2015. 07. 06.
Lóvill Terasz A Part (júl. 6-7-8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lóvill Terasz A Part (júl. 6-7-8-9.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 6.:
KEGYETLENÜL BARÁTSÁGOS

0

...és megHattoan nyugalmas.

Talán érdemes:
Filmbox Plus, 22:35: Van egy angol kifejezés a könnyűzenei háttéremberekre, ez a svengali. Az ilyen figurák általában tehetségek felfedezésével vagy tehetségtelenek eladásával foglalatoskodnak, rosszabb esetben producernek is hiszik magukat (amikor e két embertípus tényleg megvan valakiben az még súlyosabb eset, csak egy név: Phil Spector). A ma este adott Drága Miss Hatto-ban is egy ilyesfajta arc keveri a lapokat, csak ő egy valódi adottságokkal rendelkező zongoristanőt fedez fel és vesz minden értelemben a szárnyai alá. Sajnos a betegeskedő és közönségfóbiás nő nem kifejezetten star material, viszont mivel közben már össze is házasodtak, emberünknek sok választása nincs - illetve egy mégis van, a hamisítás, amikor szembesül azzal hogy a nő régi lemezei borsos áron cserélnek gazdát. A fickó session-zenészekkel összehozott kalózfelvételeket kezd el árulni, ezzel viszont azt is hitelteleníti amit valóban a nő játszott fel. Éjfél előtt öt perccel egy már címében is Kegyetlenül szokatlan krimi? thriller? misztikus dráma? a Cinemax 2-őn egy pokolba szálló férfiről, aki mindaddig nem nyerhet feloldozást amíg teljesen fel nem dolgoz egy bizonyos végzetes napot. Elspoilerezni nagyon nem akarom, a lényeg mint minden büntetésnél itt is a bűntett újraélése - és a kérdés, hogy az elkövető ki tud-e törni az ördögi körből. Sajnos még később (00:25-kor) megy egy hiánypótló történelmi dráma (Nyugati barátaink) az istenített szocializmusban nagyon is létező antiszemitizmusról az anyacsatornán (Cinemax) melyben egy unokatestvér-pár a hetvenes évek Ogyesszájában tájékozódik az ottani zsidó közösségről és a mozgásukat korlátozó hivatali bürokráciáról miközben szerelmes turistapárnak adják ki magukat.

Ismétlés, talán érdemes:
Ha valaki még ezután is ébren lesz, hajnali fél kettőkor egy tizenkettő egy tucat Jackie Chan-komédia várja a Film Mánián a szokásos gegekkel, a cél amiért küzdeni érdemes most a környezetvédelem, Chan mint ügyvéd először a szennyezők oldalán áll, ám amikor a hippik megértetik vele hogy vegyi anyagok igenis mérgezők, úgy dönt hogy innentől Bunyóban az igazság.

Ismétlés, nem érdemes:
TV2, 22:30: Míg a Cápa második része szimplán gyenge volt, addig a 3. már az a fajta gagyi amin hangosan lehet röhögni (vagy csendesen sírdogálni, kinek mi tetszik). Itt már Brody rendőrfőnök fia (Dennis Quaid) próbál rendet tartani nem oly kék lagúnában ami turista-kalandparkként funkcionál, de természetesen nem sikerül neki: egyből két fehér cápa is jelentkezik unaloműzésre, az első a kisebbik, az ő halálát kihasználva támad a nagyobbik. Kedvenc anakronizmus? A hangosan ordító (!!!) gyilkos hal. Mondom, sírni vagy röhögni fogsz. Mint minden rossz filmet, ezt is a 3D-vel igyekeztek eladni, szerencsére hiába.

Hétfő? #LESZAROM.
Katy Perryt régen láttuk ennyire meztelenül – Régen szartam le. Nade majd most: LESZAROM.
18+ videó – Vetkőzött a venezuelai hírolvasó nő, hiszen nyert a csapat: „Megígérték, hogy vetkőznek, ha nyer a csapat, és hát nyertek.” – Megmondtam hogy a látens melegeket ezzel nem motiválják, megígértem hogy le fogom szarni, és hát ígéret szép szó, úgyhogy LESZAROM.
chrissy teigen: mellbimbó, mellbimbó, mellbimbó
LESZAROM. LESZAROM. LESZAROM.
Lindsay Lohan bugyikában bulizott – Bulika bugyikában? SZARcsikálOM LEfelécskefelécske.
+18 Rég láttuk Miley Cyrust meztelenül: „Az énekesnő ezúttal a Paper magazin kedvéért szabadult meg mindentől. Persze biztos van üzenete is, de az már kevesekhez jut el.”AZ ÜZENET: NEMZETHALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL LESZAROM.
Anyja villantott bimbót Miley Cyrus helyett: „Tish Cyrus a New York-i amfAR-gálán viselt egy átlátszó fekete ruhát, Miley Cyrus viszont decens piros estélyiben mutatta meg hónaljszőrét.”MUHAHA, ANYJA LÁNYA, JUTOTT A MAMA VÉRÉBŐL NEKI IS LESZAROM.
szeretet - Miley Cyrus leszbicsókkal provokálFENTIEK UTÁN ENGEM BIZTOSAN NEM FOG LESZAROM.
Videó – Padlóra szart játékgépezés közben: „Nem tudta otthagyni a játékgépet, nagyon szenvedett a videó szerint, majd inkább a padlóra szart. Videó.”Á, EZ MÁR UNCSI, A SOUTH PARK IS MEGCSINÁLTA TÍZ ÉVE LESZAROM.
Aleska Diamondtól most tényleg eláll a lélegzete – Szó bennakad, hang fennakad, lehellet megszegik, ésssssss...LESZAROM.
Mészáros Dóra domborulataival üzen a világnakEZ IS TÖBBET VETKŐZIK AMIÓTA JÓ FELESÉG LETT LESZAROM.
New Yorkban cukiskodott Palvin Barbara: „A szexi modell ezúttal a 4th Annual Solstice nevű jótékonysági eseményen nézett ki nagyon jól.”4TH ANNUAL SOLSTICE? HÁT IGEN, NINCS SÁTÁNISTA RÍTUS SZUPERMODELL STÁRVENDÉGEK NÉLKÜL, KUBRICK ÓTA TUDJUK LESZAROM.
Túlcsorduló érzelmek – Örömfaktor: Mihalik Enikő félmeztelenül, kádban pózol: „A gyönyörű modell feszegeti a határokat, és villantás nélkül is erősen szexuális.” – Még ha villant is, én akkor is LESZAROM.
Palvin Barbara Tokióban mutogatta lábait: „Ne tévessze meg a fotó, a modell igazából nem halt meg.” – Nyugi, nem tévesztett meg: LESZAROM.
nesze! – Mihalik Enikő címlapon mutatta meg a pasiját – Szerencsére nem én vagyok, úgyhogy LESZAROM.
Most már biztos, hogy a fehérneműs Palvin Barbara pók szeretne lenni – Most már biztos hogy LESZAROM.
Kattintson! – Fürdőruhában bulikázik Mihalik Enikő a modell barátnőivel HamptonbanSZARcsikálOM LEfcsikefelé őt is, LOLocskácska.
Ejha! Palvin Barbi ekkorát még sosem villantott: „Amit ki lehet tenni, azt ki is tette” – Amit le lehet szarni, azt LE is SZAROM. Őt is. Év kommentje-candidate:

kapásnéni 2015.06.30. 13:27:05
Agyat villantana már

 

KEDD, JÚLIUS 7.:
ÁLDOZZ A FOGDALÉT OLTÁRÁN

0

ÖLTÖZZETEK MÁR FEL BASSZUS NEM A ZABRISKIE POINT-BAN VAGYTOK

Most akkor 29 vagy 69? Csak mert nem mindegy!

Ismétlés, talán érdemes:
A nagyon nyilvánvalóakat és nagyon közeli múltban adottakat kihagyva a Filmcafe-n tízkor vár minket a Tudom, mit tettél tavaly nyáron ami az volt 97-ben mint most a vámpíros baromságok, vagyis az aktuális trend (tinislasher) és divatfilmek (Sikoly) ihletésére létrejött számtalan epigon egyike. Érdekes hogy másolat voltuk és hosszú címük ellenére ezek valahogy jobban benne maradtak a köztudatban (pedig az I Know... is megért annyi béna folytatást mint a Scream). A titok a jól megválogatott színészekben és az általuk megformált, egyenletesen ellenszenves karakterekben (na meg a szimpatikus főgonoszban) rejlik.

Talán érdemes:
Az éjjeli baglyok a Filmbox Plus-szal büntethetik magukat fél kettő után öt perccel, ekkor adják ugyanis a fantáziátlan magyarítással Fogd a lét és fuccs!-ra keresztelt 29 Palms-t amiben egy bérgyilkos szeretné a fizetségét visszakapni. A Blöff és a Ponyvaregény hatása több mint egyértelmű, ahogy az is hogy a táska csak katalizátorként szolgál ahhoz ahogy régi A-listás színészek üldözzék egymást az amerikai sivatagban. Már nem mainstream, még nem egyértelmű B-film, a felesleges sekszelések ellenére is egyszer simán nézhető, de azért Bill Pullman-nak és Rachael Leigh Cook-nak innentől nem árt vigyáznia hogy mit vállalnak el.

Ajánlott:
Éjjel fél tizenkettőkor egy a Szakaszhoz mérhetően kemény háborús dráma Vietnam valódi arcáról Brian De Palmától az AMC műsorán. A Háború főbb áldozatai mindig az emberség és az illúziók, ezt tanulja meg a járőrbe osztott zöldfülű amikor egyik rangidős katonatársa (Sean Penn) elrabol egy helyi lányt a saját és a többiek testi szükségleteinek kielégítésére. A fiatal srác (Michael J. Fox) minden próbálkozása az ügy felsőbb szintekre vitelére szinte teljesen hiábavaló mivel zömmel közönnyel találkozik, viszont amcsi barátai kis híján felrobbantják cserébe hogy rájuk húzná a vizes lepedőt, így kénytelen rájönni hogy háborúban teljesen más az erkölcs és a jog, mint amit könyvben olvasott róla. A vége kicsit erőltetett amikor hősünk az egyetemen egy vietnami hallgatócsajjal találja meg a boldogságot, de mit tegyünk, néha az élet is ilyen (igen, valós történetből készült).

Kis hírek a nagyvilágból:
A magyarok a magyarokra, a románok a románokra verik – Azért jó látni hogy hiába próbálnak minket összeugrasztani a politikusaink, alapjában véve jól megvagyunk egymással :)) SZERELEMMEL A GYŰLÖLET ELLEN!!!
galéria – Háborúnak kicsi, játéknak kegyetlen: „A Calcio Storico önmagában az őrület: 54 olasz veri félhülyére egymást a foci ősének mondott játékban.” – Szerintem egyszerűbb volna nekik is nem egymást hanem egymásra verni, ha már a tisztességes coming out-hoz gyávák. Mindig mondtam hogy a foci az erőszak és a homó-sekszualitás melegágya!!4! négy
Igyon hipót! Egy isten ajánlja! – Csak nem már megint Morgan Freeman? :DD – "Az MMS-csepp nevű csodaszert szlovák webshopokból terítik a magyar netre, és azt ígérik, az ismert betegségek 95%-át gyógyítja." – Az biztos: egy életre kigyógyul a delikvens magából az életből is...:SSS
Mr. Foster – budapest – Melyik a legmeredekebb utca Budapesten? – Egyértelműen a Hős utca és a Diószegi Sámuel utca, még úgy is hogy nem lejtenek semerre :DDD
Tudja, milyen lesz a Városliget? Olyan, mint a Sziget! - ...vagyis egyszeri ember számára megfizethetlen, cserébe legalább koszos és külföldiekkel túlzsúfolt? Na attól mentsen meg minket az ég, bőven elég belőle egy évben hét nap. – "Baán László szerint nem fog csökkenni a zöldterület." – Sőt, nőni fog, még úgy is hogy valójában csökken!!!
Uborkalével és kávéval ütik fel a legújabb söröket: "Készpénz nélkül ihatunk, száz forintért pisilhetünk a hétvégén a Főzdefeszten. Az új őrület a cider, a kávés sörnek nehéz ellenállni."Kávés sör?! THAT'S F***ING BLASPHEMY!!!
450 millió dolláros büntetést kapott az AppleKEVÉS.
könyves blog – Botrány! - A világ legnagyobb fogadási csalója Budapesten él: „Wilson Raj Perumal neve egybeforrt a bundázással, mióta kitálalt a rendőrségnek az utóbbi évtizedek legnagyobb futballmanipulációiról. A modern foci legnagyobb fogadási csalójának elsőként Magyarországon megjelent könyve lerántja a leplet a mérkőzések világáról.” – Gondolom majd róla is készül szimpátiakeltő film, a címe lehetne mondjuk a Lelátók Farkasa :DDD
Továbbra sincs magyarázat Szibéria rejtélyére: „Még mindig nem tudjuk, mi robbant fel a tajga felett.” – Akármi is volt, Vladimir Vladimirovich™ visszament az időben és megállította hogy nagyobb baj ne legyen! Nap kommentje:

vikkt 2015.06.30. 22:15:35
szerintem a bizonyítékok alapján egyértelmű: egy űrhajó térhajtóműve robbant fel antianyag-szivárgás miatt. valószínűleg egy jövőből érkezett borg kocka próbált meg asszimilálni minket, ám a föderációnak sikerült végzetes csapást mérnie rá, mielőtt még átlépett a temporális hasadékon. Komoly csata lehetett, transzfázisos torpedókat is bevetettek. Erre utalnak a területen talált módosult fázisvariánssal rendelkező kronoton-maradványok is. Nagy szerencsénk volt!

 

SZERDA, JÚLIUS 8.:
A LÓ AKARATA

0

Nem kastély: farm.

Nem érdemes:
Retekklub, 21:20 – Sorozatokkal elvből nem foglalkozom, a Szulejmán is csak azért került most be mert van egy hozzá kapcsolódó hír:

Minden Szulejmán-rajongónak itt a helye!: "A napokban rendezték meg Budapesten az első Szulejmán-találkozót, ahova az RTL Klubon futó sorozat rajongóit várták. A török széria népszerűsége itthon töretlen, nagy volt a népharag, mikor a Celeb vagyok, ments ki innen! indulása miatt ősszel a csatorna egy időre eltűntette a képernyőről.” – Ez igen, ez jól mutatja a csürhe igényeit hogy még a celebes fossal se tudták jóllakatni a buta birkákat. Nem népharag volt ez gyerekek, hanem a legrosszabb értelemben vett parasztlázadás. Én azt hittem hogy az Isaurának gyűjtésnél meg a Bobby halála miatti öngyilkosságnál nincs lejjebb, de mindig van: „Az első rajongói találkozón török zene szólt, hastáncosok szórakoztatták a megjelenteket, és szulejmános nyereményekért lehetett játszani.” – Hú, ezek vajon mik lehettek? A nyertesekkel ugyanazt csinálták amit a törökök anno a magyarokkal vagy később az örményekkel? :DDD Nap kommentje:

Semmi Közöd 2015.07.04. 12:05:31
Ez is országunk népét minősíti.
Szerintem még mindig érdemes Isaura felszabadítására pénzt gyűjteni, mert a sok kretén simán adakozna.

Talán érdemes:
Filmbox Family, 20:25: F. Scott Fitzgerald mondta volt hogy "there are no second acts in American lives", de ez nem jelenti azt hogy ne járnának Új életek (Second chances) valakinek aki épp csak elkezdené a magáét de máris kettétöri egy baleset. Ez történik ifjú hősnőnkkel aki kis híján apjával együtt hal meg, de szerencséjére "csak" rokkant lesz, és ennek hatására még depressziós is. Magányából anyja próbálja kirángatni némi környezetváltozással ami sikerül is, mivel nem elég hogy egy lovas kaszkadőr mellé költöznek, de a lány egy hozzá hasonlóan bicebóca és mogorva lóval is "összeismerkedik". Állattal, gyerekkel mindent el lehet adni, de ez kivételesen még érdemes is a figyelmünkre ha másért nem akkor az azóta bebizonyosodott igazságért miszerint egy házikedvenc sokat javíthat az ember hangulatán. Váltsunk korosztályt és témát: a mai első francia szerelmesfilmet kilenckor adja le a Filmbox Plus, ez annyiban hasonlít az előbbi lovas családi alkotásra hogy itt is egy egyedülálló szülő neveli gyerekét párja halála után, csak itt a férfi marad életben, és elég nehezen birkózik meg a fia nevelésével, annyira hogy mamapótló helyett inkább a kurváknál keresi a feledést. A sors azonban egy karambollal segíti hozzá egy hasonló cipőben járó, csak lánygyerekkel megáldott anyukához. Ez az amikor beragyog a szerelem, vagyis When love shines in – és hogy a helyzet bonyolódjon, a gyerekek is most ismerkednek az érzelmek világával... Fél tizenegykor újabb romantikázás (ezúttal félreértéses) a Filmbox HD-n Franciaországból (honnan máshonnan?). Egy tartós(an kihűlő) kapcsolatban küszködő nő úgy dönt hogy pár-tanácsadó segítségét kéri, azonban eltéveszti a házszámot és az Intim vallomásokat egy befektetési szakember hallgatja meg. Egyszerű lenne elsütni a viccet a nőgyógyászhoz bejelentkező, de a vízvezetékszerelő által "kezelt" nőről, csakhogy az itteni férfit annyira meglepi a nő kitárulkozása hogy nem lövi le a poént - így legalább számíthat az újabb és újabb látogatásokra. A botcsinálta párkapcsolati segítő és "páciense" között furcsa szimbiózis alakul ki.... Még mindig gall nyelvterületen maradva 00:20-kor vár minket egy Francoise Sagan-adaptáció a Duna TV-n, ez a Kastély Svédországban, ide érkezik egy családját kutató fiatalember a tél közepén, csak hogy egyre jobban elmerüljön a lakók fura világában (leginkább a háziasszony sajátos kisugárzásában) és elfeledje, miért is jött. Talán nem is baj, mert a rokon-kutatás helyett egy még annál is izgalmasabb és sötétebb titkot talál a ház lakóinak életében...

Kis hírek a nagyvilágból:
Már csak a Kisvakond tudna rendet tenni: „Zdeněk Miler, a Kisvakond megalkotója forog a sírjában. Kínában folytatják a világhíres mesefigura történetét, az alkotó akarata ellenére.” – Erről persze könnyek között számol be a detahós bloger (immár Index-szerzőként), persze a másfajta lopásokat szépen eldugják a Velvetre:
élet – Sosem találja ki, mi a szlovák nemzeti étel az Expón: „A milánói világkiállításon minden nép a saját tipikus kajájával menőzik. Illetve majdnem minden nép.” – ...és most röhögjetek: az egy dolog hogy a tokaji bort ellopták és sajátként árulják, de már az erdélyi (!!!) kürtőskalácsot is hamisítják :DDD
1382 nyilvános kivégzés volt Észak-Koreában 2000 óta: „Szappanopera-csempészetért is kivégzés jár.” – A Szulejmán-agymosást látva ezt valahol meg tudom érteni.
A Trónok harca Khaleesije édeshármast akart Channing Tatummal és a feleségévelKUSS, EZ ITT NEM KÍVÁNSÁGMŰSOR Látszik hogy nagyon azonosult a szerepével abból a csöcsös-kúrós-gyilkolós történelemhamisításból :DDD
Lilu bikiniben mutatta meg szépre edzett testét: "A műsorvezető Libanonban tölti szabadságát, úgyhogy dobott is egy elég jó képet." - LESZA Libanon? Ajjaj, az már majdnem Tunézia :///
gyilkosság – Bekokainozva és röhögve gyilkolt a tunéziai mészáros: „A 38 halálos áldozatot követelő szúszai merényletben a terrorista nevetve fotózta a holttesteket.” – És aki azt hinné hogy nincs lejjebb, hát mindig van:
Két őrült hír a véres merényletekről, és azokról, akik a helyszínen szelfiznek: "Szörnyű világban élünk, itt a bizonyíték." – Olcsó poénkodás mások halálával. ÉLJEN A SZELFIGENERÁCIÓ, éljenek a katasztrófaturisták! :(((
fotó!! - Dukai Regina a helyszínen nézi végig bikiniben Görögország összeomlását – Olcsó nyaralás más népek nyomorában. Éljenek a celebek is!
5 embert vittek el droggyanúval a Samsara fesztiválról: „Samsara néven hirdettek meg idén egy, az Ozora fesztivál szellemiségét csak részben továbbvivő, szigorúan drogmentes nemzetközi hippibulit a Siófokhoz tartozó Töreki közelében lévő magánerdőben július 2-5. között.” – Épp azt akartam kérdezni hogy ez most melyik drogmentes fesztivál, az Ozora, a B.my Lake vagy a Balaton Sound, de így már minden egyértelmű. Ja, nem, de azért van egy Nap kommentje:

TorzonBorz 2015.07.03 21:08:54
"megerősített létszámmal, kiegészítve a Készenléti Rendőrség helikoptereivel, kutyás, lovas szolgálatával biztosítja a közrendet és a közbiztonságot"
 És egy Gripen is készenlétben van, ha elszabadulnának a hippik.

...pedig köztudottan elég lenne egyetlen Slayer CD :D


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 9.:
A PARTI VÉGE

0

Delon és Daniel


Ismétlés, nem érdemes:
Story4, 21:00: Káposztaleves – Funes mélyrepülésének egyik legsötétebb állomása, asszem a Szárnyát vagy combját operált még ilyen altesti tréfákkal amik már 81-ben sem voltak viccesek, sőt. A Földre látogató alient a Csendőr-széria egyik részében amúgyis ellőtték, a nagyon kevés tényleg jó poén nem tudja feledtetni hogy Blaireau megformálásától mekkora út vezetett ebbe a kultúr-nyomorba.

Talán érdemes:
Jó tett helyébe jót ne várj, így lehetne zanzásítani a Varg Veum széria Csipkerózsika című epizódját: a címbeli zárkózott fickó keményen megbűnhődik élete addig legkomolyabb jótéteményéért, egy drogos csaj megmentéséért és azért hogy megpróbálja tisztára mosni a nő múltját, szembemenve a drogkereskedőkkel és a rendőrséggel is. Kezdés kilenckor a Filmbox HD-n. Ugyanabban az időben mára is jut egy téli dráma a Közel a karácsony képében az HBO-n, hát a hőmérőt elnézve ezzel én vitába szállnék, de az itt prezentált értékekkel nem: egy utcagyereket vallásos rokonaihoz (Angela Bassett, Forest Whitaker) küldenek, ám ő érthetően nehezen viseli a regulákat, inkább belevág a hazaútba. Fura reverse road movie még furább idegenekkel, útitársakkal és némi Mély Üzenettel a szeretet ünnepének leglényegéről. Ugyanitt maradva egy amerikai doksi a békecsinálással járó stresszről és a rossz esetben öngyilokban (még rosszabb esetben ámokfutásban) csúcsosodó lelkibetegségekről 22:35-kor. Ezek orvoslására hoztak létre egy Krízisvonalat veteránoknak, és én könnyen lesöpörhetném a ezt a szép kezdeményezést a közismert kunczei bölcsességgel („minek mentek oda”), de ne feledjük hogy általában nem a tűzparancsok kiadóit, hanem az azt végrehajtókat szokta kísérteni a lelkiismeret, szóval: adjunk ennek is egy esélyt. Ugyanabban az időben újabb Delon-film vár minket a Dunán, de az Átjáró élet és halál között már címe miatt sem a rendőrös-igazságtevős-erőszakos fajtából, hanem a misztikum felé kacsintgató kalandfilméből való - bár kedvencünk itt is épp börtönben csücsül, mondjuk ez inkább afféle börtön mint a Kegyetlenül szokatlan purgatóriuma. Itt él (?) és alkot egy rajzfilmes aki jobbítani szeretne a világon, és itt látogatja meg a Halál (Daniel Emilfork, a későbbi álomtolvaj), hogy küzdelme értelmetlenségével szembesítse. Komolykodás minden mennyiségben, ritkán is adják, szóval érdemes.

Kis hírek a nagyvilágból:
Mennyiért hagyná, hogy egy részeg angol óriáshoz bilincseljék?: „Ismerjék meg a budapesti éjszaka legújabb fergeteges mulatságát. Meztelen nők nincsenek benne, csak egy ember, aki a viszolyogtatónak tűnő komédiát vicces hakniként éli meg.”HA HA, NAGYON VICCES! Egyre jobbak ezek a legénybúcsúk: lehet bérelni pucér csajokat, kövér csajokat, és most már törpéket is: „Egyes angolszász országokban a törpehajítás (midget-tossing) máig népszerű kocsmai mulatságnak számít (...). Némi online kereséssel az is gyorsan kiderül, hogy a világ tele van bértörpés bulikkal. A kisemberes szolgáltatás pár hónapja már itthon is elérhető. Az egyik, magyar vonatkozású brit oldalon ez a figyelmeztetés is szerepel: „Ne feledje: nem tárgyat, hanem egy EMBERI LÉNYT bérel fel. Ezzel a csoport összes tagja legyen tisztában. Helytelen bánásmód, bántalmazás esetén az előadó PÉNZVISSZATÉRÍTÉS NÉLKÜL azonnal távozik (kiemelések az angol eredetiben).”MUHAHA. Tisztára mint Berlinben a dekadencia fénykorában: minden és mindenki megvehető, a részeg nyugati meg rohadt jól szórakozik, és hát ez a lényeg, az esetleges botrányokat majd úgyis elsimítják pénzzel, kit izgat hogy a Belváros egyetlen hatalmas buli,-és legénybúcsú-negyed. Nem is értem hogy ez a hozzábilincselős dolog miért csak kövérnős és törpés kiszerelésben van és mondjuk fekete rabszolgával ugyan miért is nem jutott a szervezők eszébe, pedig biztos arra is lenne igény. Hogy mondta Hofi? „PÉNZÉRT MINDENT: szopok, nyalok, gombot varrok!”
Könyves – Gerincre vágják a Wikipédiát: „7600 kötet lesz a kinyomtatott, teljes Wikipédia. Az első 91 kötetet a szócikkek listája teszi ki.”ÉS MÉG ÍGY SEM LESZ BENNE EGY IGAZ SZÓ SEM. A wikis agyiszintet amúgy a blogger is simán hozza, mert szemlátomást nincs tisztában a „gerincre vágni” jelentésével, bár az Indexen az volna a csoda, ha...nade hagyjuk, mert a challenger appears:
Könyvet ír az internetről a legendás Razzia: „Aki elég pénzzel beszáll az Indiegogón, élőben követheti az enciklopéia születését.” – A folyton változó mémekről enciklopédiát írni, erre is baromi nagy szükség van most.
Nem készül több General Lee játékautó: „A Hazárd megye lordjaiból ismert járgány másából a rajta lévő konföderációs zászló miatt nem készülhet több.” – Fontos, az egész világot érintő probléma. A legjobb az az idióta aki megvette a filmben használt kocsit egy vagyonért és most telehaknizza a tévéket azzal hogy át fogja festeni.
hoppá!!! – Cynthia Nixon nője Tisza táskát hord! - Nem elég hogy leszbikus, még ízlése sincs. Bár egy Nixon-gyerektől ez a legkevesebb. Ja hogy ez a csaja? Kit izgat, majdnem ugyanaz.
felnőnek a gyerekek – Elkészült Selena Gomez nagyon durva videója: „Annyira bedurvult, hogy combot, mellbimbót és zuhanyzást is láthat. Igaz, keveset és homályosan.” – Á,ez az összes ex-Disney-királynőtől szinte elvárható. Egyre gyanúsabb nekem a Mikiegér-klub, majd tíz év múlva arról is olvashatunk leleplezéseket, addig megy a leszarásba ez is.
Egyetlen másodpercen múlik ma az internet sorsa: „Az idei év egy másodperccel hosszabb lesz, ma éjjel ugyanis egy szökőmásodpercet iktatnak be. Három éve ez komoly gondot okozott több portálnak és közösségi oldalnak. Most vajon zökkenőmentes lesz a folyamat?” – Ez is olyan mint a kétezres évi átállás meg 2012-es világvége, és erre is ugyanaz az ellenszer, lásd az utolsó kommentet:

0

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés