2016. 04. 01.
Egész héten április 1.! I. rész (ápr. 4-5-6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egész héten április 1.! I. rész (ápr. 4-5-6-7.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 4.:
SEARCHING FOR THE PARTY

0

Ide is jutott egy szakállas...

Nem érdemes:
Tudom hogy a magyar könnyűzene (pláne az alter) könnyű célpont, de mit tegyek ha egyszerűen nem tetszik amivé fejlődött az elmúlt bő harminc év alatt az ígéretes kezdetektől, talán még a Kispál tagjai is szeppukut követtek volna el anno ha látták volna ki mindenkire és hogyan lesznek hatással. A Csaknekedkislánynak már a neve is FASZKORBÁCSért kiáltana még akkor is ha a szövegek nem a modoros-bulinegyedes-bölcsészes-kispálos bermudanégyszögbe lennének belőve, de hát abba vannak, így én az áldott jó szívemmel max. annyit tehetek hogy nem egyből a nemajánlottakba teszem. Féléjfélkor akinek nincs jobb dolga és még mazochista is, nyugodtan kapcsoljon az m2 / Petőfi TV-re (aki esetleg rajong értük az meg tekintse tárgytalannak amit leírtam).

Talán érdemes:
...de csak ha nincs már elegünk az ezeregyedik házasodós vígjátékból, akár női, akár férfiszemszögből, mert az HBO-n éjfél után öt perccel adott Menyasszony kerestetik pont olyan mint a rendezőből (Scot Armstrong, a Másnaposok 2. forgatókönyvese) és főleg a címéből kinézhető (ennél spoileresebb már csak akkor lehetett volna ha Oltári vőlegény vagy Álljon meg a nászmenet reloaded címmel büntették volna nálunk): a házasság előtt álló hapsinak pont legénybúcsú közben jut eszébe hogy talán rosszul döntött, de ugye azért vannak a jóbarátok hogy kihúzzák a szarból, vagy inkább belekeverjék, egyikük ugyanis megkísérli elszabotálni a szertartást, aminek hatására a leendő ara a „baszhatsz egyedül” befejezést választja és így is megy el a tervezett nászútra, a kétségbeesett férj meg utána, külön, sejthető végkifejlettel (előbb esik helyi bűnözők áldozatává minthogy beérhesse feleségét), így megintcsak az ütődött haverokra hárul a problémamegoldás... Hajnali negyed háromkor (édes faszom!) szintén házasodós vígjáték (vagy nem, attól függ honnan nézzük) a Duna World-ön a Dandin György, avagy a megcsúfolt férj, melyben egy jó családba nősülni akaró felkapaszkodott földművesen fog ki újdonsült hitvese aki mindent megtesz hogy ne teljesesítse kötelességeit, és ebben még környezete is segítségére van. Ha ma íródna, max. a Velvetig vagy a Csajok és Pasik (vagy vica verza) blog kommentszekciójáig jutna, annyira mindennapi történet hogy a nő a férje előtt hetyeg az udvarlóival. Az meg hogy a férfinek még az öngyilkosság se sikerül, megintcsak engem igazol: minden ilyen komédiában el van ásva legalább egy tragédia.

Hétfő? #LESZAROM.
Na, milyen napot tartottak a Hősök terén április első hétvégéjén? - Nem tudom, csak azt hogy én minden hétfőn LESZAROM-napot tartok, így ma is:
Mi az: 18 kereke van és 24 karátos?LESZAROM.
18+ Gumicukor - Kitette a mellét a reality celebnő, ahogy illik – Én meg LE is SZAROM, ahogy azt kell.
Felszaladt a szoknya: Íme, Mariah Carey segge – Íme, egy részeg LESZAROMja!
18+ élet - Nagyon jól áll a szédítő magasság az aligruhás modelleknek - NANA, CSAK SEMMI SZÉDÍTŐ MAGASSÁG! ...ahogy a LESZAROM is.
Elrontott orr, miegymás - Gumicukor - Látszik, melyik celeb jár jó plasztikai sebészhez - Ahogy az is hogy melyiket SZAROM LE. Segítek: mindegyiket :)
Íme a nő, akivel 101 férfi közösült análisan (18+): „Sokkoló szexrekordok.”LESZAROM! Ami kijárat, az maradjon is kijárat!!
hogyvolt - A kanolnám az új sunáznám – ...ja, ahogy egyeseknek az ánusz az új vagina. Csak egy dolog maradt ezer éve a régi: a LESZAROM.
Száznyolcvan légfrissítőt akart ellopni: „Nagyon büdös lehetett a tápiógyörgyei férfinél.”LESZA Lehet hogy ő is így járt, csak nővel:
Nem vele akart szexelni, bosszúból telefingta a lakást: „A nő rendőrséghez fordult miután a férfi bosszúból telefingta a lakását.” – Tuti nem én voltam, mivel én még az ilyen eseteket is csak LESZAROM.
h - Miért nem lesz nyugdíjunk?: "Mi történik legrosszabb esetben, ha megéli a nyugdíjas éveit?" – Csak az, ami egyébként is: LESZAROM.
18+ élet - A nap szexvideója: így dug a volt orosz miniszterelnök - ÉN MEGTILTANÁM A POLITIKUSOKNAK HOGY NEMI ÉLETET ÉLJENEK Én meg így SZAROM LE!

 

KEDD, ÁPRILIS 5.:
ISMERETLEN IFJÚSÁG

0

Utazó ezüst.

Talán érdemes:
Filmbox Extra HD, 21:00 – Az ember szinte már együttérez a családját maga mögött hagyó Utazó építésszel. Szinte már meghatódik amikor összefut a vele ellentétes utakon járó, gyerekét kereső anyával (Julianne Moore), szinte már Clint Mansell is átmossa az agyunkat a zenéjével – de csak szinte, mert a gondolkodó néző elmereng azon hogy Bart Freundlich miért is próbál freundlich lenni egy egoista, mások rovására saját útját járó „férfi” (idézőjelben!) iránt, aki ahelyett hogy apja lenne a gyerekének és férje a feleségének, beül a fasza kis kocsijába és igyekszik lehetőleg minden nőt fölszedni, közben persze iszik is és sajnálja is magát (NEM a gyerekét és NEM a szerencsétlen feleségét). Hogy miért is nem működik mindez? Mert a „főhős” (idézőjelben!) egy újgazdag puhapöcs, mert Moore karakterét csak bedobják és máris kirántják a történetből, és főleg mert a rendező mesterkedései nagyon hamar nyilvánvalóvá válnak (kb. akkor amikor a gondolkodó néző felteszi magának a kérdést, hogy „hé, hát miért is kéne nekem ezt a balfaszt szeretnem?”).
Filmbox Extra HD, 01:15 – Ha rosszindulatú lennék, azt mondanám hogy a Cinema Paradiso csak egy röpke villanás volt Giuseppe Tornatore karrierjében aminek árnya alól azóta is igyekszik kikerülni (tulajdonképp már a Malena is erre volt egy kísérlet). Mi más magyarázná az Ismeretlent, ami közelebb áll Trierhez mint Tornatoréhoz, és több köze van a Borgmanhez mint mondjuk bármihez amit eddig az olasz mester csinált? Amiből mégis ráismerhetünk a keze nyomára az az érzelmek óceánja amit ezúttal legalább annyi szenvedés is terhel, mert a címbeli nő Ukrajnából menekült Olaszországba, és mivel többszörösen megfizette ennek az árát, érthető ha mindenáron be akar illeszkedni, de persze nem akárhová: célpontja egy gazdag család akinek szokásait jól kifigyelte abklakából. A takarítói állás után a família legfiatalabb tagját hálózza be, de még a teljes siker előtt felbukkan az akinek minden addigi szenvedését köszönhette. Egy haszna volt annak hogy leforgatták, éspedig hogy a rendezőre megint hullott a díjeső, de ez már lassan alapból jár minden ilyen depressziós izének. Egy évvel később (2007-ben) nem járt sokkal jobban Francis Ford Coppola sem, akinek Mircea Eliade-feldolgozását (Csalóka ifjúság) kritikai közöny fogadta, pedig valahol ugyanazzal az elszántsággal ment neki Eliade szépirodalmi köntösbe bújtatott filozofálgatásának mint az Apokalipszis dzsungelének. Egy villámcsapás által újra megfiatalodott (és kissé komikus szuperképességekkel megáldott) professzor (Tim Roth) visszatér fiatalon abbahagyott mániájához és olyasmire vetemedik amire Bábel építői óta senki: megpróbál lemenni a nyelv, a tudat közös gyökeréig. Közben menekül a németek elől, de főleg összetalálkozik régi szerelmével, aki szintén villám által nyert új életet, és talán segíthet neki célja elérésében a saját szuperképességeivel. Ilyesmit zökkenőmentesen gyöngyvászonra ültetni kb. annyi az esély mint a Vörös oroszlánt közérthetően ÉS mögöttes tartalmát megtartva sikerre vinni. Nem könnyű és főleg nem könnyen megszerethető alkotás, de én értékelem Coppola próbálkozását, azt is hogy mert kockáztatni, és egy (Halivúdban!) viszonylag ismeretlen szerző még annál is ismeretlenebb művéhez nyúlt a tuti helyett, úgyhogy 23:15-kor adok neki egy esélyt a Film+-on (a lánya viszont továbbra is egy blöff, egy rossz vicc).

Kis hírek a nagyvilágból:
A légikísérő is készített egy közös képet a gépeltérítővel:
"Az EgyptAir zavart gépeltérítője vásári majomként viselkedett, két ember is fotózkodott vele." – Érdemes megfigyelni működés közben a médiát, ahogy egy szerelmes férfiből „vásári majmot” és hülyét próbál csinálni: "A gépeltérítő mentális állapotát jól jellemzik a követelései. Ezek annyira értelmetlenek és összefüggéstelenek voltak, hogy a hatóságok nem tudták komolyan venni. A követelések között szerepelt, hogy engedjék szabadon az ellenzék női tagjait Egyiptom börtöneiből, és kapjon politikai menedékjogot." – Értelmetlen és összefüggéstelen? Nekem még így is sokkal szimpatikusabb és érthetőbb a Femennél...
Schwarzenegger büszkén mutatja a falat, amit ő épített - Nóbórdörz, nónésönsz!!! BONCSUKLE!!!
Durva háttér - élet - Ez a szelfi lehet, hogy az ördög műve - valami nagyon nem stimmel ezen a képenMinden stimmel, ugyanis MINDEN szelfi az ördög műve:
18+ Videó – Élőben filmezte magát a Facebookon, amikor lelőtték – Hát igen, a gettóban zajlik az élet!
absolut - Not your aranyvirágszál!: "Ilyenek az öntudatos budapesti lányok. Verkstaden interjú." – Ez valami olyasmi mint a vácpávör? Már csak az angol-magyar hablatyból ítélve...
élet - Hét évig kapott kemoterápiát, úgy, hogy nem is volt szüksége rá - Á, ezt sose lehet tudni. Lehet hogy innentől már szüksége lesz rá...
Belgiumot hibáztatja a török elnök a terror terjedéséért: "Erdogan egyben példásnak nevezte a török demokrácia helyzetét." – Gondolom úgy érti hogy annyival előrébb tartanak a demokráciában amennyivel több robbantás van náluk :DDD
havana club - Parajelenség, vagy mi ez?: „Meg tudod magyarázni, mi van a képen?”ÉDES FASZOM, MÁR ITT IS? Tessék, elmagyarázom: négy ember van a képen, az ajtó nem tükör hanem átlászó, így nézhet a csaj feje mindkét irányba.


SZERDA, ÁPRILIS 6.:
VALAHOL TÜRKMENISZTÁNBAN

0

Mint a kisangyalok.

Talán érdemes:
...de csak ha még mindig nincs tele mindenünk a genderizmussal, mert bár a Meghasonlás már tizenhat éves, de legalább annyira idegesítő mint mai kortársai. Ha rajtam múlna, nem arról forgatnának hogy egy családapa majd’ három évtized és pár gyerek után kitalálja hogy ő tulajdonképpen mindig is nő volt, vagy ha eddig nem, majd most, hanem arról hogy konkrétan hogy jut el idáig. Én el tudom képzelni (...NEM) hogy 2003-ban minden hátsó (LOL) szándék nélkül álltak neki, de mára már az is torkig van az ilyesmikkel aki alapból drukkolna minden coming out-nak. Még nekem is az volt az elő gondolatom amikor láttam hogy pont ezt, pont ezen a héten vetítik, hogy „tessék, az Utazó után még egy ’ önmegvalósító’ apa”, és ezt bezzeg főműsorban (nyolckor) képesek leadni a Cinemax 2-őn, míg az értelmes műsorokat eldugják, mint például...

Ajánlott:
...a nálunk több címen (Kicsi angyal, merre jársz?) is ismert Little Angelt, amit most épp Kis angyal, tégy boldoggá néven vetít a Filmbox Family (nem is annyira elrejtve, mert kilenckor kezdik), és ami megmutatja hogy nem csak hazánkban volt napirenden a németek kitelepítése meg üldözése, hanem a ruszkik fennhatósága alá eső Türkmenisztánban is, idáig ért a szovjethatalom keze a tőlük már jóval korábban elmenekült, mudzsuk néven ismert svábokért, elsősorban a férfiakat célozva. Az üldöztetések eredményeképp csak a leggyengébbek (nők és gyerekek) maradtak az elnéptelenedett településeken, és akinek beugrik a Valahol Európában az témában és megvalósításban is ráhibázott: önsajnáltató sorstragédiák helyett a történelemben edződött, sokadszor is talpra álló gyerekek (és anyák) küzdelmeit láthatjuk, amennyire lehet életvidáman. Asszem erre mondják, hogy az élet él és élni akar. Jóval később, 23:25-kor érkezik a hét első komolyanvehető zenei programja az m2 / Petőfi TV-re. Most, amikor Dunát lehet rekeszteni az aligruhában bohóckodó és / vagy korrigált hangú énekesekkel, üdítő kivételnek ott van Az A38 Hajó színpadán a tehetséges Emika, aki kortársaival ellentétben előbb volt otthon a zeneipar kulisszái mögött (mint az egyik hangszoftvergyártó cég munkatársa) mint a színadon, de ez nem is baj, így legalább garantáltan ugyanolyan súlyt fektet a zenére mint a saját énekére. Öt perccel ezután (vagyis féléjfélkor) egy jóféle magyar doksi az M3-on egy 26 évig dobozban heverő sorozatról, utólag elbeszélgetve zenészekkel, színészekkel és persze magukkal a készítőkkel arról hogy hogy is volt mindez a lázadó fiatalok kedvenc költőjével, József Attilival, mi motiválta őket a tisztelgésre és miért lett a sorsa az elfektetés. Volt egyszer egy film..., és végre nem csak unokáink fogják látni!

Kis hírek a nagyvilágból:
kívül tágasabb - Armageddonra készül London is:
"A brit kormány parancsba adta: a lon­doni rendőrségnek fel kell készül­nie egy olyan helyzetre, amikor egy­szer­re tíz (!) terrortámadás éri a fővárost." – Ők csak tudják!
Csajok & Pasik – Alkalmatlan vagyok a családalapításra: „Ha egy férfi 32 évesen tudja, hogy nem akar családot akkor csak önző és sajnálatra méltó lehet?” – Nem, mert lehet például alkoholista is ^^
Gumicukor – Damu Roland állami gondozásba adná a kislányát: „Azt mondja, férfiként nem tud mit kezdeni egy újszülöttel, és lakása sincs.” – Dehogy nincs, legfeljebb majd megint beköltözik... És csak folyik tovább a szappanopera:
Borzalom! Elveszik Damuéktól a kisbabájukat: „Edina nem tudja abbahagyni az ivást.” – ...és akkor lehet dönteni hogy ki csinálja jól: a gyerekszerető celebek vagy azok akik tudják hogy alkeszok és inkább nem vállalnak gyereket. Hagyjuk is, nézzünk másfelé.
helló magyarok - bábel tornya - Melyik nyelvet használjuk Ausztriában?: "Még egy németül jól beszélő is nagyot koppanhat, ha Tirolba téved. Ja, és a német nyelv nem egyenlő az osztrákkal. Nagyon nem!" – Nem tökmindegy? Öt év és ott is az arab lesz a kötelező...
Eladják a Playboyt: „500 millió az ára, benne van a villa is.” - ...és Hugh Hefner is, akit aztán majd ki lehet tömni. Ennyi pénzért ez a legkevesebb!
férfi –Hőzöngött a félpucér hülyegyerek, viking rakta helyreTECHNOVIKING RELOADED Remélem az illetékesek már elkapták az önbíráskodót!44
Washington: További terror jön Európában – Ők már csak tudják ^^
Botrány! Anyaszült meztelenül fotózták Lilut: „Aki vetkőzik, írja oda azt, hogy levetkőztem, mert eleget fizettek érte" - akadt ki rajta a humoristanő”Kormos Anettnek MAXIMÁLIS TISZTELET, Lilura és a női magazinokra meg csak ennyit:

Maija32 2016.03.20. 15:51:02
Kitöröltetek mert valósat írtam?! Tehat a pasiknak kéne vetkőzni a női magazinokba! Ahogy a férfiaknak szóló ujsagokban sem pasik pózolgatnak. Ez lenne az igazi egyenjogúsag!!!


CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 7.:
NEM, AZ ALAGÚT AZ!

0

Bolsoj Bullet.

Sznobriaró rovat:
00:40-kor jó példát kapunk a Cinemax 2-őn arra hogy mi történik amikor a thrillert, a lila művészkedést és a politikai üzenetet keresztezzük (segítek: semmi jó). Az Alagúton túl rejtélyesen kezdődik (egy hétköznapi busz még hétköznapibb utasai egyszercsak egy kiürült Hong Kongban találják magukat), az ember épp várná a Langoliereket Silent Hill-ben, amikor éles fordulattal az egészet próbálják ráhúzni az aktálpolitikára (segítek: Hong Kong és Kína helyzete, esernyős forradalom). Néhol vicces, néhol erőszakos, de mindvégig WTF-hangulatú, talán ez is az oka hogy egy szűk ALAGÚTON körön túl nem fogják értékelni.

Ajánlott:
Aki szerint a Fekete hattyú egyes jelenetei túlzások, az nézze meg a Botrány a Bolsojbant, és első kézből fogja látni hogy a valóság ezerszer keményebb, de nem úgy mint a Hattyúban: a neves orosz balett-társulat hírét rivalizálások, anyagi nehézségek és egyéb balhék tépázták, mígnem a kétezertizes években (a hírhedt savas támadás után) eljött az ideje a tabula rasa-nak, legalábbis elméletben. Ennek az újrakezdésnek a dokumentumát kapjuk fél tízkor az HBO-n, politikai ütközésekkel tarkítva (a Bolsoj egy trademark, amire igényt tart a kormány is), és ez bőven van olyan izgalmas mint egy játékfilm. Tegnap lement a Volt egyszer egy film..., ma pedig elmondható hogy végre nem csak unokáink fogják látni, mert az M3-on hajnali egy előtt öt perccel el is kezdik adni magát a sorozatot (Költészet: József Attila) is, és ez a hagyományos versmondást, zenét, színházat és filmes megoldásokat vegyítő elegy még ma is bőven ütőképes. Nézzétek meg és vegyétek föl, hamarosan jön a folytatása is!

Nem érdemes:
Általában minden borzongásra lelkesen csapok le, de a Kisvárosi horror annyira nem az, hogy még viccnek is rossz, még szerencse hogy csak hajnali kettő után öt perccel kezdi a Cinemax. A sztori a mostanában divatos gonoszlelkes-megszállós ökörség ami ezúttal egy teljes kisvárosra (!) telepszik rá, a CGI és egyéb effektek a helyükön vannak, de a színészek (főleg Don Swayze, Patrick öccse) még az egyszernézős B-horrorból is tudnak másfél órás kínszenvedést csinálni. Még poénból se nézd meg. Ha már poénok:

HA HA VERY FUNNY rovat:
indavideo – Így szívatják egymást a terroristák:
„Csak úgy lepottyant egy kamu-bombát a másik mellé. Zseniális poén...”HA HA VERY FUNNY, azóta megtudtuk hogy Brüsszelben-Párizsban is csak viccelődtek:
Abdeslam életeket akart menteni – Gondolom úgy hogy egyből viszi őket a paradicsomba... Ja, nem: – „Nem akart embereket ölni, ezért nem robbantotta fel magát Párizsban a novemberi merényletek főszervezőjének tartott Salah Abdeslam. A fivére állítása szerint ezt mondta neki a börtönben.” – Sőt, még azok tehetnek mindenről akiket fölrobbantottak. HA HA VERY FUNNY!
Dráma! A 14 éves gyereksztárt a saját anyja zaklatta: „Egy gyereksztár élete nem csak játék és mese.” – ...ahogy az Origó címadásai sem azok. Ha ha, nagyon vicces ahogy az üvegplafonos-feminfós meg nem is tudom milyen blogos híroldal viccelődik egy 14 éves gyerek szenvedésein!
mobilweekend – Ha becsukom telefon, ha kinyitom fegyver: „Az Ideal Conceal jó ötletnek találta piacra dobni az okostelefonnak látszó fegyvert.”HA HA VERY FUNNY! Most már foshatunk ettől is :SSS
Trump megölésén poénkodott, deportálhatják az egyiptomi pilótanövendéket: „Kaliforniában nem értették a humort, és nem is szerették.”HA HA VERY FUNNY! Én egyből Guantanamóra küldtem volna a kis rohadékot. Tényleg, a TASZ meg az ottani megfelelői ilyenkor nem féltik a demokráciát?
Már csak tíz évig biztos a magyar nyugdíj„Biztos” a magyar nyugdíj még tíz évig? HA HA VERY FUNNY!
fejműves – Minden idők 20 legjobb filmes vicce: „Filmek, amiket nem lehet úgy végig nézni, hogy az ember ne röhögjön!” – Megnéztem a listát és azon túl hogy HA HA VERY FUNNY, csak egy valami jutott még eszembe, valami ilyesmi:

vanRob 2016.02.02. 21:18:29
"a filmtörténet legviccesebb pillanatait"
Hát neked öregem, csak neked...

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: faszkorbács, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés