2015. 09. 07.
Álom buxuskivitelben (szept. 7-8-9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Álom buxuskivitelben (szept. 7-8-9-10.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, SZEPTEMBER 7.:
LEGYEN ÖN IS SZAKÁCS!

0

Zsíros tenyérrel.

Nem érdemes:
Esküszöm nem tudom mi ütött a tévékbe, 21:25-kor rövid időn belül már a második felesleges realityshow-t indítják, ezúttal a TV2-őn. Annyi jó azért van a dologban hogy most nem versenyt paráználkodni-trágárkodni fognak a résztvevők, hanem főzőcskézni, hogy adásonként egy kisebb vagyonnal gazdagodjanak, vagyis szinte már ajánlhatnám is a Milliomos szakácsot ha nem tudnám hogy a nézők nagy része éhséglázadás közeli állapotba fog jutni tőle, mert örülnek ha kétnaponta ehetnek egy kutyakaja-konzervet némi zsíroskenyérrel.

Talán érdemes:
Nyolckor egy ritkán adott és maratoni című (Én, én, én... és a többiek) olasz vígjáték a Cinemaxon, az egoizmust kifigurázva, erről készít cikket egy STÁRriporter, ám ahogy sorra interjúvolja az érintetteket, rá kell jönnie hogy ő is előkelő helyet foglalhatna el közöttük már csak a munkája miatt is. A hatvanas évek Cinecittájára jellemző mediterrán bohémkodás, meglepő hogy nem vetítik sűrűbben, pedig olyan nevek jutottak bele mint Nino Manfredi, Marcello Mastroianni vagy Gina Lollobrigida (akinek karakterét stílszerűen Tittának hívják).
HBO Comedy, 21:00: A férjem igazi vesztesMIÉRT, EDDIG MI VOLT? Újabb példa arra hogy aki nem tudja, az tanítja, ezúttal a párkapcsolatokat, csak ott nyúl mellé a bonviván donhuán főhős hogy azok a fogások amik működnek az ő rövidtávú hódításaiban, azok nem mindig alkalmasak egy házasság megmentésére, márpedig barátainak nagy része már erről az oldalról áll a kérdéshez – szerencsére a legújabb csaja jó eséllyel őt is rábírja a házasságra (plusz infó hogy aki hiányolja Sean Young-ot, az itt most terapeutaként találkozhat vele). Visszatérve a gasztronómiára és a Cinemax 2-re ugorva, a hajnali egykor adott Mindenevők már közelebb áll a jelenlegi magyar rögvalósághoz még ha mi (eddig!) nem merészkedtünk odáig mint az itt élő rejtőzködő életet folytató titkos társaság, akik tágra zárt összejöveteleiken embertársaikat fogyasztják el – elrettentő borzongatás, mindjárt nem akarunk a felső tízezer közé tartozni a megtekintése után! Kapcsolódó hír is van:

18+ Videó rögzítette, ahogy a kannibál nagymama cipeli az áldozatok fejét egy lábosban – Hát mit tegyünk, arrafelé ilyenek a hagyományok, amiket illik tiszteletben tartani! De mivel ma még csak a hét első napja van, ezért:

Hétfő? #LESZAROM.
Elkészült a világegyetem két legdögösebb fotója Taylor SwiftrőlLESZAROM.„Most aztán lehet irigykedni nyugodtan. Mert egyikünk se lesz ilyen csodálatos. Soha.” – Ez igaz, viszont mind leszarhatjuk, lásd fentebb, és alább:
Ezt hívják úgy, hogy tökéletes fenék – Ezt meg úgy, hogy LESZAROM.
Hohó, ez itt egy bikinis Csobot Adél! – Hehe, ez meg itt egy LESZAROM.
Istenes Bence rámarkolt Csobot Adél melléreTHE PLOT THICKENS LESZAROM.
Dobjon el mindent, Lola levetkőzött! – A teli söröskriglit nem hajigáljom, a celebeket viszont LESZAROM.
Kristen Stewart tényleg sokféleképpen tud nézni – Én meg egyféleképpen SZAROM LE. Tényleg!
Nem is az a durva, hogy Medveczky Ilona tangában pucsít egy gumitutajon – Hanem az, hogy LESZAROM.
Velvet – VV Zsófi nem tudja eldugni a melleit – Nem tudom nem leszarni. LE is SZAROM.
Gumicukor – VV Dóra picsanaciban szemléltette, mennyit fogyott: „Elég sokat jelent mínusz tíz kiló.” – De még többet jelent az, hogy LESZAROM.
miértufa – Gurulós bili távirányítóval: „Erről biztosan nem akar majd leszállni a kölök.”LESZAROM, gyerekként is ezt tettem volna. Most miért, hát nem arra találták ki?!
<3 <3 <3 – Pumped Gabo tévéreklámban tör médiauralomraLESZAROM.
élet – Ön egész életében rosszul kötötte be a cipőfűzőjét!!!LESZAROM, ahogy azt is hogy rosszul ültem a vécén, this is how I roll, bitches!
Selena Gomez bugyikában szelfizett: „Állatmintásban.”HIÁNYPÓTLÓ INFORMÁCIÓ LESZAROM.
alul semmi – Úgy láthatja Miranda Kerrt, ahogy csak a legszerencsésebbek – Úgy SZAROM LE, ahogy csak a legszerencsésebbek szokták.
Kelemen Anna egy estét bírt ki luxusotthonábanFIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
spontaneitás - Kelly Brook épphogy nem rakta ki az egész mellétÉPPHOGY NEM SZAROM LE SUNÁZNÁM, még mindig!!4


KEDD, SZEPTEMBER 8.:
FIÚK A PERSELYBŐL

0

Volt nekem egy ilyen zöld színű autóm is...

Nem érdemes:
...vagy mégis, attól függően hogy hogy állunk a magyar művészkedésekhez, mivel amilyen neves hazai és külföldi közreműködőket vonultat fel a Sortűz egy fekete bivalyért (Jean-Louis Trintignant, Kállai Ferenc, Bujtor István), annyira lehangoló. Pont tíz évvel a Sátántangó előtt készült, ugyancsak egy jónevű magyar író (Gion Nándor) tollából, kb. ugyanabból a lehangoló vidéki feelingből (vagy ahogy azt Budapesten elképzelik akkor és most is), és bár szerencsére ez nem félnapos csak százperces, de sajna ebben is van felesleges állatkínzás (szintén macska a szenvedő alany) és ebben sincsenek szerethető karakterek, max. a sok bunkó felnőtt és kölyök közé csapódó főszereplő, aki viszont annyira lúzer hogy nem tudunk neki drukkolni. A korszak a ’45 utáni átrendeződés Magyarországa a vagyonától megfosztott nemességgel (a saját piájába fulladó gróf) és a gyanús, nihilista értelmiséggel (alkesz tanító) és a velük járó kötelező erkölcsi mélyrepüléssel. Nem egészen tiszta hogy mit akartak az alkotók, ’84-ben már ugye lehetett óvatosan rendszerkritizálni, tehát legalább nyomokban szimpátiát kelthettek volna a szétvert „átkos” után, de nem tették. Aki vevő az effajta nyomasztásokra annak 21:40-kor irány az M3, én tuti kihagyom.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00 – 2014-ben az ABBA és a Beatles után a Four Seasons (nem a szálloda, hanem a zenekar) is kapott egy musicalt, mégpedig nem kisebb embertől mint Clint Eastwood-tól, aki lassan hivatalosan is reneszánsz filmessé nyilvánítható mivel a kamera mindkét oldalán, minden stílusban megállha a helyét. Aki Gran Torino vagy Dirty Harry-féle keménykedést vár az csalódni fog, itt a zeneipar dog eat dog-világát kapjuk, ebbe csöppenek a Fiúk Jerseyből Frankie Valli vezetéséel, hogy aztán végigjárják az összes hullámhegyet-völgyet. Ha a zenekar neve nem mond semmit, ne aggódj, az első taktusoknál be fog ugrani szinte minden szám. Kilenckor a Filmboxon egy Engedetlen, vagy inkább botcsinálta katona kalandjai a második világégés hátországában. Hősünk minden csak nem az, a seregbe is csak azért jelentkezett hogy ne lógjon ki a többiek közül, viszont amint teheti le is lép onnan, sajnos nem legálisan, így bujkálni kényszerül, egyebek közt egy magányos nőnél, aki ugyancsak békepárti. Remélhetőleg a kettejük közti kapcsolat mindkét felet ráébreszti a honvédelem fontosságára... Az ugyanitt 22:35-kor adott Fekete özvegy rémlik mintha lett volna, vagy inkább az eredetije, mert ez a 2008-as remake. Elizabeth Berkley-t továbbra is kísérti Eszterhas szelleme, itt kb. ugyanazt a szerepet írták rá mint Stone-ra az Elemi ösztönben, vagyis a nyugodt életeket feldúló fémfatált aki után döglenek a férfiak és aki itt épp egy ezeréves barátságot tesz tönkre a maga eszközeivel.

Kis hírek a nagyvilágból:
Bush az atomcsapást is mérlegelte 9/11 után: "Az adminisztrációt bunkerba akarták költöztetni, a németek attól tartottak, hogy az amerikaiak túlreagálják a dolgot." – Bár nem szívelem az amcsikat, ma már azt kell mondjam hogy hosszú távon talán még ez lett volna a legjobb megoldás.
postmode - Ebola 2015: "Ebola City, az ebolás betegek városa." – Világpremier, gigabréking, coming soon to your town too!
Női miniszterelnöke lett Görögországnak: „A 65 éves Vassziliki Tanu máris történelmet írt.” – ...remélem nem úgy ahogy Merkel teszi, mert akkor Isten irgalmazzon annak a gyönyörű országnak... :SSSSS
Holnaptól kötelező lesz egészségesen enni – Nem, nem, CSAKAZÉRTSEM! YOLO!!!44
tibor stíluslapja – Miért topis a magyar férfi?MERT HETERÓ-SEKSZUÁLIS!!!44 négy„Holott minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kellene kinézned, heló.” – Az átlagembernek minél rosszabban mennek a dolgai, annál kevesebb pénze van jól kinézni, bár lehet így is ahogy a blogíró sugallja: „Nincs kenyerük? Miért nem esznek kalácsot?”
hello90 – Ha életet találnánk az univerzumban, az lehet, hogy a civilizációnk végét jelentené: „De egyáltalán: miért nem találunk?” – Mert mi vagyunk a legokosabbak, természetesen. Persze a még okosabbak szerint eleve máshol kell keresnünk:
Létezik egy másik univerzum, és át lehet jutni: „Stephen Hawking meglepő elmélettel állt elő a fekete lyukakról.” – Szerintem jó ötlet, dobjuk bele a vezető országok politikusait, akár találnak valamit, akár nem, mi mindenképp nyerünk!
Levágta saját péniszét egy menekült Debrecenben: "A 38 éves, fekete bőrű férfi a heréjét is megvágta." – Kétségtelenül szélsőséges formája ez a születésszabályozásnak, de legalább hatásos.
Levágta a saját fülét, és odaadta egy prostituáltnak: "Ez az ember vagy őrült volt, vagy megelőzött mindenkit." – Őrült mód megelőzött mindenkit, maradjunk annyiban... Nap kommentje:

Jani XX 2015.07.29. 18:04:31
Ujházy Ede-> Ujházy tyúkhúsleves,... Gundel Károly-> Gundel palacsinta,... Dobos C. József -> Dobostorta, .... Franz Sacher-> Sacher-torta,.... Vincent van Gogh-> Barátfüle.

 

SZERDA, SZEPTEMBER 9.:
MINDENEM A BANKBAN

0

Na ne bohóckodjunk, kérem.

Talán érdemes:
Újabb zenés film, most Norvégiából és a Filmbox Family-n, kicsit a Fújhatjuk nyomán csak fiatalokkal, akik a kézenfekvő rock and roll helyett a fúvószenét választják. A Mindenem a banda a zene szeretetéről és a felnövés nehézségeiről szól, legyen az az első szerelem vagy egy gonosz tanár aki mindent megtesz hogy megfúrja a srácok indulását. Mondjuk hogy egy ennyire családbarát filmet miért fél tizenegyre tesznek azt nem értem, de úgy látszik ez ma egy trend lesz, mivel a Viasat3-on egy órával később, azaz 23:25-kor kezdik Howard Franklin remake-jét a Montreali bankrablásból, Belmondo helyén Billy Murray-vel (társtettesek még Randy Quaid és Geena Davis). A Viszem a bankot hűen követi az eredetit, egy-két jelenet és persze a helyszín kivételével, ami itt New York, igazából a Nagy Alma káoszának ábrázolása miatt lehet megbocsátani az akkor még nem is oly régi ötlet újrafelmelegítését.

Miért, eddig mi volt? rovat:
Szexmunkásként hirdetik VV Seherezádét – Miért, a valóságsó nem seksz-munka? o_O –  „A DJ teljesen kikelt magából. Mondjuk, érthető.” – Érthető, hogy LESZA ja, ma nem :SSS
Bódi Sylvi most már rúdtáncosnak is elmehetne – Miért, eddig nem az volt? – „Az ipszilonos modell tökéletes spárgát posztolt.” – Hej, ha ma is hétfő lenne :SSS
VV Fannikára rá sem lehet ismerni – Én eddig sem ismertem volna meg.
Moszkva új fegyvere az atom – Miért, eddig mi volt a fegyverük? – "Egy sor országot akar magához láncolni Putyin." – Ja hogy nem bomba, hanem erőmű! Bár Csernobilt és Majakot ismerve sok különbség így sincs...
Priscilla Presley lehet még ennél is ijesztőbb? – Miért, eddig mi volt, ha nem egy horrorfilm-szereplő?
juj – Katy Perry felismerhetetlen: orrpiercinges albínó kisfiú lett – Miért, eddig mi volt?
Jennifer Lopez öregasszonynak nézett ki – Miért, eddig mi volt?
Susan Sarandonból néni lett – Miért, eddig mi volt?
Már megint megszűnik a Magyar Köztársaság – Miért, még létezett? o_O
:OOOO - lerobbant - Pocakos vénemberré változott a Jóbarátok Chandlerje – Miért, eddig mi volt?
Russell Crowe egy kövér, leharcolt vénember lett – Miért, eddig mi volt?
urbanista - Százezer disznó városrésze volt: "Minden, amit Kőbányáról tudni akartál. És amit talán nem."Nap bunkómmentje:

Jossarian 2015.06.27 16:47:22
Ma is szazezer diszno varosresze...

 

CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 10.:
GYERE DZSOZEFIN, GYERE DZSOZEFIN

0

Eszem a ZUZÁDAT garatodat ^^

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00: Délután is jó! – ...avagy kiveheted a táncosnőt a seksz-bárból, de de a seksz-bárt nem veheted ki a táncosnőből, ahogy azt minden jólnevelt Charlie Sheen tudja, de sajnos a jóléti középosztálybeli nők nem, így történhet meg hogy a Tökéletes Amerikai Család háziasszonya megrögzött jótékonykodása közepette kitalálja hogy ebbe a fene nagy biztonságba kell egy kis izgalom, ezért úgy dönt, megment egy elveszett lelket és felvesz házvezetőnőnek egy go-go girl-t (így jár aki túl sokat nézte a Nanny-t Fran Drescherrel). A végeredmény megjósolásához nem kell sok ész: nem elég a szomszédok előítélete, de még a házasság izgalmassá tétele is más jelentést kap, ha nem vigyáznak.
HBO, 21:00 - 2013-ra a franciák is rájöttek hogy milyen jó is a bridzsitzsónsz, jobb későn mint soha-alapon kerestek is gyorsan egy megfilmesíthető helyi epigont, így jött a képbe Joséphine, aki viszont legalább próbál megfelelni az elvárásoknak és szüleinek, így mikor nála fiatalabb és jobb karban levő húga házasságának hírét veszi, rákontráz: ő meg egy dúsgazdag brazilhoz megy hamarosan feleségül (így jár aki sokat nézi az Álom luxuskivitelbent). Természetesen ebből semmi sem igaz, innentől viszont kénytelen rejtőzködő életet folytatni és reménykedni hogy közben esetleg mégis lesz egy prezentálható férj-jelöltje. Végül fél tizenegykor egy horror vár minket a Filmboxon, hogy nem az Universal adja le mint Asylum-művet annál csak az a meglepőbb hogy James Van Der Beek főszerepel benne (azt meg csak remélni tudom hogy a zeneszerző Jonathan Goldsmith nem rokona Jerry bácsinak). Bár eddig csak éltünk a Fenevad árnyékában, most felébred az ősi tengerben szunnyadó Nagy Öreg és elintézi a kisöregeket, ebbéli törekvéseiben csak egy amerikai (mi más?) tudós állíthatja meg. Egynek jó, szerencsére nem veszik túl komolyan se a színészek, se a rendező.

Gianna Michaels rovat:
Már nem kell illusztrációkat lopnia: „A British Library több mint egymillió ingyenes képet töltött fel. Tessék, csak tessék, vigyék!” – Tessék mondani, Giannás is van benne?
Ilyen lenne Dobó Kata mellett ébredni: „Smink nélkül, intim környezetben szelfizett a színésznő” – Ez mind nagyon szép, most akkor kérnék egy ugyanilyet Gianna Michaels-szel is...
sok már? - Kinek a dekoltázsát unja már a legjobban?MINDENKIÉT aki nem Gianna Michaels. Az övét sose tudom megunni ^^
spíler – Kit küldjenek harcba a republikánusok Hillary ellen? – Gianna Michaels-t. – "A demokrata indulók között fölé­nyesen vezet Clinton, de a jobb oldalon még nyitott a küzdelem." – Gianna MINDEN oldal számára a legjobb választás, én is mindig rá szavazok.
Köszönjük, Monica Bellucci, hogy létezel!: "Az 50 éves színésznő az olasz GQ címlaplánya, de még milyen! Kattintson, megéri!" – Szép vagy, szép vagy Monica, de HÓFEHÉRKE Gianna Michaels százszor szebb nálad!
Egy celeb elment futni, felismeri, hogy ki? – Gianna Michaels, bár ő nem celeb, hanem MŰVÉSZ.
napi vízió – Itt az 1951-es fürdőruha-divat!: „Egy ilyen forró napon mi mást lehetne nézegetni?” – A BERGMAN Gianna Michaels-összest.
Nem biztos, hogy voltak már ekkora mellek a Rolling Stone címlapján: „Nyilván már arra is rájött, hogy ki a brutális dekoltázs tulajdonosa.” – Ha nem Gianna, akkor kihagyom.
Ez a nő lett Amerika legszebbje – Gianna sehol? Meg van bundázva ez is :(((
Tudja, ki az elmúlt három év legsikeresebb focistája? Ne gondolkozzon, úgysem tudja! - Már hogyne tudnám: Gianna Michaels az.
Radics Gigi férfira vágyik: „Szerelmes lenne már.” – Ismerem az érzést, én Giannával vagyok így.
Megházasodott a világ legszexibb nője - Nahát, nem is tudtam hogy feleségül vettem Giannát o_O - "Michelle Keegan neve mostantól Michelle Wright." - Ja hogy ő? LESZA inkább nem mondok rá semmit...
18+ élet Állítólag ez a sztriptízelő nő a világ legszexibbje: "Mi azért kételkedünk benne, de nézze meg, és utána szavazzon!" – Már épp giannázni akartam egyet amikor rájöttem hogy én ezt a csajt névről is ismerem (Katee Life), szóval nagyon rossz nem lehet!
Árad belőlük a szexualitás: „Öt filmes hősnő, akiktől garantáltan elakad a lélegzete.” – Minek, amikor van egy felnőttfilmes akitől eláll a...lélegzetünk? :D
Melyik hírességnek áll legjobban a hal?: „Összeállítás celebekről, akiknek kezeiben horgászbot vagy hal van, semmi több.” – Akkor a hitetlen tamásoknak itt a bizonyíték arra hogy a hal is Gianna kezében áll a legjobban:
0

 

Kulcsszavak: Gianna Michaels, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés