2015. 12. 07.
Fritz, a macskák réme (dec. 7-8-9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fritz, a macskák réme (dec. 7-8-9-10.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 7.:
HOL VAN MÁR A TEXASI HOLD ’EM!

0

Elhúzza a nótádat még  így utoljára.

Nem érdemes:
Időről időre feltámad bennem a remény hogy nem menthetetlen a magyar zene, aztán jön a hidegzuhany mint ma is, amikor féléjfél után öt perccel az A38 Hajó színpadán a The Biebers büntet a Nem követünk trendeket című műsorával. Ja, nem követitek a trendeket, merő véletlenségből neveztétek el magatokat Justinról. Bevallom hogy mivel messze kerülöm azt ami mostanra lett a Petőfi rádióból, így teljesen lemaradtam a Biebers hype-ról is, csak utólag tudtam meg hogy ők ilyen rejtélyeskedéssel manipuláltak, de ha így is van, vagy rosszul csináltak valamit vagy későn kapcsolódtam be, mivel amikor már eljutottak hozzám a (természetesen angolul énekelt) számaik, addigra teljesen nyilvánvaló volt hogy Puskás Peti és barátai állnak a projekt mögött. Mondom, lemaradtam, de nem érzem hogy kimaradtam volna, még az sem jelent semmit hogy nem lóg ki a mostani Petőfiről (és testvéréről, az m2 / Petőfi TV-ről sem), bár hatásos és slágeres, de ahol a Get Lucky és a Coldplay jelenti a világszínvonalat, ott én inkább a garázsban felvett punkzenekarokat választom.

Talán érdemes:
Nyolckor
a  Frank Oz-Jim Henson agymosoda 1982-es terméke a Cinemaxon a Sötét Kristály képében ami a Fantasztikus Labirintushoz hasonlóan gyerekeknek túl bizarr, felnőtteknek túl együgyű, a látszólag sima és pozitív tartalom (a címbeli, negatív energiákat tömörítő kővel szembenálló, darabokra tört fehér kristály újraegyesítése) mögött rejlő üzenet, a Végtelen történetre hajazó ideológia több mint gyanús, a kevés jó ötletet a Gyűrűk urából kukázták ki amivel akkoriban már ezer éve birkózott az álomgyár. Tíz év alattiaknak garantáltan rémálmaik lesznek úgy a főgonosztól mint az elvileg pozitív hősöktől és a körülöttül hemzsegő fura lényektől, a konteósok akár egy italozós játékot is szervezhetnek a feltűnő okkult szimbólumok köré (leginkább a mindent látó szemek, lásd a lead képét meg a lentebbit). Ha a Willow-t LSD hatása alatt tervezett Muppetekkel játszatták volna el, valami hasonló lett volna az eredmény. Oh wait, hát a Willow szereplőit se épp józanon hozhatták össze :SS

0

Egy órával később (azaz kilenckor) egy romantikus felhangokkal bolondított dráma a Filmboxon egy Londonba küldött torontói újságírócsajról aki elsőre nehezen találja meg a közös hangot a kanadai lapcsalád brit dolgozóival: nem elég hogy felettese a női rovatba rakja írni, de ottani szerkesztője nem ad neki megbízásokat, ha meg igen, abban sincs köszönet, mivel a saját neve alatt publikálja őket. A lánynak a szerelemben sincs szerencséje, végül úgy dönt hogy az áttörést hozó cikket saját magánéletbeli botladozásairól fogja írni, ezzel felkelti addigi fitymáló (férfi)kollégái figyelmét is... Liane Balabant eddig főleg csak kanadai produkciókan láthattuk, ki tudja, talán az Idegen országban után végre elindult valami neki is. Aki a direkt horrorokat kedveli, az fél kettő előtt öt perccel lakhat jól az HBO 2-őn a Rettegés alkonyat utánnal ami szinte kimaxolja Richard Gale ötletét a rettentően lassú és egyáltalán nem halálos fegyvereket használó gyilkosról, bár amilyen hülyén hangzik hogy valakit egy trombonnal (!) öljenek meg, a megtekintés után nem lesz kedvünk röhögni, főleg ha megtudjuk hogy valós események alapján készült. A texasi Holdfényes Gyilkost annak idején nem sikerült elkapni, most, több mint hat évtizeddel a debütálása után valaki újra az ő módszereivel öl, elég válogatott segédeszközökkel (trombon, hahaha!). Állítólag volt belőle egy negyvenéves adaptáció is, ami biztos az ez a 2014-es változat Addison Timlinnel és jó sok vérrel, még több seksz-szel és némi másságal (ami elnyeri méltó jutalmát, „hála” a gyilkosnak).

HÉTFŐ? #LESZAROM.
Gumicukor - Jó hír: Jakabos nem csak szép, félelmetes is tud lenni – Engem aztán nem ijeszt meg: LESZAROM.
Gumicukor – Jakabost ennél meztelenebbül már nem láthatnánk – Akkor meg főleg LESZAROM!
Gumicukor – Olyan szomorú, ahogy Nicki Minaj kipakolja a melleitSZINTE MÁR MEGSAJNÁLOM HOGY KÉNYTELEN A "SZÉPSÉGÉBŐL" ÉLNI, MIVEL TEHETSÉGE AZ NINCS LESZAROM.
filmklub – Hollywood leghíresebb deszkái: „Natalie Portman, Emma Watson, Keira Knightley. Mi bennük a közös?” – Az, hogy mindegyiket vécédeszkának nézem és LESZAROM, éljenek a nagy és természetes mellek!!4
Dívány – Mi a közös Poe-ban, egy modern hableányban és John Malkovichban? – Mint fentebb: az, hogy mindegyiket LESZAROM.
no roxa áj - Pár nap és kiderül, hogy lopták-e az egyik legnagyobb magyar slágertLESZAROM.
Látta már Zimány Linda tablóképét? – Látatlanul is LESZAROM, engem nem lehet ilyesmikkel meghatni.
Alessandra Ambrosio konkrétan teljesen meztelen – Konkrétan LESZAROM.
Gumicukor – Jótékony időmúlás – Így nézett ki a Gáspár család 13 éve – Én már akkor is leszartam őket, és most is LESZAROM.
Gumicukor – Most már tényleg látszódik Csobot Adél hasaLESZAROM, magánügy, az enyém is kilóg, pedig még terhes sem vagyok!
Végre indulhat a Zimány-Dukai cicaharc!! – Akkor végre duplán jöhet nekik is a LESZAROM :)


KEDD, DECEMBER 8.:
HEY, I JUST MET YOU, AND THIS IS CRAZY

0

...but here's my basement, I'm John Wayne Gacy.

Talán érdemes:
Folytatódik a keddi pangás, az egyetlen úgy-ahogy ajánlható és hagyományosnak nevezethő cucc este háromnegyed tizenegykor lesz az HBO Comedy-n. Stephen Merchant a korábbi dobásai (leginkább a Hello Ladies) után kaphatott egy egészestés esélyt, így jöhetett létre A mozifilm, ami egyfajta jutalomjáték a show tévéműsorról való levételeéért cserébe és viccmesterünk stabilan hozza benne a lúzert aki többnek akar látszani annál mint amennyi valójában benne van. Ennyiből már belőhetjük: igen, egy régi exének akar felvágni, igen, még alibi-barátnőt is beszerez, de persze minden a legrosszabbul alakul és kénytelen lesz a színészkedéssel próbálkozó albérlőnőjével villogni azelőtt a csaj előtt akinek annyira nem tudta megbocsátani hogy egy bunkó munkatársát választotta hogy egész Los Angelesig ment utána. Tökéletes recept egy kínos helyzetekből álló, szerencsésen rövid rom.kom.-szerűséghez. A kevés újdonság és a még kevesebb nemismétlés elől megint a dokuk közé menekülhetünk mondjuk a National Geographicra, ahol fél kilenckor a fail-videók kaptak önálló műsort (Pedig jó ötletnek tűnt címmel), némi Mythbusters-es körítéssel: a szakember kivesézi az eséseket, bukásokat és faceplant-eket hogy megmutassa, mely fizikai törvényeket kellett volna betartani ahhoz hogy sikerüljenek. Kapcsolódó hír:

Xénia 33 métert zuhant – élet 18+ Mi baj lehet? - kérdezte az orosz lány, majd leugrott, és kiderült – Remélem a következő részben már ez is benne lesz :) 21:50-kor ugyancsak egy dokusorozat első része lesz a másik idevágó nézhetőség a Viasat Nature/History HD-n az angolok leghíresebb Queen Mum-ja, Viktória királynő leveleinek bemutatásával, a cél egy uralkodó gondolatvilágának megismerése, vagyis kevés zaftos részletet kapunk (ha voltak is ilyenek, azt már a lánya eltüntette), cserébe a mai feminista forszírozásoktól mentesen kapjuk egy erős nő portréját.

Kis hírek a nagyvilágból:
Tévedésből mexikói turistákat öltek meg Egyiptomban:
"A biztonságiak dzsihádistáknak hitték őket, az akciónak 12 halottja van." – Huh, vajon mit csináltak volna velük ha nem tévednek... :SS
Tovább hasad a baloldal: megint új párt születik – MUHAHA elvtársak, előre a 2018-as öt százalékért :DD
Norvégia megcsapolja a nyugdíjalapot a menekültek miatt – Hé, hát nem úgy volt hogy ők fogják termelni nekik a nyugdíjat? LOL!
A nap képén: Cicciolina melle, és a hozzábújó Naomi Campbell - Univerzumrobbanás!!!! – Nem, szimplán csak NEMZETHALÁL.
Bréking: Folyékony, sós víz van a Marson, de rejtély, honnan: „Műholdas vizsgálatok igazolhatták azt a korábbi elképzelést, hogy a marsi lejtőkön tavasszal és nyáron megjelenő foltok valóban a talaj víztartalma miatt keletkeznek. Csak azt nem tudni, honnan ered a sós, fagyálló víz.”It’s so last year. Az idei legmenőbb űr-dolog ez:
Piázni lehetne a zöld üstökösön: „Tudósok alkoholt és cukrot találtak a télen a Föld közelében jár Lovejoyon.” – Azt nem lehetne hogy engem fellőjenek oda ezer évre elegendő oxigén kíséretében? :)))
"Ilyet építene egy idegen civilizáció" - hatalmas tárgyakat fedeztek fel egy titokzatos csillag, a KIC 8462852 körül: "Értelmes élet nyomai a Tejút közelében? Rég voltak ilyen izgatottak a csillagászok." – Részegen én még különbeket is építenék, eónokra meglenne a csillagászok és régészek munkája :DD
A világűrt népesítené be az Amazon vezére: "Jeff Bezos milliókat szán erre a tervére, gőzerővel fejlesztik a New Shepard űrhajót." – Na, az atombombával terraformáló mellé itt az újabb idióta, a beszédes nevű űrhajójával együtt. NWO for teh Win!44


SZERDA, DECEMBER 9.:
WHEN WILL THE DROP DROP?

0

A mi földünk talpa alatt.

Nem ajánlott:
Bram Stoker halott, de biztosan nem élvezi amit a műveivel és szereplőivel csinálnak: ha nem az Alkonyat metrósekszuális vérivói akkor Drakula vendégei miatt pörög a sírjában mint a ringlispil, annyira szabadon bántak az elbeszéléseivel és ráadásul annyira gagyi színészekkel teszik mindezt (komolyan, legalább a vámpírt elküldhették volna egy fogyókúrára, oké, Lugosi Béla drogozott, de legalább mindig elegánsan szikár volt!). A rövidke történet egy erőszakkal elválasztott szerelmespár körül szövődik ahol a nő természetesen a vérszipoly karjaiban köt ki, a férfit erről informálni próbáló barátja pedig az ugyanő karmaiban. Film+2 színvonal, és ez nem dicséret, még viccből sem érdemes kilenc előtt öt perccel idekapcsolni. Újra zene, újra kerülendő, és megintcsak Az A38 Hajó színpadán lesz mindez és az m2 / Petőfi TV-n, ahol ma a VAN filmzenekoncerttel csökkentik népünk gyerekvállalási kedvét. A régi dayak fejvadász közmondás szerint a jó zene néha a nézhetetlen mozikat is menti, na ez nem állna a VAN valami...-re még akkor sem ha Robert Zimmer és Vangelis együtt dolgoztak volna rajta, dehát szó sincs ilyesmiről mivel a a muzsikáért is ugyanolyan bölcsészes, tengő-lengő figurák felelnek mint amilyen az életképtelen filmbeli főhős. Mindegy, aki hajnali fél négykor (ÉDES FASZOM!) ezt nézi az amúgyis menthetetlen, én addigra már a másnapossággal fogok küzdeni, előbb álmomban aztán ébredés után is, szóval biztosan kimarad.

Talán érdemes:
Az HBO-n
egy alig egyéves krimiszerűség kilenctől James Gandolfini és Noomi Rapace nevére építve (előbbinek ráadásul ez az utolsó alakítása), de a nők úgyis Tom Hardy és az általa ápolt cuki kutyakölyök miatt fogják nézni. A helyszín egy lepusztult bár amit ezúttal a csecsen maffia használ Piszkos pénz-lerakatnak (erre utal az angol cím is: The Drop), de a pultosként alkalmazott egyszerű lélek (Hardy) rovott múltja ellenére is tiszta maradt, így előbb a kutyát, majd egy ugyancsak helybenhagyott lányt (Rapace) vesz szárnyai alá egész addig míg végül újra kénytelen lesz felvenni a (boksz)kesztyűt. Előtte 20:15-kor szintén maffiatéma a Cinemaxon a Mi földünkkel, amiről az olasz keresztapa még azután is azt hiszi hogy az övé hogy bíróság vette el tőle, így az addig biztonságos távolból operáló bűnüldöző kénytelen lesz kimozdulni a komfortzónájából, nehogy az azévi paradicsomtermés a régi tulaj bendőjébe vándoroljon.

Kis hírek a nagyvilágból:
Oltást és orvost visz házhoz az Uber: „Egészségügyi tanácsadója is van.” – Na, a taxisok után az orvosok kenyerét is elveszik. Bár ha ezt is azon a szinten fogják művelni, akkor még így is inkább maradok az SZTK-nál...
Ez a nagymama közvetlenül önként vállalt halála előtt szelfizett: „A fotó azelőtt készült egy eutanáziát végző svájci klinikán, hogy az asszony megnyomta a gombot, ami mérget fecskendezett a szájába.” – ...és ezzel ki is lett maxolva a szelfibűnözés. Én remélem hogy minél több egészséges szelfiző is követi majd a példáját!!4
zf – Sorsod Borsod - szó szerint: „A diákok tanulási eredményeit 73%-ban az határozza meg, hogy az ország melyik részén járnak iskolába.”NEM. Hanem az hogy egyáltalán bejárnak-e...
A mai gyerekek 100 évig dolgozhatnak: „És életük során 40 különböző munkahelyük lehet.” – Ezt hogy fogják összehozni? Újraszületnek és megint odarakják őket a futószalag mellé, vagy mi?
9 pisztolyt és 11 puskát találták egy nagykátai férfinél: „Mind éles fegyver volt, több ezer lőszerrel.” – 9 és 11...véletlen? ALIGHA!!!4
GAZ – Beköltözne a középkorba?: „450 millió forintba kerül, de legalább extravagáns és még az országból sem kell kitenni a lábunk.” – 450 millió hogy a középkorban érezhessem magam? Minek? Lassan már ingyen is ott vagyunk, a Közel-Keleten mindenképp:
Meghalt Manszúr molla, a tálibok vezetője...and nothing of value was lost.
a - Az egyen húst, aki képes a saját kezével megölni az állatot: "Máshogy állnánk a dolgokhoz, ha a boltban nem lenne szeletelt felvágott, csak ott állna egy borjú."ÍGY IGAZ, sőt az újszülöttek se igyanak tejet és ne egyenek semmit amit nem tudnak maguk megtermelni!!4 Asszem kezdem megérteni az étteremtulajdonost aki a vegák kilövését helyezte kilátásba. Év kommentje-candidate amit ajánlok minden csináldmagad-megmondóbloggernek:

Jarnyn 2015.11.22. 22:01:03
Az egyen zöldséget aki meg is tudja termelni. Az viseljen ruhát, aki meg is tudja szőni varrni magának. s az járjon autóval, aki kitermeli magának az olajat, finomítja miközben megépíti a saját kocsiját.


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 10.:
HIGYJ NEKI, HISZ KANNIBÁL!

0

JOBBRA DEMI MOORE, LOL
Up the Rio!

Talán érdemes:
STORY4, 21:00 – A Riói románcról messziről lesír hogy egy francia vígjáték remake-je: két idősebb férfi (Michael Caine és Joseph Bologna) a feleségeik helyett a lányaikkal megy nyaralni a karneválok városába, hogy ott aztán az egyik belezúgjon barátja gyerekébe, és ami még rosszabb, össze is jöjjön vele. Ez természetesen az apa fülébe jut aki ahhoz fordul segítségért az ügy rendezéséhez akiben a legjobban megbízik – igen, jól tippeltél, magához a csábítóhoz. Amellett hogy Caine bizonyítja a vén kecske és a só örök igazságát, Demi Moore egy korai SZEREPE villantása miatt is érdekes lehet. Fél tizenegykor újabb doku (Gondolatbűn), egész friss témáról, a kannibál zsaru esetéről akiről – ahogy O. J. Simpsonról sem – még egy darabig nem fogjuk megtudni az igazat, mármint hogy tényleg elkövette-e amivel vádolják vagy csak kitalálta. Az HBO biztos ami biztos alapon azért már láthatólag felkészült akár a folytatásra is, még úgy is hogy a fickót egyenlőre felmentették.

Talán ismétlés, biztosan nem érdemes:
Cinemax: 22:15
– Egyszer talán nekünk is lesz valamink amit oda lehet tenni a Síró játék, a Brokeback Mountain: Túl a barátságon vagy a Fülledtség mellé mint az azonos neműek szerelméről szóló, DE mindenki számára érthető-értékelhető alkotást, addig is itt a legújabb olcsósított verzió. A Viharsarok már címével is a Brokeback-et idézi, és mint minden művészfilmről, erről is ezerszer elolvashattuk hogy mennyire jó, ennél is próbálták előnynek beállítani a hibákat (nulla forgatókönyv = minimalizmus, tarrbélás megoldások = elmélyültség), de sorry, ha már magyar melegfilm, akkor továbbra is ezerszer inkább a Nincsen nekem vágyam semmi.

Talán ismétlés, talán érdemes:
...és ha már ránkvetült Heath Ledger árnyéka, 22:35-kor az ő reverendás alakítását is megcsodálhatjuk a Film+-on. A Bűn rendje érezhetően a Rózsa nevét vette alapul (egyházi rendben történő misztikus gyilkosságok, zavaros leányzó), de a komolyabban hívők nagy részének valószínüleg nem fog tetszeni sem az hogy megint az Egyház felelősségét feszegetik, sem Ledger lélekgyenge (alkoholt sem megvető) pap-figurája, ördögűzött haverjával egyetemben.

Talán ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
HBO, 21:00 – Azt nem tudom hogy Madonna a Hullámhegy után is próbálkozott-e a színészkedéssel, azt viszont igen hogy a hullámvölgy megnevezés találóbb volna rá, kezdve az itt már inkább MILF mint simán jónő Ciccone (kis)asszony rendkívül irritáló karakterével, folytatva a belé csakazértis belezúgó (és őt közben megnevelő) halászlegénnyel – az hogy a végeredmény messze nem egy Makrancos hölgy az az alapanyagon de főleg a rendezőn múlt, Guy Ritchie kb. innentől nullázta le magát a mozibuzik szemében: az egy dolog hogy csinál a feleségének egy filmet, de hogy ennyire cukrosat és rosszat, az megbocsáthatatlan.

Gianna Michaels rovat:
élet - Napi UFO: mi lehet ez a gyanús zöld fény a Holdon?: "Nehéz eldönteni, így inkább nézze meg és nyilvánítson véleményt!" – Ez Gianna Michaels, már a múltkor is megmondtam.
Gumicukor – Melyik Spice Girls-tag öregszik legszebbre?: „Megnéztük, hogy mennyit változtak húsz év alatt, ön szerint kinek áll a legjobban az eltelt idő?” – Gianna Michaels-nek, pedig ő nem is volt tag!
Kvíz: ki tud többet Bogyó és Babócáról? – Szinte biztos, hogy Gianna Michaels. Mindenhez ért, mindent tud, pont ezt ne tudná?!
Ki a legdögösebb politikusnő?: „Megint feltűnt a politikában egy dögös nő, ezúttal Dániában. Össze is szedtünk néhányat, ön kinek adná a voksát?” – Gianna Michaelsre, annyira hogy én már évek óta csak rá szavazok!!
Mindig puffog, hogy a Prodigy jön az összes fesztiválra? Intézkedjen és szavazzon másokra! – Megtettem a kötelességemet: Giannára szavaztam itt is!
Félmeztelenre vetkőzik-e Vona Gábor?EZÉRT FOGY A MAGYAR! DO NOT WANT! Inkább Gianna Michaels vetkőzzön még egyszer!
A világ legszexibb nőjének nemcsak a melle van rendben – Így igaz, Giannának a feneke is méretes 8)))
csecsenföld – Felismeri a műsorvezetőket dekoltázsukról? – Nem, én csak Gianna Michaels-t ismerem föl.
élet – Ön szerint ki nyert a sül vs. leopárd párbajban? – Gianna Michaels, még úgy is hogy nem indult!!
Beyoncé vagy testvére öltözik jobban? – Egyikük sem, mert Gianna Michaels még vetkőzve is jobban öltözik náluk.
Ön hova bújna, ha jön a zombiapokalipszis?: „Bár a filmekben nem ez látszik, egy kutatás szerint a legrosszabb ötlet egy plázában elbújni.” – Én inkább Gianna Michaels mellei közé bújnék. Vagy legalább melléjük ^^
origo médialift – Inkább a hárem női, mint az Éden csajaiNEM. Inkább egyikük sem, és legyen helyettük Gianna Michaels itt is!
Meztelenre vetkőzött a rendező a színpadon: „Kit érdekel Schilling Árpád?” – Senkit. Az épeszűek továbbra is Gianna Michaels testére gerjednek, nem egy egyre bolondabb alterszínházasra!
választások 2015 – Ki a legjobb nő az Éden hotelben?: „Heten vannak, mindannyiukat megmutatjuk, csak győzzön választani! Hármukban szilikon is van, ha ez jelent valamit.” – Jelent bizony, azt jelenti hogy én helyettük is a természetes szépséget, Gianna Michaels-t választottam:
0

VISZLÁT SZOMBATON!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés