2015. 06. 13.
Alvin és a Tofflerek (jún. 13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Alvin és a Tofflerek (jún. 13-14.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 13.:
WHEN HARRY WENT TO ROME

0

...már akkor is?...

Ismétlés, de ajánlott:
M3, 20:20: Az olasz munka – ...vagy inkább Olasz meló? Akárhogy is, ez az 1969-es eredeti változat amiben még Benny Hill is MENŐ, Michael Caine meg főleg az mint frissen szabadult, de már a következő akciót tervező rabló, aki ezúttal legalább két bűnszövetkezetet plusz a teljes olasz rendőrséget készül átrázni (az meg hogy a cool megtestesítője, Noel Coward is feltűnik, a zenét pedig Quincy Jones szerezte, szinte már mellékes is...NEM). Bár a Mini autói ezelőtt is közkedveltek voltak, az Italian Job után nem volt olyan hipster a hatvanas évek végi Londonban (vagy egyáltalán bárhol) aki ne akart volna legalább egyet belőlük. Maradjunk a bevált terepen: mit lehet tenni ha a Duna TV-n olyan klasszikusokat újráznak mint ma fél tízkor a Római vakációt? Játszhatjuk a cinikus sznobot vagy engedhetünk Audrey csábításának és hihetünk a mesében hogy az olaszoknál bármikor belefuthatunk egy unatkozó hercegnőbe és elvihetjük interaktív városnézésre. Végülis erről van szó: a két sztár mellett a harmadik főszereplő az Örök Város, szinte az összes turistalátványosságot bejárjuk – de még ha muzibuzulunk is, akkor is fogunk benne nekünk valót találni, például a neorealista beállításokat. Garantált menekülés a mindennapok politikai agybajából.

Ismétlés, nem érdemes:
Viasat3, 23:20 – minden kezdő rendezőnek kötelező bepróbálkoznia egy franchise-zal. Persze elrontják, nem is ez a lényeg, mindenki tudja hogy el fogják rontani, viszont ha még így is sikerül nyereséget termelniük, csak akkor kaphatnak zöld utat az önkifejező projektjeikhez, így volt Antal Nimród is a Predators-szal, előtte meg David Fincher a Végső megoldás: Halállal 1992-ben, amiről akkor azt hittük, ennél már nincs lejjebb (hol volt még akkor az Alien Resurrection!). Horror ez is, csak egész másért mint a rendező szerette volna: az előző részben frissen megmentett Newt és az eggyel korábbi robot baklövéseit helyrehozó Bishop már a múlté amikor Ripley egy echte prisonplaneten landol, ahol egy dologból van kevesebb mint nőkből: önvédelmi fegyverekből, pedig egy CGI-Alien már megint szabadon futkározik. Teljes mértékben méltatlan a mítoszhoz, a legrosszabb pillanatok egyértelműen azok amikor a lény szemszögéből próbálják mutatni az eseményeket.

Talán érdemes:
Cinemax 2, 20:00: Harry és fia – Paul Newman drámája kicsit fullba nyomja az érzelmeket és reakciókat, ennélfogva neki biztos hogy szívügye volt ez az apa-fia, munkás-értelmiség ellentétekre koncentráló ki tud hangosabban ordítani-verseny, de az egyszeri nézőnek (mint nekem is) max. Ellen Barkin marad meg belőle. Kicsit megvágva, kicsit kevesebb túljátszással még érdekes is lehetett volna. Tíz előtt öt perccel ugyanitt egy 1977-es doksi a testépítés világából amit én csak és kizárólag az Osztrák Tölgy kedvéért válogattam be, de Schwarzitól eltekintve is érdekes, ugyanis a badibilderek emberi oldalát is bemutatja (Arnoldot például balettleckéket venni is látjuk). Az Acélizomnak volt egy folytatása is ami a női versenyzőkre koncentrált, remélem jövő héten az is sorra kerül!

A Seksz!!4 rovat:
Ez a cuki kisfiú itt Aleska Diamond: „Elég meglepően nézett ki úgy két évtizeddel ezelőtt, felbecsülhetetlen értékű kép.” – Huhh! Lehet hogy ő is átoperáltatta magát?...:SSS Még szerencse hogy nekem egy filmje sincs meg!!
A popsi az új punci?! - Popószex pro és kontra (18+): „6 férfi őszinte vallomása az anális élvezetekről” – Ém ebben is a hagyományőrzést képviselem: ami kijárat az maradjon is az! ÉBERSÉG!!
:D 18+ kvíz – Tudja, mit jelent a görög szex?LÁSD MINT FENT Istennek hála nem tudom, heteró vagyok és római katolikus!
prominent 18+ emberi sorsok - Heteró férfiak a melegpornó iparban: „Még ha a azt is mutatják, hogy élvezik a másik férfival való szexet, a való életben a nőkre gerjednek.”MUHAHA, hát persze! Rocco is nyilván azért sekszelt she-male-ekkel, és a hetero jeleneteiben is azért alázza meg a nőket mert annyira stabil a nemi identitása. Nyilván :DD Komolyan jobban járnánk ha az összes ilyen állat comingoutolna inkább...Nap kommentje:

Ponciusz Pilátusz megmondja 2015.04.23. 07:30:51
Ahogy Blájen mondaná: Hülye buzik! :P

Osztályteremben, az iskola parkolójában és otthon is szexeltek diákjaikkal: „A héten a diákjaikkal szexuális kapcsolatot létesítő tanároktól volt hangos az amerikai sajtó.” – Sőt, a cseh is:
Kirúgták a tanárnőt, mert előkerült a pornója: „A szőke cseh nő a meztelen testét olajozta, majd szexelt a kamera előtt, ebből negyven percnyi felvétel van.” – Nem baj, a detahó majd ezt is biztos jól megírja és ellátja olyan gyűlölködő tagekkel mint a magyarokról szóló cikkeit. Ja, nem. Egyébként nem kell kétségbeesni, ezek az új oktatáspolitika első fecskéi:
ajaj – anyu mire ideges? – A kurzus, ahol pucérkodni kell a kettesért: „Azt írja a New York Daily News, hogy a Kaliforniai Egyetem San Diego-i intézményében van egy szeminárium, amelynek kötelező eleme a pucérkodás. Ezen pedig egy anyuka nagyon kiakadt, hiszen akkor a leányának az előadó (Ricardo Dominguez) és húsz csoporttársa előtt kellene pőréznie, gyertyafénynél.” – Ez borzasztó! Remélem a maradi anyát mert Guantanamóra vitte a Nemzeti Gárda!!! Éljenek az Új Értékek!!4
Rendszeresen szexeltek a makói hivatalban – TILCSÁKBE ezt is! A sekszet is!!!
Nem hagyja az Unió, hogy a brit kormányfő blokkolja a pornót: "David Cameron alapjáraton tiltana minden szexuális tartalmat az interneten. Ezt Európa nem hagyhatja ölbe tett kézzel!"TISZTELET! Én eddig EU-ellenes voltam, de ha be kell lépnünk az Unióba hogy a pornó megmaradjon, egye fene, lépjünk bele! Mikor lesz a szavazás? :)))
Nagyon érdekelte a választási reformról szóló vita a képviselőt, de közben mégsem tudta megállni, hogy pornót is nézzen – Megértem, én is pornót nézek a parlamenti közvetítések helyett, még ha képviselő lennék, akkor is ezt tenném. – "A sajtó kereszttüzébe került Brazíliában egy képviselő, aki pornófilmet nézegett a parlament ülése közben, írja a Mazol.ro. Az alsóházban a választási reformról zajlott a vita, amikor a Szociáldemokrata Párt politikusa, Joao Rodrigues a pad alatt pornót kezdett nézni, sőt, a mellette ülő képviselőnek is megmutatta, milyen érdekes filmet talált." – Az ilyen híreknél egy pillanatra elgondolkodok azon hogy talán, csak talán a politikusok is emberek valahol a lelkük mélyen...aztán rájövök hogy dehogy, a politikus az csak politikus és nincs lelke sem.
18+ élet - Már ébresztős vibrátor is van: "A bugyiba tett, vezeték nélküli szexuális segédeszköz húszezer forintba kerül, és még fel is ébreszt." – Az egy dolog hogy seksz közben elalszanak a nők, de basszus hogy még a vibrátornak is ébresztenie kelljen őket ha befejezte a melót, ez azért gáz! Ennyi erővel férfival is lehetnének! :(
A nők szeretnek és élveznek dugni – ...és ahogy a dakota közmondásból tudjuk, sajnos a seksz sem a régi már amióta a nők is élvezik. –  "Egy biológus bizonyította, hogy a nők az örömért szeretik a szexet, ahogy a nőstény patkányok is, csakhogy a nők valamiért szégyellik, ha szeretnek csábítani és dugni." – Egy másik BRIT TUDÓS biológus meg másik eredményre jutott:
A gén, amely miatt hűtlenek a nők – Bezzeg ha férfi csinálja...ja, a második sorban már rájuk kenik: "A hűtlenséget a férfiak legtöbbször az evolúciós késztetéssel magyarázzák." – Na, kezdődik, szerencsére a kommentek helyrebillentik az ivararányt:

Contrepoint 2015.05.28. 09:42:11
nekem tuti van ilyen génem nőként, most már mindent értek :D
azt hittem hogy csak az érzelmi hiány hajt

 

VASÁRNAP, JÚNIUS 14.:
HÁROM FELESLEGES TŐR
...

0

...helyett egyetlen pisztoly.

Talán érdemes:
Nyolc előtt tíz perccel egy viszonylag friss feldolgozása Pompeji tragédiájának a retekklubbon, a várhatónál szerencsére kevesebb vérrel (Paul W.S. Anderson most hagyta a korábban előszeretettel alkalmazott gore-t és erőszakot), de sajnos még annál is kevesebb izgalommal (felmondja a történelmi leckét a züllött Rómáról a mostanában kötelező – ráadásul Őszinte Szerelemmel súlyosbított – gladiátor-szállal együtt, de semmi több). Mondjuk Kiefer Sutherland és Carrie-Anne Moss általában jól játszanak, utóbbit amúgy sem láttam még ókori hacukákban, szóval részemről bevállalom – csak a filmet, Moss kisasszonyra sajnos esélyem sincs :(( Viszont úgy látszik hogy rendezőnk mostanában rágyógyult a történelmi drámák futószalagon való gyártására, mivel a háromnegyed kilenckor adott (és 2011-es) Három testőrt is neki „köszönhetjük” a Cool TV-n. Itt a kelleténél szabadabban bánt az eredetivel, de itt sem lép túl a kliséken, és ide is jut egy Vonzó Nő (Milla Jovovich) és több Népszerű Sztár (Orlando Bloom, Ray Stevenson és Christoph Waltz, ő a hozzá nagyon illő Richelieu bíboros szerepében), ez is hemzseg az aktuális sikerekre való utalgatásoktól (Karib tenger kalózai, hogy csak a legnyilvánvalóbbat mondjam). Háromnegyed éjfélkor a TV2-től szokatlanul komoly téma vár minket ha odakapcsolunk, az élet és halál (leginkább ez utóbbi) lelki-szellemi velejárói kerülnek kivesézésre. Bár a Befogad és kitaszít a világ nem túl sok új infót fog adni azoknak akik már túlvannak egy-két idevágó könyvön (és nem, itt nem az Oravecz-Coelho összesre célzok), de már azt is értékelni kell ha egyáltalán foglalkoznak a dologgal.

Ismétlés, de érdemes:
22:05 - újabb hétvége, újabb Alain Delon-újrázás a Dunán, a francia sármőr ezúttal Három fölösleges férfi közül menti meg az egyiket – csak azt nem tudja hogy az áldozatokra a járulékos veszteség szerepét osztották a nagymenők játszmájában és azzal hogy segít, ő maga is célponttá válik. Ám mivel emberünk megélhetési szerencsejátékos révén maga is ismerős valamelyest az alvilágban, ezért nem a gatyáját, hanem inkább a pisztolya tárát tölti tele... Akkoriban sima krimi volt, de a mai felhozatalban már ez is olyan mint egy jó bor.

Talán ismétlés, biztosan nem érdemes:
Bár Roy Scheider élethosszig tartó B-szériája a Kék Villámmal és a Cápával kezdődött, a Cápa bosszújához már őt sem sikerült megnyerni, de nem is baj, ott volt Michael Caine (!!!) aki (remélhetőleg) jó pénzért alázta benne magát. Nekem ez volt anno az egyik első ilyesmi ahol a „rosszfiúnak”, vagyis a cápának drukkoltam: teljesítse csak be a bosszúját, vágjon vissza a természet, és lehetőleg az irritáló kiskölyköket se hagyják ki. Gagyi effektek, komolyanvehetetlen történet - ha 87-ben már létezett volna az Asylum, akkor kb. ilyeneket csinált volna, így viszont marad, ami volt: a Universal Channel tulajdona, aki kíváncsi rá, kilenckor megnézheti.

-greghouse- | Válasz     2013. nov. 09. 17:21 | 34/36
Ha a Szabó családot adnák, a képernyőn a monoszkóppal, jobb lenne. Ha Mazsolát és Manócskát, még érdekesebb is.

A Szipu!4!! rovat:
hipochonder - Sokkoló függőségek: "20 híresség, aki nem bírta ki alkohol nélkül!" – Na most abba nem is megyek bele hogy Hemingway nevét le sem tudják írni rendesen ("Hamingway például egész életében ivott"), de az egész cikk úgy ahogy van hülyeség, ugyanis AZ ALKOHOLBA KÖZVETLENÜL MÉG SENKI SEM HALT BELE, az „alkoholizmus” fogalma is csupán a liberálisok kottábóljátszott kitalációja arra hogy a Férfiak utolsó örömét is elvegyék, az igazi veszély köztudottan a kókain, a heróin meg a marihónalja, erről kéne inkább beszélni!
drog – 301 életet mentettek meg a dán belövő szobákÉDES FASZOM! Életeket mentettek? Miféle élet egy heroinistáé? Egyébként meg MAGYARUL:

Nicktolvaj 2015.06.03. 10:36:10
"A drogfogyasztói szobákat látogatók közül 354 fogyasztó iratkozott be leszokást célzó kezelésbe"
Vagyis a 4300 regisztrált szarzsák mindössze NYOLC százaléka PRÓBÁLT meg leszokni.
A ténylegesen leszoktatott "ügyfelek" aránya bizonyára ezrelékekben mérhető.
Tiszta sikertörténet!
Az én véleményem az, hogy a többit nem pátyolgatni kellene, hanem bedarálni és kiszórni hígtrágyának a krumpliföldekre.

Sört készítenek Obamából a víz világnapjára: „A nap képei.” – Basszus, ez durva. Lehet hogy innentől antialkoholista leszek?....:SSS
táfelspicc – Tudja, mit iszik idén nyáron? - Jó kérdés: MINDENT, a vizet és az Obama-sört kivéve :)) – "Szabad idén rozét inni? Tudta, hogy 2015 a gin éve?" – Rozét inni MINDIG szabad, még akkor is ha ez a gin éve :)
ma is tanultam valamit – Szent Patrick nem is volt ír: „Sőt, sört sem ivott, és a színe sem a zöld volt. De akkor miért ezekkel a külsőségekkel ünnepli ma a világ az írek nemzeti ünnepét?”KIT ÉRDEKEL?! A lényeg az hogy ihatunk az egészségére! :))
Kiborultak az írek, mert az ausztrál miniszterelnök szerint az írség lényege az ivás: „Március 17-én van Szent Patrik, az írek védőszentjének napja, ami egyben Írország nemzeti ünnepe is. Ahogy az közismert, ez az ír hagyományoknak megfelelően az irtózatos berúgás napja is, azonban az írek nem szeretik, ha erre idegenek megjegyzéseket tesznek” – De most miért, nem arról szól arrafele minden hogy berúgnak mint a disznó? Nézzetek meg akárhány filmet, könyvet, bármit, az íreket még a saját művészeik is mind nagyivónak ábrázolják, és erre még büszkék is voltak idáig! Hogy is mondták a klasszikusok? „Finnyásak a kurvái, madame”.
Pocsék az óceánból kiemelt, 150 éves bor: „A sárgásszürke folyadéknak szennyvíz-, benzin-, sós tengervíz és ecetíze volt. Csipetnyi citrussal.” – Tanulság: mindent a maga idejében, frissen kell meginni. Neki is látok a második üvegemnek ^^
A bulinegyedben durván büntetik, ha utcán iszolMUHAHA, azt remélem is! Nekem semmi bajom az alkoholistákkal (magam is az volnék), de csak ha a négy fal között csinálják!!!
drogriporter – bravó – Ennyit a hazai drogpolitikáról: „A nemzeti drogstratégia megvalósítása helyett a demagógia ült diadalt, az ország legnagyobb tűcsere programjának bezárásától a rendőrségi drogprevención keresztül az iskolai drogtesztelés ötletéig. Évértékelő és esélylatolgatás a Drogriporteren!” – Én csak viccbből szoktam a többségi társadalom felelősségét firtatni, de ezek a srácok nem cicóznak, komolyan gondolják:
Patkánymérget kevert a biofűbe a díler: „Az egyik vásárló még mindig kórházban van.” – Igen, ez is a kormány és a lakosság hibája, nyilván, mert ha minden szart legalizálnának, akkor nem venné senki az olcsó, felütött cuccokat. Nyilván:
videó 18+ Hajléktalan vagyok, csak egy lövés a tengerpart: „Felvilágosítás helyett tiltás: mostanra a hajléktalanok a legveszélyeztetettebb csoport az alkoholnál is olcsóbb dizájnerdrogok megállíthatatlan terjedése miatt.”ÍGY IGAZ, MI VAGYUNK A HIBÁSAK!!! Ne is törődjünk azzal hogy az egyik interjúalany maga is bevallja hogy még ha "felvilágosítanák" se szokna le mert nincs semmi ami „motiválja”. Tovább a lenini úton, TELJES VAGYONELKOBZÁST A TISZTÁN ÉLŐKNEK hogy a befolyt pénzből fussa szegény drogosoknak minőségi anyagra!%!!
Magyarországon csak a szintetikus drog népszerű: "Egyébként a kevésbé fertőzött EU-tagállamok közé tartozunk." – Szerencsére a tasz, a 444 és a drogrorter már dolgozik rajta hogy ebben is az élvonalba kerüljünk, miközben a ténylegesen rászorulóknak nem jut ellátás a keményen partidrogozó kisemberek miatt:

durbintss3 2015.06.04. 13:41:53
A detoxon meg sorba állnak a mentők hétvégéken, miközben nem jut üres kocsi a súlyos betegeknek. Ezért kell időnként fél órát is várni a mentőre a Belvárosban. Na innentől kezd betelni a pohár a sok kretén magukat hülyére ivók és drogozók miatt. A bulinegyedben jó lenne már alaposabb raziákat tartani, mert én pl. nem egy drog dílert láttam már az utcákon. Lassan az utcákon csapatja szét magát a sok barom.

Elkábszereztem a diákhitelem: „Kinga egy jó budapesti gimnáziumból indult, aztán évekre a herbál rabja lett.”A TÖBBSÉGI TÁRSADALOM FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN. Oké, minden tiszteletem a csajé hogy lejött a szerről, de mennyire szánalmas már hogy a 444 egyszer a teljes legalizálásért nyafog Istenné avanzsált Morgan Freemannel, cuki Extasy-gyártó norvég családdal, házi heroinnal meg azzal az "érvvel" hogy már a szkíták is füveztek, aztán meg keltik itt a részvétet...és a távolban valahol felsír egy drogos!!4!!
Kínában ötéves terv indult a dizájnerdrogokért: „Tudta, hogy nem is most találták fel, és hogy Kínában nagyüzemileg termelik?” – Még jó hogy tudtam, kb. ezer éve pedzegették már egyes konteóoldalakon, persze egy újszülöttnek minden vicc új: „A többnyire Kínából származó anyagok ipari méretű előállítása a 2006 és 2010 közötti XI. ötéves tervnek köszönhető, amely egyebek mellett előirányozta a vegyipar fejlesztését is. Az óriási termékpalettával rendelkező kínai üzemek mintegy mellékesként gyártják több százféle termékük között a pszichoaktív anyagokat, amelyeket ha betiltanak, átállnak egy következő, némileg módosított kémiai szerkezetű hatóanyag előállítására. Az átállás egy ipari létesítménynek nem jelent nagy problémát.”Nahát, csak nem egy újabb konteóról biztonyosodott be hogy igaz? Mekkora poén hogy ugyanaz a média hozza címlapon amelyik rendszeresen gúnyolódik az összeesküvéselmélet-hívőkön, persze elismerni nem tudják hogy tévedtek... Nem baj, buta droidok, toljátok ezerrel, aztán meg sírjatok hogy már semmi örömetek sincs az életben :DDD

0

 

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés