2015. 12. 28.
Az utolsó hetéra (dec. 28-29-30-31.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az utolsó hetéra (dec. 28-29-30-31.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 28.:
AZ EGYET VERŐ IDOL

0

Rebel, y'all!

Talán érdemes:
Bár lassan újév, még mindig jut a karácsonyi maradékból, sajnos jó kései/korai időpontra (hajnal egy) eldugva (köszike TV2!). A Fiú és a csavargót már szinte tévére gyártották, több mint húszéves, de még így is van egy nagyon mai, többeknek kényelmetlen tanulsága, éspedig hogy sokan inkább segítenek vadidegeneknek mint a saját hazájuk elesettjeinek. Erre jut a srác is akinek egy hajléktalan előbb segít iskolai feladatában majd a gyerek ezután egyre jobban megismeri és a bunkó iskolatársak helyett is inkább az ő társaságát keresi. Magyar vonatkozása is van Laszlo George operatőrnek hála, meglátjuk van-e Zsigmond Vilmos szintű a munkássága (nyilván nem, de ilyen tartalom mellett ez szinte mellékes). Mellé tehetjük a jóval korábban, negyed kilenckor kezdett (és kissé ismétlésgyanús) Egetverő szenzációt az HBO Comedy-n ami egy igazi halivúdi tündérmese a Romániába száműzött B-filmesről (Billy Crystal) aki – amikor saját forgatásáról kirúgják – frissen megismert haverját, az óriás termetű Maxet (Gheorghe Muresan) győzködi arról hogy a kamerák elé állva könnyebb lesz megtalálnia gyerekkori, Amerikába költözz szerelmét is. Az akció sikeres (hála az önmagát játszó Steven Seagal-nek) és ennek hatására az őt felfedező Sam karrierje is új erőre kap (nem mellesleg családjával is normalizálódik a kapcsolata).

Kiemelten ajánlott:
m2 / Petőfi TV, 23:05 – Ahogy karácsonyi filmekből, úgy koncertekből is jut az év utolsó hetére. Billy Idol 2009-es bulisorozata, az In Super Overdrive érdekessége hogy visszatért mellé a régi idők fő slágerfelelőse, Steve Stevens. El lehet intézni őt is meg Idol-t is egy vállrándítással, de a helyet 2015-ben is az hogy a szintén a Generation X-ben kezdő Tony James-hez képest Billy még mindig egész idolizálható: bár felette sem múltak el nyomtalanul az évek és szubsztanciák, de bármennyire is nagy hangsúlyt fektetett a külsőségekre, legalább nem adta olyan kétes dologhoz a nevét mint a James a Sigue Sigue Sputnik-kal, inkább megcsinálta a maga Cyberpunk-ját amivel elérte hogy még ma, az internetek és webkettők korában is ha nem is reveláns, de legalább kellemes emlékeket idéz fel (a hangalámondásos VHS-ek korát idéző kommentátorral ellentétben. Tényleg, minek egy koncertet leszinkronizálni?).

Hétfő? #LESZAROM™.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Editon, idén utoljára:
Így pucérkodott a kezdetek kezdetén Mihalik Enikő: „A modell  is beszállt a #tbt (visszatekintő csütörtök) kezdeményezésbe, és régi pucérkodós fotót posztolt magáról. A fotó valóban elég régen készülhetett, valamikor az első New York-i látogatása során. „Az első teszt fotózás New Yorkban” – írta a dögös kép mellé Enikő, aki azóta már rengetegszer megmuatta magát lenge öltözetben.” – De mivel hétfő van, ezért: #LESZAROM.
mellesleg ez is van - Gumicukor - Hopp: Mihalik Enikő félmeztelen fotójával már az Instagram határait feszegetiMellesleges, mert LESZAROM.
Tudja hova megy Palvin Barbara? – Azt nem tudom, azt viszont igen, hogy én a vécére, és LESZAROM.
Palvin Barbara elővette a premierterpeszét – Én meg elővettem a LESZAROMot.
hogy lehet ennyire jól kinézni?! – Mihalik Enikő tangát vett a garbójáhozLESZAROM.
Mihalik Enikő topless épít homokváratFENE A JÓ DOLGÁT, ÉN MEG ITT ÁZOK ÉS FAGYOSKODOK LESZAROM.
:OO – Gumicukor – Mihalik Enikő melltartó nélkül szelfizett a tengerbenLÁSD FENTEBB LESZAROM.
forbes – híres – Nehéz megkapni a világhírű magyar szupermodellt – Leszarni viszont könnyű, mindjárt mutatom is. –  „Mihalik Enikő 2007-ben már majdnem feladta a karrierjét. Szerencsére nem tette.” – ...mert akkor nem lenne kinek azt mondanom hogy LESZAROM.
Palvin Barbara a meztelen mellét a barátnőjének nyomja egy archív fotónLESZAROM.
!!! – Oké, Mihalik Enikő tényleg gyönyörű
– Tényleg LESZAROM!
Gumicukor :(((( Sajnos Palvin Barbarán is megszaladt a photoshop
– Majd korrigálom egy kis LESZAROMmal.
A félmeztelen, hosszú hajú Mihalik Enikő hozzon mindenkinek szép álmokat: „A tesztfotón is látszik, milyen különleges jelenség.”SZINTE MÁR FÖLDÖNKÍVÜLI SZÉPSÉG LESZAROM.
ikertornyok – Az elrontott arcú Palvin, vagy a nénivé változott Macaulay Culkin a megrázóbb? – Egyik sem, a legmegrázóbb továbbra is a kettőhúsz, őket meg LESZAROM.
Velvet - Mihalik Enikő fenekét habok nyaldossák - HELYET CSERÉLNÉK A TENGER HULLÁMAIVAL, LOL Nyaralgatunk, nyaralgatunk?! A proletariátus meg itthon gályázik?! LESZAROM!
egyszál – Napi Mihalik: A magyar modell világító mellekkel búcsúzik – Én meg stílszerűen LESZAROMmal búcsúzok tőle addig is amíg újra találkozunk a jövő évben :)))


KEDD, DECEMBER 29.:
BROTHEL UNDER COVER

0

Peace, y'all!

Ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
Retekklubb, negyed nyolc: Ha visszanézünk a kétezertizes évekre, egy dolgot sosem fogunk megérteni: mi szükség volt gyerekkorunk animációs filmjeinek megerőszakolására? A Maci Laciban semmi nincs abból amiért az eredetit szerettük, nemcsak Romhányi szövegei hiányoznak hanem a CGI-medvék sem képesek pótolni az annak idején kézzel gondosan megrajzolt karaktereket. Kis Vuk, Hupikék törpikék, Garfield, mindegyik modernizált változata überszar, és ezt mindig el fogom mondani valahányszor bármelyiket leadják.

Talán érdemes:
A TV2 se nagyon lehet büszke magára 23:10-kor: a Téglatesó egy 2002-es fekás vígjáték amit mintha Spike Lee és a Wayans fivérek együtt hoztak volna tető alá (pedig még külön-külön még egy film is sok tőlük) az Austin Powers hatására: Undercover Brother az a fekete közösségnek ami Izraelnek a Héber Pöröly vagy a nyújorkiaknak Zohan, ami közös bennük hogy mind Mike Myers kicsit bunkó, nagyon önironikus és még annál is retróbb ügynökének köpönyegéből bújtak elő (persze neki is volt előzménye: Ford Fairlane). Az egészen speciális ügyeket megoldó Veszélyes Ember kliséjét most a blaxploitation-re próbálták ráhúzni, annyi a szépséghiba hogy Eddie Griffin és a többiek csak még jobban rájátszanak a feketékhez társított közhelyekre. Na mindegy, a történet: a black community választásra készül, ám a fő jelöltnél felmerül hogy beállt a fehérek zsoldjába, így Téglatesó előtt ott áll élete legnehezebb feladata, bebújni az ellenség bőrébe (csak emlékeztetőül: a Wayansok ugyanezt ellőtték a Feketék Fehérennel). Ha nem vesszük nagyon komolyan és Stanley Clarke zenéjére (meg a fehérek titkos fegyvereként bevetett Denise Richards bájaira) figyelünk akkor talán még (a nem is olyan burkolt reverse racism ellenére) akár jó is lehet, a befejezés előre borítékolható, akit meg kicsit is érdekel a feketék valós harca és az ezeket vívó valódi titkos közösségek az nézzen utána a mondjuk a Fekete Párducoknak, mert az Undercover Brothert róluk mintázták (bár ők kevésbé viccesek, még kevésbé értik a humort és a vélt vagy valós fehér elnyomásra nem féltek agresszív választ adni). Ha visszább ugrunk az időben, fél nyolckor ugyancsak egy amcsi vígjáték vár minket az HBO Comedy-n mintegy bemelegítésként a szilveszterre, mert ki ne ment volna néha úgy bele az éjszakába hogy Buli az élet? Én minden este ezt teszem, pedig az érettségiig el se jutottam, ellentétben az itteni osztállyal akik most a banketten engedik ki a gőzt vagy fizetnek meg egymásnak a korábbi szivatásokért. Jennifer Love Hewitt kedvéért talán még én is belenézek!

Miért, eddig mi volt? rovat:
Szabó Zsófi az új hajával úgy néz ki, mint Ellie a Dallasból
– Miért, eddig nem ő volt az? o_O
Beyoncé karácsonyfa akart lenni: „És az is lett.”AMERIKA A LEHETŐSÉGE HAZÁJA Miért, eddig mi volt?
Rita Orából igazi Lindsay Lohanos ribimikulás lett – Miért, eddig mi volt?
Sienna Miller ijesztő és felismerhetetlen lett: „Új filmje miatt néz ki úgy, mint egy leharcolt és kiöregedett börleszktáncosnő.” – Miért, eddig mi volt?
A Facebook lesz az új pénzgyűjtő portál – Miért, eddig nem az volt? Mármint a tulajdonosának..
Mi a nyavalyát nézek?: „Anger Zsoltot zöldséges dárenbészesnek öltöztették egy új magyar filmben, az Éjszakám a nappalodban. Ennek az égvilágon semmi értelme nincsen.” – Értem én a Csubakka-védelmes utalást, de őszintén: eddig volt értelme a magyar filmeknek? Na ugye. Mondjuk az amcsik se dicsekedhetnek:
Filmek a polcról – Az új Star Wars egy ócska másolat – Miért, a régi nem az volt?
18+ Itt az Amerikai Horror Story pornóváltozata! – ...én meg azt hittem hogy eddig is a pornóverziót adták :SSS
Ványa – Romkocsma nyílt a Nemzetiben – Miért, eddig nem az volt?
Ecclestone: Szar a Forma-1: „A főnök hatalmat kapott, azonnal felforgatna.” – van egy rossz hírem: eddig is szar volt a Forma-1, már ezer éve meg kellett volna szüntetni...
Éhezés vár télen az észak-koreaiakraBRACE YOURSELVES, WINTER IS COMING azaz MIÉRT, EDDIG MÁS VÁRT RÁJUK Nap kommentje:

KarmannGhia 2015.11.10. 11:12:03
En azon döbbentem le hogy egy 4 tagú családnak van 480 ezer forintja elspájzolni a téli betevöt. Kíváncsi lennék hány magyar családnak van ennyi pénze adott esetben kolbászra, szalonnára stb. úgy álltalánosságban a téli táplálkozásra.


SZERDA, DECEMBER 30.:
SZÁZ ZÚZÓ KUTYA!

0

Snow, y'all!

Talán érdemes:
Bár ma már mindenki a Fast & Furious-okat köti Paul Walkerhez (kicsit sok is volt a halála utáni felhajtás), azért csinált ő jobbakat is, és kivételesen a retekklubb is jól választott a Kutya hideggel: nemcsak hogy ebben a kisgyerekek melletti legnagyobb nézőmágnesek szerepelnek (lásd a címet), de Walker is jól hozza a sarkköri vagányt aki a szembemegy munkaadói (Antarktisz-kutatók) akaratával és visszamegy a kiürített bázison hagyott szánhúzókért. Külön jópont hogy rendes időben, negyed nyolckor kezdik. Ma (vagyis inkább már holnap) a TV2 ad egy Penelope Spheeris-alkotást, ez a Kis gézengúzok amire ha nagyon gonosz lennék akár még azt is mondhatnám hogy megértem, miért kezdik hajnali 03:10-kor. Ami ’94-ben úgy jött le hogy Spheeris egyre fiatalabbaknak készít filmeket egyre fiatalabbakról, abból húsz évvel később már csak egy méla WTF-fíling marad meg a nézőben. Nem is az a gond hogy kisgyerekek csínytevéseit nehéz jól megcsinálni, vagy hogy ami működik könyvben, képregényben azt nem mindig bírja el a moziformátum, hanem hogy mi szükség volt arra hogy a bőven kiskorú szereplők rózsaszín cuccokban táncikáljanak és kellessék magukat.
Duna TV, 21:25 – Mindig röhögök amikor egy kritikusokkedvencét előbb adják tévében mind nagyvásznon, és most a Félvilággal is ez a helyzet, aminek én csak Köbli Norbert korábbi forgatókönyvei ismeretében előlegezek bizalmat (meg mert asszem ez szegény Haás Vander Péter utolsó szerepe), egyébként nem értem mi szükség volt egy prosti életének feldolgozására. A megmondóembereknek persze tetszett:

Vesszen el minden reggel Kovács Patrícia delejes tekintetében!: „Kritikusunk elragadtatással számolt be Gryllus Dorka és Kovács Patrícia játékáról, szerinte "nemcsak magyar viszonylatban, hanem úgy általában az egész filmtermést" szemlélve is az élbolyban vannak. Kovács Patrícia formálja meg Mágnás Elzát, Gryllus Dorka karót nyelt komornaként dolgozik neki, az események tragikus láncolatát pedig a cselédlánynak felvett Döbrösi Laura indítja be.” – ...az Index még lelkesebben írt róla:
Év végére megtaláltuk az év krimijét is: „Kovács Patrícia, Gryllus Dorka és Kulka János is életük legjobbját nyújtják, Mágnás Elza 1914-es halálát gyönyörű képekben mutatja be a Félvilág.” – Dehát ha ennyire ez az Év filmje, miért nem engedik a moziban bizonyítani? LOL!44

Kis hírek a nagyvilágból:
Börtönbe csukhatják a munkást, mert beszólt a thai király kutyájának – Jogos az ítélet, a király fenyegetve érezheti magát, hisz akár meg is ehette volna a kutyáját a fickó!
Alig torrenteznek az amerikaiak: „Cserében filmeket néznek és zenét hallgatnak interneten, ez viszi ez az adatforgalom hetven százalékát.” – ...ezzel szemben a CenzOrigó azt írja hogy:
Visszajön a letöltési korlát a netcsomagokban Amerikában – Na most itt kinek van igaza?
A nevadai képviselőnő kinyírná a menekülteket: „Meg a terroristákat, a kettő szerinte ugyanaz.” – Ez annyira progresszív, demokratikus, amerikai újítás hogy már be is vezették:
Végzetes tévedés – A rendőrök lőtték agyon a túszdrámából menekülő amerikai férfit – ...és megvalósult a nemek közti egyenlőség is:
ragédia – A kutya helyett az anyukát lőtte agyon az amerikai rendőr – Összetévesztett egy kutyát egy nővel. Megesik az ilyesmi bárkivel!
fortepan – Extrém sportok a Kádár-rendszerben: „Az MHSZ elméletben a technikai sportokat fogta össze, viszont a Fortepan fényképei alapján a kor extrém sportolói jártak le a szövetség klubjaiba. Gázálarcban futás, rókavadászat és motoros akrobatika a Kádár-korszakból.” – Á, ez mind semmi a hétköznapokhoz képest. Na az volt a kemény, nem a kiképzés!
Felakasztotta magát a börtönben a főnökét lefejező iszlamista terrorista: "Kitűzte főnöke fejét egy gyár kerítésére, több gázpalackot felrobbantott."...and nothing of value was lost, egy féreggel kevesebb :))) Ilyen egy szép karácsony!
Az amerikaiak 15 százaléka már kidobta a tévéjét - ...a maradék meg remélhetőleg engem olvas :D
Nők elleni óriási összeesküvést lepleztek le: "Minden drágább, amit nekik gyártanak." – Kizárt dolog, ebben is a férfiakat diszkriminálják. Próbáltatok már literes Hennessy-t vagy fullextrás Hummert venni? Na ugye.
Kövérek az amerikai katonák: „Az orvosi vizsgálatok szerint még ennél is nagyobb gondot jelentenek az alvási problémák a hadseregben.” – Megértem őket, az nekem is a halálom.
Szétlőttek egy kórházat a szaúdiak Jemenben – Akkor már felzárkóztak az amcsik és az oroszok mellé. Szaúd-Arábia jobban teljesít!!4
dobozon kívül – Tiszteljem a korát? Ne vicceljen már...: „Nincs mit tisztelni valakinek a korán. Ha valaki sokáig él, koros lesz. Ez nem teljesítmény.”BEZZEG RÉGEN VOLT MÉG TISZTELET Nap kommentje:

alprazolam 2015.12.14. 10:47:08
Azér apádnak ne mutasd meg ezt az írásod (ha már nem él, részvétem).


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 31.:
HAPPY NEW YEAR, Y'ALL!

0

(Kép forrása: Mandiner)

Na ezt most gyorsan letudom mert nehogymár az év utolsó hetén is csak dolgozni járjak a kocsmába amikor ott inni is lehet! Szerencsére nincs is mára szinte semmi:

Kiemelten ajánlott:
Duna TV, 00:00: Himnusz, Áder János köztársasági elnök újévi köszöntője
– Az első mindenkinek kötelező, a másodikat leginkább Weisz Fanni miatt fogom nézni ahogy tavaly is, legalábbis megelőlegezem a bizalmat hogy idén is ott lesz! <3

Ismétlés, a könyökömön jön ki:
Viasat3, 21:00: Másnaposok – Hé, ezt nem inkább elsején kéne leadni?...

Nem érdemes:
Cool TV, 21:00: Automata
– 2014-es, elnyújtott transzhumanista marhaság a robotok emberi oldaláról, a maradék emberiségre leselkedő mesterségesen intelligens veszélyről, a múlt év egyik legjobban hájpolt mozija, ezt sajna nem sikerült kihagynom. Kapcsolódó hír:

Ilyen szerepben sem látta még Banderast: „Az Automata című scifi-thrillerben robotok után kajtató fejvadászt alakít. Jól.” – Hát őt még tényleg nem láttuk ilyen szerepben, viszont:

ROTFL Manó 2014.08.22 11:55:30
Ööö, akkor most mi van? Újraforgatták a Szárnyas Fejvadászt?

HBO, 22:30Katy Perry 2015-ös koncertje pont az ellentettje Billy Idol-énak mivel a Prismatic World Tour-ra senki sem Perry énekesi kvalitásai miatt volt kíváncsi: a gyerekek a STÁRt akarták látni, az őket elkísérő apukák meg abban reménykedtek hogy valamelyik ruha szétszakad Katy dekoltázsának nyomása alatt, de javarészt mindenki elégedetlenül ment haza, én meg csak arra gondolok hogy az egész zeneipar lassan már nem több mint propaganda akár a hadseregnek akár jóval sötétebb agendáknak, egyre tehetségtelenebb kirakati bábuk által előadva. Mindegy, még mindig több méltóság van benne mint a már nyilvánvalóan pedofiloknak alkotó Miley-ben.

Kis hírek a nagyvilágból:
Diplomaci - Történelmi változás a Szaud-Arábiai nők számára – Ja, persze. Írjátok le még ezerszer, hátha igaz lesz. Eközben a valóságban:
Véletlenül erőszakolta meg áldozatát, ezzel védekezett a bíróságon egy milliárdos: „A nyugat-londoni, Southwark Crown Court bíróság nagyjából félórás tárgyalás után felmentette azt a 46 éves szaúdi milliárdost, Ehsan Abdulazizt, akit azzal vádoltak, hogy a lakásában megerőszakolt 18 éves, kvázi öntudatlan lányt – írja a Daily Mail. Abdulaziz meglepő védekezést adott elő, azt mondta, gyakorlatilag baleset történt, nem nemi erőszak, és a bíróság igazat adott neki.  (...) A lány viszont úgy emlékezett vissza a dologra, hogy arra ébredt, hogy a férfi rajta van, próbál a lába közé hatolni, és úgy kell lelökdösnie magáról. Az ő történetét bizonyítékok is alátámasztották. A férfi spermáját megtalálták a hüvelyében. (...) A milliárdos elmondása szerint az történt, hogy amikor a lány magához tért, akkor megfogta a kezét, és a combja közé csúsztatta. Mármint Abdulaziz kezét a lány saját combjai közé. Mivel a korábbi szex miatt lehetett még egy kis sperma a kezén, ezért fordulhatott elő, hogy a lány hüvelyében végül találtak spermát a szakértők. (...) Hogy a milliárdos pénisze hogy került mégis a lány ágyékához, arra is volt a milliárdosnak egy szürreális magyarázata. Azt mondta, alsónadrágban volt, amiből kilógott a pénisze, és amikor próbálta keltegetni a lányt, akkor elesett, és pont olyan szerencsétlenül esett, hogy a pénisze a lány ágyékában landolt.”SEEMS LEGIT!
Kínában nincs cenzúra, mondja a főcenzor: „Csak menedzselik az internetet és megválogatják barátaikat.” – Mint a szaúdi fickónál: oszoljunk, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló!
A hidegháborúban Tököl is atomot kapott volna az USA-tól: „Egy 1956-os titkos dokumentumban kifejezetten civil célpontokat is kijelöltek, hazaiakat is.” – Nana, még csak ne kiabáljuk el, csak ne beszéljünk múltidőben! Sosincs késő a demokráciaexporthoz :)
Határérték feletti növényvédő volt a mandarinban – Még szerencse hogy nem eszek gyümölcsöket. Még egy sört!
341 ezret költöttek a szuperbuszmegállóra: "Ez az a híres ösküi megálló, ahol nem állnak meg a buszok." – Egy ilyen drága megállóba ne is engedjék a SPRICKOLÓ mosdatlan tömegeket!44 négy
Utasok nélkül üzemel az olasz szellemvillamos: "Nem tudnak megegyezni a képviselők az üzemeltetésről, ezért egyelőre csak dísznek van a 320 millió eurós jármű." – Mint fentebb. Ha ennyire drága, ne is engedjenek rá utasokat!
Elég jól tartja magát ez a 200 éves óriásszalamandra – Egy pillanatra elszomorodtam hogy én soha nem fogok ennyi ideig élni, aztán rájöttem mennyi öröm is van a mi rövid emberi életünkben amiről egy szalamandrának lövése sem lehet: blogolás, sörözés, templomba járás, pornó...ezzel a mély gondolattal zárom 2015-öt és kívánok sok ilyesmit mindenkinek (de főleg magamnak) az új évre is!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK, EGÉSSÉG!

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés