2009. 05. 11.
VIGYÁZAT, SOKKOLÓ FOTÓK (18+)
Tartalom értékelése (4 vélemény alapján):
 
 
 
HÉTFÕ, MÁJUS 11.: PUCÉR NÁSZ A VARON
A mostani hetet a francia csalogány, Edith Piaf életrajzi filmje indítja, amit este nyolctól adnak az HBO-n. A címe pedig mi is lehetne más, mint Piaf, aki a fenti fotón Anna-Varney (Sopor Aeternus) babérjaira tör. Ugyanabban az időpontban a Cinemax-on szintén életrajz, szintén drámai felhangokkal, és itt is a főszereplőről nevezték el a filmet, akit úgy hívtak hogy Patty Hearst, és a Stockholm-szindróma iskolapéldája lett (meg John Waters filmjeinek sztárja). A sztori úgy szól, hogy terroristák elrabolják a médiamogul lányát, aki egy idő után azonosul elrablói céljaival. Tekintve hogy Patty Hearst színészi ambíciókat is dédelgetett, nem értem miért nem vele játszatták el az életrajzi filmje főszerepét is (igen, ez csak amolyan költői kérdés volt). Terroristák és elkényeztetett milliomoscsemeték után egy újabb csapás, ami többünkre leselkedik, ez pedig a házasság (mi más, LOL). Az HBO2-n 22:00-kor Konfetti, verseny a legeredetibb esküvő címéért. Az egyik pár, akik naturisák, például pucéran akarnak egybekelni. Ez a vetél-kedő is egy eleve hamvábaholt ötlet, hisz’ mi magyarok már ebben is megelőztük a művelt nyugatot, minap a Velveten olvastam, hogy egy swinger klubban esküdött egy pár, akik ott ismerték meg egymást valami gruppenpartin. Mit mondhatott nekik a pap az esküvőkor, úgy értem ledarálta nekik is ezt a hűség meg hagyomány-dumát? Egyáltalán volt ott pap? Eltaláltad, ez is csak egy költői kérdés, ugyan ki nem szarja le ezt az egész degenerált társaságot.
 
KEDD, MÁJUS 12.: A DOKUMENTÁTOROK NYUGALMA
A film+-on este kilenckor ezermilliomodszorra is leadják Az utolsó cserkészt. 21:10-kor a Duna TV-n egy magyar világfájdalmas, A dokumentátor. Tipikus magyar önsorsrontó faszság lesz, hagyjátok ki, ahogyan azt a fertelmet is, ami 23:50-kor fog az M1-en kezdődni, a címe Nyugalom, és csak a sznob köcsögök fogják nézni, de ők minimum hatszor magukhoz nyúlnak majd közben, mert lesz ám itt minden, ami szem-szájnak (hány)ingere, Garaczi László forgatókönyvétől kezdve egészen a kötelező meztelenkedésig meg egy kis pedofíliáig (tényleg, lett valami folytatása a pernek?). Ja, Gryllus „az eszemért szeress” Dorka felnyom magának egy karácsonyfadíszt, hogy elvetéljen vagy mi, egyszóval igazi családi szórakozás lesz, a Krétakörös (vafyis szorri, nem padödős, de ennyi erővel akár az is lehetne) Láng Annamária is szerepel benne (a karácsonyfadíszes eset meg ezer éve terjed a neten, tudod, hogyan került az angyal a karácsonyfa csúcsára, stb.). A többiek, főleg Udvaros Dorottya már elég rég eljátszották a bizalmamat, Hernádi felé sose volt olyanom, Gálffi meg nem értem mit keres itt. Ez a „darab” meg „könyv” meg „film” nagyjából megtestesít mindent, ami miatt már olyan tíz éve kurva messzire kerülöm a kortárs színházat/operát, egyáltalán a „kortársművészetet” mint olyat (és akkor alföldi aberrált János vitéz-adaptációját még meg sem említettem), és basszus mégis kéne írnom ide valamit, mert. Mit emeljek ki? Bartis „könyvét”, Alföldi „rendezését”, vagy mit? Mondjuk azt hogy sokat tudnék arról a jelenségről írni, amibe ez a szörnyedelem remekül illeszkedik, node nem temetés ez, hanem vidám lakodalom, úgyhogy a legjobb az lesz, ha kontextusba helyezem a híg fosnak ezt az egész bűzölgő áradását, ami a címével ellentétben minden, csak nem megnyugtató, szóval talán az lesz a legjobb, ha egy Gryllus Dorkával készült interjúból idézek nektek: „A kamera eszközével könnyebb megcsinálni egy esztétikus erotikus jelenetet. Persze vigyázni kell, mert könnyen besorolhatják az ember a vetkőzős kislány kategóriába”. Eddig az idézet. Most szeretném, ha megpróbálnátok minél több olyan filmet mondani, ahol dorka nem vetkőzött, és/vagy nem alázták meg, vagy rakták meg jól elöl-hátul. Köszönöm. Az interjú dátuma amúgy 1999 szeptember (igen, ez tíz éve volt, kedves gyerekek), helye a CKM magazin, és mi más lenne mellé, mint egy sor erotikus fekete-fehér fotó dorkáról.
DORKA! MINDENT AMIT AKARTUNK BELŐLED LÁTNI (meg azt is amit nem), LÁTTUK MÁR EZERSZER, MINDENFÉLE TESTHELYZETBEN, a saját szavaidat cáfolod a munkásságoddal, SZÉPEN KÉRLEK NE VETKŐZZ TÖBBET SEHOL, vagy ne rinyálj ha annak neveznek aminek.
Ha meg már a Mr. Skin-en is így vagy fönt, akkor aztán főleg ne: http://www.mrskin.com/nude-celebrity/sceneguide/8343/dorka-gryllus-nude
Nektek, kedves olvasók, akik még mindig a meztelen színésznőről fantáziáltok, íme egy rettenetes kép, egy igazi shock photo, csak hogy biztosan elkerüljétek ezt az akármit (gyerek szemét letakarni, barátnőt/anyukát kiküldeni a szobából, éssss):
BORZALOM
EZ lebegjen innentől a szemetek előtt!!!444 IV.
SZERDA, MÁJUS 13.: AZ ANTITEST BOSSZÚJA
 
Fentebb definiáltam hogy szerintem mi NEM művészet, nos ami a Dunán lesz 21:30-kor, az viszont az lesz, akárhányszor is adták már: A kertész kutyája. Szerelem, nemesség, mi kell még? A Viasat3-on 22:05-kor az Odaát aktuális része, A festmény bosszúja. Sajna nem Oscar Wilde művének, a Dorian Grey arcképének feldolgozása, de horror, szóval nézni fogom. A Cinemax2-őn 23:45-kor a Test/Antitest, ami egy sajátos szerelmi történet, kényszerbeteg férfivel, aki épp beleszeretne friss szomszédjába, ergo kilábalna a kényszerbetegségből, amikor feltűnik a csaj volt pasija, aki nekiáll szétbarmolni ezt az egészet.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés