2016. 06. 11.
Kötéltáncos a söntésben (jún. 11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kötéltáncos a söntésben (jún. 11-12.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 11.:
MINDEN KÚTBÓL...

0
...sörnek kell folynia. Rómában is.

Nem érdemes:
...és csak azért nem nem ajánlott, mert kutyával-gyerekkel nekem is mindent el lehet adni. Ha nem volt elegünk a háborús traumás propagandából amikor a főhős hazajön és BEKATTAN ÉS KIIRTJA A FÉL VÁROST nem találja a helyét régi otthonában, most ugyanezt megkapjuk harcikutyával is: amikor Max mellől kilövik a gazdáját, az eb agresszívvé válik és az is marad még „leszerelése” után is, kivéve ha régi társa testvére közelében van, akinek egyébként is jól jön, mert legalább olyan rossz pedigréje van mint Maxnak. A kissrác épp most éli lázadó korszakát, ez azt jelenti hogy a videójátékokon kívül szarik mindenre egész addig míg rá nem veszik hogy gondját viselje az elárvult németjuhásznak, innentől ketten vannak a világ ellen míg végül meg nem találják a közös hangot egymással és utána a többiekkel is, de mi még ezért az erőltetett jellemfejlődésért sem vagyunk kötelesek elviselni a buta patriotizmust, a gyenge szövegkönyvet vagy a hozzá passzoló színészi „játékot”. Csak az nézzen el az HBO-ra akinek sok felesleges ideje van, ez ugyanis az ajánló szövege és az este nyolcas kezdés ellenére sem „családi film”, és ha már itt tartunk, a papa-mama karaktere átlagosan közhelyes, az meg hogy Maxot kb. 3-4 különböző állat „alakítja” mindenkinek föl fog tűnni. A tíz perccel előtte (19:50-kor) adot Minden kút Rómába vezet egész más okok miatt kerülendő a retekklubbon, ez ugyanis az eddig inkább akciófilmek környékéről ismert Mark Steven Johnson romantikázása Woody Allen és társai városlátogatásai stílusában. Egy yuppie-csaj (Kristen Bell, bár itteni játéka inkább Stewart-hoz illene) szerelmi bánata elfeledtetése érdekében az örök városba utazik (erre testvére házassága szolgáltat ürügyet), de amilyen a szerencséje, itt is sikerül a máséba belenyúlnia. Ennyi pechet már csak az alkohol tud feledtetni, és hősnőnk is ezt választja, viszont annyira becsiccsent hogy a Szerelmesek Kútjába ugrik be fürdeni, egyúttal ki is szed pár pénzérmét amit a párkeresők dobtak be, akik innentől kiválasztottjuknak tekintik (de a leggázabb az hogy annyi esze senkinek nem volt a stábból még ezekben a polkorrekt időkben sem hogy legalább egy nő legyen köztük). Beth küldetése innentől az esküvő, a hősszerelmesek előli menekülés és a Nagy Ő megtalálása közötti arany középút megtalálása, sok slapstick humorral (amelyek többsége nem működik). Tanulság? Ha valaki az Édes Élet szökőkutas jelenetét idézgeti annak legalább valami ahhoz illő saját ötletet is le kéne tennie, de ez (márminthogy lopni tudnak, de önállóan nagyot alkotni nem annyira) szinte az összes mai mini-tarantinóra igaz.

Talán érdemes:
Cinemax 2, 20:00
– Megint érvényesül az önellentmondó címek törvénye: ha valamit Egyszerű esetnek hívnak, az szinte biztosan nem az, és tényleg. Claude Sautet és Romy Schneider utolsó közös munkája a párkapcsolatok és érzelmek hullámzásáról szól, a rendező korábbi műveihez képest kissé kidolgozatlanul. Marie (Schneider) a női szeszély mintapéldánya is lehetne: hol akar gyereket, hol nem, hol kell neki pasi, hol nem, és ha igen, akkor sem tud választani szeretője és régi férje között. A legellentmondásosabb jelenet amikor az exe részegen megtámadja és bántalmazza – de a nő végül azokra haragszik akik közbeavatkoznak az ő oldalán. Kicsit elnyújtott melodráma ami ma már leginkább azért van benne a köztudatban mert mintha TALÁNSPOILER megjósolta volni Romy jövőjét TALÁNSPOILERVÉGE.

Kiemelten ajánlottan kötelező:
Cinemax 2, 21:45
– Nagyon jó hogy a Rendkívüli meséket felirattal és eredeti hanggal láthatjuk, mert Poe sztorijaihoz olyanok adják a hangjukat mint Christopher Lee, Guillermo Del Toro vagy Lugosi Béla (akik nincsenek már az élők sorában azok nyilvánvalóan felvételről vannak velünk). Raul Garcia, a rendező sem épp mindennapi megvalósítást választott: bár az animációs és bábhorrornak hagyománya van (lásd Svankmajert vagy a Hüvelyk Matyi titkos kalandjait), de ezt az öt mini-klasszikust (Az Usher-ház vége, Az áruló szív, Monsieur Valdemar kóresete, A kút és az inga, A vörös halál álarca) még tényleg nem láthattunk így elmesélve: ahány történet, annyi külön műfaj az animáción belül is, akár számítógépes játékokat, festményeket, vagy comics-okat idéző feldolgozást kapunk, ami állandó az a hűség az eredetihez és a kellemesen nyomasztó hangulat, amit csak tetéz hogy Lugosi és Toro is nagyon beleélik magukat.

A seksz, a szipu rovat:
A szomszéd vette meg a Playboy-villát:
„Egy legendának annyi. Hugh Hefnernek az online pornó népszerűsége miatt kellett árulni a házat.” – Nem, hanem azért mert a Playboy szar, hiába küzdenek mint disznó a jégen:
playboypista 18+ Ez a Playboy nem az a Playboy: „Így néz ki most az amerikai Playboy. (...) Döbbenetesen megváltozott az újság (...) visszanyúltak a kezdetekhez, megnézték, mik az alapértékek, aztán ezek mentén egy teljesen új lapot készítettek.” – Hú, én olyan kíváncsi vagyok, úgy megvenném ezt az új pléjbojt, vajon mik lehetnek azok az „alapértékek”? –  „Itt a lap elejéről egy cikk arról a trendről, hogy a gourmet kajákat fűvel is meg lehet bolondítani. (...) Na jó, nem élek vissza senki türelmével. Tessék, a címlaplány, Eugena Washington dupla oldalon. Josie fotósorozata pedig így kezdődik. (...) És nincsen frontal nudity, azaz cici és punci.” – Vagyis meztelen nő (tehát NEM pornó, csak sima meztelenség) az tilos, de a drogpropaganda az mehet? Hát asszem erre se kell költenem :))) A többire meg csak ennyit:

for-avar 2016.05.21. 17:22:32
nem bullshit...hanem tömény de mégis híg fos...
megvanpdfben 1984-2012ig...láttam mi a különbség
Megvan a magyar összes papírban 89-12-től
a második nekifutás óta de két éve folymatosan csökken a szint. Beleolvadt a kistesó lap a CKM mindent akar semit sem tud mégse...felesleges menő hülyegyerek oldalakkal. Olyanok amelyek egy 18-25 éves egyetemista lapjában elmegy...de itt
A Playboy egy szint volt...volt...azzal hogy erőltette a pénztelen olcsó gatyi dolgokkal teleszórt lapot a fiatalok felé is fordítani saját csapdájába esett
Talán 20éve le kellett volna a tulajnak tenni és kivonulni...de akkor nincs ingyen UBN(univerzál blond numera)

Brutálisan semmisítette meg az áldozatait egy drogkartell: „A mexikói Los Zetas egy általa irányított börtönben tüntette el az testeket.” – Hé, hát ott béke és písz van amióta a füvet legalizálták!!!
TRAGÉDIA! Többen meghaltak a zenei fesztiválon: „Egyelőre nem tisztázták, milyen kábítószer okozta a 21 éves nő és a 22 éves férfi halálát a floridai Sunset Music Festivalon.” – LOL: „nem tisztázták”, de azt már tudják hogy drog. Basszus, mit kell még ezen túl is tudnunk? - „Tragédiával végződött a floridai Sunset Music Festival: egy 21 éves nő és egy 22 éves édesapa vesztette életét a Tampa nevű amerikai városnál megrendezett zenei fesztiválon. A helyi jelentések szerint a tampai kórház egyenesen félelmetesnek nevezte, hogy a két fiatalon kívül még összesen 57 (!) fesztiválózót kellett ellátniuk drogtúladagolás miatt a hétvége folyamán.” – Gondolom Miley és Madonna már lelkesen készülnek egy őszinte, drogellenes dallal. Ja, nem.
Kiborult a brit férfi, akinek szólnia kell a rendőröknek, ha szexelni akar: „Még a börtönben is szabadabb volt, mondta.” – Hálátlan tahó, ahelyett hogy örülne hogy a rendőrök leápolják! Bezzeg az átlagembernek ismerkednie vagy fizetnie kell a sekszért!
Gumicukor – Nagyon közeli fotók Lindsay Lohanről és új, milliárdos pasijáról – Hát igen, az igaz szerelem, az őszinte érzések...
Gyors volt: A pucér társkeresőben találkoztak, máris összeházasodtakEZ IS SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA Majd elválnak ha lejár a szerződésük a kertévével ^^
prosti volt, színész lett – Gumicukor – A Trónok harca mentette meg a prostitúciótól – Ez bizony nagy előrelépés, Sibel Kekilli a megmondhatója!!4!
Modell barátnőjéből merít erőt a lengyel futballista: „Krychowiak nem iszik alkoholt, a szex pedig olyan számára, mint az oxigén.” – Alkoholmentes élet, házastársi hűség...nem elég hogy focista, még hazudik is?!
Mostantól 30 napig vizet iszom: „Méghozzá sokat, csaknem napi 4 litert. Állítólag olyan jól fogom érezni magam utána, mint még soha.”EZ SE MOND IGAZAT Úgy kell neked, haver. Én meg majd iszok napi négy liter sört és biztosan jól érzem majd magam helyetted is :DDD
"Úgy rákattantam egy pornósztárra, hogy akkor is rá gondoltam, miközben a barátnőmmel szexeltem"És basszus ez is hazudik!! Nap kommentje:

AgressorIRC 2016.05.28. 16:59:07
„Bevallom, velem előfordult már, hogy túlságosan rákattantam egy pornósztárra. Egy időben annyi videóját megnéztem, hogy utána akkor is rá gondoltam, mikor a barátnőmmel szexeltem. Utána le is töröltem az összes filmjét a gépemről, de nehéz volt. Mintha szakítottunk volna.”
Mekkora hulye az ilyen ember jesszus... Ugy ezt a maszlagot a lanyok nem veszik be.. mert en szivesen megnyugtatok minden not, hogy nincsen olyan ferfi a vilagon (csak az impotens meg a buzerans) aki ne gondolna sex kozben mas nore is...
Jesszus.. micsoda alszent szoveg.. es le is toroltem a filmjet a gepemrol.. hahahaha.. egyszeruen nevetseges... hahaha


VASÁRNAP, JÚNIUS 12.:
VÁGYJÁTÉK

0

Szárnyakat ad neki és kikacagja.

Talán ismétlés, biztosan nem érdemes:
PRO4, 21:05
– Egy rosszabb van a mostani szarömlésnél (Tetovált lány, Alkonyat, hülye horrorok): a belőle készült paródiák amik nem viccesek, például a Paranormális katasztrófa aminél nem tudom eldönteni hogy ez volt-e, vagy egy másik hasonló, rekordhossszú című társával keverem (nem vicc, így néz ki angolul: 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo). Tény ami tény: bár ez még csak az első rész (és ugye a Scary Movie is azzal hitegetett minket hogy nem lesznek folytatásai), de már most annyira rossz mint az ötödik epizódnál tartana. Mit tegyünk, egy idő után egyszerűen nem szórakoztató az utalásokat számolgatni, a kukis-kakis viccek szavatossága lejárt, az egy-két működő, nem tizenéves agyiszintre szánt poén miatt meg felnőtteknek nem érdemes nézni.

Talán érdemes:
Cinemax 2, 20:00
– A tavaly adott Kötéltáncnak nincs köze a tavaly készülthez, ami a WTC tornyai közötti '74-es átkelésről szól. Ha elvonatkoztatunk a tett hősies jellegétől, a francia artista, Philip Petit max. abban volt úttörő hogy valami egészen új szintre emelte az emberi hülyeséget amit azóta is próbálnak megugrani, főleg az oroszok. Robert Zemeckis Walk-ja tűrhető iparosmunka egy nagy (és felesleges) álom megvalósításáról meg az odavezető útról az elkövető könyve alapján ami a szédülésre hajlamosak, tériszonyosok és más ilyenek körében azonnali hatást váltott ki, de hiába a 3D mélység és magasság, hiába hogy tudjuk, mi erre nem volnánk képesek, az egész akkor is csak egy értelmetlen rekord dokumentálása (és mint mondtam, számtalan hülye Darwin-díjas fő ihletforrása) marad (ami persze a 9/11-es vonatkozások miatt Amerikában biztos kasszasiker is volt). Ugyanabban az időben egy kamaszos-szerelmes-drámázás az HBO-n a reménytelen szerelmekről (melyek kezdete gyerekkori a fiú-lány barátság). A Papírvárosokat egyes rosszmájú kommentelők elkönyvelték mint Az Abszolút Friendzone Filmet, és hát lehet benne valami: a kissé férfiatlan főszereplő (Nat Wolff) imádatának tárgya (Cara Delevingne) pont olyan mint Harmony a Kiss Kiss Bang Bang-ben (pont neki nem volt meg és úgy néz ki nem is lesz), és ugyanúgy váratlanul tér vissza az életébe hogy a segítségét kérje ahhoz hogy egy éjszaka alatt mindenkin bosszút álljon aki átverte vagy megcsalta. A csaj ezután eltűnik (Nagy Meglepetés!!44...NEM), segítője persze nem ért semmit és a nyomába ered pár aggódó osztálytársával, azt feltételezve hogy azért hagyott valami rejtjelezett üzenetet. Ez is túl sokminden próbál egyszerre lenni, hol mély értelmű kamaszdráma (Csillagainkban a hiba – amúgy mindkettőt John Green írta, csak itt megváltoztatták a végét), hol alpári humorral operáló vígjáték, de pont az illik rá amit a főhősnő mond az őket körülvevő papíremberekre és papírvárosokra: átlagos, és ellentétben a (legalább őszintén egyszerű) plebs-szel, látványos külsőségei mögött nincs semmi (ahogy a csaj nagy gesztusai és rejtélyesnek szánt, valójában üres tekintete mögött sem). A néző végül a lány szüleinek ad igazat akik a sokadik szökése (és a nagykorúság betöltése) után hagyták a francba, hadd menjen, amerre akar, és ők csinálták jól, mert az ilyen személyiség SPOILER az őérte aggódókat is ugyanazzal a közönnyel küldi el a francba SPOILER VÉGE. Tavaly ugyancsak volt már egy Végjáték, aminek semmi köze ehhez a 2010-es darabhoz amiben Mickey Rourke próbálja magát eladni nekünk lecsúszott zenészként, akit egy gengszter (Bill Murray) akar megöletni amiért összejött a feleségével. Szerencséjére a sivatagi kivégzéstől megmenti pár indián, ő pedig egy vándorcirkuszhoz kerül ahol szerelmes lesz egy félig madár-félig nő lénybe (Megan Fox bár itt is vetkőzget, de azért végre a színészi munkába fektet többet), annyira hogy meg is menti „munkaadóitól”, azonban régi bűnéért még mindig vezekelnie kell, és anélkül hogy elárulnám a végét, annyit mondok hogy ezt szó szerint kell érteni. A Passion Play fura film: igazi indie, ami végül két változatban (nem) találta meg a közönségét, és csak remélni tudom hogy a Duna TV-n a rendezői változatot tűzik műsorra 22:20-kor, azt ami talán egyértelműbbé teszi a befejezését is.

„Zene” és „film” rovat:
A fingó hullás őrület most tényleg bedurvul:
„Daniel Radcliffe gusztustalan, de ez egy megindító túlélőtörténet.” – ...de sajnos mi lemaradunk erről is, pedig biztos Év filmje lesz:
A pucér Tom Hiddleston sem kellett a magyaroknak: „De a nyomozás Jézus hullája után, vagy a náciknak fityiszt mutató futó története sem. Ha meg akartuk nézni ezeket a filmeket, más megoldás után kellett néznünk.” – Bizony, rettenetesek ezek a „magyarok” hogy már az ilyen minőségi filmek se kellenek nekik! Remélem le is bombázzák őket büntetésképp!!!
Egy másodpercre feltűnt egy talán leszbikus pár a Szenilla nyomában trailerében. Ön szerint felrobbant az internet? – Nem, de majd felrobbantják, ha nem lelkesedik érte eléggé a nép:
godmode – A legjobb játék, amivel nem játszik majd senki: „Elképesztő tartalom, őrülten egyszerű, mégis összetett lövöldözés. Milyen kár, hogy egy pár hét múlva megjelenő, ugyanilyen játékot várunk.” – Nincs mese, le kell cserélni a közönséget ha nem hajlandóak játszani ezekkel a zseniális játékokkal, nem akarják megnézni ezeket a remek filmeket, elolvasni ezeket az értékes könyveket:
könyves blog – Pornográf levelek egy párizsi úrilány tollából: „A Mademoiselle S. szenvedélye ledönti az 1920-as évek minden tabuját, a BDSM-től a threesome-ig.” – Catherine M., Melissa P., Mademoiselle S., és hol van még a fekália-áradat vége! Hát igen, a csürhe agyának átmosásához kellenek is az ilyen szemetek :)))
Recorder – Új Quimby-dal: Forradalom!: „"Segget nyalni, kussban remélni"? Na, ezt nem fogja játszani a Petőfi.” – ...és majd erről is fognak írni egy dalt hogy ők mennyire el vannak nyomva mert nem játsszák. Nap kommentje 1. az Origóról:

0

18+ élet – képriport – Fröccs, transzvesztiták, zsonglőrök és dívák: „Krasznai Tünde az Akt együttes vendégénekesnőjeként szórakoztatja mostanában a közönségét, ő is megjelent a századfordulót idéző könyvbemutatón: gyümölcsökkel dobta fel a fekete ruháját.” – Bizonyára csak véletlenül hívják Aktnak pont az ő zenekarát. Bizonyára.
Villám csapott le egy német fesztiválra, épp úgy, mint egy éve: „A Rock am Ringen ezúttal 51-en sérültek meg.” – Ha már fesztiválozás, azért inkább villámba haljon bele az ember Németországban, mint Amerikában a drogtúladagolásba! Ami meg a kiváltó okokat illeti, elég megnézni a fellépőket, egész pontosan egyet:

aviátor 2016.06.05 19:25:23
Szerintem Marilyn Manson vonzotta be a villámokat...

Könyves – Az ördöggel harcoltak, asszonyokat égettek Szegeden: „A szegedi boszorkányperekről szól az új Darvasi.” – Nyilván véletlenül. Ja, nem:
c:c – Démon költözött anyámba, mit tegyek?: „Az Outcast az a horrorsorozat, amire már éve óta vártunk. Ijesztő, depressziós, kegyetlen.” – ...és család,-meg kereszténységellenes, mert nektek ez kell így az utolsó idők felé :)))
A Vatikán mellett szállta meg az ördög a gyereket: „Robert Kirkman horrorsorozata nyomasztó és rettegéssel teli.” – ...és depis, ijesztő, kegyetlen, és nagyon vártátok, tudjuk, tudjuk. :ásít: Nap kommentje 2.:

Citromos Nápoji Morog 2016.06.02. 08:03:33
Valami eredetib honor sztorit nem dudnak ki találni ezek a filn csináló szag enberek? Ez megy midig h zonbi vánpír szelen ördög vagy vmi gusztustalan félig enber félig bugár rém. Uncsi valamit már be újíthatnának lene pár ötletem de én kevés vagyok h az én forgató konyemet el fogadja Holivud.


VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés