2015. 09. 28.
Kisujjból kirázott hideg (szept. 28-29-30-okt. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kisujjból kirázott hideg (szept. 28-29-30-okt. 1.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, SZEPTEMBER 28.:
AZ ÉN KÉK ÉDENKERTEM

0

Hiánya rettenthetetlen.

Ismétlés, nem érdemes:
Úgy néz ki, egy héten kétszer is pusztít a műsortervben a Nagy Zöld GyíkEMBER, Godzilla, hétfőre (és az HBO-ra) a könnyen felejthető 2014-es változat jut negyed kilenckor. Én ezt simán keverem a Cloverfielddel, ebben is sokszor töksötétben tapogatózik a néző, a rendező és a szereplők is, meg ebben is véletlenül felébresztik a NAGY ÖREGEKET főgonoszt aki félúton átmegy jómunkásemberré és egy földönkívüli életforma szaporodását hivatott megakadályozni. Ennyi az annyi, nem érdemes a részletekre sem figyelni: bár a Project Monarch neve a konteóhívőket tikkelésre fogja késztetni, mindenki más garantáltan unatkozni fog, ez ugyanis jellegzetesen az az helyzet amikor semmi jellegzetes nem marad meg a bő két óra után, az egyetlen tényleg borzasztó dolog benne a messziről ordító számítógépes grafika. Az Asylum szörnyűségein legalább lehet röhögni, de itt megint a fullba nyomás esete áll fenn.

Talán érdemes:
Nem rémlik hogy az HBO Comedy-n kilenckor adott Az én kék egem lett volna már, pedig ez Steve Martin egyik még éppen tűrhető kilencvenes évekbeli vígjátéka ami ott folytatja ahol a Nagymenők befejeződött, vagyis a kisvárosba tanúvédelemmel áthelyezett maffiafőnökkel. Régi igazság hogy ki lehet vinni a gengsztert a gettóból, de a gettót nem lehet kivonni a gengszterből, és Vinnie Antonelli sem tud megváltozni, viszont van annyira rafkós hogy apróbb csínytevéseiért cserébe (nem természetbeli) ellenszolgáltatást nyújtson egy helyi rendőrnek azzal hogy bevezeti a nagykutyák életébe. Fél tizenegykor újabb, immár komolykodó bűnözés a Cinemax 2-őn, ezúttal Angliából: a Hó az édenkertben főhőse erőszakos múltja elől a helyi muszlim közösségbe menekül, csak a gettó itt sem hagyja hogy csak úgy maga mögött hagyják. Emlékezetes arcok nincsenek az egydimenziós karakterekhez, Andrew Hulme jobb vágó, mint rendező, a megtérő gengszter nehezen hihető, a visszatérő múltbeli árnyakat is sokkal jobban megoldották mások, ergo max. egyszernézős. Tíz perccel később (ami 22:40) egy ritkán adott laza vígjáték a Film+2-őn abból a nyolcvanas évekre jellemző típusból amik a maguk idejében látszólag elöntötték a mozikat, hogy aztán végül VHS-en se maradjon mutatóba az optimizmusukból amikkel a legnehezebb helyzeteket is kezelték. Itt egy Birtok hullik egy átlagos, nem túl tehetős városi srác nyakába, odaérve viszont egy javításra szoruló házat, tetemes adósságokat és ellenséges helyieket talál, akik még nem felejtették el hogy az örökhagyó bácsika milyen körülmények között jutott a telekhez, egyszóval minden adott lenne egy drámához, de 1989-ben vagyunk, így emberünk úgy dönt, összközműves vállalkozásként iszapfürdőt kezd üzemeltetni és bevonja a szomszédokat és az eddig a rancson élt famíliát is. A nehézségek java azonban csak most, a vendégekkel jön (itt jegyezzük meg hogy a nézőre is várnak nehezen tolerálható dolgok, például dalbetétek). 23:20-kor lesz még egy Jackie Chan-cséphadarás is a Film Mánián, amilyen komoly a Rettenthetetlen hiéna felütése (a főhős nagyapjáak megölése), annyira átmegy kisujjból kirázott igazságszolgáltatássá.

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Editon:
Gumicukor - Palvin Barbara főleg másnaposnak tűnik az Elle címlapján: "Éder Krisztián fotózta, aki már New Yorkban él." - Mindkettejüket LESZAROM.
terry richardson - Mihalik Enikő anyaszült meztelen, ráadásul nem egyedül - HÁT IGEN, KEMÉNY MELÓ EZ A SZÉPSÉGIPAR LESZAROM.
nesze!szer - De miért kellett 2 cím­lap Palvin Barbinak? - Hogy egy nap akár kétszer is leszarhassam. LE is SZAROM.
Mihalik Enikő is úgy utálja a hétfőt, mint mindenki más: "Ezen kívül kiderült, hogy pont ugyanolyan az ujja, mint E.T.-nek." - NEM CSAK AZ UJJA OLYAN, HEHEHE LESZAROM.
Rec18+ Szeretlek, Palvinbarbi: "Szexvideó Szentendréről avagy va-ginák, pöcsök, mellek és modellek." - ÉDES FASZOM! Már dalt is írnak hozzá?! Csakazértis LESZAROM, megy ez is az évvégi Recorder-válogatásba!
Mihalik félmeztelen fotót posztolt: "Videója átéléséhez pedig rettentő sok tudatmódosítóra lenne szükségünk, de azért szép és cuki." - ...ő meg ilyen májliszájrúzsos zenét kezdett csinálni? LESZAROM!
TEJBEN-VAJBAN - Nézze meg, mit reklámoznak a magyar modellek ősszel!: "Mihalik Enikő, Palvin Barbara és Axente Vanessa is tele van munkákkal, mutatjuk, milyenekkel!" - Mindegyiküket LESZAROM.
A pofavágásban is erős Mihalik Enikő lába tényleg az égig ér - LESZAROM! Tényleg!
Velvet - Bihari Bella lehet Mihalik Enikő utódja - Jaj de jó, akkor majd kiemelten LESZARhatOM őt is :)))


KEDD, SZEPTEMBER 29.:
TISZTA LAPHOZ TISZTÁLKODNI ILLIK!

0

Szőr vívó.

Nem lepne meg ha mára elromlana az idő. Hogy miből tudom ezt így megjósolni? Hát a nem túl bőséges programválasztékból:

Ismétlés, talán érdemes:
Film+, 20:45 – Amennyire látványosan nyolcvanas-kilencvenes évekbeli a Birtok, annyira kétezres a Bölcsőd lesz a koporsód, ami a harmadik dobása volt Joel Silvernek és Andrzej Bartkowiaknak, akik sikerrel egyesítették a távol-keleti harcművészetet az amcsi gettók világával. A koktélhoz kell még egy befutott rap vagy r'n'b művész (az Öld meg Rómeót!-ba így került Aaliyah, ide meg DMX mint családbarát ékszertolvaj), illetve egzotikus (Jet Li, az őt üldöző morózus ügynök) és nem egzotikus (Mark Dacascos, a főgonosz) harcosok. Itt is a nőt kell keresni, bár mivel a főszereplő lányáról van szó, ezért nem úgy, hanem "csak" mint zsarolási segédeszközt, akinek az életével mindenféle csúnyaságokra veszik rá az egyébként biztonsági játékot játszó széftörőt aki egyesíti erőit az őt addig kergető rendőrrel.

Talán érdemes:
A Tiszta lappal esetében is kénytelen vagyok a tegnapi élményfürdőt felemlegetni, az is kanadai volt, ez is az, de már a depis 2010-es évek terméke, olyan is: semmiből sehova tartó családi drámázás egy eltűnt családfő kapcsán, akinek hiányát leginkább az anya (Gillian Anderson) érzi meg (na meg a fiúgyermek, akinek vigyáznia kell nehogy a mama egy óvatlan pillanatban véget vessen az életének), végül aztán a tudománynak köszönhetően nyílik egy esély a múlt megismerésére, de mire eljutnak a megvalósításig addig a néző ötször megunja, ergo kilenckor csak a kitartók kiránduljanak a Film Mánia közelébe, de nem lesz jobb a helyzet ugyanitt 22:45-kor sem: már épp kezdtem volna megijedni hogy Kevin Sorbo-t megnyerték Az utolsó csillagharcos remake-jére, de szerencsére nem, megint csak a magyar fordítók viccelődnek velünk, mozibuzikkal - nem mintha az eredeti cím (Survivor) jobb volna, de az legalább illik ehhez a semmitmondó sci-fi-akciózáshoz (és most képzeljétek oda az idézőjeleket). Nyilván véletlenül forgatták le a most bemutatandó űrhajós-lakatlanbolygós "rendes" tudományos fantasztikussághoz időzítve, nyilván ennek is véletlenül hasonló a története, nyilván véletlenül jutott bele csupa félamatőr színész, nyilván véletlenül dugták el jó későre...nyilván.

Kis hírek a nagyvilágból:
Az emberi hullaszag egyedi: "A bomló emberi holttest szaga meglehetősen egyedi, jól megkülönböztethető a rothadó állati tetemtől, derítette ki egy új kutatás." – Nekem mondjátok? Ezen mit kellett kutatni? Gyertek el egyszer a fagyasztóba, annyi "illat" vár benneteket hogy nem győzitek szagolni-számolni!
Megdőlt a teleportálás rekordja: "Ez még nem a Start Trek-megoldás, de a fotonokkal már elég ügyesen bánnak a kutatók." – Ehhez is minek kutatás? Én bármelyik tetszőleges kocsmából haza tudok teleportálni a megfelelő alkoholmennyiség elfogyasztása után!
Szuperhős lett egy villámcsapástól, de már elmúlt – Az semmi, engem egyszer gyíkká változtattak. – "Az ausztrál Brian Skinner saját bevallása szerint egy darabig nagyon messzire látott és hallott, sőt mások gondolataiban is tudott olvasni." – Ehhez nem kell villámcsapás, elég négy-öt sör. Oké, éleslátás helyett duplánlátás lesz, de a gondolatolvasás az stimmel!
Öngyilkos lett a pedofil tornaedzőMUHAHA, azt remélem is! – „2010-ben az év tornaedzője lett Amerikában, videókat, képeket találtak az otthonában, és tanítványait is molesztálhatta.” – Én mindig mondtam hogy valami nem stimmel azoknál a tanároknál akik szeretik a gyerekeket. Szerencsére ennek alapján engem csupa egészséges hajlamú ember oktatott!
videó – Inkább lelövetem magam a rendőrökkel!: „Hajthatatlanok a magyar rendőrökkel összecsapó menekültek. Horvátország sokuknak nem pálya, mindenképpen Magyarországon át akarnak menni.” – ...aztán majd lehet ebből is szívfacsaró kiállítást rendezni, hiába ők támadtak a rendőrökre (nem én mondtam, hanem az Index):
nagykép - Hatvan év a frontvonalon: "Megismételhetetlen és megrázó pillanatokat, a történelem legsúlyosabb fotóit hozza idén Budapestre a World Press Photo." – Minek? Röszkénél, Horgosnál meg Bicskén már láttuk hogy hogy készülnek ezek a "megismételhetetlen, megrázó" fotók...:SSS
Befogadás alatt áll Lagzi Lajcsi: "A trombitaművész megfellebbezi a 30 nap előzetesről szóló döntést." – ... Fellebbez? Befogadás alatt áll? Ő IS BE AKAR VÁNDOROLNI?! Száz kerítést, ezeret!!!
c:c -  Havas heti 400 000-ért osztja az észt a Sztárban sztárban – Annyiért én is osztanám a magamét, ha lenne nekem :DDD Nap kommentje:

penumbra1984 2015.09.26. 17:55:50
Szegény, csak ennyit fizetnek neki? Nem értem, miért mindenki a médiában akar karriert csinálni, amikor ilyen szarul fizetnek. Az a szent hivatástudat, hogy éhbérért (havi bruttó 1,6 millió) is akár, de vállalják a munkát, csak hogy a szerencsétlen nép tudjon szórakozni. Könnyekig meg vagyok hatva.


SZERDA, SZEPTEMBER 30.:
TÁGRA ZÁRT ÜVEGZSEBEK

0

A karaoke Kínában is karaoke.

Talán érdemes:
Szinte el is felejtettük hogy M. Night Shyamalan valamikor még tudott rendezni, szerencsére fél kilenckor emlékeztet minket a Cinemax hogy hagyjuk az előítéleket, inkább álljunk a világhoz-emberekhez Nyitott szemmel és még nyitottabb szívvel. Ezt teszi nagyapja halála után egy kisgyerek is, aki felnőtteket megszégyenítő elhatározással indul útnak a maga Istenkeresésére hogy választ kapjon arra, miért kell az embereknek meghalnia - de közben megtalálja hogy miért érdemes mégis élni. Kilenckor kanadai komédia a Film Mánián (alliterációk vége) egy barátok közt dúló (sőt, eldurvuló) Választási kampányról. Nem rossz, de ha a Szomszéd nője... akármelyik részét láttuk, kb. tudjuk mire számítsunk, ergo nem is ez a főműsor, hanem:

Ajánlott:
Cinemax 2, 21:35
– Erre a hétre is kerül rövidfilm, lassan külön rovatot kell nyitnom nekik. Az Isten hozta Kínában! a "művelt nyugat" felemás viszonyáról szól a keleti óriáshoz: amennyire szeretjük a kínaiak pénzét, annyira próbáljuk a velük való találkozásokat minimalizálni. Így tesz az önmagát játszó Gad Elmaleh is aki elvállalt egy karaoke-bárbeli fellépést és a vele járó félmilliót is felnyalta, viszont pont akkor nyílik lehetősége interjúzni Martin Scorsese-vel, így abból indul ki hogy a kici szárga emberek is egyformának látják az európaikat, és a testvérét küldi maga helyett, azonban a régi igazság, hogy önmagunk túlértékelésénél csak a közönségünk alulbecsülése tud jobban visszaütni, bejön: a kínaiak nem hülyék ahhoz hogy bevegyenek egy ilyen kamut (még a karaoke-bárok látogatói sem).
Film+2, 20:55: Gyilkos cápa vs. óriáskrokodil – Ha már a Godzilla kapcsán emlegettem az Asylumot akkor itt egy gyaníthatóan általuk elkövetett műalkotás. Igyekeztem végigpörgetni alkoholos emlékeimet, de úgy rémlik hogy a két főszereplő szörny pont ebben a felállásban, pont egymás ellen még nem volt, úgyhogy popcornt bekészíteni, agyat letenni az ajtó elé és nézzük ahogy a fél kilométer hosszúságú hüllő a hozzá illő cápával mérkőzik.

Gianna Michaels rovat:
Tud másra nézni Kiss Ramóna mellein kívül?
– Hogyne tudnék, mondjuk Giannáéra.
nahát - gyerekkorunk legszebb nyarai – A Knight Rider vagy a Paula és Paulina adta a legjobb zs-kategóriás szexszimbólumot? – Egyik sem, hanem a Piranha 3D. Még a halak is úgy imádták Giannát hogy majd’ felfalták, na jó, csak az alsó fertályát, de azt tényleg!
Rasszista szereplőválogatás az N.W.A.-film forgatásán – Itt is az volt mint a Hobbitnál, csak fordítva? Röhögnöm kell... – „Beyoncé csak B-csoportos a négy kategóriába sorolt nők között. Ki került az A-ba?” – Gianna Michaels.
tökéletes – Rihanna végre nem közönséges volt, hanem GYÖNYÖRŰ – Jaj már megint rihonya? Na most Gianna még így közönségesen is tökéletesen gyönyörűbb nála...
18+ Ennél jobb csöcsös videót ma nem fog látni! – Fogadjunk, hogy de igen :)
sakkozz – A legszebb sakkozónőt keressük! – Gianna Michaels az, még akkor is ha netán nem tud sakkozni. Persze ha akarna, biztos tudna azt is!4!!
mi az igazság?AZ IGAZSÁG MINDENEKELŐTT AZ, HOGY TENÉKED, HÉGEMÓN, FÁJ A FEJEDSelena Gomez hatpontos csajnak tartja magát: „De amikor kicsípi magát rendesen egy premierre, szerinte megüti a 9-et is. Ön szerint hány pontos?” – Gianna mellett max. mínusz nullás számokkal tudnám értékelni.
Nézze a köldököket! – Gumicukor – Most pedig próbáljon meg rájönni, kik pózolnak itt bikiniben – Mindegyikre Giannát tippeltem. Egyiket sem találtam el :(
18+ Hatféle punci van, de melyik a legszebb?: „Itt vannak a punciszépségverseny legérdekesebb adatai.” – Gondolom nem kell mondanom hogy ki maradt le róla még úgy is hogy hivatásos profi! Ennyit az Indexről!4 négy
18+ Íme a legszerelmesebben néző pornós – ...és ez sem Gianna. Írni fogok az ombudsmannak ha ez a hátrányos megkülönböztetés tovább folytatódik!
filmklub – Melyik híres nőnek van a legszebb melle?: „A Playboy megszondáztatta olvasóit, megkerülhetetlen keblek vannak a listán.” – Ha Gianna lemaradt, szart ér az egész...


CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 1.:
A STORY? JA, JULIA LENYÚLTA...

0

Azért a valóságban nem volt ilyen baráti a hangulat...

Talán érdemes:
HBO, 21:00 – Nem szűnik az Északiak iránti mánia, ha nem sorozat, akkor szimpla egészestés formában kapjuk A viking saga újabb fejezetét, a gond csak az hogy ide most mindent igyekeztek bezsúfolni: ANGOLOKAT skótokat, keresztényeket, misztikumot, akciót, és sajnos pont olyan is lett mint ahogy azt egy részben dél-afrikai koprodukcióról feltételeznék. Ugyanitt 22:40-től egy valódi vérontás dokumentációja aminek kapcsán elmondanám hogy a politikától igyekszem magamat távol tartani (kivéve szavazáskor, akkor mindig Giannára voksolok), a nagyvilág szörnyűségeitől szintén, de sajnos a robbantások-mészárlások mindenképp megtalálnak. Hogy Nairobiban kik öltek és miért azt nem tudom kibogozni, annyi ilyen-olyan iszlamista csoport van már ott is hogy mire elkészül egy doksi az egyik borzalomról, ott a másik, újabb, nagyobb. Ahogy a beszláni iskolai túszejtésre úgy a Terror at the Mall eseményeire is annak idején azt mondtam hogy ennél nagyobb szemétséget még nem láttam, de azóta ugye nyakunkon az Iszlám Állam is és nem úgy tűnik mintha le akarnának állni, ergo Terror plázacoming soon to a mall near you :( De hogy ne csak komolykodjunk, arra ott van tíz előtt öt perccel egy Julia Roberts-re és Nick Noltéra kevésbé jellemző vígjáték a Dunán. Azért mondom hogy nem jellemző rájuk, mert Roberts-et inkább romantikusabb, Noltét meg drámaibb szerepekben szoktuk látni, de sebaj, remekül hozzák az egymás torkának eső riportereket, természetesen Nolte az idősebb, tapasztaltabb és kényelmesebb aki már nem küzd akkora elánnal az olvasókért, Roberts pedig a rá maximálisan felnéző újonc. Kettejük találkozása a férfi főnökének köszönhető aki megelégeli a fickó tespedését és aljamunkára osztja be, de még ezt is elhappolja előle a konkurencia, mondom, még így, minden tisztelet ellenére is – hiába, A zűr bajjal jár, szerelemben-médiában minden eszköz megengedett!

Kis hírek a nagyvilágból:
Gumicukor - Pár óra alatt mindenkiből lehetne Angelina Jolie
– Jó tudni hogy ha akarnék, százkilós szakállas alkoholistából bármikor vonzó kacsacsőrű emlős válhatna velőlem, de tudjátok mit? Inkább LESZA kihagyom :)
kerékagy - Erre márpedig akkor sem fogtok biciklizgetni: "Kőtömbbel torlaszolták el az Árpád hídra felvezető spontán kialakult bringautat." – Én megmondtam: YOU SHALL NOT PASS! Egyébként miért is kell a bringásoknak a frissen füvesített parkokon "spontán" keresztülgázolniuk?...
Egyre több terrorista ábrándul ki az Iszlám Államból és nyitja ki a száját: "Van, akit a brutalitás rémiszt meg, mást a korrupció. És van, aki a pénz miatt lép le." - Hiába no, még egy terroristának is lehetnek elvei! Egy darabig tolerálják a brutalitást és a korrupciót, de amikor kiderül hogy az egyiket meg sem fizetik, a másikból meg kihagyják őket, rögvest elfogy a türelem!!4
Szokatlan körülmények között halt meg a szellemvadász páros: „A Ghost Adventures című műsorban is látott Mark Constantino valószínűleg megölte a volt feleségét, Debbyt, majd magával is végzett.” – ...na ezért nem jó okkultkodni, gyerekek: a fagyi bármikor visszanyalhat. Nap kommentje:

Perrah 2015.09.25. 10:58:23
Megszállták őket az űzött szellemek, és megbomlott az elméjük - legalábbis a pasié biztosan... és ezt nem viccből írtam.
A nőnek a képen nagyon gonosz tekintete van, kifejezetten rossz ránézni

Kerekesszékes fekete férfit lőttek le rendőrök Amerikában: "Állítólag öngyilkossággal fenyegetőzött, de nem gondolhatta át, a rendőrök végeztek vele." – Semmi se jó a médiákoknak: ha sikerül az öngyilkosság, azabaj, ha rendőrök fejezik be a delikvens helyett, akkor meg azabaj...
Ez a sofőr megpróbált elijeszteni egy pókot, felgyújtotta a benzinkutat – Itt is mi a baj? Végülis sikerült neki amit akart, nem?
Tűz ütött ki egy londoni mecsetben: „A legnagyobb nyugat-európai mecset jelentős része lángolt.” – Nem akarok tippeket adni az elkövető kilétére vonatkozólag, szerencsére a kommentelők megteszik helyettem:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: Gianna Michaels, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés