2016. 04. 23.
Enverére akadt Hodzsa! (ápr. 23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Enverére akadt Hodzsa! (ápr. 23-24.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 23.:
A NŐFALÓ TROLLJAI

0
Felrázva és...keverve :)

Talán érdemes:
Délután fél négykor
(vagy hajnali 02:25-kor, ha valakinek az ismétlés a jobb) tanító-nevelő filmszatíra a Duna TV-n amit ma már leginkább Ragályi Elemér operatőri munkája (na meg Bródy János zenéje) miatt nézünk, mivel a lakótelepi középiskolák mostani problémái jóval túlmutatnak a társadalmi munkán meg az ennek hatására leromlott oktatási eredmények elleplezésén (ennek egyik eszköze a címbeli Pókfoci is). Ami a szocialista munkaerkölcsnek az Egészséges erotika, az általános politikai helyzetnek a Tanú, az az akkori iskolai világnak Rózsa János eme szomorkás vígjátéka. Nyolc előtt tíz perccel az amerikai animáció utolsó felvillanásainak egyike a Filmbox Family-n. A Mese Rockkal tipikus Don Bluth-film: amilyen szépen van megcsinálva és helyenként pörgős, annyira rövid és legalább annyira szükség lett volna hozzá egy határozott forgatókönyvre. A gyerekek ettől függetlenül imádni fogják a rekedtsége miatt nagyvárosba menekült kakast és az őt visszahozni akaró, GYÍKKÁ macskává változtatott kisgyerek (na meg a baromfiudvar lakói) kanosszajárását, a felnőttek meg elkezdhetnek kételkedni a régi közmondás igazságtartalmában, miszerint nem azért kel fel a nap, mert a kakas kukorékol, itt ugyanis pont ez történik (nincs kukorék, nincs napfelkelte), és ezért indul a felmentő sereg is, hátha sikerül megtörni a tanyát tenorizáló bűvös bagoly varázserejét. Pontban nyolckor jön az HBO-ra a hétvége első Pierce Brosnan-filmje a Szerelem, angolosan, ahol a sármőr már kicsit visszavett a kilencvenes évekbeli nőfalő tempóból, sőt, itt most ő kerül a...csábítás rosszabbik végére mint idősödő, de friss húsokat kajtató tanár, aki épp megállapodna legutóbbi hódításával (Jessica Alba), amikor a nő pár év (és egy gyerek) után arra gondol hogy neki még élnie kéne egy kicsit, és nővérét (Salma Hayek) küldi hogy nézzen már rá a hátrahagyott családjára, csak azzal nem számol hogy a prof. még ekkor is erősen sekszepiles és hogy egyes nők buknak a gyerekes pasikra (na jó, mondjuk inkább úgy hogy azokra akik egyedül nevelik gyereküket), így borítékolható a románc, de (ellentétben a reklámkampánya sugallataival) nem a sablonos romantikus film (emiatt sokan csalódtak is benne), mert ugye az nem mindennapos (legalábbis remélem) hogy egy apa a gyereke anyjának testvérével jön össze, szóval ha ez a vonal zavar minket, hagyjuk ki.
Cinemax, 21:00 – Két lehetőség van: a.), vagy Hollywood is felfigyelt a retróhullámra meg a geek-ek könyörgéseire és ezért forgatták le a Pixelt, vagy b.), annyira kifogytak az ötletekből hogy a legóverziós akciófilmek sikerén felbuzdulva megcsinálták ugyanezt a PacMannel is. Mivel Chris Columbus a rendező és Adam Sandler a főszereplő, könnyű megtippelni hogy melyik változat áll közelebb a valósághoz, ahogy azt is, mi marad a retrófílingből: nem sok, de még így is több mint gondolnánk. Pedig nem kellett volna mást tenni, „csak” átültetni az akkori kultgame-eket egy jó ürüggyel a mába - bár ez is adott volt, még ha láttunk is már ilyet: a régi játékok megunják hogy gazdáik hanyagolják őket és némi földönkívüli ráhatással bosszút állnak, azaz csak állnának, mert sikerül előszedni pár arcade-bajnokot akik szembeszállnak az invázióval. Bár Sandler nem egymaga viszi el a filmet, de nekem még így is sok néha a jelenléte, így csak azoknak ajánlom akik annyira fanatikusak hogy bármit és bárkit hajlandóak elviselni régi kedvenceiket viszontlátásáért, esetleg Peter Dinklage-rajongók (na jó, Michelle Monaghan miatt esetleg magam is belenézek). Annak meg aki reménykedett, hogy Sandler visszatér a helyes útra, csak ennyit mondok:

Adam Sandler megmondja, hogy kell hármasszexelni: „A The Do-Over a színész második filmje lesz a Netflixen, de jobbnak tűnik, mint bármi, amit Sandler az utóbbi években csinált.” – Jó, tudjuk, igen, Év filmje, Bergman és Fellini innentől kezdve mehetnek kapálni...

A seksz, a szipu rovat:
Videó - Vetkőző nőt kapott születésnapjára a 8 éves fiú
– Ilyen egy jó szülő! Sosem lehet semmit elég korán kezdeni!44
Betegek farkáról készített fotókat a nővér, majd továbbította azokat – Szerintem csak tanácsot akart kérni a kollégáitól, azért választotta ezt a megoldást. Most miért ne, levágva és postán mégsem küldhette őket!
Tudományosan bizonyították, hogy a fű jó a másnaposságra: „Kutatások és orvosi vélemények szerint a marihuána egy csomó esetben hasznos tud lenni, ha az ember nagyon odatette magát előző este.” – Nem győztetek meg, maradok továbbra is HETERÓ az alkoholnál!
élet – Félmeztelenül könyörgött szexért a részeg nő az utcán – Egész biztos nem Sinéad vagy Madonna volt az? :D
Megviselt az ezüst, kajálásba fojtottam a bánatom: "Szabó Gabriellát megviselte, amikor edzője szerint farvízen lett olimpiai bajnok, de már túl van rajta. A riói előolimpián súlyos fertőzést kapott el, csak nutellás kenyeret eszik." – Tökéletesen megértem. Én nem nyertem semmit, mégis állandóan iszok...lehet hogy éppen ezért?
élet - ööööö - Ibizán se nagyon vegyen reptéri szendvicset! – Gyerekek, lehet hogy ez nektek még újdonság lesz, de Ibizában senki nem szendvicsen él már vagy ezer éve :DD
18+ Ez a MILF Dopeman kedvenc pornósa: "Nem egy mai csirke, de van melle és segge is rendesen." – Ki is nézem belőle hogy az ilyen öreg, kiélt fejű, 90% szilikonszörnyekre gerjed...:SSS
videó – A párom nehezen viseli, hogy ezt csinálom: „Több olyan magyar prostituált van Bremerhavenben, aki szerelmes lett valamelyik vendégébe. Sőt, van, aki a párja miatt űzi ezt a foglalkozást. De hogy fér össze a prostitúció és a szerelem? Magyar lányok nyugaton, 2. rész.” – Hogy összefér-e a prostitúció és a szerelem? Mi az hogy, nagyonis, sőt, a gyereknevelés is:
videó - Amikor a kislányom ovis lesz, abbahagyom a szexipart: "Piroskától a saját szerelme nyúlta le rendszeresen a pénzt, végül egy kuncsaftja megmentette. Zsanett már csak addig dolgozik prostituáltként, amíg oviba nem megy a gyereke. De mit csinálnak a rengeteg pénzzel? Magyar lányok nyugaton – 3., befejező rész." – Nyilván be fogják fektetni azt a „rengeteg pénzt”, elvégzik belőle a gimnáziumot és szakmát szereznek, hogy többé ne kelljen prostituálniuk magukat. NYILVÁN :)
aki, ne csodálkozzon 18+ Ők a legfontosabb pornószínésznők a világon – Gianna Michaels persze ezen sincs rajta, de mindenféle kvázi-pedo luvnyák igen: „Belle Knox is teljesen érthető módon kapott helyet a listán. Az iskoláslányból pornósztárrá avanzsáló hölgy karrierjéről dokumentumfilm-sorozat is született. Ebben például azt is elmondta, hogy amióta pornózik, sokkal erősebb, függetlenebb nő lett. Sőt, már-már feminista.” – ...és aztán egyszercsak ő is rájött hogy nincs INGYENEBÉD jogdíj a régi pornófilmjei után, is elátkozza a napot amikor elhagyta az iskolapadot ^^
Félt, hogy ebolás lesz az metamfetamintól, ezért elvitte bevizsgáltatni a szert a rendőrségre, ahol persze azonnal letartóztatták – Hol itt a baj? Hát hol tudnák a legjobban megvizsgálni a cuccot mint a rendőrségi droglaborban?!
Levetkőzött a leghíresebb plus size modell: „WOW!” – Dehogyis „wow”, hanem:

Protoss Observer 2016.03.29. 20:18:49
interracial bbw porn alapanyagok :-D


VASÁRNAP, ÁPRILIS 24.:
PATKÁNYCSONTÚ BRAZIL

0
Félelem és sötétség Nagy-Britanniában

Ismétlés, talán érdemes:
...és akkor kilenckor jöjjön a második Brosnan-alkotás, az Aranyszem a Duna TV-re, ami (hihetetlen, de már) húsz évvel ezelőtt új lendületet adott a Bond-szériának, és mai is vállalható (én pedig ha jól tudom kihagytam amikor tavaly és tavalyelőtt az egyes részekkel foglalkoztam). A címbeli cucc egy orosz szuperfegyver amitől (mint már annyiszor) a civilizáció lenullázását várja a főgonosz (Sean Bean). Persze a JB-filmeket Mi, Fffférfiak elsősorban a nőkért nézzük, és itt is jutnak nehézbombázók mindenhova: a jól oldalán Izabella Scorupco, a rosszakén meg a nála sokkal dögösebb Famke Janssen.

Talán érdemes:
HBO, 20:00 – Az Igaz történet alapján készült filmek mindig gyanúsak, de mit tegyünk, ha a 2015-ös True Story akár itthon is megtörténhetne. Régebben is eljátszottak a gondolattal hogy mi történik akkor ha valaki elveszti a személyazonosságát, illetve más veszi el az övét (lásd a Hálózat csapdájábant). Itt egy, a valóságokat kissé szabadon kezelő (és emiatt kirúgott) riporter (Jonah Hill) figyelmét hívják fel rá hogy egy családja kiirtásával vádolt férfi (James Franco) Mexikóban az ő személyazonosságával bukott le. A médiagenya – abban a reményen hogy ez majd változtat kegyvesztettségén – találkozik a fogollyal, és sajátos egyezségük eredményeként (ő megtanítja a szakma fortélyaira, a másik meg nyilatkozik neki) megindul köztük a levelezés. Mi sülhet ki két, a tényeket előszeretettel megváltoztató, sőt ezért még hazudni is képes ember találkozásából? A néző számára mindenképp egy korrekt dráma, amit leginkább James Franco hátborzongató alakítása tesz újranézésre érdemessé.
0
Az ugyanabban az időben a Cinemaxon adott Cyberbully ugyancsak mai problémával, az internetes (iskolai) zaklatással foglalkozik (és ez is tavalyi), itt Maisie Williams mutatja meg hogy több van benne mint egy átlagos sorozatSTÁRban: a szinte kamaradráma nagy részében őt láthatjuk amint arról próbál meggyőzni egy gonosz ismeretlent, hogy NE rakja ki a(z ex-) barátjának küldött félmeztelen fotóit, csakhogy zsarolója egyre keményebb dolgokat kér ezért cserébe... Az elsőre egyértelmű felállás (szimpatikus áldozat vs. sötétlelkű troll) sokat változik a végére, és bár alig egyórás, de mivel (akár gyerekként, akár szülőként) mindenkit érint, én mindenkinek ajánlom. Régen azt lehetett jótanácsként mondani a fiataloknak hogy ha készítenek is magukról „olyan” fotókat, akkor ne posztolják őket a netre, ma már ez úgy hangzana hogy inkább egyáltalán ne készítsenek semmit, mert amíg a gépükön nethozzáférés van, addig a cyber-bűnözők is úgy férnek hozzá mindenhez ahogy akarnak. A Filmbox Family-n nyolc után öt perccel újabb Basil Rathbone-Sherlock Holmes-sztori (Félelem a sötétben), ahol a legendás detektívet némi biztonságiőr-melóra kérik fel ami egy gyémánt vonaton való szállítását jelenti, csakhogy valaki még úgy is meglovasítja, hogy másolatra cserélik a nagyértékű eredetit. Rövid vizsgálódás után felmerül hogy Sherlock ősi ellensége, Moriarty árnyéka vetül az ügyre...

„Zene” és „film” rovat:
suszter, kaptafa – Gumicukor – Robert De Niro mégis elhiszi, hogy a védőoltás autizmust okoz
– ...és a mostani teljesítménye alapján ő rá az élő bizonyíték. Igen tudom hogy a gyereke révén érintve van a témában, de akkor se nyomja már fullba a kretént (mondom ezt úgy hogy jómagam is full konteós vagyok).
c:c – A Bakelit sem hozza vissza a régi dicsőséget: „Végetért az HBO zenés sorozata, de a lemezipar aranykorának története helyett mást kaptunk.” – Nahát, most esett le? Én már egy hónapja megírtam...
Rihanna lenyomta a Beatles rekordját: „Összesen hatvan hetet töltött a slágerlista első helyén Amerikában.” – Sőt, mondjuk ki: Rihanna jobb zenét is csinál, jobb dalszerző, több hangszeren játszik, általában véve nagyobb Művész mint a négy gombafejű együttesen. Ja, nem:
Rihanna n a változatosság kedvéért nem csak a saját mellét mutogatja: „Megjelent az énekesnő új klipje, van valami zene is a videó alatt, de az pontosan ugyanolyan, mint Rihanna bármelyik száma mostanában.” – Nem baj, az amerikai slágerlista élére ez is jó lesz, Index címlapra meg ugyanez a minőség, csak „helyesírásban”. Mondjuk amikor nyelvtanilag helyes amit írnak, erkölcsileg akkor sem mindig az:
Influenzás lett Prince, kényszerleszállást hajtott végre: „Az énekest azonnal kórházba szállították. Ami azután történt, meglepő.” – ...avagy ilyen, amikor visszanyal a fagyi, a hatásvadász címet és a pársoros „hírt” (amiben egyébként semmi „meglepő” nem volt) pár nappal később „teljesítette be” az élet :( Az hogy a CenzOrigón egyre lejjebb megy a színvonal, nem meglepő, ahogy például a Recorder címadásai sem, egy blog akkor „olvasott” ha minél jobban kiszolgálja a csürhe botrányigényét (nem véletlen hogy Recorder normális cikkei alig-alig kerülnek ki), de hogy a rendes könnyűzenei rovat is ennyire elbulvárosodjon, ez azért szomorú. Nap kommentje:

So No 2016.04.16 12:43:11
Az index evek ota ezt csinalja. A cimekkel es az elso ket mondattal manipulalnak.
Ket modon.
Az egyik az ilyen tipusu "cikk". Amikor arra veszik ra az embert, hogy kattintson. Ott aztan elolvashatja a nagy semmit.
A masik pedig, amikor arra szamitanak, hogy az emberek nagy resze csak atfutja a cimeket, es a rovid "izelitot". Oda bedobnak valami ordas baromsagot. Arra persze vigyaznak, hogy nem hazugsag legyen. Az egyik legjobb pelda ra, amikor par eve ezzel nyitottak:
"Valoban gyilkolt Pokorny az Atlanti-oceanon?"
Ez a Pokorny (y-nal) egy osztrak buvaroktato volt, nem a magyar politikus (aki i-vel irja a nevet) tehat "jogilag" minden rendben volt. A etikai reszhez meg eleg vastag bor van az indexesek kepen...

Hétórás előzetes készült a 30 napos filmhez: „2020-ban mutatják be, egyszerre az összes kontinensen. Aztán megsemmisítik.” – ...és mivel gondolom a Sátántangóhoz hasonlóan a „mű” 99%-ában nem történik semmi, így nothing of value will be lost :)))
Reptérihez mérhető beléptetés lesz a Szigeten: „Kamerával is nézik majd az arcokat. Új kihívások merültek fel.”MAGYARUL: NWO ÉDES FASZOM! Lesz vénaszkenner is? Na mindegy, a CenzOrigó után nézzünk át az Index PR-cikkére is, hátha ott megcáfolják a félelmeimet: „A fesztivált Magyarország legnagyobb turisztikai attrakciójaként határozták meg, a szervezők szerint az is jelzi az erejét, hogy a jegyértékesítés már akkor szépen alakult, mikor még egyetlen komolyabb fellépőt sem jelentettek be. Ez a vendégek bizalmát jelzi, akik megbíznak a szervezőkben, és a Sziget-élményért érkeznek Budapestre, nem a fellépők miatt – mondta Gerendai a sajtónak.” – Ja, marhára azt jelenti... Bár én azért valahol örülök: VÉGRE A FŐSZERVEZŐ IS KIMONDTA HOGY IDE MÁR NEM A ZENE MIATT JÖNNEK A ZEMBEREK :DDDD Ez mekkora, ő maga mondja hogy nem érdekli a közönséget, kik lépnek föl :DD – "A sajtótájékoztató délelőttjén debütált a 2016-os év Sziget-himnusza is, amit Odett ad elő, magyarul” – Ja, annyira „magyarul” hogy már a címe is Be With You (azon túl hogy szinte egy az egyben egy Beck-dal lelopása). Készpénzmentesség, NWO-s eszközök, „magyar” nyelvű Sziget-himnusz... Nem lehetne legalább Wiz Khalifa helyett Mia Khalifát elhívni hogy a hozzám hasonló egyszerű lelkeknek is kedvezzenek? (Vagy ő a Voltra van bejelentve? Bár tudom, ugyanaz a bagázs.) Mindegy, Rihonyát még így is simán meg fogom tudni interjúvolni, vénaszkenner ide vagy oda. Tényleg, mi lett a tavalyi bevétellel?...
500 milliós rekordnyereséggel zárt tavaly a Sziget – Már azt hittem hogy végre egyszer az életben összejött a nullszaldó, de aztán tovább olvastam: "De ezt el is nyeli a Sziget-birodalom: Gerendai 800 millióval tartozik az OTP-nek és a cégtársának." – Ajjaj, akkor el kell adnia a Maseratikat és be kell zárnia a mislencsillagos éttermeit is? Nem, mert itt a megoldás az Év kommentje-candidate képében:

tantum verde 3 2016.04.16 15:36:49
Közzétehettétek volna a számlaszámát, hova lehet küldeni az adományokat.
Paizs Mikinek is bejött.

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés