2015. 04. 27.
Száz rovarat, ezeret! (ápr. 27-28-29-30.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Száz rovarat, ezeret! (ápr. 27-28-29-30.)

 


 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 27.:
DÁLIÁS IDŐKIG

0

KÍNÁBAN Hong Kongban a Kánaán.

Talán érdemes:
Nyolckor újabb változat a férjét mérgező asszonyra a Cinemaxon a Vaslépcsővel Franciaországból. Az egyre sűrűbb rosszullétektől gyötört férfit nyomasztja hogy nem csak az asztalnál van elnyomott helyzetben hanem egyébként is, mivel felesége beosztottjaként dolgozik. Vajon ez már elég ok a nőnek hogy nyugodtan megmérgezze?... Utána kilenckor durva pofon a hétkezdésnek egy romantikus komédiával a Filmbox Family-n az egyre inkább leszállóágban levő Meg Ryannel. A Rabulejtő szerelem angol címét (Serious Moonlight) Bowie-tól vette, a sztorit pedig kb. bármelyik, öregecskedő feleségét lecserélő férfitól, változtatás csak annyi, hogy a nő (nagyon helyesen) nem hagyja lekoptatni magát, annyira ragaszkodik jó urához hogy beleragasztja egy székbe és megpróbálja elcsábítani. A hatás tetőfokra hágásáról a férj szeretőjének, valamint a család kertészének érkezése gondoskodik. Szerencsére a testvércsatorna (Filmbox) egyensúlyba hozza a mérleget egy ugyanabban az időben leadott bő negyvenéves hongkongi akciózással, ami már címével is a Hősök korába visz el minket, ahol azért mégsem volt csupa gentleman mindenki, a rosszfiúk a minapi nyújorki Harcosok után Keleten is azzal nyitnak a klántalálkozón hogy megölik az egyik respektált bandavezért, akinek fia innentől menekülni kényszerül, csak hogy visszatérte után se legyen nyugta: nem elég hogy a gyilkosok apja bandájának tagjait is beolvasztották a magukéba, de még az elüldözéssel sem elégedettek, meg akarják ölni a srácot, aki persze kicsi, de annál elszántabb ellencsapatot szervez. Volt már ilyen címmel egy Sean Bean-marhaság, de ez nem az. A mai (holnapi?) nap legkorábbi (ráaádásul 2004-es, tehát biztosan ismétlés) versenyzője a Duna TV-n a Magyar elsők aktuális része (Az első magyar divatbemutató), amit hajnali három óra húszkor adnak le. Tudom hogy még a legmegszállottabb divatőrültek se fognak miatta fennmaradni, én is csak azért válogattam be mivel közben kiderült hogy én és a korosztályom is daliás idők tanúi voltunk:

gép új világ - 6 "első" a magyar internet hőskorából: "Ki volt az első magyar blogger? És az első magyar facebook felhasználó?" – Kit érdekel, az igazán TRVE arcok már akkor is pornóban nyomták:

Kard • http://www.tradingdiarypro.com 2015.04.08. 22:12:11
Megérné a felsorolást a talán első szexoldal is (ezt nem tudom megerősíteni). Az ubul.sch.bme.hu volt. Csak képek voltak rajta, de valahogy rákaptak a külföldiek. Az egész oda vezetett, hogy beszóltak a Schönherzbe, hogy csináljanak már valamit azzal a géppel mert a teljes magyar forgalom felét az viszi el :)

...és főleg:

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2015.04.09. 09:26:28
Kollégák.. na de sokkal fontosabb a fenti nosztalgiáknál..
Erika Eleniak .gif fotósorozat, BBSről ? :D

...bizony bizony, így volt, rég volt, szép volt, tán igaz sem volt. DALIÁS IDŐK!!! EGÉSSÉG!!!!

Hétfő? #LESZAROM.
Brutális dekoltázzsal ünnepelt Coco-T: "Meglepő, hogy nem történt ruházati baleset." – Az viszont továbbra sem meglepő, hogy LESZAROM.
Nem hagyják békén - Britney Spears a fia focimeccsén villantottTERMÉKENY TALAJRA HULLOTT MADONNA VETÉSE LESZAROM.
Tóth Gabi elmondta, miért vetkőznek mindenhol az énekesnők: „Nyugodjanak meg, senki nem kényszeríti a fiatal és szexi nőket arra, hogy ne hordjanak ruhát. Interjú.” – Nyugodjatok meg: LESZAROM.
szállj, a felhők felett járj! – élet - A biszexuális csajok 15 problémájaFIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
c – Lepisilte az Android robot az Apple logót a Google Maps-en: „Nem mindennapi látvány tárul azok elé, akik épp Pakisztán észak-keleti részén böngészik a térképet.” – Az viszont mindennapi látvány hogy LESZAROM.
élő adásban – Szegény lány a hülye riporter miatt pisilte össze magát – Én a tévéseket is LESZAROM, ezek után meg főleg!
webcam - 18+ élet - A lány, aki hivatásszerűen alázza meg a férfiakat – Az én hivatásom meg az, hogy LESZAROM.
budapest ma – Megnyitották a nyilvános WC-t az Astorián, csak egy baj van vele – Majd ha arra járok, ezt is LESZAROM.
Ha ön troll, van egy rossz hírünk: "Egy algoritmus 80%-os pontossággal megmondja, hogy ki trollkodik és ki akar beszélgetni." – Troll vagyok, és van egy hírem: LESZAROM, eddig sem beszélgetni jártam a netre ^^
Iphone vagy Android? Nem tudtak dönteni, kórházba kerültek: „Két részeg összeveszett a mobil oprendszereken. Végül törött üvegekkel estek egymásnak.”FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
randi – Kvíz: járnak? Házasok? Elváltak?MEGANNYI FONTOS KÉRDÉS LESZAROM.
Macskabél sem kell a cibetkávéhoz: „Jó hír a különleges kávé kedvelőinek: ezentúl nem kell megvárni, amíg a macska kiszarja. Elég ráereszteni az ürülékben található baktériumokat.”MÁR MEGINT EZ A SOYLENT GREENES-SZAREVŐS AGYMOSÁS LESZAROM.
életmód – Ezentúl a csiganyáltól lesz szép: „Argánolaj? Ugyan! Sheavaj? Haha. Megtudtuk, miért jó, ha magunkra kenjük a csiga nyálkáját, és hogy mennyiért tehetjük meg ezt.” – Macskaszar, csiganyál, a sok hülye még fizet is érte hogy az arcára kenje és megigya, pedig én ingyen LESZAROM!
Ön milyen üzenetet küldene egy távoli galaxisba? – Egyetlen szót: LESZAROM.
Durva, Elizabeth Olsennek mellbimbói vannak!: „A színésznő nagyszerűen nézett ki az új Avengers premierjén. Ön is megnézheti.”NAHÁT, EGY NŐNEK MELLBIMBÓI VANNAK LESZAROM.
Meghalt Paris Hilton legendás kutyája: „Tinkerbell akkora legenda, hogy még a South Parkban is megjelent. 14 éves volt.”ÓRIÁSI TRAGÉDIA, FELÜLMÚLJA MÉG A GERMANWINGSET ÉS A NEPÁLI FÖLDRENGÉST IS LESZAROM.
Rihannát felismerhetetlenre sminkelték – Miért, eddig milyen volt? :D – „Az énekesnő a legkevésbé sem hasonlít magára a V Magazine-ban. Amúgy félmeztelenül pózol.”ENNÉL MÁR AZ VOLNA A MEGLEPŐ HA FELÖLTÖZVE FOTÓZNÁK Amúgy LESZAROM.
A tökéletes kép: Mihalik és Palvin összeölelkezve szexiskedik – Tökéletesen LESZAROM, minden formában:
Együtt csapatja a két leghíresebb magyar modell: „Mármint nem Orosz Mihály Zoltán és a Matolcsy-féle gazdasági modell, hanem Palvin Barbi és Mihalik Enikő. Szerkesztőségünk ilyesmi témákat követő tagja szerint minderre még nem igazán volt példa korábban.” – Arra viszont továbbra is lesz példa, hogy mindkettejüket LESZAROM.
hipochonder – Hová kerül az ürülék a repülőről, vonatról, hajóról?: „Okozhat-e problémát, vagy minden a legnagyobb rendben van?”LESZAROM hogy hova kerül, csak rám ne szórják, bőven elég nekem a kemtrél!!4!
David Hasselhoff megváltoztatja az életét: „Most elfogytak a szavak.” – Dehogyia fogytak el, itt van mindjárt a LESZAROM!
18+ Mi Mészáros Dóra melleire ébredtünk. Önnek jó a reggele?HÉTFŐ REGGEL VAN BAZ+, HOGY LENNE MÁR JÓ LESZAROM.
vipzone - Voksán Virág megint levetkőzött, oké. De Mi történt az arcával? –  LESZAROM happened!
randi – Találja ki, hogy ennek a nőnek mije 231 centis! – Ha nem a mellei össz-szélessége, akkor LESZAROM.
Royal baby – Állítólag erre a zenére szül majd Katalin hercegné: „Jöjjenek az egyre vadabb pletykák a következő királyi szülésről! Mi lesz, ha éjszaka születik a gyerek? Mennyibe kerül a szülés?”LESZAR és az adófizetőknek mennyibe fog kerülni? :DDD

 

KEDD, ÁPRILIS 28.:
KI SERTÉS, KI NEM

0

Könnyű, testi, esti.

Ez a nap annyira gyenge hogy még az se lepne meg ha a rossz idő is megjönne a kevés ajánlhatóság mellé (igen, közben látom már a kocsmaablakból a gyülekező felhőket). Az se meglepő, hogy a mai két (!) úgy-ahogy nézhető műsort némi hírolvasással fogom egyensúlyba hozni.

Talán érdemes:
Nyolc előtt tíz perccel dráma a klasszikus zenészek kapuzárási pánikjáról az HBO-n. Miután lányuk lassan befejezi a sulit és kirepül, az apa egyre kevésbé találja a helyét a családban. A feleség szerint jó ötlet a cserediákprogram, de annyira nincs tisztában a férfilélek rejtelmeivel hogy elfelejti, egy 50 felé haladó hapsi és egy 25 éves, élete virágjában levő csaj találkozásból sokminden kisülhet, de harmonikus családi élet tuti nem. A Kísértés remekül illik a klasszikus zenével járó diszfunkcionalitások sorába (Zongoralecke, Zongoratanárnő, stb.), de még így is csak egyszernézős. Vagy még annyiszor sem, mert:

Ismétlés, de érdemes:
Cinemax 2, 21:35: Mona Lisa - Neil Jordan thrillere-krimije a londoni alvilágból egy jó útra térni képtelen sofőrrel (a tavaly elhunyt Bob Hoskins) és titokzatos hölgyutasával a főszerepben. A fekete luxusprosti és az enyhén rasszista autós románca ugyan nem tartogat olyan meglepetéseket mint a Síró játék, de ahogy Jordantől elvárható, itt is teszünk egy ride-ot Anglia wild side-ján, amikor a furcsa páros női tagja szívességet kér a férfitől: találja meg eltűnt barátnőjét. Kínálják magukat a párhuzamok (leginkább a Taxisofőrrel), Hoskins karaktere azonban mindvégig idealista marad, eleve ezért ment börtönbe munkaadó gengszterfőnöke helyett, ezért reménykedik a büntetés letelte után hogy várja valami elégtétel, és ezért ás le a földi alvilág legmélyebb bugyraiba is. Voltmár, ajánlottammár, de jó.

Kis hírek a nagyvilágból:
Berki Krisztián szerint ő a férfiideálSZERINTEM MEG ÉN VAGYOK AZ Cynthia Dictator szerint is ő az, költözzenek össze. – „Sok mindent elmondott arról is, mire való egy nő.” – Szerintem jobban járok ha ezt most nem olvasom tovább, anélkül is el tudom képzelni... :SSSS
Mennyire kopasztották meg Gyurcsány Ferencet az ulti nagymesterei?NEM ELÉGGÉ.
Átadták az elátkozott aluljárót: "A pilisvörösvári aluljárót kiásták, elöntötte a víz, betemették, aztán újra kiásták." - "Az egész aluljáró az én művem. Amikor nekikezdtem, mindenütt csak mocsár volt. Mondta is a többi király, a bolond épít ide aluljárót. Én mégis felépítettem, hogy megmutassam nekik. De elnyelte a mocsár. Tehát építettem újat. Az is elsüllyedt. Építettem egy harmadikat. Az leégett, összedőlt, aztán süllyedt el. De a negyedik az megmaradt. Ez az, ami a tiéd lesz fiam. A legerősebb aluljáró, közel és távolban."
ma is tanultam valamit - Még hogy a Grand Theft Auto veszélyes a gyerekekre!: „Amerikában az ötvenes években minilabort árultak igazi uránnal és sugárzó polóniummal.” – Dehogyis durva ez, csak a jövőre készítették föl a kölyköket. Most miért, csinálták volna velük is azt amit Hiroshimával meg Nagaszakival? Na ugye.
Magas sugárzás egy tokiói játszótéren, valamit eláshattak: „Lezártak egy parkot, ahol az éves szint felét mérték óránként.” – Lehet hogy csak otthagyta valaki a minilaborját :DDD
Ők Hollywood új, menő arcai: "Jól jegyezze meg a nevüket, mert állítólag ők az új Emilio Estevez, meg Demi Moore, ésatöbbi." – Csak egy kérdés: MINEK? A régi nímandok neveit se tudtam...
3 ok, amiért jó megöregedni: "Öregnek lenni egyáltalán nem szívás. Vagy legalábbis több boldogsággal jár."ÉDES FASZOM! Ha annyira jó dolog akkor öregedjetek meg helyettem is, én még inkább fiatal lennék egy kicsit!!!
Szándékosan elütött egy gyanúsítottat egy amerikai rendőr, nem indul eljárás ellene: "A nyílt utcán gázolt el egy fegyverest, aki betört és gyújtogatott."EJRÓPASEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCCCCCS Ajjaj, most majd megint elözönlik az utcát a GYÚJTOGATÓ, FOSZTOGATÓ gyászoló tömegek :DDD
dinamó - Óbuda más, mint Budapest többi része: "Buda az úri, az elit, Pest a progresszív, az izgalmas."MUHAHA, ezen tíz perce röhögök. Hiába van benne a nevében is a lényeg, azért csak a "progresszív, izgalmas" Pesthez sorolják. Melyik partján is van Óbuda a Dunának, szerencsétlenek?
Mi az internet legnagyobb titka? Most megtudhatod!: "Mi az az internet? Mit szoktunk nézni az interneten? Mennyi ideig ülhetünk a számítógépnél? És hogy hogyan is működik a számítógép? A kisdumások mindenre tudják a választ." – Na, ennyi ideig tartott amíg itthon is ellopták a Kids React To... websorozatot. Valami saját ötlet esetleg?
helyszínelő - Megcsiklandozta egy hulla lábát, felfüggesztettékNEM ÉN VOLTAM, én csak mosni meg öltöztetni szoktam őket!!!
Öngyilkos lett a börtönben a szentkirályszabadjai rém: „A Csillagban sikerült újraéleszteni, de a kórházban meghalt.” –  A TÖBBSÉGI JOGKÖVETŐ TÁRSADALOM FELELŐSSÉGE MEGKERÜLHETHETLEN. De vajon ki is ez a szegény ember, aki az Embertelen Magyar Börtönök helyett inkább a halált választotta? Miért zárták a Legdurvább Magyar Börtönbe, a Csillagba? – „1991-ben egy 85 éves embert vert agyon villáskulccsal, és 30 ezer forinttal távozott az áldozata lakásából. 1999 júliusában bátyját fojtotta meg, mivel vita támadt közöttük a házuk eladásával kapcsolatban. 2002 júliusában egy 88 éves asszonyt, 2003 júniusában egy 83 éves férfit, 2004 márciusában pedig ismét egy idős, 82 éves asszonyt ölt meg a férfi.”Felfoghatatlan veszteség ez a társadalomnak, remélem a jogvédők már szervezik a szimpátiatüntetést a börtön elé! Félretéve a tréfát, örülök a hírnek, kár hogy nem sokkal előbb ölte meg magát, még szerencse hogy nem ide hozzánk fogják szállítani a hulláját, de a legjobb az hogy az Origó ide is betette amit minden öngyilkosságos cikk alá szoktak újabban: „Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!”MUHAHA. Hát persze. Nem inkább az lenne a jó ha az összes ilyen állat követné a példáját? Nap kommentje:

PFrigyes 2015-04-24 09:09:17
Most tényleg jól dolgoztak a börtönőrök és az eü. személyzet. Szép munka! Hasonló jókat azoknak, akik idős embereket ölnek meg, rabolnak ki. Lepedőt minden gyilkosnak!

 


SZERDA, ÁPRILIS 29.:
BÚSULJUN MALI!

0

Kalandok, csavarok.

Talán érdemes:
Film Mánia, 21:00, A kapocs – Többismeretlenes sorozatgyilkosos borzongatás Kanadából, ahol a nyomozónő helyzetét tovább nehezíti hogy volt pasijával kénytelen együtt dolgozni az ügyön, és közben még az elkövető is hecceli telefonon keresztül. Rövid (bő nyolcvan perc), cserébe végig pörgős. Nem múlik el hét idióta szörnyek nélkül, a Film+2-őn 21:05-kor adott Cápatámadás Malibuban viszont már egyértelműen a nemmulatságos gagyik közé tartozik, csak tovább ront rajta hogy komolyan gondolták a cunami által felszínre hozott, emberre vadászó halacskákat. Arról ne is beszéljünk hogy a Világ Legszebb Állata, a koboldcápa a sekélyebb vizekben percek alatt meghalna, mivel a teste már a mélytengerekhez alkalmazkodott. Ugorjunk is akkor vissza Magyarországra, ahol vannak bizonyos megúszhatatlan (de nem megunhatatlan) filmek, amiket ha sikeresen el is kerülünk a mozikban, a tévében akkor sem menekülünk előlük. Éjfél előtt tíz perccel a legutóbbi ilyen alkotás kulisszái mögé leshetünk be a TV2-n. Igen, Így készült az Argo 2, aminek már az első része is az Üvegtigrishez hasonló érthetetlen siker volt, és ahhoz hasonlóan ennek a második részét is bőven el fogja vinni a közönségnek az eredetihez köthető élményei. Kapcsolódó hír:

Máris több tízmilliót bukott Árpa Attila az Argo 2-n: „Pedig a filmet még be sem mutatták, az utómunka miatt késik a premier. (...) Árpa egyébként az Argo első részével is bukott 50 milliót, annak ellenére, hogy 150 ezren látták a moziban a filmet, és még 20 ezer DVD-t eladtak. Árpa az Argo folytatására is legalább ennyi nézőt vár.” – Nem is tudtam hogy ilyen jövedelmező a bukott filmek gyártása, egyébként meg:

IDKFA 2015.02.23 12:04:26
150e néző, az kb. 150 milla bevétel, a fele a forgalmazóé, marad 75 milla. Akkor talán ennyiből kellene forgatni, nem többszáz millióból... Legalább akkora pénzszórás mint a stadionépítés, mondjuk ott legalább a telek megmarad... itt meg semmi...

Sznobriadó rovat:
Újabb Antonioni-alkotás a Dunán háromnegyed éjfélkor. A Kalandot bemutatójakor Hitch Psychójához hasonlítgatták, valamelyest jogosan: ez is fekete-fehér, ebben is eltűnik egy csaj az első félidőben, ebben is a keresésére indul szerelme és barátnője. Bár az olasz mester inkább az ember által maga után hagyott hiányra fókuszál, az átlagnézőben mégis másfajta hiányt fog hagyni ez a száznegyven perc, ugyanis a fordulatok könnyen megjósolhatóak. Igen, minden megy tovább, a legjobb barátnő és az eltűnt csaj pasija először még keresik közös ismerősüket, azután a keresés már csak ürügy egy másfajta közösködéshez. A nemrég sugárzott Vörös sivataghoz hasonlóan ebben is Monica Vitti a főszereplő, és ezt is leginkább a fényképezés viszi el a hátán.

HA HA VERY FUNNY! rovat:
Tréfából lőtte hasba társát egy munkás: "A házilag gyártott fegyvert egy gyerek csinálta." - HA HA VERY FUNNY!
Nemi erőszakra váró nőkkel tréfálkozott Maksa a Hír TV-ben - HA HA VERY FUNNY!
Így vicceskedik unalmában Kate Hudson: "Ellopta bátyja telefonját, és arról hívogatott más celebeket. Kár hogy szinte senki nem vette fel."HA HA VERY FUNNY!
Kiváló humora van Murray mocskos szájú menyasszonyának: "Szókimondó tartalom" - ilyen pólóban jelent meg a döntőn." HA HA VERY FUNNY!
Budapestet telibe találta egy cella: „Az időjárás gonosz tréfát űzött ma velünk. Köszi, időjárás, nem volt vicces.”HA HA VERY FUNNY, IDŐJÁRÁS!
Tiniket tartóztattak le terrorizmus vádjával: „A rendőrség szerint készültek valamire, az egyik anyuka szerint a lánya csak viccelt.”  – ERRE MONDJUK AZT HOGY GYEREKCSÍNY HA HA VERY FUNNY!
Benne van a családja a legjobban kereső 10 százalékban?HA HA, EZ NAGYON VICCES VOLT, INDEX!
Katasztrófával poénkodott, ki is rúgták menten: „Ma a tévések is bolondoznak.”AZ ASKING FOR IT TIPIKUS ESETE HA HA VERY FUNNY!
Rén – Hungary? Hungry, höhö: „Sütötték már el önnek is a magyarokat érő legalapabb viccet?”PRÓBÁLTÁK CSAK VOLNA HA HA VERY FUNNY!
Egy ecuadori művész ellopta Anglia legmagasabb hegycsúcsának legfelső pár centiméterét: „Az apró kavicsot kiállította egy galériában, azzal, hogy mennyire könnyű átalakítani egy nemzet tájképét. Nem aratott osztatlan sikert.”HA HA VERY FUNNY!
A kormánykerékre szíjazták a babájukat: "Jó poénnak szánták, rosszul sült el." - HA HA VERY FUNNY!
kipróbálta – Heccből vezetett jogsi nélkül az Erzsébet téri gázolóHA HA VERY FUNNY!

 

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 30.:
HOSSZABBNÁL HOSZABB FILMEK

0

Sasold a vöröst!

Ismétlés, de érdemes:
M3, 21:45: A három "Pestőr" – Vicces és nem is túl hosszú látlelet a már enyhülő cucializmusról (végülis itt már 1984-et írtunk), sok zenével, (itt még) jól megírt kabarétréfákkal és remek színészekkel (Straub Dezső, Tahi Tóth László, Szuhay Balázs).
    
Ismétlés, nem érdemes:
Film+, 21:00: Én, a robot – Emlékszel Asimov könyvére? A robotika törvényeire, a ronggyá olvasott könyvekre és persze a Galaktikára? Emlékszel Alex Proyas nagy dobására, a Dark City-re is? Netán azt hiszed hogy az Én, a robot e kettő keveréke, tehát csakis jó lehet? Hát nem. Még csak azt sem mondhatjuk mint a Blade Runnernél, hogy az átírás egy új oldalát hozta elő a műnek, mert erről szó sincs: sima akciófilm, némi agyaskodással és polkorrekt főszerelővel (Will Smith). Sokadjára is kihagyható, és ezt minden leadásakor le fogom írni.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben (vagyis kilenckor) egy már címében is A rosszabbnál is rosszabb krimi az HBO-n, amiben három leendő főiskolás kap egy visszautasíthatatlan ajánlatot egy maffiózótól miután véletlenül az ő pénzét nyúlják le: törlesszenek némi rabolgatással. Már magában ez sem volna a hosszú és békés élet titka, csakhogy "hőseink" alkalmasint még egymást is át akarják vágni. Hajnali fél egykor szinte betűre ugyanezt a cselekményt követi a Menekülés a testvércsatornán (HBO2), ami vagy voltmár vagy csak a története ismerős VAGY NEKEM KÉNE KEVESEBBET INNOM, viszont ha Ethan Hawke így folytatja, hamar végleg leszállóágba kerülhet. Ki hitte volna tíz éve hogy egy családjával sakkban tartott autóversenyzőt fog alakítani egy amcsi-bolgár (!) koprodukcióban? Ha e két időpont között is az HBO-nál maradunk, fél tizenegykor egy kórtörténeti pillanat dramatizálását láthatjuk a Lebilincselővel, ami a gyilkossággal vádolt színésznőnek, Pamela Smart-nak állít emléket. A kétes hírű hölgyeményhez ugyancsak kétes értékű médiatörténelmi pillanat kapcsolódik: az ő bírósági tárgyalásait közvetítették először élőben. Persze az akkori műsor mai megfelelőit fogyasztó csürhe azt se tudja, eszik-e vagy isszák ezt a csajt, dehát a realiti-hősök sorsa mindig a gyors felemelkedés és még gyorsabb zuhanás volt. Végül hajnal egy előtt öt perccel jön a Film Mániára egy kétrészes kémes kalandfilm Ken Follett művéből a Vörös sassal, melyben Marg Helgenberger mellett Timothy "007" Dalton, Omar Sharif, sőt még Kabir Bedi is feltűnik (a kései időpontért cserébe legalább egymás után adják le mindkét részét). A Marg által játszott ápolónő két férfi közt őrlődik, végül amikor az egyikről kiderül hogy CIA-ügynök, a másik karjaiba szalad (pedig ő az akire az ügynököt valójában ráállították), megházasodnak és el is utaznak Hegyi-Karabah-ba jótékonykodni, ott meg az derül ki hogy a férj kénytelen a KGB-nek dolgozni. Két rossz közül mindig a kisebbet kell választani, így a nő is visszatáncol a véletlenül (LOL) arra flangáló szövetségi ügynökhöz, hátha az ő segítségével sikerül kimenekülnie (időközben megszületett gyerekével együtt) az országból...
 

Gianna Michaels-szé pattanni szét:
teszt 18+ Teszt: önnek lenne esélye Mészáros Dórinál? – Kb. annyi mint Giannánál, vagyis semmi. Az egyik esetben nem zavarnak a tények, a másikban igen :(
A nap kérdése: tudja, ki ez a nő?: „Mutatunk róla néhány fotót, aztán eláruljuk, hogy honnan kellene emlékeznie rá. Na, sikerül?” – Én minden nőben GM-et látom, ebben is.
fontos kérdés – na? – Melyik celebnek van ilyen jó feneke? – Gianna Michaels-nek, az indokokat lásd fentebb.
wow – Szavazza meg a legdögösebb bikinis celebet!GIANNA MICHAELS MEG NINCS KÖZTÜK?! Nem leszünk így jóban!!!
Ki a legmenőbb detektív? – Gianna Michaels az.
vitriolos hozzászólás – Na ki volt a hét jónője? – Gianna Michaels.
Melyik korosodó gyilkológép a menőbb?: „Két nap alatt három hatalmas férfit is lefényképeztek Los Angelesben. Ki jött ki ebből a legjobban?” – Gianna Michaels, pedig ő nem is férfi, nem szerepel a fotókon és pláne nem „gyilkológép”! :DD
Nem fogja kitalálni, mit néznek az űrhajósok az új projektorukon az ISS fedélzetén – Kitalálom: Gianna Michaels-videókat. Mit nyertem?
FHM - Ő a színész a világ legszexibb nője – Helyesen írni persze most sem tudtok. Amúgy természetesen Gianna Michaels az.
18+  Éden Mariannának szép mellei vannak – Nem, szép mellei csak Gianna Michaels-nek vannak.
Velvet – Ma 12 hollywoodi legenda vetkőzik önnek – Inkább Gianna vetkőzzön, de ő személyesen!
Belepirultak Vona Gábor felsőtestébe a képviselőnők: "Ki kíváncsi Vona Gábor meztelen felsőtestére?" – Már megint ez a kérdés. Ki kíváncsi pucér politikusokra, nézzük inkább Gianna Michaels tökéletes testét!
Kár, hogy nem állhat mindenki mellett egy Lázár – Ez is olyan mint a Vona vetkőzése. Én inkább Gianna mellé állnék <3
Demcsák Zsuzsa mellein kívül másra nem lehet nézni – Már hogyne lehetne. Például Gianna Michaels melleire.
Helen Mirren vagy Jane Fonda dögösebb? – Egyikük sem, mert a legdögösebb még mindig Gianna Michaels.
Maga nem művész? Akkor ez pornográfia: "A Bloggeren márciustól csak tudományos kontextusban blogolhatunk a szexről." – Akkor kénytelenek lesztek Gianna-filmeket nézni, civilizált embernek ugyanis ezek jelentik a művészet csúcsát!!!
tv go - A hatalmas mell néha rémálom – Ha ennyire zavarja, engedje nekem hogy kezelésbe vegyem 8))) – "Sofía Vergara szerelmi életéről, munkájáról és méretes kebleiről is mesélt egy magazinnak."MÉRETES KEBLEK?!  Hát azok bizony még mindig így néznek ki:

0

Kulcsszavak: Gianna Michaels, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés