2009. 05. 14.
Having a field day on the battlefield
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 14. (M)AGONIZÁLÁS
 
I’m having a field day, kedves olvasók. Alig szóltam le Grillhús Tortát a Nyugalomban, erre mit adnak csütörtökön az HBO-n este nyolckor? Hát mi mást, mint az Irina Palm-ot, Marianne Faithfull fõszereplésével, aki mint idõs nagyi, kézrátétellel tesz csodát, igaz nem ingyen (de legalább az unokája érdekében) és fõleg nem nem gyógyít, “csak” kiveri annak, aki arra jár (de legalább ezt nem mutatják). Irina Palm, ez egy szóvicc, a Harry Palmer nõi megfelelõje (van ilyen mûvésznevû pornófilmkritikus is), és hogy miért van ma field day nekem, hát tessék egy kritikából egy idézet: “Jó hír azoknak, akik némi aggodalommal követték Gryllus Dorka pályafutását: készült olyan film is, amelyben a színésznõ mindvégig ruhában látható. Igaz, nem magyar alkotás, (...), de ez a tényen semmit nem változtat. Ahogy az sem, hogy Gryllus Dorka angolul játszik, nem lesz tõle jobb. Se rosszabb.”
És basszus, hiába ruhában, DE ATTÓL MÉG KURVÁT ALAKÍT!!!!!!!!!!!!!!!444444:
“A film magyar vonatkozásáért felelõs Gryllus Dorka játssza azt a lányt, aki betanítja Irinát a farokverõ szakma csínjára-bínjára, és bár a fõszereplõknél jóval kisebb szereppel bír, azért kellõen fajsúlyos, és a film egyik pillanatában még egy magyar mondat is elhagyja a száját.”
Bravó, ez aztán igen, kifejezetten szeretném, ha így emlékeznének ránk, magyarokra, mint alulképzett bevándorlókra, ahol az anyák számára az a karrier, ha egy dzsuvás peep-show-ban faszt verhetnek éhbérért! “Ez az, Donnie, csak így tovább! Ha tényleg akarod, valóra válik!”
Amúgy meg FAP*FAP*FAP!
És ha még nem volna elegünk az effajta országimázsból, az M1-en 20:10-tõl DALiás idõk - A magyar könnyûzene fesztiválsikerei. Utána ugyanott Eurovíziós Dalfesztivál. Napalmot mindkettõre, köszönöm. Sokkal ígéretesebb az a holland filmdráma, amit a Dunán adnak este kilenctõl, és Magonia a címe. Ilyan apa-fiú lelkizés, szép tájakkal, tengerpart, napnyugta...szóval ha az egész film olyan mint amit kiraktam ide a beharangozóba, akkor nyugodt szívvel ajánlom nektek. Szintén dráma, de nyomasztóbb: az M1-en 23:10-tõl A hatodik nap hajnala, avagy szerelem a kolera idején. És a dráma nem korlátozódik a filmvászonra: a fõszereplõt alakító énekesnõ, Dalida (aki maga is a táncdalfesztiválok gyakori vendége volt), önkezével vetett véget életének. :( És a drámának csak nem akar vége szakadni, ezúttal egy nyári táborban üti fel a fejét, no meg az M2-n 23:15-kor az Útkeresõ címû filmben, szexuális beállítottságok meg egyebek okán. Kihagyom, van nekem saját probémám!
 
PÉNTEK, MÁJUS 15.: NINA ÉS A VILLÁMRANDI
 
Na ez egy ilyen listázós lesz.
AXN , 21:00, Gattaca: voltmár (amúgy nagyon jó film, és szépen fotografált, bár kicsit kamaradarab-hangulatú).
HBO2, 20:35: Krédó: voltmár. Faszság.
TV2, 21:00: Szûzriadó: faszság.
Cartoon Network / TCM , 21:00: Mad Max: oh, the good old ultra-violence. Mel Gibson meg azóta tényleg megõrült.
film+, 21:00: Sikoly: PFFFFFFFF. Faszság, bár Neve Campbellt blokkolnám (ki nem?). A nosztalgiázóknak üzenem, hogy már akkor se volt ez “igazi horrorfilm”, a gyilkos-témát jobban megcsinálta maga a rendezõ úr is valamivel korábban, a Sikoly olyan mint egy Wes Craven-paródia. Viszont igazi sikoly-film volt, nézed a multiplexben, üvöltesz, aztán hazamész és nem emlékszel belõle semmire.
Duna, 21:55: Jackie Brown: voltmár, ajánlottam már, túlértékelt film. Szerintem meg ráadásul még faszság is.
m1, 22:55: Füst: voltmár. Amúgy jó.
Amit viszont kiemelnék, az az HBO Comedy-n 20.30-tól a Nina szeretõt keres, a gyönyörû Laura San Giacomo-val, aki a Szex, Hazugság, Videóból lehet ismerõs. Itt is egy fényképésszel kavar. Humoros, érzelmes, érzéki. Még az is lehet hogy voltmár, de nekem tetszik a csaj, úgyhogy nesztek még egyszer (plusz a képen is ő van, igen). Hasonló témájú az M2-n, 21:55-tõl sugárzott Villámrandi. Ha geci lennék, azt mondanám ez az ír pite, de nem leszek az (annyira). Gazdag hülyegyerek a Nagy Õ-t keresi mindenféle villámrandikon, pedig tudhatná hogy az illetõ már utazó nagykövet! :DDDDD
 
SZOMBAT, MÁJUS 15.: MEXIKÓI HANGYÁK A TŰZ ÓCEÁNJÁBAN
 
(Jaigen, ez sajátmű)
Erõsen gyanús, hogy voltmár, de azért tessék: 19:30-tól az RTL Klub-on Hidalgo - A tûz óceánja.
Nem elég a Gombperec Hídlakó-val való hasonlóság, egy újabb rejtõs párhuzam kínálja magát a Viggo Mortensen által alakított Frank T (= TUSKÓ???) Hopkins személyében, aki a dakari rali akkori megfelelõjét csinálja végig drága jó lován. Kemény, trve kvlt. Az HBO-n 20:00-tól Martin Scorsese koncertfilmje a Rolling Stones-ról: Shine a light. Tudom hogy õket kötelezõ szeretni, de hadd ne kelljen, szerintem Marty bácsi is csak azért forgatta ezt a filmet, hogy a Nagymenõk filmzenéjének újrakiadására már engedélyezzenek pár számot. Ja, és mit keres Jack White meg Christina Aguilera egy Rolling Stones-fellépésen? 22:15-kor a Cinemax-on A Lázadás, egy film az indokínai megszállásról, mindenki mindenki ellen, és a stábban mindenkit Nguyen-nek hívnak. A rendezõ Truc 'Charlie' Nguyen, forgatókönyvíró: Johnny Nguyen (persze Truc 'Charlie' Nguyen is besegít neki), a producer megintcsak Johnny Nguyen (õ játssza a fõszereplõt is), a család (mert felteszem, az) harmadik tagja Dustin Nguyen, neki csak egy szimpla szerep jutott. És akkor csodálkoznak hogy az európaiak összekeverik a keleti arcvonású embereket. Az Echo TV-n 23:00-kor a Magyarok a Balkáni Háborúban 3. része. A TV2-n 23:35-kor Gore Verbinski rendezése: A mexikói. Főszerepben Julia Roberts és Brad Pitt, ja meg még Gene Hackman is. Mr. Pitt műkincstolvajkodik, ellop egy elátkozott pisztolyt, ennek köszönhetően tőle meg a házsártos barátnőjét lopják el…
Viasat3, 0:05: Hangyák a gatyában 2. :FASZSÁG!!!!!!!! Tudom hogy akik most 20 évesek azok ezekre a filmekre verték, de attól még nem lesznek jók!
 
VASÁRNAP, MÁJUS 17.: TOO OLD IS TOO OLD!!!!
Ajjajjaj. Vasárnapra elláttak minket mindennel. 21:00-től az M2-n egy patrióta film (amerikai), A Sólyom végveszélyben. A könyv amiből készült, az jobb. Utána egy korrekt film, ami köré nevetségesen nagy kultusz szövődött, pedig ha kevesebbet mutatna, az több lenne (Thora Birch és Mena Suvari pucér teste, brrrr), ez lesz az Amerikai szépség 22:00-kor a TV2-n.
(ez sajnos nem saját, meg a szöveg se az alatta, de zseniális:)
 
SHE’S TOO OLD FOR YOU, PEDOBEAR!
Utána ugyanott A Sebhelyesarcú, már korábban kicsináltam. A Viasat3-on 23:05-kor Az utolsó mohikán, Cooper regényéből. Ismerem de kihagyom, depis leszek tõle. Gútenacht!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés