2015. 05. 18.
Csemerből, de merre? (máj. 18-19-20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csemerből, de merre? (máj. 18-19-20-21.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 18.:
SZERESD A HÉTFŐT, BABY!

0

Amerre a rémek járnak.

Ismétlés, talán érdemes:
22:10-kor egy régi színházi TV-felvétel az M3-on. Az 1991-es Szeresd a hétfőt! leginkább Koncz Zsuzsa műsora, aki mindent meg is tesz a hét legutálatosabb napjának elviselhetőbbé tételében, főleg a fénykorában feltűnő Dolák-Saly Róbert szerepeltetésével. Mindezektől eltekintve a hétfőt én továbbra is leszarom, de erre majd úgyis visszatérek kicsit később.

Ismétlés, talán érdemes:
Cinemax, 21:35: Mielőtt Polanskinak végleg elment volna az esze (hogy a felesége megölése miatt történt mindez vagy sem, az lényegtelen), még tudott rendezni is, például egy kaffkai rémálmot egy öngyilkos megüresedett otthonába beköltöző Lakóról (vagy Bérlőről, mert ugye ez lenne a rendes címe). A helyszín Párizs vadabbik oldala, a hangulat nyomasztó, szinte az Iszonyt és Rosemary's Baby-t súrolja, nem véletlen hogy Bowie Berlin-trilógiájának utolsó állomását (Lodger) is megihlette. Én lehet hogy belenézek, de csak ha sikerül megfeledkeznem a pedofilvádakról (nem biztos hogy menni fog).

Nem érdemes:
A Universal egyre inkább az Asylumra támaszkodik és ez egyre kevésbé tesz jót neki, ma fél egykor a régi viccre láthatunk példát (jereváni rádió, Moszkvics/Lada, osztogatás/fosztogatás, stb.). Vegyük sorra a tényeket, amik köztudottan makacs dolgok: bár a Rémjárást horrornak reklámozzák, borzongani max. a költségvetés nemlétezésén és az "effekteken" (LOL) fogunk, és bár Danny Trejót írják főszereplőnek, az idő legnagyobb részében idióta fiatalokat láthatunk, akiket az iskolájuk régi igazgatója gyilkolász. A kiváltó ok egy régi pénzérme és egy ronda pentagram a pincében, az ügyet lezáró "megváltó" (na persze) pedig a démoni gaz-gató ük-ük-ük-ükonokája. Ami jó még hogy Trejo lazán és humorral hozza a takarításból élő bevándorlót, és a "lényeg" a végére: bár van benne (asszem) egy jól kinéző csaj is (Charisma Carpenter?), de ez még így is édeskevés. Még viccnek is rossz.

Kiemelten nem ajánlott:
Filmbox, 20:35: Polleke – Én nem tudom hogy ez volt-e már, de az ilyen erőltetetten multikulti sztorikat amúgy is nehezen veszi be a gyomrom, ha meg rossz időben is adják, akkor aztán pláne. Lássuk: a címbeli főhős egy echte holland csaj, aki "a mamájával él Hollandiában egy olyan külvárosi lakótelepen, ahol sok a bevándorló család. (...) Polleke papájának nincs állandó otthona, de nagyon szép verseket ír. Sajnos gyakran fordul a kábítószerhez is". ÉDES FASZOM, a szeretnivaló, otthontalan drogos apuka, hát már ez is elég lenne a FASZKORBÁCShoz, de vannak itt még bajok ezen túl is, például hogy a "kissé hóbortos és szabados" anyuka a lánya tanárával kavar, a kislány pedig a szemközti marokkói család fejét haragítja magára amikor barátkozni próbál a gyerekeikkel. De persze minden jó ha a vége jó, a családnak együtt kell maradnia, a lány megbocsát a zsebpénzét (!) narkóra költő apjának és az őt a legjobb (?) barátnőjével megcsaló srácnak is. És ez elvileg egy gyerekfilm. No fucking way, nem tudnak annyi füvet termelni a hollandusok hogy ezt józanul elviseljem :SSS

Hétfő? #LESZAROM.
Cate Blanchett először beszélt leszbikus kapcsolatairólLESZAROM, magánügy.
18+ ÉNB Evelinről meztelen képek kerültek előEZEN IS DE ROHADTUL MEGLEPŐDTEM LESZAROM.
Hétfői öröm: Kim Kardashiant meztelenül fotózták – A hét bármely napján leszarnám, hétfőn meg különösen LESZAROM.
Teljesen pucér: Kim Kardashian semmit sem visel testápolón kívül!: „Nagyon forró fotók és videó itt!” – Hála nekem, most már a LESZAROMot is viselheti :DD
Hogy lehet valakinek ilyen hosszú lába?LESZAROM.
tv go – Orgazmussal sokkolt az első filmes szex: „Melyik filmben volt az első szexjelenet, az első meztelen nő és az első káromkodás?”LESZAROM, női orgazmus pedig továbbra sem létezik, az Origo is megírta, épp ezért említés se tétessék róla!!4
Keresztes Ildikó istenien néz ki: „Csak annyit mondunk: MILF!” – Csak annyit mondok amennyit ilyenkor mindig: LESZAROM.
Így néz ki Hódi Pamela smink nélkül, ráncosan – Én meg így SZAROM LE.
Ezek Zoltán Erika, Sarka Kata és Ördög Nóra családi titkai: "Avagy három dolog, amit nem biztos, hogy akart tudni róluk." – Ez így pont három dolog amire azt mondhatom hogy LESZAROM.
Strange – Csábító: Palvin Barbi már megint iszonyú jócsaj!: „Újra a Vogue-ban szerepel!” – Akkor már megint LESZARhatOM!
natúr - Ők a legtermészetesebb modellekÉDES FASZOM! Palvin Enikő és Mihalik Barbara már itt is?! Csakazértis LESZAROM!
Appleblog – Késelésig fajult az Android-iPhone-vitaFIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
A szart is kiszívják az űrhajósokból, és ezt te most meg fogod nézni: „Egy olasz asztronauta magyarázza el, hogy kakilnak és pisilnek az űrhajósok a nemzetközi űrállomáson.”AZÉRT MÉGISCSAK JOBB KÉT LÁBBAL A FÖLDÖN JÁRNI ÉS EGY FENÉKKEL ÜLNI A VÉCÉDESZKÁN LESZAROM.
Gumicukor – Utálhatja Miley Cyrust, de akkor is baromi jó dolgokat tud összehozni: „Mint például most. Mielőtt végleg leírná Cyrust és a mellbimbóit, nézze meg ezt a posztot!”LESZA Na jó, adjunk egy esélyt neki, nézzük miket hozott össze még a héten, visszaszámlálás indul:
18+ Miley Cyrus beszívott és hónaljszőrt meg mellet mutogatott: „Mindezt egy koncerten, pillangónak öltözve. Kell ennél jobb drogprevenció?”Három...
Mégis mi lóg ki Miley Cyrus szájából?Kettő...
18+ Miley Cyrus annyira kivan, hogy már a punciszőrét is posztolgatja – És egy: LESZAROM.
Nem is könnyű az élet 500 millió forinttal: "De szó szerint: két bőröndöt is megtölt az a lopott pénz, ami ma is valahol Miskolc környékén lapul."LESZ Adjátok nekem ha annyi gond van vele :DDD


KEDD, MÁJUS 19.:
GOT REVANS?

0

And how much does it Costner?

Nem biztos hogy érdemes:
Duna TV, 21:00: Eurovíziós Dalfesztivál 2015 – Viszonylag ritkán fordul elő hogy zeneileg-szövegileg egy olyan szerethető produkció jusson ki az Eurovízióra mint Boggie-é, csakhogy koncsita wurst múltévi győzelme (és a mostani finn fogyatékospunk indulók) után mindenki számára nyilvánvalóvá vált hogy a legkevésbé a zenéről szól az egész. Ráadásul a magyar média amennyire Boggie mögé állt az elején, az utóbbi hónapokban annyira ellene fordult, fricskázzák, lehúzzák és előre temetik (ez a jelenség ha minden jól megy majd egy önálló rovatban lesz kielemezve). Ilyenkor a legtöbb amit tehetünk hogy csöndben szarunk a médiára és megvárjuk a végeredményt (ami miatt Boggie-t fogják még így is elégszer támadni akár győzni fog, akár nem).

Talán érdemes:
Mind voltunk már úgy egy dologgal hogy nagyon vágytunk rá és amikor megkaptuk, örültünk neki - de csak addig amíg valaki más valami rosszat nem mondott róla, mert onnantól kezdve mi is kevesebb örömöt találtunk benne. Így jár fél kilenckor az HBO Comedy-n az Exek és szeretők masszőrnője is, aki kirepülő gyereke után férfit szeretne a házba az egyedüllétet orvosolni. A kívánságok legnagyobb baja, hogy valóra válnak: összejön álmai hercegével (James Gandolfini, R.I.P.), és a nagy boldogságban szinte fel sem tűnik neki hogy az egyik általa dögönyözött nő egykori férjéről van szó, akire a néhai feleség sokat panaszkodik, és ugye mikor panaszkodjon az ember lánya, ha nem a fodrásznál / masszőrnél / stb. Az átlagos "boldogan éltek, amíg"-filmeknél kicsit komolyabb témákat feszegető, szerethető darab. Más. Az Eurovízió miatt hajnali egy órára szorult az aktuális Giuliano Gemma-western a Duna TV-n, pedig az Adios, gringo! jónak ígérkezik: egy jóhiszemű vásárlóra (Gemma) lopott marhákat sóznak, ő pedig az agresszív eredeti tulajdonos ellen önvédelmi emberölésre kényszerül, amit viszont a helyiek nem néznek jó szemmel, ő pedig megesküszik hogyha élve megússza a tervezett lincselést, háromszor veri le az őt átverő eladón ezt a rossz viccet, vagy csak egyszer, de akkor minimum nyolc napon túl gyógyuló módon.

Ajánlott:
Háromnegyed tizenegykor óriások találkozása Tony Scott jóvoltából a Film+-on, ahol Kevin Costner és Anthony Quinn vetélkednek Madeleine Stowe kegyeiért, utóbbi mint az előbbi barátja, Stowe meg mint annak (elcsábított) felesége. A Costner játszotta visszavonult pilóta annak ellenére kezd viszonyba teniszpartnere asszonyával hogy sok jel utal a férj keménységére és sötét múltjára. Az első kört a férj is nyeri, ám riválisa végül visszavág – és ez a kérdés, ki vesz Revansot kin, a férj a házasságtörőn vagy a szerető a brutális férjen? Nézőpont kérdése, az viszont mindenkinek egyértelműen le fog esni hogy Scott imádja a nyolcvanas évek videoklipjeit, egyébként minek emelné át belőlük a legsúlyosabb közhelyeket (galambok, függönyök)? A két férfi összjátéka azonban ma is ugyanúgy élvezhető mint 1990-ben volt, és ezért most ez a legjobb választás.

Kis hírek a nagyvilágból:
Hajós András kitiltaná az autókat Budapestről: "Gyászlufik és rendőrök a közlekedési kultúra napján." – Én meg kitiltanám Hajóst a teljes magyar médiából. Tessék mondani, ha nincs autó akkor hogyan ér oda a közértbe a kenyér, a házhoz a taxi, hogy sörömről ne is beszéljek?!
drunken – 400-an reggeliztek együtt pénteken a Lánchídnál – Így kezdődik egy gangbang. Egyébként ki az a hülye aki reggel reggelizni szokott? Ilyet csak a metrosekszuálisok csinálnak, az Igazi Férfiak kávéval és töménnyel kezdenek, enni meg nem is esznek 12 előtt!
Micsoda nő! 18+ Topless mutatta be az új focimezt a modell – De ha topless volt, akkor hogy mutathatta be?...
Láthatatlan szuperegyenruhát fejleszt Amerika – Aha, biztos az a mez is ebből készült! Én értem az amcsik világbéke-törekvéseit, kell az új békenóbel, de basszus, nem öngyilkosság tökpucér katonákat küldeni a Közel-Keletre? A dzsihadisták hülyére fogják röhögni magukat, mielőtt meghúzzák a ravaszt...
Az indonéz hadsereg a kétujjas módszerrel teszteli a katonanők szüzességét: "A jogvédők szerint megalázó a gyakorlat, de az indonézek ragaszkodnak hozzá. Az a nő, aki megbukik a teszten, nem lehet katona." – Ja, mert ez marhára befolyásolja a nők katonai képességeit. Ez a szüzesség-mánia amúgy miből eredhet arrafelé? A férfiakat hetven szűz várja, a nőknek meg szüzen kell a halálba menni? Hogy is van ez?...
Na, most kit ölt meg Kim Dzsongun?SENKIT, hisz’ Dennis Rodman is megmondta hogy ez egy áldott jó lélek!!4 – "Nagynéni, nagybácsi megvolt, most a miniszter légvédelmi gépágyús kivégzést kapott."MUHAHA, ez mekkora már, IRL Trónok harca, de komcsi gangnam style-ban :DD
Baukó Éva: Nincs értelme az életemnek – Hát ha rájött hogy nincs értelme, akkor már volt értelme!!! :))) TISZTELET!!
előtte-utána - Ennyit számít, hogy Baukó Éva letette az alkoholt – Még szerencse hogy bizonyos dolgokról még józanul sem mond le:
!!! - Hoppá, Baukó Éván megint nincs ruha! – Na én viszont ezért iszok még mindig, ezt józanul nem lehet elviselni :SSS
Biliárdasztalt és laminálógépet is vett az egyházmegye - TISZTELET!!! A KATOLIKUSOK TUDNAK ÉLNI! Mennyivel jobb is ez mint a Pentagon sekszes pénzszórása! RKE 4 TEH WIN!44
El akarják altatni Johnny Depp kutyáit!: "Pistolt és Boot illegálisan csempészték be Ausztráliába. 72 órájuk van elhagyni az országot, különben megdöglenek, közölte az ausztrál mezőgazdasági miniszter."NAGYON HELYES, fel kell lépni az illegális migránsok minden fajtájával szemben, legyenek azok norvég alapítványok, piréz gyíkemberek vagy egy világírű színész kutyái! Depp meg igazán tudhatta volna hogy YOU WON'T MAKE AUSTRALIA HOME!44!!!!

 

SZERDA, MÁJUS 20.:
KELL OTT FENN EGY MÁSIK ORSZÁG

0

...nem csak a pasiknak, nem csak a csajoknak.

Nem érdemes:
Filmbox Premium, 21:05: MacGruber
– Roppant idióta és a jelenlegi álszent demokráciaexport tükrében különösen idegesítő amcsi propaganda-vígjáték, ami elvileg az összes Stallone/Schwarzenegger-igazságtevés paródiája lenne, HA. És itt jönnek az ellenérvek: amikor a főgonoszt (Val Kilmer) Dieter Von Cunth-nak hívják, (Cunth, érted, Cunth, HA HA VERY FUNNY!), ott már sejteni lehet hogy nemhogy a Nagy Durranás, de még a Trópusi Vihar közelébe se fognak érni a színvonallal. A címbeli főhőst, aki elvileg egyesíti John Rambo, John Matrix, Charles Bronson és Lee Marvin összes keménységét és több kitüntetése van mint egy Észak-koreai tábornoknak, szóval a főhőst már egyszer ellőtték Zohan karakterével, az is irritáló volt, de legalább egyszer lehetett rajta röhögni. Ez egyszerűen csak szar, ha meg a híreket is olvassuk mellé, akkor meg egyenesen nézhetetlen lesz.

Talán érdemes:
Háromnegyed kilenckor újabb romantikázás a Filmbox Family-n, újra jól megoldva: az Irene és a pasik kicsit a nemrég bemutatott Utóélethez hasonlít, bár itt az elhunyt apa konkrétan nem jelenik meg, csak a lánya érzi azt hogy még mindig ott van mellette és befolyásolja (pár)választásaiban. Udvarlásnál egyébként is a kiszemelt apjának bizalmát a legnehezebb elnyerni, ha meg az illető már nincs köztünk, akkor  különösen magas elvárásokat társítunk hozzá. Szintén szerelem, csak kicsit máshogy: bár ma már erősen fővonalas a melegtéma, azonban 1984-ben (szimbolikus szám!) még nagyon forró volt a talaj, ha meg politika is is került bele, akkor pláne. Marek Kanievska több értelemben is Egy másik országba visz el minket amikor filmjének riporternője igyekszik megérteni hogy mi vezethette egy jómódú angol család sarját az elitsulitól a szovjet titkosszolgálathoz való csatlakozásig. A rejtőzködő meleg Guy Bennett (Rupert Everett) damaszkuszi pálfordulásának egyik oka fiúbarátjának öngyilkossága volt, a másik pedig az őt egyedül elfogadó Tommy (Colin Firth) kommunista beállítottsága. Talán nem kell mondanom hogy a harmincas évek Angliájában e kettő közül már önmagában az egyik se volt főnyeremény, együttesen meg pláne, és bár részemről se meleg, se marxista nem vagyok (sőt!!!), de a kereszténység nekem arról szól hogy azzal együtt is elfogadjam az embereket ami esetleg nem tetszik bennük, úgyhogy nézni fogom és nektek is ezt javaslom. Ugyanakkor azt sem hallgathatjuk el hogy a brit oktatást pellengérre állító műről épp egy angol kritikusasszony írta hogy Cannes-ban is csak azért volt siker, mert ott mindig kajálják a saját hazájukat köpködő alkotásokat. Hát így kapcsoljunk kilenckor a Filmbox HD-ra.

Konteó rovat:
Minden épeszű, alumíniumsapkát hordó ember tisztában van a tényekkel, miszerint a Föld lapos és egy teknősbéka cipeli a hátán akit piréz gyíkemberek távirányítanak (valamint azzal is hogy női orgazmus nem létezik), tehát ezek immár minden nyitottan, a hagyományos logikát meghaladó Gondolkodó számára egyértelműek. Mondhatnánk hogy az Internet lehetővé tette a szabad információáramlást (pfff, na persze!), a hivatalos híroldalak továbbra is negligálják a tényeket (amik pedig makacs dolgok), ám a Mátrix szövete alatt néha felsejlik a Zigasság, persze csak ha tudunk a SÖRÖK sorok közt olvasni:
Mikor romlik el megint az idő? És miért a hétvégére? – Ez csakis az USA kottából játszása lehet a keményen trollkodó kisemberek szabadnapjai ellen a HAARP segítségével! ÉBERSÉG!!!
Budapest felett kezdte kiengedni az üzemanyagát az óriásgép: "Az Emirates Airbus A380-as gépe Bécsben szállt le."MAGYARUL:

vito7 2015.05.19. 13:05:48
Juj, biztos a gyíkemberek kemtrélezik szegény magyar népet :(

vigyázó - Mi okozza világszerte a gigantikus porviharokat?: "A NASA-nak van magyarázata a nagyon ijesztő jelenségre."MUHAHA, azt el is tudom képzelni. A Zigasság persze itt is a Tesla-tornyokban és a HAARP projektben keresendő!
Először leesik az álluk, aztán nagyon szomorúak lesznek, amikor megnézik ezt a videót a Dubaj felett köröző két Férfiről – Előbb az Emirates gépe, most meg Dubajban röpködő GYÍKdenevéremberek? VÉLETLEN? ALIGHA!!!
Jégeső és hó, tornádó zúdult az USA-raMUHAHA. Mi van, srácok, visszanyalt a légkörmódosítás? LOL!
indulási oldal - Tele voltak a hajtóművek madárral: "Sokkoló fotó készült a chilei gép orrfutóművéről is." – Persze itt is vannak akik beszopják a hivatalos magyarázatot hogy szegény párák repülés közben kerülnek a hajtóművekbe, szerencsére egyre többen ébrednek a piros pirulával:

macskaragu 2015.05.14. 23:13:14
Aki még nem tudná, a repülőgép nagy humbug, nagy fémizé motorokkal, meg repül, persze. Valójában madarak vannak benne, azok emelik fel, reptetik. Ezt persze gondosan titkolják, de időnként, mint most, fellebben a fátyol.


CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 21.:
NEM AZ A BAJ, HOGY ALACSONY AZ ARARÁT,

0

...hanem hogy magas a vízállás!

Ismétlés, talán érdemes:
Kilenckor megint egy terrorfenyegetéses darab a Film Mánián Guy Pearce-szel, aki itt mint szövetségi ügynök üldözi a szervezet soraiba férkőzött Árulót (Don Cheadle). Majd' kétórás akciózás ami nem hoz túl sok új színt a témába (hogy egyes kínos kérdések feltevéséről ne is beszéljünk), viszont legalább ügyesen mutatja be a belső ellenség problémáját.

Talán érdemes:
Tízkor egy bibliai történet 1981-es magyar feldolgozása az M3-on, az akkori kor cucialista viszonyaihoz igazítva: az Alacsony az Ararát Noéja TSZ-elnökökkel és műszaki szakikkal szembemenve próbálja meg felépíteni a bárkát és menteni ami menthető. Váltsunk: nem is olyan rég Brandon Lee egy korai szerepe kapcsán került elő a családi átok, ma tizenegy előtt öt perccel az apa lesz "terítéken" a Viasat3-on. A Sárkány (Bruce Lee élete) szép példa arra amikor valaki egy dologra teszi fel az életét. Lee-nek ez a harcművészet volt, amit megreformált és jó értelemben mainstreammé tett Amerikában, de ezzel magára haragította a kung-fu ortodoxokat. Hollywood egy komolyabb sérülése után figyelt fel rá, erős kezdések, a befejezést meg mindannyian ismerjük. A forgatókönyvet a feleség, Linda Lee Cadwell könyvéből írták, főszerepben (a csak névrokon) Jason Scott Lee, ráadásul a mester klasszikus filmjeinek fontosabb jeleneteit is megidézik – mi kell több az autentikussághoz? A minimális ajánlhatóságot pedig azzal fogom egyensúlyba hozni ami miatt nem adnak mostanában semmit, vagy igen, akkor is csak későn, vagyis jöjjön az:

Eurovíziós rovat:
Azt előrebocsátom hogy magát a műsort vastagon LESZAROM, sajnos úgysem Boggie fog nyerni (ha netán mégis, akkor persze vissza az egész, émmegmontamelőre, stb.), viszont érdekes látni működés közben az online magyar médiát, kezdjünk mondjuk az Indexen, és a történet elején:
Háborúellenes dalt küldünk a bécsi Eurovízióra: "A nézőknél Csemer Bogi pacifista száma nyert. A műsor honlapján összekeverték Tatár Csillát Liluval." – A szakértő bloggerek szerint természetesen már itt is valaki másnak kellett volna nyernie, szerencsére az internet népe nem késett a válasszal:

Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.01. 13:25:44
"Hiába mondta el Sixx meg a Rising Starnál én is ezerszer"
És konkrétan ki a faszt érdekel a te idióta véleményed?
Semmihez sem értesz, ehhez sem, mi a lófaszért hallgatnának rád?

lángoló gitárok - Megérdemli Boggie az Eurovíziót? – Költői kérdés, természetesen a kritikusok már eldöntötték ezt is előre: "A Parfümmel tarolt, de ezzel a háborúellenes dallal sikert arat?" – ...és hamar kiderült hogy ha rajtuk múlik, a válasz csakis „nem” lehet:
Az Eurovízió még nem elég a sikerhez: "Boggie koncertjén kiderült, hogy a francia, sanzonos számok kifejezetten jól állnának neki. Kár, hogy angolul és magyarul is énekel." – Jajaja, mennyire kár hogy egy magyar előadó a saját hazája közönségének az anyanyelvén énekel. Kár hogy tavaly még az Index is pátyolgatta Boggie-t (örültem is neki), most meg mint a viccben, ha az egyik magyar épp kitörne a pokoli kondérból, hat másik nyomja le a forrongó víz alá. Kár hogy ugyanez a szerző aki ezerrel fikázza Boggie élőzenéjét (mondom, azután hogy múlt évben címlapra tették és dicsérték), szóval ugyanez a szerző térdre esik flórtomi aktuális, "élőben" (LOL) előadott, innen-onnan összelopkodott retrófaszságai előtt:
Maradjunk a '80-as évek jobbik felénél: "Megnéztük Magyarország legfelkapottabb párosának, a Wellhellónak az első koncertjét, hogy kiderüljön, miért imádják ennyire őket." – És íme, így lesz egy félházas koncertből Poptörténelem, és persze itt is az megy mint az összes ilyen mai retrózó csapatnál, hogy cikiből foglalkozunk a nyolcvanas-kilencvenes évekkel, hogy haha, milyen hülye feje volt a dzsordzsmájkülnek, meg de nyálas a szaxofon a Wham! számaiban, holott:

gójgómitic 2015.03.13 17:33:16
Szerintem a pop zene legsötétebb korszaka most van.
A Careless Whisper egy dal, egy megírt DAL. Olyan amilyen, nyálas is, de van lelke.
17 évesen írta tán a George gyerek.
Akárki bármit mond a 80-as évek legszutyokabb számaira, azt még mindig zenészek írták és nem zenei analfabéta tizen-huszon éves home producerek, szoftverrel összeeszkábált nyekergő, nyikorgó végletekig paraszt zajongás.
Értem én, hogy valaki utál valamit, mert az volt a szemét amikor ő ép az underggroundban élte ki magát, de húzzuk már ki a homokból a fejünket és vegyük már észre, hogy zeneileg pl egy Modern Talking már-már Mozart egy pl Martin Garrixhoz képest. Az a trash nem George Michael.

Boggie már érzi, mi kell az Eurovízióra: "Az énekesnő szakállat nem tudott növeszteni, úgyhogy dekoltázzsal érkezett." – Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincsen, akkor meg az a baj... Ha jókislánynak öltözik, az a baj, ha kivágja a ruháját, akkor meg az a baj...
Az újságírók szavazatai alapján kiesnénk a bécsi Eurovízióról – ...ugyanez majdnem ugyanígy az Origón:
Ma este bizonyíthat a lesajnált eurovíziós indulónkJAJJ, BELE NE GEBEDJETEK MÁR A FENE NAGY SZIMPÁTIÁBA, GYEREKEK :DDD
Eurovízió: albán dalt szeret az internet: "A svédek is esélyesek. A magyar induló, Boggie az egyik listán csak 33., a másikon 26. a negyvenből." – ...és ennek a szerző örül, de nagyon: "Egy reprezentatívnak korántsem nevezhető felmérés alapján a magyar induló Boggie kissé együgyű szövegű és meglehetősen primitív hangszerelésű nótájának, a Wars for Nothingnak annyi esélye van nyerni a május 23-án, Bécsben megrendezésre kerülő fináléban, mint Ákosnak az év hiphopelőadója versenyben." – Ismételjük át a lényeget: "kissé együgyű szövegű és meglehetősen primitív hangszerelésű". Persze Ákost is bele kellett keverni, mert miért is ne? Nade hamar eljött az elődöntő pillanata:
Az Eurovízión még az atomkatasztrófára is gondoltak: "Rég volt ennyire közel Magyarországhoz az Eurovíziós Dalfesztivál. (...) Idén mi is kint vagyunk az eseményen, és az első selejtező előtt a Magyarországot képviselő Csemer Boglárka esélyeiről és a rendezvény hátteréről beszélünk" – ...és jött a sajtósok első csalódása: egy atomkatasztrófára inkább felkészültek volna minthogy Boggie bejut, a kedvencüket meg kiszavazzák:

fifibá55 2015.05.19 17:54:16
"... ahol a sajtómunkás képesek voltak leszavazni a Dawn-kórosokból álló, atom menő finn punkzenekart is"
Pedig nekik kellene győzniük, hiszen nagyapjuk munkásmozgalom-emlékéremmel kitüntetett partizán volt.

Csemer Boglárka döntős lesz Bécsben: „Bejutott Csemer Boglárka Boggie és a Wars For Nothing című dal a 60. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába kedden este Bécsben.” – ...és ki nem találnátok, az élőben közvetített cikkben itt is végig mindenki másnak drukkol a csávó. Hasonlóan kényszeredetten számol be az Index is a bejutásról:
Magyarország döntőben az Eurovízión – Ebből a cikkből (a kötelező cinizmusa ellenére) szinte már azt hinnénk hogy örülnek a sikernek. Hát nem, nem, soha és csakazértsem, akkor is találnak valamit amivel belerúghatnak:
Amit Boggie kapott az angol sajtótól, azt nem fogja egyhamar zsebre tenniMAGYARUL: találtatok egy cikket ami alpári modorban gyalázkodik és most örültök neki, mint majom a farkának. HAJRÁ SRÁCOK, MÉG VÉLETLENÜL SE ÍRJATOK SEMMI POZITÍVAT BÁRMIRŐL AMI MAGYAR MEG EGY KICSIT IS NÍVÓS ÉS ESETLEG JÓ HÍRÜNKET KELTHETNÉ A VILÁGBAN, helyette inkább etessétek sorozatmoslékkal a népeket és húzzatok le mindent ami nem trónokharca, ÉDEN Rape Hotel, wólkingded meg szanzofanarki! GYERÜNK, GYERÜNK,  SCHNELL SCHNELL SCHNELL, DOLGOZZATOK MEG A PÉNZETEKÉRT, RÖF RÖF RÖF!!!!!!! :DDDD

0

 

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés