2016. 02. 29.
Kevesek mennyországa (feb. 29., márc. 1-2-3.) + The Last of 2015 :(
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kevesek mennyországa (feb. 29., márc. 1-2-3.) + The Last of 2015 :(

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 29.:
IN SZITU

0

This is delicious cake, you must eat it!

Talán érdemes:
HBO Comedy, 23:05
– Mi tesz egy hírhedt ökölvívó ha a ringben már a fiataloké a terep, a filmekben meg csak önmagát tudja alakítani? Ugyanazt amit a pornórendező Kovi: csinál egy stand-up comedy-t az addigi karrierjéből. Mike Tyson Vitathatatlan igazsága annyiban tényleg az hogy még ma is bármikor ki tudná ütni bármelyik kényelmetlen kérdezősködőt, márpedig bőven vannak olyanok akik szeretnék tudni hogy is volt az a nemierőszak-ügy, miért kellett leharapnia egyik ellenfele fülét, ésatöbbi. De mivel Spike Lee rendezte, ezeket és a többi hasonló sötét foltot fényesre polírozzák (én pedig már a rendező miatt nyugodtan kihagyhatom). Bár most nem kapnak külön rovatot de azért megemlítem hogy nyolckor az egyre inkább a gengszterek korzójára tévedő Bakelitet folytatja az HBO, egy órával utána (21:00-kor) pedig érkezik a The Night Manager aktuális epizódja, természetesen az AMC-n.

Ajánlott:
m2 / Petőfi TV, 23:35
– Mintegy kárpótlásul a múltkori punányimasztiff-túltengésért, ma Az A38 Hajó színpadán végre újra olyasvalaki látható aki tényleg odavaló: Jónás Vera, ha minden igaz, ezúttal az Experiment nélkül (azt a felállást múlt évben már beválogattam egyszer, szóval reménykedek hogy nem ismétlés hanem új felvétel).

Horror rovat:
Az újév első fecskéje egy folytatás, legalábbis az angol címéből gyanítom hogy az Insidious már a 3. résznél jár, eme 2015-ös darab a Gonosz lélek, és ezúttal a korábban szellemek által gyötört családot megmenti próbáló halottlátók vannak a középpontban, akik most egy hasonló cipőben járó lánnyal foglalkoznak. Stílszerűen éjfél előtt tíz perccel kezdi az HBO, vagyis hiába hogy a sokadik sequel-re már nem sok marad az eredeti ötletekből (gondolom a negyedik-ötödik részt már a kísértetek szempontjából forgatják le), azért ebben az időpontban eléggé ütni fog.

Hétfő? #LESZAROM™.
...the last of 2015 :(
Miért a gazdag gyerek nem húzza le a vécét?: „11 millió forintból újulnak meg iskolai mosdók.” – Én már az óvodában is leszartam. Nem csak a vécét!4
A 100. fekvőtámasz után így nyomja Cinthya DictatorLESZAROM, fotosopp, visszafele lett felvéve, egy nő nem lehet képes száz fekvőtámaszra! Én csak tudom, Férfi vagyok de még így se tudok megcsinálni még tizet se!
south west – Kardashian annyira terhes, hogy az orrára hízik, ezért koszos az arca is – Nem, az a LESZAROMtól olyan.
San Franciscóban mostantól lehugyoz a fal – Lehet, de én akkor is LESZAROM.
forma-1 – Idő kérdése, hogy Rihanna és Lewis Hamilton tényleg egy pár legyen – Az viszont nem kérdés, hogy LESZAROM mindkettejüket.
luxy - Ilyen egy tökéletes férfi és egy tökéletes nő fényűző élete – ...és ilyen egy nyomorgó alkesz LESZAROMja.
Fiatal volt, kellett a pénz +18 Pumped Gabo pornózott, de nem szégyelli – Szégyen, nem szégyen – LESZAROM.
18+ Gumicukor – 67 évesen is lehet félmeztelenül koncertezni: „Grace Jones megtette. Elképesztő, hogy néz ki majdnem 70 évesen.” – Nincs abban semmi elképesztő, ha én most LESZAROM.
nesze!szer – Az 57 éves Sharon Stone újra levetkőzött!: „Sokaknak életük első szexuális élményét az a bizonyos tárogatózás jelentette az Elemi ösztönben.”EZ A MOSTANI MEG AZ UTOLSÓT, MERT IMPOTENSSÉ LETTEK TŐLE LESZAROM.
Az utcán pisilte össze magát a folyton vetkőző színésznő„SZÍNÉSZNŐ”, LOL LESZAROM.
Britney Spears nagyon trükkösen mutatta meg, hogy fekete bugyit visel: „Az énekesnő számára jógázás közben állt a feje tetejére a világ.” – Két lábbal állok a földön, és LESZAROM.
nahát – Gondolta volna, hogy ezek a celebnők mind indultak a Miss Balatonon? – Nem, én arra gondolok hogy mindegyiket LESZAROM.
élet – Mi lehet jobb a bugyiban egymáshoz feszülő női testeknél? – Mi lenne, hát a LESZAROM.
Gumicukor – Chris Hemsworth nem véletlenül választotta a gigantikus műfarkat – Az sem lehet véletlen, hogy LESZAROM.
hová lett kurnyikova? – Anna Kurnyikova – Gumicukor – Annyira jó nő, hogy nem kell semmit sem csinálnia – Ez a teljesítmény, mármint az ingyenélés itt nálam továbbra is csak egy LESZAROMra elég.
Tolvai Reni bikiniben szexiskedik: „Az énekesnőnek szinte csak a dekoltázsa fért a képre.” – ...de még így is maradt hely a LESZAROMnak ^^
Chrissy Teigen feneke őrület, mire képes: „CSIRKESZÁRNYAKAT mozgat vele.” – Éljen a rendeltetésszerű használat: LESZAROM.
Gumicukor – Csak szólunk, hogy Jennifer Lawrence bikinije alig takar valamit – Csak szólok, hogy LESZAROM.
18+ Muffin – Ezt a nőt arcon csapta egy pöcs – Ezt a „nőt” SZAROM LE.
Amber Rose egyedi szettben terelgeti fiát: „Amber Rose megint olyan ruhában volt, amiből kilógtak a mellei, de most anyaságból is jól vizsgázott.”IGEN, ILYEN EGY JÓ ANYA LESZAROM.
élet – A Disney-hercegnők is menstruálnak: „Legalábbis egy művész szerint, aki ezt okvetlenül meg kívánta örökíteni. Mit szól hozzá?”KAMU, FOTOSOPP, A NŐK NEM MENSTRUÁLNAK CSAK KIFOGÁST KERESNEK, EGYÉBKÉNT MEG VEGYENEK TAMPONT, MINDEN BOLTBAN LEHET KAPNI LESZAROM.
MTV VMA 2015 – 20 gálázó celeb, akiknél ön jobban nézett ki tegnap éjszaka: „Fogadjunk, hogy ön pizsiben kellemesebb látvány, mint az MTV VMA következő meghívottjai!”FOGADJUNK HOGY LESZAROM Pizsamában, igen. Nade pizsamában, munkahelyen ÉS másnaposan?! No fucking way!


KEDD, MÁRCIUS 1.:
KERESEK EGY MENNYORSZÁGOT...

0

Voldemort örökösének.

Talán érdemes:
Csak hogy a családosoknak is kedvezzünk, 16:40-kor egy romantikus vígjáték az HBO-n. A Hatalmas ég a gyerekeket azért fogja megfogni mert a főszereplő kissrácon keresztül emberközelbe helyezik a hattyúkat (minden negatív tulajdonságuk nélkül), a nőket a srác apjával (a kezdeti ellenérzések ellenére) lassan összemelegedő ornitológuscsaj ülteti le elé, és hogy mi marad, Nekünk, Fffférfiaknak, hát az alkoholon kívül nem sok. 22:25-re megintcsak a XXI. század jut, bár hivatalosan letettem a retekklubbról, de ha netalán méltóképp emlékeznek meg Páger Antalról (márpedig mivel elvileg többrészes tribute-ról van szó, ez is benne van a kalapban), talán még a korábbi mellényúlásaikat is hajlandó vagyok megbocsátani nekik – vagy nem, mivel a beharangozó szerint hangsúlyos lesz benne a politika is.

Horror rovat:
Filmcafe, 21:55 – 2016 második versenyzője inkább thriller mint sima ijesztgetés, vagyis több duma van benne mint vérfolyás. A Valdemar hagyaték a reneszánszát élő H. P. Lovecraft egy írásán alapul, de itt is igaz az hogy ami könyvben működik (márpedig Poe és HPL inkább sejtet mint direkt mutat dolgokat), az mozivásznon nem mindig: hiába hogy a szerző(k) úttörők voltak a gótikus rémtörténetek terén és élen jártak az elhagyatott házak benépesítésével, ha már mások már jobban megcsinálták mindezt, így az eltűnt műtárgykereskedő előkerítésére felfogadott nyomozó sztorija a sok beszédnek sok az alja-kategóriába esik.

A természet visszavág rovat:
The last of 2015.
Videó – Az megvan, hogy a kacsa bekopog, mert jött a kenyérért?: „Nagyon udvarias állat, nyilván maximálisan megérdemli az ingyenebédet.”ELVTÁRSAK! NINCS INGYENEBÉD, még a kacsáknak sem!
Lúd támadt a kamerás drónra: "A fészkelőhelyeket érdemes elkerülni a robottal." – Maximálisan igazat adok a lúdnak, mi az hogy az EMBER madárfiát már családot alapítani se hagyják?!
Egy delfin vérfürdőt rendezett Kaliforniában – Ezzel csak kompenzálni próbálta a feröer-szigeteki delfinvér-fürdőt.
A brit kormányfőt meglátogatta egy rókaÉS MIT MONDOTT NEKI„Mindezt abban az országban, ahol a rókavadászat úri muri.” – Ezt nyugodtan veheti figyelmeztetésnek: legközelebb már erősítést is hoz magával.
Jumanji Nepálban: elszabadult egy orrszarvú: „A város fő piacán tombolt, egy embert megölt, hármat megsebesített.”Where is Robin Williams when you need him?!
Krokodil harapott meg egy golfozót Ausztráliában: „Szerinte ő a hibás, mert megzavarta a napozó állatot. A mexikói hüllők vízbefojtással ölnek.” – Szerintem is a golfos fickó a hibás.
18+ Beugrott a szafarizók közé az oroszlán: „Egy ausztrál férfi lábán ejtett néhány sebet. A férfi olcsón megúszta, és igazából büszke a menő sérülésére, amivel felvághat a csajoknál.” – Legalább ugyanarról az ausztrálról van szó?
Egy New York-i őrjöngő macska egy egész utcát tartott rettegésben – Ezek a dizájnerdrgok egyre keményebbek, már az állatokat sem kímélik!4 négy
Plázázni ment vasárnap egy hongkongi vaddisznóCSAK EGY?! Hétvégén az egész MOM Park tele van velük!! – „Négy órán át dúlt a bevásárlóközpontban, végül egy gyerekruhaboltban sikerült sarokba szorítani.” – ...de már feltűnnek a hazai csallendzserek:
Ez a disznó röhögve szarta össze a rendőrautót: "A cukinak tűnő agresszív állat előbb egy nőre támadt, majd a rendőrautóban garázdálkodott." - Szerintem simán csak rap-rajongó volt, vagy csak látens bőrfejű.
Kegyetlen bosszút állt a kardhal: „A halász leszigonyozta a kardhalat, a kardhal ledöfte a halászt. Mindketten meghaltak.” – A meccs állása: 1:1.
Egy szuszra repül több ezer kilómétert a kicsiny madár: „Élő madár esetében ez a leghosszabb, tengerek fölött repült távolság.” – De nem ez a rekord, hanem a CenzOrigó helyesírása:

artmooney 2015-04-01 16:21:04
A kilóméter ugye komoly? Mert viccnek durva lenne.
Tudomány rovat, tapsoljunk állva!


SZERDA, MÁRCIUS 2.:
A BÖRTÖN FÚGÁJÁT

0
Két férfi, egy gádzsi.

Talán érdemes:
A Duna World-ön nyolckor a Rocklexikon vendége Bergendy István, aki már több mint régi motoros: róla elnevezett zenekara folyamatosan jelen van (még akkor is ha ma már nincs se Tabán-koncert, se olyan tévéműsor mint anno az Én táncolnék veled). Annak ellenére hogy ma már tudom hogy a Süsü se saját szerzemény, meg ugye az alkohollal együtt találtam rá a punkra és a többi újító zenére és a Bergendy onnantól nem kötött le, de nem tudtam rájuk haragudni sose: a jellegzetes, kopasz, bajszos, szemüveges szaxofonos-zenekarvezető minőségi szórakoztató zenét játszott ami se nem jazz, se nem ragtime, se nem sramli, se nem glamrock, hanem inkább mindezekből egy kicsi, mondjuk úgy, middle of the road (nem mellesleg elindította a siker útján Demjén Rózsit és másokat is). Ugyanabban az időben egy börtönfilm a Cinemaxon, hogy ne csak az amerikai szökések legyenek a köztudatban, hanem az argentinok is. A Szökött becsület nem a szabadulóművészek eszközeire, mint inkább motivációikra koncentrál: ahányan vannak (heten, mint a gonoszok), annyiféle útra lépnek, legyen az vezeklés vagy bosszú – de ez végülis érthető, a köztörvényestől a politikai fogolyig mindenki képviselteti magát közöttük. Akinek nagyon sok ideje van (vagy nagyon jó videofelvevője) az a retekklubbon hajnali negyed háromkor megnézheti, mivel jár egy színész-turné. Vince Vaughn a régi vadnyugati road-show-k hagyományait elevenítette fel amikor kollégáival együtt egy lakóautóban egy hónapig járták Amerikát és minden nap lenyomtak egy előadást. Bár ez sem az én világom, de azt el kell ismerni hogy a Vince Vaughn's Wild West Comedy Show szinte biztosan jobb volt mint a mostani vígjátékszerepei.

Ajánlott:
Éjfél előtt öt perccel jön a nyomós bizonyíték a Filmboxon arra hogy már az átkosban is dolgoztak lengyel vendégmunkások Angliában a Nagy gázsi reményében. Jerzy Skolimowski rendező Andrzej Wajdával ellentétben a kisemberekre koncentrál, esetünkben négy egyszerű melósra, akik egy régebben kivándorolt honfitársuk házának felújításán dolgoznak, és ha nem lenne elég baj hogy csak egyikük beszéli a nyelvet, távoli hazájukban épp ekkor vezetik be a szükségállapot, így a nyelvtudó brigádvezető kényszerül döntésre: megmondja munkatársainak az igazat, ezzel az építkezés befejezését kockáztatva, vagy inkább megúszásra-hallgatásra játszik, bevállalva az esetleges közutálatot? Emberünk természetesen a második opcióra szavaz, el is készülnek a házzal, és ekkor borul ki a bili is...
0

MAGYARUL! rovat:
2015 maradékának maradéka.
Harminchétmillióan bánják, hogy valaha félreléptek: „Ketten öngyilkosok lettek, miután hackerek feltörték a hűtlen házastársak társkereső oldalát.”MAGYARUL: csak azt bánják hogy kiderült.
Obama mindennél erősebb szuperkomputert akar: „2025-re komoly eredményeket vár.”MAGYARUL: NWO.
Dél-afrikai kutatók szerint Shakespeare füvezett: „A kokaint viszont nem annyira szerette.”MAGYARUL: utólag róla is azt hazudnak amit nem szégyellnek ezek a BRIT dél-afrikai tudósok.
élet - Hol lehet a város közepén szexelni fényes nappal?: „A nagyon exhibicionista párok akár a Széll Kálmán tér kellős közepén is próbálkozhatnak a kerítés mögött.”MAGYARUL: a csürhe aberrációkra szoktatása tovább folyik, bár azért szerencsére megemlítik, hogy „A szabadtéri szexet a törvény bünteti, szabálysértést követ el az, aki erre vágyik.”
Belőve a Starcraft is jobban megy: „A profi videojátékosok közül sokan fogyasztanak drogokat; ki a pénznyereményért, ki a játék öröméért. A legnépszerűbb stimuláns az Adderall, a legálisan kapható amfetamin.”MAGYARUL: a csürhe drogra szoktatása zavartalanul folyik tovább.
Nagyot robbant a turizmus a fűtől: „Denverben már második éve nő 75 százalékkal a szálláskeresések száma.”MAGYARUL: a csürhe droghoz szoktatása tovább dübörög. És hogy jó-e ez, arra itt van az enyhébb tudatmódosító-turisták példája:
Nem csak hányni jönnek a turisták a belvárosba: „Budapest vonzereje, hogy olcsó.” - MAGYARUL: olcsó nők, olcsó pia, vagyis mégiscsak üríteni járnak hozzánk.
Németország: visszatoloncolások sírással és érvágással: „A németek felgyorsítják a menekültstátuszra nem jogosultak hazaszállítását. Legalább 190 ezer emberről van szó. A német nagykoalíció válságtanácskozást tart.”MAGYARUL: Pallywood.
Szexualitás a technika korában: Fotósorozat (18+): „Hogyan lett a meghittségből nyilvános aktus – A privát szféra a digitális világban csak illúzió. (...) Egy új generáció, a digitális bennszülöttek intimitását kutatja Evan Baden Technikailag intim című fotósorozata.”MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a magánélet felszámolásához tovább folytatódik. Az meg külön röhej hogy digitális világ meg minden, de az 5. képen egy "elmaradott" bakelitlemez látható...
Október végén döntenek Polanskiról: „A pedofilvádakkal gyanúsított rendező kiadatása már többször meghiúsult. Ezúttal talán nem fog.”MAGYARUL: most is megússza.
c:c – Hajós Andrásnak még egy műsora lesz: „Saját fejlesztésű, vicces lesz, de nem kabaré.”MAGYARUL: kabaré lesz, mert semmi saját ötlet nem lesz benne és még vicces se lesz.
18+ Durva videojátékos trailert kapott az év akciófilmje: „2013-ban mindenki a Biting Elbows FPS-klipjén pörgött, Naishuller 90 perces filmmé bővítette.”MAGYARUL: a csürhe deszenzitálása tovább folytatódik. Nap kommentje:

djukel 2015.09.14 11:28:13
Elfáradok a nézésben, az a baj.


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 3.:
HOSSZÚ VÁGTÁDRA MINDIG SZÁMÍTHATUNK

0

Átfúrt agyak :SSSS

Talán érdemes:
Rövid krimi az HBO-n nyolckor egy rosszul végződött érdek(?)házasságról egy szállodatulajdonos (Rob Lowe) meg sztriptízes barátnője között. Utóbbit mintha kifejezetten Paz Vegára szabták volna, simán hozza az elemi ösztönösséget, azt a Gyönyörű és agyafúrt nőtípust akire először minden férfi bukik, hogy aztán alig győzzön menekülni előle. Ez a sors vár a hoteligazgatóra is, aki tisztázatlan körülmények között távozik felesége mellől (és az árnyékvilágból is), felkeltve ezzel anyja gyanúját, akire viszont a meggyanúsított özvegy kezd el felfigyelni...
Duna TV, 23:35 – A Hosszú vágta egy történelmi film a győztesek szemszögéből (vagyis a történelmi tényeket szabadon kezelve) egy, a Hortobágyon lezuhant amerikai pilóta szökéséről a jugoszláv partizánok felé, amit kénytelen lóháton megtenni (mivel a németek ellenőrzik a vasútvonalakat és az utakat). A rosszmájú külföldi kritikusok szerint Gábor Pálnak a külföldi STÁRért (John Savage) és a helikopteres felvételekért cserébe bele kellett csempésznie az akkor épp polkorrekt vonalat is (például a pilóta kacérkodik a Vörös Hadseregbe lépéssel), de a legsúlyosabb vétek a drezdai bombázás elbagatellizálása egy szokás szerint habzószájú némettel, emellett szinte eltörpül hogy a magyar polgári célpontok (nem gyújtó, csak "sima" bombás) megszórása szóba se kerül. De ne kekeckedjünk, inkább élvezzük a pusztai tájképeket, a már említett légifelvételeket és az egyszerű hőstetteket, na meg a nemzetközi színészgárdát (Djoko Rosić, Mensáros László, Usztics Mátyás). Ha meg mégsem, akkor irány a Duna TV-n a valósághoz közelebb álló Magyar történelmi arcképcsarnok, melynek aktuális részében Jászai Mari munkássága előtt tisztelegnek – bár az is igaz, hogy ezt hajnali három előtt öt perccel teszik :SS

Horror rovat:
Film+, 23:15 – Az eheti (eddigi) harmadik ijesztgetés (Ne nézz fel!) egy igazi multikulti koprodukció, ha nem az alkotók és szereplők nemzetiségét tekintve (a kötelező japán és amcsi résztvevők mellett a dél-afrikaiak is képviseltetik magukat), akkor a témája miatt (magyar rendező kalandjai a cigány mitológiával). A Don't Look Up címével talán Roeg-re utal (Don't Look Now), minden más hasonlóság itt ér véget: egy cigányasszony a jó házasság érdekében első gyermekét felajánlja Bengnek, aki ilyen helyi ördög-féleség, de ennek ellenére betartja a szavát, legalábbis a falusiak szerint akik a nő lányán meglátják a sátáni jeleket és megölik. Olt Bélára (Eli Roth már megint Közép-Kelet Európában) vár a feladat hogy egy Kis Lila nevű színésznővel eljátszassa a tragikusan elhunyt csajt, már ha nem tűnnének el idő előtt mindketten... Erre, mármint az eltűnésre van egy egyszerű magyarázat:

JÖN A MEDVE! rovat:
Ne szelfizzen a bükki barnamedvével!: „Egyre több a medve Észak-Magyarországon, a Bükki Nemzeti Park pedig tudja, mitől kell óvni a turistát. (...) Egyre több a Szlovákiából átcsatangoló barnamedve Magyarországon (...). Ezért a VS.hu szerint több településre plakátokat helyezett ki a Bükki Nemzeti Park, amiben leírják részletesen, mit kell tenni, ha medvébe botlunk. (...) Külön kiemeli a szöveg, hogy ne próbáljuk közelről lefotózni az állatot, és végképp ne szelfizzünk.”DE, DE, IGEN! Én mindenkit bátorítok hogy menjen oda és próbáljon meg közös fotót csinálni a medvékkel!!4 négy!!
A varsói állatkertben egy idióta bemászott a medvéhez, hogy a szájába dugja a kezét: „A rendőrség keresi most a férfit. Egyelőre csak vérnyomokat találtak a kifutó mellett.” – Á, megjött az első szelfibűnöző :)))
Lábonharapta egy vad panda, 23 milliós kártérítést kapott: „A kínai férfit 7 órán át műtötték a támadás után.” – ...és fognak is még belé harapni, mivel:
A pandák ugyanabba az étterembe járnak vissza: „Az óriáspandák szociálisabbak és kacérkodóbbak.” – Hát addig jó amíg csak szociálisak és nem szocialisták! Az már azért tényleg durva lenne!
Négyszer több a medve, mint kellene, már a helyiekre támadnak, Brüsszel tehetetlen – Akkor mégsem a pandamedvék teljesítenek jobban?...
Magyarországig vándorolt Iwo, a szerelmes barnamedve: „380 kilométert tett meg, kerülte az embereket.” – Most mondja valaki hogy nem egy romantikus, emberkerülő lélek! Szinte egy négylábon járó Hölderlin!
a svéd :D – élet – Így kell beparáztatni egy hatalmas barna medvét: „A svéd férfi egy erdőben filmezett, amikor megjelent egy barna medve. Az utóbbi járt rosszul.” – Nem szabad előre inni a medve bőrére mert jön a visszavágó:
Emberre támadt egy medve Erdélyben: „A juhászkutyák megölték a medve egyik bocsát.” – Ugyanez a CenzOrigón, jó bulváros címadással így néz ki:
Vérbosszút fogadott a medve Székelyföldön: „Medve sebesített meg egy nőt a székelyföldi Madéfalva közelében.”Nap kommentje:

regapó 2015.05.25. 19:04:59
Csak oda kell menni és megkérni, hogy húzzon ki a halállistáról.

...és egy Év kommentje-candidate:

Beograd 2015.05.25. 15:54:29
Ami nem ol meg az erosit...kiveve a medve.
A Medve az megol!

 

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2015

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés