2015. 06. 20.
Dögrovátka (jún. 20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dögrovátka (jún. 20-21.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 20.:
FEDEZD FEL MARVIN GAYE-T!

0

...ha még nem ismeritek egymást.

Kiemelten ajánlott:
Nyolckor az Öt könnyű darab alkotóinak 72-es drámája a Cinemax 2-őn amiben egy (Kovács Lászlónak köszönhetően) valószerűtlenre fotografált Atlantic City szolgáltat hátteret egy testvérpár találkozásának, egyikük (a fiatalabb) már unja a rádiós melót, a másik az élet egyszerű örömeit hajkurássza, egy ilyen összejövetelből kettejüknek sejthetően nem sok jó származik, a néző viszont egy összetett szerelmi háromszöggel, még bonyolultabb világlátással és az Amerikai Álomról levonható tanulságokkal lesz gazdagabb (plusz bónuszba jár mindezek mellé egy darab Jack Nicholson is). A Marvin Gardens királya ritkán látott vendég a képernyőn, becsüljük hát meg.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben az anyacsatornán (Cinemax) újabb változat a héten már egyszer ellőtt gazdag-szegény, úr-szolga viszonyra a Titkok házával. A címbeli bizonyosban dolgozó történészek és kisegítők egyike lesz a főhős kamasz is, feladatuk az ilyen-olyan fóbiáktól és mániáktól szenvedő, nem is a házban lakó tulaj múltjának és meggazdagodásának felderítése. Kicsit túlnyújtott komolykodás ami nem mellesleg mély igazságokat fogalmaz meg a mindenkori felső tízezerről és a közéjük vezető útról. Háromnegyed tízkor vissza a testvércsatornára, vagyis a Cinemax 2-re egy olasz bohózat kedvéért (Ismerjük egymást!?), ami már csak tartalma alapján is jobban illene mondjuk Pierre Richard oeuvre-jébe: adott egy kibírhatatlan meséket író férfi és egy memóriazavarokkal küzdő férfi találkozása a BONCASZTALON pszichiáternél, a kezdődő kapcsolatot megfúrja a nő betegsége, ugyanis bár mindent naplóba ír hogy emlékezzen rá, de egy alkalommal elveszti feljegyzéseit, azokat is amik a férfihez kötik. Igen, az 50 első randi szellemének kísértése több mint nyilvánvaló.

Ismétlés, nem érdemes:
Tizenegykor a Viasat3-on az emlegetett Alien esete: jön a Feltámad a halál, ami valamelyest megőlegezte a kétezres évek trendjeit, na nem mintha ez ebben az esetben pozitívum lenne, ugyanis ma már kimondható hogy amilyen jókat tud alkotni Joss Whedon, Darius Khondji de főleg Jean-Pierre Jeunet ha van valaki aki néha a kezükre üt vagy továbbviszi az ötleteiket (mint Jeunet-nél Marc Caro), annyira elszalad velük a ló hogyha szabad kezet kapnak – ha meg egy filmben találkoznak abból pont olyan eltúlzott, ilyen-olyan agendáktól (génnemesítés, transzhumanizmus, okkult utalások) sem mentes biohorror lesz mint ahogy az hármójuk bármelyikének későbbi önálló munkássága alapján várható lenne. De sebaj, azóta belengették nekünk Neil Blomkamp-ot mint a legenda "folytatóját", szóval lesz ez még lejjebb is.

Ismétlés, talán érdemes:
FEM3, 21:00: Fedezd fel Forrestert! – Gus Van Sant kétezres évekbeli kifulladásának második egyértelmű jele (az első a Psycho újrázása volt): a Finding Forrester minden tekintetben a Good Will Hunting édestestvére, matek helyett irodalommal, Robin Williams helyett Sir Sean Connery-vel és némi feketeöntudat-ébresztgetéssel. Ezzel nincs is semmi baj, azaz nem lenne ha a rendező izgalmassá tudná tenni ezt a láthatóan reciklált sztorit a rejtőzködő, fiatalkori beat-regényének legendájából élő és annak árnyékában alkotói válsággal küzdő író és az őt újra emberi kapcsolatokkal és ilhlettel ellátó fekete rajongósrác kapcsolatáról. Ha már itt tartunk:

Remake rovat:
Hivatalos: lesz új Alien-film: "A Fox igent mondott, Neill Blomkamp készülhet a forgatásra." – Nagyon nem kéne, ebből csak az első két rész volt jó...:SSS
Fenomenális a Star Wars 7 új előzetese: „Itt van a Star Wars: Az ébredő Erő második előzetese (...). Ahogy azt kell, mesteri módon fokozza a tempót az előzetes. Sejtelmesen indul, egy csata roncsain pásztáz végig a kamera, aztán Luke Skywalker mesél a családjában áradó Erőről.” – Durva hogy még meg sem száradt a tinta a Lucas-szal kötött adásvételin de már jönnek az új részek, új sorozatok és a még annál is újabb karakterek:

Darth Nihilus 2015-04-17 06:54:38
Néger rohamosztagos? Ez valami vicc?

Nem, annyira nem az, hogy:
Muszlim rapper lehet a Star Wars-spinoff egyik főhőse: „Mindenki már a decembert várja, hogy bemutassák a legújabb Csillagok háborúja-filmet, de 2016-ban sem lesz lazsálás, hiszen jövőre meg az első hivatalos spinoff kerül a mozikba. A Rogue One-ról azt már tudni lehet, hogy a harmadik és a negyedik film között játszódik, és a Halálcsillag terveinek ellopásáról szól a lázadók szemszögéből. Az egyik ilyen lázadó Felicity Jones lesz és (...) az egyik társa Riz Ahmed lehet, akit többek között az Éjjeli féregből lehet ismerni, de Nagy-Britanniában rapperként is népszerű. A muszlim származású brit színész-előadó eddig főleg független filmekben szerepelt, mellette pedig MC Riz néven építette zenei karrierjét. A Rogue One-t 2016 decemberére időzítik, a Monstersből ismert Gareth Edwards rendezi és a főgonoszt Ben Mendelsohn alakítja.”ÉDES FASZOM, még be se mutatták, de máris a spinoffját tervezik. Nem baj, addig még van egy kis idő, ez a gyerek is beléphet az ISIS-be vagy hadonászhat egy húsvágó bárddal Londonban...:SSSS
Régen még a szellemjárás is jobb volt: "A Rém rom rendezője rossz remake-et rittyentett Spielberg 82-es Poltergeistjéből. Az év csalódása!" – Nahát, én meg aszittem ez az Év filmje lesz :DDD
Nagyágyú rendezheti a Gyilkosság az Orient Expresszen remake-jétÉv filmje lesz ez is, én érzem.
Izomból tér vissza Conan, a barbár: „Már semmi sem állhat az útjába annak, hogy ellepjék a mozikat a kigyúrt gyilkológépek.” – Ehhez azért remélem Arnoldnak is lesz egy-két szava...
Újraforgatják Sean Connery utolsó filmjét: „A Fox 2017-re feltámasztja a 2003-as Szövetséget, Nemo kapitánnyal és a láthatatlan emberrel.” – Basszus a tegnapelőtt adott édenhotel-epizódból nem akar valaki egy egészestés remake-et csinálni?!
A Disney-féle, új Star Wars-kánonban Hannak van egy felesége, aki nem Leia!!! – ...hanem egy fekete, szakállas rohamosztagos aki még énekel is. Minimum!
35 évig elveszettnek hitt lovagfilmet fedezett fel HollywoodMAGYARUL: nem felfedezték hanem újrázzák ez is: „Rendes moziváltozat készül a '80-as évek szinte ismeretlen kultfilmjéből, a Black Angeből, írja az io9 . Ezt a lovagkori fantasyt eredetileg rövidfilmként vetítették az európai és ausztrál mozikban a Csillagok háborúja: A birodalom visszavág előtt, mivel Roger Christian, a Star Wars művészeti vezetője rendezte.” – Ha csak feleolyan jó lesz mint Christian másik remekműve, a Battlefield Earth volt, még ez is lehet az Év filmje!!
Elsüllyedhet A kis hableány - MUHAHA! Azt remélem is! - "Sofia Coppola kiszállt a rendezői székből, mert a stúdió egy másik Arielt akart." – Én viszont ezt akkor most kivételesen támogatom, Soffia Coppola egy életre meg tudná buktatni ezt a remake-lázat :DDD
Newzz –mozi – 5 film, aminek nagyon sürgősen kéne egy remake: „Hollywood, légyszíves! Tényleg!”Ne, Hollywood! LÉGYSZI NE!!!


VASÁRNAP, JÚNIUS 21.:
NE FOGADJ ZUCKERBERGRE!

0

Drogárustér

Nem érdemes:
Duna TV, 19:30: Magyarország szépe – Miss World Hungary 2015.
– Asszem Woody Allen nondta valamikor hogy az Oscar-díj annyit sem ér mint egy szépségverseny, nos ez visszafele is igaz, az ilyen hiúság-vetélkedők fölöslegesek mind nézőként mind résztvevőként. Indulni azért nem érdemes mert minden modellkarrier ugyanúgy ér véget (kivéve az időben kiszállókét), nézőként meg azért mert soha még a közelébe sem leszünk ilyen csajoknak. Plusz én még élénken emlékszem az első szépségkirálynőnk tragikus végére, úgyhogy már csak emiatt is kihagyom.

Talán érdemes:
Fél kilenc után öt perccel egy többnevű, vagyis sejthetően nem túl jó vígjáték a Filmbox Family-n: a Fogadj Zuckerre (régebben: Zucker a nyerő) szerencsejátékfüggő hőse az őt adósságaiból kihúzó örökség érdekében kénytelen békét kötni ortodox zsidó bátyjával és kis időt együtt tölteni vele és családjával, vagyis egy echte culture clash-nek leszünk tanúi és mivel én minden látszat ellenére is a megbékélés barátja vagyok, ezért adok neki egy esélyt. Háromnegyed kilenckor a Szikla, vagyis Dwayne Johnson megy át undercoverbe a Csapda kedvéért a Cool TV-n, a cél fia börtönbüntetésének enyhítése, a célpont egy kegyetlen drogárus banda, akiknek talán a srác bemártásához is közük van. Higyjünk az admirálisnak: it’s a trap, nem olyan jó és pörgős mint amilyennek feltételeznénk, de egyszer még így is érdemes. Sigourney Weaver e hétvégi második jelenése kilenckor lesz az m2 / Petőfi TV-n egy felcserélt életes thrillerrel (Elhurcolva) amiben Taylor Lautner próbál túllépni a hozzákötött Alkonyat-szerepen és keménykedni egy sort mint titkolt származására ráébredő (nem is annyira) átlagkölyök, akit egyaránt üldöznek állami ügynökök és a múltjához kapcsolható bérgyilkosok.
Duna TV, 21:25: Az idők végezetéig – Bár Ken Follett emlékét elhalványították az újabbkori, még véresebb-sekszesebb szerzők, nem árt emlékeztetni a népeket a Katedrális sikerére és ez a többrészesség jó alkalom is lesz rá, bár pár évszázaddal későbbi időkbe visz el minket és a könyvet is eléggé szabadon kezeli (cserébe lesznek benne magyar szereplők, például Fenyő „LOL” Iván). Ettől eltekintve hasonló, részletekbe menő történelmi tablót kapunk az Edward-kor Angliájából, sok harccal a trónért, plusz egy-két középkategóriás vagy kult színészt (az előbbire Cynthia Nixon a példa, utóbbiakat Miranda Richardson képviseli). Ez az első rész, gondolom jövő héten folytatják majd.

A seksz, a szipu rovat:
hoppá – élet – A több szextől kicsit sem leszünk boldogabbak – Ezt a faszságot gondolom ugyanazok a brit tudósok terjesztik akik szerint a pénz nem boldogít. Azért ha lenne pénzem, én azért kipróbálnám a sekszet is!!4
tv go -  Morgan Freeman a mindenható nyomában: "A színész mindent megtesz azért, hogy új sorozatában Isten közelébe kerülhessen." – ...bizony, még füvezik is, és amikor betép, akkor eggyé is válik vele, megírta a négynégynégy is!!
A mocskos herbál már Mátraverebélyen is felütötte a fejét: "Részletek a TASZ kisfilmjében:"A TÖBBSÉGI TÁRSADALOM FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN. KÖVETELEM hogy a TASZ teljes vagyonelkobzással sújtson le mindazon mátraverebélyiekre aki NEM  drogoznak és javaikból élethosszig tartó DIÁKdroghitelt juttassanak a ROHADT NARKÓSOK rászorulóknak!!!
18+ Tori Avano, a nagyon ostoba pornós – Most mi itt a baj? A seksziparba sosem az észlények mennek...ők ugyanis nézni szokták :DD
18+ Muffin – Larkin Love mellei egyszerűen fantasztikusak: "A Burning Angel pornósa nem véletlenül posztolja mindig a csöcseit." – Na most én ugye csöcsrajongó vagyok, de mivel a Burning Angel egy egyértelműen sátánista stúdió, ezért az ő STÁRjaikat bojkottálom, még akkor is ha netán nálunk forgatnának, amire amúgy megvan az esély:
Bruce Willis és a taxisblokád: „Azt mindenki tudja, hogy Brad Pitt hányszor forgatott nálunk. De hogy sátánista szexjelenetet forgattak egy pesti templomban, vagy hogy itt verték el a pénzt Nicole Kidman bukott fantasyjára, azt kevesen.” – Szerencsére most már mindenki tudja és az is ide fog jönni leforgatni a mocskát aki sehol másutt nem tudná: „Az IMDb szerint Soavi a Démonok templomát először Németországban szerette volna leforgatni, de a nürnbergi Lorenzkirchébe nem engedtek be egy horrorfilmet, láthatólag ez nem volt probléma nálunk a Rózsák terei Szent Erzsébet templomban. (...) A templom (...) egy sátánista szexjelenet helyszíne lett.” – Ó, Magyarország a Lehetőségek Hazája, itt bármit lehet forgatni büntetlenül, sátánista horrorpornót templomban, alázóspornót közterületen:
Szado-mazo pornót forgattak a siófoki kikötőben – Á, ez nem hír, itt mindent szabad, mi vagyunk a demokrácia és az egyenlőség nonplusultrája! – "Nem számítottak az ingyenmozira, de megkapták azok, akik múlt pénteken kora délután a siófoki hajókikötőnél sétáltak. (...) Négyfős stáb dolgozott a kikötőben, az sem zavarta őket, hogy néhány méterre tőlük egy vendéglőben viszonylag sok ember ücsörgött (...) Két operatőr filmezte a két lányt. Az egyik dominajelmezben, feketébe öltözve pórázon vezette a neki alávetett lányt. Néha ostort is elővett és rácsapott a kúszó-mászó lány meztelen hátsójára. Felvettek egy olyan jelenetet is, amikor a domina levettette a másik lánnyal a bugyiját, majd belegyömöszölte a szájába. A pórázon vezetett nőre sok kisgyerek is rácsodálkozott" – ...és így szerencsére a kirekesztő kisgyerekek idejekorán megtanulhatták hogy ELSŐ A TOLERANCIA ÉS AZ EMBERI MÁSSÁGOK TISZTELETE, bizonyára a keményen (LOL) dolgozó pornófilmesek is eszerint nevelik a maguk gyerekeit!!4 – "Június elején a Gellért-hegyen tűntek fel szado-mazo pornósok. Akkor is fényes nappal forgatták le a filmet a turisták által kedvelt helyen, a nőt pucérra vetkőztették, a fejét a lépcsőkorlát alá szorították. A párbeszéd angolul zajlott, de a pucér nő hasára magyarul írták fel a „szégyen” szót. (...) Forgattak már pornófilmet a Hősök terén, a Lánchídnál, a Citadellán, és az Operánál is. (...) A legtöbb, nyilvános helyen készült pornóvideót egy amerikai produkciós cég készíti, a felvételeket az oldalról nagyjából 10 dollárért (2800 forintért) lehet letölteni."MAGYARUL: megvan a készítő, megvan a megrendelő, megvannak a fogyasztók is, de valahogy csak nem sikerül őket elkapni és felelős sincs. Hiába no, van ilyen, a vörösiszap-tárolóktól egész az iszlám állam kezére került vadiúj harckocsikig!!!"Egy felháborodott férfi kihívta a rendőrséget, de mire az egyenruhások kiértek, addigra a pornósok kocsiba pattantak és eltűntek a helyszínről (...) Ugyanilyen jelenetek játszódtak le korábban a fővárosi Andrássy úton is, de az is előfordult, hogy a Teve utcai rendőrpalotával szemben, az utcán – szintén fényes nappal – egy hölgy orálisan elégítette ki filmbéli partnerét." - Nem fogalmazott jól a bejelentő, azt kellett volna mondania hogy a Betyárgárda masírozik, KÉT HÉT öt perc alatt rend lett volna :DD
önök mondták – randi – 24 éves vagyok, egész nap kefélnék: „Jaj de szép kishölgy vagy, vinnélek is haza!” – ez most bók vagy beszólás? És pontosan mi is van mögötte? Olvasóink megmondták." – Sőt, szelestey is: "megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron..." :DDD
élet – Lehet egészségesen is együtt élni a pornóval – Sőt, CSAK úgy lehet! EGÉSSÉG!
Orgiák miatt zártak be egy japán fürdőt: "Videók kerültek ki a netre, a turisták berágtak."MAGYARUL: azért rágtak be mert kikerült a netre. Asszem ilyenkor szoktam mondani hogy "Finnyásak a kurvái, madame!"
nagyon állat – Kutyát szült egy macska: „A cica egy chihuahuának adott életet. Senki nem ért semmit.” – Az eggyel feljebbi hír után én meg mindent értek és semmin sem lepődök meg. Amekkora buli volt inkább örüljön a cica gazdája hogy a kutyakölyök nem nyerít is mellé!
A szex és az alkohol boldogabbá tesz, mint a gyerek és a vallás – Már megint ez az Indexes ferdítés!! HELYESEN: csak a római (!!!) katolikus vallás, az alkohol és csak legvégül a seksz adhat neked mindent lebíró akaratot!
videó – Emberkísérlet: tönkrevágja-e a sör a teljesítményt?: "Két tesztalany, az egyik csak vizet, a másik csak sört iszik a sör hazájának legnépszerűbb 13 órás túráján. Vajon kiütéssel győz-e az alkohol?" – Az attól függ, honnan nézzük, mert ugye én ha 13 órán át iszom és sehova se megyek, már akkor is „utazok” ^^
Sörre sör. Meggyötör?: „A paulánus szerzetesek legendás sörböjtje 40 napig tartott: Hamvazószerdától húsvétig nem ettek semmit, csak a maguk főzte, jó erős sört itták, és a végére állítólag találkoztak Istennel. Na, ezt próbáljuk meg utánuk csinálni.”„Próbálni”?! ÉN EZT CSINÁLOM MINDEN ESTE, ezek szerint több mint harminc éve sörböjtölök! Lehet hogy tudat alatt én is ilyen szcifientológus-reformjehovista szerzetes vagyok? :)))
pornó18+ Erotikus bakancslista- ki mire vágyik?: „Párás autó, fülledt swingerklub? Eddig mit pipált ki?”ÉN MÉG MINDIG GIANNÁRA VÁGYOM Év kommentje-candidate:

Mr. Neutron 2015.06.10. 11:05:07
10 éves önkéntes cölibátus: kipipálva

NAGYON HELYES gyermekem, csak így tovább, még a végén katolikus szerzetes is lehet belőled! TISZTELET!!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés