2016. 01. 18.
Ma is hazudtam valamit (jan. 18-19-20-21.) + The Rest of 2015 vol. 1.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ma is hazudtam valamit (jan. 18-19-20-21.) + The Rest of 2015 vol. 1.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 18.:
A VIASZNINDZSA BOSSZÚJA

0

Térnyelő kockázat

Mindig akarok ilyen évvégi-éveleji összefoglalókat aztán mindig túl sok politika kerül bele, túl sok rossz hír, túl kevés poén, és ki akarná újraélni mindazt a szart amin épp csak túlvan? Úgyhogy idén úgy döntöttem, összevonom az ajánlást a visszanézéssel hogy mindenkinek legyen a kedvére téve (vagy épp ellenkezőleg), akárhogy is, de kezdjünk bele:

Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Ha már Elvisszel zártuk az évet, kezdjük nyolckor a klasszikus rock and roll egy ma már kevésbé ismert alakjával a Cinemaxon, Alan Freeddel, aki az úttörő DJ-k egyike volt (még egy fogalom ami akkor mást jelentett mint ma), legnagyobb eredménye a fekete és fehér zene határainak elmosása, vagyis vegyes táncestek és koncertek szervezése. A közönség szerette, a zenészek meg médiabefolyása miatt keresték a társaságát, ez utóbbi lett a veszte. Közismerten jó magasról lehet a legmélyebbre zuhanni, és Freed is így járt: végül a lejátszásokért elfogadott kenőpénzekkel fogták meg azok akik nem tudták megbocsátani neki hogy a „dzsungelzene” segítségével „megrontotta” Amerika fiatalságát. A közönség hamar új bálványokat keresett maguknak, Freedet pedig viszonylag gyorsan leépítette az alkohol, hogy jóval bukása után jöjjön rá mindenki hogy ő rakta le az alapokat. Az American Hot Wax sajnos nem adja át a korszak minden energiáját (ahogy a teljes történetet sem), még úgy sem hogy sokan vendégeskednek benne az akkori, de ma is élő (és ma már ugyanolyan kétes hírű) legendák közül (Jerry Lee Lewis, Chuck Berry), de egyszer mindenképp érdemes megnézni. Egy órával később szintén ismétlésgyanú a Viasat3-on az Amerikai nindzsa 2. részével 1987-ből ami az akciót és a humort vegyíti egy karib-szigetei Leszámolás keretein belül. Joe Armstrong és Curtis Jackson új megbízatása pár eltűnt haditengerész utáni nyomozással kezdődik, hogy aztán barátaink egy génmanipulációs Tökéletes katona-gyárban találják magukat (még egyszer: ez egy valós amerikai katonai projekt volt amit a németek és a japánok emberkísérleteire alapult).

Talán érdemes:
20:20-kor Jet Li alakítja két betű híján önmagát az AMC-n a ’95-ös Kockázati tényezőben, azaz egy Kit Li nevű színészt aki újra szembetalálja magát felesége régi gyilkosával. A titokzatos Doktor jött, látott és túszokat ejtett, ezúttal egy szállodában, a cél az ott bemutatott orosz kincsek lenyúlása. Max. egyszer, szódával.

Nem érdemes:
M2 / Petőfi TV, 23:35
– Ha nem volna elég az újra meg újra összeálló és elbúcsúzó Kispál vagy az őket követő epigonzenekarok, a helyzetet tovább súlyosbítja ezen utánzók továbboszlása. Előbb a Kaukázus ment szét (ebből született a Magashegyi szimpatikus popja és Kardos-Horváth János borzasztóan irritáló szólókarrierje), majd a 30Y is osztódni kezdett, előbb a FASZKORBÁCS!-candidate nevű Bezzeg a kurva Beckekkel, majd az ebből is szólózó Beck Zoltánnal aki ma Az A38 Hajó színpadán bünteti azokat akik lemaradtak a koncertjéről de adnának neki egy esélyt a képernyőn keresztül. Tudom hogy beckzoli tanult ember és még azt is hajlandó vagyok feltételezni róla hogy alapvetően jót akar, de nekem sajnos ő (is) képviseli annak az útnak a végét amit a Kispál kezdett (és ami nekik is csúnyán ért véget).

Celebek? #LESZAROM™.
...mert 2015 a celebeké volt:
Idén is Aleska Diamond nyerte meg a magyar Internetet, méghozzá smink nélkül! – Nyugi, 2016-ban is LESZAROM :)
Gumicukor – Ma még nem röhögött? Nézze meg, hogyan nyújt Aleska Diamond!HA HA VERY FUNNY LESZAROM.
Cicivillantós szelfi – Gumicukor – Pucérkodással indította a reggelt Mészáros DóraLESZAROMmal indítom a hetet.
Mészáros Dóra meztelen fotója a szolibólLESZAROM as usual.
A frizurát nézze, ne a mellét – Gumicukor – Folytatódjon a napja Mészáros Dóra testével! – Folytatódjon az este LESZAROMmal!
Mészáros Dóra egy szál bugyiban szelfizik: „A sztriptíztáncos ismét kicselezte a Facebook szabályzatát.”EZT BEZZEG NEM CENZÚRÁZZÁK LESZAROM.
Gumicukor – Ezt a gigadekoltázst kaptuk Mészáros Dórától, mi tagadás, hiányoltuk! – Mi tagadás, LESZAROM, a dekoltázs továbbra is Giannánál kezdődik és végződik :)
pussy – Mindenki a meztelen Mészáros Dóra lába közötti szőr mögé vágyik – Lásd fentebb, egyébként meg LESZAROM.
Mészáros Dóra mellmutogatás nélkül is gyönyörűDE AZÉRT GONDOLOM A KÖTELEZŐ VILLANTÁS MA SEM MARADT EL LESZAROM.
Azok a mellek megint – Gumicukor – Mészáros Dóra úgy tud provokálni, mint senki más rajta kívülNA UGYE, ÉN MEGMONDTAM Úgy SZAROM LE mint mindenki mást ^^
Nem hiszed el, hogy folytatódik ez a kép!: „A hazai celebnő óriásit villantott.” – Nem fogjátok elhinni: őt is LESZAROM.
Mészáros Dóra most a hasát akarja mutogatni, vagy valami mást?: „Mert ezen a fotón bizony más is látszódik.” – ...az, hogy LESZAROM.
Gumicukor – Cinthya Dictator hisztijeit senki sem viseli könnyen – Kivéve engem, aki LESZAROM.
Csak annyit mondunk: Mészáros Dóra melle!ÉDES FASZOM, MÁR MEGINT?! Csak annyit mondok: LESZAROM.
Cinthya Dictator besokallt: elhagyja az országot - és nem is tervezi a visszatéréstLESZA Istennek hála! :))) Nap kommentje:

Kati55 2015.11.01. 12:36:28
Ámen !!!!!


KEDD, JANUÁR 19.:
ROHANJ AZ UTOLSÓ KIKÖTŐBE

0

Reménytelen kilátások?

Ismétlés, talán érdemes:
Kilenckor Tony Scott 2001-es Kémjátszmáját adja a Viasat3, melynek legfőbb vonzereje hogy nálunk forgatták, részben magyar színészekkel (Papadimitriu Athina, Hegyi Barbara, Szervét Tibor, Rékasi Károly) mert ettől eltekintve sima tollbamondása a zsáner főbb közhelyeinek: nyugdíj előtt álló CIA-s (Robert Redford) utolsó akciója önállósodott és tőle eltávolodott tanítványa (Brad Pitt) életének megmentéséért egy bűnös kommunista országban (az aktuális ellenség: Kína), a srácot kémkedéssel vádolják, a helyzet forrósodik, mi meg kapunk egy bő kétórás akciózást a fokozódó nemzetközi helyzetről (de azt is jegyezzük meg hogy azért nem olyan borzasztó mint Eddie Murphy szintén nálunk felvett hasonló témájú blődlije).

Talán érdemes:
Ide szinte csupa szerelmes dráma jut, először negyed kilenckor az Utolsó kikötő az interkontinentális házasságok csődjével a Cinemaxon: a japán feleség (Rinko Kikuchi, akire egyre inkább oda kell figyelni) a válás után próbálja behozni a gyerekével kimaradt éveket pár nap alatt a gazdag férj hajóján, komornyikok és háziszolgák figyelő tekintetétől kísérve. Utána fél kilenckor egy Neil Simon-adaptáció az HBO Comedy-n amin az se segít sokat hogy maga az író hozta össze a forgatókönyvet, a Nagymami soha ugyanis céltalanul megy a maga útján mintha a rendező se tudott volna dönteni a könnyed komédia és a családi dráma között: a feleségét frissen elvesztett apa az édességboltos nagyi szárnyai alá adja gyerekeit – csakhogy ő mind az üzletet, mind saját családját elég szigorúan vezeti, bele is hülyült fia-lánya, egyikből pitiáner rosszfiú lett, a másikból meg a családalapítás megszállottja. Egyedül a lázadó nagybácsit adó Richard Dreyfuss miatt érdemes. Pár órával később (fél tizenegykor) magyar dráma (Rohanj velem!) az állami gondozott, nagybeteg srácról az M3-on aki belezúg egyik ápolójába, a nő viszont a férjes professzor iránt táplál mély érzelmeket. Közben kórteremtársait vagy orvosok, vagy hullaszállítók viszik el mellőle, szóval igencsak szüksége volna arra a kapcsolat elmélyítésére, de erre max. akkor nyílik kilátás amikor a prof. felesége jelenetet rendez...

Nem érdemes:
Fél tizenegy után öt perccel újabb epizód a XXI. századból, témája a Propaganda és gyűlölködés – hol másutt mint a retekklubbon? :) Pedig az első világháborút kísérő hazafias(kodó) médiakampány megért volna egy elfogulatlan doksit (ha már a tévénézők nem jutottak el a róla szóló kiállításra).

HA HA VERY FUNNY rovat:
...mert 2015 a vicceskedőké volt:
ma is tanultam valamit – Schrödinger eredetileg viccnek szánta a macskát – HA HA VERY FUNNY!
sorköz – A hét vicce? – Na ez érdekes lesz: Szaúd-Arábia terrorellenes koalíciót hozott létre.HA HA VERY FUNNY!
vicceskedik az úr – randi – Ha ez nem megrendezett, akkor megvan a világ tahójaHA HA VERY FUNNY!
guru – 30 dolog, amit meg kell tenni mielőtt 30 évesek lennénk!: „A 20-30 év közötti időszak az, ahol a legtöbb kalandot belehet gyűjteni.”HA HA VERY FUNNY! Nap kommentje 1.:

wowerman 2015.07.09. 12:40:26
kihagyták a "légy milliomos" lépést

...mások viszont nem:
szép, új, világ – Egyetlen döntés, és gazdag lesz!: „Minél hamarabb hozza meg a döntést, annál hálásabb lesz később magának.”HA HA VERY FUNNY!
Egy nap az átlagos magyar életében: „A KSH összerakta, hogy nézne ki. Alvás, munka, lakás, pénz.”HA HA, NAGYON VICCES, főleg most hogy megyek éjszakai műszakba :SSS
Bárkinek lehet már idén FerrarijaHA HA VERY FUNNY!
m - Hogy lehet Magyar­országon tisztességesen meggazdagodniHA HA VERY FUNNY!
next level – Hogyan fektessünk be 6 milliót?: „A kulcs a tudatos, átgondolt és hozzánk illő befektetési stratégia kitalálása. Endre segít ebben!”HA HA VERY FUNNY, adjatok nekem hatmilliót és úgy befektetem hogy sose látjátok többet...
Húsz év múlva mind gazdagok leszünk, ha lesz még civilizáció: „Kína hamarosan Amerika fejére nő, és 15 éve múlva ott lesz a világon a legtöbb középosztálybeli. India lesz a leggyorsabban növekvő gazdaság, Európának vége.”HA HA VERY FUNNY!
Új e-nevetés hódít Facebookon: „A LOL már szinte senki szerint nem olyan csúcs, sokkal ászabb, sőt, elnökebb a haha.”„Elnökebb”, mi?! HA HA VERY FUNNY!
Hivatalos: Magyarország a humor fellegváraHA HA VERY FUNNY!
Gumicukor – Sukar – Győzike nagyon vicces szakállat nyíratott
HA HA VERY FUNNY!
múlt-kor – Érdekes világ – Napolajjal az atombomba ellen:
„Tellernek javasolták, hogy feküdjön hasra, de nem akarta elmulasztani a tesztet, inkább bekente magát.”HA HA VERY FUNNY ez a cinikus-jópofáskodó hangvétel párszázezer ember kiirtása kapcsán, ahogy arra a Nap 2. (kissé ordenáré) kommentje is rávilágít:

bloglegelő 2015.07.15. 19:40:51
"Néhány héttel később Hirosima és Nagaszaki lakói már nem sokra mentek volna a naptejjel."
imádom a huszadrangú bloggerek, firkászoknak ezt a dögevő cinizmusát.
1. az atombomba rossz dolog volt.
akkor miféle ocsmány poénkodás ez ?
2. az atombomba jó dolog volt. (egyébként szerintem igen)
akkor miféle ocsmány poénkodás ez ?
szarevők

19 halálos áldozattal járt a vihar Budapesten: Megdöbbentő fotók! - ...és a CenzOrigó írója berakja a tönkrement esernyőket mint halálos áldozatokat. HA HA VERY FUNNY!
A nap hülyéje az ember, aki jó viccnek gondolta, hogy bevesz 35 ViagrátHA HA VERY FUNNY!
Nem tud spanyolul :DDD – Gumicukor – Nagyon vicces lány ez a Jennifer Lawrence
HO HO MUCHO FUNNIO PENDEJO!
a nagy döntés – Kijutunk a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságra?
HA HA VERY FUNNY!
A Fradié lett a legnagyobb magyar focitehetség
HA HA VERY FUNNY!
Futók elütésével viccelődött Árpa Attila
HA HA VERY FUNNY!
Ezer forintból is lehet tanévet kezdeni
JA, AZ ÉLET ISKOLÁJÁBAN, AZ UTCASARKON HA HA VERY FUNNY!
Kettős Mérce – Baloldali elitek, baloldali tömegek: „Az elitek többé már nem tudják rákényszeríteni akaratukat és véle­ményüket a társadalmi többségre.” – Így igaz, napi rendszerességgel látjuk a baloldali tömegeket az utcán amint a baloldali elitet támogatják. HA HA VERY FUNNY!
Ne röhögjön: Így néz ki Kelemen Anna, ha gondolkodik: „A celebnő nagyon megkomolyodott.”HA HA VERY FUNNY!
:DDDDDDDDDDDDDDD – Ismerje meg az idei év leghülyébb nevű szépségkirálynőit!:
„Miss Universe Indonézia – Az indonéz szépség neve az előző királynő rövid vezetéknevéhez hasonlatos, és éppoly kifejező. Azzal, hogy nem csak pózolós-csücsörítős-szétphotoshopolt-királylány ruhás-jajdeszépvagyok képeket tölt föl Facebook-oldalára, még tetézi is nevének magyar vonatkozású erejét. Mutatjuk, milyen amikor Miss Universe. És azt is, hogy milyen, amikor Anindya Putri.”HA HA NAGYON VICCES, bezzeg Ákost pár rossz mondatáért élve keresztrefeszítettétek, de ugye indexes STÁRszerzőknek szabad leputrizni egy indonéz csajt (meg egyáltalán de rohadt vicces harmincévesen is mások nevén gúnyolódni). ÉLJEN A SZABAD SAJTÓ!!4444 négy
csak viccelünk – Exkluzív: megszereztük a Tankcsapda FBI-kihallgatásának jegyzőkönyvét!HA HA VERY FUNNY Hé, ez tényleg vicces, linkelem is.

 

SZERDA, JANUÁR 20.:
SYMPATHY: FINISHED.

0

Csillogó fekete lemezen Kovács Kati énekel!

Talán érdemes:
A Rocklexikon mai részében az örökifjú (és örök aktív) Kovács Kati meséli el életét-karrierjét a Duna World-ön nyolckor a beat-korszaktól a Qualitons-együttműködésen át egész a mai napig, nem megfeledkezve a filmszerepekről sem. Egy órával később (21:00-kor) egy kissé fárasztó vígjáték az HBO-n ami megintcsak arra jó hogy lássuk, a Pegg-Frost duó együtt és külön-külön is egyre mélyebbre zuhan. Míg Pegg úgy-ahogy tartja magát (bár a Shaun... és a Spaced szerethetőségétől már ő is messze van), addig Frost teljesen lement kutyába, így az Üzlet bármi áron címe akár rá is állhatna, bár itt csak mellékszerepel az Európába érkező amcsi üzletemberek kultúrsokkjában. Láttunk már nem egy ilyesmit ahol az Ó,-és Újvilág közti különbségek szolgáltatták a humorforrást, de az Unfinished Business szinte még a Vakáció tavalyi újrázásánál is gyengébb, nem javít rajta az sem hogy az üzletkötés céljából idelátogató yuppie-k főnöke (Vince Vaughn, még egy mélyrepülő egykori nagy ígéret) kb. annyira szimpatikus mint a vólsztrítfarkasa, úgyhogy én biztosan kihagyom – ahogy az ismétléseket és a sorozatokat is, így mára csak ennyi jut. Nem baj, kipótoljuk:

MAGYARUL! rovat: The Konteó Edition:
...mert 2015 a megvalósult összeesküvéselméletek éve volt:
Látványos film a világ legjobb étterméről: „A séf mohákból, növényekből, bogarakből főzi a világ állítólag legjobb ételeit.”MAGYARUL: Soylent Green.
Milyen tabletet vegyen a gyereknek?: „A legfontosabb, hogy elég nagy felbontása legyen a gépnek.”MAGYARUL: a legfiatalabbakat is képernyő elé kényszerítik, nehogy már könyvet olvasson meg sportoljon az a gyerek!
Ön világít, ha megmágnesezik?: „Ha a bőre alá ülteti a Northstar csipet, szép hangulatfény lehet önből a karácsonyfa mellett. De mi értelme ennek az egésznek?”MAGYARUL: NWO.
Csipet ültetett magába, hogy könnyebben fizethessen BitcoinnalMAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a készpénz felszámolásához és az NWO-hoz tovább folytatódik.
ifa 2015 – A szemem láttára megcsipeltek egy embert: „Milyen érzés, ha csipetültetnek valakibe, és miért jó ez a gyíkembereknek? Kell majd félnünk emiatt? Vagy már most kell? Miért lehet meghekkelni az okosautókat? Ilyenekkel foglalkoznak most a Kaspersky kutatói. (...) Mostantól valóság sok összeesküvéselmélet-hívő kedvenc mantrája: tényleg megcsipelik az embereket. A Kaspersky sajtótájékoztatóján élőben néztem végig, ahogy egy, a véradáshoz használt tűnél jóval nagyobbat érzéstelenítés nélkül belenyomnak egy önkéntes német pr-os, aztán egy újságíró tenyerébe, a mozdulat végén pedig nem is annyira apró, nano-SIM méretű csip landol a bőrük alatt.”MAGYARUL: NWO. ÉDES FASZOM, és a sok hülye még akkor is csak gyíkemberezne ha minden csipre rá lenne nyomtatva a Fenevad száma... :SSS
lumens - Az első készpénz nélküli állam?: "1661-ben Európában elsőként Svédországban nyomtattak bankjegyeket, és lehetséges, hogy ezek elhagyásában is első lesz."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a készpénz felszámolásához tovább folytatódik.
A briteknél műanyagból lesz a húszfontos - Annyit is fog érni, de legalább korlátlan lesz a fedezete :DDD - „Az új típusú öt- és tízfontosokat már jövőre bevezetik, a húszast csak 2018-ban.”MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a készpénz felszámolásához tovább folytatódik.
Mobilfizetés – Melyik lesz az első készpénzmentes ország?: „Van, ahol már ATM-et is alig találni.”MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a készpénz felszámolásához tovább folytatódik, ezúttal egy fizetett reklámblogon. Nem baj, legalább tudjuk hol közlik a valódi híreket.
Boldogsághoz vezet a big data - ...de a legboldogabbak továbbra is Big Brother alatt lennénk az okosok szerint: „Nagyágyúkkal szervezik azt a big data konferenciát, ahol konkrét, kézzelfogható információt akarnak átadni a résztvevőknek. A cél egy sikeresebb és boldogabb élet.”MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a magánélet felszámolásához tovább folytatódik.
Felébresztenek egy 30 ezer éve fagyott vírust: „Szibériában találták, hatalmas méretű, fél mikrométeres. Egy amőbát fertőznek meg vele.”MAGYARUL: új fázisba lépett a népességcsökkentő agenda.
Igen, egy év múlva már elektronikus jegyekkel utazhat Budapesten!: „Minden nagyon modern lesz, ha minden megvalósul, végre búcsút mondhatunk a bliccelés kultúrájának.”MAGYARUL: NWO.
Egy igazolványunk lesz, amiben benne lesz minden: „Januártól jön az e-kártya, ami a személyi igazolvány, a lakcímkártya, a tajkártya és az adókártya adatait is tartalmazni fogja. Jó ez nekünk?”MAGYARUL: NWO Mármint nektek, birkáknak? Hát hogyne lenne nektek jó :DDD
Okoskarpereccel feküdtem és keltem: „Sokáig nem hittem az okoskarperecek, okosórák – általánosságban az okoseszközök – inváziójában. Mostanra azonban el kellett fogadnom, hogy lassan minden okos lesz. Okosabb, mint a felhasználó – és okosabb, mint én. Erre a Microsoft karkötője ébresztett rá: megtudtam, hogy miért vagyok mindig fáradt.”MAGYARUL: NWO. Még magyarabbra a Nap kommentje fordítja le nekünk:

goolky 2015.09.25. 09:38:44
A fogyasztói társadalom újabb szemete. Nem más. És könyörgöm, valahogy kereszteljük át ezt az egész jelenséget "okos"-ról bármire.

...mondjuk valami orwellibbre:
A Microsoft mindent megtesz, hogy kinyírja a PC-t: „Bemutatkoztak a cég legújabb eszközei. Ideje kidobni a számítógépet. A Microsoft egyébként színpadon hasonlította össze a Surface Pro 4-et a MacBook Airrel. Többször hangsúlyozták, hogy az Apple terméke remek eszköz, az övék azonban 50 százalékkal gyorsabb nála. És "csak" egy tablet. Az olyan apróságok, mint az ujjlenyomatolvasó, már szinte említést sem érdemelnek.  Megjelenés október végén, az ár 800 dollárról indul, határ a csillagos ég.” – Ujjlenyomatolvasó, kamera, honnan is ismerős ez nekem?...
Kedves Microsoft, nincs itt semmi látnivaló: „A Windows 10 személyre szabott élményéhez sok adatot begyűjt rólunk a Microsoft. Könnyen megoldhatjuk, hogy ne így legyen.”MAGYARUL: nem tudjátok megoldani, buta birkák. És tényleg:
Hello Windows 10, már meg sem ismersz?: „Ha van a számítógépben 3D kamera, nem kell mások előtt jelszót vagy PIN-kódot bepötyögni.”MAGYARUL: 1984.
Kérdés nélkül töröl programokat a Windows 10: „Kérdés nélkül töröl programokat a Windows 10, és ehhez joga is van”MAGYARUL: 1984.
A Windows 10 letörli a kalózmásolat játékokat: „Microsoft megteheti, benne van a felhasználói szerződésben.”MAGYARUL: 1984. FOGADJÁTOK MEG ÚJ PÉTER TANÁCSÁT!!!
Így kell megelőzni a jelszólopást: „Az Amazon rájött, hogy néhányan rosszul tárolják a jelszavaikat. Ezeket a fiókokat lenullázta.”MAGYARUL: 1984.
Washington visszavesz a lehallgatásokbólMAGYARUL: ugyanúgy csinálják tovább ahogy eddig is. Vagy nem?
Nem fog személyes adatokban turkálni az amerikai kormány: „Legalábbis egyelőre, és nem kérdés nélkül.”MAGYARUL: már eleget tudnak.
Ideje elfelejteni, amit a lakásokról gondoltál - Ez lenne a jövő?: "(...) Életünk egyre több területén jelenik meg valós alternatívaként egyes szolgáltatások "közösségi" módon történő igénybevétele, azaz megosztása. (...) Ami pedig még a felsorolt példáknál is nagyobb szerepet kaphat az emberek életében, az a már évek óta terjedőben levő közösségi lakhatás (cohousing), minden hippi nagy álma (...): a rendszer lényege, hogy bár a társasházon belül a lakók saját szobával rendelkezek, a konyhát, a háztartás tisztán tartására szolgáló eszközöket, vagy esetleg a fürdőszobát megosztják.” – Ez aztán a marha nagy újítás, feltalálták a munkásszállás meg a Dzsumbuj Prison Planet-be oltott keverékét :DDD – ”Egy Oxford melletti kisvárosban egy 6000 lakásos ökováros kialakításán dolgoznak, mely napelemek mellett biomassza-üzemmel, sőt még egy ökopubbal is fel lesz szerelve - bármit is jelentsen az utóbbi.” – Biomassza-üzem és újrafelhasznált étel, közösbe kötelezően beadandó "magántulajdon" és egy lakásba kényszerített emberek...ja, tudom már honnan ismerős mindez, MAGYARUL: SOYLENT GREEN.


CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 21.:
MONORI TELEK

0

Már megint rakoncátlankodnak ezek a gonosz halottak :S

Talán érdemes:
Ha nem volna elég a gót stílussal szembeni eddigi előítélet, kilenckor újabb közhelycunami zúdul ránk az HBO-n a Mostohalányommal, melynek negatív főszereplője természetesen a címbeli, látványosan feketébe sminkelt-öltöztett csaj aki apja új feleségének és annak lányának életét próbálja tönkretenni – és úgy tűnik, a mostoha-anyóssal kezdi, aki gyanús körülmények között halálozik el. Én a tolerancia és az előítéletek (na meg az anyósok!4) ellen vagyok (meg lélekben még VÍZIgót is), szóval kerülni fogom. 22:35-kor Bereményi Géza 1988-as politikus társadalmi drámáját adja a Duna TV. Az Eldorádót nagyjából úgy lehetne röviden összefoglalni hogy bár pénzért minden kapható, azért nem a pénz a minden, és ezt Monori, a Teleki-tér második világháború utáni nemhivatalos urának tündöklésén, lenullázódásán és végül bukásán keresztül meséli el. Hiába hogy lányától tulajdonképp megveszi annak fiát (kvázi a csúcson) hogy édesgyerekeként nevelje, hiába hogy ugyancsak arannyal vásárolja meg a srác egészségét (ez a zérópont, az ötvenes években nem ment olyan jól az üzlet), a második történelmi vihar (1956) már elsodorja őt meg az álmait is. Ugyanitt hajnali fél egy előtt tíz perccel ugyancsak drámázás, de Spanyolhonból a Fekete lelkekkel, kicsit a Faun labirintusa nyomdokain, amennyiben itt is egy gyerek szemén és lelkivilágán keresztül látjuk a polgárháború eseményeit, így apja gyilkossággal megvádolását is. A bujkálni kényszerülő családfő távollétében az anyára hárul minden feladat, a gyerek pedig megpróbálja kideríteni hogy ki ölhette meg az általa megtalált hullákat az erdőben, ha már a hatóságok nem hajlandóak nyomozni. A címét is félrefordították és a tartalmát is rosszul írták le, dehát ez nem meglepő.

Horror rovat:
HBO, 23:40:
Oké hogy a rémfilmeket nem a szofisztikált történet miatt kedveljük (már ha egyáltalán), de az Öngyilkosok erdeje még a sokévi átlagnál is fárasztóbb. Ha az ember rokona (pld. anyja) a világhíres japán erdőben öli meg magát, ugye az egyetlen lányának normális esetben nem az az első dolga hogy a haverjaival mihamarabb elugorjon oda és mindenféle okkult praktikákkal kísérletezzen a halott lélek megnyugtatására, ez kb. ugyanaz a közhely mint amikor a hülyegyerekek csakazértis belépnek a szellemjárta ház ajtaján vagy mikor Mindenszentekkor éjféli látogatásokat szerveznek a temetőkbe (és tényleg, a film eredeti címe Grave Halloween). Ami az erdőt illeti, láttam a fotókat (amiket csakazértse linkelek), megnéztem a Vice riportját, ez nekem bőven elég ahhoz hogy még nappal se menjek a közelébe. Nem tudom a készítők mivel tudták még ijesztőbbé tenni a valóságot, de nem is érdekel anyira hogy belenézzek.

Ismétlés, talán érdemes:
Film+, 21:05: A végére maradt Steven Seagal 2003-as akciózása ami amellett hogy Professzor-szerepbe kényszeríti a baltaarcú, egy kifejezést ismerő verőembert, talán még a (hamar megölt) feleségét játszó Dobó Kata miatt maradt meg jobban a nézőkben, pedig igazából egyikük hihetetlenebb mint a másik, a régészkedés pedig csak intelligencia-álca és ürügy a szokásos, kissé megfáradt bosszúállásra. Most jut eszembe, a mai nap arról is nevezetes, hogy innentől kezdve a Demokrácia és a Szólás Szabadságának FALL Fárosza, a négnégynégy is cenzúrázza a hozzászólásokat :((( De hogy ne szomorúan érjen véget az ajánló:

Gianna Michaels rovat:
...mert 2015 az ő éve volt (ahogy eddig és ezután is, most és mindörökké mindig):
Gumicukor – A karácsonyfa vagy Nyári Diána ragyog jobban? – Jó katolikusként is azt kell mondjam hogy Gianna ragyog a legfényesebben!
18+ Gigászok csatája – Döntsön, ki nyerjen a szexi hiénán! – Döntöttem: Gianna Michaels.
Jó nők, kevés ruha – Kendall Jenner zuhanyzós videója vagy az anyjáé a jobb a medencében? – Egyik sem, hanem természetesen Gianna Michaels bármelyik vizes videója.
HV 18+ Egy gigamellű csaj fogja terrorizálni a lakókat! – Csak nem Gianna Michaels? :)
Ki a jobb nő, Demi Moore vagy Courteney Cox? – Egyikük sem: Gianna Michaels az.
18+ Szőkén vagy barnán jobb ez a pornós?: "Jada Stevens világos hajjal kezdte a pályafutását, aztán váltott sötétebb színre. Jól tette?” – Nem. Sötétben-világosban Gianna Michaels a nyerő.
Jordan Carver a hölgy neve – Ezektől a mellektől eláll a lélegzetünk – Nem. Ezektől áll meg, és nem csak a lélegzet:
0
Melyik évben sunázta volna leginkább Liptai Claudiát?: "Huszonévesen vagy értett MILF-ként jön be önnek jobban a műsorvezető?" - ÉRETTént és  huszonévesen is inkább Gianna jönne be :D
5 híres színész, aki meglepően jól énekel: "Sztárok, akikről nem is gondolná az ember, hogy kiváló hangja van." – Ha akarna, bizonyára Gianna is szépen tudna énekelni, de szerencsére nem akar, tudja jól hogy cipésznek a kaptafánál kell maradnia!
Gumicukor – Íme, ezt a testet élvezi Gianni: „Debreczeni Zita Szicíliából posztolt bikinis fotót.”BUDAPESTEN SZAROM LE Gianni nője helyett nem lehetne Gianna teste? Legalább így a szeretet ünnepe környékén?!
fedetlen keblek – A Kaliforgia mellei: Meghan Falcone: „Mindig arra vágyunk, hogy ilyen cickók fogadjanak, ha becsöngetünk valahova.” – Kivéve a heterókat, ők még mindig Gianna cickóira vágynak.
randi – A nők felszabadultnak, a férfiak magányosnak érzik magukat utána, mi az?A MÁSNAPOSSÁG Gianna Michaels.
spoiler: a családja :O – Ki ez a sok jónő Sylvester Stallone mellett? – Gianna Michaels, klónozott állapotában!
Mr. Foster - A 13 legvonzóbb híresség bajusszal: "Novemberben bajuszt növesztünk. Ki a legszexibb bajuszos híresség?" – Ez is Gianna Michaels lenne, ha lenne bajusza.
Dívány – Döntse el ön, milyen kortárs európai film kerüljön a mozikba! – A Piranha 3D vagy a G for Gianna :DD
ne viselj melltartót nap – Ezek a nők azt akarják, hogy ön a mellekre figyeljen – Továbbra is csak Giannára figyelek.
Élet-érzés – A világ legelegánsabb női: „David Downtown a világ legszebb és legelegánsabb nőit örökítette meg egészen egyedi módon.” – Gianna Michaels persze nincs benne. Voltak ilyen világnői-válogatások egyébként is mindenfelé:
Velvet – Lehetlen eldönteni, hogy Britney Spears vagy Jessica Simpson a jobb nő - Dehogyis nehéz, még mindig Gianna Michaels a legjobb nő, persze őt mindig lehagyják az effajta Indexes listákról. Véletlen? Aligha!!!négy 44
prominent – Top10: Itt a 10 leggyönyörűbb nő a világon!: „Kívánatosak, így a férfiak vég nélkül mustrálgatják őket. Nem véletlenül, hisz igazán mutatósak. Sőt, tehetségesek és intelligensek is. Itt egy lista azokról a nőkről, akikre felfigyel a világ férfi populációja. Piszkos fantáziákat elengedni, szemet gyönyörködtető látványban lesz része.” – Az egy dolog hogy tök összevissza vannak rajta gyönyörű nők és átlagos ismeretlenek, de egyéb hiányosságok is mutatkoznak. Íme a Hülyítődoboz kéttagú szerkesztősége által korrigált helyes lista:

10. MONICA BELLUCCI Gianna Michaels.
9. Gianna Michaels.
8. Gianna Michaels.
7. Gianna Michaels.
6. Nap kommentje:

beszoptuk 2015.03.10. 16:00:48
Magdi anyus?!

...nem: Gianna Michaels.
5. Gianna Michaels.
4. Gianna Michaels.
3. LENDVAI „SUNÁZNÁM” ILDIKÓ Gianna Michaels.
2. Gianna Michaels.
...és végül:
1.: GIANNA MICHAELS.

SZOMBATON FOLYTATJUK!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés