2015. 05. 23.
A nagy székházalakítás (máj. 23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A nagy székházalakítás (máj. 23-24.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 23.:
CSAK LELKESEN, FÉRFIVADÁSZOK!

0

Balhéfesztivál

Nem biztos hogy érdemes, de az egész ország ezt fogja nézni:
Duna TV, 21:00: Eurovíziós Dalfesztivál 2015 – Nehéz elhinni hogy még mindig vannak akik komolyan veszik ezt a gigászi színjátékot, pedig sajnos tény hogy felnőtt emberek is képesek szavazni meg lelkesedni, holott a nyertes valószínűleg már egy hete megvan (igen, még akkor is, ha netán Boggie nyerne). Csemer Boglárka zenéje nem 100%-ig az én zeném (azért valljuk be, ipari jazzpunk improvizációkkal elég nehez lenne győzelmet aratni), de legalább pozitív üzenete van és nem egy olyan beteg, kártékony mocsok mint a múltévi szakállas nő. Szóval drukkolok neki, de nem fogok a asszisztálni ahhoz amit a magyar meg külföldi média csinál, a végeredményt úgyis megtudjuk ha akarjuk, ha nem, most viszont a legjobb az lesz ha kihagyjuk.
 
Talán érdemes:
Nyolckor egy még úgy-ahogy fogyasztható (=nagyrészt altesti poénoktól mentes, női szemszögű) vígjáték az HBO-n, amit a magyar forgalmazó a sokatmondó Walk Of Shame átültetése helyett inkább a házasodós-legénybúcsús szériára utalva Másnaposok szerencséje névre keresztelt. Az eredeti cím jobban összerfoglalta a lényeget: egy bemondócsaj egy durvább buli után Los Angeles rosszabbik felén találja magát, ami még rosszabb hogy se iratok, se pénz nincs nála, viszont sürgősen oda kéne érnie egy meghallgatásra. A valóságban így kezdődne egy gangbang, a moziverzióban viszont az agresszió megmarad verbális és humoros szinten, ugyanis útközben mindenki beszól neki. Ugyanabban az időben ugyancsak komédia a Cinemax 2-őn, de ötven évvel és pár országgal korábbról, azt alátámasztani hogy a franciák is tudnak élni, de legalábbis megmondani hogy szerintük másnak hogyan kéne. Itt egy frissen házasodó hapsit próbál lebeszélni döntéséről két idősebb barátja (slusszpoén hogy a papucsabbikat Jean-Paul Belmondo játssza). Pesszimizmusukkal annyira sikerül elbátortalanítani a srácot hogy az a biztos szerelem helyett inkább a bizonytalan kapcsolatokat választja és választottja nélkül megy nászútra, ott meg összejön egy hozomány,-és Férfivadászat-specialista hölgyeménnyel... Nem olyan éles váltás: annyi példa van már a helycserés vígjátékokra hogy tényleg nem tudom eldönteni hogy a háromnegyed kilenckor adott Lelkes testcsere most a Farkangyalt, a Nőstényördögöt, a Hirtelen 30-at vagy netán valamelyik másik ilyesmit vette alapul, csak azt hogy az életkorbeli váltás elmarad, helyette viszont két egymást rühellő szomszéd találja magát a kerítés rossz oldalán és egyazon középsuliban. Ahogy a nagykönyvben meg van írva, először minél kínosabb helyzetbe hozzák egymást (vagyis a másikat), aztán rájönnek hogy ezzel tulajdonképp önmaguknak ártanak, és ugyan hol látnánk ilyen újra-újrafelhasznált megoldásokat, ha nem a Film+2-őn?

AMIKOR SZERETEM AZ INDEXET, AZ ORIGÓT, A 444-ET SŐT MÉG A RECORDERT IS rovat:
Ezen most legyünk túl gyorsan és kezdjük a nehezével: a Recorder általában a gusztustalan klipek, a kétélű viccek és a kereszténygyalázások miatt szokott szerepelni itt a blogban (nyugi, fognak is a jövő héten ^^), de most olyat húztak amire még én is csak elismerően csettinthetek:
R – Lendvai Ildi, a KISZ-titkár: „1981: eltitkolt dokumentumfilmben vitázik az ifjú Zoránnal és Bródyval.” – Ó igen, a legendás tatai konferencia anyaga az ország örökifjú cenzorasszonyával a főszerepben, EZT KÉNE VETÍTENI MINDEN TÉVÉCSATORNÁN FŐMŰSORIDŐBEN, de egyenlőre sajnos csak a Dürer Kertben fogják május 27-én nyolckor. Asszem a jövőheti ajánlóba is be fogom rakni, és akkor ugorjunk is az Origóra:
Rengeteg kacsát közöl az OrigoHALLELÚJA, AZ IDEI ELSŐ IGAZ HÍR NÁLUK! vagy nem?... – "Madárinfluenza-vírus jelenlétét mutatta ki egy Békés megyei baromfitelepen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A járványügyi előírásoknak megfelelően leölik a teljes állatállományt, több mint 100 ezer kacsát."HA HA, NAGYON VICCES, de azért én reménykedek hogy jó útra térnek....

A 40 rabló 2015-02-26 10:53:29
Ekkora bakot nem lőtt a világ együttesen, mint én most! A címet olvasva azt hittem, önkritika, vagy más forrás negatív kritikáját tették közzé. :)

Tízet mutatunk a világ legszebb templomaiból: „Néhányan különleges épületben ünnepelhetik Jézus feltámadását.” – ...és ha mindig ilyesmiket látnék akkor az Origót is gyakrabban szeretném. Nem baj, ki a kicsit nem becsüli...
A pornónézés fokozza a férfiak teljesítményét az ágyban: "Nem vezet merevedési zavarokhoz sem."ÉN EZT MINDIG IS TUDTAM, de jó hogy végre az Origó címlapja is megerősít benne! Év kommentje-candidate:

Glory Of Texas 2015-03-19 00:03:04
Bekemenetet a pornoert!

A tudomány szerint a pornó JÓ: "Ennyi. Bebizonyították. Kész. Pont."A 444-ET IS SZERETEM! Végre releváns híreket hoznak le ők is, ilyenkor bezzeg nem zavar hogy minden portálon ugyanazt olvasom :)))
A férfiak szívesebben mennének vissza az időben, hogy megöljék Hitlert, mint a nők: „Csattanós válasz a feministáknak.” – Mint fentebb: I LOVE 444. Nekem egyébként mindig is gyanúsak voltak a nők ilyen szempontból!!4 Node irány az Index, ahol azt olvasom hogy:
Fenyő Iván lenne Coelho és Oravecz Nóra zabigyereke? – Ami múltkor a Grabovoj-számról írt leleplezés, az most Sixx szösszenete, olvassátok. A sarlatánok és az ezoterikusok elleni egyetlen fegyver a felvilágosítás és a nevetés (ÉS A SZERZŐ MÉG A RUMOT IS SZERETI, KÜLÖN JÓPONT).
Hogy énekli a Tavaszi szél vizet árasztot négy külföldi kórus?: „Norvégok, lengyelek, kazahok és német énekkarok vették videóra a dalt.” – Bár Freddie Mercury nyomába egyik sem ér, azért mindig jó ilyet látni, ahogy ilyet is:
ma is tanultam valamit – A tópart, ami durvább, mint Csernobil – Kifejezetten örömmel veszem hogy az Index köztudatban tartja a ruszkik atom,-és emberkísérleteit.
Budapest ma – Kismacskát bontottak ki a Nagyvárad téri metrómegállónál: „Minimális falbontással megmentették a cicát.” – Szeretem a falbontókat akik megmentették, és az Indexest is aki megírta KIVÉVE HA FÉRFI, AKKOR CSAK KALAPEMELÉS JÁR NEKI :)) Ha már szóba került:
EGO - A fiam meleg. Gyógyítható?: "Olvasónk megoldást keres a feldolgozhatatlan hírre. Létezik is, elfogadásnak hívják." - Általában cikizem meg gúnyolom azt a tanácsadást ami az Indexen (na jó, a Díványon) megy (főleg steiner kristóf genderVAGINveganista coelhóságait), de ezt magam se mondhattam volna jobban. Kedves anyuka, FOGADD EL A GYEREKEDET OLYANNAK, AMILYEN, és nevelj belőle embert, orientációtól függetlenül, "csak" ennyi a titok...
EGO – Ilyen, amikor egy kutya gyógyít: „A kutyás terápia segít a magatartásproblémás gyerekeknek, önismeretet ad a felnőtteknek, és részben akár a szülői szeretet hiányát is kompenzálja.”
Ön mit érez, amikor olyasmit lát az interneten, hogy pl. van egy túlélő macska, aki a többi beteg állatot próbálja meggyógyítani? – Azt érzem hogy SZERETEM AZ INDEXET amiért végre világjobbító híreket közölnek, és igenis lehet fokozni, mégpedig ott ahol az ember a legkevésbé várná, a Velveten:
Nem jó nagyon egyedül lenni a világban: "Hosman Ádám a darbukáról, a főzésről, és arról, hogy miért nem szabad elszigetelni magunkat. Sorozatunkban hétköznapi embereket mutatunk be, akik mégsem hétköznapiak." – Megint egy cikk ami miatt szerethetem őket, ha még sok ilyet hoznak le, ki tudja, még az Olvasnivalók rovatba is be fognak férni...és úgy néz ki, be fognak:
Csak akkor töltse ki ezt a kvízt, ha szarik mindenre: "Az összes celebre, hogy ki kivel mikor és mit csinált. És nem is érdekli a válasz. Mert ön leszarja. Az összeset." –  ÉS JESSSZ, eljött a LESZAROM reneszánsza, szerelmes vagyok a posztolóba :) A legjobb persze az lenne ha AZ EGÉSZ INDEX-SZERKESZTŐSÉG FELVENNÉ A RÓMAI KATOLIKUS VALLÁST hétfőre időzítenék ezeket a kvízeket (meg persze ha Zepet és a többi velvetes kommentelőt visszamenőlegesen is rehabilitálnák), meg ugye a felkiáltójeles leszarom csak kivételes esetekben jár, de ne legyünk telhetetlenek, ez egy kis lépés a nagy igazságok felé, csak le ne térjenek a LENINI világosság felé vezető útról! GO INDEX GO!!! <3


VASÁRNAP, MÁJUS 24.:
RÁ SE RÁNCOK!

0

A barátság vonalán

Talán érdemes:
A retekklubb a nevéhez méltó módon egy Adam Sandler-baromsággal kezd nyolc előtt tíz perccel, amiben barátunknak valóra váló Esti mesékkel kell megküzdenie, azokkal amikkel addig nővére gyerekeit altatta el. Természetesen a rejtett mondanivaló az ember tudatalatti problémáinak manifesztálódása a valóságban, amivel addig nem riogathatjuk a kisebbeket míg meg nem oldottuk őket. Akármilyen mély tartalma is van, én biztosan kihagyom. A rivális kanális (TV2) egy magyar romantikázást dob be 22:35-kor. A Swing mintha Turné és a Priscilla keveréke lenne: három nőből egyetlen vokálcsapatot verbuvál egy visszavonult énekesnő, hogy aztán egy transz-sekszuális menedzser körbevigye őket egy balatoni nyári turnén, ahol a pénzkeresés mellett az élettel járó kérdések is fölmerülnek. Bár hadilábon állok a mai magyar mozival, azért itt is vannak fokozatok, árnyalatok, ez például a még úgy-ahogy nézhetők közé tartozik. De nem nekem, mert:

Ajánlott:
A Filmbox Family a változatosság kedvéért egy nem családi, inkább elgondolkodtató produkcióval rukkol elő nyolc után öt perccel: a Ráncok az egészestés rajzfilmek közül a nemgyereknekvaló-félék alfajába tartozik, témája az öregedés, annak is az utolsó előtti (?) stádiuma, az idősek otthona. A múlt hétre is jutott egy alzheimeres, mára is fog, de a rendező Ignacio Ferreras nem a vidámabb vége felől fogja meg a dolgot, ugyanakkor a végkicsengés hasonló mint az egy héttel ezelőtti izlandi műnél: a nézőnek úgy magyarázzák el a szeretet és a megértés fontosságát hogy nem erőltetik. Itt az otthon többi lakója próbálja Miguelt szinten tartani, nehogy végérvényesen berakják a magatehetetlen vegetálók közé. Mi is marad még mára?

Vér, vér, VÉR!!4! négy!! rovat:
Filmbox Plus, 22:35: Véres barátság – Újgazdag holland kölykök meg a közéjük vágyó szegényebb srác az előbbiek házában lazulnak és élvezik a nyarat, mellékesen még egy korukbeli szökött bűnözőt is rejtegetve, akik előbb él, majd viszaél a helyzet adta lehetőségekkel. Egyszernézős thriller. A Cinemax 2-őn lesz még egy hasonlóan kifinomult című amcsi horror kicsit a Köd nyomvonalán, csak itt zátonyra futott hajósok helyett leölt indiánok túlvilági bosszúja éri el a varázslójuk által megátkozott telepesek Vérvonalának kései leszármazottait (akik természetesen hozzák az amerikai fiatalok összes közhelyét, egész odáig hogy elmennek bulizni egy gyanús kalyibába). Hajnali egy előtt húsz perccel már úgyis mindegy, akkor már úgyse akar az ember fia aludni...

A seksz, a szipu rovat:
Hoppá! – Hoppá: szexuális zaklatással vádolják Robbie Williamst és feleségét: „Egy kirúgott alkalmazott indított pert, állítja, a popsztár felesége meztelenkedésével zaklatta.” – Megvolt neki pucéran Robbi Williams felesége és ezért perel? Vagy a tag ennyire hülye, vagy a nő ennyire ronda, mások kemény pénzeket fizetnének hogy lássák egy popSTÁR csupasz feleségét :DDD
18+ Romantikus pornó? Igen, van ilyen. – Még ha van is ilyen, akkor is DO NOT WANT!!! Mi lesz a következő, az alkoholmentes sör vagy a dohánymentes cigaretta?! ÉBERSÉG!!!!
Luxus sírószobát bérelhet Tokióban: "Csak 23 ezer forintba kerül az egész éjszakás sírás, de cserébe luxus papírzsepi várja." – Ezek szerint akkor a Rákóczi téren is anno sírófülkék működtek, ezt jó tudni, de akkor minek vonaglott ott az a sok meztelen csaj? o_O
Norvégiából indulhat a pszichedelikus drogok reneszánsza: "Egy norvég házaspár szerint a pszichedelikus szerek csak azért veszélyesek, mert most teljesen ellenőrizetlenül állítják elő őket. Oslóban hamarosan el is kezdik az MDMA és a pszilocibin orvosi célú gyártását." – ...és b+ ezeknek gyereke van, nem veszi el tőlük az állam. Nade csak rajta, aberrált nyomorultak, van még pár évetek a saria bevezetéséig :DDD
Brewing Bad: lassan ránk virrad a házi herointermelés kora: „Az elmúlt hónapokban kiderült, hogy egyszerűen élesztőt használva elvileg lehetséges cukorból morfint előállítani - onnan pedig már csak egy lépés a heroin. A folyamat nem bonyolultabb, mint az otthoni sörfőzés.”ÉDES FASZOM, meddig nyomatjátok még ezt a felvilágosítást? Nem elég a sok pancsolt szar, a krokodildrog, a fürdősó és a szintetikus kannabisz, most tippeket adtok az otthoni heroingyártáshoz is?!
tasz – Titkolja az állam, hogy mik a kábítószerek kockázatai – Marha „jó” ez a cikk is, szinte sugallja hogy ez egy eltúlzott probléma, valójában minden drog jó, értem, csak a csúnya kormány próbálja az ellenkezőjét bebizonyítani... Nap kommentje 1.:

Kisebbség 2015.04.28. 20:50:39
Éljen, mindenki használjon minden szart, és eljő a Kánaán.

Állítólag úgy kell csajozni, hogy két-három másodpercre meg kell szorítani a lány haját, és úgy szimatolni – Nem, úgy a tetvességet kell ellenőrizni, ami szintén nem árt egy kölcsönös bizalmon alapuló tartós kapcsolat előtt!!4
szép karrier – Most pucéran kertészkedik, pár éve felgyújtotta a pasija furgonját – Most képzeljük el ugyanezt fordított felállással. Nem megy? Nekem se...
élet - Elképesztő, amit ez a férfi több ezer meztelen emberrel csinál – Férfiakkal is? Nem lesz ez így jó, gyerekek!!!!
Nudista 18+ - Meztelen lányok a Lánchídnál! Minden pasi örömére – Köztudottan imádom a pornót, de ezen azért kiakadtam. Tényleg „mindenki örömére”? Ez nem közszeméremsértés? Nincs erre egy törvény? Fényes nappal csupasz csöcsökkel-pinával lehet mászkálni Budapest közepén aztán meg blogot írni róla? Nap kommentje 2.:

Nancsibacsi 2015.04.26. 07:32:49
1. Rendőrség hol volt? Trafizás jobban fizet?
2. Mi ez a szexizmus kérem, hogy őket nem jelentik fel, és ítélik el, hiszen SZATÍROK. Ott a képeken az arcuk - tessék szépen kikérni a facebooktól az adataikat, és rács mögé velük.
A liberalizmus rossz. A fenti ábra mutatja miért rossz: mivel csak a saját nézőpontját vizsgálja, a társadalom nézőpontját pont leszarja. Ha egy 6 éves kislánnyal mondjuk arra bringázott a szülője, akkor hogy a p.csába magyarázza meg a gyereknek, hogy a nénik hülyék, és nem ez a követendő minta? Gondolkozzunk már emberek minimálisan felelősen. Béreljetek ki egy sportcsarnokot, vetkőzzetek le, és dugjon meg mindenki mindenkit - leszarom. De közterületen NE!

...és úgy tűnik ez a pucérkodás ragályos:
Kórházba vitték a meztelen nőt: „Órákig ádámkosztümben mászkált Budapesten. (...) Olvasónk szerint a meztelen nő a 4-es villamoson a Boráros tértől utazott az Oktogonig, utána eltűnt. A nő a Blikk szerint feltűnt Csepelen is, a Facebookon pedig a Nyugati téri aluljáróban készült kép terjed el róla. A képek alapján csupán egy nyakláncot viselt a hölgy, és órákon át bolyongott meztelenül a városban. (...) A képek alapján a nő nem tűnik bedrogozott, meztelen őrjöngőnek, láthatóan egészen nyugodtan viselkedett. Az is elképzelhető, hogy valamilyen performance-ot adott elő.” – Ja, ez nagyon valószínű, pláne Európa pornófővárosában.
Előállították a rendőrök Budapesten pucérkodó rejtélyes nőt: „Állítólag tök normálisan viselkedett, mint bármelyik másik utas, csak épp ruha nem volt rajta.” – Ja, ettől eltekintve tök normális volt... KÖZSZEMÉREMSÉRTÉS, mond nektem valamit nektek ez a fogalom, b+?! Komment a Blikkről:

kicsinyúl  2015-05-21 09:19:45 #13
A 16 ezer Ft-os BKV-s bírságot is csapjuk már hozzá a büntijéhez, mert nem nagyon látok nála se jegyet, se bérletet.....

Semmi különös, csak Kelly Brook meztelenül napozik – Na ő viszont sétálhatna meztelenül, de nem az utcán, inkább itt nálam a lakásban :DDD Viszlát hétfőn!

 

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés