2015. 08. 31.
Véletlen a lóhalál? (aug. 31., szept. 1-2-3.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Véletlen a lóhalál? (aug. 31., szept. 1-2-3.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 31.:
HERESTAURÁCIÓ

0

A Cora változásai

Talán érdemes:
Bár a nyárnak vége, továbbra sem menekülünk a romantikától: negyed kilenckor az HBO műsorán tippeket kapunk arra, hogy Hogyan is írjunk szerelmet, ez ha másra nem, arra mindenképp jó hogy Hugh Grant-et figyelmeztesse: ha nem vigyáz, pont olyan lesz mint az általa itt adott forgatókönyves aki már túl van karrierje javán és egy iskolába kényszerül oktatónak – bár aligha tud újat mutatni Marisa Tomei-nek aki hozzá hasonlóan (de más okból) magányos. Innentől összekötözött kézzel is csak ugyanazt tudná begépelni minden kritikus: nem a happy end a lényeg, hanem az odáig vezető út, ami falvédőbölcsességekkel van kikövezve – de Grant munkásságában ez még így is a komolyabb alkotások közé tartozik. Eggyel arrébb az HBO Comedy-n kilenc előtt öt perccel egy újabb feldolgozása a Mi történt az éjjel?-nek, ami eredetileg egy David Mamet-darab volt, és ha jól tudom először 1986-ban sütötték el. Yuppie főhőseik boldogan élik a rövid kapcsolatok világát amikor közös barátaik egyszercsak összejönnek, a két megrögzött szingli még ennél is rosszabb néven veszi kapcsolatuk elmélyedését, meg is tesznek mindent az elválasztásukra. Nyolckor egy kissé elnagyolt történelemidézés a Cinemaxon a Változások korával amiben Merivel, a szépremémyű orvos (Robert Downey Jr.) megmenti II. Károly (Sam Neill) spánielét, ennek jutalma kitüntetett hely a király mellett, és egy érdekházasság a nagy ember egyik szeretőjével – csakhogy ennek ellenére a nő továbbra is az uralkodó tulajdona marad. A csalódást a kegyvesztés követi, ami bár még mindig jobb a fejvesztésnél, de így is padlóra küldi ifjú barátunkat (főleg az udvar addig megszokott léha, parázna légköréhez képest, igen, még Downey is vetkőzik egyet), de csak addig míg egy kvéker közösségben meg nem találja a felnőttségét egy dühös ír csaj (Meg Ryan) oldalán. Előtte 20:35-kor másfajta kutyálkodás a Filmbox Family-n, értelemszerűen családokra optimalizálva. A Kutyamese alapjait könnyű felismerni a számtalan GYÍKKÁ kisállattá változtatott vagy szarvassá transzformálódó fiúk sztorijában, pedig hősünk se nem vadászik, se rossz fát nem tett a tűzre, egyszerűen csak egy kívánsága változik szélsőségesen valóra. A feladat: visszatérés az emberlétbe, az idő fogytán, és közben még kénytelen kutyaszemmel újranézni az addig ismert világot is...

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Editon:
Fura – Budapest ma – A Szigeten megtudtuk, mire vágyik Palvin Barbara – Akár vágyik rá, akár nem, én LESZAROM.
Strange – Mihalik Enikő francia fehérneműben – Simán csak LESZAROM.
Gumicukor – Palvin Barbara Éder Krisztiánnal nyomul New YorkbanCSINNBUMM CIRKUSZ, VILÁGSZÁM LESZAROM.
Velvet – Mihalik Enikő fenékszelfizve vivódott: „Komoly kérdés, tökéletes póz.” – Tökéletesen LESZAROM.
aww <3 – Palvin Barbara felrobbantotta a cukiságbombát: „A modell keresztlányával pózolt egy kép erejéig.” – Ha nem Palvin Enikőről lenne szó, még akár a leszarástól is megmenekülhetne, de mivel itt is pózol, így nem fog: LESZAROM (kivéve a keresztlányát).
Strange – Mihalik Enikő az oroszokat is meghódítja: „Enikő Oroszországban is hódít!”LESZ MÉG MOSZKVA MAGYAR FALU, HAJRÁ ENIKŐ Magyarországon SZAROM LE.
modellek – Ilyen dögös fotókat még nem látott Palvin Barbiról – Ilyen LESZAROMot minden hétfőn láthattok tőlem.
strange's fashion – Mihalik Enikő rosszlányosra vette – Én meg hétfősre veszem: LESZAROM.
Ismét angyal lesz Palvin Barbi?: „Palvin Barbinak már sikerült meghódítania a világhírű Victoria's Secret fehérneműmárka kifutóját. Vajon újra a VS angyal szerepére készül?”ÚJRA ANGYAL LESZ? MIÉRT, EDDIG MI VOLT? LESZAROM.
vizesinges – Palvin Barbara vizes ingben szexiskedik és vicceskedik: „A svéd Elle címlaplánya volt.”TÚLZÁSBA VISZI A FÜRDÉST LESZAROM.
Ezek mennek – Gumicukor – Palvin Barbarának jól áll a hollywoodi színész – És hogy mi áll még neki jól? Hát a LESZAROM :)))
Ilyen Mihalik Enikő smink nélkül: „A modell nem panaszkodhat, festék nélkül is épp olyan jó nő, mint a profi fotósok képein.” – ...ilyen egy természetes, profi, hétfő esti LESZAROM.
Palvin Barbara celebférfit csókolgatottLESZA azért inkább férfiakat csókolgasson mint nőket!!4 – „A magyar modell a Törtetők sztárját szerette épp nagyon, mivel együtt fognak dolgozni.” – Ő is törtet? Ez esetben LESZAROM.
A gyönyörű őrmester - Gumicukor - Dekoltázsbajnokság: „Mihalik nyer, vagy egy profi csöcsmutogató?” – Csöcsben továbbra is Gianna Michaels a nyerő profi, Mihalik Barbarát + Palvin Enikőt meg továbbra is LESZAROM.


KEDD, SZEPTEMBER 1.:
A SERIFFCSILLAG MAGÁNYOSSÁGA

0

Nem legendáknak való vidék.

Ismétlés, de érdemes:
Míg Amerika ezerrel erőlteti az erős nőt tartalmazó sztorikat (legyenek azok valósak vagy kitaláltak), addig Olaszország mindezt 1977-ben megcsinálta a Vasprefektussal, valós alapból, a címbeli szicíliai vezető (Giuliano Gemma) feleségével (akit Claudia Cardinale alakít). A maffia elleni harc totálisan kilátástalan, megszüntetni nem lehet (pláne Olaszországban, pláne Szicíliában), és nem is biztosít olyan biztonságos megélhetést mint itthon a Társaság a Kindertojásért Egyesület céljai, plusz még az is a szépséghibák közé tartozik hogy emberünk az épp csak születő olasz szélsőjobb színeiben végzi munkáját, még hisz is abban hogy talán épp ez az ideológia kell a bűn felszámolásához, csakhogy ahogy halad előre a nyomozásban, úgy derül ki számára hogy itt is a fejétől bűzlik a hal... Egyedül az időponttal kapcsolatban lehetnek kifogásaink a Cinemax felé, hajnali 02:35-kor ugyanis (remélhetőleg) már senki sincs a TV előtt.

Ajánlott:
Filmcafe, 23:10: Feleségemnek, 37. születésnapjára - Jóval több a beharangozó által sejtetett romantikázásnál, inkább a gyász természetéről szóló dráma, amiben vastagon benne van az is hogy az élők kedvéért néha el kell felejteni a holtakat - na jó, nem konkrétan, csak annyira elengedni őket hogy például a fiatalon elment feleség (Michelle Pfeiffer) árnya ne gátolja a férjet (Peter Gallagher) az újrakezdésben és a lányával (Claire Danes) való kapcsolat helyreállításában. Az HBO-n egész hajnali kettőig dugdossák a mai nap egyik legjobbját (igen, az már szerda, egy nap másodjára teszik ezt a szerkesztők), és még egy közhelyes magyarítást is hozzácsapnak, pedig a Lone Star: Ahol a legendák születnek akár a Hamlet vadnyugati testvére is lehetne mely lazán váltogat a korszakok között egy szinte szó szerint a szekrényből (na jó, a sivatagból) előkerülő csontváz kapcsán ami miatt az aktuális seriffnek is vissza kell idéznie a családja történelmét (a szintén ZENÉSZ seriff apjáét mindenképp), és szembesülnie az esetleges múltbeli foltokkal (ami már csak azért is kínos mert épp emléktáblát állítanának a papának).

Kiemelten kötelező:
Most hogy fokozódik a Nemzetközi Helyzet és megkezdtük a belépést Astar Seran fénydimenziójába, sokkal jobban oda kell figyelnünk az Idők Jeleire amiket a konzummédia el próbál rejteni előlünk, de szerencsére a kisebb adókon, így a Film+2-őn is még elcsíphetjük a Jövőnket megjósoló Műalkotásokat, így ma kilenckor könnyen a Jeges pokolban találhatjuk magunkat és láthatjuk általa hogy egy látszólag egyszerű hógömb is működhet mini HAARP-ként: onnantól kezdve hogy felrázzák, a kisvárosban beköszönt a jégkorszak, és hát azt se felejtsük el hogy a főhős kissrác pont Szenteste találja meg ezt az időjárás-szimulátort. Véletlen? ALIGHA!!! Ugyanebbe a kategóriába tartozik tizenegykor a Rejtőzködők is a PRO4-en, bár első ránézésre úgy tűnhet hogy ez is csak egy az anno a Jurassic Park által megihletett számtalan klónfilm közül, (és azok közül is a rosszabbak közé tartozik), pedig dehogy: valójában egy trash-nak álcázott, rejtett üzenettel bíró világébresztő alkotás. Minden normálisan gondolkodó ember átlát a szitán és olvas a sorok között: az emberek közt élő, saját kihalásukat meghamisító dinók valójában az ürgebőrbe varrt szíriuszi gyíkemberek, az őket felügyelő Tanács pedig a norvégmintás alapítványok, a szabadkőművesek és a Tuggyukkik megfelelője. Biztos lesznek akiket megtéveszt a felszín és azon fognak keseregni hogy Faye Dunaway hogy süllyedhetett idáig, pedig már Daniel Baldwin jelenléte is jelzésértékű, köztudott hogy Hollywood az ő Igazlátó Fiait nem engedi a húsosfazékhoz, csak Zs-kategóriákba. Az Igazságkereső, ébredésre ítéltetett zsenik azonban úgy nézik és értelmezik ezeket a kódolt rendszerkritikákat, ahogy kell! ÉBERSÉG!

MAGYARUL! rovat:
Még várni kell A szürke 50 folytatására: "Csak 2017-ben jön, a forgatókönyvet az eredeti sikerkönyv szerzőjének férje írja."MAGYARUL: már a könyvet is a férje írta. Miért is nem vagyok meglepve, az Emmanuelle-nél is ugyanez volt a papírforma: szabados mese a magát felszabadultan tárgyiasító-megalázó nőről, női név alatt kiadva, mozisiker, tabudöntés, dugj meg-feminizmus, aztán ott is kiderült hogy a férj írta az egészet :DDD
Mindenki jól járna, ha az Apple megvenné Görögországot: "Az öt legnagyobb amerikai cégnek valóban van ennyi fölö -s pénze." – Nahát, micsoda véletlen! Pont ennyi pénzük van és még jótékonykodnának is vele! MAGYARUL: készül az Új Világrend ahol már a cégek irányítják az országokat.
Minden titkot megőriz a legújabb csevegőprogram - MUHAHA! HÁT PERSZE, BIRKÁK, HÁT HOGYNE!"A Bleep olyan névtelen, hogy csak na."Mi az hogy, nagyonis. MAGYARUL: ez egyből az enesának továbbít mindent :DDD
A Facebook azt szeretné, hogy a barátokra figyeljünk: "Nagyobb figyelmet kapnak a közeli ismerősök bejegyzései" – MUHAHA, hát persze. MAGYARUL: ŐK fognak figyelni MINKET és a barátainkat.
Zöld gombot kérek, aztán pislogjon: "Egy japán cég retinaszkennert épített az okostelefonjába, így egy pillantással fizethetünk."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a készpénz felszámolásához tovább folytatódik.
appleblog -  Mit akar az Apple a DNS-ünkkel?: "Felhőbe tolnák a genomot? Előkészítik a történelem legnagyobb génvizsgálatát?"MAGYARUL: GATTACA.
Dánia megválna a készpénztől: "Elektronikus fizetéssel pörgetnék a gazdaságot."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a készpénz felszámolásához tovább folytatódik. Igen, innentől tényleg nagyon pörögne a gazdaság ha se aranyfedezet, se állami pénznyomási monopólium nem állna az új fizetési eszköz mögött. Ostoba birkák :(((


SZERDA, SZEPTEMBER 2.:
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS ABOUT NAVEL-GAZING

0

Egyeztessük óráinkat.

Talán érdemes:
A Paraolimpia mindig is szimpatikusabb volt nekem mint az agyonsztárolt "sportolók" magamutogatása, és kilenckor ennek az eredetét is megismerhetjük a Filmboxon. Ludwig Guttmann valóban egy kivételes ember volt: ő volt az az orvos aki a hadirokkantakat és paralíziseseket a gyógyszeres vegetálás helyett a testmozgás felé ösztönözte. Ebben először mind a kórház vezetése, mind a betegek ellenálltak neki, végül szerencsére mindenki belátta az igazát, a többi innentől történelem. Ugyanabban az időben egy vígjáték stílszerűen az HBO Comedy-n nem kisebb dologról mint Az időutazás nagy kérdéseiről és Angliából, de azért túlmutatva az abszurd humoron, én például simán elhiszem hogy igenis jövőből jövő LÖVŐK csajok is betévednek néha egy-egy sörre (a szükség nagy úr), ahogy azt is hogy a férfivécé funkcionálhat időkapuként (lehet vitatkozni, de erre még mindig nagyobb az esély minthogy egy hajóra lehessen eljutni ugyaninnen), és az ide dolgát végezni beeső három cimbora mindig más valóságba lép ki (bár azért ez a közös pisilés ez nekem gyanús, ez nem tűnik annyira katolikusnak és heteró-sekszuálisnak sem!4!).

Nem érdemes:
Hasonlóan elszállt történet lesz 21:20-kor a Universal Channelen csak sajnos fullba nyomott gagyival. Komolyan, az ember azt hinné hogy a negyedik Indiana Jones után végre hagyják békében nyugodni KÁDÁR JÁ a Kristálykoponyákat, de nem, 2014-ben is simán meg lehet tenni hogy ezek köré építenek fel egy """történetet""". Hát olyan is lett.

Horror rovat:
Filmbox, 22:30: Amityville szellemjárta házikója több megfilmesítést és megért (és még többen merítettek "ihletet" belőle az eredeti megjelölése nélkül), de a ma adott Téboly háza ma már csak arra mementó, hogy 1983-ban is próbálták visszahozni a 3-D (erre utal az eredeti cím is), ettől eltekintve az elátkozott helyre költöző megrögzött materialista író pofáraesését az 1408 sokkal jobban megoldotta, ez itt sajnos csak egy kiszámítható ijesztgetés ahol még a szörnyet is vissza lehet nyomozni hogy honnan emelték át (viszont legalább a fiatal Meg Ryan is feltűnik benne egy kis időre, e héten ez idáig a második jelenése).

Miért, eddig mi volt? rovat:
Putyinból valóságshow-hőst akarnak faragni – Miért, eddig mi volt?
c:c – A bányászbéka segge alá süllyedt a köztévé Híradója – Miért, eddig hol volt?
watchmen – Egy kis nyikhaj lesz az új Pókember – Miért, eddig mi volt?
Batmannek öltözött – Most már biztos, hogy Will Smith fia hülye – Miért, eddig nem volt az? – „Nagyon nehéz annyi hülyeséget összehordani, mint amennyi Jaden Smith-nek pár perc alatt összejön.” – Dehogyis nehéz, csak sört kell inni hozzá. SOK SÖRT!!!
c:c - Interjú - Hollywood már szinte csak szart gyárt – Miért, eddig mit gyártott? És ki ez a nagy jólmegmondó? – „Ron Perlman nincs túl jó véleménnyel az álomgyárról, de a tévében szívesen melózik.” – Elolvastam, tetszett, de amikor a Hellboy 3. részéért úgy sítr mintha egy kiadatlan Fellini lenne, ott azért kinyílt a bicska zsebemben.
c:c – John Oliver szerint a FIFA egy pöcegödör – Miért, eddig mi volt? Forgasson róla ő is filmet mondjuk a Futballpálya farkasa címmel! Ha meg az megvan, folytathatja nálunk:
Pöcegödör lett a 4-es metró medencéjéből – Miért, eddig mi volt? – „A BKK és a Főkert egymásra vár, mindeközben egy galambtetem békésen oszladozik a vízben.” – Hol itt a baj, Észak-Koreában ezt büfének hívnák. Majd ha emberi tetemek oszladoznak, akkor szóljatok!
Miley Cyrus fejére rágyógyult a disznóálarc – Miért, eddig nem a valódi arcát láttuk? o_O
:DDD :(((( SJP csúnya papagájnak öltözött – Miért, eddig mi volt?
David Beckham középkori nyikhaj lesz – Miért, eddig mi volt, ha nem egy középkorú nyikhaj? :DDD
Az idei Amfar tényleg a csöcsökről szólt – Miért, eddig miről szólt?
Gálvölgyi show ment az RTL Híradó helyett – Miért, eddig nem egy merő kabaré volt az egész retekklubbos hírolvasás? o_O
Bencsik Tamarára alig lehet ráismerni – Miért, eddig rá lehetett?
mt – Pofozógéppé váltak a li­berális és balos megmondók – Miért, eddig mik voltak? – „Európa alkonya vagy új hajnala?” – Nem tökmindegy? Mindig az átlagember veszít...
föld, tűz, víz, levegő, szív – élet – Súlyosan lealjasodnak az Aintree női – Miért, eddig mit csináltak?

 

CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 3.:
INKÁBB NE MONDJ SEMMIT

0

...és hol volt akkor még a nikimináj :SSS

Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Tíz előtt tíz perccel Belmondo újra kifulladásig tolja a Duna TV-n, ezúttal mint előbb a maffiának, majd saját a szakállára dolgozó Autóversenyző (á la Ryan Gosling, csak tökösebben), aki azért a szajré mellett a nőket is hajkurássza. Ez már JPB ama korszakából való amikor bármit és mindent el lehetett a nevével adni, tehát a forgatókönyvvel nem is szaroztak sokat, de mint kuriózum érdekes lehet a fanoknak.

Talán érdemes:
Filmbox HD, 22:30: A most bemutatott NWA-filmnél jóval érdekesebb amikkel Ice Cube a csapata feloszlása és saját zenei karrierje jegelése óta foglalkozik, így például a The Janky Promoters, ami egy rapkoncert megrendezése körüli hercehurcákkal foglalkozik, de a Straight Outta Compton extremitásai nélkül – kevesebb dráma, több nevetés, kevés seksz és drog, inkább a karakterek szerencsétlenkedései – és bár ez teszi fogyaszthatóvá, de nem hagy maradandó nyomokat az emlékezetünkben (plusz kérdés hogy van-e egyáltalán bármi szükség rapfilmekre, most hogy totál a mainstream része lett ez a szubkult is). Tizenegy előtt öt perccel John Cusack karrierjének egy ma már talán nem annyira közismert állomása a Viasat3-on egy komolykodó tinifilmmel. Mondhatsz akármit, a küzdősportos kamasz és az osztályszépe szerelme már 89-ben is max. papíron működött, mondjuk moziba sem a valóságért járunk, de akkor is, erre akkor is csak Cusack miatt fogunk emlékezni (sőt, én is csak miatta válogattam be, na jó, meg mert ez volt Cameron Crowe debütje). Háromnegyed tizenegykor egy témájában és frissességében is forró doku az HBO-n a Larry Kramer-projekttel, melynek főhőse az Act Up melegjogi mozgalom alapítója, ami már nevéből sejthetően sem a bezárkózás, hanem a cselekvés és önfelvállalás néhol provokatív eszközeire szavazott. Érdekes téma, érdekes ember, kár hogy csak most, a melegtéma kimaxolásával (és néha erőltetésével, sorry) jutottak el odáig hogy egy doksit szenteljenek neki, így pont azok fognak fújni rá akikhez esetleg szólhatna.

A természet visszavág rovat:
Gyönyörű, egészséges patkányt videózott olvasónk a Bajcsy-Zsilinszky úti Coopban: „A kirakatban, a téliszalámi alatt, az Unicumos üvegek között hancúrozott az aranyos állat. A Világörökség része!” – Azért mégiscsak a patkány a legokosabb állat, gyerekek: kapásból a tuti kaja és mégtutibb pia környékén ver tanyát :)))
Vaddisznó támadt a biciklisre: „A megvadult állat a bicikli kerekére vetette magát, majd átszúrta a nő combját hátulról.” – ...és a Criticalmass még el sem kezdődött!!!
videó – Ez a totál őrült nő úgy ciccegett egy hiúznak, mint egy kiscicának: „Nagyon mázlista, mert a hiúz inkább leszarta őt, pedig jól meg is marhatta volna.” – Ha már a hiúzok is leszarják, az azért jelent valamit, ki tudja, talán ők is olvassák a blogot :DDD
Egy újabb ok, hogy ne menjünk soha a büdös életbe síelni: megtámad egy vérszomjas siketfajd – Szóval most már nem csak a biciklistákra van kiadva a vadászengedély az állatok részéről?
Élő adásban petézett a riporter fülébe az óriási lepke: „A műsorvezető nyugodtan tűrte, hogy az afrikai holdasszövő lepke elhelyezze az utódait.” – Mindig mondtam hogy fuck the media, de nem hittem volna hogy pont egy lepke fogja megtenni...
Tinédzser lehetett a legendás cápaszörny: „Jóval méretesebbre nőhetnek a nagy fehér cápák, mint azt eddig feltételeztük.” – A sok hülye meg itt sír amikor egy-egy ilyen kamaszcápa leharapja valamelyik végtagjukat...ez csak egy gyerekcsíny, TAKE IT LIKE A MAN, BOY!!!
Szarj össze mindenkit sirályként!: „Hiánypótló ingyenes játék jelent meg számítógépre is.” – Na végre valami jó! SZERETEM A 444-ET! Persze a legjobb játékot még mindig az anyatermészet űzi a médiával:
Előbújtak a szerkesztőségbe költöző denevérek: „Az úgy volt, hogy a 6-tól ügyeletes Német Tomi azzal fogadta a szerkesztőséget, hogy hajnalban denevérek tömege dáridózott a teremben. (...) Kollégánk nem ragadt le az ügy természettudományos vonzatainál:  a denevérekre hivatkozva azonnali takarítást kért az asztalán, és annak környékén, mondván a kis légi ragadozók (az állatvilág élő radarjai) mindent összeszartak. (...) Órákkal később, még fényes kora délután ugyanakkor a képszerkesztők feje felett, a lámpabúráknál (armatúra)  megjelent három puha, barna kis csomó, amelyekben tüzetes vizsgálódásra gubbasztó denevéreket fedeztünk fel. Az asztalokon talált fekete kis pálcikák tehát valóban denevérszarocskák voltak.”TISZTELETET A DENEVÉREKNEK! SZARJATOK AZ INDEXESEK ASZTALÁRA HELYETTEM IS!!44 négy4!
A denevérvész miatt bebábozódott az Index szerkesztősége – Muhaha, azt remélem is! Viszlát szombaton, remélem addig legalább egy denevérről kiderül hogy Drakula leszármazottja!!! EGÉSSÉG!

 

 

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés