2015. 10. 03.
Kis tündér, kis játék (okt. 3-4.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kis tündér, kis játék (okt. 3-4.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, OKTÓBER 3.:
MÁS EZ A DÉL

0

...de fog-e a kutyán feltűnni dér?

Talán ismétlés, talán érdemes:
Mindenki kedvenc (?) japán óriásgyíkjának eheti második jelenése a TV2-őn lesz 21:10-kor, csak hogy lássuk, az 1998-as változat is majdnem annyira semmilyen mint a 2014-es, bár Roland Emmerich-től az volna a meglepő ha pont Godzilla sztoriját nem húzta volna rá a Függetlenség napjában bevált kaptafára. Tényleg ugyanaz a séma, csak most kicsi zöld meg szürke emberkék helyett egy radioaktivitás hatására mutálódott hüllő rohanja le a Szabadság és Demokrácia hazájának központját, és persze mindenki tök tehetetlen, nem csak azért mert ezt a szerepet osztották rájuk: ha nem a forgatókönyv hiányosságain, akkor az óriásgyík majdnem snittenként (!) változó méretén fogunk röhögni. Egyedül Jean Reno aki úgy-ahogy egyenes gerinccel jön ki az egészből, dehát neki eleve olyan pedigréje van amit nehéz lerontani.

Talán érdemes:
TV2, 19:00 – Hollywood minden színészt előbb-utóbb női ruhába kényszerít, 2010-ben Dwayne Johnson-ra is rákerült a sor, nem is akárhogy, egyből Fogtündért csináltak az addigi Sziklából, rózsaszín balerinaruhával-mindennel, ez a jutalma az általa játszott hitetlenkedő sportolónak, aki nem elég hogy a magas fizetés ellenére is szarik a csapatjátékra, de még a lánya illúzióit is széttöri amikor közli vele hogy a címbeli csodalény nem is létezik, büntetésként viszont egy évre neki magának kell vigyáznia a gyerekek jó (fog)sorára. Értem én hogy kellett egy ürügy a női ruha ráadásához, de ez így átlátszó, nem kicsit, nagyon. Egy órával később (nyolckor) világmegmentés az HBO-n Finnországban. A Big Game-ben A nagyvad ki más lenne mint az amcsi elnök, aki itt majdnem otthagyja a fogát, de egy helyi kiskölyök a cserkészfeladatok kiterjesztéseként csak úgy mellékesen biztonságba kalauzolja és próbálja kijátszani a gépét lelövő tenoristák ÉBERSÉG!ét. Samuel L. Jackson belépője a B-kategóriába.
HBO Comedy, 20:30: A 7 nap a pokolban az a tenisznek ami a Spinal Tap a hard rocknak, vagyis kitalált (és cameózó valóságos) sztárokon keresztül tükröt tartó vígjáték egy adott műfaj (vagy esetünkben épp sportág) elé. A helyszín természetesen az epicentrum, Wimbledon, itt mérkőzik meg egymással több napig az ütők két (szigorúan kitalált) királya, a szünetekben pedig elmesélik a sorsdöntő meccsig vezető (élet)utakat. Andy Samberg a Saturday Night Live és a Lonely Island környékéről lehet ismerős, Kit Harington pedig a Trónok harcából (David Copperfield, Serena Williams, John McEnroe meg egész máshonnan). Egy kifogásom csak, a hossza: alig háromnegyed óra – mondjuk az is igaz hogy két óra meg sok lenne belőle, és sajnos egy-két övön aluli poén azért még így is jut bele.

A seksz, a szipu rovat:
randi – Házasságig tartó szüzességi fogadalmat tettemElolvastam. Mivel World of Warcraft-játékosról van szó, gyanítom hogy ebből halálig tartó szüzességi fogadalom lesz. Nem is baj :)
Kik azok a vegaszexuálisok?: „Egyesek szerint étkezési zavar, mások szerint trend: nem szexelnek húsevőkkel.”ÉDES FASZOM! Nem elég hogy nem szaporodnak, de már a húsevőktől is megtagadnák a sekszet?! MI EZ A KIREKESZTÉS, HOL ITT A JOGEGYENLŐSÉG?! És ezt pont steiner kristóf írta?! Óriási csalódás nekem ez a cikk! Egy genderalapú NWO omlott most össze bennem! :((((
Hoppá! Fekete férfiprostituálttal szexelt a híresség (18+) – Jaj, vajon melyik híresség lehetett az? – „Frazier Glenn Miller, a Ku Klux Klan vezére csúnyán lebukott. Bár néhány éve valószínűleg megölt néhány meleg feketét, ezúttal szeretkezett eggyel.”NEM CSODA HOGY NEM ISMERTEM MAXIMÁLIS TISZTELET neki a sekszuális horizontok és egyebek tágításáért, ez egyértelműen egy óriási lépés az elfogadás felé, még steiner kristóf is tanulhatna tőle! SZERELEMMEL A KIREKESZTÉS ELLEN! LÁJK!!4
Szerelmi háromszögbe keveredett a szurikátaszakértő, a majomgondozó és a lámafelügyelő, bírósági ügy lett a vége: „Eléggé eldurvultak a dolgok a londoni állatkert tavalyi karácsonyi buliján.”ÍGY KEZDŐDIK EGY GANGBANG Az állatokat meg kihagyták a jóból? Nem lesz ennek jó vége, a jogvédők reklamálni fognak!4!! négy
:(((((((  Ráverte a farkát egy nőre a londoni metróban: „A 32 éves férfi közel négy év börtönt kapott, a büntetését elrettentésnek szánják.”Elolvastam a cikket, hát igen, a klubrádió is megmondta hogy megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron...but wait, a challenger appears:
Aki csak pisilni ment be az ABC-be: „Egy hugyagi férfi minden előzmény nélkül letolta a nadrágját, a többi már történelem.” – Most hugyagi volt vagy csak húgyagyú? Sose lehet tudni ezeknél az Indexes elütéseknél...
Kannabiszmezőt találtak Tab mellett: „Két fiatal férfi 44 hatalmas tő marihuánát nevelt.” – Én jó katolikusként elítélem az ilyeneket, de azért inkább kannabisz,-mint aknamezőt telepítsenek, nemigaz?
EGO – A drogos a kötődések hiányát pótolja: “Olyan világot kellene teremtenünk, amiben nem elszigetelt ketrecekben, hanem egy hatalmas vidámparkban élhetnénk.” – Így igaz, semmi munka, semmi adófizetés, semmi iskola, csak a végtelen písz és láv, egyetlen hatalmas Woodstock lehetne az egész világ...asszem megyek is a Reign In Blood CD-mért...
12 érdekesség, amit eddig nem (biztos, hogy) tudott a csiklóról: „Valószínű, hogy a hüvelyi orgazmus mögött is ő áll, rengeteg színben és nagyságban fordul elő, nagyon tanulékony, de ha nem edzi, elsorvad.” – Bár hüvelyi orgazmus továbbra sem létezik, a cikkbeli infók egyike sem újdonság nekem, mivel:


VASÁRNAP, OKTÓBER 4.:
RÓKA FOGTA CSÓK

0

Összezavarta, ellőtte

Családi rovat:
Nyolc előtt tíz perccel kisebbeknek is ajánlható, természetközeli alkotás a Filmbox Family-n egy ornitológusi beütéssel rendelkező kislányról, aki vadászmadarával Dániából egész Olaszországig jut ugyanazzal az utazási eszközzel mint Dorothy az Ózban, vagyis egy vihar „szárnyain”. A Sólyomszív rövid és talán a néző gyerekekben is elindíthat egyfajta érdeklődést a flóra és fauna felé. 21:10-kor ugyanitt egy csak témájában „családos” darab, ami a címe (Ékszer) alapján első blikkre a legendásan félrenyúló magyar fordítások áldozata, ugyanis Jewelnek a főhős édesanyát hívják, és szó sincs semmiféle értéktárgyakról, annál inkább arról hogy a nő szellemi fogyatékos babájának gondozása háttérbe szorítja a többi gyerekét. Már ennyiből is sejthető hogy dráma, ergo inkább felnőttknek való.

Talán érdemes:
21:15, TV2: Összezárva Friderikusszal – Úgy látszik most ezek a pizsamapartik mennek a kertévéken (Pimasz úr ottalszik, Hajós a dobozban), nekem csak az a bajom hogy még emlékszem Friderikusz fénykorára és azt kell mondjam hogy a mostani celebekkel való bigbrádökörködései fele annyira sem érdekesek mint a húsz évvel ezelőtti műsorai vagy interjúi. Kapcsolódó hír:

ottalvós - Tóth Gabi a melleivel köszöntötte Friderikuszt – Asszem erre mondta volt Shakespeare, hogy Much Ado About Nothing. Még én se örültem volna, ha ezzel köszöntött volna!

Cinemax, 22:15: Ha a Viharsarok valamivel (úgy tíz-húsz évvel) előbb készült volna, még akár az ajánlottak közé is kerülhetett volna, így viszont max. úgy fognak rá emlékezni mint a Túl a barátságon magyar kistestvérére, az itthoni művészkedések minden hibájával (rétestészta-hossz, mélynek és elgondolkodtatónak szánt elnyújtott csendek), a kamaszkori útkeresések mellé azzal az egyetlen bónusszal hogy itt a meleg kapcsolatból szerelmi háromszög alakul ki a visszatérő régi partnerrel. Előtte nyolckor ugyancsak a kelleténél hosszabban dolgozták fel a testvércsatornán (Cinemax 2) a DuPont-örökös történetét, akiben egy őrült császár veszett el: nem elégedett meg a történelem által neki írt élettel és az azzal járó biztonsággal (amiért bármelyik átlag melós odaadná a fél karját), inkább próbálta bebizonyítani hogy mi mindenhez ért, leginkább a sporthoz, ennek segítségével próbálta összekapocsolni a neki kellemeset a másoknak (?) hasznossal. A Foxcatcher már csak azért is kuriózum mert úgy Steve Carell mint Channing Tatum szakítanak a velük eddig azonosított szerepekkel (jópofa srác illetve izmos szépfiú) a komoly dráma kedvéért, Carrel nagyon jó mint a mindennel elégedetlen, elkényeztetett úrigyerek, ahogy Tatum is mint „sporttársa” a birkózásban (khm, mit is szoktam a focistákról mondani?), a gyereke számára „se vele se nélküle” anyát pedig maga Vanessa Redgrave formálja meg. Nézzük végig és örüljünk a saját szegényes, de legalább boldog életünknek.

Talán ismétlés, talán érdemes:
Kilenckor Godzilla után egy újabb régi kedves (?) ismerős, Arsene Lupin remake-je teszi tiszteletét a Duna TV-n, róla azt érdemes tudni hogy ő volt a 19. századi Franciaország tolvajainak fejedelme, aki – miután eldöntötte hogy ebből fog élni – James Bond-i eleganciával rabolta ki áldozatait. A cél érdekében minden leleményét és charme-ját bevetette, és hát ennél a szakmánál kifejezetten előny ha az ember fia jól néz ki, egy rosszarcú bunkóra hamarabb gyanakodnánk mint egy daliás úriemberre. Jean-Paul Salomé rendező a klasszikus francia kalandfilmek hagyományait élesztgeti, nem is rosszul, csak legközelebb jobban válassza meg a vezető férfiszínészt és hagyja ki belőle Eva Greent (Kristin Scott Thomas szerepeltetéséért viszont jár a piros pont).

Halál a faszbúkra! rovat:
Minden hetedik ember Facebook-függő: „Egy nap alatt még soha annyian nem használták a Facebookot, mint hétfőn, amikor összesen egymilliárdan kattintottak a közösségi hálóra, vagyis a világon minden hetedik ember használta.” – ...a maradéknak pedig megmaradt a józan esze.
Mark Zuckerbergnek gyereke lesz: „Jön a Facebook-baba.”A fenevad újabb fejet növesztett! ÉBERSÉG!
Ostoba játék terjedhet a Facebookon: "A tinik körében népszerű játék lényege annyi, hogy 72 órára teljesen el kell tűnni a világ elől."VAN EZ A JÁTÉK Ostoba embereknek ostoba játék ostoba platformon. Problem? Solved :)
Vigyázat! Mérgező facebookos drog terjed Budapesten: „Súlyos tünetekkel tizenöten kerültek kórházba, ebből többen intenzívre vagy pszichiátriára.” – Lásd eggyel feljebb.
18+ élet – Nem veszi le a Facebook a csecsemőkínzós videót: "Babajógának mondják, de sokan attól félnek, hogy a gyerek nem élte túl a videót." – Még szerencse hogy Merkel most tárgyalt Cukkerberggel az Igazán Fontos Kérdések ügyében. Mit nekik egy kisbaba élete vagy egy zászló:
A Facebook szerint nem gyaláz a magyar zászlót lehugyozó román póló: „Győzött a véleményszabadság!” – És ennek örülnek a Véleményszabadságot Tisztelő Újságírók, nagyon.
Zuckerberg: Az internet legyőzheti a mélyszegénységet és az éhezést: „Kampányol, hogy 2020-ra mindenkinek legyen.”ELVTÁRSAK, NINCS INGYENEBÉD Nem, kedves idióták, az ingyen internet nem tölti meg a hasikódat kajával és nem lesz tőle automatikusan munkahelyed sem, viszont legalább jobban megfigyelhető leszel:
Ingyenes internet? Kösz, inkább kihagyjuk!: „A Facebook adakozna, de az indiaiak inkább szabadulnának a nagylelkűségétől. Zuckerberg csak világbékét akar, persze az se baj, ha közben beesik néhány tízmillió új felhasználó.” – Még a végén Indiába emigrálok, persze csak akkor ha majd ott is a római katolikus lesz az államvallás.
Bíróság elé kerül a Facebook BelgiumbanMUHAHA! Azt remélem is! – „Annyira követi a vállalat, hogy mit csinálnak az emberek, hogy az már jogsértő is lehet, a belgák szerint legalábbis.” – Ugyan már, hát mi jogsértő van abban amit a faszbúk csinál:
Az eltakart arc sem segít az arcfelismerés ellen: "A Facebook új eljárása a testtartás, a haj vagy épp a ruha alapján is felismeri az embert ötből négyszer." – Még szerencse hogy ezt csak azért fejlesztik ki hogy mindenki öribarizhasson és betagelhesse a másikat a fotón!!! És ha netán nem megyünk el, arra is gondolt ez a derék, jóságos Cukkerberg:
A Facebook nemsokára elmondja majd a barátaidnak, ha láttad a meghívójukat és mégsem mentél el az eseményükre: „Nem volt elég a chatet tönkretenni, most új területen lehet vége a sunyulásnak.” – Így igaz, ostoba, kretén birkák, tessék szépen lájkolni és elmenni, különben dádá lesz:
Zaklatásnak számít, ha törli ismerősét a Facebookról – Mondom, a végén az lesz a gyanús és büntetendő ha valaki nem használja :DDD

casablanca 2015.09.29. 08:49:10
az egész szart (faszbuk) törölni kellene

...és most hétfőn ez szinte majdnem meg is történt:
Egy órára leállt a FacebookHALLELÚJA! MINDEN JÓTÉT LÉLEK DICSÉRJE AZ URAT! Újabb pofon az ateistáknak, újabb szög a fenevad koporsójába! Nap kommentje:

Premium user 2015.09.29. 07:22:25
Nem értem miért kellett ezért egy ingyenenes nyomkövető oldal leallasa miatt bepanikolni.
Egyszerüen az NSA uj atcsoportositast hajtott végre az europai szektorban, az idaig europaban ismeretlen Szir, bengal és egyéb nyelvek elelmzésének a kapacitasat növelték meg.

Ez a legvalószínűbb felállás, de az Origó szerint pár óra leállás = NEMZETHALÁL. Nem vicc, ez fogadott a címlapon:
Ha leáll a Facebook, megáll az élet: „Egy héten belül másodszor állt le a világ legnagyobb közösségi oldala. Tegnap este kilenckor leállt az emberiség több mint egyhetedét kiszolgáló közösségi oldal, a Facebook. A portálnak egy héten belül ez volt a második technikai szünete, és az elsőnél sokkal tovább, másfél órán át tartott. A cég részvényeinek értéke azonnal esni kezdett, a felhasználók pedig kaptak egy kis ízelítőt abból, milyen lenne a világ Facebook nélkül. Eláruljuk, annyira nem jó.”MUHAHA, de megnéztem volna a sok buta birka fejét amint az emlékeit siratja és csapkodja a billentyűzetet hogy „MÚKOGGY!!!” Persze sokan nem tudják mi miatt állt le, egész vad hipotézisek jelentek meg, a valóság ternészetesen az hogy ez is a hétfői leszarások eredménye, remélem jövő héten végleg sikerül leállítanom :DD „Leáll az élet” faszbúk nélkül, mi? Nekem föl se tűnt, mondjuk az is igaz hogy már a második sörömnél tartottam :DDD Egyébként meg:

0

Nevet változtatott egy angol nő a Facebook kedvéért: „Hivatalosan a korábbi álnevére változtatta a nevét egy londoni nő, hogy újra hozzáférhessen a Facebook-fiókjához.” – Na ezt a sztorit olvassa el szépen minden faszbúk-függő, utána pedig tegye meg hazafias kötelességét: „Az eredetileg Jemma Rogers nevű londoni nő álnéven hozott létre egy Facebook-fiókot, mert el akarta kerülni, hogy túl sokan jelöljék ismerősnek. A Facebook viszont nem szereti az álneveket, ezért írtak neki, hogy igazolja: valóban Jemmaroid Von Laalaa a becsületes neve. Mivel ezt nyilván nem tudta jogszerűen megtenni, küldött egy hamisított képet egy bankkártyáról, amelyen ez a név szerepelt. Másnap a Facebook felfüggesztette a fiókját. Hiába írt nekik emailt, hogy elmagyarázza a helyzetet, a fiókja elérhetetlen maradt. Ezek után két lehetősége volt:
-létrehoz egy új fiókot, és éli tovább az életét vagy
-egy Facebook-fiók kedvéért megváltoztatja a nevét, és új bankkártyát, jogosítványt, stb csináltat.
Jemma Rogers Jemmaroid Von Laalaa úgy döntött, hogy neki igenis ér annyit egy Facebook-fiók, hogy a második utat válassza. Egyelőre mégsincs happy end, mert a Facebook még ezek után se engedte vissza a saját fiókjába, mindössze annyit válaszoltak, hogy "utánanéznek a problémának". Tudom, hogy én teljesen idióta voltam, de a Facebook is nevetségesen viselkedik. Most már öt hete ki vagyok zárva a fiókomból, és elvesztettem az összes fotómat, üzenetemet, a kedves emlékeimet. – mondta a hiába újjászületett nő.”
– Íme, egyetlen történetben minden, amiért a HALÁL A FASZBÚKRA 4 EVAH!!! VISZLÁT HÉTFŐN!
 

 

Kulcsszavak: nemzethalál, éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés