2016. 05. 09.
Mindent elnyelt a Nagyvárad Tér (máj. 9-10-11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mindent elnyelt a Nagyvárad Tér (máj. 9-10-11-12.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 9.:
LESBEN ÉL EGY FODRÁSZ,

0

Áldozatra várva!

Talán érdemes:
20:25-kor
egy tavalyi dél-afrikai akciózás a Filmcafé műsorán, már címével-történetével is Spielberg és Lucas zsengéit idézgetve, mivelhogy egy jókora cápa hasából kell kihalászni egy hozzá illően nagy gyémántot, a becsületesen élő főhős őrlődik tisztességtelen testvére és a csaját túszul ejtő, ugyancsak nem Grál-lovag ellenfelei között, az idő ketyeg... A legismertebb arc az itt csak mellékszereplő Arnold Vosloo akin könnyű lenne élcelődni, de egyrészt ő inkább a hazai színházi munkáiba fekteti az energiáit, ergo nem érdekli hogy főleg B-filmekkel jut el Európába, másrészt a Cápavadász még így is vállalhatóbb mint a tervezett Múmia-remake, és azzal szemben legalább egyszer meg lehet nézni. A pontban kilenckor kezdett Fodrász papa a pácban szintén egyszernézős, csak ez egy vígjáték ahol magányos apját próbálja megpuhítani egyszem lánygyermeke (Bérénice Bejo) és beadni neki hogy annyira nem a szépségiparban munkásabbik oldalán akar elhelyezkedni hogy már be is castingolták egy készülő filmbe... Már ennyiből (na meg a Filmbox Family-ból mint leadó csatornából) kitalálható hogy könnyes-bölcselkedős bohósággal van dolgunk, egyébként meg Gérard Jugnot rendezte, írta és főszerepli. Este tizenegy előtt öt perccel francia doksi a Duna TV-n a Sámánokról akiket itt szerényen csak a káosz uraiként aposztrofálnak, és tényleg inkább abban vannak otthon mint az egyensúly fenntartásában. Ne értsd félre, ideje és helye volt az animista marhaságoknak, de a modern világban amit képviselnek az jó esetben hagyományőrző egzotikum, rossz esetben felelőtlen ostobaság az összes hókuszpókusz ellenére is. Mondjuk ha önerőből legyűrték volna az ebolát, a tífuszt vagy bármi más ilyen betegséget akkor talán még én is hinnék bennük, de úgy hogy rendszeresen a feltüzelt hívőiktől kell az európai doktorokat menteni, mindjárt kevesebb a szimpátiám irántuk – ugyanakkor elismerem hogy több fura eset és gyógyulás is köthető hozzájuk (ahogy pld. az ördögűzőkhöz és a karizmatikus gyülekezetekhez is). Mindegy, vegyük ezt a kis kirándulást annak, ami: betekintést valamibe amin mi itt Európában már szerencsére túljutottunk, de talán épp ezért tanulhatunk belőle. Ugyanitt még egy 1991-es többrészes magyar ismeretterjesztés is lesz hajnali fél kettő előtt öt perccel a második világháború alatt szövetséges fogságba esett Lefegyverzett ellenséges erőkről, azaz a magyar katonákról.

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition:
Így dolgozik Palvin Barbara – ...és így dolgozok én, minden hétfőn:
Ilyen Mihalik Enikő, amikor elege van: „A napból.” – ...és ilyen, amikor LESZAROM, alapból.
Palvin Barbara így edzi magát a fotózásra: „Súlyzók, rövidnadrág, komolyság.” – Hétfő, sörök, kocsma, a fitneszt meg LESZAROM.
Na, kivel bulizott Éder Krisztián?: „Kivételesen nem Mihalik Enikővel volt. Más sztárokkal hozta össze a New York-i éjszaka.” – Ismeretlenül is LESZAROM őket.
reality – Gumicukor – Palvin Barbara Nick Jonas-szal bulizott Vegasban...ÉS AZTÁN EGYSZERCSAK VÉLETLENÜL BEESETT ÉDER KRISZTIÁN IS LESZAROM.
Mihalik Enikő egy szexi KisvakondMIÉRT, EDDIG MI VOLT?„Csak ezért bocsátjuk meg a végtelenül normcore kantáros farmer gatyát.”LESZA Csak szólok hogy a kantár továbbra is a lovakra való.
Palvin és Éder Krisztián egy nagyon titkos projekten dolgozik együttÍRJA AZ ORIGÓ, CÍMLAPON LESZAROM.
Gumicukor – Elkészült Palvin Barbara és Éder Krisztián nagyon titkos projektje - ...OLVASHATJUK AZ INDEX CÍMLAPJÁN LESZAROM.
Gumicukor – Palvin Barbarát fotózta Budapesten Éder Krisztián – Továbbra sem titokban SZAROM LE őket!
Mihalik Enikő már gumiflamingóval csapatja a Coachellán: „Pedig még csak most kezdődött a buli.”ERRE IS A TELJES LEGALIZÁLÁS VOLNA A LEGJOBB MEGOLDÁS LESZAROM.
Velvet – Palvin Barbara már nagyon készül a Cannes-i filmfesztiválra – Nyugi, már én is izzítom az extra adag LESZAROMot ^^
Mihalik Enikő továbbra is szereti mutogatni a melleitMIÉRT, VANNAK NEKI OLYANOK? LESZAROM.
filmklub – Palvin Barbara bimbóudvarával nincs semmi baj: „Még nem láttuk félmeztelenül a modellt. Van egy teóriánk, hogy miért nem.” – Nekem is: azért, mert LESZAROM Gianna Michaels simán legyőzné mell-bedobásban!


KEDD, MÁJUS 10.:
KONCERT KÉT TŰZ KÖZÖTT

0

Narrowfellas.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00 – A közelmúlt egyik nagy meglepetése az Utóélet volt, ami – bár nem teljesen saját kútfő – legalább emberközelibb mint a lila művészkedések meg az erőltett vígjátékok, főhőse nem olyan málé mint a VAN valamié, ő egyszerűen csak nem akar lelkészként „dolgozó” apja nyomába lépni, és amikor a papát elviszi egy szívroham, úgy tűnik hogy ez a probléma is le van, azaz csak le lenne tudva, ha az elhunyt nem kísérgetné csendesen mindenhova és nézne rá nagy vádló szemekkel. A srác mindent megpróbál hogy elengedje (azaz hogy inkább őt engedje el), és pont akkor „szabadul” amikor már úgy tűnik hogy semmi sem válik be... Gálffi mindig jó, még akkor is ha egy szót sem kell szólnia, nézzétek! Műfajváltás: bár ezerszer elsütötték a gengszterfilmek összes közhelyét, azért mindig jó elmerülni a biztonságos távolságban levő amcsi alvilágban, és 23:40-kor alkalmunk is lesz erre a Filmboxon. A Narrows kb. a Goodfellas alaphelyzetéből indul, a főszereplő srác előbb csak melózik egy maffiatulajdonos műhelyében, majd amikor az itt keresett pénz nem elég, közvetlenül egy nagyfőnöknek kezd el dolgozni hogy összeszedhesse a pénzt művészeti tanulmányaira. Brooklyn arcai között a fotós álmokat dédelgető srácon kívül van még frissen megtért keresztény, drogfüggő háborús veterán és ezek barátai-barátnői-üzletfelei, és itt kezd kicsit szétesni az egész: Francois Velle túl sokat akar belezsúfolni egy és háromnegyed órába, túl sok a mellékszál aminek a tényleges sztorihoz semmi köze (el is vész néha ezek között), de Vincent D'Onofrio még így is nagyon jól játssza a kölyök földhözragadt apját, a legkeményebb azonban a Deadwood-ból ismert Titus Welliver, mint kiszámíthatatlan maffiafőnök, az ő kedvéért még a komolytalan befejezést is elnézzük. Jóval később egy többcímű kultikus B-kategória a Filmboxon egy zseniális testvérpáros és az általuk feltalált robot viszontagságairól. Hogy fokozzák a fokozhatatlant, a gép páncéljába még apjuk szelleme is be van zárva (ők is megelőzték az Utóéletet?), így több mint jogos a címbeli kérdés, miszerint Még azt hitted, a te szüleid furcsák?, még akkor is ha régen simán csak Robotvadászok néven futott nálunk. Aki most hajnali háromkor lemarad róla vagy nem tudja felvenni, az csütörtökön 13:40-kor pótolhatja. Ugorjunk egy korábbi kései időpontra: a nemrég leadott Kölyköd voltam mellé ideális kísérő lesz 01:25-kor a Koncert tűzközelben, ami a fénykorában levő Edda előadása az akkor még bőven üzemelő Lenin Kohászati Művek területén. Megint valami amit főleg azért válogattam be hogy lássuk, harminc év alatt mennyit változott az ország és vele az élő legendái: Pataky talán ma már el is felejté ezt a ’86-os koncerthelyszínt, pedig innentől már csak lefele vitt az út. Sajnos erre is igen kevés az esély hogy kijön DVD-n, úgyhogy az a legbiztosabb ha becélozzuk a Duna World-öt és felvesszük az utókor számára.

Nem érdemes:
...és ha már zenék és kontrasztok, essék szó az idei Eurovíziós Dalfesztiválról is ami jelenleg az első elődöntőnél tart és ami ofkorsz ugyanolyan megbundázott marhaság lesz mint az összes eddigi, plusz a magyar indulót Freddie-nek hívják és angolul énekel, szegény Mercury ha még élne egyből megbánná hogy a Tavaszi széllel kedveskedett nekünk. Mint talán ennyiből is sejthető, kilenckor jó messzire fogom kerülni a Duna TV-t. Kapcsolódó hír:

Az amerikaiak is beszállnak az Eurovízióba – Miért is ne, ha már az európai politikai beleszólnak, ha már a csapataik is itt állomásoznak (ideiglenesen!44 négy), miért pont az Eurovíziót hagynák ki? :DDD

Kis hírek a nagyvilágból:
Észak-Korea még több atombombát ígér:
„Nagyszabású pártkongresszus kezdődött Észak-Koreában, 36 éve nem volt ilyen. Kim Dzsongun bejelentésre készül.”Észak-Korea jobban teljesít, és az atombombáiból mindenkinek jut majd. Nem is tudom miért nem örülök ennek...
Ellenzéki páncélosoffenzíva Szíriában, 100 halott is lehet – Ööö.... Ennek most örülni kell? Márminthogy most nem a kormányerők ölik az embereket hanem a mérsékelt lázadók?
Oroszország három új hadosztályt hoz létre a NATO ellensúlyozására: „Itt az új hidegháború: egymás miatt erősítenek.”Jaj, dugjanak már egyet az amcsikkal oszt’ legyen szent a béke!
Szuper hír! Itt van az 55 ezer forintos szakácskönyv az embertől, aki gyakorlatilag nem eszik semmit – Még neki fizessek azért hogy én se egyek?! Elment a világ esze basszus. Csakazértis pacal lesz vacsorára ma is!
Mindent elcseszhetünk a virtuális valóságban – ...de ezért minek a virtuálisba menekülni amikor a valóságban is ezt csináljuk?
Dívány – Szobafitnesz: Így lesz remek teste teljesen ingyen, a szabadbanSzobafitnesz a szabadban?! NORMÁLIS?!
urbanista - Az államnak sikerült teljesen lerohasztani a Millenárist: "Fuldokló halak, véres madártetemek, életveszélyes játszótér és sártenger." – Szerintem meg ez Európa első Half Life vagy Pripjaty-kalandparkja, tessék szépen megbecsülni!
Aczél Endre nem írhat tovább a Népszabadságba a Kiss László-ügy után: „A nemi erőszakot kétségbe vonó Facebook-kommentjei miatt nem kér többé a cikkeiből a lap. (...) Az újságíró lepattintása szintén egy Facebook-kommentből derült ki: ’A NSZ 25 év után a »szeretett kefélni« miatt nem tart igényt a szolgálatimra. Örültök.’ írta Aczél. Az ügy előzménye, hogy szerdán Aczél a Facebookon kifejtette: Kiss László úszóedző és társai 1961-ben nem követtek el csoportos nemi erőszakot, csak azért lett büntetőügy, mert az állítólagos áldozat szülei nem fogadták el, hogy a lányuk „szeretett kefélni”. – Mivel legutóbb, azaz most is ugyanezt az álláspontot fejtette ki, ezért: igenis örülünk aczélelvtárs, MI AZ HOGY, NAGYONIS! :DDDD
Prince hozzá sem nyúlt az utolsó vacsorájáhozMÚLJON EL TŐLEM EZ A KESERŰ VACSORA akarom mondani Nap kommentje:

BéLóg 2016.05.02 21:48:26
Baszki, hát ÉHENHALT?
A végvári vitézek rendszerint nem éltek a haláluk napjáig, mert már előbb meghaltak.
Megkapták az öröklakásokat a hazánkban ideiglenesen állomásozó Szovjet Néphadsereg tisztjei.
Ismered?
Dehogy ismered.
Tudod mi az "utolsó vacsora"? Az amit az ember halála előtt UTOLJÁRA eszik meg. Ezekszerint tehát Prince születése óta levegőn élt, hiszen csak akkor nem ehetett az UTOLSÓ vacsorájából, ha soha, semmit, sehol nem evett.
Hihetelen mennyire emberbarát ez a Teremtett Világ. Mert ha a hülyeség például FÁJNA...


SZERDA, MÁJUS 11.:
BETTER GET GRINGO...

0

KÖZÖNSÉGES VÉDELMEZŐ
..and kill Jar-Jar!

Szinte már elvárható hogy ezen a napon ne legyen semmi, de még így is jut nekünk jóság:

Ajánlott:
A TV2-őn
Mel Gibson 2011-es telitalálata 21:20-kor, ami – hogyha felül tudunk emelkedni az olyan apróságokon mint hogy mit keres egy gyerek a rácsok mögött – visszahozza a jobb napokat látott színész legszebb pillanatait. Éppen ideje is volt egy kis keménységnek a hódos marhaság és a pályától távol töltött évek után, és a Börtönregény pontosan azt nyújtja amire oly sokan vártunk: másfél óra macsó kikapcsolódás egy névtelen (azaz csak Driverként, sofőrként beazonosított) férfival, aki mexikói lekapcsolása után előbb erőszakkal, majd a már említett kissráccal (és annak mamájával) való találkozás után ésszel próbál fennmaradni a víz felszínén (nem mellesleg meglépni velük és a zsákmánnyal amivel elkapták). Korrekt, a mai halivúdi cuccokhoz képest kisebb költségvetésű, de ezerszer jobb náluk: aki visszasírja a nyolcvanas-kilencvenes évek ütős világát, annak be fog jönni.

Talán érdemes:
A negyed kilenckor kezdett Defendor: A Véderő főbb mentségei hogy jóval a szuperhősáradat Deadpool-os tetőzése előtt, 2009-ben készült, és hogy itt tényleg semmi extra képessége nincs a címszereplőnek akit Woody Harrelson kelt életre. Ugyanakkor aki egy egyértelmű paródiát-vígjátékot vár, csalódni fog: az igazságkereső, hétköznapian átlagos kisember aki létrehozza „legyőzhetetlen” alteregóját, egy az egyben Cervantes búsképű lovagját idézi (még segítőjével, egy crack-függő prostival is, akinek megmentésével magára vonja az azok figyelmét is akit eddig csak az ártalmatlan bolondot látták benne), és az ő drogdílerek elleni küzdelme is van akkora szélmalomharc mint előképéé. Ha egy félig humoros, félig tragikus, sok hétköznapi igazságot tartalmazó mozira vágyunk, az AMC lesz a mi csatornánk. Kilenckor megint egy francia darab, egy természetfilm: az Állati szerelmek azt próbálja bebizonyítani hogy az ösztönökön és fajfenntartáson túl is vannak néma társainkban érzelmi mozgatórugók. Mivel tudom hogy egyes fajok hajlamosak a hűségre, ezért hajlok arra hogy higyjek nekik, de az valamivel jobban meggyőzne ha kimutatnák hogy szakítás után például a pingvinek vagy az oroszlánok a vallásba és az alkoholizmusba menekülnek (netán az ide is zenét szerző Philip Glass muzsikájába), ez volna az abszolút ismertetője az intelligenciának! Gondolom sekszes jelenetek is lesznek benne, úgyhogy csak óvatosan a Filmbox Family-vel ma este. Ugyanabban az időben a társcsatornán (Filmbox Extra HD) egy nagy kérdés: mit várhatunk a 2010-es Michael Madsen-től? Nem sokat, Gibsonnal ellentétben neki jóval több van a rovásán mint némi részeg-rasszista handabandázás amit könnyen el lehetne feledtetni jó szerepekkel, és ha Madsen valamit bizonyított az elmúlt tizenöt-húsz évben az az hogy az alkoholfogyasztásával egyenes arányban csökken az ítélőképessége arról hogy mit is kéne elvállalnia. A hülyén magyarított Döglesztő palack egy kisvárosi kajálda (az angolban a Killing Jar a lepkék vagy más állatok levegőmegvonásos kipurcantására szolgál), az itt zabáló vendégek pedig erősen gyanakodnak arra hogy a csak úgy beeső rosszarcú idegen (Madsen) az a brutális gyilkos akiről az imént hallottak a rádióban. Első cselekedetei (pld. hogy túszul ejt nagyjából mindenkit) ezt is támasztják alá, csak aztán szép lassan leleplezi foglyai titkait hogy lássuk, nem ő itt a legsötétebb gazember. Madsen egy az egyben kutyaszorítós önmagát hozza, ráadásul a karakterét Doe-nak nevezik (Hetedik), lehetne még számolni az utalásokat-átemeléseket, de minek. Nincsen B-film Trejo nélkül és itt is szerepel, de ő legalább tudja mikor kell ironikusra vennie a figurát (még akkor is ha itt nem ezt teszi).

Kis hírek a nagyvilágból:
Május elseje rossz időjárással és majdnem rosszul végződő rekordkísérletekkel köszöntött be hozzánk:
Gyurcsány Ferenc: Inkább maradok tisztességes és szegény: „Nem akar urizálni, nincs pénze a majálisra. De a gyújtó hangú Gyurcsány-beszéd azért nem maradt el.”Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.
Totalcar – Kis híján rossz vége lett a rekordkísérletnek Budapesten – Én azt csodálom hogy ilyen biztonsági intézkedések mellett eddig nem történt semmi...
videó - A kordonnak csapódott egy Ferrari a Várkert Bazár előtt: „A vékonyka kis kerítés mögött állóknak szerencséjük, hogy nem lett nagyobb tragédia.” - ...sőt, nem csak nálunk aratott a munka ünnepe:
Durva bringás baleset New Yorkban: „New Yorkban a Red Hook Criterium nevű versenyen történt egy látványos tömegbaleset tegnap éjszaka, írja a thebikecomesfirst.com. A versenyen fék nélküli fixikkel (örökhajtós biciklikkel) indulnak a versenyzők, a baleset pont az első felgyorsulás csúcsán volt.” – Bezzeg, ha fék lett volna rajtuk. De ugye akkor hova lesz a hajtáspajtás-lazaság :DDD
Verekedés tört ki a török parlamentben: „Kormánypárti és kurd politikusok ugrottak egymásnak.” – Hát ja, megjönnek a képviselők, tombol bennük a tesztoszteron...
Agyhalott emberek feltámasztására készülnek – Ez jó hír, ezek szerint még számomra is van remény!
photoshop – Rumer Willis állából jócskán lefaragtak, ő meg berágott – Á, ne idegeskedjen, inkább RÚGJON BE rágjon le ő maga a vállaiból!
Gyerekszerkesztők az Origónál – Na, akkor már tudom mitől emelkedett hirtelen ekkorát a helyesírás színvonala :))) Egyébként meg érdekes lesz amikor a bulvárrovatra is ráengedik őket:

Kisapám 2016.05.05. 08:23:33
A sok mocskot is, amit nap mint nap kitesztek, a gyerekekkel fogjátok illusztráltatni? Érdekes lesz a seggek, mellek özöne - hogy a többiről ne is beszéljünk - mint gyermekrajz.


CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 12.:
FEAR THE WALKING VÉNDIÁK!44 négy

0

You can’t fight here, this is the War Room!

Talán érdemes:
...mert vagy a mindent elárasztó médiaszemét vagy valami más hatására, de a vallásosak ellentámadásba lendültek, és sorra gyártják az egyértelműen keresztény műveket, amik hittől és meggyőződéstől függően visszaállítják a nézőben a reményt vagy nem, ergo vagy tetszeni fog nekünk a War Room: Imával nyert csaták megoldása a házastársi viszályok elsimítására (lásd a címet), vagy nem. Az azonban tagadhatatlan hogy a szeretettel adott jótanács sok mindenen képes átsegíteni az embert még akkor is ha egy „közvetítőn” keresztül érkezik (aki itt a széthulló házaspár nőtagjának egy idősebb barátnője). A segítségre pedig szükség is van mivel a férj többszörösen is tévúton jár (csalárdság, drogok, anyagiasság)... Aki hívő és tudja hogy működnek ezek a dolgok, az a hibái ellenére úgyis nézni fogja (én is), az örök cinikus gúnyolódók meg le vannak szarva :))) Ami igazán meglepő, hogy pont az HBO adja le, és nem is későn (nyolckor), így akár mindkét tábor bepróbálkozhat vele.
M2 / Petőfi TV, 23:25 – Ha múlt héten leszóltam a Kulisszák mögött az A38-as hajónt, ma semmi okom nem lehet a panaszra, mert a blogban többször is „vendégeskedő” Jónás Vera jut mikrofonhoz, aki elég régóta csinálja már saját, egyszerre fogyasztható és karakteres zenéjét, úgyhogy éppen ideje volt már annak hogy jobban jelen legyen a képernyőnkön. Hajnali fél háromkor újabb továbbtanulásos darab a Cinemaxon, csak gengszteresdi helyett egy nem túl komoly horrorral, ami azért masszív mögöttes tartalmat rejt, mert azt minden gondolkodó ember tudja hogy a sulik többsége nem önálló személyiségeket, hanem agyatlan fogyasztókat nevel. Na, a Zombi gimi erre tesz rá pár lapáttal amikor egy lassan kapcsoló csajnak (Virginia Madsen) kezd feltűnni hogy az állítólagos elitképző amibe jár, az valójában egy PÉNZ agymosoda. Twin Peaks-rajongóknak is ajánlható Sherilyn Fenn (na meg a sajátos hangulat) miatt.

Kis hírek a nagyvilágból:
Elköltött 4,6 millió dollárt, amit tévedésből kapott a banktól:
„A nagy részét táskákra költötte a szerencsés ausztrál diák. Nem biztos, hogy törvényt sértett.” – Bezzeg ha mondjuk velem történne ilyen és véletlenül piára és prostikra költeném! Hát hol itt a nemek közti egyenlőség?!
seres – Külföldön élni: elképzelés kontra valóság: „Mikre érdemes odafigyelnünk mielőtt kiköltözünk Londonba? Mire számítsunk az első egy hónapban?” – Ez annyira jó hogy hosszan fogom idézni: „Hihetetlen volt a számomra, hogy több szár ezer Ft-ért az otthoni viszonylathoz képest egy szó szerint putrinak mondható lakásban bérelhettünk csak egy darab szobát. (...) Sajnos mi sem tudtuk megúszni, ugyan úgy ahogyan sokan mások sem az ágyi poloska kérdést. (...) A meleget és a fa bútorokat szeretik, ezért ha nem is teljesen, de valamennyivel nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat egy vaskeretes ágyban.” – ...vagyis egy kisebb vagyonért egy poloskás putriban  (hé, ő maga írta!) bérelhet EGY darab szobát. Nem baj, majd amikor bevezetik a sariát, hazajön ő is :)))
Panama-iratok: a leggazdagabb magyarok is előkerültek – Megnyugodtam: nem vagyok köztük.
szemlélek – Női miniszterelnöke lehet a Vatikánnak: „Ezt maga a posztot jelenleg betöltő Pietro Parolin bíboros nyilatkozta.” – A mostani pápa ismeretében ez szinte kötelezően elvárható.
Végre kiderült, kik felelősek az Iszlám Állam létrejöttéért: Tom és Jerry – ...ezért hívják tomésdzserri-államnak. Ja, nem.
Naná, hogy a modellek csak menő zenészekkel járnak: "Másnak esélye sincs." – Már hogyne lenne:
Erre a haditengerészre gerjednek most a világ női – Következő életemben vagy rokkSTÁR vagy anmerikai haditengerész leszek. Ja nem, ez nem az a vallás :SSS
Egymillió euróra perli egymást Dirk Gerkens és az RTL – Erre meg csak ennyit:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés