2015. 06. 29.
Sokknemzetiség (jún. 29-30., júl. 1.-2.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sokknemzetiség (jún. 29-30., júl. 1.-2.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 29.:
A KAMUCÁPA SZÜLETÉSE

0

Much spleen about nothing...

A nyár első hónapja téli hideggel és szar felhozatallal leheli ki a lelkét, önkínzók és a VHS-korszak rajongói előnyben, a többit majd hírekkel kipótolom, lássunk is munkához:

Ismétlés, talán érdemes:
TV2, 22:30: Cápa 2. – ...de csak mert múlt héten leadták az elsőt és mert ebben is Roy Scheider szerepel. Spielberg amúgy jól tette hogy nem folytatta, az elsőből kihoztak mindent amit lehetett, itt először Brody karakterét gyengítik el egy fals riasztással, akire onnantól már csakazértse figyelnek oda, meg is történik a baj. Nem az a baj hogy a rendező Jeannot Szwarc láthatólag nem látta az eredetit (akkor nem ugyanazt mondta volna fel rosszabbul), a nagyobb probléma ott van hogy a történet alapján AmityVILLE lakosainak is kimaradt, mivel ugyanazokat a hibákat követik el mint abban.

Talán érdemes:
Nyolckor egy nem csak színeiben fekete-fehér dráma várja a mazochistákat a Cinemaxon ami Houellebecq legjobb hagyományat eleveníti fel vagy inkább vetíti előre, ugyanis egy 1993-as darabról beszélünk. A Szerelem születése az összes first world problémát magába sűríti: a semmiben sem szűkölködő Művészt (ezúttal színészt), aki még a gyerek és feleség ellenére sem boldog, és ezt félrekúrásokkal kell kompenzálnia (egy korban akár a lányának is tekinthető csajjal), de guess what, boldogabb ettől sem lesz és nem oldódnak meg a magánéleti gondjai sem. Valahogy nehéz sajnálni azt aki össze-vissza kamatyol ahelyett hogy mondjuk a fiával foglalkozna (nem is kell, sajnálja ő önmagát épp eleget), akárhogy is erőlteti a rendező, aki még a világpolitikát is belekeveri. Igen, az Öböl-háború jelzésértékű elpöttyintése csak még jobban érzékelteti micsoda viharok dúlnak a Férfi lelkében aki a szerető család helyett simán csak a szeretőre szavaz - és ugyan honnan máshonnan is jöhetne egy ilyen szenvelgő izé mint a franciáktól...
Film Mánia, 21:00 – szinte biztos hogy a blog eddig hat éve alatt legalább egyszer megfordult benne a Kamuzsaru ami látszólag a sablonos-rendőrös Leslie Nielsen-vígjátékok egyike, az egzotikumát az adja hogy Billy Bob Thornton írta a forgatókönyvét, ennélfogva az itteni furcsa páros az eddigi jó-rossz, városi-vidéki, amcsi-japán zsarupárosokra köröket ver azzal hogy egy idősebb nyomozót (Nielsen) és egy sikertelen színpadi pályát ugyanolyan sikertelennek ígérkező rendőri karrierre cserélő színészt (már itt is?) raknak össze benne, első közös ügyük rögtön a temetőbe vezet, már ez elég is ahhoz hogy leüljek elé.

Hétfő? #LESZAROM.
Mi lett Éder Krisztiánnal?: „Miként telnek a napjai és hogy néz ki most? Videó!”OH, MEGANNYI KÍNZÓ KÉRDÉS, EJRÓPASEGÍÍÍÍCCCS LESZAROM.
Pippa Middleton így tartja formában tökéletes fenekét – Én meg így SZAROM LE!
Benjamin Franklin illatosította volna a fingotMICSODA ÉLETMENTŐ TALÁLMÁNY EZ IS akarom mondani Ő LETT VOLNA AZ ELSŐ AMERIKAI ELNÖK AKI VÉGRE VALAMI ÉRTELMESET CSINÁL na talán harmadszorra: LESZAROM.
Na, tippeljen, ki vetkőzött Terry Richardsonnak!: „Egyáltalán nem fog meglepődni. Egy kicsit sem.”CSAK NEM TERRY BLACK? Egyáltalán nem fogom leszarni. Egy kicsit sem. Ja, de: LESZAROM.
Amal Clooney lábai lehetetlenül hosszúak: "Erre mondják azt, hogy nyakigláb, viszont elképesztően jól néz ki."Now that's what I call LESZAROM.
Nicole Scherzinger sosem volt ilyen szexi: „Köldökig sliccelt szoknyában terpeszt, kivágott ruhában hempereg, mi jöhet még?” – Na vajon mi: LESZAROM.
Reese Witherspoon nyomott egy hatalmas Doktor Szöszit – Nyomok akkor én is egy kiadós LESZAROMot.
Nagyon rövid ruha – Akárhogy is nézzük, Amanda Seyfried egyre jobb csaj – Akárhogy is nézitek, én egyre jobban LESZAROM.
Csak szólunk, hogy Sandra Bullock iszonyat jó csaj: „Most épp Londonban mutatta meg, hogy ő bizony nem öregszik.” – Csak innen Budapestről, fél lábbal a sírban állva szólnék neki hogy LESZAROM.
Miss Segg a bolti melleit is kitetteINKÁBB AZT MONDJA MEG HOGY HOL VETTE ŐKET LESZAROM.
Paris Hilton új pasija egy kigyúrt svájci milliárdos: „Bemutatjuk önnek Thomas Grosst, akinek az elődje Paris Hilton oldalán egy modellfiú volt.” – Hát igen, ilyen egy ŐSZINTE ÉRZELMEKRE ÉPÜLŐ, ANYAGIAKTÓL MENTES SZERELEM LESZAROM.
18+ Muffin – Ilyen egy profi puncinyaló – Ilyen egy LESZAROM, az előjáték egyébként sem divat a mezozoikum óta még akkor sem ha a divatblogok mindent megtesznek hogy visszatérjünk az őskorba:
élet – A hipszterség halott, de van helyette új kifejezés!: „Felejtse el, amit eddig tudott azokról a bajszos fiatalokról, mert már megint kitaláltak egy új szót!”LESZAROM, már nem divat a szőrzet, a hetvenes éveknek a kádár-korral együtt vége!!!
Az ott bizony Chrissy Teigen mellalja – Ez meg itt bizony egy LESZAROM.
Szubkult – Ez a nem semmi!: Így ürítettek a középkorban!: „Lajos király lécre ült, fenekét a szél csiklandozza. Nézze meg, hogy csinálták ezt Diósgyőrben!”AHOVA A KIRÁLY IS GYALOG JÁR LESZAROM: the Lajkaboss Edition.
durva - A hét legdurvább bulijai: Kate Moss négykézláb áldugatta magát – Valóságosan SZAROM LE az áldugását meg őt magát is.
Jól megalázták – A nap hősei a turisták, akik leszarták Kanye Westet: „Senki arcáról sem fagy le gyorsabban a mosoly, mint az önimádó rapperéről, erre most végre oka is volt.” – 2015 a LESZAROM éve a rappereknél is, én szóltam:
Tyler, The Creatornek 20 fontot ér, ha egy rajongója hányást eszikNEKTEK IS FELTŰNT HOGY EGYRE JOBB ÉS MINŐSÉGIBB EZ A RAP-ZENE LESZAROM. Vagy nem, ki tudja, még élvezné. De várjunk, fizetne is érte, akkor mégiscsak LESZAROM!
Nagybátyja lopással vádolja Kis Grófót, a Bulibáróban is vannak lenyúlt részek – Lassan ideje lesz újra beizzítani a Bagoly mondja rovatot, de mivel ma hétfő van, ezért:

kennimekkormikk 2015.06.25 13:24:08
leszarom


KEDD, JÚNIUS 30.:
VADAK AZ URÁNIÁNÁL,

0

...barbárok a fal innenső oldalán.

Mára viszont már tényleg csak csupa ismétlés jut, és nem is mindegyik ajánlható, van amelyik épp csak nézhető. A legnyilvánvalóbbat (Kései szenvedély) kihagytam, két napon belül ez lett volna a második szerelmes meló-dráma, ráadásul uszkve egy éve már szerepelt nálunk, akkor már maradjunk inkább az agyatlan, macsó, de legalább szórakoztató újrázásoknál, például kilenckor a Vadak uránál ami annyira őskori és nem csak témájában hogy még a fal túloldalán forgatták le, ez volt a Conan, a barbár NSZK megfelelője egy családirtáson átesett királyi gyermekkel akit egy jólelkű fickó képez ki a harc mesterévé. Hogy emberünk eme képességein felül is mindent lásson és halljon arról állat barátai (egy párduc és egy sas) gondoskodnak (az egyéb trükkökért két menyét felel). A hangalámondásos idők emlékére a nevében is hozzáillő Film Mánia adja le. A tizenegy után öt perccel adott Magányos farkas viszont már a huszadik századba visz minket de ha lehet, még véresebben, mondjuk ez egy Chuck Norris-David Carradine közösködéstől (nem úgy, nyugi) el is várható. Kettősükből Carradine a gonosz, fegyvercsempészettel foglalkozó szenátor, Norris meg az ellene minden törvényes és nem annyira legális eszközzel harcoló texasi kopó – ezért viszont már egész a PRO4-ig kell mennünk, szerintem kihagyható, innentől hírek, a hét második fele egy új hónappal és remélhetőleg jobb műsorokkal vár minket.

Kis hírek a nagyvilágból:
Vigyázó – Döbbenet: Kínában békák potyogtak az égből: „Eső helyett varangyos békák, pókok, halak és golflabda. Mi jöhet még?” – Az utolsó idők, mivel ezek már az Idők Jelei! ÉBERSÉG!! Vagy ez, vagy csak a Magnolia remake-jét forgatják, ki tudja.
Kettős Mérce – A Nyugat tette tönkre a Közel-Keletet, most meg bezárja a kapukat: "A nyugat részeként Magyarország is hozzájárult a Közel-keleti állapotok megteremtéséhez." - Így igaz, MAGYARORSZÁG FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN!!!! Magyarország képezte ki a tálibokat majd fegyverezte fel Asszad ellenségeit, Magyarország támad drónokkal esküvői menetekre, Magyarország üzemeltet vallatótáborokat szerte a világban, Magyarország juttatott véletlenül vadiúj katonai cuccokat az ISIS-nek, sőt, Magyarország dobta le az atombombát és Magyarország irtotta ki az indiánokat is, HINAUS MIT UNS!!!!44!!4 négy Napi epeömlés megvolt, lapozzunk is valami kellemesebb, megnyugtatóbb vidékre:
Számold meg a pénzed, megmondom, ki vagy - 1. NINCS PÉNZEM. 2. Enélkül is tudom hogy ki vagyok...
Összeszemetelte a Stonehenge-t a napfordulót ünneplő tömeg - ÉDES FASZOM! Már az is elég nagy baj hogy 2015-ben egyáltalán létezhetnek még ilyen pogány eretnekek (mindig sejtettem hogy az anglikán egyház elcseszte amikor Ley-vonalakra meg kő-körökre építtették a templomaikot), de az mekkora szánalom már hogy ezek a természetimádó, nemfürdő retkek annyira se tisztelik a szent köveiket hogy a szemetet összeszedjék maguk után.
kívül tágasabb 18+ Szelek szárnyán - Meztelenül éltek a hippi paradicsomban: "A tábor 8 éven át, '77-ig működött, míg a hivatalos szervek meg nem elégelték és el nem rendelték lebontását. Ugyan a kilakoltatást egy ideig sikerült elkerülni, az évtized második felére már semmi sem volt a régi, a hippikultúra is hanyatlott, így csak páran maradtak a táborban." – Itt bezzeg nem tudott atomkísérleteket végezni egyik békeharcos ország sem. Ilyenkor sajnálom hogy nincs időutazás és hogy Eric Cartman nem valós személy, visszaküldeném őt egy Slayer CD-vel.
Rá sem ismerni a botrányhősre: "Tíz éve Miley Cyrus még bűbájos volt." – ...én persze negyven évvel ezelőtt is ugyanilyen agresszív hájfej voltam, de legalább mozogtam valamit.
Egykoron erre izgult Kelly Brook: "Egykori pasija az égvilágon mindent megmutatott egy fotózáson. Úgy értjük, TÉNYLEG MINDENÉT." – Nem kellett volna, tényleg :SSS Ha lett volna egy közös jelenetük arra mondjuk befizettem volna.
Kate Mosst lezavarták egy repülőről, mert balhézott: "Rendőrökkel kísértették ki, de végül nem tartóztatták le." – Ez most ugyanaz az áldugaszolós eset vagy már egy másik PARTY HARD!?
alapkonyha – Kvíz: kutyakaja vagy felvágott?: „Vajon kitalálják-e az összetevők alapján, hogy a háziállatoknak vagy emberi fogyasztásra készült termékről van-e szó.” – Későn kapcsoltok gyerekek, a nyugdíjasok már rég tudják hogy nincs lényegi különbség :SSS
kívül tágasabb - Tíz kevéssé ismert tény Marilyn Monroe-ról: "Intelligensebb volt, mint Einstein, dadogott és emellett szuperz zenei és irodalmi ízlése volt."MUHAHA, ez nagyon jó, nem tudom mit szívott a posztoló, de kérek belőle. Az a "szuperz" zenei ízlés, meg hogy okosabb volt Einstein :DDD Év kommentje-candidate:

HellsAngel 2015.06.18. 03:56:57
Tiz kevesse ismert teny Marilyn Monroe-rol:
1. Valojaban Mogyorosi Mariannak hivtak.
2. Bosznia elnoke volt.
3. A ketfarku kutyapart szineiben.
4. Szerette a toportyut.
5. Volt egy sziami ikertestvere, akit mindig leretusaltak a kepeirol.
6. Sztalin kituntette a Szovjetunio Hose eremmel.
7. Allergias volt a vizre, mindig dimetil-triptamint ivott.
8. Egyszer azt almodta, hogy o Nelson Mandela.
9. Bekaugetesben tobbszor lefutotta a maratoni tavot.
10. Tole tanult sakkozni Garry Kaszparov.

 

SZERDA, JÚLIUS 1.:
NYITOTT SZÍVVEL BEJÖVÖK,

0

ODANÉZZ, EGY SÖR!!! Minden poént lelövök.

Ismétlés, de érdemes:
...avagy 23:05-kor újabb gesztus a Viasat3-on a nyolcvanas években szocializálódottaknak a Külvárosi kommandóval amiben az egyébként is irreálisan izmos Hulk Hogan játszik egy kényszerszabadságra küldött galaktikus békebírót akit pechjére a Földre helyeznek át egy szórakozott professzorhoz. Ha Shep Ramsey-nak nem volna elég hogy már a termetével és viselkedésével is kilóg a konszolidált környezetből, akkor ott van neki az a két fejvadász akit rosszakarói a "szórakoztatására" küldenek. Ha nem az öniróniára hajlamos pankrátor, akkor a Star Wars-utalások (mondjuk így, lehetne csúnyábban is) és Shelley Duvall miatt kapcsoljunk rá.

Talán érdemes:
HBO Comedy, 22:10 – Bár Bobby Brown-t ma már mindenki csak Whitney Houston (és a vele közös lánya) rossz szellemeként ismeri, valamikor még zenével is foglalkozott, és mint minden bájgúnár énekesnek meg rappernek, neki is bele kellett kóstolnia a filmezésbe. Ennek a mellékágnak egyik eredménye a Hajszál híján szeretem amit én is hajszál híján leszarnék ha nem Martin Lawrence rendezte meg írta volna (plusz még a főszerep is az övé). Tőle szokatlan módon ez most egy thrillernek induló antimacsó rom-kom, amiben a nők szívével játszó szépfiút legutóbbi hódítása tanítja móresre és a szebbik nem tiszteletére. Negyed egykor újra párkapcsolat a téma, de komolyabb színekkel és a Filmcafe műsorán egy orvosházaspárral (Juliette Binoche és Edgar Ramirez) akik már túlvannak sokmindenen, most épp a gyerekvállalásba vágnának bele nem teljesen önszántukból, már ha ebbe nem rokkanna bele a férfi lelkileg és menne rá a karrierje is. Szerencsére még időben észbekap és leteszi a poharat hogy Nyitott szívvel újra esélyt kérjen élete párjától (és talán a sebész-szakma is visszafogadja). Kicsit talán túl cukros, de ritka az a romantikusság (akár komoly, akár nem) amelyik az "idősebb" (értsd: negyvenes) korosztály gondjairól szól. Végül hogy ne csak romantikus komédiázás jusson azért újra a Viasat3 tesz sokat, kilenckor jön Bobby Z élete és halála, azaz inkább halála és élete mivel az eredeti cím és a történet is pont erről szól, mármint hogy egy elítélt katona utolsó esélyként egy drogbárót (a címbelit) helyettesítsen pár napig. Azonban ha a börtön farkastörvényeit (ki kivel van, kivel nem szabad kikezdeni, stb.) nem értette meg, a való világ még sokkal durvább meglepetéseket és felállásokat tartogat neki (sajnos nem úgy).

Nem érdemes:
Mondhatnám hogy ha valamit Apokalipszis itt és most címmel forgalmaznak az újabb példa az asking for it esetére, de a készítők mentségére legyen mondva hogy csak nálunk mutatták be így (na nem mintha az eredeti Stonehenge Apocalypse kevésbé lenne röhejes). Az aktuális világvégéhez most mindenféle ősi építmények szolgáltatják a hátteret és a megoldást, kezdve a nemrég hippik által meggyalázott megalitoktól egész egy frissen feltárt földalatti (!) piramisig. Misha Collins az egyetlen úgy-ahogy ismert arc benne (a színész szót itt még idézőjelben sem használnám), és mintha a Film+ is érezné hogy ez már a nemvicces gagyi kategóriája, mivel hajnali egy óráig dugdossák előlünk.

Kis hírek a nagyvilágból:
Nem hatotta meg az amerikai bíróságot a halálraítéltek kéréseMUHAHA, azt remélem is!„A halálos injekciókhoz használt midazolam az ellenzői szerint felesleges szenvedést okoz.” – Tökéletesen igazuk van, ezért kéne visszaállítani a főbelövést. Hely,-és időtakarékos, egy perc alatt megvan ^^
Mi vehet rá egy tériszonyos anyukát, hogy felmásszon egy tízméteres fára? – Medve, veszett róka, illegális favágók. Így, ebben a sorrendben.
Jó gének - Szandi egy percet sem öregedett esküvője óta – ...de gondolom a zenéje azóta se jobb, ha csak át nem váltott power noise metalra, mert különben bele se hallgatok.
Berki Krisztián munkába állította a lányát: „Mostantól a 20 hónapos lányának is haza kell adni a pénzt, amit a modellszerződése után kap.” – Nagyon helyes, a Gyerekeket minél korábban rá kell nevelni a Becsületes Munkára és annak az ő Gyümölcsére:
dynamic - 44 millióért vett lakást hatéves lányának a magyar rapper: "Dynamic lányának elég jó kis óvodai ballagása volt, valószínűleg lesz hol laknia." – Fentiekből kiindulva biztos keményen megdolgozott érte ő is meg a papa is!! És még azt mondják a Zemberek hogy nem telik nekik semmire, hát itt a Példa, húsz hónaposan el kell kezdeni dolgozni és óvodás korunkra már lesz saját lakásunk! Persze fanyalogni meg Irigykedni mindig egyszerűbb!!!
Ferenc pápa szerint a válás néha a legjobb megoldás: „Ez szemben áll azzal, amit eddig a szigorúan válásellenes katolikus egyház vallott a témában.” – Komolyan kezd inogni a hitem a pápa tévedhetetlenségében. Ha valaki, ő igazán tudhatná hogy nem a válás, hanem a VALLÁS az igazi megoldás! Mindenre!!!
Milyen plakátot rakjon ki a Kétfarkú Kutyapárt Felcsúton?: „Felcsúton is vesz egy plakáthelyet a kutyapárt, de kérdés, mi kerüljön rá. Közönségszavazást indítottak.” – Hát hogy oda mit tegyenek arra lövésem sincs, de Debrecenbe meg Szegedre mehetne mondjuk EZ, LOL.
Taylor Swift haragjától az Apple is megijedt – A haragjától? Én a hangjától szoktam...:SSS
NASA-igazgató: Létezik a földön kívüli élet, van 51-es körzet – Na, közel lehet az Arkhón-invázió ha már a hivatalos szervek is elismerik a konteók létét :DD
H – Nyílt levél Magyarországhoz: „Olyan országban élni, ahol fejlődni nem lehet, és legfőképp nem en­gednek, nem tudok, és nem fogok.“ – Jaj, már megint a szokásos lemez... Asszed nekünk ittmaradottaknak tejjel-mázzal folyik minden és mindennel elégedettek vagyunk ami történik? Ragaszkodom a hazámhoz, te szerencsétlen. Szeretem. Ha meg netán a kormánnyal van bajod, leszel szíves nekik leveleket írogatni és nem leszólni egy többmilliós országot... Erről ennyit, minden másra ott a Nap kommentje:

enrobag 2015.06.24. 08:58:54
Kedves Eszter!
Magyarország vagyok, 1000 éves.
Elengedlek. Nincs harag.

 


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 2.:
HELYZETÜNK SÚLYOSAN REMÉNYTELEN.

0
Az elnök és az ő szivarja...

Ismétlés, nem érdemes:
Duna TV, 22:10: A zsaru szava – Delon zsarufilmjei közül a leggyengébb, annyira nyolcvanas évek hogy nem is lehetne jobban az: nyúvév-diszkó és hevimetál váltogatja egymást attól függően hogy érzelgős vagy erőszakos jeleneteket látunk, és Alain bácsi se bírja ki hogy ne fakadjon dalra (pedig a forgatókönyvet is ő írta, ez máskor bőven elég volt neki). Sajnos a közhelyek nem állnak meg itt, az egész krimi full sekszista és rasszista: a feketéknél csak a nők járnak benne rosszabbul, az ő feladatuk itt csak annyi hogy szépek legyenek. És hogy mi az a kemény munkával összehozott szkript? A szavatartó rendőr a békés öregkor kedvéért már visszavonult Afrikába (!!!), innen riasztják lánya halálához Lyonba. Természetesen a maga kezébe veszi a dolgokat, természetesen szép nagy bosszúhadjárat veszi kezdetét, de a hiányosságokat és hibákat természetesen ez sem tudja feledtetni.

Talán érdemes:
Egyazon időben (21:00) két radikálisan másfajta alkotás. Vegyük előre a Viasat3-on adott a Terrorcsapdát, ez elsőre pont olyan közhelyes című patrióta B-filmnek tűnik mint az összes többi hasonló, de ugyan ki tudna komolyan venni egy amcsi-német-román (!) világmegmentést amiben Jerry Springer (!) játssza a demokráciaimportőr elnököt? (Dolph Lundgren szereplése egyértelműbb, az meg végképp hogy ő is rendezte). A világvezető nagyhatalom vezetője ott vét alapvető hibát hogy megszegi az aranyszabályt (tenoristákkal nem tárgyalunk), még szerencse hogy Dolfi ott van a testőrségében. Ugyanabban az időben egy német vígjáték az HBO-n optimista címmel (A helyzet reménytelen, de nem súlyos), enyhén neuraszténiás főhősnővel aki valami sajátos logika miatt képtelen a boldogságra, addigi tapasztalatai alapján ugyanis meg van győződve arról hogy a nagy örömöket még nagyobb tragédiák váltják (különösen szerencsétlen a dolog ránézvést már csak azért mert elvileg szerencsesütiket kéne árulnia). Csak erre tud gondolni még akkor is amikor a Nagy Ő ígéretével kecsegteti a sors, de vele ellentétben minket ne ijesszen el a cím, ez egy életigenlő vígjáték kisemberekről kisembereknek. Más. Csábított a gondolat hogy a Megacápa a Kolosszus ellen című remekművet kiemelten ajánljam, aztán győzött a kötelességtudat, meg hát annyira azért nem is jó mint a kellibrúkos-dzsajannamájkülzös Piranha volt. Az Asyum kabalaállata itt a Noé Nefilimjeinek egyike ellen harcol, hát igen, lassan a CGI-szörnyek terén is elég lesz a Ctrl C+Ctrl V, csak keresni kell megfelelő és aktuális anyagot ahova beilleszthetik őket...kezdés 21:20-kor a Universal Channelen.

A seksz,  a "művészet" rovat:
...szokás szerint idézőjelben, mert a zenéhez és filmhez hasonlóan itt is elmosódtak a határok érték és szemét között:
+18 Új szint a tanár-diák szexben: a punciját videózta az egyetemi tanár: „Igazán furcsa módon mutatta be egy londoni phd hallgató, hogy jár együtt a tánc a színházzal.” – Bezzeg ha férfi csinálná, rögtön zaklatás lenne!!4
Vagina költözött a Napkirály kastélyába – Hát ha még csak az költözött volna be, de sajna nem: "A világhírű Anish Kapoor kiállít Versailles-ban, de ennek nem mindenki örül őszinte lelkesedéssel." – Remélem valaki beleszarik majd a zongorájába helyettem is :)))
kívül tágasabb – fotó – Meztelenül New Yorkban: „Vajon a meztelenség önkifejezés? Egy amerikai fotós határokat és kérdéseket feszeget.” – ...és sajnos nem csak ő, nem csak ott:
pk 18+ A Tiltott Városban botrányos szexfotók készültek!: „Az egyiken egy fiatal hölgy egy 600 éves sárkányfejen ül pucéran!” – Nem önmagában a meztelenkedés a probléma, hanem az, ahol csinálják. Basszus, a Kába-kővel miért nem próbálják meg ugyanezt? Aberrált idióták, ezeknek semmi sem szent :(((

különvélemény2 2015.06.02. 17:08:42
Miért van az, hogy "a meg nem értett művészek" majdnem mindig szexuális témájú képeket készítenek?

...hát csak mert ez a feminizmus:
Fidelio - feminizmus - Saját pucér testét állítja ki Orbán Viktor portréfestője – Sunázni is lehet majd? Na nem mintha akarnám :DDD Ja, hogy csak képen: "Tereskova új képei valószínűleg sokaknál kivágják majd a biztosítékot." – Aligha, ami azt illeti a többség látott már életében pinát szebbet is meg illatosabbat is. Az meg hogy ez feminizmus lenne...bár végülis miért ne, van aki szerint Marina Abramovic is az. Mondjuk azt valahol nem értem hogy folyton csak ezek a feszes mellű, vonzó feminista művészek vetkőznek –  vagy csak őket állítják ki, mert úgy látszik azért náluk is vannak egyenlők és még egyenlőbbek. Persze a látogató az más, az már lehet kövéren is meztelen:
Nudista tárlatvezetés az új divat: „A pucérkodás nemcsak a nudista strandon divat, hanem a múzeumokban is. (...) A különös túrák persze nem napközben, csak a normál nyitvatartási idő után indulnak. Így a ruhájukhoz ragaszkodó, ódivatú látogatóknak nem kell attól félniük, hogy meztelen hordákkal futnak össze a múzeumfolyosókon.” – Tudjátok mit, ha ez a haladás akkor inkább maradok „ódivatú” :SSS Év kommentje-candidate:

Konklúzió troll 2015-04-20 17:30:27
Semmi szükség nincs erre az imperialista szexualitásra.

Ezek a turisták meztelenül járják a világot – Biztos mert szerintük az egész világ egyetlen látnivalókkal megspékelt kiállítóterem.
18+ Videó – Egy pár végigszexelte a Las Vegas-I erotikamúzeum szado-mazo kiállítását – Tessék mondani, ez már a kiállítás vagy még csak a tárlatvezetés volt?
Megmutatjuk, mi a közös Jézusban és Zámbó Jimmyben: "Zámbó Jimmy, Mulder ügynök, Hamvas Béla, Bíró Ica, Jézus." - Mi lenne, mi lenne, természetesen kortárs művészet, jelen esetben falvédők, vagyis újabb határelmosás a giccs és az "art" között. De ez a legjobb: "A hímzést egyébként nem mindig Pittmann Zsófi csinálja. „Van egy néni, az Éva néni, aki évek óta besegít. Most 87 éves. Előrajzolom vászonra, amit akarok, és azt adom neki. Ő sokkal szebben varr, mint én” – meséli." - ...na igen, de ha a 87 éves Éva néni neve alatt állítanák ki, a kutya nem venné meg és leszarnák a sznob majom újságírók is. Muhaha, tiszta Jeff Koons, helyette is kisegítők dolgoztak :DDD
Az érzés, amikor valaki más eladja egy Instagramos fotódat 90 ezer dollárért – ...és így kell kimaxolni a „művészetet”: egy „művész” mások (zömében vonzó, fiatal nők) feltöltött képeiből rendezett kiállítást – és el is adta a képeket. De nem is ez a vicc, hanem hogy ”az Instagram copyright szabályai értelmében még csak törvénysértést sem követett el. Prince nem kért engedélyt a képek felhasználáshoz és nem is értesítette arról a készítőket. A képeken mindössze annyit változtatott, hogy áírta a képaláírást és az erdeti kommentek helyett a saját fiókjából fura kommentekkel látta el a képeket, írja a Washington Post.” – Tudjátok mit, maradok ebben is ódivatú.
Londonnak nem kell gangbanges Tell Vilmos – Ezek a kirekesztő angolok! Nem nyitottak a kultúrára, az újra, csupa ódivatú begyöpösödött konzervatív lakik arrafelé is, pedig a Művészek mindent megtesznek a régi, penészes Operák aktualizálásáért!!! –  "A közönség hatalmas felháborodással fogadta Damiano Michieletto olasz rendező újszerű megközelítését, különösen azt a jelenetet, amiben a Svájcot megszálló osztrák hadsereg néhány tisztje az MTI szerint durván bántalmaz, a Guardian szerint pedig megerőszakol egy nőt egy banketten." – Hejj ha még alföldi lenne a Nemzeti élén, tuti ezt a darabot is meghívná :DDDD
Az internet legújabb sztárja - élet - Fura báli ruhájával lett híres az amerikai gimnazista lány: "Kyemah McEntyre bevallottan provokatív céllal vette fel estélyijét, végül ő lett a királynő. „Amikor az európai ideálok és kötelességek már semmit nem jelentenek” – írta ki Twitterre a kissé provokatív üzenetet."ÉDES FASZOM, nem volt elég a magát istennek kikiáltó idióta, Kanye West vagy a hasonló babérokra törő de még nála is fosabb zenét csináló Tyler the Creator, most már van női megfelelőjük is Kye the Creator személyében. Ez a baj a fűvel, gyerekek: minden nyomorult "zenész" meg "designer" fullba nyomja a morganfreemant és Teremtőnek meg Jézusnak hiszi magát csak azért mert le tud ütni két billentyűt egy szintetizátoron, rá tud venni húsz fontért egy rajongót hányásevésre vagy összelopott ötletekből összedob magának egy "ruhát". Na ez most jó hosszú volt, megyek is vissza a kő alá, szevasztok, viszlát szombaton.

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés