2015. 05. 11.
Mint aki halkan félrelépett (máj. 11-12-13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mint aki halkan félrelépett (máj. 11-12-13-14.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 11.:
BÁRBAN A BAJNOKSÁG

0

...bőrön a viasz!

Talán ismétlés, biztosan nem érdemes:
A Nagyi szeme fénye tökéletesen jó helyen van a Film+2-őn, ugyanis Allen Covert a szegény ember Adam Sandlere, holott már az eredeti élvezetéhez is lelki szegénynek kell lenni. Covert játssza az überlúzer, keményen dolgozó de mégis szegény KISEMB játékfejlesztőt aki kénytelen a nagyanyjához költözni miután kirúgják az albérletéből. Közben rátalál a szerelem, kifejleszt egy saját game-et, vagyis minden adott az egyenesbe jövéshez - vagyis dehogy, hisz' rivális munkatársa ugyanazt a csajt szemelte ki és ott tesz keresztbe ahol csak lehet. Ez még így eddig tűrhető is volna, ha nem lenne benne fullba nyomott termékelhelyezés (Xbox) és explicit drogpropaganda (füvezés). Mondom, jó helyen van ott, ahol, kilenckor csak a mazochisták kapcsolgassanak arrafele.

Talán érdemes:
Úgy látszik a hétfő a veszteseké lesz, nyolckor újabb példány érkezik a Cinemaxra a Bárbajnokokkal, ami Steve Buscemi "szívügye": nem csak írta és eljátssza az alkoholba fulladó, tengő-lengő autószerelő meséjét, de még rendezte is. A szokás szerint gagyi magyar cím egy egész jó, Cassavetes-re hajazó műalkotást takar – ami viszont csak addig élvezhető, amíg nincsenek ilyen típusú emberek a közelünkben mint a munkahelyi kasszából pénzt lenyúló főhős, aki sejthetően egy kocsmában lebzselve fojtja BÁNATÁT önsajnálatát piába. Igen, az élet kegyetlen: távoznia kell a munkahelyről, a csaja otthagyja de ő még mindig szerelmes belé, stb., nekem ebből az jön le hogy mindez elkerülhető lett volna ha nem lop – de ez a cinizmus ne befolyásolja a műélvezetet senki számára. Stílusváltás: mára rögtön két Jean-Claude Van Damme-veretés is jut, ezek közül a korábban (21:00) adott Kalandor a ritkább, és ebben még Roger Moore is feltűnik. JCVD karaktere szinte magát az El Caminót járja be, de legalábbis Amerikától Tibetig és a ketrecharctól a megvilágosodásig vezet az útja: rájön hogy igenis lehet közös nevezőre hozni a harcművészetet és a belső békét, még úgy is hogy közben az élet minden lehetséges módon megtöri, vagyis ha a lelkizés ürügyével szeretnénk némi csihipuhit látni, irány a Viasat3! Hajnali egy előtt öt perccel újabb (nem mellesleg ismétlésgyanús) PC-játékos cucc (Hozzátok el nekem a géppisztolyos nő fejét), ez is másodcsatornán (Cinemax 2), ez is csak mértékkel, de a Sandler-klónnal ellentétben legalább egyszer biztosan élvezhető. "Hőse" (LOL, még egy vesztes) nappal a GTA-t nyomatja, éjszaka lemezlovaskodik, unalmas élete akkor vesz kedvenc játékához hasonló fordulatot amikor kihallgatja egy merényletre készülő társaság beszélgetését, akik egyikük bérgyilkossá vált csaját szeretnék eltenni láb alól. A srác, hogy bőrét mentse, azt hazudja hogy ismeri a spinét - gyorsan rá is bízzák az ügyet és még a gyilkos bérét is megspórolják.

Ismétlés, de ajánlott:
Cool TV, 21:10: Eredet – A más fejébe való betekintés egyre kevésbé tűnik sci-fi-nek, ergo az itt vázolt álom/valóság is egyre közelebb van hozzánk, ahogy az is hogy az ipari kémkedést felváltsa a másik fejében tárolt infók kicsalása vagy épp emlékek-ötletek beültetése.  Utóbbira kérik fel most az agyhacker Dom Cobb-ot, akinek egy beteg millárdos szigorúan ellenőrzött álmaiba kell bejutnia. Egy mezei rendező "csak" egy thrillert vagy akció-sci-fi-t csinált volna az alapanyagból (lásd a Különvélemény szájhúzós feldolgozását), Christopher Nolan azonban a nehezebb utat választotta és az eredmény (egy sokadjára is új dolgokat mutató, ezer utalást rejtő alkotás) őt igazolta. Ha már korábban szóba került Roger Moore, említsük meg hogy itt Michael Caine képviseli az örökifjakat, egyébként meg Hollywood szégyene hogy DiCaprio ezért sem kapott Oscart.

Hétfő? #LESZAROM.
Guardiola: Nem mondom el, mit gondolok Messiről: „Úgy beszél, mintha a Bayern már kiesett volna.” – Én viszont elmondom, mit gondolok a fociról: LESZAROM.
MEt-gála – Kim Kardashian és JLo seggtestvérek – ...én pedig mindkettejüket LESZAROM.
A nap, amikor Kristen Stewart jobban néz ki, mint Palvin BarbaraNAGY ÜGY, NÁLA MÉG ÉN IS SZEBB VAGYOK LESZAROM.
Mihalik már megint kamaszlánynak néz ki – Már megint LESZAROM.
Videó – Mihalik Enikő egy lassított álom – Én viszont villámgyorsan SZAROM LE!
Lady Gaga zsákruhában villantott gigadekoltázstPEDIG MÁR ÉPP ELKEZDTEM VOLNA A ZENÉJÉRE FIGYELNI LESZAROM.
Csupasz hátsót villantott egy hajléktalan: „Nézze meg a fotót!”REMÉLEM AZ EGYMILLIÁRDAN A VÁROS MINDENKI ÁLTALI LAKHATÓSÁGÁÉRT CSOPORT VEZETŐSÉGE MAJD BEFOGADJA ŐT IS LESZAROM.
Elégett a Progressz, vécévészhelyzet lehet: „Az űrállomáson fogyóban a létfontosságú vécézsák, augusztusig nem lesz utánpótlás.”HOPP, MOST ESETT LE NEKEM HOGY SZEGÉNY RUSZKIK AZÓTA FENT ÉLNEK AMÓTA FELLŐTTÉK ŐKET LESZAROM.
Ürülékével jelez a pingvin – Én is azzal jelzem neki, hogy LESZAROM.
David Cameron nem a haverunk: „Brit celebek a választásról. Ki perelné ki a szart Cameronból?”LESZAROM.
Ingyenes újságot indít az MSZPMAGYARUL: az adófizetők állják ezt is. – „A nevét nem találja ki. Igaz, még a szocialisták sem találták ki. Egy ütős ötletük van. Szavazzon!” – Van egy jó ötletem: HELYI TÉMA LESZAROM.
Zimány Linda a pornóst a tetőről letaszító pókerkirállyal lógottAZ IGAZI SZERELEM NEM ISMER HATÁROKAT LESZAROM.
18+ Kim Kardashian szelfikönyve tele van pucér fotókkalEZ IS ROHADTUL MEGLEPŐ LESZAROM.
18+  Rachael Madori segge egyszerűen tökéletes: „És egy csomó képpel bizonyítjuk, hogy nemcsak a segge.” – Egyszerűen csak LESZAROM, a tökéletes segg meg még mindig Giannáé ^^
kimaradt jelenetek – Nicole Kidman fenekéről nem beszélünk eleget: „Pedig neki van az egyik legformásabb Hollywoodban. Elő a bizonyítékokkal!” – Fentebb már megírtam kinek a segge a legszebb, a szcientológus-botoxboszorkát meg LESZAROM.
18+ Rájöttünk, mitől ilyen szexi Miley Cyrus: „Hát a hasától! Az énekesnőnek tényleg olyan feszes hasa van ugyanis, hogy alig tudunk figyelni a többi testrészére.” – Akárhogy is ajánlgatjátok nekem én LESZAROM mivel nem vagyok egy rohadt pedofil!

 

KEDD, MÁJUS 12.:
SEKSZ ÉS MYKONOS

0

Tetőnk felett: BERLIN Liverpool.

Talán érdemes:
21:10-kor folytatódik a múlt héten megkezdett Heavy Metal sorozat az AXN-en ismét két epizóddal, míg a Filmboxon egy simán csak többrészes dráma (Shaka Zulu: Az erőd) kezdődik kereken félórával később (21:40-kor), itt David Hasselhoff a változatosság kedvéért egy sötét lelkű rabszolgakereskedőt alakít akibe előbb belezúg a hajón vendégeskedő, Afrikában felszívódott apját felkutatni indult csaj (Karen Allen-nak nincs szerencséje ezekkel a kalandorokkal), majd a rakomány megtekintése után kiábrándul belőle. Az apa közben egy helyi forradalom jó (tehát következményeit tekintve a rosszabbik) oldala mellé állt, és ahogy a jóknál szokás, először ő is veszít és eladják rabszolgának – de hogy jó is legyen a rosszban, pont arra a hajóra zsuppolják be amelyiken az őt kereső lánya is van.
Duna TV, 21:25: Shirley Valentine – Ismét egy női szemszögből általános problémákat (humorosan) feszegető alkotás (Willy Russell színdarabjából), melynek férje által elhanyagolt brit háziasszonya annyira elégedetlen az életével hogy feminista barátnője unszolására becsatlakozik annak kétszemélyes nyereményutazásába Görögországba, hogy végül egy ottani hapsi karjaiban találva magát még tovább menjen és jó értelemben vett független nővé válva rájöjjön hogy mi fontosabb neki, a félrelépés élménye vagy a biztonság. A Seksz és Nyújork előképe (még Shirley Valentine-Bradshaw nevét is valamelyest átvették), de annál azért sokkal jobb és valóságosabb. Hajnali egy előtt öt perccel egy 1968-as spagettiwestern a Dunán Giuliano Gemmával ami már előrevetíti a Terence Hill-Bud Spencer buddy movie-kat. A Tetőnk a csillagos égben egy sármőr szerencsevadász (Gemma) és egy becsületes, de kissé naiv aranyásó (Mario Adorf) megy egymás agyára és köt közben lassan kialakuló, de egyre biztosabb véd,-és dacszövetséget, amire szükségük is lesz, mivel a páros eszesebbik fele sikeresen magára haragított egy vérszomjas banditát.

Kis hírek a nagyvilágból:
ma is tanultam valamit - Megvette ajándékba a Stonehenge-t a feleségének, de neki nem tetszett: "Ezután az állam kapta meg, egy feltétellel." – A hülye! Ahelyett hogy felelevenítette volna a régi hagyományokat és emberáldozatokat mutatott volna be, kezdve az elégedetlenkedő nővel. Íme a bizonyíték hogy lehozhatod te a csillagokat az égből, van akinek még az sem elég!
Férfiak fogdosták Messi nemi szervét: "Sosem került még ilyen kínos szituba."IT'S OFFICIAL: FOOTBALL IS GAY.
HV 18+ Tragédia az Édenben: "Kiesett az egyik alapjátékos, mert a sorsát egy agyhalottra bízta." - Jaja, ez a „tragédia”, nem a nemierőszak-ügy, ugye kedves médiagecik. A kutya ugat, a karaván halad, business as usual...nézzétek birkák, megérdemlitek.
Wang úr részegen ellopott egy lovat, de nem emlékezett, hogy kitől, pedig vissza szerette volna adni: „(...) Wang úr egy jelmezes buliban volt Pekingben, mikor rájött, hogy túlságosan berúgott és ellopott egy lovat. Szőrén haza is ment vele, leparkolta a ház elé, majd ledőlt aludni. Reggel jött rá, hogy mit tett, pedig ő egyáltalán nem olyan, aki lovakat lopna. Még jelmezben megfogta a lovat, és végig sétálta vele az előző esti útvonalat, mert nem emlékezett, hogy honnan volt az állat. Három órányi bénázás után megtalálták a gazdát.” – Nagyon lazán nyomta a PARTY HARD!-ot, a kemény gyerekek köztudottan bokszolók tigriseit szokták elkötni!
Merényleteket tervező szélsőségeseket tartóztattak le Németországban: "A közeljövőben akartak robbantani." – De akkor miért nem a közeljövőben tartóztatták le őket? És hol van ez a közeli jövő? Én még folyamatosan a mában élek, azaz inkább csak máról holnapra :SSS
Ellopták a gázcsövet, felrobbant a ház: "A táti családi házban kézzel tépték ki a falból a rézcsöveket, aztán meghallották, hogy jön a gáz."A KIZSÁKMÁNYOLÓ HÁZTULAJDONOS FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN. Követelem hogy a Társaság a Százmillió Kendertojásért Egyesület kobozza el a családja maradék vagyonát és adja szegény rászoruló betörőknek, meg persze indítson eljárást, hiszen ez a fagyállós gazdához hasonlóan akár gyilkossági kísérletként is felfogható élet-veszélyeztetés! Mi az hogy a gáz csak úgy jön-megy a csövekben, ezek a szegény rászorulók meg az életükkel játszanak amikor lopni akarnak!!4!!!!
Egymillió dollárt vert el a Pentagon kaszinóban és sztriptízbárban – Biztos ez is nagyon kellett valami kutatáshoz vagy titkos akcióhoz. Remélem Scorsesében lesz annyi bátorság hogy megrendezze a Pentagon farkasát :DDDD
Megint átjött a határon egy medve Szlovákiából – Addig is amíg összerakom a természetvisszavágós hírrovatot, itt az ideje sürgősen visszaállítani a határőrszolgálatot. Most gondoljatok bele, pirézek, koszovóiak, antialkoholista norvég civilek és most már medvék is?! Azért minden országnak van egy határa!!44!
Már Rudabányánál kószál a barna medve: "Barna medve kószál vasárnap óta az Aggteleki Nemzeti Park nyugati határánál, a Lengyelországban GPS jeladóval ellátott állat a nyomkövető jelzése alapján jelenleg Rudabánya közelében tartózkodik - közölte a nemzeti park igazgatósága. " – ...és mivel azóta kiderült hogy feleséget/sekszpartnert keres, így elmondanám hogy nekem egyébként semmi bajom a heteró-sekszuális medvék párkeresésével, amíg négy fal között csinálják. Nap kommentje:

timer1 2015-05-05 10:08:41
GPS esze van...hmmm ez egy modern medve, márcsak egy netkávézót keres... fellép és nemsokára a párkeresőkön kóborol majd :) ...na akkor lesz majd igazán veszélyes :)

 

SZERDA, MÁJUS 13.:
PICTURES OF RECYCLING

0

Mi is leszünk Alzheimeresek (reméljük, hogy megérjük)

Talán érdemes:
Nem sűrűn szoktunk Svájcból vígjátékokat kapni (pláne a Cinemaxra), negyed kilenckor meg is tudjuk miért, az Újrahasznosított szerelem ugyanis annyira speciális hogy azt ne mondjam first world problem, hogy szinte már LESZAROM magyarázni kell. Az oké hogy egy ottani közterületfelügyelő-szerűség meg egy Lily nevű pincérnő között igenis lehet kapcsolat, hiszen a szerelem nem válogat a foglalkozások között. Még az is stimmel hogy az elvált nő kezéhez a lánya bizalmán keresztül vezet az út, össze is jönnek csak hogy a férfi újra kezdhessen mindent amikor munkaköre arra kötelezi hogy eljárást indítson a fölösleges tárgyakat megszállottan halmozó nő ellen, és itt lép be amiről beszéltem, tehát hogy valakinek a hobbijába (szeméthalmozás) ott állami szinten bele lehet szólni, meg e köré egy forgatókönyvet lehet írni, szóval ez annyira svájci hogy svájcibb már nem is lehetne, ennél már csak az izlandi versenyzők az egzotikusabbak, a Filmbox Family-n kilenckor adott Mamma Gógó még közülük is kiemelkedik különleges témaválasztásával. Az Alzheimer-kór és az öregedéssel járó egyéb gondokról nem sűrűn szoktak keserű szájíz nélkül fogyasztható bohózatokat csinálni, de itt sikerült, nem kis mértékben a rendező érintettsége miatt, aki vélhetően önmagát írta bele a pénzszűkében levő filmesbe aki kénytelen feledékeny anyját az idősek otthonába rakni. Ebből Tarr vagy mundrucó, netán flígauf ilyen össznépi nemzethalált forgatott volna, azonban Fridrik Thór Fridriksson úgy áll a témához ahogy mi is szeretnénk ha hozzánk állnának ilyen idős korunkban, vagyis megértéssel, elnézéssel és szeretettel. A zenéért a sziget élő undeground-pogány klasszikusa, Hilmar Örn Hilmarsson felel, vagyis akár sznobként, akár csak mezei nézőként állunk hozzá, teljes lesz az élmény. Ugyanabban az időben vár minket egy valós történetből készült dráma a Filmbox Premium-on. A Puncture a nálunk is támadások kereszttüzébe került tűcsereprogram egy lehetséges megoldását adja egy speciális tűvel, amit szabadalmaztatni szeretne egy önhibáján kívül, "piszkos" tű által AIDS-szel megfertőzött nővér, azonban a két ügyvéd (akik közül egyik drogfüggősége által maga is érintett) ezer akadállyal találják szembe magukat, "hála" az amcsi gyógyszerlobbinak. A napot egy féligsült horror zárja hajnali fél egy előtt öt perccel a Filmboxon, tisztázatlan körülmények között megözvegyült feleséggel és a háza mellett tátongó rejtélyes Alagúttal, ami vonzani kezdi magához a nő testvérét is. Se ennek (mármint az alagútnak), se a róla készült filmnek a végén nem látszik semmilyen (meg)világosodás, egy tűrhető ötlet sok mellélövéssel. Sorry.

Kis hírek a nagyvilágból:
Rengeteg munka eredménye - Hihetetlen, mennyit változott Blake Lively – Dehogyis hihetetlen, hiszen már a neve is eléggé lively.
hello90  - Gyerekek halnak meg, mert minden évben új mobilt kapsz anyutólNEM, ugyanis nem kapok és nem is veszek évente új mobilt. Persze értem: tehetek róla, tehetek ellene... :DDD
Egy laptop gyártásának mérgező ipari hulladékából épp kijön egy radioaktív Ming-vázaNEKEM NEM, ugyanis nincs semmi ilyesmim sem, akinek meg van, az nem emiatt fog lemondani a kütyüjeiről. Sajnos.
ö - 11 tipp, hogy jól aludjon éjjel: "Nem lesz többé püffedt arc vagy "átment rajtam egy úthenger" érzés" – 11 helyett itt van nektek egyetlen tipp: lefekvés előtt egy üveg bor, osztjónapot :))
Halottnak hitt alvó beteget akartak hullaházba vinni a részeg betegszállítók - NEM ÉN VOLTAM, munka közben sosem iszok, és hozzám már csak a garantáltan nem élők jutnak el!
Ez történik egy holttesttel az óceánban: „Meglepően rövid idő alatt elvégzik a dögevők a dolgukat.” – Nagyon helyes, már így is tele van nálunk a hűtőház.
Gyurcsány útján Vargáék: jön a sertésárkommandó: "Az NGM szerint „megvannak az eszközeik“, hogy rávegyék az árcsökkentésre a kereskedőket."Dezsőek meg kell halnia.
ma is tanultam valamit - 30 évig árulták a sugárzó arckrémet: "De radioaktív fogkrém, púder és rúzs is létezett. Akkoriban azt hitték, ez egészséges." – Miért, nem az? Csak úgy sugárzik a használóiról az EGÉSSÉG:
A Fantasztikus Róka úr Csernobilban van: "Igaz történet: szendvicset készített egy ukrán róka. Innentől mi az, ami kiemel minket az állatvilágból?!" – Már minap is beraktam a kommentet arról hogy csodákra képes a sugárzás. Én szerencsére nem vagyok aberrált japán meg kenyeret is tudok kenni magamtól, szóval ha lehet inkább nem kérnék semmi radioaktívat!
Videón az éjszakai betörőket elkergető házigazda: "Három álarcos bűnöző próbált betörni egy családi házba Albertfalván szombaton éjjel, de a házigazda elkergette őket. Az akciót felvette két térfigyelő kamera is. Az Origo megszerezte a felvételeket, amiket most megmutatunk."REMÉLEM A KENDERTOJÁS-SZABADSÁGEGYESÜLET MÁR INTÉZKEDETT AZ ÖNBÍRÁSKODÓ TULAJDONOS VAGYONELKOBZÁSÁRÓL! Mi az hogy kamerával védi a saját tulajdonát, mi az hogy ragaszkodik ahhoz ami az övé, mi az hogy elkergeti a szegény, Audival érkező betörőket?! Nap kommentje:

izzzzzi 2015.05.10. 20:07:03
kedves rendörseg legyenek kedvesek es csak egy 3 ev felfügesztetett adni a tulajnak.

 

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 14.:
WHOSE LIFE AM I LIVING?

0

De hol marad a teknőcmaraton?

Talán érdemes:
Svájc és Izland után ma kilenckor egy holland vígjáték is vár minket a Filmbox Premium-on, szerencsére a De Marathon már jóval közelebb áll a káeurópai néplélekhez. Hősei szerethető vesztesek: nem elég hogy autószerelők (a héten már másodjára!), de ráadásul a nekik munkát adó műhelyt a tulaj tartozása miatt a bezárás réme fenyegeti. Itthon ugye ezt "megoldanák okosba", holland barátaink azonban a nehezebb utat választják: indulnak egy futóversenyen hogy a fődijből állják a cehhet. Ha mindez nem lenne magában elég, a cigi,-és sörfüggő (TISZTELET!) kis csapatot egy mozgássérült ex-versenyfutó készíti fel. Asszem én ezt választom mára :)
HBO, 22:30: A reneszánsz festőkről elnevezett négy páncélos ÉS A KUTYA már ezer (de legalább harminc) éve a kultúrkör része, annyira hogy 2014-ben egy teljes dokumentumfilmet szenteltek nekik Teknőchatalom címmel, ami mi másról is szólhatna mint A Tini nindzsa teknőcök történetéről a képregényes kezdetektől egész a legutóbbi mozifilmig. Rajongóknak kötelező. Féléjfélkor megrázó doksi az M2/Petőfi TV műsorán Élik az életüket - kárpátaljai szilánkok címmel az ottani magyarság szegényebbik, leszakadó részéről. Három testvér szüleik halála után próbál talpraállni vagy legalább megmaradni. Nem lesz könnyű néznivaló, de ugye testvéreink, hát már csak ezért is.

Kis hírek a nagyvilágból:
randi - Ennek a férfinak az a hobbija, hogy nőkkel szívatja magát: "A fiaival már összeveszett, a vagyonából már kiforgatták, de David Tungate már a harmadik gambiai csajjal próbálkozik. Hátha most." – Asszem erre mondják hogy a remény hal meg utoljára és hogy az igaz szerelem nem ismer határokat. Ja, nem. Mondjuk ha sikerülne neki egy tartós kapcsolat egy ottanival, abban se lenne sok köszönet:
nem a legfényesebb csillag – élet – Nyolc hónap terhesség után jött rá, hogy gyermeket vár – Hát ezt se az eszéért szeretik, de mivel még nem is kifejezetten szép, így a másik lehetőség is kilőve :SS
4444 millió a főnyeremény. Nem furcsa?: "Nem tűnt fel, hogy 4=HALÁL? És mi a periódusos rendszer 4. eleme? Gyanús!"ÍME A BIZONYÍTÉK, KEDVES BARÁTAIM, A BIZONYÍTÉK arra hogy az Index, a 444 és a lottózó egymás kottájából játszanak!!4! 4444 millió forint, 444.hu, és az Index mindezt a címlapon hozza! Véletlen? ALIGHA!!! ÉBERSÉG!!!!
Apologetika - Ördögűzési kurzust tartott a Vatikán: "Az Egyház szerint vészhelyzet alakult ki, a démoni befolyás folyamatosan erősödik a világban."ÍGY IGAZ, és a hagyományos technika itt már kevés:
Erre volt csak szüksége a világnak igazán: Kardashian-blokkoló: „Állítólag ezzel tényleg örökre eltüntethetjük a realitycelebcsaládot az internetünkről. De még tesztelik.” – Addig is amíg kifejlesztenek valamit amivel magából az életből is lehet eltüntetni őket, én elmondok tíz Miatyánkot, a Gonosz földi megtestesülései ellen az az egyetlen biztos fegyver, minden másra ott van az isteni igazságszolgáltatás:
vigyázó – Ősi csapások: 5 pusztító dögvész a Bibliából: „Húsevő paraziták tizedelik az ISIS-t. A Biblia több hasonló ókori katasztrófáról is beszámol.”MUHAHA! Azt remélem is!
Felrobbant az Iszlám Állam egyik fegyverraktáraMUHAHA! AZT REMÉLEM IS! Még egy sört!
20 év alatt mindenki látványosan megöregszikDEHOGYIS, PONT FORDÍTVA! A 20. életévünk fölött kezdünk el látványosan öregedni!
Gigantikus gömbhalmaz született – Sok boldogságot a szülőknek!!4 EGÉSSÉG! A hét másik örömébódottá híre Tóásó Előd hazahozatala volt, ezzel is max. poén szintjén akarok foglalkozni, mivel hogy konkrétan mit kerestek ott azt nem értem és nem is akarom érteni, viszont a médiahaknizás már elkezdődött:
c:c - Tóásó Friderikusz helyett Fábryhoz megy – Nem baj, ezt is el fogom kerülni jó messzire. Nap kommentje:

mt-03 2015.05.11. 12:11:18
toaso? ez meg mifele szakma?

 

 

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés