2015. 07. 13.
Barátom, a medvetalp. (júl. 13-14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Barátom, a medvetalp. (júl. 13-14-15-16.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 13.:
MIT EVETT PAUL?

0

Remélem nem spacecake-et!

Talán érdemes:
A heti első drogliberalizációs vígjátékot kilenckor láthatjuk (ha akarjuk) a FEM3-on egy házsártos vénlányról aki becsődölt BÉCSI cukrászdája után egy véletlen hatására átnyergel a kannabiszforgalmazására. Laikusoknak is nyilvánvaló hogy Paulette (Bernadette Lafont) egy az egyben a Nancy ül a fűben ihletésére született és szomorú példa a franciák loholására az amcsi trendek után: 2012-ben ugyan ki a fenét akaszt ki egy fűtermelő öregasszony? Senkit, mivel a deszenzitizálás sikeres, már több narkófilmen-sorozaton is túl vagyunk, és az időkkel együtt keményedtek a szerek is. Nancy és Paulette "csak" marihuánát termeltek és igyekeztek is őket viccesnek beállítani a készítők, anno mégis kiakadt rajtuk egy-két erénycsősz és ijesztgette is a népeket hogy ha a fű kapudrog, ezek a kapuvígjátékok. Emlékszem még a gúnyolódó válaszcikkekre (főleg a külföldi sajtóból), de hogy mennyire jogos volt a félelem arra bizonyítéknak ott a Breking Bad ami már a mostani pancsolt cuccok gyártóinak ad ideológiát egy halálos beteg apával aki ezzel szeretne némi pénzt összeszedni a családjának. Ugyanabban az időben valami más a Filmbox HD-n: több olyan akciót vagy drámát is beválogattam régebben ahol katonai felügyelettel kísért rabok bíróság elé vitele volt a téma, az új-zélandi Nyomkövető annyiból különbözik amerikai társaitól hogy már a fogoly sem mindennapi, egy bennszülött maori aki állítólag megölt egy angol katonát. Rá vadászik a hozzáillően speciális búr bozótharcos, lassan (továbbra sem úgy) összemelegedő párosukra pedig a helyi rendőri erők. Egyszer mindenképp érdemes, ha másért nem a gyönyörűen fényképezett helyszín miatt. Fél tizenegykor egy ritkán adott dráma népünk zivataros századaiból a Duna World-ön. A Vád ’44 karácsonyáig visz vissza minket amikor simán megtörténhetett hogy a belsőséges családi ünnepet előbb a behívó elől bújkáló fiúgyermeket kereső katonák, majd a "felszabadító" szovjetek zavarják meg, akik természetesen máshogy értelmezik a szeretet ünnepét, annyira hogy inkább a nemierőszakot választják helyette - ehhez viszont a bújkálónak is lesz egy-két szava... Sára Sándor és Gion Nándor közös alkotása rossz nem lehet, nem is hosszú, és mint mondtam ahhoz képest hogy milyen fontos dologgal foglalkozik, nagyon ritkán adják, nézzétek!

Nyaralás?! LESZAROM!
Tele van a média azzal hogy míg én itthon melózok, addig a gazdagok és szépek hol, mikor, merre nyaralnak és közben kivel jönnek össze. De szerencsére erre is van megoldás nekem és minden keményen dolgozó kisembernek:
18+ Muffin – Akár élvezve is biciklizhetünk a szabadban – De minek, amikor le is szarhatjuk? LESZAROM!
Jennifer Lawrence áttetszőben sopizott New Yorkban – Én meg Budapesten SZAROM LE.
jónő bikiniben – Szerencsére Iszak Eszter is bikinire vetkőzött – Még szerencse hogy LESZAROM.
ez a ruha :O – Bugyi nélkül megy a monacói herceghez Kulcsár EdinaLEHET HOGY CSAK BIZTOSRA AKAR MENNI LESZAROM.
Unokáink sem pottyanthatnak: „Már csak 20 évig szarhatunk a sínekre a robogó vonatból. A MÁV lassan szerzi be az új vagonokat.” – Előreláthatólag húsz éven belül sem fogok tudni nyaralni menni, de ha mennék se vonaton tenném, úgyhogy LESZAROM.
nyaralás – Győzike olyan helyen nyaral, ahol ön soha nem fog – Szinte már abbahagytam a leszarást és elkezdtem irigyelni, de aztán szerencsére tovább olvastam: "Gáspár Győző vasárnap este indul az Egyesült Arab Emírségekhez tartozó Ajmanba, ahol két hétig élvezi majd egy ötcsillagos luxushotel vendégszeretetét. Ezt egyébként ő maga adta a világ tudtára Facebook oldalán." – Sok esze van hogy világgá kürtöli mikor megy nyaralni, ennél több ész már csak a helyszín megválasztásához kellett...:DDD Na mindegy, azért én csak LESZAROM.
Kockahas – Híresek, gazdagok, jó testük van, nyaralnak – Elhízott noname csóró alkoholista vagyok, nyaralni tíz éve nem voltam, ezeket meg LESZAROM. És tényleg:
Van egy zavarba ejtő hírünk a trópusi tengerpartok csodálatos fehér homokjáról: „A turisták valójában nyakig szarban napoznak.” – Akkor máris teljesült egy kívánságom, de a biztonság kedvéért még egyszer LESZAROM őket.
Gazdagisztán - Így szórják a pénzt a gazdag kölykök: "Magánrepülővel utaznak, Rolls Royce-t hajtanak, jachton lazítanak. Nagybetűs aranyélet." – Nem ez a nagybetűs, gyerekek, hanem a LESZAROM.
Így töltik a nyarat az Instagram leggazdagabb kölykei: „Utazni csak luxusautóval, jachttal, vagy helikopterrel szabad. Pezsgőzni pedig kötelező.” – Nagyon akarjátok hogy irigyeljem őket, de én csakazáértis LESZAROM mindegyiket, pezsgő helyett meg jöhet valami tömény...
élet – Az Instagram kőgazdag kölykei senkik hozzájuk képest: „Ferrarik és pénzégetés miatt iskolával büntetik a szupergazdag kínai fiatalokat.”MUHAHA, EGY KOMMUNISTA ORSZÁGBAN VANNAK A LEGNAGYOBB BURZSUJOK? ITT SE SIKERÜLT A HATODIK HÉTÉVES TERV, LOL ARCONFOSOM: amikor a szimpla leszarás már nem elég.

 

KEDD, JÚLIUS 14.:
KIS VÁRÓS, KIS SZŐNYEG

0

Is the helicopter a machine of pleasure?
Is the helicopter a love machine?

Gogolátka

Talán érdemes:
Ritkaság a Filmboxon a Kisvárosi szörnyeteggel ami már a maga idejében (1959) is inkább vígjáték volt mint horror (erre utal a negyed hetes leadási idő is), az óriásgyíkokkal való ijesztgetés csak akkor üt ha Japánban csinálják (ne feledjük Godzilla turisztikai nagykövet-karrierjét). Azért egy texasi gila akármilyen mérgező, elég valószerűtlen hogy óriásivá nőjön, főleg úgy hogy a különleges effekteket játékautók és makettek jelentik – szerencsére Ray Kellogg se vette komolyan magát, és a TERROR veszélyelhárítást egy autószerelőre bízta. Ha a hatvanas években létezett volna az Asylum, talán ilyesmiket csináltak volna. Váltás: naponta jönnek a droglobbi-vígjátékok, ma az erősen ismétlésgyanús Családi üzelmek puhítja az agyunkat 20:25-kor a megfelelő (?) irányba az HBO Comedy-n, itt már valamivel nagyobb tételben játszanak a "főhősök", de persze a díler még itt is szerethető meg elvei is vannak, de már azok sem a régiek, ennek köszönhetően pár fiatal vissza is él velük: megszabadítják a cucctól és az addigi bevételtől, a "felettesei" pedig nem nézik jó szemmel a botlását, rábíznak egy különösen rizikós csempészakciót, melynek keretében Mexikóból kéne áthoznia némi illegális rakományt. Emberünk meg lenne lőve ha nem segítené ki két kiskölyök plusz rúdtáncos szomszédja (Jennifer Aniston), így négyen könnyen egy családnak álcázhatják magukat (vagy nem), még könnyebben átvihetik a cumót a határon (vagy nem) és a végére még La Maffia Familia Kft-vé is kovácsolódhatnak (VAGY NEM ezt tuti nem fogják kihagyni a készítők). A Viasat3-on kilenckor egy kissé túlnyújtott elrettentő történet némi szerelmi szállal egy felesége megölésébe beletörődni nem akaró férfiról (Harvey Keitel) akinek Bosszúszomja elé az időközben belézúgó szomszédnője (Emmanuelle Béart) dob egy áldozati bűnöst. Kérdés hogy a férfiben megváltozik-e bármi ha képes lesz az elé dobott koncra ráharapni – és főleg, képes-e rá, mert ugye gyilkosnak sajnos születni kell.
m2 / Petőfi TV, 23:30 – Wahorn Simont nyilván nem fogom a kulttá vált papához mérni, nem akarok ebbe a hibába esni, bőven megáll a saját lábán, én is tőle "elkülönítve" fedeztem fel, csak később esett le aminek le kellett, de ezután is követtem a karrierjét amennyire tudtam, és míg a Balatonban és egyéb Bahia-közeli produkciókban való részvétele miatt kezdtem respektálni, addig a RotFront-ot és az ő mostani A38-as koncertjüket már csak azon keveseknek ajánlhatom akiknek minden vicc új, kezdve Gryllus Dorka vokáljaitól (aki ugyanezt előadta bő húsz éve a honi underground-ban), folytatva a mindent mindennel-multikulti zenei egyvelegig (ugyanezt bő harminc éve feltalálta a Mano Negra, kommercializálta annak frontembere Manu Chao, és azóta is vígan megél belőle számtalan jobb-rosszabb másoló a Russkajától a Gogol Bordellóig). Végezetül éjjel negyed tizenkettőkor a Duna TV is megemlékezik Srebrenica tragikus Örökségéről. Ami 1996-ban egy júliusi héten történt az a történelem legsötétebb lapjaira tartozik, nem "csak" azért mert a háborúk mindig mocskosak, vagy mert a szerb brutalitással többször is találkoztunk a történelem folyamán. Nem, ami igazán tragikus az a békefenntartók és általában a nyugatiak szerep(nem)vállalása volt - és mint később kiderült, amerikai kémrepülők is pontosan megörökítették mi történik, csak ugye nem volt olaj, így nem volt értelme sem a demokratizálásnak sem. Így megy ez. :(

Nem érdemes:
AMC, 20:25: A detonátor – Vagy ez voltmár vagy valami hasonlóan minőségi koprodukció. Nem akarom a szomszédainkat fikázni, egyszerűen tény az hogy ha egy pikszisből kiesett ex-világSTÁR Romániába megy forgatni, azt a legritkább esetben teszi puszta szívjóságból, és a végeredmény sem éppen műremek szokott lenni. Wesley Snipes itt beállt Steven Seagal és Michael Madsen mögé a Balkánon haknizással (mert halivúdból nézve Közép-Kelet Európa azért eléggé az). Snipes szerepe szerint mint titkosügynök, Lengyelországban (!!!) keres egy fegyverneppert, csak azért hogy lebukjon, börtönbe csukják, majd a CIA kihozza és megbízza egy nő védelmével akire korábbi célpontja vadászik. Logikátlan váltások, még viccnek is rossz történet, kihagyható. Ha a jóval utána adott Golgota akta a címe alapján nem lenne egyértelmű, csak rá kell néznünk a készítési idejére (2010) és egyből leesik hogy a Da Vinci-kód egy kései másolatával van dolgunk, itt egy ásatás során megölt tudós lánya jön rá a Tuggyukkik összeesküvéseire és kezd el a Vallást az ő alapjaiba' megrengető Igassssságok után kutatni. Még a magyar származású rendező, Zoltan Spirandelli sem elég ok hogy ezt válasszuk, az egyetlen pozitívum hogy legalább eldugták (02:10-re), mintha a Filmbox HD-nak is ciki lenne (az is).

Kis hírek a nagyvilágból:
Pornófilmszerepre kérték fel a magyar műsorvezetőt - "Van az a pénz" – Sőt, csak a pénz van. Pénzért mindent!!!4 négy
George Clooneyt 100 millióval sikerülhet meggyőzni: „A színész nehezen áll kötélnek.” – Szar dolog hogy ő is pornóra kényszerült, de legalább jól megfizetik! 100 millió már tényleg az a pénz, amiért szopunk, nyalunk, gombot varrunk!! :DD
Felakasztják az Iszlám Állam mészárosait: „Az iraki bíróság szerint részt vettek az eddigi legnagyobb tömeggyilkosságban.” – Hát ha már az irakiaknak is sok, akkor valami nagyon durvát kellett csinálniuk. Nem kár értük.
Kim Dzsongun hétszer annyi embert végeztetett ki, mint az apjaIt’s official: KIM DZSONGUN JOBBAN TELJESÍT!
smize - A stílusos férfi jövőre csipkében hódít!: "Érdemes megnézni ezeket a fotókat! Ön stílusos férfi lesz?" – Köszönöm nem, inkább maradok stílustalan heteró. Csipke, na persze...basszus, tütüszoknyát ne vegyek fel? :SSS
Fessen vazelinnel!: "Pofonegyszerű és látványos eredmény, ha utál csiszolni, de szereti a régies hatást." – Köszönöm, inkább továbbra is maradok heteró.
divatbemutató – Végre egy show a szopós szájak kedvelőinek: „A Hood by Air innovatív kiegészítő: újabb botrányos divatbemutató, ezúttal Párizsban.” – Ne engedjünk a BDSM csábításának, bárhogy is nyomatják a médiákokban! Maradjunk heterók és római katolikusok!!! ÉBERSÉG!!!
Ifjonti tanulékonyságunk ára az időskori elbutulás – Ezek szerint én örökké okos leszek mivel ifjúkoromban nem voltam igazán tanulékony?...
Lehet, hogy a szíve mélyén jobbikos? Együttös? Liberális?: „Vagy a kormányhoz húz? Töltse ki a Vokskabin villámtesztjét, hogy megtudja, ki képviseli valójában a nézeteit.”Politikai nézeteimet tekintve továbbra is alkoholista vagyok.
Merkelnek sem tetszik a határzár – Kit érdekel hogy mi tetszik neki. Nap kommentje:

Nádirigó 2015.07.09. 10:55:27
Nem tetszik neki, mert ő a falakhoz van szokva.


SZERDA, JÚLIUS 15.:
O. K., LAKOMA

0

Beterít a sötét arany. Nincs benne köszönet.

Talán érdemes:
A Cinemaxon egy férfias nő helytállása az amerikai olajmezőn este nyolckor. Hát igen, Oklahoma olajáért nem lehet demokráciaexportot indítani, maradnak az országhatáron belül alkalmazható vadnyugati törvények, megfélemlítés és más ilyenek, szerencsére (az enyhén férfigyűlölő) Lena Doyle-t (Faye Dunaway) keményebb fából faragták és az agresszióra erősítéssel válaszol, felbérel egy helyi izomagyat akivel aztán kölcsönösen olvasztgatják egymás szívét, de a másik mindig akkor mond nemet amikor egyiküknek épp enyhülésre lenne szüksége. Túlnyújtott melodráma, de legalább megmutatja hogy a fekete arany szentségéért nem csak távoli országokat szoktak lerohanni (bár a főgonosz Jack Palance által alakított karakterét több mint szájbarágás volt Hellmannak kereszelni). 20:55-kor az obligát Zs-kat. világvége vár minket a Film+2-őn (hol másutt). Az egész világot letaroló Kettős csapás első hullámát, az alacsonyan szálló meteorokat egyedül Los Angelesben (hol másutt) élik túl, de mivel közben egy üstökös is becélozta az Angyalok városát, ezért még így is teljes a káosz – ám egy átlagember ennek ellenére szerettei keresésére indul. Katasztrófafilmnek hirdetik és bizonyos szempontból az is, nulla színészi játék, egy-két jócsaj, röhögni hamarabb fogunk rajta mint félni. Kilenckor amnéziás akciózás a Viasat3-on a kötelező előképek nyomvonalán: névtelen potenciális hulla bolyong az utcákon és keresi a régi életét, a törvény emberei és a törvényenkívüliek pedig egy emberként próbálják ebben megakadályozni. Ebbéli tevékenységük eléggé kontraproduktív, mivel minden, a múlt felderítésére induló kísérletre adott erőszakos válaszuk újabb és újabb részleteket hív elő az Idegen Beépített múltjából... Ugyanabban az időben egy Jennifer Aniston-vígjáték a Filmcafe-n a karrierépítés nehézségeiről: Kate Mosley (Aniston) előléptetésének fő akadályai hogy se férje, se zálogtörlesztése, márpedig főnöke számára ha az anyagi lebilincselődés nem is, de a konzervatív kapcsolat kardinális kérdés a vezetőségi tagság elnyeréséhez. Szerencsére Mosley barátnője tudja a megoldást: összehozza egy esküvőket filmező fickóval, akinek eredetileg még pénzt is ajánlanak az „állásért”, csakhogy ő már az első pillanattól beleéli magát a szerepébe. Eddig sima rom. kom. a Mint-a-kép, csakhogy a rendező szükségesnek érezte egy ide nem illően komoly mellékszál bevezetését, így a végére kicsit felemás lesz a szájízünk.

Kis hírek a nagyvilágból:
ma is tanultam valamit - 20 millióan haltak meg Jézus öccsének lázadásában – Ne reménykedjetek buta ateisták, ez egy olyan önjelölt, kvázi-komcsi próféta volt mint amilyen arrafelé minden bokorban terem.
PALEOszex - Miért páváskodnak iPhone-nal a férfiak?: "A pávának is, olyan rikító a megjelenése, ami megnehezíti a túlélést, nemhogy segítené azt..." – Hogy miért páváskodnak? MERT NEM FÉRFIAK. Az igazi Férfi szarik az iPhone-ra és még az internete is betárcsázós!
Embertelen a tököli börtön: "Ürülék a falon, levegőhiány, erőszak."A TÖBBSÉGI TÁRSADALOM FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN. Mi, Adózó Állampolgárok osonunk le éjszaka Tökölre és kenjük össze szarral a falakat, mi szívjuk el a levegőt a bentlakók elől és mi is erőszakoskodunk velük. HINAUS MIT UNS!
Gumicukor – Jézus Krisztus is beszállt a Széll Kálmán téri munkákba: „Egy kőfelületen jelent meg, észre sem vették, akik körülötte álltak. A tér amúgy jól alakul!” – Ilyen támogatással nem is csoda! WHERE IS YOUR ATHEISM NOW?!
GoPróval örökítette meg a saját halálát az ISIS terroristája: "Épp fedezékből hajolt ki a fejére csatolt kamerával, mikor eltalálta egy golyó." – MUHAHA, ez nagyon jó, éljen az evolúció, remélem ez is belekerül a propagandafilmjükbe, minden másra ott a 444:

0

:D – Nicole Scherzinger rommá bulizta magát Mykonoson: „Összeszedte barátnőjét, majd egy nála 14 évvel fiatalabb focistát is, aztán bugyit villantva ugrált. Ilyen egy boldog születésnap!!!” – NEM: ilyen az olcsó nyaralás más népek nyomorában.
Rejtély, miért nem beszélünk állandóan az ultraszexi Scott Eastwoodról: „Híres apja, Clint Eastwood minden vonzó tulajdonságát örökölte, de ezen felül is számos érdeme van” - ...ennek ellenére azért nem beszél róla senki egészséges ember, mivel Ő VALÓJÁBAN RYAN GOSLING!
150 robbanóeszközt loptak el egy szigorúan őrzött francia laktanyából – Vannak ilyen véletlenek, múltkor lépfenét küldözgettek Amerikából puszta véletlenségből...mondom, vannak ilyenek. Bezzeg az oldtimer-tulajdonosokra lesújt a vasököl:
mk – Második világháborús tank került elő egy villa pincéjéből: „A német rendőrség egy házkutatás során bukkant rá. A (...) település polgármesterét (...) nem lepte meg, hogy az idős férfi második világháborús fegyvereket rejt otthonában. Mint elmondta, amikor 1978-ban hatalmas hó borította a várost, a tank tulajdonosa a harckocsival rótta a település utcáit. Hozzátette, az illető rajong az ilyesfajta dolgokért. "Van, aki a gőzmozdonyokat szereti, mások a vonatokat" - tette hozzá a polgármester.” – Így igaz, lehet hogy sima hagyományőrzésből járőrözött a Tigrissel, végülis ez is csak egy hobbi! Nap kommentje:

LiberAll 2015.07.09. 08:45:15
Amatőrök a kerti tóban meg sem találták az U116-ot :)

 

CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 16.:
ALAPSZEKÉRTÁBOR

0

Elvonja a figyelmet.


Talán érdemes:
Kilenckor a Varg Veum-széria újabb epizódja (Sírig tartó szerelem) szokás szerint a Filmbox HD műsorán, ahol a magányos főhős egy koncerten fut össze régi haverjaival, de ami még rosszabb, egy lezárt kapcsolat is felmelegítésre kerül (a nő ráadásul egy rockénekes felesége), majd elkezdenek hullani az emberek és a nyomok emberünk fiatalkoráig vezetnek. Ha valami magyarra vágyunk, ugorjunk vissza a hetvenes-nyolcvanas évekig, erre két tévéfilmmel is esélyünk nyílik, előbb 21:35-kor az M3-on egy Rejtő Jenő-Ágoston György-komédiával (Elvonókúra), ahol a detoxon dolgozó férj és feleség közül az asszony lép félre, ám a férfi nem elégszik meg a törvényes keretek között elérhető visszavágásokkal...Bodrogi Gyula, Szilágyi Tibor, Tábori Nóra neve a garancia, ha a szerzőké nem elég. Utána ugyanitt az Ollantay, az Andok vezérének történetét az egyetlen ma is elérhető inka színdarabból írták TV-re, megelőzve ezzel Mel Gibsont (oké, indián színészek nem jutottak bele, dehát vasfüggöny meg minden), sőt akár még Stephen Sommers-t is, ugyanis itt is egy tiltott szerelem körül bonyolódik minden, bár nem az uralkodó ágyasába hanem lányába szeretnek bele és nem egy pap, hanem az indián király seregének egyik vezetője, viszont a retorzió hasonló: a lányt tömlöcbe zárják, a katona pedig kegyvesztett lesz – viszont ez ad neki erőt ahhoz hogy lázadást robbantson ki, hát igen, mindent a szerelemért... Kezdés tíz után öt perccel.
Film+2, 23:20 – A Napszekerek magyarítását a Tűzszekerekről, történetét pedig a Jég veled!-ről vették, csak itt nem szán,- hanem napelemesautó-versenyen szeretnének indulni a fiatalok, és nem a reggae meg a fű hazáját képviselnék, hanem a legalább annyira laza Hawaii-t, persze csak ha nem lenne a sok figyelemelterelő környezeti tényező, úgymint szörfözés és szerelem. Kisebb csoda hogy végül mégis megépül a kicsi kocsi, ennél már csak az lenne nagyobb mirákulum ha netán megnyernék vagy legalább végigvinnék az ausztrál sivatagon átívelő túrát... Maradjunk a témánál: egész friss sportdoku az HBO-n éjjel negyed tizenkettőkor Marco Pantaniról és arról hogy mi minden állhat Egy biciklista halála mögött. Aki az első helyre a doppingolást, másodikra meg a lelkibetegségeket tippelte, az jól fogadott: a "Kalóz" ezeknek köszönhetően bukott meg (bár lehetne mindent az első komolyabb balesetét okozó, előtte átfutó macskára kenni de nem tudjuk hogy fekete volt-e). A depressziós sportolót természetesen eltiltották a vétség miatt, ezzel viszont még mélyebbre lökték, a csúszda végállomása a 2004-es gyógyszertúladagolás volt. Az utólagos tisztelgések nem hozták vissza az életbe, ahogy az sem vigasz hogy a "példáját" követő (droggal-doppinggal megfogott) focisták-kerékpárosok-úszók-stb. azóta jóformán nagyobb karriert futnak be a médiahaknikkal mint a versenypályán.

Gianna Michaels rovat:
Beyoncé bokszmeccsre vitte a melleit – Kiütéssel győzött: Gianna Michaels.
Fogadjunk, hogy ma még nem látott ekkora melleket! – Fogadjunk hogy ti még életetekben nem láttatok Gianna Michaels-fotókat... :P
Végre elindult egy igazán tökéletes tévécsatorna – Nagyon helyes, éppen ideje volt már hogy valaki a nap 24 órájában GM-filmeket adjon!
bikinik - Melyik bikinis celebünk a legdögösebb?: "Tíz jónő vár arra, hogy eldöntse, melyikük a legjobb." – Döntöttem: LESZAR bikiniben és anélkül még mindig Gianna Michaels a legdögösebb.
reklám, de milyen! – Jakabos Zsuzsa, Tóth Gabi és Radics Gigi: melyikük néz ki a legjobban? – Maradjunk annyiban hogy Gianna Michaels mellett egyikük sem néz ki jól.
Guinnes - élet - Ez a nő a világ legjobb melleire gyúr – Erről lekésett, azok már ezer éve Giannán vannak :DDD
Szívesen nézne pornót pornósztárral?: "Mármint azzal, aki éppen a pornófilmben szerepel. Kinek kellemetlenebb? Nem annak, akire gondol." – Jó esetben (Giannával, ofkorsz) egyik félnek sem lenne kellemetlen, mert átváltanának a nézésről a tevékenységre, de ezt persze nem írja meg a gyíkemberek által irányított sajtó!4
Nem fogod elhinni, ki veszi a legőrültebben a magyar állampapírokat!: "Nem, nem a külföldiek és nem is a lakosság. Na jó, de akkor vajon ki?" - Gianna Michaels. Legalábbis nagyon remélem.
Sosem találná ki, mi az első kép, ha arra a szóra keres, hogy kép – Nem tudom ti melyik keresőt használjátok, nálam mindig Gianna Michaels-t dobja ki elsőnek :SSS
Celebek, akik csak a mellmutogatáshoz értenek: "Mondjuk ahhoz tök jól, úgyhogy most meg is nézhet egy csomó mellet."No thanks, maradok Giannáénál ^^
kilógó has, térdzokni – Biztos, hogy Megan Fox lesz minden középiskolás fiú álma – De nem a heteró-sekszuális katolikusoké, mertugye: "Mell alatt megkötött ing, kockás miniszoknya, térdig felhúzott zokni, mi kell még?" - Gianna Michaels kellene helyette is.
Drága lenne Budapestre hozni a világ legszebb nőit: „Kétmilliárdot csak a rendezési jogért kellene fizetni annak a Donald Trumpnak, akinek olyan pusztító a barátsága, mint Piszkos Frednek.” – Kétmilliárd? Annyiból már Magyarország teljes férfilakosságának le lehet klónozni Michaels kisasszonyt...
Ön mit lát ebben a felhőben?: "Egy kedves olvasónkhoz is elért a vihar, ő pedig belelátott egy arcot az övénylő felhőbe. Megvizsgáltuk az ügyeletben, és arra jutottunk, további arcok és alakok is megfigyelhetőek a képen. Ön mit lát benne?  (...)" – Én a felhőben is Gianna Michaels domborulatait látom o_O

0

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés