2009. 05. 18.
Nézettségvadászat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁJUS 18. CLICK FOR TEH WIN

Mivel mindenem a látogatottság és a kísérletezés, és mert szorít az idő (de leginkább azért mert a tévék hülye időpontokban adnak jó filmeket), ezért a mai postot több részben kapjátok. Most ajánlok egy fasza kis vígjátékot, a többit csak késő délután, lehet kattintgatni, gyerünk, gyerünk, hadd haladjak felfelé a toplistában, schnell, schnell!!!
A szóban forgó opus a TV2 -n kezdődik 11:20-kor, a címe Tangó és tulipán, és nem értem miért nem este adják a sok fos helyett. A megállapodott háziasszonyt egy kirándulás során egy útmenti kávézóban felejti a kirándulócsoport (köztük férje és gyerekei is). Rosalbának ekkor elege lesz, és hazaindul, de végül Velencében köt ki, ahol ráérez az élet ízére. Humoros, életbölcsességgel teli filmecske, ha ismétlik, akkor is ajánlani fogom. Nyehehehhh, este folytatjuk!
A Dunán 21:25-tõl Kémek a porfészekben - Rimner Gábor története. Most mondjam azt, hogy Kivágóné miatt aktuális? Bár, Rimner az ellenkezõ oldalon mûködött...
Az M2-n Bûnjelek este kilenctõl. Zavaros szerelmi történet, ami gyilkossággal végzõdik, illetve a sztori csak ezzel kezdõdik. Van egy szupermodell, gazdag pasival, aki egy zavaros fejû tinivel izél. Késõbb menekülne a kapcsolatból, erre a fiún kitör az ámok, a nõ meg valahogy elhalálozik, a tettes pedig a hülyegyerekre akarja terelni a gyanút. Ugyanott 23:25-tõl egy felnõtteknek és zavaros tinédzsereknek szóló animációs izé, mindenféle hülye magyar celeb szinkronhangjával, ez a Terhelt Terkel. Oké, lehet rajta nevetni, de a híresség magyar hangok engem elrettentenek tõle.
 
KEDD, MÁJUS 19.: HOLDFÉNYES MÁJUSOK, NAPFÉNYES HÉTFŐK
 
 “HETEK, NÁLAD NÉLKÜL NEM ÉLHETEK”, üvöltötte Németh Sándor eksztázisban (a Fesz van szerint legalábbis), és bizony, kedves olvasók, még õ se hagyná ki a hét kezdetét megéneklõ filmet, amit a változatosság kedvéért a hét második napjára tettek, még annak ellenére hogy 23:10-kor kezdõdik, és még úgy is hogy egy elbocsátott hajógyári munkás viszontagságairól szól, hiszen Javier Bardem szerepel benne! Ez a Napfényes hétfõk az M1-en, nézzétek!
Az M2-n kilenctõl Néma szavak: a lövöldözésbe keveredett rendõrt áthelyezik az archívumba, ahol elõbb plátói szerelembe esik egy gyilkosság áldozatával, aztán megtalálja a saját pszichológiai profilját...látjátok, van ahol még kell ilyen a rendõrségi munka végzéséhez! Az HBO-n az ismétléseké a fõszerep: tíztõl A dicsõség zászlaja, utána testvérfilmje, a Levelek Iwo Jimáról. A Cinemax2-n viszont egy még kevésbé dicsőséges szakmának, a bérgyilkolásnak állítanak emléket, (Senki, adják: 23:10). A gyilkost saját alakmása üldözi, a címet a görög klasszikusból lopták („Senki [se] bántott engem”), és még ez a legpozitívabb az egészben, mert még egy Jet Li vagy Van Damme formátumú fickóból is sok volt egy filmben kettő.
 
SZERDA, MÁJUS 20.: MIT CSINÁLTÁL A JETIVEL, APA?
 
Szerdán az alvilág ködös világába ereszkedünk alá, útitársunk a Holtak Révész Sándora helyett egy holland maffiavezér. Drogbáró, 20:00, Cinemax2. Kihagyható, én például arra se emlékszem, hogy ajánlottam-e korábban. Vagy a film volt rám ilyen kábító hatással, vagy csak szimplán egy faszság. Viszont a Monsieur Verdoux-t szinte biztos hogy ajánlottam. Ez Chaplin egy későbbi filmje, bár még vígjáték, de a háttere már sötétebb (és ebben benne vannak Charlie zavaros kapcsolatai is). Henri Verdoux, hogy eltarthassa családját, gazdag nőket csábít el, majd öl meg. A régi komédiás már kicsit keserű, kicsit kiábrándult, de azért még így is szórakoztat és tükröt tart elénk. Filmmúzeum, este nyolc.

A HBO Comedy-n 20:30-tól a rettenetes Angolkák. Hagyjátok ki, plz. Az MGM-en 20:30-tól Mit csináltál a háborúban, papa?, amire mi más is lehetne a válasz, minthogy ANYÁDAT, FEL, fiacskám! Kilenctől a film+on Szörnyek szigete (Komodo vs. Cobra), zs-kategóriás faszság, utána ugyanott 22:35-tól A jeti visszatér.
21:10-től az RTL Klub-on Pereld a nõt, vígjátéknak szánt faszság. Ettõl függetlenül Liz Hurley-t blokkolnám, olyannyira, hogy õ ékesíti ezt a napot. Matthew Perry válóperes idézést kézbesít egy gazdag geci feleségének, ám a feleségnek (Hurley) is megvan a maga kézbesítenivalója, és a végén mindenki fut meg autósüldöz, mint a töketlen kutya.
Tízkor a Viasat-on Odaát, de ezt úgyis tudjátok. Nahát, most tûnt fel, hogy a TV2-n is ugyanakkor adnak ilyen szellemes sorozatot, ez a Szellemekkel suttogó. Az M2-n 23:15-kor egy filmdráma: egy szépen induló házasságba belerondít az adósság, megtörténik a családon belüli erõszak, feleség el, férj meg késõbb visszakönyörögné magát. A film címe Csak te és senki más, és itt a helye, fõleg hogy a távoltartási törvényt át akarják írni, vagy már meg is tették :((((
Kulcsszavak: Liz Hurley, Charlie Chaplin

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés