2015. 04. 13.
Tastes like tészta (ápr. 13-14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tastes like tészta (ápr. 13-14-15-16.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 13.:
ROSSZULLÉT A MÓLÓN

0

Fel! Fújódunk!

Talán érdemes:
Nyolckor artmozis midlife férfibánat Franciaországból a Cinemaxon, kafkai felhangokkal, féreggé változás helyett leborotvált Bajusz az ami katalizálja a változásokat, illetve inkább az hogy a férfi felesége és ismerősei esküsznek rá hogy emberünk arca mindig is csupasz volt, a fotók amivel igazát bizonyíthatná pedig eltűnnek - de vajon ki emlékszik jól? Egyáltalán kinek az élete, kinek az arcszőrzete? Ha meglátjuk a szimbólumokat (pld. a színhasználatban), talán nekünk is leesik valami tanulság. A hajnali háromnegyed háromkor (!) adott Szex, hazugság, felfújt elvileg csak nyelvrokonságban áll a fenti művel mivel kanadai, de nem csak ezért utal magyar címével Soderbergh mesterművére, hanem a benne szereplő több mint beteg karakterek miatt is. Kissé időutazás-fílingje van, húsz éve dívtak ezek az enyhén blaszfém, kis részekből összeálló agyament művészkedések, ez is 96-os, hát úgy nézzük (már ha egyáltalán), viszont a mindenkori magyar érvágásoknál még így is jobb. A Filmbox Plus-on, de tényleg csak kitartóknak mind a téma, mind az időpont miatt. Fél tizenegy előtt öt perccel egy példa a Duna TV-n arra hogy a világpolitika mennyire lecsapódik a családban, konkrétan a Felvidékről származó rendezőében, aki kamerával a kezében eredt a trianoni döntések által megborított cseh-szlovák-magyar baráti és családi kapcsolatok nyomába. Ugyanitt 23:50-kor újabb doksi, ezúttal Regina Jonasról, a világ első női rabbijáról, aki amilyen nagy változást hozott, oly kevés nyom maradt utána (halálának éve: 1944, ebből is sejthető hogy happy end nem lesz). Ebből a kevésből, visszaemlékezésekből és dokumentumokból próbálja Groó Diána összerakni az életút állomásait.

Talán ismétlés, biztosan nem érdemes:
Nehéz helyzetben van aki kultfilmek folytatására adja a fejét, legyen az az eredeti rendező vagy a fejesek által odaültetett stróman. A Donnie Darko a maga idejében számtalan okból volt mélyütés, ezek közül az időutazásos történet nyomott a legkevesebbet a latban. A zene, az "őrült beszéd, de van benne rendszer"-hangulat, a főszereplőt játszó srác - na most, ezek közül szinte semmi nincs a folytatásban. Kezdjük azzal hogy a régi gárdából egyedül Daveigh Chase van jelen, és hiába nyerték meg zeneszerzőnek Ed Harcourt-ot ha forgatókönyv gyakorlatilag nem létezik. Igen, hiába tüntették fel Kellyt íróként, ez csak annyit jelent hogy kis változtatásokkal újraforgatták az eredetit (itt is van egy álszent, sötét titkokat rejtegető pap, itt is leég a temploma, stb., Kelly egyébként többször és hangosan elhatárolódott a repríztől), egyszóval pont a Film+2-re illik. A vékonyka storyban most SAMARA (sorry, ha már Daveigh Chase, el kellett sütnöm), szóval Samantha Darko az akit betalálnak a dezsavűk és megfejtendő rejtélyek, pedig ő mindent megtesz hogy szabaduljon bátyja árnyékától: épp Los Angelesbe mennne barátnőjével táncolni. A kultfilmek egyik pozitívuma viszont az hogy minden eltörpül mellettük, így a S. Darko is csak egy múló rosszullét, maradandó károkat nem fog okozni a legenda nimbuszán, főleg ha 21:05-kor nem kapcsolunk oda.

Hétfő? #LESZAROM.
Közbotrányt okozott a brazil seggkirálynő: „Szűz Máriát festetett a pucér testére, aztán kiposztolta nagypénteken. Lementettük, arra az esetre, ha leszedné.” – Lementettem én is hogy FAP megőrizzem a bizonyítékot az utókornak, egyébként már legutóbb FAP leszartam, és most is csak FAP LESZAROM.
Kendall Jenner naná, hogy meztelenül húsvétozikBÜDÖS SÁTÁNISTA RIBANC, EZ IS CSAK A KERESZTÉNYSÉGGEL SZEMBEN ILYEN BÁTOR naná, hogy LESZAROM!
Bikiniben - Boris Becker felesége kitette, amit lehetett - LESZAROM, amit le lehet :)
De hová tűnt Cristiano Ronaldo farka?LESZAROM, legalább ez se szaporodik!
Jön a tavasz - Kár tagadni: Baukó Éván itt nincs bugyi – Én se tagadom hogy LESZAROM.
Ezt a nőt bukta Harry herceg
– Ezt a nőt SZAROM LE!
+18 Ez volt az Éden Hotel eddigi legdurvább adása – LESZAROM
, persze azóta volt még lejjebb is:
18+ Édenaranypart Ádám akkorát szexelt a nőjével, hogy adásban le sem adjákHÁT IGEN, A CSÜRHE SZÓRAKOZTATÁSA KEMÉNY MELÓ LESZAROM.
Hargitai Bea terhesen és pucéran állt kamera elé: „Nánási Pál fotózta az ablak előtt, mellett, és a földön. Hol kombinéban, hol anélkül.” – Ruhában, ruha nélkül LESZAROM.
Tudja, hogy néz ki most a Szex és New York Samanthája?LESZAROM, már a sorozatban is vagy nyolcvanévesnek tűnt :SSS
Most pedig meghipnotizálja Palvin Barbara – Most pedig...LESZAROM!!!!
Minden rejtve rajtam - Mihalik Enikő felismerhetetlen az öt évvel ezelőtti önmagához képestHÁT IGEN, ILYENEK A KÉSŐN ÉRŐK ha öt évvel ezelőtt is így tolták volna a pofánkba, már akkor ment volna neki a LESZAROM.
bárcsak - Róluk már igazán készülhetne meztelen album - ...és persze hogy ott van benne Palvin is, úgyhogy...LESZAROM.
Miranda Kerr már megint félmeztelen: „Nem mintha bármi indok kellene ehhez, de most épp saját kozmetikumait reklámozza így.” – Nem mintha különösebb indok kéne hozzá, de én azért csak LESZAROM.
Egy fotózás, ahol Lindsay Lohan mellét hárman is bámulták – Háromszor is LESZAROM. LESZAROM. LESZAROM.
mégis mi - Paris Hilton feneke megöregedett
- MUHAHA, AZT REMÉLEM IS LESZAROM.
ma is tanultam valamit - Ugyanattól barna a kaki, mint amitől sárga a pisiNAHÁT, EZT IS NAGYON MEG KELLETT MÁR TUDNIA A VILÁGNAK LESZAROM.
Kész aranybánya az emberi ürülék – Akkor nesztek egy kis bányásznivaló: LESZAROM.
g - Melyik világsztár villájára nem szabad ránézni sem?:
„Külön rendeletet hoztak miattuk.”BIZTOS A STREISAND LESZ, EGYÉBKÉNT MEG LESZA Nap kommentje:

Silly 2015.04.07. 16:04:34
Ha arra járok le is hugyozom mindkét kalyibát.


KEDD, ÁPRILIS 14.:
BUMM A FÜLBE!

0

Abból? Hajnalig.


Nem ajánlott:
Nem lep meg hogy pont a retekklub foglalkozik Zalatnay Saroltával, az viszont igen hogy még ők is "velünk élő legendaként" hivatkoznak rá (mivelhogy a XXI. század sorozatban szerepeltetik). Szóval most újra elfogyott Cini pénze, sőt még az is amit mások adtak neki kölcsön, így megint jönnek az élet-összefoglalók, mélyinterjúk, főzőcskeműsorok és más ilyenek. Bár ha jobban belegondolok végülis azért inkább ezt csinálja mint hogy megint vetkőzzön, azt nehezebb lenne elkerülnöm, féléjfélkor viszont már akkor is aludnék ha csupa Gianna Michaels-filmet adnának minden csatornán, így meg pláne fogok, Cinivel meg majd a hírek között foglalkozom (mindjárt).

Talán érdemes:
Ha mégis ébren maradnék, akkor a fenti műsor előtt öt perccel (23:35-kor) kezdett színházi felvételt (Bolha a fülbe) nézném a Duna TV-n. Georges Feydeau bohózata évtizedek óta megy változatlan sikerrel, és nem csak szülőhazájában de nálunk is. Főhősét vakrandira hívja egy titokzatos női hódoló, ő meg a barátját küldi maga helyett – csakhogy az egész a feleség csapdája, akinek viszont a barát csapja a szelet. Ha azt hinnénk hogy üresjárat lesz az a majd’ három óra, hát nem, ugyanis közben a férj is erőt vesz magán és elmegy a helyszínre, ahol pedig nélküle is hemzsegnek a komikus figurák. És hogy megérte-e Feydeau-nak csak az anyagiak miatt megírnia, azt az idő azóta eldöntötte: addigi sikere, a Kis hölgy a Maximból a Bolha első bemutatója óta szinte csak lábjegyzet az opus magnum mellett. Ugyanitt és idióta időpontoknál maradva hajnali fél kettő után öt perccel jön egy olasz spagettiwestern a Gyáva mesterlövészről, aki itt pont nem az akiről elsőre gondolnánk, vagyis a farm-mészárlás egyetlen, akkor még kiskorú túlélője, hanem az őt pátyolgató cirkuszi céllövő, aki kénytelem túllépni a saját árnyékán amikor a srác családját kiirtó régi csibészek újra előkerülnek hogy kiszedjék a gyerekből az apja által eldugott pénz helyét. A legkitartóbbak (vagy inkább legmazochistábbak) Az első magyar szabadkőműves páholy előtt adhatják át magukat végleg az álmok világának még mindig itt, mivel hajnali háromkor ismétlik egy 2007-es sorozat, a Magyar elsők e témával foglalkozó részét (és minden más ami esetleg korábbi időben van, vagy szar, vagy ismétlés). El kell mondjam hogy kiskoromban a szüleim mindig a szabadkőművesekkel és a BKV-ellenőrrel ijesztgettek, szerencsére azóta felnőttem, felvilágosultam, kikupáltam magam és leküzdöttem az irracionális félelmeket is, ma már tudom hogy a szabadkőművesek a barátaink (ellentétben a BKV-ellenőrrel, attól ma is fosok), és hogy az igazi fenyegetést a kemtrél, a gyíkemberek és a japán pornófilmek jelentik az európai civilizációra.

Kossuth-díj rovat:
Strasbourg: Embertelenek a magyar börtönök: „Az emberi jogi bíróság kártérítést ítélt meg tömött cellákba zsúfolt magyar raboknak. Az államnak lépnie kell.”KOSSUTH-DÍJAT MINDEN ELÍTÉLTNEK, a keményen dolgozók kisemberek adójából.
Szabadlábon marad a Dob utcai erőszakoló – ...és nem ő az egyetlen:
Nem szállították az elmeosztályra a combinós gyilkost: „Lezárult a nyomozás, emberölés a vád. Ha nem vitték elmeosztályra, beszámíthatónak tartják?” – Nem, csak a Lipótot ugye bezárták, börtönbe nem csukhatják mert annyi esze ennek is van hogy Strasbourg-ig menjen az önsajnáltatásával, ennél még az is gazdaságosabb ha szabadon engedik egy Kossuth-díjjal és megöl még pár embert.
Előzetesben a gyerekgyilkos anya: „Életfogytiglant is kaphat.” - ...vagy Kossuth-díjat, ha így folytatjuk.
Két börtönőrt is lerúgott az agresszív rab: "Először egy tollal akart rájuk támadni." - Kapjon ő is kártérítést Strasbourgból meg Kossuth-díjat itthonról...
Biszku Béla nem kér a magyar bíróságokból: "A háborús bűntettel vádolt egykori kommunista vezető a strasbourgi bírósághoz fordulna." – Adjunk neki Kossuth,-és pro urbe-díjat, rászolgált ő is.
Damu Roland visszatérhet a tévébe, a színházba?: „Volt párja férjét, Andy Vajnát a TV2-vel emlegetik. Mire mehet a szabaduló színész?” – Kossuth-díj, Nemzet színésze-juttatásokkal kombinálva simán meglehet neki még így is!
Zalatnay Sarolta a szerencsétlenebb, vagy az a személy, aki kölcsönadott neki?: "Szerdán lesz a tárgyalása. Megint csalással vádolják, körülbelül kétmillió forintról van szó." – Egyértelműen Zalatnay a szerencsétlenebb! Kapjon Kossuth-díjat, szervezzenek köré valóságsót, legyen kötelező mindenkinek elmenni az arénakoncertjére és visszamenőlegesen is megvenni a Playboy-t amiben szerepelt! Fizessenek azok akik becsületesen élnek, fizessenek, a rohadt életbe már!!!
Zalatnay Sarolta: "Az agyvérzéstől is félek és attól, hogy megbolondulok": „Exkluzív interjú!” – ...ennél csak az az érdekesebb hogy mitől nem fél: Az nem lehetséges, hogy visszakerüljek a börtönbe. Ettől nem is rettegek. (...) De azt nem tudom elképzelni, hogy ismét elítéljenek, mert akkor nem tudom, hogy hol tart az igazságszolgáltatás Magyarországon. Az ország brókercégei több milliárdot sikkasztanak és szabadlábon vannak, én meg egymillió forint miatt kerültem ilyen lehetetlen helyzetbe.ÍGY IGAZ, adjunk neki is Kossuth-díjat! Nap kommentje:

Fiatal vagyok és hódítani akarok 2015-03-23 06:25:23
Pedig ha végig gondolja üzletileg jobban járna, ha bemenne a börtönbe. Lehetne könyvet írni, a Mokka interjúzna vele odabent, esetleg a Fókusz is bekukkantana egy riport erejéig. Népszerű lenne, a Playboy újra felkérné egy kis erotikus fotózásra. Máris dőlne a lóvé.

 

SZERDA, ÁPRILIS 15.:
KEGYEK URA

0

Több dicsőséget Kitanónak!

Talán érdemes:
Fél kilenckor egy többcímen futó, vagyis nem túl sikeres (cserébe alig egyéves) rom-kom a Cinemaxon egy country-zenész és egy tipikus szingli kapcsolatáról: a nő annyira a start-upnak él hogy inkább hanyagolná a barátját, aki persze furmányos (...NEM) tervet eszel ki a visszahódítására: ír neki egy dalt. A Szünet (vagy Tartsunk szünetet!) pont olyasmi mint amit Svájctól várna az ember: nem zavar sok vizet, nem újítja meg a műfajt, de amit ígér azt legalább hozza. Fél tizenegykor örök ruhaledobó-mellbedobó kedvencem, Diora Baird egy újabb bugyuta vígjátékban az HBO Comedy-n amiben egy pár fiatal srác próbálja rokonuk kocsmáját megmenteni a csődtől amíg az a börtönben dekkol. A Lúzerbár sajnos méltó a címéhez, mivel a kölykök mindig az aktuális közönséget próbálják kiszolgálni, így előbb a helyi gimiseket célozzák be, majd beszállnak a sztriptíz-bizniszbe, pedig nem kéne mást tenniük mint hűnek maradni a hely szelleméhez és piát forgalmazni (na jó, a bögyös csajok maradhatnak). Én csak abban reménykedek hogy Baird lesz az egyik go-go-táncos, különben elpocsékolt idő lesz az egész. Fél három után öt perccel (nem lehet igaz) egyszerre két valószerűtlenség közül is választhatunk, közülük az egyetlen nem ismétlés az AMC-n adott Bosszúálló gép, itt egy tudós klónozza-robotizálja öngyilkos lánytestvérét az igazságszolgáltatás érdekében. WTF?

Ajánlott:
A Filmbox Premium nevéhez illő (és a rendezőtől megszokott maratoni hosszúságú) Tornatore-alkotás kilenckor, melyben az olasz mester szülővárosába, Baaria-ba tér vissza hogy egy többgenerációs drámával összegezze világháborúk és politikai szélsőségek közt emberré cseperedés nehézségeit, és hogy főhőse végül fián keresztül élje át újra a maga lázadásait, és rájöjjön, bizonyos tapasztalatokat nem lehet (de talán nem is kell) átadni. Egy kicsivel jobb felhozatalban inkább a talánérdemességek közé raknám, már csak az időnkénti explicitsége miatt is, de még inkább azért mert Giuseppe itt már látványosan önismétel, akár mások (leginkább a megkerülhetetlen példakép, Fellini) ihletésére, akár magához visszanyúlva. Ha rosszindulatú akarnék lenni akkor azt mondanám hogy a kisvárosban, történelmi viharok közt felnövő kisfiú sztoriját mind az Amarcord, mind a Cinema Paradiso jobban oldotta meg, felesleges misztikumok nélkül. Olaszország után irány Japán ahol Takeshi Kitano mondhatja magáénak a legkacskaringósabb, ugyanakkor legcélratörőbb életművet, a Cinemax 2 az oeuvre 2007-es, önreflexív darabját mutatja be a tőlük elvárható eszement időben, hajnali egy előtt tíz perccel, ez viszont ne riasszon el senkit, a Dicsőség a rendezőnek! a szamurájkard-arcélű alkotótól meglepően vicces visszatekintés és egyben útkeresése dokumentálása. A filmbeli rendező (Kitano) küzd erőszakos zsaru-múltjával a közönség kegyeiért és ennek érdekében egy mindent mindennel vegyítő filmet rendez: az idősek és női nézők kedvéért lesz benne romantikus múltidézés, a fiataloknak akciózás, a gondolkodó Férfiaknak pedig tudományos fantasztikum. Teljes kavarodás, ami azért mégis összeáll egy emberi képpé. Hhm, mostanában túl sok idegen szót használok, lehet nem kéne annyit innom?...

Kis hírek a nagyvilágból:
Nyugati fény - Dől a lé! - Ez az év szélhámossága?: „Munka nélküli alapfizetést osztogatna a PM nevű törpepárt. Ezt Szabó Tímea és Karácsony Gergő jelentette be vasárnap. Gyerekeknek 25 ezer, felnőtteknek 50 ezer, várandós nőknek 75 ezer forintot adnának.” – Én reménykedtem abban hogy ez kamu, de sajnos úgy tűnik hogy nem az:
Scheiring Gábor - Az egymillió dolgozó szegény országa: „Sokan nem keresnek annyit, ami elég az emberhez méltó élethez.” - ...igen, de erre NEM az a megoldás hogy annak adjuk a pénzt aki nem is akar dolgozni, basszus. Most kezdjek panaszkodni hogy kvázi-egészségügyisként mennyit keresek, miközben Indexen-Origón-tévében győzikét, berkit meg a többi milliárdos nímandot állítják az amúgy sem túl okos csürhe elé példának? Én se keresek annyit amennyiből emberként élhetnék, de engem még úgy neveltek hogy aki nem dolgozik, ne is egyék!
Új Kurír: Bevezetné az alapjövedelmet a PM – Nyomatják, nagyon nyomatják.  Nap kommentje:

paráznabillegető 2015.02.17. 09:20:18
faszság. nem fejtem ki, felesleges.
egyet kérdek csak: miből?
ugye.

...és így hangzik az „alapjövedelem” fogalma MAGYARUL:

 DFK 2015.02.17. 08:49:40
még több adót a középosztálynak, még több pénzt a csőcseléknek.

...és ennyi. A hétvége nagy eseménye a tapolcai választás volt, sajnos a vereség okait mindenki rossz helyen keresi, de főleg nem a megfelelő emberek keresik:
Farkast látott Tapolcán Lendvai Ildikó – Szóljon akkor a vadőrnek. – "Szerinte a baloldal politikája öngyilkosság."MUHAHA, AZT REMÉLEM IS! Én annyira bírom őt is meg a többieket is ahogy megmondják mi a demokrácia, miközben ugye anno Tatán még bőven cenzorkodott és még egy lágy „bocsánat” sem hagyta el a száját...tényleg, visszanézve az akkori fotókat, akkor valahogy idősebbnek tűnt, mostanra már tisztára kivirult :DDD Hát akkor nincs más hátra:
A - Csak így tovább, baloldal!: "Szépen fog csillogni a bronz 2018-ban." – 2018-ban? Ugyan, addigra a fasorban sem lesznek. Ez persze valahol szomorú, de ugye ők mondták hogy a békákat sem szokás megkérdezni a mocsár lecsapolásáról meg hogy nincs ingyenebéd. Na ennyi elég is a hazai eseményekből, nézzünk inkább szét mi történt még:
kegyetlen kamaszok - Halálba kergették iskolatársai a transznemű tinitEZ ROHADTUL NEM VICCES, remélem börtönbe basszák az összes felelőst :((( Ott legyenek kemények, ha tudnak!
A görög miniszterelnök II. világháborús jóvátételt követel a németektől: „Most ő is azzal jön, hogy a németek még tartoznak nekik, miközben Görögország a saját hibájából még mindig a németek pénzügyi segítségére szorul.” – Csak aztán vigyázzon mert még lesz aki szaván fogja:
Két német turista besétált egy görög tengerparti falu polgármesteri hivatalába, és kifizette a második világháborús jóvátétel rájuk eső részét: „Egy Görögországban turistáskodó német pár szerdán besétált a Peloponnészoszi-félsziget egyik tengerparti falvának, Nafpliónak a polgármesteri hivatalába, és közölték a polgármesterrel, hogy szeretnék kifejezni a sajnálatukat a német kormány görögökkel szembeni viselkedése miatt, majd átadtak 875 eurót. Azt mondták, a pénz annak az összegnek az egyikőjükre eső része, amit Németországnak a második világháborúban okozott károkért cserébe jóvátételként ki kellett volna fizetnie. A másik részt már nem tudták kifizetni, mert a férfi nyugdíjas, a nő pedig csak részmunkaidőben dolgozik.”TISZTELET, sok politikus példát vehetne róluk!


CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 16.:
NYOMOKBAN IGAZSÁGOT TARTALMAZ...

0

...ott, amíg el nem tüntették.


Talán érdemes:
Film+, 21:00: Az igazság nyomában – Nagyon jó felütéssel induló akciózás ami aztán egyre valótlanabb fordulatokkal nyírja ki magát a végére. Pedig minden adott: a fiatalokat Henry Cavill neve csalogatja, az idősebbeket Bruce Willis és Sigourney Weaver, csak mintha a rendező akart volna minden patront egyszerre ellőni: brókersrác apjával és a családdal nyaralna Spanyolországban, amikor azonban egy rövid kitérő után visszatér a hajóra, hűlt helyüket találja, a rendőrség ellene fordul, ismeretlenek pedig egy bizonyos táskát követelnek tőle. Előkerülő apját (akiről közben kiderül hogy a CIA-nak dolgozik) hamar kilövik mellőle (a rendező első tévedése), és innentől a srácnak kell megtalálnia a megoldást. Mabrouk El Mechri felmondja a kötelezőket (gyors vágások és még gyorsabb üldözések, minden amerikai korrupt, még a saját embereiket is elárulják, stb.), viszont közben neki is sikerül a fizika meg általában a józan ész összes törvényét megcáfolni, becsempészni egy kis multikulti-vonalat, meg terroristákat emberszerűvé varázsolni (ha már ilyesmi, akkor inkább a Vantage Point ami mindkét oldalt olyan aljasnak ábrázolja, amilyen). Negyed tízkor Daphne Du Maurier regényének 97-es és többrészes feldolgozása a Film Cafén, mi más lenne ez mint a Rebecca, avagy A Manderley-ház asszonya, ami nyilván nem lesz a Hitch-féléhez mérhető, de már csak az összehasonlítások miatt is adjunk neki egy esélyt. Bár remélhetőleg mindenki ismeri a sztorit, azért én összefoglalom: adott egy életvidám nő aki utazásai során megismerkedik egy megözvegyült úrral akivel addig lelkizgetnek amíg azi felajánlja a nőnek hogy költözzön a birtokára, ám ahogy az sejthető, nincsen rózsa tövis nélkül, és az előző asszony árnyéka az elviselhetőnél kicsit jobban vetül rá a frissen érkezettre. Végezetül hajnali egykor a tragikus körülmények között elhunyt Philip Seymour Hoffman emlékét idézi a Cinemax a BAFTA: Egy élet képekben sorozat segítségével. Senki ne várjon érzelmes visszatekintést, ez egy 2007-es epizód, vagyis Hoffman itt még ereje és kreativitása teljében - és ki sejthette akkor a szomorú befejezést?

Ajánlott:
Úgy hat éve volt az Origón egy interjú Spáh Dáviddal ahol arról kérdezgették, mivel foglalkozik mostanában. Érdekes volt olvasni, de még jobb hogy 23:45-kor egy friss rendezését is leadják a Duna TV-n, az akár rá is vonatkoztatható című Nem tűntem elt, ami Richter Gedeon történetét meséli el az árvaháztól a gyógyszerészként való csúcsra érésig és végül a titokzatos köddé válásig. Ügyesen megválasztott téma, remek színészek (Seress Zoltán, Rudolf Péter): amennyire a falra másztam a Spáh ikrektől a Família Kft.-ben, ezzel most annyira jóvátett(ek) mindent.

Miért, eddig mi volt? rovat:
18+ c:c Az Éden Hotel most jutott el a szellemi mélypontra – Miért, eddig hol volt?
Örményországba mennek Kardashianék, de félő, hogy nincsenek rá felkészülve – Miért, Örményország fel van készülve rájuk? Na ugye.
Miskolc lesz a magyar Dubaj – Miért, eddig mi volt? – "Hegyi vigalmi negyeddé fejlesztik az Avas tetőt, lesz miniatür Eiffel-torony, libegő és luxypanorámás étterem." – Vigalmi negyed, kilátó, libegő...TESSÉK MONDANI, KÖZBIZTONSÁG MIKOR LESZ?
Útikönyvet adott ki az ISIS a dzsihádhoz csatlakozni kívánó nyugatiaknak: "Az 50 oldalas könyv címe Hidzsra az Iszlám Államhoz, és olyan, mintha debileknek írták volna." – Miért, kik csatlakoznak hozzájuk?
18+ mufka - Te jó ég, a MILF Kendra Lust úgy néz ki, mint egy nagymama! – Miért, eddig mi volt?
Tallulah Willis kezd nagyon ijesztővé válni – Miért, eddig mi volt? – "Demi Moore és Bruce Willis lánya most például igen zombiszerű fejjel pózol egy sztriptízbárban." – Marha meglepő, a sztriptízes Moore és a dájhárdmekklén gyereke sztriptízbárban zombul...
k - Stephen King főgonoszt csinálhat a republikánusból – Miért, eddig mi volt? Bármelyik párt bármelyik embere ijesztőbb mint az összes horrorhőse egybegyúrva...wait, a challenger appears:
Medveczky Ilona szerint ez egy rettenetes, nyomasztó ország – Miért, eddig mi volt? Ez neki csak most tűnt fel? És hogy? – „Lesújtó véleménye van a mai Magyarországról, szerinte az embereket csak a pénz érdekli, a közbiztonság pedig nulla. "Rákosi idejében nem volt olyan rossz a helyzet, mint manapság. Az egészségügy tragédia, az utcán leütik az embert, kirabolják, a közbiztonság nulla, senki nem mosolyog" – közölte Medveczky Ilona. Az emberek szenvedése bántja, éjszakánként fojtogatja a sírás, csak az állatai adnak neki reményt – derült ki a Fem3 műsorából.” – Ja, hogy a Sturmuntaxis grófságból egész odáig süllyedt hogy a herd-del, a dolgozók kasztjával kell érintkeznie? Annyira vicces ezt a rinyálást hallgatni valakitől aki már az átkosban is csak interjút adni járt haza (Szilágyi Jánosnak például, tessék felkutatni és elolvasni, tanulságos), most meg örökifjún illegeti magát, táncol a tévében...és sír éjszakánként mert a Zemberek nem mosolyognak rá és még a közbiztonság is szar, és mondja ezt Budapesten. Úgy letenném ilyenkor őt is egy hétre Borsodba vagy Szabolcsba hogy tapasztalja a rögvalóságot amitől (a munkával együtt) egész idáig sikerrel megkímélte magát...

0

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés