2015. 06. 06.
Szerjózsát minden irányba! (jún. 6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szerjózsát minden irányba! (jún. 6-7.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 6.:
LEVI A TÁVOLBAN

0

Önnek az orra...nem is olyan nagy.

Talán érdemes:
19:10-kor egy jó hosszú és elég közhelyes családi akciófilm a retekklubbon ami (az alapul szolgáló, nem szöveghűen feldolgozott könyvvel együtt) egyszerre lop a Penge,-és az Indiana Jones-univerzumból, főhőse egy szuperképességekkel megvert-megáldott kiscsaj, akire a szokásos őrzővédő-project hárul. A Végzet ereklyéinek Csontvárosa az emberekkel együttélő természetfeletti lényekkel benépesített New York (ezt lopták a Pengéből), a kulcs pedig egy kehely (ezt meg A GYALOGGALOPPBÓL Spielberg és Lucas régész-kalandorától). Max. egyszernézős. Nyolckor vár minket a ruszki rögvalóság a Cinemaxon egy díjakkal elhalmozott kemény drámával (Leviatán), ami csak megerősíti a bennünk élő előítéleteket az orosz korrupcióról és az erősebb kutya előjogairól: egy bunkó helyi kiskirály szemet vet egy sikeres vállalkozó autójavítójára, és előbb szép szóval tesz neki egy visszautasíthatatlan ajánlatot, majd egyre erőszakosabban követeli ami – szerinte – jár neki.

Talán ismétlés, biztosan ajánlott:
Nekem úgy rémlik hogy a Cyrano de Bergerac 1990-es verziója voltmár, de a negyven évvel azelőtti még nem, márpedig negyed kilenckor ez van soron az M3-on, itt José Ferrer a hendikeppjéből rímeket és előnyt faragó kardforgató. A történetet remélhetőleg mindenki ismeri (még az is aki nem olvasta), és bár ma már kicsit idejétmúltnak tűnhet az a romantikus, mindent-a-semmiért hozzáállás amivel Cyrano a feléje közömbös hölgy kegyeihez egy fiatal bugrist segít hozzá, mégis valahol mélyen mindannyian vágyunk arra hogy olyan frappánsan tudjunk visszavágni a minket ért sértegetésekre fegyverrel vagy szóban, mint ahogy ő teszi (az meg szinte mellékes hogy Sinkovits Imre hangján teszi mindezt).

Ismétlés, de Sigourney Weaver rovat:
...avagy mit tegyünk, ma egyből és egymás után kétszer is szerencsénk lehet hozzá, de egyszer sem korai időpontban: előbb (23:40-kor) a lassan hagyománnyá váló Alien-ismétlést kapjuk a Viasat3-on a Bolygó neve: Halállal, nekem kb. eddig volt hiteles a széria, nem kis mértékben azért mert itt teljesedik ki a legutóbb is emlegetett anyatigrisség, pedig ezúttal Ripley-nek egy igazán méltó női ellenfél is jut a királynő képében (azt viszont hogy a másik hozzáillően kemény női karaktert, Vasquezt kinyírják, sosem fogom megbocsátani). A Duna TV a kevésbé emlékezetes, de még mindig fogyasztható Tökéletes másolatot adja 01:40-kor, ami a Bárányok hallgatnak és a Hetedik vonalán halad, ráadásul magyar vonatkozása is van (a nem MSZP-s!) Kovács László operatőri munkája miatt. Annyiból párhuzamba állítható a múltheti Törvénytisztelő polgárral, hogy itt is a börtönből dolgozza ki az egyik (de Clyde Sheltonnal ellentben egyértelműen negatív) szereplő a terveit, viszont már külső segítő valósítja meg. A legnagyobb ötlet talán a Police-dalszövegrészlettel való üzengetés, ettől eltekintve korának terméke, az akkori sorozatgyilkos-mániát igyekszik meglovagolni egy olyan „főhőssel”, aki más sorozatgyilkosok munkásságát másolja. Hiába, őket már húsz éve elérte a remake-láz :DDD

A „zene”, a szipu rovat:
lángoló 18+ Szétszabdalta a drón az énekest!: „Enrique Iglesias koncertjén vér fröccsent az első sorokra is.” – Bár ott tartanánk, de sajnos szó sincs ilyesmiről, csak egy kicsit megvágta az ujját. Pedig már kezdtem reménykedni...:(((
randi – George Michael rettegett, hogy hűtlen partnere miatt AIDS-es lesz: „7 elképesztően jó dal, amiről bizonyára nem tudta, igazából milyen meredek szituációról szól.” – Már megint ez az indexes múlt-átírás, ezeknek semmi sem szent! GEORGE MICHAEL NEM MELEG, soha nem is volt az, ő csak szereti a zenét! Mi lesz a következő, Ru Paul-t vagy Lady Dömpert megvádolják azzal hogy valójában nem is nők hanem férfiak?! Csakazértis sempre ÉBERSÉG!!!
Ilyen videóklip eddig nem volt, és lehet, hogy jobb is volt ez így: „Tim Commerford korábban a Rage Against The Machine basszusgitárosaként volt ismert, most egy Future User nevű lényegtelen együttest vezet. A lényegtelenséget ő is érezhette, mivel egészen váratlan húzással dobta fel az együttes új klipjét: az nemcsak hogy Commerford gerincműtétéről szól, hanem konkrét felvételek is vannak benne a beavatkozásról.” – A hülyéje, remélem hamarosan agyműtétje is lesz, ez is inkább zenére gyúrna a "látvány" helyett :SSS Mekkora vicc, a RATM anno ezt a full kommunista vonalat nyomatta, de már ők is "lényegtelenek" ahogy a Chumbawamba is, ennyi maradt nekik meg a horrorklipek :DDD
Rec18+ Mit szopik a malacka?: „Szex, erőszak, maszturbálás, vér: ez nem gyereknapi cukivideó, sőt.” – De azért a biztonság kedvéért csak gyereknapon rakjátok ki, csakazértis ilyen szöveggel. Köszike index, köszike recorder, azt is hogy kétszer is lenyomjátok a torkunkon:
lángoló gitárok 18+ Betegebb még a Rammstein­nél is: „Till Lindemann megalkotta az angolul éneklő Rammsteint.” – Ez is úgy kellett nekünk, mint üveges tótnak a hanyattesés. De sajnos még másodjára sem beteges, inkább csak igénytelen:

Lucretia/My Reflection 2015.05.29. 15:20:52
Nem hittem volna, hogy valaha ilyet mondok, de ennél még a Pussy is jobb volt. De lehet, hogy még a Postás Józsi is.

18+ muffin - Videóklipben nyalják Stoyát: „Pár éve Amanda Palmer egyik videóklipjében szerepelt Stoya, most pedig egy újabb felkérésnek tett eleget a népszerű pornós (...). Stoyát Adanowsky először kinyalja (...), majd közösülnek, és a pornósztár ejakulál is - természetesen nem igazából, hiszen a szex most csak szimulálva van a kamerák előtt. De attól még biztosan sokan irigylik a 35 éves zenészt.” – Nincs rá túl sok okunk, mivel úgy tűnik ezzel a „művével” vett egy csak oda-jegyet a pokolba, ahogy a vele foglalkozó második hírből is kiderül:
recorder +18 – Végigdugják a klipet: "Nyers húst is esznek és nagyon rossz helyre dugnak egy feszületet." – Jaj, vajon hova tehetik a keresztet, én úgy izgulok ezeken a kortárs "zenei" videoklipeken! Bizony mondom Béláim, egy új Kulturális KAMPF Megújhodás tanúi vagyunk, Zenei Forradalmak törnek ki minden percben a Zelnyomó Kereszténység ellen, amiről az Úttörő Blogok szerencsére tudósítanak minden Elnyomott Netezőt!!44!! – "18+ Mehet a feszület a popsiba: (...) Alejandro Jodorowsky fia évek óta színészkedik apja mellett, illetve zenei karriert is indított Adanowsky nében (...) új videójában egy pornószínésznővel szexel (...) Az előadó és a kap Stoya szereplésével készült kisfilm a két karakter huzavona párkapcsolati huzavonáját jeleníti meg, szinte kizárólag szexszel. Persze nem lehetne Jodorowsky a rendező, ha nem lennének benne olyanok, mint nyers hús evése, feszület popsiba való applikálása és gyémánt szájból szájba adása. Szerencsére nem is veszi magát komolyan a videó, amit elsősorban camp élvezeti értéke miatt érdemes megnézni. A papa büszke lenne." – Nyilván. MAGYARUL: EGYEDÜL A KERESZTÉNYSÉGET LEHET BÜNTETLENÜL GYALÁZNI. Mennyire rohadtul szánalmasak már ezek a „művészek” meg az őket futtató blogok is! Az ISIS naponta pusztít el felbecsülhetetlen értékeket és irt ki városnyi embereket csak azért mert mérsékelt muszlimok vagy vállaltan keresztények, és akkor 2015-ben mindig itt tartunk hogy csak és kizárólag az Európa (meg úgy egyáltalán a civilizált világ) alapjait jelentő vallást kell gyalázni? (Mert ugye ezt "művészi kritikának" senki sem nevezné.) Az is szomorú hogy lassan már a pedofíliát is el lehet adni "művészi" csomagolásban, az Okos Újságírók majd biztos azt is megmagyarázzák hogy csak "camp" meg "nem kell komolyan venni". Félretéve a szar vicceket, a cikk természetesen megy a recorder legszánalmasabb húzásainak évvégi össze-gyűjteményébe, meg van egy (azóta sajnos törölt) komment is:

0


VASÁRNAP, JÚNIUS 7.:
100 UFOLK CELSIUS

0

TÖK JÓ EZ A DEVÓ ZENEKAR Furniture folk.

Ismétlés, talán érdemes:
Ha tegnap Rostand, ma Dumas felel a klasszikusokért: éjfél után tíz perccel a kalandregények szerzőjének kalandos életébe nyerhetünk bepillantást a Dunán egy életrajzzal, melyben Gérard Depardieu bújik annak a fickónak a bőrébe akinek pár karakterét már amúgyis eljátszotta és akinek volt egy társszerzője is, bizonyos Auguste Maquet, akiről a közönség szinte semmit nem tud még ma sem, ezen szeretne változtatni a rendező Safy Nebbou amikor bedobja az alkotópáros közé éket verő harmadik pontot (pontosabban egy vonzó nőt, aki Maquet segítségét kéri).

Ismétlés, de érdemes:
...mert annyira régen adták utoljára hogy akkor még a blog sem volt sehol, ez éjjel negyed tizenkettőkor a Bíró és a hóhér, ami egy 1968-as Dürrenmatt-feldolgozás az M3-on, stílusát tekintve elsőre detektívtörténetnek hihetnénk, de ahogy várható, ez csak ürügy a mai fura világ emberi kapcsolatainak bemutatására. Pár név a végére: Törőcsik Mari, Páger Antal és Márkus László. Nézzétek.

Talán érdemes:
Cool TV, 21:00 – A Hunger Games-nak „köszönhetően” még a tőle teljesen különböző alkotásokat is ellátják mindenféle hangzatos alcímmel, így járt a Snowpiercer is, melynek eredetijében nincs semmi olyasmi mint a nálunk hozzátett Túlélők viadala, ami csak annyiban igaz hogy a klímaváltozás túlélőiről beszélünk, akik egy folyton úton levő vonaton utaznak a semmibe és közben közülük páran az emberibb életért viaskodnak, szóval ennyi erővel simán lehetne a címe akár Mészárlás a Trans-Global Expressen is. Itt is nagyon hamar kialakultak a kasztok: a mozdony mögött foglalnak helyet a gazdagok, és hátrafele haladva egymás után következnek az egyre szegényebbek, míg végül elérünk azokig akiknek tényleg nincs vesztenivalójuk, ergo rendszeresen megpróbálnak eljutni a szerelvény legelejére – de még ha sikerül is nekik, vajon megoldódik-e ezzel minden problémájuk?...

Kiemelten ajánlott:
Különös, de szórakoztató hibrid-vígjáték a Cinemaxon, ráadásul emberi időben (nyolckor). Az UFOLKnál elvileg minden adott lenne a csalódáshoz: láthatólag kis költségvetésből készült, hírességek sem szerepelnek benne és egymásnak teljességgel ellentmondó stílusokat párosít (musical, vígjáték, sci-fi) – hogy akkor mégis miért lesz a Földet megszállni akaró idegen sztorijából egy Plan 8-szintű camp-szánalom helyett kultfilm? A kulcsszó a zene: ez téríti el a földönkívülit világhódítási terveitől, annyira hogy letelepszik és innentől ezzel keresi a kenyerét is. Szülőbolygója ezt érthetően nem nézi jó szemmel, csakhogy az utánaküldött „bérgyilkos” még kevésbé van szakmája csúcsán mint az akinek a kiiktatására készül – és a kettős világmegmentés mégis rá meg a célszemélyre vár. A dalok jók (hogy leszinkronizálták-e vagy csak feliratozzák azt nem tudom), a lóbüdzsé éppenhogy erősíti az összhatást, és a sok móka mellé némi bölcsességet is kapunk, kell ennél több? Ugye hogy nem.

Seksz és „film” rovat:
Direkt nem foglalkoztam Cannes-szal amíg tartott csak érintőlegesen, de most hogy végre vége, teljes gőzzel küldhetem el melegebb éghajlatra az összes ottani és nem ottani filmes elmebeteget is:
Nem vagyok jó, és nem vagyok egyedül – ...de legalább őszinte vagy, mert: "A VAN volt 2014 legnagyobb magyar filmes meglepetése: Reisz Gábor rendező Cannes-ban készül a folytatásra. Izzadt öltönyök, telefonjukat nyomogató producerek, értetlen gazdagok." – Na, végre eljutott ő is ahova el kellett érnie:
A szex és a zavarodottság az idei divat: „Kétórás háromdimenziós pornófilm, zavarbaejtő tanár-diák kapcsolat, és a kötelező együttjárás - ezek az idei cannes-i filmfesztivál hívószavai.” – Hú, ezek engem nagyon érdekelnek, már el is égettem a Tornatore-összest, annyira várom eme Zseniális Újdonságokat...NEM.
Martin Scorsese új filmjében valószínűleg nem lesz kokain: "De csak azért, mert egy XVII. századi jezsuita hittérítőről fog szólni, aki elzarándokol Japánba." – Na, akkor viszont biztos lesz benne beteges japán polip-seksz meg yakuzák!!4 Már a címe is megvan: Elvesztettem a jelenlétem Tokyo aljas uccáin!!!
Az igazi filmőrültek itt nyomulnak: „A kedves bácsi egy náci bandavezér, az Isten pedig Brüsszelben lakik.”MUHAHA, hát persze. Ti csak tudjátok! Egyébként ne reménykedjünk mert az Istenes film sem annyira „istenes”:
Egy tök új testamentum kéne: „Persze új apostolokkal, mert akkor a régiekkel együtt kitesznek egy baseballcsapatot.” – ...és lehet még tovább fokozni a blaszfémiát: ”Isten egy köcsög, de a lánya jó fej (...) A Brand New Testament egyetlen hibája, hogy nagyon erősen épít a koncepciójára (...). De a film még így is baromi vicces, végig lehet röhögni mind a két óráját, pedig tele van olyan bizarr dolgokkal, mint a majommal szexelő Catherine Deneuve vagy a halálát női ruhában váró kisfiú.”HA HA VERY FUNNY! MAGYARUL: CSAK A KERESZTÉNYSÉGET LEHET BÜNTETLENÜL GYALÁZNI.
Forró az éjszaka Cannes-ban: „A világ legfontosabb filmfesztiválja mindig élen jár a tabuk ledöntésében, és míg egy-egy nemzetközi mozilánc 18 éven felülieknek való filmet nem tűz műsorára, a Riviéra moziőrültjeinek szeme se rebben egy negyedórás leszbikus szexjelenet, egy arcra pisilés vagy német nyugdíjasok szexszeánsza láttán. Persze szigorúan a művészet nevében. Szerdán éjszaka mutatják be a cannes-i filmfesztiválon Gaspar Noé 3D-s pornográf szerelmes filmjét, a Love-ot, amitől mindenki azonnali klasszikus botrányfilmet vár, de ahhoz, hogy igazán nagyot durranjon, az utóbbi tíz év polgárpukkasztásait is felül kell múlnia.” - ...persze szigorúan a művészet nevében, nyilván, és nem a buta csürhe deszenzitálása miatt, és nem csak azért mert a sok aberrált „művész” egymásra licitál azon hogy ki tud nagyobbat és büdösebbet szarni a zongorába: „itt nyert Arany Pálmát (a mai mércével kifejezetten szolid) Szex, hazugság, videó, itt ünnepelte álló ovációval a közönség a tízperces, vágás nélküli megerőszakolás-jelenetet tartalmazó Visszafordíthatatlan-t, itt mutatták be nagy sikerrel Cronenberg autóbaleset-fétises klasszikusát, a Karambol-t, és itt kapta telibe Chloe Sevigny rendezője-főszereplőtársa, Vincent Gallo hímtagját a minden idők egyik legrosszabb versenyfilmjének tartott The Brown Bunny-ban.” – Állva ünnepelt megerőszakolás, totálplánban mutatott felláció...nagy művészek ezek annyi szent, egy Hitchcock, egy Fellini, egy Spielberg a fasorban sincs hozzájuk képest :DDD – „A Shortbus-ban az az igazán érdekes, hogy hiába tartalmaz irtó durva és meghökkentő szexjeleneteket, ha ezen túltesszük magunkat, egy nagyon kedves, jó hangulatú és életigenlő szexkomédiát kapunk. Persze ehhez túl kell esni például az első jeleneten, ahol a főszereplő fiú (Paul Dawson) leszopja saját magát. A szereplők élesben, testdublőrök nélkül vállalták a szexjeleneteket, és szinte minden pornófilmes felállás sorra kerül, de egyértelmű, hogy John Cameron Mitchell nem sokkolni akart, hanem őszintén, tabuk nélkül beszélni a szexről.” – Így igaz, nyilván csak ez lehetett a célja! Én hiszek a médiának!44! négy !
Ilyen durva filmplakátot még sosem láttunk: „Csak 18 éven felüliek kattintsanak, szóltunk!”MAGYARUL: gyorsangyorsan, idegyertek, gyerekek, nézzétek, mit mutatunk nektek!!

kokovandor87 2015-04-26 16:55:00
A mai világban ez már nem hír. Lassan semmi sem lesz az. :/

Három nyelv is elfér abban a szájban: „Alig több mint két hét van hátra Gaspar Noé új botrányfilmje, a Love cannes-i premierjéig. A háromórás pornográf szexmaratonhoz most új plakát érkezett, illetve befutott az első jelenetfotó is a filmből. Az egyiken izgága nyelvek, a másikon burjánzó női fanszőrzet látható.” – Ez a baj ezekkel a fesztiválokkal, jön egy jóllakottt, túlfizetett idióta mint legutóbb Lars von Trier, csinál egy "művészpornót" és a sok ostoba rendező csaholva rohan utána a kritikusok lelkendezése közepette:
Az arcunkba élveztek, és jó volt. A 3D-s művészpornó szép, tele van spermával – Köszönöm, maradok az echte pornónál, ez meg meghagyom a perverzeknek :SSS Nap kommentje:

Leone_510 2015.05.22 17:27:01
...és persze senki nem meri majd azt mondani, hogy mekkora szenny ez mert akkor kiderül, hogy Ő NEM ÉRTI hiszen ez MŰVÉSZET , majd idővel telesírja a netet, hogy nem tud megélni pedig mekkora művész ő

 

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés