2015. 06. 22.
Good day to PARTY HARD!!! (jún. 22-23-24-25.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Good day to PARTY HARD!!! (jún. 22-23-24-25.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 22.:
HÁLÓKILÁTÓ

0

Csak azok az emlékek és célok, csak azok fognak hiányozni...

Családi rovat:
Ha már fiatalkorunkban kimaradt a Cserkésztábor-feeling, felnőttként meg nem engedhetjük meg hogy odaküldjük gyerekeinket, háromnegyed kilenckor még így is lehet részünk benne a Filmbox Family-n. Az összetartást kovácsoló ügy most a közösség egy kabalájának eltűnése amit ifjú barátaink meg is találnak az ilyenkor kötelező próbatételek után. 16 éven felülieknek nem ajánlott.

Ismétlés, talán érdemes:
Idén negyvenéves Steven Spielberg klasszikussá nemesedett állata a Cápa, ennek örömére most végre az eredetit ismétlik fél tizenegykor, nem pedig valamelyik sokadik bőrlehúzást. A tengeri ragadozó már annyira közkincs lett hogy gyakorlatilag lehetetlen spoilerezni, ha nem az eredetiből ismeri az ember az eseményeket, zenét, stb., akkor a számtalan paródia vagy filmes utalás valamelyikéből (például a Shop Stop-ból), így az ajánlónak nincs is egyéb feladata mint a lecke felmondása: Roy Scheider itteni szerepével megcsinálta a karrierjét és egyben rálépett a B-filmek nem is olyan fényes ösvényére, a legemlékezetesebb beszólása egy rögtönzés volt amit azóta legalább annyiszor idéztek és utaltak rá mint John Williams zenéjével tették. Az egyetlen baj a leadócsatornával van (TV2): ha nem elég a várható újraszinkronizálás akkor még attól is félhetünk hogy a kétórás hosszból reklámokkal együtt lesz vagy három - és ez az igazi horror, nem az hogy a Balatonban esetleg összefutunk a Nagy Fehérrel. Kapcsolódó hírek:

Cetcápán szörfözött két meggondolatlan turista: „Az állat hamar megunta a játékot.” – ...a két idióta szerencséjére.
Az anyukák szörfversenyére egy cápa is benevezett: "Az ausztrál partoknál rémített halálra mindenkit." – Akkor ők már tudják, hol szeret a cápa!"A cápa a vízben melegítő anyukáktól pár méterre csapódott a vízbe. A pillanatot az egyik versenyző örökítette meg a telefonjával. (...) „Soha nem láttam még nőket ilyen gyorsan a partra úszni” – mondta a szörfiskola tulajdonosa,  aki először azt hitte, egy tonhal okozta az ijedtséget, és csak a kép láttán hitte el, hogy  egy cápa úszott ilyen közel a parthoz." – Akkor ha jól értem hivatalosan is a cápa nyerte a versenyt :))) Ideje újraéleszteni a Természet visszavág rovatot!

Talán érdemes:
Fél nyolckor Daniel Craig gabalyodik bele az AMC-n addigi életébe az Emlékek hálójában. Tipikus false advertising, mert bár ő játssza a szétcsúszott színészt, de csak a film elején amikor elkezdi visszapörgetni a történteket, valamint a végén amikor levonja a tanulságokat, a kettő között lezajlott karriert egy fiatalabb arc hozza. Ez persze mit sem ront a művön, sőt, Craig-től szokatlanul bátor és önkritikus vállalás volt, aki csak baltaarcú James Bond-ként ismeri az persze a falat fogja kaparni még akkor is ha nem minden kényelmetlen jelenetet ő játszik. Az életút eredményét már az elején látjuk: egy művészt akiért még bomlanak a nők de belülről már ő maga bomlik, és aki inkább bulvárhős mint aktor (stohl andrás, anyone?), és aki a két lehetséges megoldás közül a jobbikat (számvetés) választja, csak hogy megújhodva próbálkozzon újra azzal amihez a legjobban ért. Hasonló döntések előtt áll a Cinemaxon nyolckor egy léhűtő zsidó srác, Duddy Kravitz (Richard Dreyfuss), aki oly sok sodródás után végre megtalálja élete céljait egy tóparti környék felvirágoztatásával. Az őt körülvevő karakterek kicsit sablonosak (aggódó keresztény barátnő, bölcs nagyapa), de Dreyfuss még így is simán megnyeri magának az egyszeri nézőt. A tizenegy előtt öt perccel kezdett Doktor Detroittal viszont csak kuriózum-mivolta miatt érdemes bepróbálkozni a Viasat3-on, ez a 83-as "vígjáték" annyira nem jó hogy akár tegnap is készülhetett volna a gügye poénoktól kezdve a régi poénok fantáziátlan újrafelhasználásáig (szégyenlős tanár akit rávesznek a striciskedésre, ezért kitalálja a címbeli nagymenő karaktert).

Hétfő? #LESZAROM.
Nyissa tágra a szemét, és mondja: hű – Mondom: LESZAROM!!!!
Velvet – Tóth Gabi erősen indítja a hetet. Nagyon. – Én is, mert LESZAROM. Nagyon.
ma Horváth Éva is kirakta a melleit, pedig nem szokta – Ráadásul kötött felsőben, ami sokat tesz az élményhez. – De a legteljesebb élmény azért mégiscsak az hogy LESZAROM.
Ezer sebből vérzik a belváros egyetlen gördeszkapályája: „Oszlopok, fák, tócsák, drogdealerek és rosszul lerakott díszkő teszi életveszélyessé a parkot, pedig egy csomó srác itt éli le a fél életét.”FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
gyá – Aleska ezúttal a melleit tolta előre: „Aleska gyűrűs gyakorlatról posztolt képet, de mi egyáltalán nem erre figyeltünk fel.”MÁR MEGINT EZEK A GYŰRŰSIZMOZÁS, LOLOLOL LESZAROM.
napivagányság - Miért cseréli fel a tükör bal-jobb oldalakat?: "És miért nem a fel-le irányokat? Mi a tükörkép? Eleve a tükrös selfieket miért nem hívják eifles-nek?"NA, TE IS HIÁNYOZTÁL AZ ISKOLÁBÓL akarom mondani FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
Nem csoda, hogy a seggkirálynő le akarja tépni magáról a ruhát: „Indianara Carvalhót bekenték gépzsírral, de ez talán még a kisebbik baj.” – Minden bajra jó orvosság a LESZAROM.
Bugyi nélkül fotózták a végtelenül hosszú lábú Gisele Bündchent: „A dögös brazil modell csupasz fenékkel pózolt egy csizmareklámhoz.”ÉDES FASZOM, MÉG EGY BRAZIL SEGGKIRÁLYNŐ LESZAROM.
bikini – Mihalik Enikő Ibizán, bikiniben: "A klasszikus szépségű modell egyszerűen tökéletes." – Egyszerűen csak LESZAROM!
A nap képén: Mihalik Enikő napbarnított és tökéletes testeMINT FENTEBB a nap szava: LESZAROM.
filmklub – Palvin Barbara megizzadt: „De mitől lett hirtelen ennyire szeplős?! Ez az év talánya.” – A megoldás: LESZAROM.
nesze!szer – Mihalik Enikő a legjobb formájában!: „Vannak hirdetések, amelyek egyszerűen gyönyörűek. Ez is ilyen.” – Vannak hirdetések amiket egyszerűen csak le kell szarni. Ez is ilyen, tehát LESZAROM.
Mihalik Enikő eszméletlenül dögös címlapot kapott: „Még dögösebb képekkel. Melltartó az nincs.”LESZAROM az viszont van, és sose fogy ki :)
Miley Cyrus Palvin Barbara legjobb barinőjével jár: „Állítólag a bugyimodell Stella Maxwell most Miley Cyrus partnere.”PALVIN ENIKŐ MIHALIK BARBARA PALVIN ENIKŐ MIHALIK BARBARA MIHALIK BARBARA MIHALIK BARBARA PALVIN ENIKŐ PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK LE-SZA-ROOOOOOOOOOM!!!!
redelle – Tetoválás terhesség előtt és után - hogyan változik?FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
És ön hányszor pisilt már bele a Balatonba?: „Egy felmérésből kiderült, hogy a nyaralók többsége nem csak bepisilni, de hazudni és lopni is szokott.” – Én egyiket sem mivel nem szoktam nyaralni, a Balatont meg simán csak teLESZAROM.
balaton – Szerencsére a Balaton Sound is kapott himnusztLÁSD FENTEBB LESZAROM.
18+ Mészáros Dóra leszbizős erotikus fotóval provokál: „A sztriptíztáncos a barátnőjével villant segget, miközben lábat nyal.”NEM LEHETNE INKÁBB FORDÍTVA, LOLOLOL LESZAROM.
18+ Mészáros Dóra tökéletes mellet mutat: „A sajátját, természetesen, fedetlenül.”TÖBBET VETKŐZIK MIELŐTT BEKÖTÖTTÉK VOLNA A FEJÉT LESZAROM, a tökéletes mellek meg természetesen még mindig Giannán találhatók.
Kelemen Anna topless utál szelfizniAZ ÉRZÉS KÖLCSÖNÖS, ÉN IS UTÁLOM ŐT RUHÁBAN MEG TOPLESS IS LESZAROM.
c:c 18+ Megmutatjuk, ki vetkőzött a Trónok harcában: „A terhes Lena Heady helyett egy kanadai színésznőt dobáltak meg ürülékkel a jelenetben. Van Cleave élete egyik legnagyobb élményének nevezi a tévében hat percen át látható meztelen canossa járást, amiben Cersei Királyvár gettóján keresztül sétál át tökpucéron, közben a lakosok ürülékkel, vizelettel és rohadt zöldségekkel hajigálják meg.” – Ez volt „élete legnagyobb élménye”? Ha csak ez kell neki, én akár naponta LESZA ARCONFOSOM! Nap kommentje:
 
mooftas echoed 2015.06.19. 10:20:02
"...Cersei Királyvár gettóján keresztül sétál át tökpucéron, közben a lakosok ürülékkel, vizelettel és rohadt zöldségekkel hajigálják meg."
király egy sorozat lehet xD Az ISIS tevékenységét nem akarja megfilmesíteni vki? Jó kis kínzások, lefejezés, élve elégetés, persze "művészien", mert úgy más.

...basszus, ne adjatok nekik ötleteket, még a végén megcsinálják :SSS

 

KEDD, JÚNIUS 23.:
A HOSSZÚ SZAKASZOK MAGÁNYOSSÁGA

0

SPOILER: Einstein zoknija is ugyanolyan büdös volt mint a tiéd.

Családi rovat:
Nyolc előtt tíz perccel egy kicsit erőltetett, de gyerekeknek talán bejövős marhaság a Filmbox Family-n amiben a fiatalok egy házifeladat kedvéért összeraraknak egy időgépet egyikúk húgának (mögöttes cél hogy az egyik szerelő még bele is van zúgva, és persze hogy az öreg tudós ebben is segít). Az Einstein zoknija valószínűleg még gyerekként sem jött volna be, a lényeget meg leírtam a kép alatt.

Nem érdemes:
Viasat3, 21:00, A bátrak hazája – Közhelyes című és rettentő fárasztó agymosás a demokráciaelhozatal nehézségeiről Amerikából (honnan máshonnan?). Mint tudjuk, háborúban vannak sebesülések, célt tévesztett lövések polgári áldozatokkal meg az ezekkel járó traumák, na itt 50 Cent-nek kéne elhinnünk ahogy mindezeket átéli. Négy hazatérő Veterán (LOL) küzd az emlékeivel, ki a műtőben, ki a harctéren szembesült azzal hogy favágás közben hullik a forgács és vele a civilek meg néha a bajtársak is. Tudja valaki hogy ez volt-e előbb vagy a Bombák földjén, vagy valamelyik másik ugyanilyen toborzófilm? Ugye hogy nem, vagy ha tudja is az ember fia (mint én is), igyekszik elfelejteni. Azt azért nem lehet mondani hogy teljességgel haszontalan lenne, láthatjuk például Jessica Biel-t, Christina Ricci-t és még Samuel L. Jacksont is egy jót mélyrepülni, plusz én innen tudtam meg hogy Shery Crow  nem csak hogy létezik de még zenét is (ez megint olyasmi amit az ember igyekszik elfelejteni vagy legalábbis nem reklámozni, hogy tud).

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben egy másik felemás, de kicsit mégis jobb demokrácia-misszió emlékei a Filmbox Plus-on a Magányos szakasz történetével, akik a két Korea közti háborúban próbáltak meg embernek és katonának lenni, vagyis Adyval szólva megmaradni az embertelenségben és lehetőleg élve vagy netán győzelemmel, de semmiképp nem megfutamodva végigcsinálni az egészet. Még mindig kilenckor egy elvileg vígjáték a Filmbox Premium műsorán, csakhogy a Balek hősei annyira elcseszettek és a mai társadalom termékei hogy garantáltan az arcunkra fagy a mosoly: van egyfelől egy kamasz agyiszintjén megrekedt srác aki annyira azért felnőtt hogy a csaját felcsinálja (ÓVSZER BAZ+! Ismered ezt a szót?!), és ez úgy felzaklatja hogy egyből családfőnek képzeli magát és erőszakkal kirándulni viszi a nője unokaöccsét. Már ez is elég lenne ahhoz hogy a konzervatív (és katolikus) néző sikítva kapjon a távkapcsoló után, de csatlakozik a "főhős" seksz,-és drogmániás haverja is - igazi nevelő társaság egy 12 éves kiskölyöknek. Lehet viccnek is nézni, még az is lehet hogy hangulatfüggő és bejön, nekem eddig nem sikerült ráhangolódnom.

Ismétlés, talán érdemes:
Fél tíz előtt tíz perccel újrázza a Duna TV az 52-es Tulipános Fanfan-feldolgozást (Királylány a feleségem), melyben természetesen Gérard Philipe játssza a csábítót aki egy jóslat hatására betér a seregbe, hiába, akkoriban elég volt belengetni egy királylány félkezét, és nem azért mint most, mert egy repeszgránát leszakította. Szerethető klasszikus, amit a maga idejében Errol Flynn-utánérzésekkel vádoltak, de nekünk európaiaknak szívügye lett már csak Gina miatt is.

Kis hírek a nagyvilágból:
ma is tanultam valamit - A csótányok nem élnék túl az atomháborút - Sovány vigasz, de azért mégiscsak vigasz. Ha már mi sem élünk, legalább dögöljön meg a szomszéd csótány is!
Szuperfényes galaxist neveztek el C. Ronaldóról: "A CR7 az ősrobbanás után 80 millió évvel keletkezhetett, sokkal ragyogóbb, mint társai." - ...és százezer év múlva amikor a galaxisból idejönnek, meg fogják kérdezni tőlünk hogy MONDD CSAK, MARSELLUS WALLACE HOGY NÉZ KI? kiről is neveztük el az otthonukat, és amikor megtudják, onnantól kezdve lőttek a békés harmadik típusú találkozásoknak.
ego - Megvan, mit csinál az agya, ha épp semmit nem csinál – Ööööö....mi volt a kérdés? o_O
18+ Több embert is megtámadott két nő a szentendrei HÉV-en, ordítoztak, verekedtekA TÖBBSÉGI TÁRSADALOM ÉS A BÉKÉSEN UTAZÓK FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN.
p - Az univerzális megoldás minden párkapcsolati gondra: "A rossz hír: hogy nem létezik. A jó, hogy attól még van megoldás." - A még jobb, hogy IGENIS LÉTEZIK, MINDEN KOCSMÁBAN KAPHATÓ, és SÖRnek hívják ^^
Velvet – Két magyar csaj is a Playboy legszexibb DJ-inek listáján - Gondolom szigorúan csak a muzikalitásuk miatt kerültek be!!!
Tényleg kénes pokol van a Föld mélyén: "Közvetett módon kimutatták."ÚJABB CSATTANÓS POFON AZ ATEISTÁKNAK! EGÉSSÉG!
Gyuri kivándorolt, elvette egy chilei munkáját, és most még egy chilei fiút is elvenne: "Itthon nem látta biztosítottnak, hogy félelem nélkül élhessen párkapcsolatban." – Bezzeg a toleráns és híresen biztonságos Dél-Amerika...
Biztos, hogy akarod tudni a jövődet?: "Jóspapagáj költözött a Nyugati térre: mindössze kétszáz forintért bárkinek elmondja, mi vár rá életében." - Köszike, tudom anélkül is: nyugdíj nuku, Gianna esélytelen, forever alone, a kétszáz forintból meg inkább sört veszek. Oké, nem sok, de SOK KICSI SOKRA MEGY legalább elviselhetőbbé teszi a valóságot amire nagy szükség van, mivel nyakunkon a közelmúlt másik nagy eseménye, a menekültáradat és az arra reagáló plakátozás meg kérdőívezés. Én jó KAOTIKUS katolikusként igyekszek mindenből kimaradni, de a híreket azért elolvasom így is:
Ha Magyarországra jössz tiszteletben kell tartanod a kultúránkat!: "Aleska Diamond, Cinthya Dictator és VV Éva." – Hát tudod kedves bede félmillió forint márton, kinek mi a magyar kultúra. Neked ők, nekem meg Petőfi, Jókai, Örkény, Bartók, Kodály meg a többiek mind, tudod, mindenki akiket nálatok divat nem ismerni.
Kettős Mérce – Abszurd és véres sztori lett egy plakátfestésből: „Autós üldözés, erőszakos fenyegetés, kutyákkal riogatás. (...) Kb. f12 fele értünk a X. utca-Y. utca sarkán lévő plakáthoz, Ági (nem valódi név), én, illetve egy NOL-os újságíró, aki végig kb 10 méterről figyelte az eseményeket. A plakát egy magánház telkén volt”...ÉS EDDIG OLVASTAM. Ha jól értem ti birtokháborítást követtetek el, ráadásul dokumentálva (népszabós újságíró) és még ti akartok perelni? Biztos nem akartok nevet cserélni a Vastagbőrrel? Segíthetnétek nekik a kétfartkúkutyás plakátok tervezésében is...óvoda bazmeg, óvoda.
400 milliós idegengyűlölő állami kampány: "A kiszivárgott plakátterv erősen bevándorlásellenes.""Idegengyűlölő állami kampány". És a 2004-es heccelődés az erdélyi magyarok ellen az mi volt, tessékmondani? Nap kommentje:

florid 2015.06.03. 15:44:00
Nem emlékszem, hogy annak idején megkérdezték volna mennyibe is került a 23 millió románnal való kampányolás költsége ? Ezek a csungra-bungrák jöhetnének az ellenzék szerint a magyarok meg nem ? Érdekes hozzáállás és akkor igen de igen finoman fogalmaz az ember

Pucér képek kerültek elő a magát feketének hazudó jogvédőről – Esküszöm nem értem mi a baja az embereknek! Miért nem mondhatja valaki magát bárminek?! Épp ez a szép a demokráciában és a jogegyenlőségben hogy ha Gipsz Jakab ötvenéves karosszérialakatos holnap kitalálja hogy aszexuális naszáj nő lesz aki lelkileg egy enyhén BDSM-érteklődésű férfi, igenis lehessen az! Én is CHARLIE fekete jogvédő vagyok!!4!44 négy

0


SZERDA, JÚNIUS 24.:
MAJD LEFEJELEM A VADÁSZOM.

0

Hit it!

Talán érdemes:
Hell hath no fury like a woman scorned, tartja a régi dakota közmondás, és a Vadászom rád jó példa erre a Cinemaxon háromnegyed kilenckor: egy meghiúsult házasság után a menyasszonyjelölt végső kétségbeesésében (némi alkoholtól felbátorodva) hirdetésben keres fejvadászt hogy tenné el láb alól a döntésképtelen vőlegényt. Régi igazság hogy a pia elszáll, de a hatása alatt hozott rossz döntés tartósan megmarad: megjelenik a felbérelt verőlegény, csak közben a csaj is meggondolta magát és az exével közösen próbálják leszerelni a gyilkológépet. Nemtúlhosszú kanadai vígjáték, nézzétek! A témánál maradva a Filmbox Premiumon egész másfajta Fejvadászat vár minket kilenckor Lars Mikkelsennel, aki elvileg vértelen munkával keresi a megfelelő embert a megfelelő helyre, most épp egy dán olajbáró cégének élére, a baj csak ott van (és innentől kezd krimibe átcsúszni az egyszerűnek tűnő meló), hogy az öreg vezér fiacskája már kinézte magának a helyet...

Nem érdemes:
Ha egy kalandfilmet még a Filmbox Family is csak negyed tizenegykor mer leadni akkor azzal valami nagyon nincs rendben, és tényleg: nem elég hogy a Nagy Sós Tó kalózai már a címével is a karib-tengeri legendáriumra utal, de emellé még rossz is. Mivel jó esetben mindannyian voltunk élénk képzelőerővel megáldott gyerekek, ezért a kalózvonalra felfűzött elcsépelt nyári gyerekfilmekkel, tehát ezzel is alapból nem volna semmi baj ha lenne hozzá egy tűrhető forgatókönyv meg szerethető karakterek, de ezekből ide semmi sem jut, még a jó öreg térképes trükk sem működik. Ebben az esetben a nagy elődre való utalgatás az asking for it tipikus esete, enélkül csak szimplán gyenge lenne, úgy viszont hogy kvázi bepalizza azokat akik a Sparrow kapitányos filmeket kedvelték, úgy már egyenesen idegesítő is.

Kis hírek a nagyvilágból:
otthontérkép - lakás - Vegyen parasztházat, nyaralónak egészen kiváló!: "Kellene már egy kis friss levegő mindenkinek, kiszabadulni az irodákból, meg a panelből!" – Nyugi, amint lesz szabad ötvenmillióm egyetlen nyaralóra, megveszem amiket ajánlgattok. Ja, nem.
Kicsit olaszosan élnek - Tolvai Renátáékra panaszkodnak a szomszédok: "Hangosan veszekednek, éjjelente zenét bömböltetnek. (...) Mi csak kicsit olaszosan élünk. (...) Nem hangosak vagyunk, csak temperamentumosak, mint egy olasz család. De köszönjük, minden oké velünk" – mondta Tolvai Renáta a lapnak. A párja, Kállay-Saunders azt nyilatkozta, nem úgy szoktak veszekedni, ahogy a tévében látni, nem üvöltöznek egymással." – ...és gondolom KSA is tök véletlenül keveredik minduntalan balhékba. Ez is milyen elegáns, nőies riposzt már: "De köszönjük, minden oké velünk". Hát gondolom is hogy ez nektek oké, de ti meg gondolhatnátok a körülöttetek élőkre is! :(((
Krasznai Tündét bemártották, elköltözik: "Nem minden szomszédja szereti, vannak balhék, mennie kell." – Ugyan már, csak ő is egy kicsit olaszosan él. De most gondoljunk bele micsoda hálátlan nép vagyunk mi magyarok: itt vannak nekünk ilyen Világtehetségek mint KSA, Tolvai meg Krasznai, és nem tudjuk megbecsülni őket csak azért mert nekünk másnap dolgozni kell menni, gyereket nevelni, satöbbi, pedig csak annyit kéne elviselni hogy néha éjfél után bömböltetik a zenét meg énekelnek hozzá és olykor veszekednek! Ahelyett hogy arra gondolnának a lakók hogy mások kemény pénzeket szurkolnak le azért hogy ezeket a csodatorkú Zseniket hallhassák a Világturnéikon amikkel sorra töltik a Stadionokat!!44
balaton - Utcai bunyó volt Siófokon, két baráti társaság esett egymásnakBIZTOS RÉGEN NEM LÁTTÁK MÁR EGYMÁST akarom mondani ŐK IS CSAK OLASZOSAN NYOMJÁK izé, na: A TÖBBSÉGI TÁRSADALOM FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN.
s - Rájöttek, hogy nincs he­lyünk az egyesült Európában?: "Mielőbb hagyja maga mögött az Unió a hozzánk hasonló országokat, annál jobb lesz a kontinensnek." – ...így igaz, kedves """magyar""" blogger, így igaz!! HINAUS MIT UNS!!!!!!!
Ki vesztette el ezt a kocát? – Senki nem vesztette el, ő késett el majdnem egy díjátadóról:
stílfűrész – A világ legnagyobb feminista művésze egy kocaMIÉRT EDDIG KI VOLT, LOL„A Muppet Show méltán népszerű Miss Röfije a közelmúltban elnyerte a New York-i Brooklyn Museum Elizabeth A. Sackler Centerének idei díját, a legjobb feminista művésznek járó elismerést, adta hírül a Coolhunting.com. A díjat a bábfigura a modern feminizmusban betöltött szerepéért kapta azzal, hogy jó példát mutatott rajongóinak, ha kitartásról, eltökéltségről és küzdőszellemről volt szó pályafutása során. A világhírű koca igazán díszes társaságba került (...).” – Mondhatnám erre is hogy milyen vicces meg jópofa, de sajnos ez legalább annyira gáz mint Maggie Simpson "tanulmánya". Jellegzetesen amerikai dolog: kitalált szereplők „tettei” nagyobb súllyal esnek latba mint valós személyeké...:SSS

 

CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 25.:
GOODBYE, WILDHORSES!

0

A lényeg az objektív túloldalán.

Ajánlott:
Mára két jóság is jut, az első 20:10-kor egy természetfilm a Filmbox HD-n egy távoli sziget különös lakóiról, Sable-t ugyanis vadlovak népesítik be (vagyis majdnem olyan mint a japán macskás sziget). Ide látogatott el egy fotós hogy megörökítse az ember által szinte érintetlenül hagyott flórát és faunát, szerencsére egy forgatócsoport is utazott vele akik gondoskodtak arról hogy mozgókép is maradjon az eseményről - na meg a "modellekről". Az érintetetlenség azért nem teljes mert a lovak is emberi közreműködéssel kerültek ide, csak aztán annyit kevereredtek egymás közt hogy végül szinte egy önálló nemzetség lettek. A Vadlovakat kergetve mindenkinek ajánlható aki nyitott a természet szépségei felé. Vissza a magyar tájakra: jellemző hogy a mai legjobb műsort féléjfél után öt perccel kezdik az M3-on. A Legenda az ezerarcú lélekről nincs kizárva hogy voltmár (nekem az utóbbi két-három évből nem rémlik), de mindig örülök ha Karinthy Frigyessel foglalkoznak. Ha valakire, rá tökéletesen illik a címbeli jelző még akkor is ha jórészt a humoros műfajban alkotott, mert azon belül tényleg ezerféle stílusban - és ha nem talált magának valót, akkor kitalált egyet.

Talán érdemes:
21:05-kor Delon nemzsarufilmjei közül az egyik keményebbet, sőt már nevében is Kíméletlent adja a Duna TV. Az általa alakított ékszertolvajt a büntetése leülése után követi a rendőrség és szakmabeli munkatársai, előbbiek leginkább azt remélik hogy megtudják hogyan is halt meg a boltos akit kiraboltak és volt-e egy másik elkövető, amit viszont mindkét üldözőcsoportot összeköti az az hogy nagyon szeretnék tudni, hol is van a lopott szajré... Durva darab amin Anne Parillaud azért lágyít egy kicsit. Háromnegyed tizenegykor még egy doksi az HBO-n, nem mentesen a patrióta felhangoktól, ami viszont még a 9/11 nyomatását is jóváteszi és jóvá teszi az Egy jó munka: New York-i tűzoltókat, az az őket interjúvoló Steve Buscemi aki anno maga is ezzel kereste a kenyerét. Igazából ez a munka a közösségnek tényleg jó, de ember legyen a talpán aki csinálja. Erről jut eszembe:

TISZTELET! rovat:
randi – Videó – Ketten emelték le a részeg vőlegényt a menyasszonyról: „Ez a leendő férj úgy berúgott, hogy kb. tönkretette a lagzit. Neje szemlátomást nem túl boldog.”TISZTELET, a srác biztos lélekben még mindig a legénybúcsúban volt. Megesik ez a legjobb családban is! EGÉSSÉG!
Szcien – A hölgy, aki tűzzel-vassal harcolt a szcientológia ellen – Egy szó: TISZTELET.
Patrick Schwarzeneggert megint más csajjal látták: "Egy 17 éves színésznővel látták szerda este, de csak barátok, írja a csak a Twitteren magyarázkodásképp."TISZTELETET PATRICK SCHWAYZENEGGERNEK! Ki mondja hogy az öreg színészek fatökűek? Nyomjad neki nyolcvanévesen is mint Jimmy Page!!!!
Meztelenül parádézott a traffipaxnak az ausztrál férfi: „Tök részegen sétált egy haverjával, mikor meglátta az üres rendőrségi kisbuszt.”TISZTELET! Innentől kezdve az összes gangsta rapper elkezdhet teperni hogy megfeleljen a fákdöpolíszos imázsnak, főleg hogy a dzsedilovagok is ráerősítettek:
Emlékszik a fogatversenyen vigéckedő kis Darth Vaderre? Lesittelték gyorshajtásértTISZTELET, fákdöpilísz, this is how I roll, bitches, mert az Erő velem van!
Megbüntették - Alekosz feljelentett egy rendőrt, aki elküldte a picsábaTISZTELET, itt viszont a rendőrnek! A feljelentés meg annyira asking for it hogy jobban már nem is lehetne.
gmh <3 A net sztárja az a hetero fiú, aki meleg haverját hívta el a bálbaTISZTELET, szeretettel a kirekesztés ellen, és ezt nem viccből mondom!
27,5 milliárdot nyert, de bejárt dolgozni: „A cseh férfi jelentkezett a nyereményéért, felvett 3 milliót, majd hazavonatozott.”TISZTELET a keményen dolgozó lottómilliárdos kisembernek, remélem épeszűen költi el a pénzt! Én mondjuk tuti így csinálnám:
Elmentek kocsmázni Middlesborough-ban, Thaiföldön ébredtek felTISZTELETet a keményen PARTY HARD!ozó kisembereknek is!
Ötezer éves sörfőzdét találtak IzraelbenTISZTELET! Sürgősen meg kell látogatnom hogy megtudjam mit ittak annak idején...
élet -  mell és szív - Veséjét adta törzsvendégének a Hooters pincére – Na most mondja valaki hogy a csöcsöscsajoknak nincs szíve és lelke! TISZTELET! Remélem ha elittam a vesémet nekem is lesz egy nagymellő nő aki felajánlja az övét :)))
ma is tanultam valamit - Hogy kerül Hitler út egy amerikai kisvárosba?: "Sőt, temető és közpark is van ugyanitt Hitler néven. A helyi fogorvos meg egy időben Dr. Gay Hitler volt, George Washington Hitler fia." – Amióta olvastam-láttam a Brazíliai fiúkat, én már semmin sem lepődök meg. Egyébként meg jól olvastam? Gay Hitler, ráadásul még doktor is? TISZTELET!!!
mik vannak 18+ Robert Pattinsont mellvillantással védte meg egyik barátja a paparazzóktólTISZTELET, első a magánszféra védelme, akár még villantás árán is!
Ezek a szőke jónők mentik meg Románia kóborkutyáit: „A cuki kutyáknál csak az a jobb, ha szőke jónők ölében cukiskodnak.”TISZTELET és SUNÁZNÁM. Mármint nem a kutyákat, a nőket.
87 évesen világrekordért harcol Bici néniTISZTELET, akármi is az!
Bikinis részeg nagymama okozott balesetetTISZTELET, viszont ez tuti világrekord, ráadásul erősen MILF is a hölgy:

visionstar 2015-04-27 20:45:02
Nagyi ide vagy oda, szanaszéjel sunáznám, recsegne a kis nunija.

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés