2016. 06. 06.
Lustálkodj okosan! (jún. 6-7-8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lustálkodj okosan! (jún. 6-7-8-9.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 6.:
KÍSÉRTETT SZOBA

0
Pubic Skype

Talán érdemes:
...de csak ha azután is bekajáljuk Erőss Zsolt mítoszát hogy a figyelmeztető jelek ellenére újra megkísértette a szerencsét, azóta már tudjuk milyen eredménnyel. Annak idején ezt nem kommentáltam (azt igen, többször is amikor hullottak körülötte az emberek), de most háromnegyed tizenegykor a Hópárduc talpra áll emlékeztet mindenkit a történtekre, engem is. Ez a 2011-es doksi az utolsó nagy felépülésről szól a Duna TV-n, a tátrai lavinától a műlábon át az újabb Himalája-expedícióig. Halottakról vagy jót vagy az igazat: akármennyire is értékelendő Zsolt kitartása, a jó hegymászó nemcsak felviszi a csoportot a hegyre, de le is hoz mindenkit, tiszteli a természetet és tudja mikor kell visszafordulni (szintén a csoport érdekében). És igen, azért mondom mindezt mert vicces, de inkább szánalmas volt látni hogy utólag mindenki (pld. az Indexes kísérőblogger is) észrevette E. Zs. azon tévedéseit amik az átlagember számára első perctől kezdve nyilvánvalók voltak, és utólag minden médiamunkás sajnálta a gyerekeit és a feleségét. Mondom, utólag. Kilenckor Sean Bean mint a részletekere mániákusan ügyelő rosszfiú, Pyke Kubic vár minket a Film+2-őn aki az utolsó centig ragaszkodik a Visszajárójához amit egy anyagi gondokkal küzdő fiatal pár jóhiszeműen költött el, amikor véletlenül a kocsijuk tetején landolt. Csakhogy a pénz az angol gengszter ikertesójáé (szintén Bean) volt, aki a lebukástól félve dobta el magától, és testvére a leírás alapján hamar meg is találja a tulajdonosokat akik azóta kifizették belőle a tartozásaikat meg vettek maguknak ezt-azt. Az ikrek üzletet kötnek: az egyik visszaszerzi a manit, cserébe fele-fele arányban osztoznak, Pyke pedig nekilát hogy fizikai-pszichikai ráhatással rávegye az amúgy törvénytisztelő polgárokat arra hogy piti és nem is olyan piti bűnökkel törlesszék a hiányzó összeget. Sean Ca$h-ben játszott szerepe szinte egy az egyben ugyanaz mint Joe Pescié az 8 Heads in a Duffel Bag-ben, azzal a különbséggel hogy Pesci akkor már egyértelműen a B-filmekbe szorult vissza, és ha az itt feleségként domborító Victoria Profeta eddigi munkáit nézzük, akkor szinte már ott is vagyunk (bár a férjét játszó Chris Hemsworth karrierje Thor-nak hála megindult), ha meg a későbbi műsorokat, akkor azt láthatjuk hogy Bean-nek is megvan minden esélye arra hogy Roy Scheider nyomdokába lépjen:

Horror rovat:
Itt először a mindenkor aktuális vírusos ijesztgetést húzza elő a kalapból az AMC a Fekete halállal, némi (lassan már kötelező) keresztény-ellenességgel (természetesen főműsoridőben, 20:20-kor). Az ürügy a pestis, a húzónév (ma már másodjára) Sean Bean (lehet fogadásokat kötni hogy itt vajon meghal-e), de az igazi főszereplő Eddie Redmayne (már ez a false marketing jelzi a minőségét). A soványka történet szerint a halálos járvány csak egy falut kerül el, ide küldik a Szélsőségesen Kegyetlen Keresztényeket. De várj: a falucska lakói semmivel sem jobbak náluk, mert ők a másik oldal nevében kegyetlenkednek, innentől nem is tiszta, mi volt a készítők célja a néző sokkolásán és lefárasztásán kívül. Hajnali 02:40-kor Németország válasza az 1408-ra a PRO4-en. A Kísértet-szoba száma ezúttal 237 205, King árnyéka mellett a japán horroroké is rávetül, na meg az amerikaiaké is amennyiben a főhősnő egy tipikus laza erkölcsű egyetemista aki először szarik a kollégiumi szobáját körüllengő babonákra, azonban amikor saját bőrén kénytelen tapasztalni őket, rögtön szertefoszlik a szkepticizmusa (de legalább innentől nem a PARTY HARD! vonja el a figyelmét a tanulásról). A régi lakó előbb mások halálával jelez neki, majd egyre erősebben érezteti jelenlétét...

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Kannás Edition:
CANNES – Mihalik Enikő felkészült a vörös szőnyeges pózolásra – Én is felkészültem a LESZAROMra:
Gumicukor - Palvin Barbara uralta a vörös szőnyeget Cannes-ban – Logikus: az egyik fölkészül a szőnyegre, a másik uralja, a harmadik meg...leszarja.
Gumicukor – Ez történt Cannes-ban tegnap délután óta: „Palvin Barbara, egy nyelv, modell-legendák és egy kis játék!” - ...no meg egy kis LESZAROM ^^
Mihalik Enikő bekóstolta a 16 fokos tengert: „A modell úszott egy kicsit Cannes-ban.”LESZAROM, nemkicsit, nagyon!
még mindig cannes – Palvin Barbara egy fásliból csinált magának ruhát – Még mindig LESZAROM...
Gumicukor – Találja ki, hogy ki van a kacsintó Palvin alatt!: „Az nem lehet, hogy túl sok képet látott az idei Cannes-ról. Ha mégis, ez a kvíz is menni fog.”LESZA Nagyon remélem hogy legalább az egyik alatt Gianna Michaels van!!!4
Mihalik és Palvin ugyanabban a buliban, mi kéne még? – Innen már csak egyvalami hiányzik: a HÜLYÍTŐDOBOZ SZERKESZTŐSÉGE LESZAROM.
A 14 legszebb estélyi Cannes-ból: „Palvin Barbarát rózsaszínben fotózták, Amal Clooney inkább a sárga mellett döntött, Eva Herzigova pedig fehér Diorban ragyogott.”ENGEM PERSZE IDE SEM HÍVTAK MEG LESZAROM.
Palvin Barbara volt eddig a legmesésebb Cannes-ban: „Az idén nem a díjkiosztón, hanem a vörös szőnyegen győzött egy magyar.”LESZA Nap kommentje 1.:

Szolgálati közlemény 2016.05.19. 07:56:27
Tényleg senki nem kérdezi meg, hogy mi a faszt keres Barbi egy filmfesztiválon? Akkor én megkérdezem: Mi a faszt keres Barbi egy filmfesztiválon?

...hát azt hogy onnan csak egy ugrás az autóversenypánya:
nahát nahát – Gumicukor – Palvin Barbara Monacóba is Lewis Hamiltonnal mentLESZAROM.
a hét képei – Goldie Hawnnak a fürdőruha, Leonardo DiCapriónak meg a bicikli áll jól:
„Palvinnak meg Hamilton.” – ...meg persze a LESZAROM.
Velvet – Addig szuggerálta Palvin Barbara a versenyautókat, míg Hamilton nyertLESZA Ez az illuminati varázsereje!! ÉBERSÉG!
Monaco !!! – Folytatódik: Palvin és Hamilton hatalmasat buliztak együttLESZA Kizárt dolog, mert:
Palvin Barbara: nem járok Lewis HamiltonnalÉS TAGGYŰLÉS SEM VOLT LESZAROM, mert lehet hogy mégiscsak járnak:
Palvin Barbi és Lewis Hamilton EGYÜTT VANNAK: „Hajnalig dorbézoltak.”LESZA Nap kommentje 2.:

Gummed Papó 2016.05.31. 17:39:15
felháborító, nem is házasok.


KEDD, JÚNIUS 7.:
IS THAT HIM, COULD I BE RIGHT?

0
Could that be Kid Dynamite?

Talán érdemes:
Nyolckor
Liam Neeson játssza el újra ugyanazt a Cinemaxon amihez már a Sírok közöttben is az Elrabolva adta a mintát, vagyis a visszafogottan beszélő nagyonkeménygyereket aki elvállal még egy utolsó Éjszakai hajszát a régi megbízója (Ed Harris) ellen aki meg emberünk rég nem látott fiára vadászik. Az ok? Mike (Joel Kinnaman) akaratán kívül szemtanúja lesz amint a gengszter gyereke kivégez pár drogdílert, és önvédelemből le is puffantja amikor az házhoz jön elvarrni a szálakat. Harris és Neeson kicsivel több karaktert adnak a lassan már elcsépeltnek tűnő figuráknak, és még Nick Nolte is feltűnik – egyszer mindenképp érdemes! Ugyanabban az időben másfajta, de még mindig felnőtt szórakozás, de csak ha nincs tele a tökünk az amerikai horrorsztorival és epigonjaival, a Londoni rémtörténetek ugyanis harmadik évadához érkezett az HBO-n, és az előzetes alapján már nemkicsit a League of Extraordinary Gentlemen hatása alatt van (válogatott „szuperképességekkel” rendelkező jóarcok elvállalják egy vagyonos lány előkerítését, szemben egy hasonló szupercsapattal a sötétebbik oldalon). Hajnal egy előtt tíz perccel egy agyahagyott karatézás Thaiföldről az AMC-n a Conan, a Robin Hood és a Pofonok völgye nyomdokain: a Tabunfire, a végzet fegyvere hihetetlen akcióit hozzájuk illően elszállt karakterek követik el. Az a legkevesebb hogy a főhős rakétákon lovagol és csapattársait is be tudja gyújtani, a főgonosz itt is sokkal érdekesebb, főleg mert varázserejét szűzlányok menstruációjából (!!!) nyeri ki. A küzdelem a hagyományos földművelés megőrzéséért megy amit a kapitalista franciák gépesítéssel akarnak modernizálni az igavonóikhoz ragaszkodó helyiekkel szemben. Sok közelharc, még több petárda, a kirobbanó hangulat garantált.

Kis hírek a nagyvilágból:
Pénzcentrum – Súlyos népbetegségben szenved Kasza Tibi: mi lesz ebből?:
"Felébredek arra, hogy úszom a saját verejtékemben." – A megoldás: sört kell inni. SOK SÖRT.
A tatárok nem bírták a magyar klímát: "Mocsárrá változó síkságok és gyér legelők vethettek véget a tatárjárásnak a XIII. században." - A MI HIBÁNK!!! Hívjuk vissza őket!!
Nem lenne szabad photoshoppal eltüntetni dolgokat a valóságból - mondja a fotós, akinek zsinórban egy tucat képéről derült ki, hogy hamisak – Ő már csak tudja :DD
utazás @ index2 – Mit ne csinálj, ha iszlám országba utazol – Leginkább semmit:
Közeleg az Armageddon: egy szaúdi sejk betiltotta az internet második számú fő funkcióját, a macskás fotókat – Van egyáltalán valami amit nem utálnak?
tiki-taki – Ezzel a villamossal csapatta a nagyapám: „Hozta-vitte a városi pletykát, és folyton visszabeszélt Kádárnak.” – ...és aztán este érte jött a Pobeda. Ja nem, mert csak a rádióval „társalgott”.
Totalcar – Betilthatják a Fiatokat Németországban? – Huh, már megijedtem, elsőre úgy olvastam hogy a fiatalokat fogják betiltatni :D
mindenki másképp egyforma – Miért szelfiznek a temetésen?: „Ez a tiszteletlenség vagy a gyász jele?” – Már majdnem azt írtam viccből hogy hogyne, persze, amikor elolvastam hogy a blogger tényleg így gondolja: „Mark Taubert, a palliatíív kezelésekkel foglalkozó orvos azt mondja, hogy itt valójában nem tiszteletlenségről, hanem sokkal inkább afféle gyászmunkáról, a gyász folyamatának egyfajta megnyilvánulásáról van szó. A halál tényével szembesülni rendkívül félelmetes és nyomasztó, éppen ezért elkeseredetten keresünk minden lehetséges kapaszkodót, ami bizonyítja, hogy élünk. Ilyen az ivás, a drogok, a szex vagy épp a selfie. Vagyis egy temetésen készített önarckép, amit később az illető felrak egy közösségi oldalra, tulajdonképpen a gyász enyhítésének egyik megvalósulása.” – Na csak nehogy felénk is meginduljanak a gyászmunka-járatok és tömegesen kezdjenek inni-sekszelni-drogozni a temetőben mert akkor ötösbe kapcsolom a koporsószállítót...
Harcot indítottak a sztárok hülyeségei ellen: „Vámpírarckezelést és ürülékes arcpakolást is ajánlanak a celebek. Egy jogász megelégelte a sarlatánságot.” – Én ezt simán hagynám: aki hülye, haljon meg, az igazi veszélyt meg úgyis a kemtrél jelenti.
A viszkis is szerepel a Viszkis-filmben: „Ambrus Attila csak egy kisebb szerepet kapott, nem magát alakítja majd.”Nap kommentje:

Velszi bárdolatlan 2016.05.19 15:08:27
"a színész hetente kétszer hokiedzésekre is jár és nagyon felkészült a volt bankrabló életéből"
Csak nehogy elmenjen a nagyobb élethűség kedvéért néhányszor bankot rabolni is. Ha hokizni már jár.

 

SZERDA, JÚNIUS 8.:
IRÁNY DÖGVILLE!

0

Normand rapszódia.

Talán ismétlés, biztosan ajánlott:
Duna TV, 21:25 – Ritka a tengerentúli közreműködéssel készült magyar történelmi film és az Amerikai rapszódiára sem lehet elégszer emlékeztetni azokat (például engem is) akik előszeretettel valják hogy halivúd szarik Közép-Európa tragédiáira: itt a rákosi kisbetűvel mátyás diktatúrájából menekülő magyar család és itthonragadó legkisebb gyerekük útja van a középpontban a kényszer-szétválástól az újraegyesülésig. A csöppséget előbb a nagymama neveli, majd amikor börtönbe kerül, nevelőszülőkhöz adják, akik szeretettel veszik körül – és a témaválasztás mellett azért is jó amit látunk, mert nem egyoldalúan mutatja be sem az igazi, sem a pótcsaládot: hiába hogy a gyerek vér szerint az egyiké, ha a másikak is ugyanúgy ragaszkodnak hozzá.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:55
– Ha valaminek azt a címet adják hogy Légy jó! akkor ott már sejthető hogy nem épp követendő viselkedési mintákat kapunk (kivéve ha a mindhaláligot is hozzáteszik), és tényleg: ez egy betekintés az olasz külvárosokba, a bulik, drogok és az ezzel járó halálesetek világába. Pasolini volt az első aki komolyabban bemutatta ezt a vad vidéket, de Claudio Caligari drámája már a kilencvenes években játszódik.
Filmbox Plus, 21:00 – Új hét, újabb (nézhető!) dráma (Élni kell) Dél-Afrikából, amiben egy tizenkét éves kislányra hárul a családfenntartás. Anyja beteg (bár sokáig nem nevesítik, természetesen AIDS-ben szenved), testvére nem sokkal ezelőtt halt meg (feltehetően ugyanebben), a mostohaapa a léha életbe menekül a felelősség és a tragédiák elől (ennyit a fenti gyászmunkáról), a pletykagyáros, előítéletes falubelieket csak még jobban feltüzeli amikor Chanda befogadja a házukba barátnőjét, aki a legősibb mesterséget űzve fertőződött meg. Nehéz néznivaló jól megcsinálva, és talán nem SPOILER ha elárulom, egyvalami nem működik benne: a befejezés. Egy lincselésre összeggyűlt, vérszagra éhes tömeget nem lehet szép szavakkal jóllakatni, ahogy azt Amy Biehl óta tudja remélhetőleg mindenki. 01:05-kor egy a nagy nevek (Michel Serrault, Claude Brasseur, Michel Galabru és a stáblisáról lehagyott Louis De Funes) ellenére is egyszernézős vígjáték a Duna TV-n a nyaralással járó bosszúságokról. Irány Deauville: két párizsi barát nőrokonostul-feleségestül elutazik Normandiába, csakhogy PARTRAszállásukon ami elromolhat, az már eleve el van rontva. Az öreg házas és flörtölős poénok a maguk idejében talán működtek, de mind nyaralásos, mind házfelújításos zsánerben ezer jobb közül válogathatunk. Csak a színészgárda miatt van itt.

Nem érdemes:
Gryllus Dorka másodszor tér vissza Erdélybe, és most sem a szebbik felét mutatja (mármint a vidékét, a magáét azt igen, többször is). A Víkend nekem már a közhelyes címénél és a Deliverance-t idézgető sztorijával elbukott: ha alapművekből lopunk, nem árt ha a saját ötleteink is felérnek hozzájuk, na ez itt kimarad, a három egyformán ellenszenves újgazdag szerelmi háromszögét és egymásra vadászását ezerszer láttuk seksz-szel meg anélkül is, szerencsére 02:10-kor már senki sem lesz ébren hogy az HBO-ra kapcsoljon.


Kis hírek a nagyvilágból:
Világesemények - hadászat - Mindenki fegyverkezik, csak Magyarország nem:
"Napjainkban a világ országai egyre többet fordítanak had­seregeikre. Oroszország világhatalom kíván maradni, az USA egyetlen igazi szuperhatalom szeretne lenni, Kína pedig afféle harmadik pólusként defi­niálja már magát. Eközben hazánk katonai ereje a legcse­kélyebbek közé tartozik Európában és felszereltsége is rossz." – ...olvashatjuk abban a médiában amelyik anno tele volt az SZDSZ "Sorkatonák, oszolj!"-kampányával. Egyébként ha lenne hadseregünk akkor meg az lenne a baj, köztudott hogy fegyverkezni és az országa zászlóját lengetni csak Amerikának van joga.
A világ egyik legrasszistább reklámjával hirdetnek egy mosószert Kínában - Ajjaj, már látom hogy hozzájuk is elviszik a demokráciát. Ja, nem.
Idén már 679-en haltak meg influenzában Brazíliában: „Májusban 3518 új megbetegedést regisztráltak. Északról hurcolhatták be.” – ...és hol van még az olimpia ^^
Magyar Idők: A Millenáris nem rohad, hanem Buda zöld szíve!Én már megmondtam ezt is május 10-én...
Totalcar – Karjára égett a VW-logó a balesetben – Azért inkább az égjen a karjára mint az Elveszett frigyládából a csúcsdísz!44
Óriási stukkó zuhant a járdára a belvárosban: „Olvasónk információja szerint egy homlokzati stukkó zuhant a járdára Budapest belvárosában, a Jászai Mari tér és a Falk Miksa utca sarkán. Az épület darabja éppen hogy elkerülte az ott álló hittérítőket. Olvasónk szerint senki sem sérült meg.”ÚJABB CSATTANÓS POFON AZ ATEISTÁKNAK! EGÉSSÉG!
gnl - Ferenc pápa válaszol: "A Vatikán még mindig fél a médiától. Őszentsége nem." – Elég ok ez a félelemre nekünk, hívőknek...:SSS
prominent - Az év botránya: "Összeakaszkodott Tibi atya Oravecz Nórával! Popcornt elő!" - ...és már le is zárult az ügy Tibi atya győzelmével (mert Nórika előbb a kritizálókat törölte, majd magát a posztot is). Egyébként meg TIBI ATYÁT A PÁPAI TRÓNRA, ha már Torquemadát vagy Otto Katz-ot nem lehet!
Feledhetetlen autóstoppos kaland Közép-Amerikában: "Megtanultam, hogy ne az előítéleteknek, csak a saját tapasztalataimnak higgyek." – ...és persze az lesz a vége hogy a posztoló jobban otthon érzi magát, mint Magyarországon:

Bocskai István 51 2016.06.02. 08:31:32
"ez a szörnyen veszélyesnek kikiáltott világ talán barátságosabb és segítőkészebb, mint az én kis otthonom, Magyarország"
A francnak kell beleszőni minden útleírásba valami rúgást a hazánkba.


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 9.:
IF THE LEEDS ARE UNITED...

0

...they can never be divided.

Ismétlés, talán érdemes:
Bár Hasektől mindenki a Svejket ismeri, azért volt neki egy Dekameronja is amiben hasonló humorral (olykor maró gúnnyal) ír az átlagemberek nem átlagos ügyeiről. Ebből a művéből válogattak kilenc kis történetet Rafinált bűnösök címmel, és hozzá színészeket is (Törőcsik Mari, Benedek Miklós, Pásztor Erzsi, Tábori Nóra, Kern András, Koltai Róbert), viszont ha azt mondom hogy a Duna World adja akkor mindenki meg tudja tippelni: igen, ezt is hajnalban kezdik (02:25).

Talán érdemes:
...de főleg focibarátoknak, mert a Magyar csapatról a csöndes többségnek az fog eszébe jutni hogy bezzeg az Aranycsapatról kevesebb doku készült a maga korában, de legalább a pályán teljesítettek, ellentétben mai kortársaikkal. Aki szereti a labdarúgást az 21:20-kor nyilván a TV2-re kapcsol majd, én megvárom az első gólt és nem iszok előre a medve bőrére. Akkor már inkább 23:10-től az HBO-n az Elátkozott Leeds United, ami „rendes” mozifilm és arról a 45 napról szól amikor a címbeli csapatot régi ellenlábasuk, Brian Clough menedzselte az addigi győzelmekért felelős Don Revie után. Az enyhe kifejezés hogy kb. olyan volt ő mint Johnson rögtön JFK után: se a szurkolók, se a játékosok nem szerették, végül távoznia is kellett. Tom Hooper úgy mutatja be ezt az időszakot hogy az abszolút kétballábasok is találjanak benne maguknak valót, ha máshol nem hát Timothy Spall és Michael Sheen játékában. Előtte 21:40-kor ugyanitt egy dokumentumfilm Nora Ephronról (Az élet csak alapanyag) a fiától, Jacob Bernsteintől. Jó sok híresség vall a néha kamera mögé is álló forgatókönyvesről aki halivúd őrült világában is igyekezett jó anya maradni (dacára a válásoknak és bonyolult kapcsolatoknak), miközben egy csomó emlékezetes alkotásban is benne volt a keze amit még az is ismer aki a nevét még talán sosem hallotta (csak egy a sok közül: Harry és Sally). Nem elfogulatlan, viszont nagyon érzelmes (és szép) utólagos búcsúzás és főhajtás egy anya előtt a fiától.

Kis hírek a nagyvilágból:
A leicesteri orvosoknak elegük lett a túl sok részeg bulizóból: "A focibajnokságot ünneplő leicesteriek annyian berúgtak, hogy a kórháznak lépnie kellett." - Ezért utálom az angol focit...
Dzsudzsákék mulatósra táncoltak a búcsúbulin: "Kis Grófó mulatósára buliztak a szurkolókkal." - ...a magyart meg ezért.
Mégis kiadhatják Roman Polanskit Amerikának: „Az új lengyel kormány Amerikával ért egyet.” – Mindjárt megsajnálom szegényt. Ja, nem.
Halállal és kémiai kasztrálással büntetik a pedofíliát Indonéziában – Azt nem lehetne hogy nekik adják ki Polanskit? ^^ Ha már szóbakerült:
... - Woody Allen ijesztően bizarr interjúban beszélt feleségéről, aki nevelt lánya volt: "Woody Allen a Hollywood Reporternek adott interjújában beszélt arról, hogy nagyon jól alszik, pont, mint egy halott ember, aztán gyorsan rátért arra, hogy hogyan is csinált szofisztikált embert feleségéből. Feleségéből, aki azelőtt Mia Farrow-val közösen nevelt lánya volt." - IGEN, BIZTOS SZOBATISZTASÁGRA IS NEVELTE Gondolom most ezerrel rá fog szállni a média ezután a sekszista, kvázi-pedo interjú után...ja, nem.
Aczél Endre törölte a Facebook-oldalát: "Elég nagy felháborodást váltott ki, hogy az újságíró megint Kiss László áldozatát hibáztatta." - ...and nothing of value was lost.
Havas Henrik szerint Balázs gusztustalan - BAGOLY MONDJA akarom mondani NEM TUDSZ SEMMIT, HAVAS JON HENRIK!!4
Kiakadtak az oroszok obamás jégkrémjétől: "Az Obamka nevű fagyi csak a jéghegy csúcsa." - ...és mi lesz, ha meglátják nálunk a Negrót :SSS
Stephen King kikelt Donald Trump ellen: „Az Egyesült Államok legnevesebb írói, köztük Stephen King, Jennifer Egan, Junot Diaz és Tobias Wolff nyílt levélben tiltakozott Donald Trump elnökjelölti ambíciói ellen.”Év kommentje-candidate:

Citromos Nápoji Morog 2016.05.25. 23:42:28
Stepen Kink ír levelet pont az erő szagról? Neki akinek a regényei csöpögnek a vérbe? Vánpírok szelenek rémek szörnyek vanak bele írva? A könyveibe? Nem kéne bele folyniok a könyv íróknak a politikába a bonyva regény íróknak mert így akár veszhetnek olvasókat is! Nem engem én nem olvasok könyet.

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés