2016. 01. 23.
Ellőnek az ereklyével (jan. 23-24.) + The Rest of 2015 vol. 2.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ellőnek az ereklyével (jan. 23-24.) + The Rest of 2015 vol. 2.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JANUÁR 23.:
HASADRA SÜT AZ ÖNTUDAT

0

Ilyenkor már késő sírni

Nem ajánlott:
19:40: Duna World – Bár talán most hozták össze a legprofibb zsűrit (Zséda, Frenreisz Károly és a többiek), azért én csak ki fogom hagyni a Dalt, mert szerintem a valódi zenéhez továbbra sincs köze, szórakoztatni meg nem szórakoztat annyira mint amennyire idegesítene, ha nézném.

Ajánlott:
Viszont ha már zene és nem a Dal: az After Crying nemrég ünnepelte fennállásának huszonnyolcadik évét, ennek örömére egy koncerttel jubiláltak az MR2 Akusztik+ a Müpából keretein belül, ahol a csaknem három évtized összes fontosabb momentumát megidézték. Ha az m2 / Petőfi TV mondjuk a rádión is adná őket néha a velheló meg a punányi masztiff között, annak még jobban örülnék, dehát ne legyünk telhetetlenek!

Ismétlés, de érdemes:
Valahol lesz Mario Puzo Keresztapája is, de az már annyiszor volt és annyira közismert, hogy csakazértis kihagyom, figyeljünk inkább fél kilenckor Keleti Márton komoly igazságot közlő vígjátékára az ATV-n. A Butaságom története szellemes emlékeztető a macsóknak hogy igazából a nő dönt még akkor is ha a férfi végig a kezében érzi a gyeplőt. A magabiztos és népszerű színész (Básti Lajos) is ezt gondolja ugyancsak szakmabeli feleségével (Ruttkai Éva) kötött házasságáról, egészen addig míg egy közös barátjuk darabjának bemutatóján nem szembesül a saját életével – úgy, ahogy azt egy külső szemlélő író látja. Az író-létnél maradva hajnali háromnegyed egykor a Stephen King-megfilmesítések közül egy jobbat, a Tortúrát újrázzák a Duna TV-n, ami nyilvánvalóan a voltmár, ajánlottammár kategória, de mit tegyünk ha a King of Comedy óta senki nem formálta meg olyan őszintén és ijesztően a fanatikus rajongót mint Kathy Bates aki előbb segít a hóban rekedt kedvencének, majd szakmája (kórházi nővér) és imádata egyesítésével folyamatos testi-lelki terrorban tartja (a színésznőhöz egyébként még legalább egy, hasonlóan jól sikerült King-adaptáció, a Dolores Claiborne is köthető, de ezt remélem nélkülem is mindenki tudja).

Horror rovat:
Ha már King miatt szóba került, a Cinemax 2-őn éjfél előtt öt perccel azt is megnézhetjük, hol tart ma a műfaj, ráaádásul magyar mellékszerepéssel (Daniella Kertesz). Öt fiatal egy sajátos purgatóriumban ébred (pedig már jóval A halál után vannak), a rejtély megoldásához együtt kéne dolgozniuk, de mivel mindegyiküknek van valami bűne, ezért pont nem ez történik. A rémisztgetés mellé még el is gondolkodtatnak minket, ami mindig jó (viszont némi vallásgyalázás is jut bele, ez már nem annyira).

Talán érdemes:
Negyed nyolckor némi családbarátság a retekklubbon inkább a fiatalabb korosztályra optimalizálva mint az Indiana Jones-rajongókra, persze a mostani agendákból is jut bele, leginkább a Kincsvadászok titkos társaságával akik a Frigyláda és a Szent Kehely helyett amazokkal ellentétben valóban kitalált antikvitásokat gyűjtenek, a gyerekeik persze mit sem tudnak anyu és apu titkos hobbijáról, csak amikor eltűnnek a Gonosz Mostoha beszélő tükrét keresve. Igen, a jó öreg generációk közti stafétaátadás a szülők munkáját folytató és ezen keresztül együttműködni megtanuló gyerekekről, de legalább a másfél órás fájdalomhatáron belül. Fél tíz után öt perccel viszont már a kamaszokat várja az AMC egy 2003-as manga-adaptációval. Bár mostanában Hollywood is erőlteti az erős női karaktereket, azért a keletiek ebben is profik voltak már tíz éve is, lásd Azumit, aki Besson Nikitájának japán kiadása, csak ő nem ölt meg senkit, simán elárvulás miatt került a bérgyilkos-bizniszbe több más hasonló gyerekkel egyetemben, hogy felnőve pénzért vagy parancsra tegyenek el láb alól célszemélyeket. Bő két órányi akció Japánból, az ottaniakra jellemző, Európától kicsit idegen felfogásban.
Film+2, 22:50 – Mintha minden színész köteles lenne a kamera mögé állni, mintha minden színész átesne a saját Tudathasadás-filmjén – ha ezt a kettőt összekapcsoljuk, megkapjuk Sir Anthony Hopkins agymenését aminek ráadásul még a zenéjét is ő szerezte. Csak annyi a bajom hogy ez a film a filmben-poén már több mint szakállas, ahogy a katasztrofális forgatás a senki földjén-alaphelyzet is. Ha Hopkins-filmet várunk, csalódni fogunk – viszont ha észben tartjuk emberünk leghíresebb szerepét, Hannibal Lectert, akár az ő elméjébe való bepillantásként is felfoghatjuk, és akkor mindjárt jobban összeáll a kép. Vagy nem.

A seksz, a szipu rovat:
...mert 2015 a sekszuális forradalmaké (LOL) volt, például gőzerővel szoktattak minket a gerontofíliához:
randi – 73 éves, teherbe ejtette a 30 éves szembeszomszédot, de nem költöznek össze – Örüljön hogy túlélte, mert végezhette volna rosszabbul is:
igazán szomorú – helyszínelő – Lányuk esküvőjére ment, de belehalt a jacuzziszexbe a hatvanas házaspár - ...vagy akár:
Megfulladt a 91 éves nő, miközben a 49 éves, házas szomszéddal hancúrozott: "Baleset történt a szexuális játék közben." – Nézzük a jó oldalát: legalább őket nem várta hiába a gyerekeik násznépe.
élet – Bizarr képek: ez a férfi egy szexbabát vett feleségül: „Az ifjú párról egy csomó esküvői fotó készült.” – Nézzük a jó oldalát ennek is: legalább nem szaporodnak.
Szexuális asszisztensek dolgoznak Csehországban: „Testi fogyatékkal élőknek nyújtanak segítséget. (...) A Szexhez való jog nevű, most induló asszisztensi programot külföldi példák alapján dolgozták ki, anyagi fedezetet a cseh pénzügyminisztérium nyújtott hozzá. (...) A cseh szexuális asszisztensnőknek szerződésük megkötésekor etikai kódexet is alá kellett írniuk. Az asszisztenseknek rendszeres orvosi ellenőrzésre kell járniuk, tisztában kell lenniük küldetésükkel, az esetleges problémákkal. Egy óra az asszisztensekkel 1200 koronába, azaz18 ezer forintba kerül.” – De most akkor fizetnie kell érte a páciensnek vagy a pénzügyminisztérium fedezi? Mert nagyon nem mindegy!
Itthon miért nem mehet szexuális asszisztenshez a mozgáskorlátozott?: „Csehországban az állam támogatja, Magyarországon bűncselekmény.”ELVTÁRSAK! NINCS INGYENEBÉD INGYEN SEKSZ, még az egészségeseknek sem!!! ÉBERSÉG!
18+ Muffin – Ez a pornós csaj Rocco új kedvence – Hé, dehát Rokkó visszavonult! Megtért! A család neki a legfontosabb!!4 Rájött az élet értelmére! Megírta a Velvet is!44! négy
f18+ Műpénisz volt a román árváknak szánt tortában - Kinek jut eszébe ilyet csinálni? – Szerintem csak Alföldi promózta egy kicsit az új darabját :DD
Egyre több az alkoholista és a drogos Magyarországon – Hurrá, ebben is jobban teljesítünk! EGÉSSÉG!
EGO - Szenvedélybeteg a partnerem, mit árul el ez rólam? – Azt, hogy NEM ISZOL ELEGET!!!
A pia miatt nem vacsorázik együtt a francia és az iráni elnök: „Hasszán Roháni nem tudta elfogadni, hogy bort is felszolgálnak az Elysée-palotában.” – Ha ennyire zavarja, adja oda nekem :)
Ezresével engedik ki a drogért ülőket Amerikában: „Minden 100. amerikai rács mögött van, a rossznak tartott kábítószerpolitika tölti meg a börtönöket.” – Isten áldja Obamát, remélem a választók meghálálják neki ezt a bölcs döntést ^^
Pofonegyszerűen a nagyobb orgazmusért (18+): "Sok nőnek jelent gondot az elélvezés." - Sőt úgy is mondhatjuk: LEHETETLEN :)))
A korai élvezés nemcsak a pasik gondja: „Egyes nőknél is előfordul, hogy hamarabb érik el az orgazmust, mint azt szerették volna.” – Én ebben továbbra is az Origó álláspontját osztom.
Nincsenek nemi szervei, de 33 éve él boldog házasságban egy nő (18+) – Hogy lehet ez?ÉS PISILNI HOGYÉ’ SZOKOTT Úgy, hogy női orgazmus nem létezik, a házasélet pedig enélkül is teljes.
csóró apu – A közösségi média olyan, mint a pornó – Dehogy, épp az a baj hogy NEM olyan. Jut is eszembe, halál a faszbúkra!!
Tetovált, legalizálná a füvet, és Kanadát vezeti: „Apja is miniszterelnök volt, együtt mentek Brezsnyev temetésére.” – Na, itt kezdődött minden rossz, mármint hogy szoci vezetők temetésére jár apa és fia. Ez egy családi program?! Az én apám bezzeg kocsmázni vitt engem, nem is lett belőlem holmi miniszterelnök!
Bréking. Az ENSZ minden drogot legalizálna: „A dokumentum furcsa, de nem azért, mert pont azt javasolja, amit a szakértők rég mondanak.”Sőt, Morgan Freeman is. :ásít:
A 24 éves férfi megharapta utastársát a repülőn, majd meghalt - WALKING DEAD: COMING TO YOUR TOWN SOON. - "A repülőn egy nő poggyászában drogot is találtak. A két esetnek köze lehet egymáshoz." - Á dehogy, ez csak véletlen.
Egy kiló kokainnal a gyomrában halt meg a repülőn dühöngő brazil utas: „Portugália és Írország között vált agresszívvá.” – Ez is csak véletlen lehet. A drog jó, megmondta a Kendertojás Eggyesület, morgenfrímen és még az ENSZ is!4
Nagyot mennek az esztergomi drognyomozók: „Elfogtak két piti dílert, és négy embert, akik bedrogozva vásároltak tőlük drogot.” – Ez a nagyot menés ugyanolyan forced meme mint a kimaxolás, egyébként meg mindig a kishalakon keresztül lehet megfogni a nagyokat, akárhogy is rinyál az Index.
napicsárt – Itt a legsúlyosabb a droghelyzet Európában: „A TOP 10-be döntően északi or­szá­gok kerültek be, de nyugati szom­szé­dunk, Ausztria is felfért a listára.” – Én annak örülök hogy mi nem vagyunk rajta, akárhogyis ügyködik a Társaság a Kendertojás Szabadságáért egyesület. Maradjon is így 2016-ban is!
 

VASÁRNAP, JANUÁR 24.:
UTAM A NAGYONBA

0

A hadügyminiszter félretép

Talán érdemes:
Nyolc előtt öt perccel
újabb kincsvadászós (ráadásul ismétlésgyanús) marhaság a retekklubbon a Bolondok aranyával, itt először egy házaspár keresi a királynő elsüllyedt hozományát, majd felesége kiábrándulása után a férfi egyedül – és mikor akadna forró nyomra ha nem pont akkor mikor asszonya már elhagyta? Családi mozi, vagyis kihagyom, akkor már inkább öt perc múlva (20:00-kor) egy kis dráma az HBO-n. A Vadon akár a hasonló(an valós személyről szóló) sztorijú, férfifőszereplős depressziózás életigenlő ellenpárjának is felfogható: az „eseménydús” (=sokpartneres), mégis üres életébe beleunó Cheryl Strayed (Reese Witherspoon) a szívére hallgatva egyszemélyes zarándokutat szervez Amerikán keresztül, hogy egyedül legyen problémáival és rossz döntéseivel – és hogy az út végén megtalálja a kiutat mindezekből. Amennyire egyszerűnek és unalmasnak ígérkezik (a menetközben feltűnő jó és rossz dolgok ellenére is), annyira tartalmas, nem tudok másra gondolni minthogy Witherspoon is hasonlóan hosszú utat tett meg a Kegyetlen játékoktól a Doktor Szöszin át amíg idáig jutott, de érdemes volt – nekünk is az lesz őt választani ma este (már ha nem ragadunk le annál hogy MNK és nincs allergiánk a lelkizés és Nick Hornby forgatókönyve ellen), ha minden feminista film ilyen lenne, én se szidnám őket. Ugyanabban az időben egy egész friss (tavalyi) vígjáték a Cinemaxon a SEKSZ vallási telefonszolgáltatás világából, hát ilyen is csak Amerikában van. Witherspoon filmjéhez hasonlóan a Kinek a pap...-ban is egy világból kiábrándult nő (Brittany Snow) keresi önmagát, és még az sem biztos hogy útja végetért azzal hogy másokat térít vissza a jó útra a call-center vezetője (William H. Macy) segítségével. A Cool TV-n Svarci bácsi 2013-as akciózása egy órával később (azaz kilenckor), ahol az Osztrák Tölgy Erőnek erejével bizonyítja hogy a lenyugvó napnak is van ereje, még akkor is ha a szkript tényleg a tizenöt-húsz évvel ezelőtti fénykorát idézi, nem jó értelemben, mert ugye a városi ügyektől megcsömörlött, vidékre elvonuló és újra akcióba lendülő ex-rendőr többször voltmár mint reaktiválódásának kiváltó oka, az amcsi-mexikói határ felé igyekvő túszejtő drogkereskedő. Mindegy, ettől eltekintve korrekt darab, keleti rendezésben, úgyhogy egynek jó lesz.
Duna TV, 22:05 – DePalma Utolsó dobásának elődje a Rashomon, utódja a Nyolc tanú: egyetlen bűntényt nézünk újra több szemszögből, a biztonsági kameráknak hála, ezeket visszapörgetve derül (?) ki egy boxmeccs közben lezavart orgyilkosság háttere, melynek célpontja az amcsi hadügymniniszter volt (vagyis a gyilkos sikerrel járt). A lezárt arénában tizennégyezer potenciális elkövető, az eddigi vagánykodó zsaru pedig kemény munkára kényszerül, az eredmény egy feszült thriller, kiváló kameramunkával (lásd a bravúros nyitójelenetet), egyedül a vége lett kicsit összecsapva, ettől függetlenül még Cage ellenére is élvezhető, érdekesség hogy az általa játszott (és nem egészen tiszta kezű) Las Vegas-i rendőrhöz (Richard "Rick"/"Ricky" Santoro) hasonlóan hívták a szerencsejáték-város egykori véreskezű gengszterét, és hogy a hozzám hasonló sznobok se panaszkodjanak, arról meg a zeneszerző Ryuichi Sakamoto gondoskodik. Két éve már volt egy Marilyn Monroe-s alkotás a blogban, ma háromnegyed éjfélkor egy 2011-es életrajzot láthatunk a szőke ciklonok őstípusáról a Duna TV-n. Sir Laurence Olivier (Kenneth Branagh) 1957-ben forgatott a drága gyermekkel (Michelle Williams), az asszisztense (Eddie Redmayne) pedig éber figyelemmel jegyezte le, milyen is volt az az Egy hét Marilynnel.

Ismétlés, talán érdemes:
M3, 19:25
– A Grease röviden a West Side Story társadalmi drámájának hatástalanításából és a Rebel Without a Cause lázadásának kiheréléséből született, leginkább azoknak akik nem ismerhették a korszakot amiről szól, több köze van a Szombat esti lázhoz mint a korai rock and roll-korszakhoz (nem csak Travolta, hanem Robert Stigwood miatt is), mára viszont a Hair mellett ez a másik kötelező musical és valahol érthető is, a stílussal való ismerkedéshez meg általában kikapcsolódásra kiváló, csak nehogy komolyan vegyük és elhigyjük az itt prezentált idealista ötvenes éveket.

Nem érdemes:
HBO, 22:00
– Míg Tarantino újabban a westernbe igyekszik bevinni a maga sajátos frazeológiáját, epigonjai továbbra is évekkel mögötte járnak, az Everly: Gyönyörű és életveszélyes esetében például a QT-oeuvre mélypontját, a Kill Bill két marha hosszú részét sűrítették egyetlen másfél órába, de mivel se a forgatókönyves, se a rendező nem tudta mit akar (azon túl, hogy sok vért, hullákat, cool zenéket és valószerűtlenül gonosz figurákat), ezért még az eredeti összidejénél is hosszabbnak tűnik. Egyetlen lakásban játszódik, ide szorul vissza a japán maffiózó prosti-csaja akit árulásáért (ha jól értem) nemierőszakkal és kínzással büntetnek (ezt még szerencsére képernyőn kívül ejtik meg). A nő innentől kezdve egyszercsak átváltozik a Menyasszony aligruhás, nagycsöcsű kiadásává és a klotyóban elrejtett fegyverrel kezdi a mészárlást, majd ahogy egyre többen jönnek ellene, úgy finomodnak az eszközök. Salma Hayek persze még most is gyönyörű, de míg Tarantino a gyengébb műveiben is megtart valamiféle egyensúlyt a vér, a humor és az agyaskodások között, addig itt hol ide, hol oda billen a mérleg nyelve, a „rosszak” komolyanvehetetlenek (de legalább aberráltak és kegeyetlenek), náluk csak a „jók” hihetetlenebbek: semmi jellemfejlődés, egy megalázott nőből egyszercsak minden átmenet nélkül pisztolyhős majd harcművész lesz. Hogy nálunk bemutathatták, annál csak az a hihetetlenebb hogy még DVD-n is kiadták, komolyan, ennél még a transz-sekszuálisok karácsonyáról szóló művészfilm is jobb.

„Zene” és „film” rovat:
...mert 2015 a zenei-mozis forradalmaké (LOL) volt:
lángoló gitárok – Sztárok mentik meg a zeneipart!: „A Coldplay, Madonna, Rihanna...” – ...azóta persze kiderült hogy ez is bukta.
Eladó a Miami Vice Ferrarija: „Most bárki beülhet Don Johnson helyére.” – Ezt is át fogják majd festeni mint a Hazárd megye lordjai kocsiját, vagy ez még belefér a mai polkorrektségbe? :D
Kiszivárgott Rihanna szado-mazo videója (18+): „Mellek, vér, pénisz” – Ez már a fappening, vagy még egy „rendes” videoklip? És tessék mondani, zene is lesz?
Az egymilliárdból készült Veszettek teljesen kivérzett: „A hétvégén már csak riasztóan kevesen ültek be Goda Krisztina filmjére.”ÉV FILMJE MUHAHA, azt remélem is hogy vesztettek a Veszettek. Majd rájöttök szépen lassan hogy nem elég újraforgatni a Rosszfiúkat meg bűntudatot kelteni a közönségben...
Tarantino megint a Kill Bill 3-mal húzza a népet – Minek? Már az első rész se kellett volna.
Az amerikai filmipar kezdi teljesen elveszíteni az eszét – Miért, eddig volt neki? – „A Minecraftból is kasszasikert csinálna a Warner.” – Most miért, ha a legóból lehetett...az a szomorú hogy pár éve még az Encyclopedia Dramaticán viccelődtek a PacMan-mozival, erre nem megcsinálták azt is a Pixels-szel? :(
Már a hollywoodi sajtó is Orbán kiretusálásáról cikkezik: „Már a Hollywood Reporter is a Zero című új magyar film körüli káváriáról cikkezik: Nemes Gyula filmjét a Karlovy Vary-i filmfesztiválon mutatták be először, a vetítés előtt azonban a rendező arról mesélt a nézőknek, hogy a művét Magyarországon betiltották, a filmet 180 millió forinttal támogató Filmalap el sem jött a vetítésre, őt pedig cenzúrára kényszerítették, amiért a Zéróban egy Orbán Viktor portréjával díszített görögdinnyére lövöldöznek."ÉV FILMJE 2. Ez olyan dopemanes tempó és kb. ugyanazzal a logikával mentegeti magát a rendező úr is, mármint hogy Magyarországon tombol a diktatúra: "Nem akarok egy olyan országban élni, ahol egy Vasfüggöny áll. El kell gondolkodjak azon, hogy hol folytassam az életem. Talán Afrikában vagy Csehországban. Egy szabad országban szeretnék élni." – Menj baz+ Johannesburgba, az egy szabad ország szabad városa, majd meséld el milyen volt...ja, inkább ne :D

Tangooo 2015.07.09 19:03:44
Mindegy mit, de írjanak róla. Egyik kezével bemutat, másikkal pénzt kunyerál: korrekt, nem?

Shia LaBeouf kimaxolta saját magát: „A színész projektje most annyi, hogy egy New York-i moziban kronologikus sorrendben visszafelé haladva megnézni az összes filmjét és élőben közvetíti az interneten a saját arcát, ahogyan a saját arcát nézi a saját filmjeiben.”Nap kommentje két részletben:

Is 2015.11.11 16:26:39
Ez a faszi már akkor egy senki volt, mikor valaki volt.

Is 2015.11.11 16:27:15
És még mielőtt valaki hozzátenné: én is senki vagyok, de legalább nem hiszem magam Valakinek.

dox – Pöffeszkedő fehér Afrikában: „Vett magának egy diplomata útlevelet, meg két cselédet. Film.” – Így igaz, bár a gyarmatbirodalomnak ezer éve vége, azért csak keltsétek ti is a bűntudatot :))
Só, citrom van, csak tequilát hozzatok!: "A hétvégén volt az első Házibulik Éjszakája: vadidegenekkel partizhatunk mások lakásában." – És sajnos úgy tűnik ez lesz a jövő:
Zenélni lehet a lakásban, de cigizni nem: „Az Index dalversenyében feltűnt Zanzinger három napon át a saját lakásában koncertezett, ingyen. Elmentünk megnézni.” – Asszem ezzel KI LETT MAXOLVA fullba lett nyomva a romkocsmás bölcsészfíling. Az egy dolog hogy ki az a kretén aki vadidegeneket beenged a lakásába, de hogy még ott is koncertezzenek, és senki ne hívja rájuk a rendőrséget még este tíz után se?! Hol vannak a tízmillió házmesterek amikor szükség lenne rájuk?! Zenénél maradva, 2015 a Wellhello éve volt, én pedig döbbenten vettem észre hogy negyvenes (de huszonévesnek látszani akaró) anyukák is mennyire bekajálták ezeket az elnökséges faszságokat (ennél már csak az volt szánalmasabb amikor Nemzetünk Színészei versként szavalták el a Bulibárót meg ezt is). A siker örömére gyorsan le is zavartak egy mélyinterjút a STÁRral:
quart – Fluor Tomi nem politizál, de megvan a véleménye: „Interjú Fluor Tomival, akivel megfejtjük a nyolcvanas évek legégetőbb kérdéseit.” – ...ebben meg az a gáz hogy Tomika túl fiatal ahhoz hogy konkrét emlékei legyenek a nyolcvanas évekből, mégis úgy beszél mintha benne élt volna. Értem én hogy sokakat át lehet verni azzal hogy gagyi szintik + szaxofon = nyolcvanas évek, csak azt ne tessék elfelejteni hogy még nem halt ki az a nemzedék aki tényleg benne volt. Az erre rávilágító hozzászólásokat amúgy dicséretes gyorsasággal törölték, szerencsére még így is akadt aki összefoglalja a lényeget:

Becsületes Igazszóló 2015-04-18 13:47:03
A médiaidióták és az agymosott tahók kedvence.

Követ, és nem akar megállni: „Exkluzív részlet az év egyik legjobb horrorfilmjéből, amiben szexszel terjed a gonosz.” – Bezzeg a kilencvenes években még a szüzek éltek túl a horrorokban! Most meg!! Ezek a fiatalok, mindig csak a seksz, a szipu! Na mindegy, ez is simán Év filmje.
Nagy kamunak tűnik az Egri csillagok hollywoodi verziója: „Egy tök ismeretlen amerikai filmes 9 milliárd forintból, az egri várat részben újjáépítve forgatná újra a klasszikus filmet?”ÉDES FASZOM, csak ezt ne, bőven elég nekünk a Szulejmán történelemhamisítása. És nem elég hogy az Index foglalkozik vele, még a Hellómagyarokon is ez a téma, holott:

tiller foch 2015.11.03. 16:04:01
Az Egri csillagok nem politikailag korrekt ebben a formaban.
Mindenkeppen kell bele egy pozitiv szereplo neger (a Kevin Costner-fele Robin Hood filmbe is belecsempesztek Morgan Freemant), meg negativ szereplo feher magyar is kell hogy legyen benne (Hegedus hadnagy pont kapora is jon).
Lesz benne magyar legeny es muzulman lany szerelme. Josagos muzulman is lesz benne stb.
Kulonben be se mutathatjak az USA-ban.

Azért jött el Iránból, hogy metált játszhassonHa Magyarországra jössz, nem veheted el tőlünk a nagyszínpadunkat!44 négy„Az iráni rocker szabadon akar gondolkodni. A szír programozó nem akar harcolni. A pakisztáni fiatalt a vallása miatt üldözték. Az Origo a szerb-horvát határon járt.” – De hát pont az lenne a lázadás ha OTT játszanána metált, ha OTT harcolna a hazája függetlenségéért, ha OTT akarna szabadon gondolkodni... 1956, mond ez valamit?!
Tíz film, amit kötelező megnézni év végéig: „2015 a Star Wars 7 éve, de jön még ígéretes magyar film is, emellett az új Bondot, Johnny Depp maffiafilmjét, és a szabadságharcos Jennifer Lawrence-t is várjuk. És ön? Szavazzon!” – Én még mindig Gianna Michaels visszatérésére várok, egyébként meg:

eßemfaßom meg áll 2015.10.12 13:01:16
brutálisan felrobban az internet az évtized legjobb filmjeitől amint MINDENKINEK látnia KELL már TEGNAP!

tv go – Jennifer Lawrence nem akart túl buzgó lenni az első szexjelenetében – Nem is kell, bőven elég amit a fappeningben bevállalt :DDD
Jennifer Lawrence rendezni fog: „Elbaltázott LSD-kísérletekről készít filmet. Ez lesz az első rendezése, régóta várt a lehetőségre.”MAGYARUL: MK ULTRA Gondolom már alapból meg lesz neki előlegezve az Oscar-díj, hát nehogymá’ ne kapja meg!
Kitört a Swift kontra Minaj cicaharc az MTV VMA nevezések miatt – Persze mi a zeneszerző-zsenik háborújában is jobban teljesítettünk:
stenk – Jogalap nélkül védették le Fásyék Kis Grófo dalát: „Az Artisjus is megállapította, hogy két népdalrészlet is szerepel a dalban, ezért hivatalosan nem ők a szerzők.” – ...és igen, 2015 sajnos a Bulibáró éve volt, pedig:
0

HÉTFŐN FOLYTATJUK!

 

 

Kulcsszavak: éberség, rest of, 2015

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés