2016. 01. 25.
A Kőszívű Asylum visszavár (jan. 25-26-27-28.) + The Rest of 2015 vol. 3.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Kőszívű Asylum visszavár (jan. 25-26-27-28.) + The Rest of 2015 vol. 3.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 25.:
KOMOR NYIKHAJ

0

Is there life after Prometheus?

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00: Botrány a birodalomban – A Madness of King George-ot idéző dráma, csak megőrülés helyett gyász sújtja a király helyett a királynőt (Judi Dench). Albert halála annyira megviselte Viktóriát hogy már nem csak a köznép, de az udvar is sustorogni kezdett – ennél jobban csak azután kezdtek a fenti és lenti osztályok pletykálkodni amikor az uralkodó talpraállt hegylakó komonyikja (Billy Connolly) rábeszélése hatására. Egy órával később (tehát kilenckor) nem annyira erősnős mint inkább gendertudatos akciózás a Film+2-őn az emberiséget tizedelő, hozzájuk megtévesztésig hasonlító robotok ellen küzdő Króm angyalokkal akiket ki más vezetne mint egy született LadyBOY? Szájbarágós, lebutított, kihagyható, akkor már inkább háromnegyed tizenegykor egy Poe-adaptáció az anyacsatornán (Film+) a Stonehearst Elmegyógyintézetbe érkező friss dokiról aki szép lassan rájön hogy itt igazából az orvosok az ápoltak „beosztottjai”. A Viharsziget után már sok újat nem tudnak nyújtani a témában, de hát Edgar Allan mégiscsak egy klasszikus, adjunk neki esélyt már csak Michael Caine, Sir Ben Kingsley, Brendan Gleeson (vagy legalább Kate Beckinsale kedvéért) is. Közben 21:20-kor lesz még egy sci-fi is a TV2-őn a vörös bolygóra (Mars) küldött expedíció váratlan felfedezéséről (életet rejtő kövületek) amit persze az egyik tag magának akar megtartani, de a kis csapatnak hamar együtt kell dolgoznia hogy Az utolsó napokon túl is jusson nekik élet. A történet annyira ismerős (ha nem a Prometheusból akkor valamelyik régi regényből) hogy szinte biztosan voltmár, ha nem ezzel a filmmel akkor valamelyik másikkal. Én tuti kihagyom.

„Énekesnők”? #LESZAROM™.
...mert 2015 az övék is volt:
Hihetetlen,hogy mennyit változott Miley Cyrus az elmúlt 10 évben: „Mutatjuk, hogy hogyan lett a Disney ártatlan arcú tinibálványából a világ egyik legmegosztóbb popsztárja.” – Engem nem oszt meg, én egyszerűen csak LESZAROM.
Fotózás – Gumicukor – Rita Ora fehérneműben posztolta magátEZEKNÉL MÁR AZ MEGY ÜNNEPSZÁMBA HA NEM VETKŐZNEK LESZAROM.
meztelenkedés, testiség! – Miley Cyrus Instagramján végleg elszabadult a pokol: „Az énekesnő olyat produkál az elmúlt két napban, ami már bőven kortárs művészet.”NEM, AZ TERESKOVA KIVÁLTSÁGA LESZAROM.
Rita Ora átlátszó ruhát vett melltartó nélkül – Simán csak LESZAROM, produkáljon ő is valami eredetit.
Miley Cyrus nem bírja ki, hogy ne dugjon mindent a szájába: "Az énekesnő mostanában erősen orálisan fixált." – Akkor LESZAROM, és felőlem utána akár meg is eheti.
Gumicukor – Eljött a nap, amikor Selena Gomez topless pózolt – ...és eljött a nap, amikor őt is LESZAROM!
18+ Gumicukor – Miley Cyrus letolt gatyában, csillámos mellel pózolMINDIG VAN LEJJEBB LESZAROM.
Miley Cyrus tényleg egyszál csöcsben ment Jimmy Kimmel műsorábaMAGYARUL: A CSÜRHE PEDOFÍLIÁHOZ SZOKTATÁSA TOVÁBB FOLYTATÓDIK Tényleg LESZAROM!„A csillámos mellek után ausztrál riporternőnek is öltözött, de a cuki énjét is megmutatta, mindezt egy este alatt.” – ...én meg egy perc alatt SZAROM LE.
Topless fotózták Rita Orát – Még mindig LESZAROM.
:O 18+ Sajnos Miley Cyrus vaginája nem tágítSUCH A CLASSY LADY LESZAROM.
Gumicukor - Ezek a félmeztelen lányok annyira imádják Miley Cyrust, hogy órákat is képesek rá várni – Én viszont nem várok egy percet sem tovább és LESZAROM őket.
18+ Gumicukor – Florence Welch úgy kitette a melleit az új klipjében, hogy csak na: „Még legalább négy okból érdekes a videó, bizony.” – Ez bizony négy ok egyetlen LESZAROMra.
ez van - 18+ A 10 legpornósabb kép, amit Miley Cyrus valaha posztolt – Továbbra sem vagyok pedofil, ezért az van, hogy LESZAROM.
scout – Bruce Willis lánya pucéran gitározik és énekel instán: „Posztolta a mellbimbóérzékeny Instagramra, ahogy meztelenül énekelget.”ÉDES FASZOM, MÉG EGY VILÁGTEHECCSÉG ÉNEKESNŐ LESZAROM.
Mi jöhet még? 18+ Gumicukor – Nahát, Miley Cyrus teljesen levetkőzött Terry RichardsonnakEZ AZTÁN A MEGLEPŐ LESZAROM.
Gumicukor – Selena Gomez most már állandóan vetkőzikEGY DISNEY-STÁRTÓL EZ SZINTE KÖTELEZŐ LESZAROM.
Világuralomra törnek Christina Aguilera melleiMI VAN, SZABADNAP VAN A NYUGDÍJASKLUBBAN? REMÉLEM LEGALÁBB MADONNA NEM VETKŐZIK LESZAROM.
kockahas – Gumicukor – Madonna ultracuki fiókákkal menőzikERRŐL ENNYIT LESZAROM.
Rita Ora annyira várja a karácsonyt, hogy már a melleit is feldíszítette: „Egy mell-láncot pakolt a melleire, majd közszemlére tette őket.”ŐSI KARÁCSONYI NÉPI SZOKÁS LESZAROM.
Vanessa Paradis pucéran pózol a francia Vogue-ban: „A karácsonyi szám jó részét neki szentelik.”IGEN, A KARÁCSONY ERRŐL SZÓL LESZAROM.
18+ Miley Cyrus turnényitó koncertje a vártnál is súlyosabb volt: „Chicagóban mutatta be új albumát és új színpadi szettjeit, itt vannak a képek a visszafogott buliról.”LESZA Nap kommentje a Lángoló Gitárokról:

Helyszíni zsemle 2015.11.21. 18:30:20
Ilyenkor persze nincs persze nincs pedofilhiszti, pedig a kozonseg nagyresze a 8-10 eves korosztalybol valo.
Nem mintha kene, de ha egy ferfi eloado lobalna felmeteres mufaszt, es szopasrol meg analszexrol visitana, az ovodas koru kozonsege elott, akkor vilagbotrany, meg dzsihad lenne.


KEDD, JANUÁR 26.:
SOUL TANNED IN THE CLUB

0
(Forrás: http://www.nefmi.gov.hu)

Kiemelten ajánlott:
A Nagyok aktuális részében a nemrég szülinapos Törőcsik Marit interjúvolják a Duna TV-n, sajnos a szokásos kései időben, fél tizenegy előtt öt perccel, de ne így fogjuk fel hanem úgy hogy tizenegyre pont vége lesz és még időben le tudunk feküdni. Törőcsikről meg mit mondjak: az egyre kevesebb nagybetűs Színészünk egyike, akiből még sokszor harminc perc se lenne elég, de remélem előbb-utóbb lesz róla egy másfél órás életrajz, addig is ezt fogjuk fel egy teasernek.

Talán érdemes:
Filmbox, 21:00
– A Swingkirály megtévesztő címe ellenére sem a zenei stílusról szól, ha csak annyiban nem hogy a hetvenes-nyolcvanas évek a diszkó, a kokain és a seksz korszaka volt, azt lehet mondani hogy ami erkölcstelenséget a hatvanas években elkezdtek a hippik és egyéb alsóbb néprétegek arra ekkortájt már az addig finnyáskodó középosztály is ráharapott. Az ő igényeiket szolgálta ki a Plato’s Retreat swingerklub, az undeground akkor már a gay bath house-okban tanyázott, de a vége ugyanaz lett mind a hetero-, mind a homo-kluboknak és diszkóknak: ha nem az adóhatóság figyelt fel rájuk (lásd a Club 54-et), akkor az AIDS zárta rájuk az ajtót. Azóta ugye többször is visszasírták a régi szép időket (lásd a Boogie Nights-ot), úgyhogy épp ideje volt (?) összeszedni és kamera elé terelni a még élő tanúkat: nem túl fiatal beszélő fejek emlékeznek vissza vad életükre (remélem nem lesznek korabeli belső felvételek a klub sekszuális életéből). Természetesen jókora késéssel de hozzánk is eljutott mindez először a kilencvenes évekkel, de az igazi nagyipari swinger-reklám az most tetőzik könyvekkel és klubtulaj-interjúkkal a CenzOrigó és a Velvet megfelelő bugyraiban. Ugyanabban az időben két csihipuhi közül is választhatunk, kezdjük a kevésbé agyassal a Film Mánián: a Wolff - Veszélyes bevetésen Németország kései válasza Rambóra csak nem annyira jó, mivel a kómából feléledő, gyilkossággal vádolt visszahúzódó igazságosztó Tökéletes katona már a zsáner szülőhazájában, Amerikában is lerágott csontnak számít. A Filmbox Plus még mindig ugyanekkor egy jobb kamaradrámát/akciózást ad, ami már annyiból is érdemes figyelmünkre hogy névtelen alkeszok gyűlésébe zavar bele pár menekülő széftörő. A Túszterápia természetesen elsősorban a lúzerek közös ellenség elleni összefogásáról szól, de úgy hogy ki se néznénk belőle hogy amcsik csinálták. Végül lesz még hajnali fél egy előtt öt perccel egy ’98-as gendervígjáték az HBO 2-őn halál árnyékában is Begerjedve élő, fiúknak és lányoknak is tetsző pornósról (Vincent D'Onofrio) aki egy pillantásával képes megváltoztatni heteró-sekszuálisok preferenciáit és ha mindez nem lenne elég, még Salma Hayek is szerelmes belé. D’Onofrio azóta már biztonsági játékot játszik, az esetleges néző pedig a ráerőltetett tolerancia miatt az amúgy esetleg értékes alkotásokat is messzire kerüli.

Ismétlés, talán érdemes:
A Viasat3 tovább folytatja az Amerikai nindzsa-sorozatot a 3. résszel, kb. innentől kezdve fogyott el a szusz is, vagyis a Véres vadászat pont olyan B-film mint a címe sejtetni engedi (a harcore rajongók és a VHS-idők iránt nosztalgiázók 23:25-kor azért adhatnak neki egy esélyt). Férfihőseink kikapcsolódnának egy magányos szigeten, mivel mással mint testedzéssel (hmm...), ám a baráti küzdelmeket hamar felváltja címbeli bizonyos, amikor emberünket apja gyilkosa, a titokzatos Cobra megfertőzi egy halálos vírussal, és innentől kezdve egy proto-Crank idő-versenyfutást kapunk. Talán nem spoiler ha elárulom hogy készült negyedik rész is, szóval a halál nem ebben a részben kopogtat utoljára.

Kiemelten nem ajánlott:
HBO, 00:10 – Matthew Vaughn már a Kick/Ass-szel is erősen rezegtette a lécet (ultraerőszakos szuperhős kisgyerekek), és bár a Kingsman: A titkos szolgálat most egy tipikus buta kamaszból próbál Kerekasztal lovagját csinálni (nem vicc, az übertitkos szolgák kódnevei mind a lovagokra utalnak), sajnos jóval több van benne mint egy sima képregényadaptáció. Aki akar olvashat részletesebb elemzéseket, nekem a templomos mészárlásnál lett elegem belőle, mondjuk aki egy kicsit is járatos a mozi eszköztárában az ha újranézi a jelenetet és a környékét, hamar felfedezi mivel is hangolják rá a közönséget erre a good old ultraviolence-re. Nade nézzük miért is volt ez a fos az Év filmje: „A Kingsman az utóbbi évek legszórakoztatóbb kémfilmje (...). A történettől nem dobtunk hátast, cserébe az akciójelenetek minden várakozást felülmúltak. Különösen a templomos jelenet, amiről még napokig beszéltek a mozinézők, hiszen még csak hasonlót is ritkán látni.(...) A veterán ügynököt bezárják egy templomba, ahol egy rejtélyes szerkezettől mindenki öldöklő vadállattá változik (...). Ennek a vége egy elképesztő, majdnem ötperces gyilkolászás, ami szinte végig egy snitt alatt követi, ahogy Colin Firth minden kezébe kerülő tárggyal agyonver valakit. (...) Latin-Amerikában és Indonéziában ki kellett vágni ezt a jelenetet a túlzott erőszak miatt, pedig magasan a legjobb részlet az egész filmben." – Mondom, öröm látni hogy az amerikai rendezők is tanultak a komcsi és náci propagandafilmek montázstechnikáiból, még nagyobb öröm látni ahogy az Igényes Indexes Filmkritikus még ilyenkor is azt hiszi hogy magától érzi ezt a jelenetet a "legjobbnak". De hát mit tegyünk, a birkák a legritkább esetben nézik újra vagy lassítják le a filmet, netán elemzik a nézőre gyakorolt (részben tudatalatti) effektek hatását ^^ Mondjuk a csürhe agyát a tévében is rendesen mosták átfele 2015-ben, már ami az erőszakot és a sekszet illeti:

MAGYARUL! rovat:
hogyvolt 18+ Az eszetlen gyilko­lás még sose volt ennyire szép:
„Hannibal sebészi pontossággal tervezi meg minden tettét.”MAGYARUL: a csürhe deszenzitizálása tovább folytatódik.
HV 18+ Így ért véget Hannibal iszonyú véres ámokfutása!: „Soha nem volt és nem lesz ilyen szép az emberevés és a szadizmus egy férfibarátság árnyékában.” MAGYARUL: a csürhe deszenzitizálása tovább folytatódik.
felnőnek a gyerekek – Gumicukor: Hát, így néz ki Honey Boo Boo műszempillákkalMAGYARUL: a csürhe pedofíliához szoktatása tovább folytatódik.
könyves: Az ekönyv és a kreatív rombolás haszna: "Az internet konzultáció beindul."MAGYARUL: a valós értékek felszámolása tovább folytatódik.
comment:com 18+ szeretik egymást! - Sok orgia egy videón: „A tévésorozatok meg vannak áldva ezekkel a tömegszexjelenetekkel!”MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása az aberrációkhoz tovább folytatódik.
Ilyen, amikor egy legjobb színész és színésznő vérfertőz: "Az Oscar két nagy győztese szerepelt már közös filmben. Anyát és fiát játszottak, de szexeltek is."MAGYARUL: a csürhe vérfertőzéshez szoktatása tovább folytatódik.
Álomszép modell volt a kis 16 éves Angelina Jolie: "Soha nem látott szexi fotósorozat." - MAGYARUL: a csürhe pedofíliához szoktatása tovább folytatódik.
Van értelme a tévében a korhatárkarikáknak?: "Lehet tudatos médiafogyasztóvá nevelni a gyerekeket?"MAGYARUL: a gyerekkor felszámolása és az agymosott fogyasztók tenyésztése vígan folyik tovább.
PANDARTE: Húsz év múlva a lányok tanítják programozni a fiúkatMUHAHA! Hát persze!!! – „Egy kezdeményezés 10-18 éves lányoknak tart inspiráló technológiai műhelyeket a legjobb szakemberekkel.”MAGYARUL: az agymosott fogyasztótenyésztés vígan folyik tovább.
Ex Machina – Az okos sci-fi, amire olyan régóta várunk: „Stílusos, elegáns és felkavaró thriller férfi és nő, ember és gép kapcsolatáról.”MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a hagyományos családmodell felszámolásához tovább folytatódik.
18+ élet – Ilyen, amikor pornósok tanítanak szopni: „Profikat ültettek le civilek mellé, hogy egy-egy jégkrémmel a szájukban megmutassák, hogyan kell térdelni és szeretni. Videó. (...) A videót érdemes végignézni, a profik azt is megmutatják, hogyan fér el két farok is a szájukban, például. A pár perces videóban akad mindenféle technika, amit a pornófilmekben látni: mélytorok technika, fogak problémaköre, csapkodás és hasonlók.”MAGYARUL: a csürhe aberrációkhoz szoktatása tovább folytatódik.
Az örömlánynak is fontos az üzleti érzék – Sőt, elsősorban csak az a fontos neki, eleve ezért megy kurvának... – "Az interjúból kiderül, hogyan látja vállalkozását egy luxusprostituált."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a testből éléshez tovább folytatódik.
Top 10: emlékezetes prostik a tévébőlMAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a testből éléshez tovább folyik.
18+ Öt ok, amiért BB Évi a valóságshow-k királynője: "Jöhettek bármilyen Sziszik, Kismocskok és Fannik, a tragikus életű Párkányi Éva örök."MAGYARUL: már amikor valaki volt, akkor se volt senki. Mert nézzük csak az "indokokat":
"-Ő vetkőzött legelsőként
-Ő szexelt legelsőként
-Mert mindezek ellenére emberi volt
-Ő nyert valóságshow-t legelsőként
-Mert tragikus irányt vett az élete"

Ez nagyon jó, mintha a Britney-s South Park epizódot látnám: szeretjük tündöklőnek, emberinek és vonzónak látni a hírességet, de azt még jobban szeretjük ha utána a sárba esnek, és hát igen, így él manapság az "örök" "királynő":
Élete végéig a zárt osztályon marad BB Éva – Na, akkor így egy évtized eltelével le lehet voni az emberkísérlet tanulságait:

Antiochiai Szent Kézigránát 2015-01-29 13:23:51
Tipikus történet a kereskedelmi médiáról, annak erkölcsiségéről, valamint a műveletlen, alacsony intelligenciájú emberre érdemtelenül szakadt siker hatásáról.
Nem egyedi, nem új, mondhatnám tipikus, akkor is, ha tragikus.
A régi időkben a sikert nem adták könnyen, de akkor is voltak sokan, akik nem tudtak vele mit kezdeni. Marius is alkoholista lett öreg napjaira, Caligula beleőrült a hatalomba, Commodus nemkülönben. Hunyadi Mátyás véreskezű despota lett, mégha nem is szeretünk rá így emlékezni. A XX. századtól, mikortól egyre több a média-, és filmcsillag, egyre mélyebb a lejtő, és egyre erősebben taszítanak az emberen.
Könnyű más felett ítélkezni, pálcát törni, hogy úgy kell a hülye k..rvájának. Én nem így látom. Én úgy látom: ez az ember egy áldozat. A kereskedelmi média erkölcstelenségének az áldozata, és nem - vagy csak részben - a saját ostobaságának.
Ez mindig jusson eszébe mindenkinek, mikor retekklubbot, meg kanális-kettőt néz, nem az a barátunk, aki elkábít és piát vesz nekünk, hanem az aki segít feltápászkodni a földről.


SZERDA, JANUÁR 27.:
MOZIZZUNK MINDENNAP!

0

...ha már útra nem kelhetünk :(

Ajánlott:
Richard Dreyfuss minden alakítását érdemes lecsekkolni és a Cas és Dylan is idetartozik, ez egy kétszemélyes road trip az utolsó nagy utazás előtt (ebben hasonlít a Begerjedvéhez) egy halálos beteg orvossal és agresszív barátja elől menekülő fiatal wannabe írócsajjal (ebben nem). Minden adott hogy ne működjön: leginkább két embert látunk-hallunk egy kocsiban beszélgetni, egyikük a halálra készül, a másik pedig megígéri hogy segít neki megírni a búcsúlevelét, ráadásul mindezt Kanadában teszik (ami ugye nem épp halivúd), de a furcsa pár ügyesen kerüli a közhelyeket és adagolja a drámát és a nevetést – az igazi meglepetés mégsem ez, hanem hogy Jason Priestley (Beverly Hills 90210) rendezte. Mindig mondom hogy minél jobb valami, annál később adják, és ez nagyon jó lehet ha még a Filmcafe is csak hajnali 00:40-kor adja le. Ugyanitt még később (02:25-kor) egy szintén minőségi dráma (Egy nap a mozi) Al Pacinóval és Mary Elizabeth Mastrantonióval egy mozimániás srácról (Jerry Barone) aki bármit megtenne azért hogy bejusson a városában nyíló új vetítőterembe...kicsit Cinema Paradiso, kicsit Last Motion Picture Show, egyszer mindenképp érdemes (felvenni, és utólag megnézni).

Nem érdemes:
Duna World, 20:00 – Számomra hihetetlen, de Zalatnay Saroltának valamiféle reneszánsza van, főleg a retró iránt lelkesedő DJ-k között, pedig ők még nem is éltek a fénykorában. Én igen, tehát emlékszem arra amikor még inkább énekes volt mint celeb (oké, a botrány az akkori könyvei miatt sem állt tőle távol), viszont a kétezres évekbeli dolgai (tartozások, vetkőzés, börtön, valóságsók, stb.) miatt már nem érdekel mit mutat Rocklexikonban, sorry. Hajnali 03:05-kor aki akarja, büntetheti magát az HBO-n a Terror 3 napjával, ami természetesen az egy évvel ezelőtti mészárlással foglalkozik. A Charlie Hebdo egy Móricka/Szaft szintű „újság” ami csak innentől lett a szólászabadság jelképe, nagyon vicces, de még szomorúbb volt látni ahogy egyszeriben mindenki Csárli lett, hogy aztán semmi se változzon és év végén megtörténjen szinte ugyanott szinte ugyanaz. Erről mindig, egész évben akartam egy külön bejegyzést írni, szerencsére nem tettem, így viszont marad az utólagos összefoglalás: 2015 a Charlie Hebdo szerkesztőségében kezdődött hogy aztán a Bataclanban és a kölni dóm előtt fejeződjön be. Kapcsolódó hírek akkor és most (külön rovatot csakazértse kap):

Templomokat gyújtogatnak Nigerben: „A Charlie Hebdo ellen tüntetnek a volt francia gyarmaton, hét keresztény templom leégett.” – Igen, bár semmi köze a lapnak a kereszténységhez, azért mindig jó egy kis ürügy a „tüntetésre” (lásd még: Baltimore). Ez ugyanaz mint amikor egy hülye film miatt meglincselték az amerikai konzult :SS
francia politika – Szólásszabadság kontra Charlie Hebdo: „A Charlie Hebdo rajzolhat, írhat, amit akar, de ha valaki megdicséri a párizsi terroristákat, akkor börtön?” – Esküszöm, egyre hülyébb emberek írnak blogokat:

dr kíváncsivagyok 2015.01.18. 00:23:06
"Hogy van az, hogy a Charlie Hebdo rajzolhat, írhat, amit akar, de ha valaki megdicséri a párizsi terroristákat, akkor megbírságolják vagy börtönbe küldik? "
Ugy , kretén , hogy a ártatlanokat meggyilkoló terroristákat nem illik dícsérni...

...és egy évvel később:
A Charlie Hebdo elleni támadásra emlékezik a világ: „Egy éve követték el a véres merényletet Párizsban.” – ...és gondolom egy év múlva majd a kölni szilveszterről vagy a Bataclan-tragédiáról is lesznek ilyen megható doksik. Vagy legalábbis remélem...
Támadás egy párizsi rendőrkapitányság ellen – Á, úgy látszik az elkövetők (szimpatizánsai) is megemlékeznek a maguk módján :)) Persze nem lenne csárli a Charlie ha nem jelentkezne különszámmal:
Charlie Hebdónak hánynia kell, de nem felejt: „Egy év telt el a mészárlás óta.” – És vajon kiket gúnyolnak benne?... „Elsőre talán az sem egyértelmű, hogy miért épp a kereszténységet veszik elő a mészárlás évfordulóján.” – Szerintem tök logikus, hisz nyilván keresztény szélsőségesek öldököltek a szerkesztőségben meg a Bataclanban. Ja, nem. Mindegy, a lényeg az hogy a keresztények a hibásak mindenért, még azért is amit nem ők követtek el, ezt igazán megtanulhattuk volna mi, keresztények!44 négy Egyébként meg: Uram, én NEM akarok Charlie lenni!


CSÜTÖRTÖK, JAUNÁR 28.:
FENE A FULLÁNKOS VADÓCBA!

0

Három dudás egy stúdióban.

Nem érdemes:
Ha a Dog Soldiers-t keresztezzük bármelyik tetszőleges vírusos horrorral akkor valami olyasmit kapunk mint a 23:20-kor vetített Battledogs: a fertőzés által farkasemberré vált állampolgárokat a Csúnya Kapitalista Hadsereg a saját céljaira szeretné felhasználni (rutinosabb nézők már most tudják a végét és hallani is vélem panaszos ordításukat, már megint ez, már megint ugyanúgy). Minden látszat ellenére a Fenevadak nem Asylum-alkotás, bár a Universal Channel adja, amit ugyanis Alexander Yellen és társai képviselnek az talán még a gagyigyárnak is ciki lenne. Nem tudom hogy direkt lett ilyen (vagyis próbáltak egy kult trash-t csinálni), de a rossz CGI-nél, az amatőr színészeknél csak egy rosszabb van: ha a végeredmény unalmas (ellentétben mondjuk az Asylum ötfejű cápáival és Uwe Boll munkásságával).

Talán érdemes:
Cinemax, 21:35
– Az Elsőszülött ma már főleg csak azért lehet érdekes mert ez Sarah Jessica Parker egyik legkorábbi (1984-es) szerepe, egyébként simán csak egy elváltnős dráma az új házibaráttal akit a nő gyerekei nem bírnak megszokni, sőt, a legrosszabbat feltételezik róla. Hát elég gyér ez a mai nap, szerencsére még így is lesz ami:

Ajánlott:
Rosszkedvünk telét és koratavaszát egy újabb zenés doksi virágoztatja fel fél tizenegykor az HBO-n, mégpedig a Can't Stand Losing You, ami a Police-sztorit foglalja össze alig nyolcvan percben. Van is mit, mert bár már Sting szólókarrierje miatt egyre kevesebben emlékeznek rá, de a Police a maga idején nagyot szólt, és okkal: a reggae-t, újhullámot és jazzt ügyesen vegyítő trió szalonképessé tette például a punk energiáit is (ahogy a hasonlóan konszolidált, de NEM buta rockot játszó Dire Straits is). Nagyon remélem hogy kitérnek mindenre, a jazzes kezdetekre, a Curved Air-re meg a többire, én ezt fogom ma nézni (igen, már van éjcsbíóm).

Kossuth-díj rovat:
Mégis börtönbüntetést kapott a fiú, aki az ELTE-n akart lövöldözni:
„Pedig másodfokon 50 napi közérdekű munkára ítélték.” – Ez példátlan, hogy itt már lövöldözni sem lehet nyugodtan! Bezzeg a Társaság a Kinderjogokért már házhoz vitte volna neki is a Kossuth-díjat!
:(((( - Faludy György Penthouse-fotóit is elárverezik: „Faludy Fanni november 5-én árverésre bocsátja Faludy hagyatékát, többek közt a férfimagazinnak készült fotókat is és a Kossuth-díjat is.” – Á, én továbbra is megkapni szeretném, nem megvenni :DDD És mekkora viccekre képes az élet:
Könyves – Faludy Kossuth-díja senkinek sem kellett az árverésen: „A bögréje elkelt tizenkétezerért.” – Ez szomorú, de ki tudja, egyszer az én koszos söröskriglim is fog ennyit érni!
Háromszor vágta a földhöz a zsákba kötözött macskát: "Az állatkínzó egy év felfüggesztettet kapott." – Egy év felfüggesztett? Kossuth-díj már nem is jár neki?!
Felfüggesztettet kapott a sikkasztó autista pénzszállító: „P. Richárd a 3 millióból moziba ment, játékkonzolt vásárolt és éjszakai bárban vacsorázott.”ENNYIRE MÉG ÉN IS VAGYOK ARTISTA Kossuth-díj, osztjónapot.
Carlo Escobart kiengedték a börtönből! - Remélem Kossuth-díjat is kapott mellé!
Nócit börtönre ítélték közokirat-hamisításért – Kossuth-díjat már nem is kap?
Csalt, elmenekült, hazahozták, megúszta: „A zalaegerszegi férfi 100 milliót nyúlhatott le. Ausztráliából hozták vissza, de hiába.” – Csak meglátta a lehetőséget, jár neki a Kossuth-díj!
Olcsón megúszták az afgán rendőrök: „Keveset tett a 19 fős egység a koránégetéssel megvádolt nőt felkoncoló tömeg ellen.”REMÉLEM A NANE, A FEMEN ÉS A TASZ MÁR SZERVEZI A TILTAKOZÓ TÜNTETÉST Á, kapjanak ők is Kossuth-díjat!
120yard – sb50 – Gyilkossági ügy mocskolta be a Super Bowl-győztes karrierjét: „Ray Lewis 2000-ben ott volt egy kettős gyilkosságnál. Egy évre rá Super Bowl MVP lett.” – Á, ha gólt lőtt akkor elévült. Egy sportoló nem tud akkorát bukni hogy ne imádja a buta csürhe :)))
súlyos, még súlyosabb – 18+ Sokkal rosszabbul járhat a zalaegerszegi lány gyilkosaKAP Ő IS KOSSUTH-DÍJAT? Ja, annyira "rosszul" fog járni mint Bándy gyilkosa:
mert emberéletről van szó - Bándy Kata gyilkosa szerint 20 év múlva igazán kiszabadulhatna: „Bár a riportból az nem derült ki, hogy védője Strasbourgig vitte volna az ügyét, Péntek folyamatosan erre célozgatott. Szerinte egyébként is ez a kiszabott 40 év kissé túlzás, fele ennyi idő alatt is képes lenne megváltozni. ’Hát most emberéletről beszélgetünk... Nem tudok olyan reálisat mondani, de egy olyan 20 évet gondolnék, hogy az ember meg is tudjon változni. Azt szellemileg és fizikailag is kibírnám – mondta’.” – Tényleg ezt mondta? Akkor én is mondanék valamit:
0

 

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2015

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés