok mögött jobban otthon van mint szabadon, de legalábbis személyiségfejlődéséhez elengedhetetlenek az itteni tapasztalatok. Öt perccel előtte (19:55-kor) kapunk mellé egy sportfilmet is az HBO-n (úgy látszik ez a két műfaj olyan mint a baj: nem járnak egyedül, egymással már annál inkább). Az Egymillió dolláros kéz arra az alapigazságra épít amire mások karriert alapoznak, vagyis ha valaki nem a legjobb mondjuk Amerikában, még mindig elmehet a világ másik felére királykodni (persze nem árt ha megtanulja az ország himnuszát is), erre jön rá a pályája javán túljutott sportmenedzser is, aki utolsó szalmaszálként Indiába utazik hogy lefölözze magának az ottani krikettjátékosok legjobbjait... Ugyanebben az időben egy családi kaland a Filmbox Family-n Amerika vadabb idejéből, a Sziklás-hegységen átkelő család fiúgyermekéről, aki megtanulja a maga lábára állást és a természet szeretét – ez a Menydörgés.

Hétfő? #LESZAROM.
Így néz ki egy igazán feminista fehérnemű – Íme mellé egy igazán antifeminista LESZAROM.
18+ Amber Rose ennél jobban már nem tud levetkőzni: „Ugyanis meztelen. Azt meg nehéz fokozni, de a szögekkel variálhat. A segget alulról póz elég új.” – Az viszont aligha újdonság hogy LESZAROM.
Labancz Lilla elég durván néz ki – Elég durván LESZAROM én is.
Palvin Barbara grimaszbemutatót tartott: „Palvin beállt a sajtófal elé és őrületes bohóckodásba kezdett. Vicces lapozgató!”HA HA VERY FUNNY LESZAROM.
Így fürdik Mihalik Enikő: „A modell módszere meglepően hasonlít a világon élő összes többi ember módszeréhez.”NAHÁT, KI HITTE VOLNA HOGY Ő IS SZOKOTT TISZTÁLKODNI LESZAROM.
Palvin Barbara fotózáson kívül is cuki – Ha fotózzák, ha nem, én LESZAROM.
Mihalik Enikő testét eléggé megnyújtották: „Mihalik Enikő az Instagramra posztolta, hogyan nyújtja meg edzője vagy edzőtársa: ránézésre is fáj, ami történik a képen. A modell egyébként New Yorkban van, és láthatóan elég jól érzi magát, és az is kiderül az Instagramjáról, hogy szeret rágózni.” – Egyébként nem nyújtom sokáig én sem itt Budapesten: LESZAROM.
hoppá - Palvin Barbara Ed Sheerannel kavar: „Együtt kajáltak Sydneyben órákkal azután, hogy Ed Sheeran bejelentette, szakított a barátnőjével.”PALVIN ENIKŐ MIHALIK BARBARA PALVIN ENIKŐ PALVIN ENIKŐ MIHALIK BARBARA PALVIN MIHALIK PALVIN PALVIN MIHALIK MIHALIK PALVIN PALVIN LE-SZA-ROOOOOOOOOM!
Ennyi volt! Kim Kardashian újra bebarnult: „Vége a szőke korszaknak, és azért ez több mint megnyugtató.”LESZAROM.
Ilyen egy Kardashian 767 milliós nappalija – ...és ilyen egy létminimum alatt élő alkoholista hullaházi munkás LESZAROMja.
Életmód – Végre kiderült, hogyan kell felrakni a vécépapírt – Már késő: LESZAROM.
Már készül a világ legundorítóbb játéka: „Egy vécében lehet benne ürüléket dobálni. Akár virtuális sisakban is.”STILL BETTER GAME THAN ANGRY BIRDS LESZAROM.
hát nem cuki? – éden hotel: Kinyalták Beus tenyerét - LESZAROM.
18+ Éden Hotel Adrienn megmutatta milyen izmos a vaginájaDO NOT WANT  LESZAROM.
18+ Éden Beus pornóoldalon pucérkodikNEM EZ AZ AKINEK AZ AMBRUS MERCÉDESZ AZ ANYJA? LESZAROM.
18+ Hát nem megtaláltuk Éden Beus puncitetoválását?: „Még a készítéséről is van fotó az interneten, tessék, megmutatjuk!”LESZAROM.
Velvet – Íme, a nő, aki butább, mint VV Fanni és Éden Naomi együtt, a köbön – Íme neki is egy LESZAROM.
18+ Éden Marianna kielégítette BencétVV ÉDEN BB ÉNB BIGBRÁNER AKÁRKI LESZAROM.
Heti Oravecz: mondjon nemet a fájdalomra!: „A rinyálás ellen emel szót az éppen Amerikában kalandozó magyar bloggernő, és arra tanít, döntsünk jól. Szemle.” – Úgy döntöttem hogy LESZAROM.
18+ Ondós arccal szelfizik a latina pornós: „Ha ma csak egy pornós Twitterét nézné meg, mindenképp Chloe Amouré legyen az.”F***T NÉZEM, INKÁBB LESZAR Index címlap, 2015, gratulálok, gyökerek.
Izgalmas az emberiség pusztulását figyelni: „A Walking Dead némiképp váratlan, de bődületes sikere csak egy látványos jelzés. Tele van világvége-sorozatokkal a tévé, drámai víziókkal, olyan sorozatokkal, amelyek egy maroknyi ember túlélését, szenvedését hivatottak bemutatni. Sokan kedvelik ezeket, és még többen keresik, mit nézzenek, ha épp kifogytak az ötletekből. Segítünk.”Év kommentje-candidate:

kis-csibész 2015-03-23 09:39:09
Lesz.rom a televíziót...és hollywoodot.

 

KEDD, MÁRCIUS 31.:
THE DAYS OF FÁJÓ LENCSE

0

Here's Richaaaaaaard!

Talán érdemes:
Fél tíz előtt öt perccel Pierre Richard és Jane Birkin fogócskázik egymással Claude Zidi komédiájában a Duna TV-n. Richardunk ezúttal a változatosság kedvéért nem lúzer, „csak” egy marha féltékeny banki dolgozó, kinek nem csak az igazgatóhelyettesség szakad a nyakába, hanem az addig rövid pórázon tartott csajának elégedetlenkedése is, érthető hát ha ÉBERSÉG!ét kijátszva pont azt az iratot rabolják el amire a legjobban kéne vigyáznia – így viszont indulhat a Hajsza, aminek végén a barátnő sem panaszkodhat az eseménytelenségre. Ma egymás után két westernt is kapunk, kár hogy mindkettőt rohadt későn (vagy korán, nézőpont kérdése), először a Cartoon Network / TCM-en éjfélkor az Isten haragját, itt Robert Mitchum bújik reverendába és ragad revolvert egy gyilkos küldetés kedvéért. A maga korához (1972) képest véres, de legalább néha önironikus túlzásokba esik (avagy volt élet Tarantino előtt is). A Duna TV-n háromnegyed kettőkor vetített Az erőszak napjai viszont már egyértelműen spagetti és csak a legkitartóbbaknak szól (vagy azoknak akik föl tudják venni), de igazából nem is baj hogy ilyenkor kerül sorra: szimpla bosszútörténet egy testvére halálát megtorolni kívánó, a polgárháborúból hazatért katonáról, aki döbbenten látja hogy régi munkaadója lánya szíve már a gyilkosé, őt pedig bűnözőként kezelik. Nincs mese, eljönnek a címben emlegetett idők...

Talán ismétlés, talán érdemes:
PRO4, 22:00 – Chuck Norris szerepeit legalább annyira nehéz megkülönböztetni egymástól mint Steven Seagal-ét, ennélfogva nem tudom eldönteni hogy a Magányos farkast beválogattam-e korábban vagy sem, de az azóta elhunyt David Carradine emléke miatt most itt van. Bár Norrisnak köztudottan nem kell segítség, itt mégis kap maga mellé egy társat, s kettejükhöz méltó ellenfelet is egy korrupt szenátor (Carradine) személyében, aki fegyvercsempészéssel szerzi a fizetéskiegészítést. Legalább annyira valótlan felállás mint a tegnapi reaktoros marhaság, azzal ellentétben viszont legalább két lábbal a (hazai) földön marad és még szórakoztató is.

Kis hírek a nagyvilágból:
The most wanted – Rosszabbul élünk, mint 1973-ban: „Az elmúlt pár évtizedben a kereset, és a termelőképesség közötti szakadék egyre csak nő.” – ...2015-ben viszont legalább nyugodtan pofázhattok róla blogokon, 73-ban egy csúnya nézésért elvitt volna a rendőr, szóval örülj neki hogy nem akkor voltál fiatal amikor én. Ja, és még valami: NEKEM NEM HIÁNYZIK AZ A KORSZAK. Tényleg, mik történek március 15-én?...
pont!budapest - Ilyen lesz a Gül Baba türbéje: „Legendásan jó a magyar-török viszony.” – Akkor jó ha legendásan jó, száz türbét, ezeret, az a lényeg hogy a fontos dolgokra mindig marad pénz.
167 év eltelt, mi vicces lenne abban, ha kitüntetnénk egy Windisch-Graetzet?: „Valami ilyesmi talán felmerült, amikor eldőlt, hogy Mariano Hugo Windisch-Graetz a Szuverén Máltai Lovagrend szlovéniai nagykövete „kiemelkedő diplomáciai, valamint a keresztény hit és értékek megőrzését, illetve a magyar érdekek”EDDIG OLVASTAM. Most betolok valami töményet, hátha addig befut valami jó hír is az ünnep kapcsán...
Haynau vénségére magyar hazafi lett: „A szabadságharc leverése utáni rémuralomról ismert tábornoktól a mai politikusok is vehetnének pár leckét köpönyegforgatásból.” – Na jó, ebből elég, nézzünk valami mást:
Látszik a melle a szelfin? 5 év börtön fenyegeti Thaiföldön: „A minisztérium a cenzúrában is erős.”MUHAHA! Thaiföld? Az a Thaiföld ahova kúrni jár a nyugati világ? Ahol külön kultúrája van a lédibojoknak és a kiskorú prostiknak? És egyetlen női mellért öt év börtön? Ezek is de finnyásak ha a heteró-sekszualitásról van szó :DDD
kívül tágasabb – bizarr – Halálkergetés a világ körül: „Egyre nagyobb divat, hogy elképesztő helyeken fotózzák és videózzák le magukat a fiatalok.”TÁMOGATOM. Aki hülye az csak haljon meg, de előtte csináljon egy fotót is róla, hadd maradjon utána elrettentő példa :DD
Partvishaj került Kim Dzsongunra, az apja frizurájára váltott - Hát végülis ha minden egyébben az ő nyomdokába lépett, miért pont ebben ne követné?
Éljen veszélyesen! Használjon Internet Explorert és Mac OSX-et!: "Ez a két szoftver vezeti a legtöbb biztonsági réssel megvert szoftverek friss toplistáját."TAKING IT TO THE NEXT LEVEL: felinstallálom a Netscape 1.0-át! YOLO!!!!

 


SZERDA, ÁPRILIS 1.:
WHAT DOES ROE DOES?

0

FegyverBEEEEEEEEEEE

Talán érdemes:
Fél kilenckor a naphoz illő bolondozás a Cinemaxon Angliából. A Rodoszi kolosszális elvileg a turizmus káros hatásairól szólna, csak hát a filmesek is pont ugyanazt csinálták amit honfitársaik: megszálltak egy kultikus görög szigetet, dorbézoltak kicsit és művészi eszközökkel poénkodtak helyieken. Az erre ürügyet szolgáltató emberkék egy ex-pat angol nő és családja, akik véletlenül egy nagyon értékes görög vázát is őriznek amire műgyűjtőktől az arrajáró orosz kémig mindenkinek fáj a foga. A legjobb karakter az Irene Papas játszotta mizantróp, xeno,- de legalábbis turistafób nő, tőle eltekintve a Folytassa!-sorozat eme vérszegényebb (és második rész nélkül maradt) kiadása sötét folt mind az ő, mind Kenneth Branagh életművén, pozitívum viszont hogy láthatjuk az Ismeretlen Turista emlékművét. Kereken kilenckor hasonló ökörködés a Filmboxon 2008-ből, az akkoriban új erőre kapó képregényadaptációk paródiájával. Nincs zsánerfilm-paródia (Drakula halott és élvezi, Csupasz pisztoly akárhány) Leslie Nielsen nélkül, és a Superhero-ban is ő a fő humorforrás, bár a mutáns szitakötőharapástól egy személyben Hulkká, Bat,-és Supermanné változó, a nyakába szakadó erőt kezelni nem tudó kiskölyök is igyekszik nagyon. Remélem Pamela Andersonból látunk valamit még úgy is hogy szerepe szerint ő lesz a Láthatatlan lány :DD
HBO, 22:55: A sötétség után – A sokadik bőrlehúzás a Milgram-kísérletről, posztapokaliptikus mellékzöngékkel, amcsi-idonéz koprodukcióban. Az egész egy sima gondolatkísérlettel kezdődik, egy feltevéssel hogy jön a Bomba, és marad tíz fő akinek újra be kell népesítenie a Földet. A feltevés nem új, Kubrick is eljátszadozott vele a Dr. Strangelove végén, és ha a rendező John Huddles megmaradna egyetlen csapásvonalnál, akkor méltó is lehetne az eredeti címéhez (The Philosophers), így viszont „csak” egy jó film – viszont közérthetősége miatt akár az egyszerűbb emberekben is elindíthat egy szemléletváltást.

Kis hírek a nagyvilágból:
Többe kerül majd az Arabica kávé: "A kínálat alulmúlja a keresletet." - Kávé? Kit érdekel? Sörön élek...
indafilm - Szendrey Júlia titokzatos éjszakái: "A közoktatásban elhallgatták, hogy hányszor lépett félre Petőfi, és Júlia mennyire nem szerette. Mészáros Péter Stambuch c. filmje ezzel foglalkozik." - Szerencsére az ünnepre időzítve ezt is megkaptuk. Amúgy aki a Szeptember végént olvasta, annak semmi újat nem mond...
Alibanya jegyzetel - Mit tegyen egy lány ha teherbe esik? - Hát akkor már leginkább semmit...
pont!budapest - Unja a bulinegyedet?: "Menjen át a külső nyolckerbe! Ott megy a rendes csapatás." - No thanks, még szeretnék élni egy darabig.
bezzeganya - Még mindig túl vidám ez a gyerek: "Mint egy KDNP-s a bezárt üzlet előtt." - ÉDES FASZOM, én is utálom hogy nem tudok vasárnap piát venni a közértben, de hogy egy anyának a saját gyerekéről is a KDNP jusson eszébe, ez már kóros.
Jövőnk tétje az elemi elem: "Jövőnk tétje az elemi elem." - Elemi, elemi...na ez az ami kimaradt a mostani Origósok zömének. De nem csak nekik:
Egy szőke nő, aki megeszi a férfiak agyát: "A történet egészen különös." - A SZŐKE ÖTVEN ÁRNYALATA :DDDD Jellemző hogy megeszi a Ffférfiak agyát ahelyett hogy beültetne belőlük egyet a koponyájába...:DDD
csoki - Itt a fagyi, hol a fagyi?: "Menekülés Magyarország első fagylalt fesztiváljáról." - Na, ilyen az amikor TÉNYLEG visszanyal a fagylalt :DDD
Radikális gazdák gyújtogattak, de a birkák is utcára mentek –Ó, azok mindig...
Nagy dobásra készül a Posta: "Állandóan szemmel tarthatjuk küldeményeinket." - ...és ezt már jobb helyeken tíz éve benne foglalják az árban. Egyébként nem én voltam az egyetlen aki nagy dobásként a normális kézbesítésben reménykedett:

Administrator 2015-03-26 09:42:11
nekem elég lenne ha nem lopnák el a csomagokat (még nyomkövetett csomagom is tűnt el!)

hoho 2015-03-26 09:47:22
30 évvel ezelőtti állapotnak már örülhetnénk. Ajánlott levelek, csomagok nyom nélkül eltűnnek. Örülhetünk ha egy levél vagy csomag pár héten belül megérkezik.

 

CSÜTÖRTÖK,
EGY ELBORULT ELME FILMSZAKADÁSA

0

Better in the middler.

Talán érdemes:
Bette Midler nem csak a vásznon és színpadon játssza a szókimondó asszonyságokat, de teljes stand-up karrierjét is eköré építette fel, ebből kapunk ma este nyolckor ízelítőt az HBO Comedy-n a The Showgirl Must Go On-nal, sok zenével, tánccal, de még több kétértelmű viccel.
HBO, 21:00: Kettőt találhatsz - NEM: csak egyet, ez ugyanis sejthően romantikus komédia Jennifer Garnerrel, akinek azért az akciózás (Elektra) jobban megy mint a leendő férjét frissen elvesztett nő eljátszása. A tragédián a fiú haverjainál lakva teszi túl magát, és természetesen itt ismerkedik meg a feléje először közömbösséget színlelő új baráttal is. Mondom, itt csak egyet találhatunk. Ugyanitt 22:50-kor egy doku-reality első része. Köztudott hogy pénzzel mindent el lehet simítani, akkor meg főleg ha az ember milliárdos. Ezt gondolhatta FRED Robert Durst is amikor az HBO kamerája elé állt hogy beszéljen mindazokról a gyilkosságokról amivel az elmúlt harminc évben megvádolták, de valahogy mindig megúszta. Bár már mindenki tudja mi lesz a vége, azért csak nézzük az Elátkozottat, nem sűrűn látunk ennyire pofára esni egy ennyire gazdag embert, Robert Durst halálos életét remélhetőleg egy halálos ítélet fogja lezárni :)) Ha viszont 22:25-kor a Filmboxra kapcsolunk, ott egy Elborult elme örök RAGYOG sötétségébe leszünk bezárva az őrült tudós összes ismérvével: zsenialitás és üldözési mánia, mert mindenki az ő találmányait akarja ellopni. A női nemmel épp csak elkezdődő kapcsolatát is ez utóbbi teszi tönkre, amikor a bárban megismert pincérnő utánahozza a jegyzetfüzetét, emberünk előbb üt, aztán sem kérdez, inkább azon töpreng hogy mi is ez a szituáció és mit kezdjen vele (mert azt továbbra sem tudja kizárni hogy a nő valakinek az alkalmazásában áll).

TISZTELET! rovat:
Isten nem ilyen céllal teremtette a szexet: „Kiakadt a szűz gátfutónő A szürke ötven árnyalatán.”TISZTELET! Katolikus és alkoholista pornófüggőként is egyet kell értsek vele!
Egy részeg francia fiatal megpróbált újjáéleszteni egy gumicsónakot: "Mentőket is kihívta, végül a rendőrök inkább őt vitték el." – Megvolt benne a jószándék, jár neki a TISZTELET! Inkább gumicsónakot élesszen újra az ember fia mint guminőt, én már amondó vagyok!
ma is tanultam valamit – A pápa, aki orgiákat tartott a Vatikánban: „IX. Benedek a korabeli krónikások szerint démon volt emberi álarc mögött. Kétszer elzavarták a Vatikánból, egyszer inkább eladta a pápai posztot.”TISZTELET, a katolikusok mindig tudtak élni!
Katolikus pappal találta ágyban feleségét: "Akkora a botrány, hogy a nagyszombati érsek megy rendet tenni a faluba." - TISZTELET! A katolikusok most is tudnak élni! :)))))))
A Vatikán takarékosságáért felelős bíborosa több tízezer eurót költött el ruhákra az elmúlt egy évbenTISZTELET, sok kicsi sokra megy, főleg ha takarékosságfelelős az ember! Újabb példa arra hogy a katolikusok tudnak élni!!! :))) Sőt, sportolni is:
Egy 74 éves dallasi atya futott ultramaratont a Margitszigeten: "Marton Bernát dallasi ciszterci atya, a budapesti Ciszterci Szent Imre Gimnázium vendégtanára (középen) fut a segítőivel és az iskola diákjaival a Margitszigeten. A 74 éves szerzetes egy időben futotta le a távot Budapesten az ezen a napon a texasi Forth Worth-ben megrendezett 50 kilométeres ultramaratoni futóverseny résztvevőivel. Az atya 55 évesen kezdett el futni, az elmúlt 6 évben mindig elindult a versenyen, itt olvasható interjú vele." - TISZTELET!
Betörésért letartóztatták Vanilla Ice-t - TISZTELET! A gangsta vér nem válik vízzé!!4
Vörös festékkel öntötték le a csehszlovák Biszku Béla emléktáblájátTISZTELET, bezzeg nekünk csak dánielpéterek jutottak :(((
Esernyővel ütötte a szatír fejét: „Nem kellett volna fogdosni.”TISZTELET a nőnek, ezt kell csinálni mindegyikkel, ezek csak az erőszakból értenek:
helyszínelő: Összeverte az exzsaru a lányát megerőszakoló kaposvári férfit: "Mire a rendőrök kiértek, elkapta és ököllel tette ártalmatlanná a 28 éves támadót." – Régi hír, tudom, de akkor is jár neki a MAXIMÁLIS TISZTELET, bár gondolom a taszkalapok majd erről is írnak egy fáintos cikket hogy a férfibűnözés áldozata így meg úgy, meg hogy csúnya dolog az önbíráskodás. Az mekkora LOL már hogy az exrendőr hamarabb elkapta, mint a hivatásosok...
élet – Egy üveg víztől is be tudott rúgni a tinilányTISZTELET, hát igen, ez régen nekem is könnyebben ment :DDD
Cukiság - Kitiltották a kocsmából az alkoholista törpemalacot: „Frances Bacon megitta a vendégek italait, és rájárt a rágcsálnivalókra is.” – Már majdnem ott tart mint én, ráadásul egy filozófusról nevezték el! TISZTELETET A TÖRPEMALACOKNAK!
Ilyen egy Star Wars-csata a Birodalom szemszögéből: „Ez történik, ha Han Solo és Luke Skywalker épp nem ér rá.”TISZTELET, engem mindig is jobban érdekelt a Birodalom rendpártisága mint a liberálisok Halálcsillag-robbantgatásai!44
Harrison Ford az Oscar legnagyobb királya: „Hiszen a színész el sem ment a gálára, helyette meccset nézett élőben feleségével.”TISZTELET! A család és a foci mindenekelőtt!
Tényleg Sean Penn minden nő álma: „A színész berúgott randi előtt Mike Tysonnal, majd mindketten elaludtak a moziban.”BROS BEFORE HOS!! TISZTELET!
18+ Agyonlőtte a rablót a patikusMAXIMÁLIS TISZTELET!
Magyar nyugdíjas az izraeli hadseregben: "Keresztény, ateista, nem beszél nyelveket, mégis beállt katonának az izraeli seregbe."TISZTELET meg minden, de ha keresztény, hogy lehet ateista? Ez még nekem se sikerült... o_O
Ferenc pápa: Lehet verni a gyereket, ha nem alázzák meg: „A pápa szerint az a jó apa, aki igazságosan büntet, és nem tartja a haragot.”TISZTELET, engem is eszerint neveltek, jól is sikerültem. De jó látni hogy van aki magától is rálel a tough love útjára:
Levágta a kezét, hogy legyőzze az internefüggőségét: "A 19 éves kínai fiú kezét vissza tudták varrni, de egyelőre nem tudni, hogy használni is tudja-e."TISZTELET! Nem szabad félmunkát végezni, fiam!!!
Amiket nem tudott a 90-es évek slágereiről: „Tuti, hogy talál pár meglepő újdonságot, de az is biztos, hogy azonnal elkezd majd régi számokat hallgatni.” – ...és a kedvencem, ami után a feminácik se vádolhatják sekszizmussal a rappereket: "Sir Mix-a-lot azután írta meg Baby Got Back című számát, miután észrevette, hogy a reklámokban szereplő nők sokkal vékonyabbak, mint akiket ő ismer a való életben."I LIKE BIG BUTTS AND I CANNOT LIE!!! MAXIMÁLIS TISZTELET!
lángoló gitárok - Senki nem szórakozhat a metállal!: „A Finntroll gitárosa alaposan megszí­vatta a H&M-et, és most moralizálnak.”TISZTELET! A Finntroll végre hű a nevéhez!!!
nem vénnek való - ????!!!! – A 71 éves Jimmy Page egy 25 éves nővel járMAXIMÁLIS TISZTELET Jimmy bátyó, toljad neki még nyolcvan évesen is!! Metál = örökifjúság!!!
urbanista – Megvették a lakást, ahol Jókai meghalt: „A vagy száz regényt író, rendkívül termékeny szerzőhöz még egy elképesztően nagy szám is köthető: Jókai első és második felesége közti korkülönbség nem kevesebb, mint 62 év! Amikor az első nej meghalt, a második még csupán 7 éves volt.”TISZTELET, hát igen, tudott élni az öreg is, ő volt korának Jimmy Page-e! :))
Igazságot szolgáltattak a puliknak: „Egy amerikai reklámban barátot talál a lenézett magyar kutya.”TISZTELET! I LIKE AMERICA!!!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés