2015. 06. 08.
A nosztalgia esete tótmarival (jún. 8-9-10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A nosztalgia esete tótmarival (jún. 8-9-10-11.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 8..
A VELÜNK ÉLŐ FOSBÚK

0

Minek neveljelek?!

Ismétlés, talán érdemes:
Cool TV, 21:10 - Tetszik, nem tetszik, a fosbúk már velünk él és és sajnos egy darabig fog is. Addig is amíg összeomlik, vigasztaljuk magunkat a Közösségi hálóval ami úgy-ahogy korrekten mutatja be a Bill Gates és Steve Jobs utáni harmadik főnerd világ elleni bosszúját, egy olyan, látszólag baráti kapcsolatok építésére való felületet ami valójában a magánélet felszámolásáról szól. Mindig elmondom, most is el fogom: nincs annál beszédesebb tény hogy a film elkészülte után az alkotók közül többen is töröltették magukat.

Talán érdemes:
Nyolckor egy so-so dráma a Cinemaxon, melyben Lady Franklin (Sarah Miles) nem tudja feldolgozni férje elvesztését: nyugtatókba, leszboszi kapcsolatokba és más ilyenekbe menekül és közben egyre többet beszélget az autóját vezető alkalmazottal (leginkább a hátához, mivel utazás közben azt látja belőle a legtöbbet). A sofőr ebből egyre inkább azt szűri le hogy kezd másfajta kapcsolatba kerülni úrnőjével, ám amikor kiderül hogy erről szó sincs, a film újabb fordulatot vesz, hogy itt már ne a gyászról, hanem a kapcsolati lehetetlenségről és az afölött érzett dühről szóljon (őszintén, azért nincs túl sok esély két ennyire más osztályhoz tartozó ember esetében!). A Lady sofőrje igazából a Driving Miss Daisy ellentettje, nem csak pesszimista történetével de azzal is hogy nem igazán szerethetőek sem a szereplői, sem pedig maga a film. Franklin után Lincoln a Film+-on 20:40-kor, ebből az autóból irányítja ugyanis az ügyleteit Mickey Haller (Matthew McConaughey újra ügyvédbőrben), aki ezúttal végleg szeretne betörni a tárgyalótermekbe és az eddigi filléres ügyek után elvállalja egy emberöléssel vádolt aranyifjú védelmét (Ryan Phillippe bizonyítja hogy a pályakezdő nyálas szerepek másik oldalát is el tudja játszani), ám lassan rá kell jönnie arra hogy csőbehúzták, így döntenie kell: mennyi az Igazság ára, és mennyi a szakmai becsületéé? Közben lesz még egy kis világjobbítás is 20:20-kor a Filmbox Family-n a Levélíróval, aki vadidegen embereknek küldözget motiváló üzeneteket, így egy lánynak is, aki felkutatja a titokzatos jóakarót... Én is gondoltam hasonlóra de mivel nem tudok pozitívan gondolkodni, ezért inkább arra specializálódnék hogy mindenféle politikusokat meg hírességeket küldök el a fenébe. Bár végülis valahol most is ezt csinálom...

Nem ajánlott:
22:25-kor újra csúcsra jár a gender, ezúttal a Filmbox Plus-on: a Gyomvirágok ravaszul nem a jelenben játszódik hanem a még Norvégiában is sötét ötvenes években, ahol egy vaskalapos (= heteró-sekszuális és hagyományokhoz ragaszkodó) házaspárnak hermafrodita gyereke születik (nyilván ez a sors büntetése!44 négy stb.), a gond csak az hogy se orvosilag, se nevelésileg nem tudják eldönteni mi legyen belőle (bezzeg 2015-ben már nincs ilyen gond, ma már az egyértelműen fiú,-vagy lánygyermekeket is semlegesen tartják, hát majd eldöntik mik akarnak lenni ha felnőnek). Hogy teljes legyen a multikulti, a rendező bedob még egy albínót is (hol voltak még 1951-ben az afgán-szír-stb. menekültek!), meg egy iskolai színjátszókört ahol főhősünk végre önmaga lehet, de még ez sem gátolhatja meg a szülei elleni bosszút. Annyira szép, más és könnyekig megható, hogy szinte el sem hisszük hogy igaz. Nem is az.

Hétfő? #LESZAROM.
Na, ezért szar celebnek lenni – ...meg azért is mert hétfőn mindegyiknek jut némi LESZAROM. Kezdjünk is neki, először jönnek az oldschool leszarások, aztán szokás szerint bonyolítjuk:
+ ágaskodó mellbimbó - Mindannyiunk kedvenc ribanckodó színésznője megint bugyibanLESZAROM.
Zoe Kravitz iszonyú jó csaj ebben a bikininek már alig nevezhető bikiniben – Engem ugyan nem hat meg: LESZAROM.
Sztárok, akik bátran bevállalták: "Brad Pitt platinaszőke, Leonardo DiCaprio szétverte a hotelszobát." – Bátran bevállalom hogy mindet LESZAROM.
a nap kérdése: Gillian Anderson most mellbimbót villantott vagy sem?: „Talán mellbimbó, talán optikai csalódás, mindenesetre Gillian Anderson így is, úgy is remekül nézett ki.” – Így is, úgy is LESZAROM.
VV Zsófi nem hagyja abba a mellmutogatást – Én sem hagyom akkor abba a leszarást: LESZAROM.
<3 <3 <3 - te jó ég! - Clint Eastwood fia egyszerűen tökéletes - Nem, a tökéletesség még mindig én vagyok, őt meg LESZAROM.
soha nem jó semmi - Anorexia: durván beszóltak a világ legjobb nőjének: "Michelle Keegan a többség szerint anorexiás. Döntse el inkább ön!" – Döntöttem: én a teltkarcsú nőket szeretem, Michelle Keegan-t LESZAROM, és hogy ki a világ legjobb nője arra meg még visszatérünk.
Több fontos dolgot is rosszul csinált eddig – LESZAROM, this is how I roll, bitch!!4
csak a szokásos – Emily Ratajkowski kádban, meztelenül hajolt be – Csak a szokásos: LESZAROM.
Így forgat Tom Hanks Budapesten – Én meg így SZAROM LE.
Prominent – James Franco kakilásra buzdít: „Egy szál alsóban és eltorzult arccal magából kikelve üvölt a WC-n.”ÍGY KEZDŐDIK EGY IGEN DURVA KÉTNAPOS SZORULÁS LESZAROM.
galéria – Ez a mell bizony éppen kiesni készül – Ezt bizony LESZAROM :)
Vajon melyik pucér testrészét mutogatja a brazil seggkirálynő?: „Indianara Carvalho, aki hivatalosan is Brazília legszebb seggével rendelkezik, időről-időre megmutatja a legbecsesebb testrészét.” – Időről-időre LESZAROM.
Velvet – Kylie Jenner a seggét és a biztonság kedvéért a melle alját is kilógatta – A biztonság kedvéért LESZAROM.
hurrá +18 Tök pucérra vetkőzött Mihalik Enikő – LESZAROM.
Mihalik Enikő két magazinban is egész sokat megmutat a melléből: „A magyar szupermodell két nagy magazinnak, a francia Marie Claire-nek és az amerikai Harper's-nek is címlaplánya lesz a nyáron.” – A 444-en is LESZAROM, egyébként meg:

Mojzes Péter • 2 órája
A "melléből" Hhhhaaahahhhaaahahahahaha ÉRTED??? A MELLÉBŐL!!!

repülőből hullt alá – Szareső vetett véget a születésnapi bulinak – Én még a szülinapokat is LESZAROM:
Angelina Jolie 40: "Képviseli a menekülteket, jótékonykodik, hat gyereket nevel, miközben folyamatosan az élvonalban van színésznőként és rendezőként. És ez még csak az első negyven év. Mi jöhet még?"BOLDOG SZÜLINAPOT, BOLDOG SZÜLINAPOT, BOLDOG SZÜLINAPOT PITTNÉ JOLIKA, BOLDOG SZÜ-LI-NA-POOOOT az, hogy LESZAROM.
Beyoncé segge odatapadt az üveghez: „Úgy pucsít, mintha már nem lenne többé holnap.”ILYEN AZ AMIKOR A ’LIKE NO TOMORROW’ ANGLICIZMUST MEGPRÓBÁLJÁK MAGYARRA ÁTÜLTETNI ÉS NEM SIKERÜL NEKIK LESZAROM.
Will Smith fia ruhában bálozott - Én abban szoktam ha meghívnak, mi ebben a hír? o_O - "Mármint egy olyan ruhadarabban, aminek szoknyarésze is van. Tudja, RUHÁBAN."MÁRT MEGINT ÚJABB ANGLICIZMUST (’DRESS’) PRÓBÁLNAK RÁNKERŐSZAKOLNI LESZAROM.
Velvet - Rita Ora melltartóban szexiskedik az új klipjében - LESZAROM.
Nicki Minaj mellei megint ellepik a monitorját: "Az énekesnő megint nem fogta vissza magát, úgyhogy mi se tarthatjuk vissza az új képét." - "ÉNEKESNŐ", LOL ez esetben én sem tartom vissza és LESZAROM.
Lady Gaga pucér szaunázós fotót posztolt: "Fontosnak gondolta, hogy megossza a világgal, hogyan infraszaunázik." – Fontosnak gondolom megosztani veletek, hogy LESZAROM.
villantás – Az 51 éves énekesnő punciig sliccelt ruhában ment az utcáraVISSZA FOGJUK SÍRNI MI MÉG MADONNÁT, VAN EGY OLYAN ÉRZÉSEM LESZAROM.
Jennifer Lopez ismét közel meztelenre öltözött: "Mindent megmutat magából, amit csak lehet." - Mindenét LESZAROM amijét csak lehet!
Kesha zöld hajjal, bugyiban villantott seggetÉRTHETŐ, ZENÉLNI NEM TUD, HANGJA MEG NINCS simán csak LESZAROM.
viccelődünk - Szavazza meg, mi legyen Kardashianék második gyerekének a neve!: "Benne lestz indenkinek azonnal eszébe jutott, mikor meghallotta, nagy hírt." - A második mondat értelmezéséhez még nem ittam eleget, névnek meg mondjuk javasolnám a LESZAROMot.
Nem lehet elhanyagolni a tényt, hogy biszexuális – Nem lehet nem leszarni, mivel magánügy. LE is SZAROM ^^
Így kérleli a bírót a drogkereskedő, hogy ne ítélje életfogytig tartó börtönre – Én meg így SZAROM LE, ítéljék halálra mint a többit osztjónapot.
A muslicák, a hangyák és a pókok is félnek: "Elég, ha megjelenik a fejük felett egy árnyék, már be is rezelnek szegények. Ön hányat gyilkolt meg?"LESZAROM, nehogy már nekem legyen bűntudatom amiért nem fogadom őket tárt karokkal!
Labancz Lilla kinézetére nincsenek szavak: "Az Álom.net főszereplője lepukkant környezetben, latexben pózol." – A magyar a világ egyik leggazdagabb nyelve amiben mindenre vannak szavak, de tényleg mindenre. Amire a magyar nyelvben nincsenek szavak, az nem is létezik. Miért mondom el mindezt? Csak mert erre is van egy jól bevált szavunk: LESZAROM.

 

KEDD, JÚNIUS 9.:
ANTISOCIAL NETWORK

0

Koszveszély!

Ismétlés, de ajánlott:
Duna TV, 21:25 – Walter Matthau és Jack Lemmon together again a Furcsa pár 2. részében – eltelt harminc év az eredeti verzió készítése óta, stílszerű át hogy Neil Simon is visszatérjen megmutatni hol tartanak most se veled, se nélküled-hősei. Ahogy a Szomszéd nője valamelyik részében, itt is a gyerekek házassága áll a középpontban, ide utazik a két fickó. Bár az ilyen kései felmelegítések magukban hordozzák a buktát, de mind Simon, mind színészei topon vannak: szerethető road movie-t kapunk összetartozásról, családról és egyéb emberi értékekről.

Talán érdemes:
Valaha réges-régen egy messzi-messzi galaxisban Vincent Gallo még rendezni is tudott, nem csak botrányt kelteni. Erre emlékeztet minket 23:45-kor a Filmbox HD egy 2001-es alkotásával (Jobbulást, Bobby!), amiben egy hirtelen szerelembe eső tévériportert alakít aki képtelen elszakadni volt csajától – vagyis megint kicsit debütje, a Buffalo ’66 árnyékába húzódott vissza. Nagy ugrás időben-témában: hajnali kettőkor megint spagettiwestern a Dunán Robert Hossein rendezésében és főszereplésével (nem kisebbítve persze Michele Mercier vagy Guido Lollobrigida érdemeit). Klasszikus bosszútörténet a Temető fejfák nélkül, amiben egy asszony kérésére egy titokzatos idegen lát neki igazságot szolgáltani a nő férjét megölő bandának, csak sajnos emberrablással kezdi. Fennmaradni emiatt úgysem fog senki, de azért csak vegyük fel.

Horror rovat:
Tízkor fut be az első versenyző az AMC-n, megidézve a minap adott Social Network-öt: itt egy Közelebbről Meg Nem Nevezett Közösségi Oldal rejt el tudatalatti üzeneteket a látogatói magához láncolására, csak a programozás balul sül el, ugyanis a tagok mutálódnak és közveszélyesek lesznek. Egy szilveszteri házibuli vendégei viszont túlélik az eseményt – kár hogy csak a netről és a tévéből szerezhetik az információkat. Igen, kitaláltátok, az Antisocial egy egy helyszínen játszódó B-movie ami nem csak hogy bőven merít másoktól (Pulse, The Signal), de a fő gond a prédikálós tanulság ami még az olyan faszbúk-gyűlölőknek is unszimpatikus lesz mint amilyen én vagyok. A műfajnál (és sajnos a színvonalnál) maradva féléjfél után öt perccel egy már kifejezetten gyenge 91-es darab vár minket a Filmboxon. A Popcorn az a fajta nevéhez hű instantság amit egyedül az eredeti Üvöltés színésznője, Dee Wallace miatt érdemes „megkóstolni”, meg talán az ilyen-olyan utalásokért: pár diák mini-horrorfesztivált rendez, a főszereplő azonban egy valódi sorozatgyilkos lesz aki a maga régi hagyományait elevenítené fel másfél évtized elteltével.

Kis hírek a nagyvilágból:
Fapadosinfo - Nyolc érv egy ciprusi nyaralás mellett!: "Ciprus nem a legszebb sziget, mégis odavagyunk érte." – Mondok egy érvet ellene: nincs rá pénzem.
Ma ünnepli az ország Trianont: „Lányoknak fehér blúz, fiúknak sötét nadrág. Nem sportcipővel!”Nem, "kedves" 444, csak TI „ünneplitek”, mi megemlékezünk róla, bár a különbséggel nyilván tisztában vagytok csak jó szeretitek fullba nyomni a detahót ^^
18+ élet – Ön bírja a boncolásos fotókat? Most kiderül: „10 egyre durvább kép híres és nem híres emberek boncolásáról. Gondolja meg, hogy kattint-e!” – Én már hozzáedződtem ezekhez, de azért elég nagy geciség volt ezt így címlapra tenni :SS
jános kórház – Tönkrement a hullaház hűtőrendszere, elég büdös van: „Hat napja romlott el a hűtőberendezés a János kórház patológiáján azokban a kamrákban, ahol az elhunytak holttestét tárolják.”AZ SEMMI, DE MÉG A SÖRÖM IS MEGMELEGSZIK KÖZBEN Ja, hogy ez nem nálunk van? Ez esetben nem szóltam.
Japán hivatalosan is elismerte Godzillát, mint tokiói lakost: "Godzilla mostantól japán állampolgár, sőt Sindzsuku-kerület nagykövete!" – Most persze lehet röhögni, de vegyük észre hogy nem az a durva hogy legitimizálták az óriásgyíkot. Nem, a durva majd az lesz amikor szavazni fog meg utazó nagykövetet csinálnak belőle!!!
Baukó Évát nem fizették ki, úgyhogy nagyon idegesSZEGÉNY! Biztosan ő is keményen megdolgozott érte! Komolyan, fogok ilyen keményen dolgozó kisemberek-rovatot nyitni...
napi vagány - Kalasnyikov: közel a hetvenhez is döglenek utána - Sőt, előtte is döglenek, mégsőtebb leginkább előtte. – "100 millió felhasználójának okozott már boldog pillanatokat." – ...és öt-tízszer ennyi ember kevéssé vidám, de legalább utolsó pillanatokat köszönhet neki...
Főhadiszállás előtt szelfizett a terrorista, le is bombázták az épületet gyorsan: „Egy nap se kellett az amerikai hírszerzésnek, hogy rátaláljanak a bázisra.”HAHAHA, ez nagyon nagy, öt perce ezen röhögök, ez valami zseniális, evolution in progress :D Volt az a cikk az Indexen hogy az IÁ/ISIS milyen profin használja a közösségi oldalakat, hát úgy látszik náluk is elkélne egy Neked8?-kampány :DD
gyúrunk – Nézze meg az izomtorony Mr. Afganisztánt! – Minek? Hamarosan úgyis idejön ő is a zöldhatáron át :DDD
És önnek ki az ikertestvére az interneten?: „A Microsoft fejlesztése két fotó alapján megmondja, mennyire hasonlítunk valakire.”ÉDES FASZOM, CSAK EZT NE! Belőlem még egy is sok :SSS
"Mindenki feje fölé kell fedél", mondta a kilencéves kislány, és nekiállt kunyhókat építeni a hajléktalanoknak: "Ilyen lesz a gyerek, ha nem beszélik tele hülyeségekkel a fejét: Hailey Fort nincs még tíz, de már zöldségeket is termeszt a rászorulóknak." – A fotókat elnézve könny szökött a szemembe: eszembe jutott amikor négy-öt évesen én magam is voltam ilyen tisztalelkű, mindenkinek segíteni akaró őszinte gyermek. Istennek hála azóta felnőttem és kinőttem ezt is. Hála Istennek!
A Playboy az éhhaláltól mentette meg Sharon Stone-t: "Az 57 éves színésznő egy interjúban mondta ezt el, ahogy azt is, hogy arra vár, hogy a pasik rávessék magukat." – Asszem akkor ezt a jelenséget lassan elnevezehetjük Sinéad O'COnnor-szindrómának: "Az 57 éves színésznő a Mirrornak adott interjúban jelentette ki,  hogy arra vár, hogy a pasik rávessék magukat. Egészen pontosan így fogalmazott: „Bárcsak több férfi ugrana rám. De a pasik elfutnak. Az van a köztudatban, hogy én egy szexszimbólum vagyok, pedig ez nem igaz. Igazából én egy kinyúlt ruhás könyvmoly vagyok." – ...és talán ezért nem tolonganak a férfiak hogy rávessék magukat. Meg azért sem mert félnek hogy azt csinálja velük mint az Elemi Ösztönben :DDD

 

SZERDA, JÚNIUS 10.:
SÍ, MON CINEMA...

0

...is a little gory.

A tegnapi özönvízből sajnos a kocsmába is jutott, ezt jelnek és intésnek vettem, ergo kiszórtam az ismétléseket, a vallásgyalázó baromságokat és még a sorozatokat is, ami maradt az kevés, de legalább nézhető:

Kiemelten ajánlott:
Agnes Varda már szűk húsz évvel azelőtt megcsinálta a maga szerelmi vallomását a Mozihoz hogy Pálffy ránk szabadította volna a Final Cut-ot, őt ráadásul nem is kötötte semmi anyagi-művészi béklyó, így nem a már elkészült művekből vágott össze egy egészestés darabot, inkább rittyentett egy kerettörténetet amihez megnyert egy rakás sztárt (nem vicc, tényleg mindenki itt van aki él és mozog). A 101 éjszaka egy bizonyos Simon Cinema (Michel Piccoli, kezdésnek nem rossz) villájában játszódik, aki így túl a századik életévén már el is felejtette mennyi minden áll mögötte, egy egyetemista lányra vár a feladat hogy a címbeli időtartam alatt visszajátssza neki a régi dicsőségeket – persze nem minden hátsó szándék nélkül, ugyanis a fiúja ezekből szeretné összebuherálni a saját debütálását (na itt jön be a Final Cut, ami ugye pontosan ezt tette), de Camille persze nem tudja kivonni magát a mozivarázs alól... Itt nálunk Varda a sztárparádé ellenére valahol a két szék között landolt, a sznobok húzták a szájukat, a köznép pedig nem volt azon az agyi szinten hogy minden utalás leessen neki (ne felejtsük el hogy ugyanezek nem sokkal később Tarantinót ugyanezért a technikáért kollektíven mennybemenesztették). Még egy nagy baj van, de nem magával a művel, hanem az azt vetítő Duna TV-vel, ugyanis 23:20-kor kezdik ezt a stílszerűen 101 perces bolondozást, pedig se vér, se seksz nincs benne. Mindegy, a minimálisan is filmbuziknak még így is kötelező, nem lövöm le ki mindenki van benne, csak pár francia nevet mondok: Catherine Deneuve, Jeanne Moreau, Alain Delon, Jean-Paul Belmondo és Gérard Depardieu – na ezt szorozzuk meg tetszőleges számmal.

Talán érdemes:
Negyed kilenckor dráma egy családfenntartásra kényszerülő srácról a Cinemaxon akinek igen hamar eljön a Gyermekkor vége: nem elég hogy testvérével teljesen elárvultak, de még azért is küzdenie kell hogy együtt maradhassanak. Ebben viszont nem lesznek nagy nevek, „csak” egy valósághű és jó (bár eléggé komor) sztori. Végezetül fél tizenegy előtt öt perccel lesz még egy kis franciázás a Filmbox HD-n Bruno Degától arról hogy nincsenek vesztes ügyek: két házaspár ellenkező nemű tagja arra jön rá hogy életük társa a másikuk élete társával lép rendszeresen félre. Más ilyenkor hagyná az egészet a francba, de nem ők: kölcsönös összefogás, Cselszövés a négyzeten, és talán minden helyrejön.

Kis hírek a nagyvilágból:
Budapest ma – Ilyen az, ha lomtalanítanak a bulinegyedben: „Ha csak egy képpel kellene jellemezni a fővárosi lomtalanítást, ez lenne az.”Dobjatok a padlóla dulván, de esküszöm nem látom mennyivel rosszabb a a képen helyzet mint egy átlagos szombat este szokott lenni arrafele o_O
kh – A belváros lehangoló látvány minden hétvégén: „Főleg, mivel a turisták előtt égetjük a fővárost.” – Mint fentebb: NEM LÁTOM A KÜLÖNBSÉGET, főleg mivel hogy a turistáknak is köszönhetjük hogy így le van lakva a belváros :SSS
Sose szelfizz részegen Leninnel: „A kemerovói szobor nem bírta a hízelgést, ráborult a fényképező oroszra.” – Ez volt a kommunizmus utolsó lehellete, így bosszulta meg Lenin hogy népe letért az útjáról!
A lengyel Big Brotherben csúcsra járatják a meztelenkedést: "A reality helyi verziójában nem vacakolnak, a legmagasabb szintű szórakoztatást adják." – Hát igen, a buta csürhe szórakoztatása arrafelé is nagyon kemény dolog :DDD
18+ élet - Ezt a pornójelenetet rakta össze Orson Welles: „Welles egyik operatőre, Gary Graver ismert pornórendező volt álnéven. Egy 1975-ös filmjében Welles vágott egy leszbikus jelenetet.” – Hát nem egy Sanghaji asszony azt meg kell hagyni, sajnos azok a megoldások amik egy művészfilben elmennek, a pornóban eléggé unsekszy-k.
Túl sokat dohányoztak a szülők, ezért elvették a gyereket: "Állt a füst a családi házban, a kétéves kisfiúnak már asztmapipára volt szüksége a légzéshez."ÍME AZ ELNYOMÓ, CSAK A GYEREK ÉRDEKEIT NÉZŐ ANGOLOK, AKIK SEMMIBE VESZIK A SZÜLŐK JOGAIT!!!! Itthon bezzeg a taszkalapok ebből is egy klasszikus távolbanfelsírós sztorit rittyentenének!
Napi tíz óra sportot ad élőben az állami média új csatornája: "16 kiemelt sportágban nézhetünk hazai sportolókat." – Csak egyetlen kérdés: MINEK?!
kerékagy – Szivargyújtó kerékpárra?: „Itt a bringalámpa, ami egyben töltő és kihangosító is.” – Jaj ez nagyon kellett már, nincs elég hedszettes vesedonor a belső sávokban...A KRESZ-T TANULNÁTOK MÁR MEG BASSZUS!!!!
Már ötvenen kapták el Dél-Koreában a MERS-vírust: „Iskolákat és óvodákat zártak be, közel 2000 embert pedig karanténban tartanak.” – Jó-jó, de ebben most mennyi a kvóta? Csak azért kérdezem hogy újraindítsam-e a Vírusos rovatot vagy ne :)
élet – Az Ítéletnap közeleg, októberre ne csináljon programot – Csakazértis az OktoBEERfesten leszek. Most miért, ha meghalunk akkor legalább igyunk előtte egy jót, nemigaz?
galéria - Meghalni magányosan: "Ki fedezi fel, ha meghalunk, ha nincsenek rokonaink? Az elöregedő társadalmak nem várt problémája." - És ki mondta hogy én meg akarok halni? És ha netán mégis meghalnék, ugyan ki vigyázna itt helyettem a hullákra? Na ugye. Nem megyek én sehova ^^

 


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 10.:
EGY KIS CIRKUSZ A FŐVÁROSBAN

0

...már ami a szombatot illeti.

Ismétlés, de érdemes:
Szinte napra pontosan két éve adták legutóbb a Harc szellemét, már akkor lelkendeztem egy sort a jó célért mindenkit leabáló autista kiscsajról aki csokoládéval melegít be a nagyobb küzdelmek előtt, és akinek első látásra hozzá nem illő név jutott, mert hát a Zenről az jutna legkevésbé eszünkbe hogy birtokosa tartozásokat hajt be a maga brutális eszközeivel – bár miért ne, ha egyszerű lelkében közben mennyei béke honol? Kezdés éjfélkor a retekklubbon, vagyis ezt is biztos ezer ROV darabra vágják szét a reklámokkal.

Talán érdemes:
A bohócfóbiában szenvedők kilenckor kerüljék messzire a Filmboxot, a Kis nagycirkusz hőse ugyanis a festett arca mellé még munkanélküli és alkoholista is (vagyis legalább egy közös vonásunk van). Mindenki másnak érdemes lesz próbálkoznia vele, ugyanis régi otthonába hazaköltöző hősünket pár műkedvelő ráveszi egy comeback-re, ő pedig ennek hatására még az üveget is leteszi.
HBO, 22:40: Ami Susan Sontagot illeti... – ...LESZA akarom mondani a fülemen jön már ki a feminista propaganda, pláne ha doku-drámákkal próbálják eladni. Viccet félretéve, hosszú évekkel ezelőtt még szimpatizáltam is vele, azóta már többszörösen átestek a ló túloldalára, ahelyett a nőket előreengedő férfiakat baszogatják, lehet menni Szaúd-Arábiába meg Iránba harcolni a jogokért!

Nem érdemes:
Hogy a grunge fővárosáról a zenén és az elfajult demonstrációkon túl mostantól a fájdalmasan gagyi akció-katasztrófák is eszünkbe jussanak, arról a Film+2 gondoskodik kilenc előtt öt perccel, amikor leadják a Vihar Seattle-ben című akármit ami még az Asylum-szintet is max. alulról karistolja, kezdve a valószerűtlen szereposztástól (nem sűrűn látni ennyire „bizalomgerjesztő” és elvileg űrkutató családfőt) egész az ufók által kirobbantott légköri viharokig. Ez is mekkora hülyeség, a kis zöld emberkékre kenni mindent, miközben mindenki tudja hogy a HAARP a felelős!!4 21:20-kor ugyanezt az alien-vonalat erőlteti a Holnap kezdete, ami már egyértelműen a Universal Channel-közeli trash-stúdióhoz köthető, és még Kelly Hu a legismertebb arc belőle. A mintát természetesen a már magában is elég fos Independence Day szolgáltatta, itt is invázió éri el a Földet, itt is sikerül átjutni az ufonauták világába, de ez mellékes, sőt, itt minden az, 15 perc után mindenkinek nyilvánvaló lesz hogy amit lát az még csak nem is Ed Wood-i módon szórakoztató, szimplán csak nagyon rossz.

Gianna Michaels rovat:
Bréking – Brit tudósok szerint – Scarlett Johansson teste tökéletesBRÉKING: egyedül Giannáé az.
Horváth Éva teste egyszerűen tökéletes: "Nem sokon múlt, hogy a hasán túl más is kivillanjon." – Lásd eggyel feljebb. Egy magyar celeb? Ne erőlködjetek...
Maga megőrült, hogy nem Lupita Nyong'óról álmodozik?: „Főleg akkor, amikor ilyen szép, halványkék bikiniben látható?” – Nem őrültem meg, akárhány Oscart basznak is hozzá engem nem érdekel, én csak Giannáról álmodok. Pedig őt nem díjazták semmivel!44
lehetetlenül óriái dekoltázs – Mindenhova fog nézni, csak Mariah Carey szemébe nemMUHAHA. Ez nektek "lehetetlenül óriási" dekoltázs? LOL. Namajdmindjárt...
p18+ 10 okot mondunk, hogy miért nézzen jó pornófilmet: „Számtalan ok, ami miatt akár hasznos.” – Mondok EGY okot: Gianna Michaels.
VV Dóra mellben erős képet posztolt: "Végre hazaérkeztek az ikrek." – ...akiknek monogramja: G és M :DDD
18+  Már ön is megtekintheti Courtney Stodden szexvideóját: „Ha akarja. Kikerült a netre a magamutogató nő magamutogató szexvideója.” – Ilyen beteges, antikatolikus erkölcsromboló mocskot én nem nézek, maradok a GM-összesnél :SSS
Ők tízen a legbefolyásosabb nők – Gianna persze nincs benne, ez biztosan a tuggyukkik műve :(((
Palvin Barbara vagy Kendall Jenner szebb feketében?: „Emma Stone és Cate Blanchett is összeöltözött Cannes-ban: kinek állt jobban?” – Gianna Michaels-ek. Már, ha lenne rajta fekete ruha, mert általában véve nincs, sőt, semmilyen ruha sincs rajta 8))
Amit tudni akart a pornóról, de lusta volt utánajárni: „A Willendorfi Vénusztól eredeztethető a pornó történelme, aminek szerves része Kim Kardashian és Ron Jeremy is.” – ...Gianna Michaels-t persze erről is lehagyták a tuggyukkik. Véletlen? ALIGHA!!!
Teljesen egyértelmű, hogy Charlize Theron Cannes legjobb nője – Teljesen egyértelmű, hogy Gianna Michaels volt az, még úgy is hogy meg sem hívták.
Fontos kérdés: ki a legjobb csaj az új Mad Maxből? – Gianna Michaels, még úgy is hogy nem szerepel benne!
met-gála – Melyik celebnő a legjobb bugyitlanul? – Gianna Michaels, még úgy is hogy nem hívták meg a gálára, bugyit viszont ő sem szokott felveni. Hát így.
prominent - kacér - Ki a legszexisebb magyar férfi jégkorongozó?: „Ezt nehéz eldönteni!” – Dehogy nehéz, természetesen Gianna az, még úgy is hogy nem férfi és főleg nem magyar :)
Ki lát jobban a jövőbe: Elon Musk vagy Orbán Viktor? – Egyértelműen Gianna Michaels! Idén is rá fogok szavazni!!
simple science - Einstein és Chaplin találkozása: "Kinek miért tapsolt a közönség?" – Gianna Michaels-nek, pedig ő meglehet hogy ott sem volt!
Szép napunk van: így bulizik egy nagy rakás óriásmell: „Egy kevés rózsaszín selyem, némi művészkedés és több méternyi mellbőség: ennél jobb partit kitalálni sem lehet.” – Már hogyne lehetne:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: Gianna Michaels, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés