2015. 11. 16.
Ideiglenes Diogenészt keresek (nov. 16-17-18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ideiglenes Diogenészt keresek (nov. 16-17-18-19.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 16.:
HATOS...F***T, KILENCES!

0

A vizelés reggel még így sose fájt.

Nem érdemes:
Retekklubb, 22:25: Így készült – ...egy friss magyar sorozat, amit a többségnek bejöhet, én kihagyom, meg is mondom miért, de előbb nézzük a pozitívumokat: három férfi, három nő, egy közös ügy (válás), melynek kapcsán barátsások köttetnek – a Válótársak még akár még jó is lehetne, ha nem ismernénk a kertévék működésének hátterét (Éden Hotel-botrány), ha nem szerepelne benne stohl "kisbetűvel!" andrás, ha nem tipikusan újgazdagok szerepelnének benne (a promókban látott dizájnos lakásbelsők alapján), és főleg ha nem egyből sorozatot csináltak volna belőle.

Talán érdemes:
20:09-kor a Filmbox Family-n
újabb epizód a Shirley Temple Show-ból, ezúttal Kenneth Grahame könyvéből (The Reluctant Dragon) és arról, hogy hogyan is neveljük a sárkányunkat, avagy nincs új a Nap alatt: a kétezertizes évek könyv,-és animációs sikeréhez hasonlóan ez is egy szerethető toleranciamese arról, hogy nem mindenki szörny, aki annak látszik. A múlt heti barnumista agymosásnál mindenképp jobb.

Ajánlott:
Minden ami jó, későn kezdődik: fél tizenegykor újra dráma az M3-on, Strindberg után Schiller, újfent nagy nevekkel (Békés Itala, Sunyovszky Szilvia, Almási Éva, Körmendi János), ez az Ármány és szerelem, amivel sikerült Rómeó és Júla mellé egy hozzájuk méltó, hasonlóan tragikus szerelmespárt kreálni akikre nem annyira családi mint inkább osztálykülönbségek leselkednek: hiába a nép egyszerű lánya iránt táplált mély érzelmek, ha a fiúnak már előre elrendeltetett a „jó” házasság, az sem segít a dolgok állásán hogy a srác apja ázt hiszi, a lányt is úgy meg lehet venni ahogy egyes más, „jobb” családokból származó nőket. A rovatnál és az időpontoknál maradva, éjfél előtt tíz perccel kezdik a Duna TV-n a Csonka délibábot ami a kitelepítések korában játszódik, és ez a kommunizmus egyik legmocskosabb húzása volt: kisvárosnyi embereket vittek zömmel ok nélkül az alföldi munkatáborokba. 2015-ös, egész friss darab aminek már nagyon itt volt az ideje. Hajnali háromnegyed egykor egy kissé kaotikus misztikusság a Film+-on ami a huszonhármas bizonyított ereje után a 9-es Szám hatalmát próbálja sulykolni három kis epizódon keresztül. Hogy még jobban összezavarodjunk arról a párhuzamos szereposztás gondoskodik, vagyishogy a férfiszereplőt mindháromban ugyanaz játssza és a női színészek között is vannak többszörös átfedések - és ráaádásul a rendező, John August (akit Tim Burton forgatókönyvírójaként szinte mind ismerünk) a végén ezt a három szálat (a drogfüggő, rendőri felügyelet alatt álló színész, a valóságsó-műsorvezető és a videojáték-tervező) még kicsit erőltetetten össze is kapcsolja. Nagyon elspoilerezni nem akarom, legyen elég annyi hogy a szereposztásból sejthetően itt is a párhuzamos és virtuális valóságok lesznek terítéken, külön jópont hogy a három részt nem csak a színek hangsúlyozásával, de forgatásra használt alapanyaggal is elkülönítik egymástól (16 és 35 milliméteres film, illetve videó).

Hétfő? #LESZAROM.
18+ Nadeea Volianova megint tök meztelen – Akkor megint LESZAROM.
:DDDDDDDDDDDDDDD – Gumicukor – Ilyen az, amikor Kris Jennert mackóruhában égeti a pasija – ...és ilyen az, amikor én LESZAROM mindkettejüket.
Utálhatja Bódi Sylvit, de egy dolgot muszáj elismerni - Így igaz, én például készséggel elismerem hogy LESZAROM.
ma is tanultam valamit - Miért kerget a vécére a kávé?LESZAROM, csak alkoholt iszok, nem érint.
Természet @ Index2 - Mit tehetünk a kert­ben novemberben? - Én speciel trágyázni szoktam, vagyis LESZAROM.
Ez itt bizony Keresztes Ildikó igen mély dekoltázsa – Ez meg itt bizony egy LESZAROM.
:OO – Akkor most melyik az igazi Miley Cyrus?! – Nem mindegy? Én mindegyiket LESZAROM.
zl - WC-kultúra Szingapúrban: "A gyerekvécé alap, de elterjedt a mozgásérzékelős lehúzó is, ami a frászt hozza az emberre először." – De nem rám, mivel én azt is LESZAROM. Vagy csak összekenem vele...
Milliókat keres a leggazdagabb kínai, mialatt ön ezt olvassa – Én viszont megtehetem, hogy LESZAROM. Ennyi elégtétel csak kell az embernek!
:O - Gumicukor - Khloe Kardashian megmutatja, miért rossz a szájfeltöltés – Azért, mert LESZAROM.
18+ élet - Ennek a lánynak az arca naponta igényli a spermát – Csakazértis LESZAROM, ez itt nem kívánságműsor, a kicsit is meg kell becsülni!
Most fizethet is azért, hogy Dukai Regina fotóját nézegesse – Muhaha, hát persze. Inkább ingyen LESZAROM!
morning - Kate Hudson tudja, hogyan lesz önnek is pompás a napja – Kizárt dolog, mert nekem csak akkor jó, ha őt is LESZAROM.


KEDD, NOVEMBER 17.:
MELEGFORRÁSBAN

0

Like a sir.

Talán érdemes:
Mára csak kettő úgy-ahogy ajánlhatóság jut, előbb nyolckor a Warm Springs, ami Roosevelt elnök betegségéről és az annak kikúrálására tett próbálkozásokról szól a Cinemaxon. Bár a történelmet ismerők nyilván tudják a befejezést is (a gyerekparalízis miatti lebénulást a címbeli kisváros gyógyvizei sem tudják gyógyítani), viszont mivel az elnök itt úgy megerősödik lelkileg hogy még tolószékben is, de csakazértis visszatér hazája törvényhozásába, ennek hatására megindul a reménykedők áradata. Kenneth Branagh szokás szerint kiváló alakítással ajándékoz meg minket, az elnök feleségeként Cynthia Nixon is megmutatja hogy több van benne mint amit a sekszésnyújorkból eddig sejteni lehetett, Kathy Bates pedig mellékszerepben remekel. Ezt követi háromnegyed éjfélkor az októberben adott Fincher-mű hasonló című (A horoszkóp gyilkosságok) német testvére a Viasat3-on amiben ugyancsak az állatövi jegyek mentén haladva ritkítanak egy elitfamíliát. Elvileg többrészes, remélhetőleg most végre rendes sorrendben adják le.

Kis hírek a nagyvilágból:
Kész a kínaiak Boeing-klónja: „A C919 két hajtóműves, 158 üléses, egy tankolással négyezer kilométert bír.” – Ha ez is csak annyira működőklépes mint a liftjeik, a mozgólépcsőik vagy az üveghídjaik, akkor kösz de inkább gyalogolok... :SS
Az Iszlám Állam terroristáinak nézték egy svéd szakállklub tagjait: "A feketébe öltözött, ölelkező férfiak megtévesztették az autóst." – Szegény svédek, a genderagymosás hatására annyi józan eszük nem maradt hogy tudják, az ölelkező, szakállas férfiak nem igazán jellemzőek az iszlámra :DDD
Magyar aktivistát tilthatnak ki Angliából – Nagyon kirekesztők ezek a britek, pedig milyen szép kis füvescigivel a kezében tiltakozik a srác :DD
Kézigránátok éjszakája Ungváron: "Hajnalban 2-3 kézigránát robbant, az egyik egy önkormányzati képviselő házának udvarán." – Megmondták a punkok is: "kézigránát kell ide!"
Temetésen ölt az öngyilkos merénylő: "Bagdadban legalább 18 ember meghalt." – Gondolta úgyis mindegy, ha már temetés legyen kövér...
Romok között zongoráznak Szíriában – ...ahogy Ukrajnában és most már Párizsban is. Remélem nem ér el hozzánk ez a zongoraturné :SSS
Annyira stresszes volt a francia pap, hogy földhöz vágta Jézust: "A mentsége az volt, hogy túlzottan stresszes és fárasztó a munkája." – Ez semmire sem lehet mentség! Hányezer nála stresszesebb ember van, és mégis csöndben tűrnek és imádkoznak! Neki meg egyenesen ez lenne a dolga!
arsboni - Ma van a Szeresd a jogászt nap!: "Nekik is vannak érzéseik, tudtad-e?" - KIZÁRT DOLOG. A jogász csak egy fokkal jobb a politikusnál!
ND – Milyen temetést szeretne? – Őszintén? Leginkább semmilyet, sőt én ezt az egész meghalás-izét kihagynám ha lehetne...
fh – Gatyájukba menstruálva tüntettek a tamponadó ellen: „Új értelmet nyert a "vérfürdőbe torkollt a tüntetés" fordulat!”Év kommentje-candidate:

erol 2015.11.09. 10:09:51
Ha felemelik a wc papír árát, én meg a gatyámba szarok.


SZERDA, NOVEMBER 18.:
KEMP-TELEN RÉMREGÉNY?

0

Basszus, már megint kutyaszorítóba kerültem :SS

Talán érdemes:
21:20-től egy kétrészes kosztümös dráma a Filmbox Plus-on a francia irodalom lapjairól, George Sand és az általa pátyolgatott lány, Franchette kapcsolatáról. A Chopinből és a családjából kiábránduló Sand épp csak megismertetné az írás-olvasás gyönyöreivel a csajt, ezáltal megnyitva előtte egy teljesen más világot, amikor előkerül a nő fia és csapni kezdi neki a szelet... Rögtön utána jön a folytatás, ne menjetek sehova, mert ha igen, csak azt látnátok hogy kezd esni a színvonal a minőségi mozicsatornákon is, mert míg egy hasonló gagyi hétvégi hét órás kezdésénél azt mondtam hogy ebből is látszik mennyire ártalmatlan, addig az Aladdin és a halál lámpását mintha még az HBO2 is szégyellné, mi másért dugták volna 23:45-re? A jótékony szellemet itt egy pusztító démon váltja, ergo kincskeresés helyett a cél a gonosz dzsinn elpusztítása lesz. Aminek szánták arra nem jó, de röhögni talán még lehet rajta. Éjfél után öt perccel újabb másodcsatornás (Cinemax 2) érdekesség Richard Kemp másik életével ami a sorozatgyilkos-zsánert keresztezi az időutazásos sci-fi-vel: egy húsz éve megoldatlan ügyön dolgozó nyomozó (Jean-Hugues Anglade) pont belezúgna védencébe aki tanúskodna a gyilkos ellen, amikoris leütik, vízbe dobják, és húsz évvel korábban ébred fel. Látja arrogáns ifjúkori önmagát amint belekezd az ügybe, de ami még rosszabb, látja a nőt is akivel fejbeverése előtt utoljára találkozott, és bár eredetileg saját fiatal kiadását akarta segíteni, innentől minden terve félrecsúszik. Bár valamelyest sejthető az irány (a múlt megváltoztatásának következményei), de attól ez még egy nagyon jó kis francia thriller amit előbb-utóbb vagy remake-elni fognak Amerikában, vagy simán csak ellopják.

Kis hírek a nagyvilágból:
Véletlenül kapott valaki 1860 millliárdot: „A Deutsche Bank megajándékozta egy ügyfelét 6 milliárd euróval. Kicsit félrenyomták a gombokat.” – ...hogy az én javamra miért nem tudnak ekkorát tévedni...öt percig nem lenne bent a számlámon az a pénz gyerekek, öt percig!!!
160 év börtön az élőben GTA-t játszó amerikainak: "A rendőrök elől menekülve kocsikat rabolt el és tört össze, az egyikben egy kisgyerek is ült." – Két dolog ütött szöget a fejembe: az egyik, hogy vajon ezek után is fognak-e azzal érvelni a birka-véleményvezérek hogy a játékok-filmek nincsenek hatással a csürhére. A másik, hogy hogy hajtják be rajta? Kinyomozzák hogy hol született újra, odamennek és elveszik az anyjától hogy "sorry, de a gyereke az előző életében valami szörnyűséget követett el és még másfél életen át vezekelnie kell"? Ez persze csak feltételezés, hiszen mint tudjuk, reinkarnáció nincs, és mivel ez a rohadék úgyis pokolra kerülne, egyszerűbb lenne már most kivégezni.
Halálos lövöldözés volt a floridai zombifesztiválon: "Négyen megsérültek, ők nincsenek életveszélyben. A lövöldözőt keresik." – Alapvetően jót akarhatott, csak kissé túltolta a Walking Dead-nézést és emiatt elragadta a frazeológiája.
Összezárva Friderikusszal: "Árpa Attila Friderikusznál jött rá, hogy nem akar szerepelni a médiában"MÁR MEGÉRTE ELMENNIE :))) Csak aztán be is tartsa amit ígért!!
a börtön ablakában – Lagzi Lajcsi már hét kilót fogyott az előzetesben – Már megérte bevonulnia, arcra tiszta hagyómiki, rajta is egyből meglátszott a diéta. Első az egésség, akarom mondani az EGÉSSÉG!
Pszichologin – Wow! – Hogyan bírjuk együtt­működésre a gyerekeinket?: „Vannak módszerek, amivel könnyen együttműködésre bírhatjuk őket!” – Én az urigellerire esküszöm: MÚKOGGGY!44 négy
Az inkvizíció rettegett máglyagyújtója: „Több ezer ember lemészárlása, elűzetése fűződik a 15. század rettegett spanyol főinkvizítora, Tomas de Torquemada nevéhez. Az egész életét arra tette fel, hogy megvédje a „keresztény hit tisztaságát”, nem sajnálva a legdrasztikusabb módszerek bevetését sem.”BEZZEG RÉGEN TEHETSÉGEK GYÚJTOTTÁK A MÁGLYÁKAT Most mondanám hogy elmúltak azok az évek, de nem, a challenger appears:
Vízbe fojtaná a Pottert olvasó gyerekeket a homofób lelkész: „Kevin Swanson szerint a Jégvarázs is a homoszexuális propaganda része.” – Én általában kajálom a konteókat, de ennek a nyomorultnak rendesen elmentek otthonról :DDD Ha ennyire utálja a melegeket, valami nem stimmel nála sem, egyszerűbb volna neki is végre felvállalnia önmagát :D
kívül tágasabb – nahát! – Öt mesés kamuváros: „Pontosabban most öt olyan várost mutatunk, amit eredetileg csak a turistáknak építettek fel, amolyan nyaralótelepülésként, aztán valódi nagyvárosokká nőtték ki magukat. Volt olyan is, ami három lakóval kezdte, most pedig 700 ezer ember él ott.” – Beleolvastam kíváncsiságból. Pontatlanságok, csúsztatások...

savrola 2015.10.26. 08:22:14
Az öt kamublog egyike pedig biztosan a "Kívül tágasabb".

 

CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 19.:
ORCHIDEÁKTÉR...

0

...korengedménnyel.

Talán érdemes:
A hét második Így készült-je az Apák és lányaik színfalai mögé visz el minket este negyed tizenegykor, ennek max. a címében van köze a retekklubbos ökörséghez, ugyanis a Duna TV adja és nem egy sorozat hanem egy rendes nagyfilm a témája. Más. Rajnai Andrásról meglepően korrekt ismertetőt hozott le a Port, én is linkelem, aki esetleg lusta elolvasni, annak meg összefoglalom: a hetvenes-nyolcvanas évek olcsósított és ma oly szívesen parodizált trükkfelvételeinek nagy részét neki köszönhetjük. Akkoriban egy rövid ideig nagyon forradalminak tartották a hétköznapi tárgyak felnagyítását, a blue screen és a Photoshop előfutárának is tekinthető megoldásokat (pld. emberfej póktestre "montírozása", persze nem csak azért mert elragadta őket a FRAZ technika, hanem mert pénz sem nagyon volt másra). Bár mindeki a háztartási tárgyakból összeeszkábált űrhajókra emlékszik (Pirx), bennem értelemszerűen az az egy-két rafináltan megoldott csöcsvillantás mélyebb nyomot hagyott. Na ez valószínűleg nem lesz az Orchideák bolygójában még a kései (22:50-es) időpont ellenére sem, viszont ha el tudunk vonatkoztatni a már akkor is viccesnek ható megvalósítástól, érdekes, és mai infotársadalmunkra is vetíthető antiutópiát kapunk az M3-on, ugyanis a folyton okoskütyüket nyomogató, a legújabb mémekért-megosztásokért élő korunkhősei már majdnem ott vannak mint az itt növénnyé visszafejlődött, gépeken és gépek által élő, pusztán az élvezetnek hódoló túlfejlett civilizáció tagjai (gondolom azt nem kell mondanom hogy a vegetable-t az angolban a már csak vegetáló betegre is használják). Valamivel előtte (22:35-kor) megintcsak egy újabb háborús doksi az HBO-n Sebastian JUNCKER Jungertől, amit akár az ezelőtti alkotása folytatásának is felfoghatunk, ugyanis a Korengal szó szerint ott veszi fel a fonalat ahol amaz abbamaradt. Ha múlt héten azt láttuk az Utolsó őrjárattal hogy hogy bánik Amerika a veteránokkal, most az odavezető, véren és sokkon átívelő utat kapjuk, mert az ölés mindenkiben más nyomot hagy, de egy biztos: szinte lehetetlen visszailleszkedni utána a társadalomba. Nem véletlenül írták a cím mellé, hogy A háború igazi arca, ez sajnos tényleg ilyen. De hogy ne záruljon olyan komoran a hét:

Gianna Michaels rovat:
Ki a legszexibb az Ezek megőrültekben? – Gianna Michaels, még úgy is hogy nem szerepel benne.
a nagy döntés – kacér – Ki a legszebb magyar modell?: „Ismert és elismert modelleink pedig nem csupán gyönyörűek, de világhírűek is!” – ...de mind körül a leghíresebb a tiszteletbeli magyar, Gianna Michaels!
18+ Ezt a pornóst ön is azonnal feleségül venné! – Asszem nem is kell mondanom hogy kire tippelek...most miért ne, k***ából lesz a legjobb feleség!
gaweb – Amit Putyin sem tud maga alá gyűrni – Ez is csak Gianna Michaels lehet! No pasarán!444
Melyik épületben élné túl az éjszakát?: „Szavazzon az év legjobb épületére! A 600 éves családi ház, egy különleges tornacsarnok, vagy az űrpláza sikerült jobban?” – Gianna Michaels-szel bárhol, bármit túlélnék nappal-éjszaka...
Az IMDb szerint Christopher Nolan az elmúlt huszonöt év legfontosabb filmese: „Negyszázados a világ legnagyobb filmes adatbázisa, ezért megnézték, hogy 1990 óta mik voltak a legjobb filmek minden évben. Nolan tarol, de szerejük DiCapriót, Tarantinót és Scorsesét is.” – Persze a legfontosabb női filmes ebben sincs benne! Véletlen? Aligha!
Jayde Pierce – De ki ez a jó csaj, aki előtt Bieber pucéran mászkált? – Gianna Michaels, de hiába teszi, mert Bieber a másik csapatban játszik :DD
Gumicukor - Ha nem ismeri fel ezt a kalapos színésznőt, nem az ön hibája – Felismertem, Gianna az.
Gumicukor – Felismeri, hogy melyik celeb vigyorog ezen a fotón? – Látatlanban is tuti Gianna az!
Leengedték az állatkerti Nagy tavat. Tudják mit találtak a fenekén? – Csak nem ürgebőrbe varrt Gianna Michaels-eket?...
ma is tanultam valamit – Mit látnánk a Holdon holdfogyatkozáskor?: „Mármint azon túl, hogy a Föld kitakarja a Napot, hiszen az egyértelmű, ha egyszer fogy a Hold.” – Gianna Michaels-et látnánk ott is természetesen! Én legalábbis biztosan!!
Szubkult - Látta már a Szabadságszobor arcát?: "Azt tudja, kiről mintázták a szobrot?" - Szerintem Gianna Michaelsről, csak nem sikerült tökéletesen mert mellben nem túl erős... :SSS
Nő még sosem volt annyira dögös ruhában, mint Taylor Swift – Dehogynem, sőt Gianna ruha nélkül is dögös!
kv – Mi rémíti meg Stephen Kinget a halálnál is jobban?AZ ADÓHIVATAL Nem mi, hanem ki, és ki más, mint Gianna Michaels!
18+ Muffin – A pornós Meg Rain Twitterénél nincs szexibb – Már hogyne lenne, ott van például Gianna Michaels.
Péntek 13 – Démonok egyre gyakrabban dugnak meg embereket Magyarországon: „Interjúalanyunknak, Vito boszorkány nagymesternek nem egy ilyen esettel van dolga, nők és férfiak is megkeresik azzal, hogy arra ébrednek, valami dugja őket.” – Én ugyan római katolikus vagyok és ellenzem a boszorkánykodást, de azért Gianna Michaels-szel valaki összehozhatna nekem egy ilyen asztráldugást :DDD
Szavazzon a következő Baywatch-lányra!: „Hét színésznő is esélyes arra, hogy Erika Eleniak és Pamela Anderson örökébe lépjen.” – ...de csak egy lenne képes megtölteni a fürdőruhájukat:
Ha nem tudta volna, van olyan szakma, hogy bikiniblogger, és ez a lány elég jó benne – ...de azért még mindig Giannán áll a legjobban a  bikini:

Kulcsszavak: Gianna Michaels, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés