2015. 12. 19.
80 perc alatt a kocsmaasztal alatt (dec. 19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
80 perc alatt a kocsmaasztal alatt (dec. 19-20.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 19.:
ELÉR BÁRHOL, JUST SHAKE IT UP!

0

Daddy's gonna pay for your crashed car.

Nem érdemes:
Cinemax, 20:30 – Ha a Csak azért is szerelem! elé az Igazából szerelemhez hasonló élményt várva ülük le, akkor max. azoknak lesz igaza akiknek már az se tetszett, mivel ez is ugyanolyan felszínesen és közönségesen áll hozzá az emberi kapcsolatokhoz, kezdve a régóta együtt élő gyerekes pár (feleség által forszírozott) válásától az apa one night stand-ekbe meneküléséig amikor nem találja a gyerekének való mamapótlót. A valósághoz nincs sok köze se az érzelmek nélkül lezajlott szeparálódásnak, se annak hogy a férfi viszonylag hamar magáratalál, és a randevúi is gyorsan az ágyban végződnek. Hogy akkor miért válogattam be? Hát mert van egy hozzá kapcsolódó hír is:

Mégsem tudja feldolgozni, hogy megcsaltam: "Olvasónknak, Lucának lett egy szeretője, de gyermeke apja mégis kitartott. Lehet, hogy nem kellett volna."BEZZEG HA A FÉRJ CSERÉLTE VOLNA LE AZ ÖREGECSKEDŐ FELESÉGÉT Így igaz, sőt a férfi a hibás hogy küzdött a feleségéért, hogy beszopta a "jóban-rosszban, míg a halál el nem választ"-maszlagot! Sőt, a nőnek van igaza hogy "nem érzi hogy hazudott volna" az urának és a közös gyereküknek! ELSŐ AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS, az aktuális érzelmeink követése, csak utána jön az évtizednyi házasság!!44 négy Az mellékes hogy anno ezek az érzelmek a férje iránt lángoltak, és ezek gyümölcse a gyerek... :(((

Talán érdemes:
A nyolc előtt tíz perccel kezdődő Shirley Temple show aktuális része (Kim) akár a Kim Possible előfutárának is tekinthető, bár itt egy srác fedezi fel a kémebbik énjét a Brit Birodalom gyarmatainak megmentése érdekében. Pár év és ez is be lesz tiltva mint a Huckleberry Finn, már csak ezért is nézzük meg, én szóltam!
Filmbox Extra HD, 21:00 – A Generation Um...-ot leginkább Öööö...generációnak lehetett volna fordítani, de akkor senki se nézné meg, így inkább békén hagyták, hátha a Doom Generation kedvelői is ráharapnak, és nem minden ok nélkül, mivel Mark Mann hasonló nihilt álmodott gyöngyvászonra mint anno Araki, bár kevésbé szélsőségesen, de azért a seksz and drugs and rock and roll Bermuda-háromszögében maradva. Úgy kezdődik ahogy végződik: három ember megy haza a munkából, egyikük (Keanu Reeves) videóra veszi a kezdet és vég között eltelt, két barátnőjével eltöltött huszonnégy órát, az üres örömök hajhászását, sekszet a vécében és drogot mindenütt, de ha a külsőségek mögé nézünk akkor egyszerűbb megvonni a párhuzamokat, ez simán az Elveszett jelentés mellé tehető nagyvárosi „együtt, de egyedül”-dráma, Reeves-hez egyébként is inkább az ilyesmik illenek mint a John Wick erőltetett keménykedése.
Film+2, 21:05 – Penelope Spheeris is jó hosszú utat tett meg amíg a Decline of the Western Civilisationtól eljutott a Rázzad, bébi!-ig, ami szinte sima romantikus komédia, némi Alul semmi-behatással: a frissházasok esküvője a lány apjának becsődölése miatt veszélybe kerül, az egyetlen mentőöv a leendő férj közösbe (de legalábbis sztriptíz-mélyvízbe) dobása, ami bár anyagilag kifizetődő, de némi féltékenykedésre adhat okot a menyasszony számára (nem mellesleg erkölcstelen is).

Ajánlott:
Nyolckor
rendhagyó, szinte már görög tragédiába hajló western a Cinemax 2-őn Paul Newmannal a főszerepben. Hud Bannon a hagyományos marhatenyésztői értékeket képviselő apjával szemben a léhaságot és ellenállást részesíti előnyben és nem csak életvitelben: amikor az állam a száj,-és körömfájás miatt elrendeli az állatok levágását, az apa engedelmeskedne, a fiúnak viszont egyszeriben fontos lesz a gulya. A konfliktus azonban nem ekkor tetőzik, hanem amikor a kelleténél erőszakosabban próbálkozik a farm női kisegítőjénél, ezzel nemcsak apja előtt veszti el minden tekintélyét, de az őt addig bálványozó unokaöccse is kiábrándul belőle. Lassú folyású, szépen fotózott, jó értelemben vett amerikai film.

A seksz, a szipu rovat:
élet - Szexelt a diákjával a tanárnő, a többi fiú feljelentette – Hát ha pont engem hagytak volna ki a szórásból, én is a rendőrséghez fordultam volna!
Durva! Buszon szexelt egy fiatal pár Budapesten: Pucérfenekű fotó! (18+)Ahogy ősszel a budapesti sekszelőknél, úgy ez is egy régi felvétel, ráadásul szlovák szomszédainkál készült, dehát ilyen ez a honi média ^^
18+ Van olyan, hogy valaki elveszíti a hallását orgazmus közben: "A vérnyomás az oka annak, ha közvetlenül élvezés után elveszíti valaki a hallását pár másodpercre." - ÖÖÖ...MI VOLT A KÉRDÉS? Még szerencse hogy a nőket ez nem érinti :)
Sophieswing18+ Az orgazmus kell neked, küzdj meg érte!: "Hihetetlen, de még néhány ötvenes hölgy is arról számol be, hogy nem élt meg soha orgazmust. Hogy lehet ez?" – Úgy hogy NŐI ORGAZMUS NEM LÉTEZIK, AZ ORIGÓ IS MEGÍRTA!!!4
Tudja, kik járnak az élen az ünnepi dőzsölésben? – Nem "kik", hanem csak egyvalaki: ÉN.
Szex @ index2 - Mi a jó szex titka? – Velem kell csinálni. Ja, nem :)
nahát! - Szoptatással „gyógyította” a depressziót a keresztény szektavezér - Valahol megértem, egy jó kis orál tényleg mindenre gyógyír. Persze nem akármilyen:
18+ élet - Minden, amit tudni kell a 69-ről – ...és mostantól az anális seksz után ezt nyomatják úgy látszik mindenhol:
18+ Muffin - 69, a francia csók: "A kölcsönös orál az egyik legjobb szexpóz az előjátékhoz." – Előjáték...ez is ilyen burzsoá csökevény amit a 68-as generáció talált ki (Trianon után ez a másik borzalom amit a franciáknak "köszönhetünk") és az Unió kényszerítette ránk, ezzel is megágyazva a genderizmusnak!4! négy Ennek "eredményeit" élvezhetjük most:
Legalább százszor - Ez a nő a 15 éves unoköccsével szexelt – Á, ez csak a másság egy új hajtása, ötven év múlva ez is kötelező lesz ^^
20 éve szerelmes a testvérébe, és most elmondta, milyen érzés így élni: "A legtöbben undorítónak találják a párt, de a férfi őszintén beszélt arról, milyen nehéz volt belátnia, hogy vonzódik húgához." – Mondom, lassan már az lesz a normális ha valaki a saját közvetlen rokonait veszi el, a végén erre is lesz kötelező kvótatörvény ha így haladunk. Mindegy, amíg még lehet, leírom hogy én is undorítónak tartom ezt a "párt", és ha egy kis önkritikája lett volna a pasasnak már rég megölte volna magát, ehelyett ránk akarja kényszeríteni a másságát.
Így kell reagálni egy ágyban eldurranó pukira (18+): „Szex közben is hibázunk.” – Kizárt dolog. A nők nem finganak és kakilni sem szoktak, már óvodáskoromban megmondták nekem! Bár az iskolában mást tanultunk irodalomórán:
0


VASÁRNAP, DECEMBER 20.:
MECHANIKUS PROVINCIA

0

Sivatagi sóska.

Talán érdemes:
HBO, 20:30 – 2014-re már Spongyabob is annyira beépült a köztudatba (mémek, spontán feldolgozások, merchandise vagy simán csak a kellemesen őrült rajzfilm révén) hogy a stúdiók moguljai úgy döntöttek, bepróbálkoznak egy egészestéssel, ez lett a Ki a vízből!, ami a sorozat szürrealizmusát csak nyomokban tudta átmenteni, hála a címből is sejthető evolúciós lépésnek, vagyis hogy a sárga szuperhőst épp éltető eleméből emelték ki. Persze a usual suspect-ek itt vannak, ahogy az ősellenséggel, Sheldon J. Planktonnal való összefogás is egy még nagyobb rosszfiú ellenében (nem mellesleg a herkentyűburger receptjét is vissza kellene szerezni), kár hogy a felnőtteknek szánt kikacsintás, a legyőzendő főgonosz kalózt adó Antonio Banderas hangja nálunk mindenképp elvész a szinkron miatt.
Retekklubb, 22:50Trespass címmel volt már egy akciófilm, így Joel Schumacher 2011-es dobása a magyarításban a szinte spoileres Túszjátszma címet kapta. Kevés meglepetés fogja érni a nézőt, gazdagok házfelújítását kvázi emberrablássá változtatja néhány gonosztevő akik aztán egymás ellen játsszák ki a férjet és a feleséget (a gyerek még túl kicsi ahhoz hogy ilyesfajta játszmákban komolyan résztvehessen), aláásva az összefogásukat. Az egyedüli pozitívum Nicole Kidman aki itt még nem volt arcbénultra botoxozva, Nicholas Cage sajnos most is ugyanolyan hiteltelen mint a többi közelmúltbeli szerepeiben. A kereskedelmi kanálisoknál maradva a TV2-re jellemzően megint jó későre, hajnali negyed egyre tettek egy időszerű doksit. OK, a Katonatörténet aligha a valóvilág got talent nézőinek agyiszintjére lett gyártva, de attól még leadhatnák rendes időben is, a második világháborúban a szövetségesek fogságába esett közlegény naplója és az ennek nyomán a társakat-eseményeket kutató lányunoka sztorija van annyira érdekes mint bármelyik történelmi film.

Ajánlott:
Filmbox, 22:20
– Az Ipari sivatagnál minden adott hogy az előítéleteinkre hallgassunk: sokadik (na jó, „csak” második) magyar cím  (az első a Megbocsátó szerelem volt), problémás család munkahelyi és emberi gondjai vállaltan művészieskedő (olykor sokat megmutató) megvalósításban...holott már elnevezése is a kevés nézhető (és általam is ajánlott) Antonioni-alkotásra utal (Vörös sivatag), ugyanott is forgatták (Ravennában), témája is hasonló (elidegenedett emberi kapcsolatok), csak értelemszerűen mindenben a kétezres évekre update-elve. A szinte függő módon szeretetéhes családanya előbb meglóg az egyik gyerekkel, majd teherbe esik a távollétében férje által befogadott cseh autószerelőtől, hogy aztán végül egy hagyományos helyi gyaloglási versenyen legyenek újra egy család (itt jön be a képbe a második magyar cím). Nem kifejezetten vidám darab, de néha egy kis „art” senkinek sem árt!

„Zene” és „film” rovat:
A romkocsmák népe árulta el Jézust:
„A Kossuth-díjas Bozsik Yvette nem elégedett meg annyival, hogy még egyszer lemásolja a Jézus Krisztus Szupersztár című filmet. Inkább elgondolkodott azon, mit jelenthet manapság egy Jézus-szerű fickó, és mi köze lehet a pesti bulinegyed hipsztereihez. (...) Bozsik így visszautal a rockopera keletkezési idejére, 1970-re, pontosabban az akkor épp virágzó hippikorszakra. És rámutat: ahogyan a hatalom akkor is összecsinálta magát a radikálisan és rémisztően szabadságpárti és szabadelvű hordáktól, úgy ma is sokaknak szúrja a szemét a romkocsmákban merengő értelmiségiek hordája. Hiszen mindig nehéz mit kezdeni azokkal, akik nem akarnak beállni a sorba: nehezebb velük betartatni a szabályokat, problémásabb megregulázni őket, és veszélyt jelentenek a közrendre.”MUHAHA, a romkocsmás-füves-boroskólás-tarisznyás bölcsészek mint nehezen megregulázható, radikális, veszélyes értelmiségi gondolkodók... Elég megnézni a zenekaraikat (csaknekedkislány), a filmjeiket (VAN valami...), csak úgy dől belőlük az önálló gondolat, a szabadságvágy, a radikális változtatás...ja, nem.
Amitől minden háború félbeszakad: megjelent az ENSZ rockzenekarának lemeze - ÉDES FASZOM! Előbb Ferenc pápa, most meg ők...a politikusok politizáljanak, a papok imádkozzanak, mindenki tegye azt amihez ért! Vagy OK, szerepcsere és akkor egy évig Lemmy vezesse az ENSZ-t és Trey Azagtoth legyen a menekültügyi biztos...
MC Michelle Obama bedörrenti a felsőoktatást! – Ferenc pápával meg az ENSZ zenekarával létrehozhatnák a New World Order Orchestrát :DDD Megnéztem, basszus ez majdnem olyan gáz mint a Rappin’ for Jesus (és mondom ezt római katolikusként)!
Májusban mind meghalunk kicsit: „Május 27-én érkezik az X-Men: Apokalipszis, a franchise leglátványosabbnak, legpusztítóbbnak ígérkező darabja, amiben az az alapfelállás, hogy van egy ősmutáns, egy Alfa, akit istenként tiszteltek az emberek, ő volt Ré (vagy Rá), Jahve, az Úr, és minden mutáns az ő gyermeke. (...) Most, hogy megébredt a modern világban, körülnézett, és csak köpött egy hegyeset undorral, majd beszervezett magának négy mutánst (...) (v.ö. az Apokalipszis négy lovasa), (...) és nekikezdett elpusztítani MINDENT. (...) De nyugi, amikor már úgy néz ki, hogy mindennek vége, X Professzor és kis barátai megmentik a világot, mert ez már csak így szokott lenni, nincs olyan halhatatlan képregényhős, akit ne lehetne kinyírni, ugye.” – ...és még a Szuperistenek és Istenutánzatokra mondták hogy hagymázas összeesküvéselmélet...:SSS
c:c – Big Brother-Való Világ hibridet indít az RTL – Köszönjük, bőven elég a kettő külön-külön...
c:c – Gyerekeknek indít tehetségkutatót a TV2NE! KÖNYÖRGÖM, NE! Még a mostani tehetségeinket se hevertük ki teljesen...
Michael Jackson újabb bődületes rekordot állított fel: "Ehhez most több mint 33 év kellett." – Szegénynek ebben már nem sok öröme telhet. Szerencsére vannak akik a nyomába léptek, vagy legalábbis ezt mondják magukról:
stenk – A Fekete Vonat volt a mi Jackson 5-unk: „Újra együtt énekel L. L. Junior és Mohamed Fatima. Interjú a két zenésszel szegénységről, Lagzi Lajcsiról, roma hiphopról, valamint arról, hogy miért nem tér vissza a Fekete Vonat.” – ...és Dopeman még véletlenül sem kerül elő pedig ő karolta fel őket és tett alájuk zenét, mondom ezt úgy hogy már nem vagyok Dopi papa rajongója, de azért ha valakit, őt meg kellett volna említeni :( De nem ez a legszebb (vagy az hogy Beat sem fért bele a reunionba), hanem ez: „Azt gondolom, száz évben egyszer születik egy ilyen együttes, mint amilyen a miénk volt. A Fekete Vonat három olyan hipermuzikális és szupertehetséges embert hozott össze, hogy én hiába keresek, azóta sem látok sem Fatimához, sem Beathez hasonló arcokat.” – Igen, ez a hipermuzikalitás és szupertehetségesség az oka annak hogy szétválásuk óta egyik világsikert aratják a másik után... Ami a többit illeti az meg azért nem áll meg mert a Jackson 5 tagjai tudtak zenélni is (mármint hangszeren), és amellett énekeltek-táncoltak. Maradjunk annyiban hogy ők max. Bill Withers magyar kiadása voltak (már ha csak a legismertebb számukat vesszük). Nap kommentje:

Terézágyú 2015.12.15 07:52:09
"Teljesen lenyűgözött mindkettőnket a másik tehetsége. "
Ó bakker, vajon John Lennon, vagy Paul McCartney beszélne így a másikkal való találkozásról, amelynek azért egy pöttyet nagyobb jelentősége van az egyetemes zenetörténetben, mint annak, hogy MF és LLJ találkoztak...
"Azt gondolom, száz évben egyszer születik egy ilyen együttes, mint amilyen a miénk volt.
A Fekete Vonat három olyan hipermuzikális és szupertehetséges embert hozott össze"

- mondja az egyik tag...
Szerénység. Ha valamit becsülök magamban, az a szerénység....

 

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés