2015. 10. 26.
Túl a leszámológépen (okt. 26-27-28-29.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Túl a leszámológépen (okt. 26-27-28-29.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, OKTÓBER 26.:
HOL CROFT, HOL NEM CROFT...

0

...volt egyszer egy Szövetség.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00 – Egy időben kifejezetten divatja volt a második világháborús krimiknek és ennek egyik mestere tagadhatlanul Robert Ludlum. Az ő Holcroft szövetségéből John Frankenheimer csinált egy max. egyszernézős thrillert amiben Michael Caine játssza a címbeli korlátolt felelősségű társaság vezetőjének fiát, aki miután rájön hogy a náci örökhagyók végakaratával ellentétben a tetemes alaptőkét nem a három alapító bűneinek jóvátételére akarják használni, a maga kezébe veszi az ügyet és ezzel kb. egy lavina alá áll – viszont cserébe sorra járhatja Európa fontosabb nevezetességeit amik kulisszaként szolgálnak a kissé erőltetett cselekményhez. Ha láttuk a Brazíliai fiúkat és olvastuk az Odessa ügyiratot, sok újat nem fog nyújtani, korrekt iparosmunka, de nem ez John bácsi legjobb dobása. Fél tízkor a testvércsatornán (Cinemax 2) egy hasonlóan futottakmég amcsi rom.kom. (Megőrülök érted) abból a stílusból ami a franciáknak jobban szokott menni: túlzott FRAZE érzelmektől elragadott hősszerelmes aki ezáltal elijeszti életének összes lehetséges párját, miközben környzete segíteni akar neki, de közben csak növelik a káoszt (hogy is van a régi mondás a jószándékról meg az odavezető útról?). Matt LeBlanc játssza a tőle a valóságban (remélhetőleg) távol álló figurát, Ali Larter pedig a csajt, akibe belezúg, bár nem lesz belőle klasszikus, de legalább az ideális másfél órás hosszon belül maradnak.

Nem érdemes:
Ne örüljön senki, a kilenckor adott Ragadozó 3.-nak köze nincs a Svarci-féle eredetihez, de még az Alien vs. Predator-mondakörhöz sem, csak a magyarítók adták neki ezt a címet hogy legalább kötni lehessen valamihez, ha már ebben is egy titokzatos lény gyilkolászik az erdőben és erre is egy izomember (Mark Dacascos) vadászik. A szörny viszont a helyi Dr. Moreau laborjából szabadult el, vagyis semmi földönkívüli nincs benne, de nem csak emiatt kapcsoljunk minimális elvárásokkal Filmbox Extra HD-ra, ha túl sokat ittunk (de nem, inkább még úgy se).

Hétfő? #LESZAROM.
C. Ronaldo kiakadt, hogy megint őt pisiltetik: „"Mindig én" - mondta, amikor kiderült, hogy doppingvizsgálat vár rá.”FIRST WORLD PROBLEM LESZAROM.
Gumicukor – Másnak a feje akkora, mint Mészáros Dóra melle – de egyik sem akkora, mint mikor én LESZAROM!
hoppá – Tolvai Reni a csupasz seggével adja el klipjét – ...de nem nekem: LESZAROM.
Emberek, tényleg tiszta a Duna!: „Szemmel láthatóan víz színe van, és a szemünk nem csal: tényleg jobb a viz minősége, mint volt.” – De csak volt, mert én most LESZAROM ^^
Káoszba fulladt a Star Wars online jegyakciója, a szerverek túlterheltekMUHAHA! Azt remélem is!„ha be is tud lépni az ember, és fizet, a rendszer mintha nem venne róla tudomást. Egy-egy helyre több tucat jegyet is eladhattak akaratlanul.”TIPIKUS FIRST WORLD PROBLEM EZ IS The LESZAROM is strong in this one!
vodkaatag – Gépszíjas alkoholista vagy?: „Ha a az öt kérdésből egyre igennel válaszolsz, akkor van egy rossz hírünk.” – Van egy hírem, bár mindegyikre igennel válaszoltam: LESZAROM, nem fogják az egyetlen örömömet is elrontani a feministák, egyébként meg:

lacika007 2015.10.19 10:42 | 2
Ezek szerint én alkoholista vagyok.Kellemetlen muszáj innom egy sört persze egy felessel azért szét robbantom.

Velvet – Ilyen, amikor egy RTL klubos egy TV2-snek drukkol – ...és ilyen, amikor mindkettejüket LESZAROM.
12 éve nem fürdött egy vegyész, most elmondja, miért nem büdös: "Naponta kétszer is bepermetezi magát egy hasznos baktériumokból álló eleggyel."...ÉS A VÉGÉN A BAKTÉRIUMOK LEBONTJÁK A GAZDATESTET IS, LOL LESZAROM.
hihetetlen, de Woody Allen is átállt a digitális kameráraMINEK? A FILMJEI ATTÓL MÉG UGYANOLYAN SZAROK MARADNAK Abban viszont nincs semmi hihetetlen ha LESZAROM.
Bruce Willis középső lánya meg sem próbálta eltakarni a melleit – Meg sem próbálom nem leszarni: LESZAROM.
alakul a bulika - Gáspár Győző nagyon készül az Eurovízióra: "Olyan színpadi showt akar, amiről az egész világ beszél majd, olyan dal is."ÉDES FASZOM, NEM LEHETNE VALAHOGY DISZKVALIFIKÁLNI? LESZAROM.
ÉLETMÓD – Ön pontosan olyan, ahogyan eszik! – Nem, én olyan vagyok, mint ahogy LESZAROM.
Gumicukor :(((( - Rita Ora szettjére senki nem volt felkészülve: "De tényleg. Minden eleme vállalhatatlan." – Én még a vállalhatatlanra is felkészültem: LESZAROM.
A jövőben figyelmeztetni fog a Facebook, ha egy kormány próbálja meg feltörni a fiókodat: „A Facebook biztonsági oldalára került fel a bejegyzés, ami szerint a vállalat figyelmeztetni fog minket, ha fiókunkat olyasvalaki támadta meg, aki feltételezhetően egy államnak dolgozik.”MUHAHA, HÁT PERSZE, BIRKÁK, HA HA, VERY FUNNY!

0

 

KEDD, OKTÓBER 27.:
OI! A JAVA MÉG HEAT-RE VAN!

0

Nyaralni visz a szellemhajó :)

Talán ismétlés, talán érdemes:
Filmbox Plus, 22:30
– Shane Meadows-tól vagy az Ez itt Anglia című nagyfilmje, vagy az abból remake-elt sorozata mintha már lett volna – vagy csak én keverem Mike Leigh-vel? Mindegy, az Ilyen Anglia '86 bár a nyolcvanas években játszódik, de ma is aktuális, és hihetőbben is nyúl a skinhead-témához mint Goda Krisztina Rosszfiúk-remake-je a Veszettek, főleg mert Angliában hosszú évtizedekre visszanyúló hagyománya van a bőrfejnek (mondjuk még mindig a Romper Stomper meg az American History X az etalon a témában, ezt azért ne felejtsük). Az apátlan fiúgyermekek ha nem otthon, akkor az utcán találja meg a vezérürüt, ám amilyen lelkesen csatlakozik fiatalon a nyájhoz, a polgári élet első jeleire legalább olyan erővel igyekszik onnan szabadulni – csakhogy a börtönből szabaduló bandavezér nem hagyja elfelejteni hogy ki a főnök...

Ismétlés, talán érdemes:
Hajnali egy után öt perccel kezdik a Szellemhajót az HBO2-őn, ez akkortájt a sokadik bőrlenyúzás volt a kísértetjárta űr,-és sima hajókról (Deep Rising, Event Horizon), amik persze maguk is a Ragyogás, a Cápa és az Alien köpönyegéből bújtak elő. Steve Beck nem is tesz hozzá sokat a már bejáratott forgatókönyves sablonokhoz, viszont amit itt kispórol, azt amott a látvánnyal bőven pótolja (a hajó belseje mintha az Overlook Hotel tengerjáró kiadása lenne). A régóta hánykódó Antonia Garzát néhány zsákmányra éhes tengeri medve találja meg és első körben örülnek a leletnek mivel a hajósok íratlan szabálykönyve szerint azé a lelet aki stipistopizza, ám hamar rájönnek hogy az óceánjáró bár üresnek tűnik, de nem elhagyatott, a parajelenségek elszaporodásával a szárazföldre vontatás is egyre távolodik...

Talán érdemes:
Kicsivel korábban, fél egy előtt öt perccel Mickey Rourke hozza smink nélkül a rosszarcú újgazdagot a Film+-on, akin egy szökött katona próbál bosszút állni öccse megöléséért, ha nem mindjárt őt gyanúsítanák a helyi (indonéz) uralkodófeleség elleni merénylettel, ám ahogy lenni szokott, amikor a szar már a rendőrőrsig ér akkor a zsaruk is belátják hogy ki a jó fiú. A Java Heat (Tüzes pokol) legnagyobb pozitívuma hogy Rourke ebbe a távoli és egzotikus országba is eljuthatott a forgatás kedvéért, ettől eltekintve sima egyszernézős B-film. De még így sem ez a legrosszabb ma este, hanem:

Nem érdemes:
Filmbox Premium, 21:00 – Ha nem a Marie Antoinette, akkor a Lost In Translation óta mindenképp próbálom messzire kerülni Sofia Coppola „munkásságát”, és lám, a Made in Hollywood (vagy még semmitmondóbb, az Óz-ra utalni próbáló eredeti címén: Somewhere) is csak megerősít az előítéleteimben, mert bár ez csak bő másfél óra, de még így is olyan mintha a Sátántangót néznénk, leginkább az itt ábrázolt first world problemek miatt, úgymint hookers & blow, ezekbe próbál belefulladni egy echte halivúdi macsó, ám léha életén kénytelen változtatni amikor exnője nyakába sózza kiskorú lányát. Sofia Coppola az élő példa arra hogy a tehetség nem öröklődik nemhogy apáról fiúra, de lányra sem: muszáj volt rendeznie és a forgatókönyvet is megírnia, nekünk meg muszáj lenne a sajnálnunk a bombanőket kúrogató ingyenélőket, meg szeretni a cuki kisgyerekeiket (és most röhögj: ez a sztori még így is egy Arany Oroszlánt ért), hát nem, nem, soha, még Michelle Monaghan kedvéért sem, de tényleg.

Kis hírek a nagyvilágból:
nem kellett volna - Ezek a Playboy-ikrek majdnem a halálba itták magukat a plasztikai műtétjük utánMegnéztem a fotóikat. Megértem őket. Nekem külső EBESZ megfigyelőként is minimum két sörre volt szükségem a látottak utáni regenerálódáshoz...:SSS
Ma Is Tanultam Valamit - A cukiság agressziót vált ki belőlünk: "Ezért akarjuk összevissza szorongatni az aranyos pici kölyökállatokat." – Faszt vált ki agressziót!!!!44 négynégy 44!!! négy !!4 Ki mondta ezt a baromságot, hadd verem pofán!!4! négy!!4!!
Több száz világvégét éltünk már túl: "Túléltük az ózonlyukat, már nem félünk a savas esőtől és a gyilkos méhektől sem. De mik voltak ezek a jelenségek, amelyekről mindenki tudott a nyolcvanas években?" – Nem mindegy? A méhek sajnos azóta pont a kipusztulásukkal fenyegetnek, ózonlyuk helyett van gleccserolvadás, savas eső helyett meg Fukushima utóhatásai boldogítanak minket. But wait, a challenger appears:
élet - Vigyázzon, mert ma lesz a világvége!!!!ÉDES FASZOM! Már megint?! A kocsmában leszek mint a legutóbbinál!
Gyönyörű tini lett a nagy botrány kavart gyerekmodellből – ...és még mindig kiskorú, előtte az élet!!4
hm – Hogyan költözzünk Ameri­ká­ba: vízum, zöldkártyam, stb.: "Nem lehet csak úgy besétálni és munkát vállalni. Ez a teendő, ha ki akarunk költözni!"MICSODAAA?! MI EZ A KIREKESZTÉS?! És pont a világ legdemokratikusabb országa?! Ejrópasegíííííííccs!! Év kommentje-candidate:

Pillanatragasztó 2015.10.07. 08:27:41
Én meg azt hittem, hogy egy dzsunkán kell behajózni, papírokat el kell dobálni, aztán kiabálni, hogy no fingerprint, és sorba kel állni a lóvéért.
Vagy ez csak errefelé a norma?

 


SZERDA, OKTÓBER 28.:
LIONÉZ MAJONÉZ

0

Arccal a bodzalekvár felé

Talán ismétlés, talán érdemes:
AMC, 22:00
– Lou Diamond Phillips neve a „garancia” (LOL) a Cápa visszavág minőségére (megaLOL), amiről megintcsak nem tudom eldönteni 100%-os bizonyossággal hogy szerepelt-e nálunk, ami biztos hogy ez is a félig camp, félig alacsonyköltségvetés miatt rossz alkotások számát gyarapítja viszont legalább szórakoztató, kezdve az elvált, de közös meló miatt együttműködésre kényszerülő pártól egész az őket eltérítő balfék gonosztevőig, az igazi STÁR persze a CGI-cápa, aki mindegyikükre vadászik.

Talán érdemes:
Kilenckor a Filmbox franciázik velünk egy thriller-dráma erejéig, bár a cím (In Love) romantikázást sejtet, pedig itt a szerelem max. csak mint sötét verem kap szerepet, ezen keresztül férkőzik kölcsönösen közel egymáshoz egy rendőr és egy gyilkosság női szemtanúja. Az áldozat az újságíróként dolgozó nő barátja, akit épp egy vele készült riport közben lőnek le, és innentől senkiben sem lehet megbízni egyik oldalon sem...

Ajánlott:
Ugyanabban az időben megint egy bűnös múltból előnyúló erős vezető vár minket a Film+-on, bár Tchéky Karyo nevét látva már sok meglepetés nem érhet minket. A helyszín Britannia helyett megint Franciaország, skinheadek helyett pedig a helyi roma maffia, a Lyon-i banda akik egy valóban létező társaság voltak egész a hetvenes évekbeli felszámolásukig, addig viszont New York-i haverjaik babérjaira törtek. E korszak emlékét próbálja elfelejteni a főhős (Gérard Lanvin), ha boldog nyugdíjaséveket nem zavarná meg cellatársa, Serge Suttel-lel (Karyo, ki más).

Világbéke!44 rovat:
...avagy mindenki mindenki ellen, mindegy, csak dolgozni ne kelljen:
A Ryanair nekiesett a Google-nekMUHAHA! Azt remélem is! Bármelyik veszt, mi csak nyerhetünk! :)))
Násznépet talált el a szaúdi koalíció: "Legalább tizenöten meghaltak." – Egy esküvő, egy temetés...ilyen, amikor a világbékegalambokat elragadja a frazeológia!
Totális háború: Microsoft vs. Google vs. Apple: „Az új Lumia okostelefonok és a Surface tablet megjelenése indokolttá teszi, hogy alaposan összehasonlítsuk a három gigász kínálatát. Mit érnek a techóriások mobileszközei?” – Szart se, ezért is volna jó az összeset megszüntetni mihamarabb.
Támadja a Stella Artois az Arany Ászokot: „Gigászi sörháború tombol, a Bud Light rányomul a Kőbányaira, a Corona packázik a Pilsnerrel.” – ...én meg harcolok az összes ellen! Főúr, még egy kört mindegyikből!
Az oroszok lebombáztak egy kórházat Szíriában: "13 haltak meg, köztük a kórház egyik gyógytornásza, a biztonsági őr és a polgári védelem egyik tagja." – ...akkor ha jól értem most egálban vannak az amcsikkal.
Közzétették a CIA igazgató adatait – Akkor most 1:1 a szólászabadság kontra megfigyelés meccs állása? Ez meg, hogyaszongya „A CIA nyilatkozatban ítélte el a személyes adatok "rosszindulatú" közzétételét, amelyet bűncselekménynek, a Brennan családot pedig a bűncselekmény áldozatának minősítette”, ez a nap vicce :DD
Fontos döntés jöhet az amerikai fegyvertartásról: "Alkotmányellenes-e betiltani a Kalasnyikovhoz hasonló, brutális tűzerejű lőfegyvereket?" – Csodálatos dolog ez az újságírósdi: ha magánkézben van, akkor még egy vízipisztoly is "brutális tűzerejű lőfegyver", ha viszont a Mindenható Amerikai Hadsereg hozza hazánkba, az a 444 számára felér Krisztus második eljövetelével:
Az amerikaiak Magyarországra hozzák a világ legcsodálatosabb fegyverét: "Jön egy tucat A-10-es varacskosdisznó. Ez a repülő gépágyú olcsó, szuperhatékony, a katonák imádják, a politikusok mégis ki akarják nyírni." – Na látjátok, minden fegyver egyenlő, de vannak egyenlőbbek, God (b)less America, bárcsak minket is a Világ Legcsodálatosabb Fegyverével pusztítanának el! Nagyszerű faj ez a római, nagyszerű!!


CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 29.:
MAGYAR KACSÁBA MAGYAR NARANCSOT!

0

Hát ilyen volt szőkesége.

Talán érdemes:
Ha már emlegettem a francia vígjátékokat, tíz előtt öt perccel itt egy hozzájuk hasonlóan bővérű olasz komédia a Duna TV-n Armando Trovaioli zenéjével, némi gasztronómiai tálalással, kivételesen okos férfihőssel (Ugo Tognazzi), aki amikor megtudja hogy nője (Monica Vitti, oh!) le akarja cserélni (ráadásul egy franciára!!44négy), az olaszos temperamentum (kard, golyó, vérontás) helyett elegáns visszavágást forral: meghívja a gavallért egy kis Narancsos kacsasültre és elrángatja munkahelyéről a titkárnőjét is, hogy teljesen összezavarja a sima szakításra felkészült asszonyát és a csábítót is...

Ismétlés, talán érdemes:
Film Mánia, 21:00 – A Fekete sas legnagyobb erényét az adja hogy együtt szerepel benne Shô Kosugi (mint a Máltán lezuhant katonai repülőt felkutató CIA-s, tőle egyébként szokatlanul erőtlenül megoldva) és Jean-Claude Van Damme (mint rivális orosz ügynök). Akciófilmnek vérszegény (összesen két nagyobb ütésváltás van benne), kém-kriminek túl egyszerű (a lezuhant repülőn túl mindössze egy tessék-lássék túszejtést kapunk), az autósüldözésen még egy laikus is láthatja hogy lassan vették fel, de még így is van lejjebb:

Nem érdemes:
Film+2, 20:55 – Ha tegnap KING Lou Diamond Phillips volt a figyelmeztető jel, akkor ma David Carradine lesz az. Szögezzük le: ha a tökös vadnyugati feka cowboy-t jól csinálják, még akár jó is lehet (lásd Tarantino Django-ját) annak ellenére hogy a feketék akkoriban inkább rabszolgák voltak, ha viszont úgy mint a Fegyvertestvéreket az felér a bibliai pár csapással: az egy dolog hogy a történetet a Hét mesterlövészből és az általa megihletődött igazságosztásokból kukázták, de a régi sérelmeket megtorló feka testvérpárt és a hozzájuk csapódó segítőket totál amatőrök játsszák az amatőrökre jellemző túlzásokkal, borzalmas „zenével” megtámogatva.

Miley Cyrus rovat:
kívül tágasabb – korhatár – Korhatárosak lesznek Rihanna és Miley Cyrus klipjei: „Bajba kerülhetnek a zenéjüket túlságosan szexi videóklipekkel népszerűsítő előadók.” – Sajnos nem, bár ez 2014-es hír, de azóta mindenre találtak megoldást:
lángoló 18+ Pornófesztiválon debütál Miley Cyrus: „Az énekesnő kötözős, bimbótapaszos, olajban csúszkálós videója lesz kibővítve.”MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása devianciákhoz és a gyerekek idő előtti sekszualizálása tovább folytatódik:

darkmirjam_light 2015.02.11. 08:37:01
Soha nem étrettem, miért kell ennyire vérbőnek lennie egy produkciónak ha a célközönség átlag 12 éves. Meg hogy a szaxualitás is kurvára unalmassá tud válni, ha a csapból is az folyik.
Kevesebb kokaint a zeneiparba!

Túl szexi – Gumicukor – Miley Cyrus levetkőzött, és leszopott egy kukoricátAKKOR MÉGSEM LESZBIKUS? EZ MÁR HALADÁS! Legalább pattogatta előtte? :D
Tessék, itt egy közeli Miley Cyrus fenekéről: „Tele szemekkel. Mi? Igen, ragasztott rá egy párat.”ILLUMINATI EVERYWHERE!!! ÉBERSÉG!!!
Nahát, már megint ki vetkőzött le?!: „Persze, hogy Miley Cyrus, aki egyébként énekelni is tud, bármennyire is nem szereti mostanában megmutatni.” – ...mert valójában nem is tud, a díjátadókra is csak azért hívják hogy bohócot csinálhasson magából:
Grammy – Miley Cyrus megcsöcsörészte Katy Perryt - :ásít:
18+ MTV VMA 2015 Élő adásban villantott mellbimbót Miley Cyrus – Uncsiiii....:SS
Ribanckodásról és ribancozásról szólt az MTV VMA-gála – Miért, eddig miről szólt? – „Taylor Swift és Kendrick Lamar négy-négy díjat kapott, Niki Minaj leribancozta a mellet villantó Miley Cyrust, Kanye West elnök lenne 2020-ban.” – Nem lehetne inkább ledózerolni az egészet, aztán Ellon Musk megszórhatná őket némi atommal?...

kokuszpok 2015.08.31 12:04:10
ez a cyrus-lány már csak a hüvelyét nem mutogatja élő egyenesben. értemén, h magasan van már az ingerküszöb mostanában, de mi jöhet még? nyilvánosan fog dugni?

...és majdnem eltalálta:
18+ Újabb pucér fotót posztolt Miley Cyrus: „Bakancsban ül, és szopja az ujját, mindezt anyaszült meztelenül teszi. Egyre durvább ez az egész.” – Dehogy, csak ő is ráment arra a cuccra amire Labanna Babalon :DD
Miley Cyrus falatnyi habfürdőben pózol: „Ismét levetkőzött az egykori gyereksztár.” - ...és a non plus ultra, minden rohadt pedó álma:
Miley Cyrus maszturbált egyet a kamerák előtt – Persze a Befolyásos Újságírók próbálják elterelni a zene felé a dolgot, de valljuk be, amit nem lehet, azt nem lehet:
Miley Cyrus a vetkőzés mellett végre király zenét is csinált: „Akár az év legjobb lemezei között is ott lehet a végén.” – Év lemeze, az, sőt, Év filmje...talán inkább Év kommentje-candidate:

ma 2015.08.31. 21:09:47
Ez egy szerencsétlen lány, akit a szülei kineveltek egy kitárulkozó személyiségnek. Az eredményt jól látni: mindenét levetkőzi és valószínűleg még így sem érzi tisztának, őszintének magát. Ez nagyon szomorú. Komolyan.

 

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés