2016. 06. 18.
Adj, király, plusz egy indiánt! (jún. 18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Adj, király, plusz egy indiánt! (jún. 18-19.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 18.:
MILFELHŐSZAKADÁS!

0
(Nyugi, lesz vetkőzés is)

Ajánlott:
Negyed kilenckor
egy hosszú, de nagyon jó dráma (Sils Maria felhői) a színész-lét nehézségeiről a Filmcafe műsorán, avagy hogy éli meg a díva ha idősen is szerepelnie kell abban a színdarabban amivel befutott, csak most nem a vonzó csábítót, hanem az idősebb nőt kell eljátszania (miközben ő még nem érzi annyira korosnak magát). Hogyan készül minderre? Elvonul rajongó asszisztensével (Kristen Stewart) a címben említett hegyek közé és próbálja kezelni a helyzetet amit a néző már a felütéssel megkap, a főbb dilemmákkal együtt: a folyton friss tehetségekre-szépségekre éhező filmiparban nem mindig megvalósítható a tisztességes öregedés, és a hatvanévesen is sekszy fruskákat játszók legalább olyan szomorú látványt nyújtanak mint a haknikat és B-filmeket elvállaló Nagy Öregek (náluk csak az itt is bemutatott trónkövetelő botrányhősnők szánalmasabbak, lásd Chloe Grace Moretz karakterét), egyúttal az európai-amerikai mozi különbségeire is rávilágítva. Juliette Binoche-nak ez több mint jutalomjáték, mivel ő maga is aktívan részt vett a szervezésben és valószínűleg nagyon is tudatosan rakta magát itteni szerepébe. Még valami: én innentől elhiszem hogy Kristen Stewart igenis tud játszani (csak lécci az 1984-et ne vele remake-eljék). Éjfélkor a Hallmarktól szokatlanul komoly cucc a FEM3-on egy kallódó kislányról (Hollis Woods képei), aki azóta hogy letették a nevét adó rosszhírű utcákon, egyik pótszülőtől a másikig vándorol (nem mindig önhibájából). Legfrissebb anyapótlója egy magányos szobrásznő, Josie (Sissy Spacek), aki művészekhez illően egy világítótoronyban él, unokatestvére pedig a helyi színházat vezeti. Hollis legutóbbi nevelői a technikai áldásai helyett inkább a rajzolással ismertették meg, és ez lesz az első komolyabb kapcsolódási pontja is az új helyen, azonban arra is hamar rá kell jönnie hogy talán itt sem tölthet sokkal hosszabb időt, bármennyire szeretne is, mert Josie-nak is van egy nagy problémája. Már ennyi jóság is elég lenne az ajánlottsághoz, de ott van még a magyar szál az operatőr Paul Sarossy személyében. Nézzétek!

Talán érdemes:
Nyolckor
egy egész friss (tavalyi) Agatha Christie-széria kezdőepizódja a Cinemaxon. Csak remélni tudom hogy az indiánokból nem a polkorrektség kedvéért lett Tíz kicsi katona, ettől eltekintve remekül megcsinálták, tényleg a Poirot-széria minőségével egyenrangúan. A közismert történet szerint tíz embert hívnak meg egy elegáns, elszigetelt házba ahol szembesítik őket bűneikkel amelyek következmények nélkül maradtak, egész idáig, mert – ahogy az angol cím is sejteti – végül egy sem (?) marad közülük. Miranda Richardson és Aidan Turner miatt még azoknak is érdemes akik amúgy nem kedvelik a krimiket (vannak ilyenek?). Tíz előtt öt perccel horror-vígjáték Új-Zélandról a Cinemax 2-őn, már a címével (Deathgasm) is Peter Jackson korai munkássága ihletésére, vagyis a Halál metálban lesz sok-sok vér, még több egyéb gusztustalanság: ha láttuk a Braindead-et akkor már nagyjából ez is belőhető, csak még annál is alpáribb. Ami miatt mégis itt van, az zenei szál, a két főszereplő srácot ugyanis kiközösíti az iskolai és kertvárosi társadalom, ennek örömére alapítják meg zenekarukat és kapásból sikerül is nagyot alkotniuk, bár nem úgy ahogy elképzelték, mivel már első (nem saját) dalukkal sikeresen megidéznek egy démont, aki azon túl hogy a helyiek lelkét megszállja, még a zenekar főrockerét is magának követeli, és ezt már a többiek sem nézhetik tétlenül. A zeneszóra és bűvös akkordokra feltámadó hullákban nincs sok újdonság, de a gonosz halottak ellen bevetett szürreális fegyverekkel még így is sikerül újat mutatni, és mivel Jason Lei Howden eme első rendezését a fémzenéről kialakult közhelyekre alapozta (minden metálos sátánista, stb.), és mivel folyamatosan utalgat az előképekre (Jackson említett alkotásán túl még az Evil Dead-re a Shaun of the Dead-re is), ezért igazából még a leggyomorforgatóbb jelenetek sem teljesen komolyanvehetők (de attól még forogni fog tőlük a gyomrunk, nyugi). Ami a címbeli zenekart illeti, kis hazánkban annak idején volt egy Halálos Orgazmus nevű (ha jól emlékszem, ún. pinametált játszó) zenekar (a mostani halál;orgazmus bölcsészpopját direkt nem említem).

0
FAGYLALTOZÁS = TRVE KVLT.

Hajnal egy után öt perccel megint egy kis vérszívás a Cool-on a Vámpírakadémiával ami mintha a St. Trinians földöntúli elitképző kistestvére volna, és a dampyrok, morák és strigák között halandó ember alig tud már kiigazodni. Leegyszerűsítve annyi a képlet hogy a strigák az örökéletűek akik a halandó vámpírokra (morák) és az őket védő félig ember, félig vámpír keverékekre vadásznak (ők a dampyrok). Kiemelt célpontjuk a suliból majdnem megszökő Lissa hercegnő és félvér barátnője, akiket a hétköznapi barátság mellett némi természetfeletti energia is összeköt. Ennek is van könyvalapja, ez az első adaptáció belőle, és igazából azokat célozza akiknek bejött a Twilight meg a többi efféle, poszt-herripotter irodalom amiben az iskolai szenvedések, a sekszualitás és az okkultizmus keverednek, vagyis nem én vagyok a célközönség.

„Zene” és „film” rovat:
mozitekercs – Mérges madarak uralják a világot:
„Hiába az elmarasztaló kritika, mozikasszát robbantottak.” – Sőt, minél szarabb egy film, annál jobban lelkesedik utána a csürhe:
Már megint meg kell menteni a Földet: „Monstre ötperces előzetesben támadnak a földönkívüliek a Függetlenség napjában.” – Most is lesz „atomot nekik”? :D
Az új Star Trek nem lesz egy vidám menet: „Eddig nem nagyon vártuk ezt a filmet, de most már látszik, hogy mennyire sötét lesz a folytatás.”Ébredő erő 2.0. Én eddig se vártam, ezután még kevésbé fogom.
Elkészült az első sci-fi, amit mesterséges intelligencia írt: „A Skynet már a filmezésnél tart: totális zagyvaság az egész, de első lépésnek megteszi.” – Nem az a baj hogy more filmrendező than filmrendező, hanem hogy még ez a borzasztó szar szemét is izgalmasabb annál ami mostanában akár halivúdból, akár Magyarországról jön:
kimaradt jelenetek – Nézze meg Gryllus Dorka bugyiletépős szexjelenetét!: „Egy őrülten intenzív kikötözős vadulás a pajtában, nincs is annál jobb.” – Dehogy nincs, ott van például a LESZA nana, majd csak hétfőn :))) – „Már hónapokkal a Víkend mozibemutatója előtt lehetett tudni, hogy filmben Gryllus Dorka részt vesz egy bugyiletépős-kikötözős szexjelenetben, de érthetetlen módon így is csak 16 039-en váltottak rá jegyet ("Ha már a kötözős szex sem kell, mindenki tehetetlen" - foglalta össze a magyar filmesek kilátástalan helyzetét Fliegauf Bence). Tehát az ország lakosságának 99,8 százaléka kimaradt abból az élményből, amit csak annak a megtekintése adhat, hogy Lengyel Tamás egy hangulatosan bevilágított pajtában megrakja a 43 éves színésznőt (a forgatás idején még csak max 41).”...és még így se marad le róla senki. Ja és flígaufbencének üzenem hogy a nagy büdös semmit még kötözős seksz-szel sem lehet eladni!
Felkerült az internetre a magyar színésznő szexvideója (18+) – ...és aki kattintott az természetesen újra a fenti a cikkre jutott. Ennyire nem kell senkinek hogy még a filmből kivágott szadomazót is kétszer próbálják eladni és még így is fel vannak háborodva hogy a közönségmég így se kíváncsi rá :DDD
A szerelem a fétis: "Az EFOTT kapott himnuszt és klipet, a Margaret Island és a Punnany tagjai zenélnek benne." – Hát igen, az EFOTT már ezer is éve a Minőségi Szórakozásról és a Zenéről szólt. Ja, nem.
Amerikai filmfesztiválra megy a fénymásolóval készült magyar rövidfilmÉv filmje!!!
obivan – Részletek a Zsivány Egyes utóforgatásáról: „Júliusban mindenki el fogja dobni az agyát.” – Ja, simán Év filmje lesz ez is. Vagy nem:
Nem elég laza a Zsivány egyes: „A stábot visszazavarták új jeleneteket forgatni, illetve átdolgozni már meglévőket.”MAGYARUL: ebben is leszek aranyos kis szőrös macik meg kacsacsőrű dzsardzsar.
Alföldi Róbert: "Rosszul tűrőm a magányt" – Ezzel én is így vagyok, és függetlenül attól hogy Alföldi művészetét LESZA nem kedvelem, őszintén kívánom hogy találja meg a párját és a helyét a világban.


VASÁRNAP, JÚNIUS 19.:
OKLAHOMAI LAKOMA

0

Zöld mezőben sétál egy gyerek. Vagy kettő.


Talán érdemes:
19:20-kor
ma is krimivel kezdünk a Duna TV-n. Az Újra nyomoz a párosnak én ugyan nem láttam a sorozatverzióját, de mivel ez a mostani kvázi-reunion tévéfilm valamelyest az amerikai kormány sötét üzelmeivel is foglalkozik, ezért adok neki egy lehetőséget. A cím a férj-feleség magánnyomozó-párosra utal, most épp a férfi kerül slamasztikába: egy cég adásvétele során egy pentagonos szeretné elvarrni a szálakat, ezért előbb felgyújtja a házukat, majd megöli az üggyel foglalkozó nyomozót és a pasira tereli a gyanút. Tíz előtt öt perccel a TV2-höz képest meglepően súlyos depizés Tracy Letts tollából aki a kényelmetlen helyzetek és családi titkok szakértője, ennek megfelel az Augusztus Oklahomában sem épp egy könnyű nyáresti kikapcsolódás lesz: egy alkoholista költő halála és temetése alkalmából gyűlik össze hozzá méltóan zűrös családja, kezdve a drogfüggő feleségtől (Meryl Streep) az egymással ki nem jövő lányaikig (Juliette Lewis, Julia Roberts) és azok hasonlóan nem egyenes párjaiig. A rövid és nem túl önkéntes összeröffenés alatt minden régi sérelem és az összes piti titok felszínre kerül, és mint az effajta műveket általában, úgy ezt is azok fogják értékelni akiknek az élete alapvetően rendezett és színházba-moziba kell járniuk hogy problémákat lássanak. Streep jó, Roberts újra megmutatja hogy drámai alakításokra is képes, de akinek megvan a maga keresztje az max. azért nézze hogy tudatotsítsa a tényt: mindig van lejjebb, mindig akad egy elrettentő példa.

Ajánlott:
Cinemax, 20:00: Sárga virágok a zöld mezőn
– Elégikus történet két testvérről akik játékaik közben lassan ismerkednek a felnőttek és az érzelmek világával, és ez utóbbi komoly viszálykodáshoz is vezet, ugyanis mindkettejüknek ugyanaz a lány tetszik. A kisebbik azonban még ezután felnéz a bátyjára, akinek éretten kell gondolkodnia és jó döntést hoznia, szem előtt tartva kettejük viszonyát, valahogy úgy hogy a testvéri szeretet is megmaradjon és a szomszéd lányon se vesszenek össze. Más életkor, más műfaj, egy biztos, 23:10-kor ne úgy üljünk le a FEM3 és a Drága papa elé hogy vígjátékot várunk, ez ugyanis durván más témát, az öregséget és a halált dolgozza fel (bár elismerem, van benne egy-két humoros pillanat is). Jack Lemmon játssza az Alzheimer-kóros apát akire – miután felesége (Olympia Dukakis) szívrohammal kórházba került – elfoglalt, üzletember fia (Ted Danson) előbb csak tessék-lássék vigyáz, majd ahogy kezdi egyre jobban megérti az öreget, úgy hozza rendbe a saját életét is (leginkább a fiával, aki közelebb érzi magát a nagyapjához mint hozzá), főleg hogy mikor a feleség kikerül a kórházból, a papát rákkal diagnosztizálják. A kritikusok egyértelműen utálták (főleg mert az öregkor velejárói mellé még egy halálos betegséget is beleírtak a forgatókönyvbe), de hibái és a mai cinikus világban olykor eltúlzottnak ható érzelmessége ellenére is nagyon jó emlékeztető az élet rövidségére és arra hogy becsüljük meg a családtagjainkat.

A seksz, a szipu rovat:
Pornós Petu ülve hordott ki egy orgazmust a szerelem szigetén (18+):
„Szó szerint!!!”SZÓ SZERINT LESZAROM Női orgazmus?! Not in my neighborhood!
Megbüntették az Amszterdamban betépve motorozó Chris Brownt: „De nem azért, mert füvezett, hanem azért, mert a motoron nem volt rendszámtábla.” – Most nem vert kékre-zöldre egy nőt sem? Csak mert régebben szokása volt...
RANDI – Bepróbálkozott boldog-boldogtalan: „Olvasónk hat férfitípust számolt össze a társkeresőn, mind jelentkeztek, mind hiába.” – Na, itt az Egyetleneim női verziója, ennek se kell senki se aztán ez is csodálkozik amikor egyedül marad...
Nyilvános szex miatt került nagy slamasztikába a 79 éves nagymama: „Egy forgalmas út mellett kufircolt barátjával.” – Ezek a FIATALOK nyugdíjasok, mindig csak a seksz, a szipu...
Természetes mellű kurvákat keresett Tarantino – Már ez is baj?! Ha meg szilikonosokat keresne akkor azért szállnának rá a feministák hogy a szépségeszmény rabjában él!!
Éden Krisztián miatt vált szakmát Petu: „Az Ádám keresi Évát szereplői annyira szeretik egymást, hogy lány felhagy a felnőttfilmezéssel.”MUHAHA. Hát persze...
Függő Hírügynökség – nahát – Fajok közti erotika: kutyák+madarak: „A photoshopnak köszönhetjük a világ legfurább hibrid állatait!” – Nem biztos hogy csak annak, mert OTT VAN KELLY ÉS A SEKSZY DÖG ESETE IS a sok hülye már tényleg fűbe-fába beledugja:
helyszínelő – Most már teljesen biztos, hogy képtelenség a tátikaszex – Ez még akkor is borzasztó és undorító ha a szerencsétlen növénynek nincs tudata hogy felfogja, milyen szörnyűséget művelnek épp vele! Hol vannak ilyenkor a jogvédők?!
élet – A feleségem egy sportautóval terhes: „Megértjük, hogy apuka meglepődött azon, amit az ultrahangon látott.” – Én nem lepődök meg rajta, gondolom ő is azok közé tartozik akik a kocsijukkal sekszelnek. Na, itt a végeredménye!44! négy
18+ És akkor felszálltam a prostituáltakkal teli buszra: „Egyre több magyar nő utazik külföldre pénzért szexelni, már egy egész buszos iparág is épült rá. A menetrend szerinti prostituáltbuszok egyikével mi is kimentünk külföldre.”EZ IS A MI HIBÁNK akarom mondani: haza se gyertek :)))
Megrázó fotósorozat: nézz be Banglades egyik legnagyobb bordélyházába! (18+) – ...és az az undorító hogy a fotós meg a cikkíró egybemossa ezt a gyerekkereskedelmet a fenti, felnőttek által űzött alternatív pénzkeresettel. Nem baj, majd valami drámai fotókiállításon díjat nyer vele, holott:
 
selkt-sa 2016.05.31. 22:20:56
mióta munka az, amikor elrabolnak, eladnak rabszolgának 9 évesen egy pedofil nemi erőszak elkövetőnek "házasságba", majd újra elrabolnak és újra eladnak rabszolgának, hogy újabb pedofil nemi erőszak elkövetők erőszakolhassanak meg? ez nem munka. EZ NEMI ERŐSZAK. ezek a nők nem szexmunkások, hanem megerőszakolt, eladott, megvert, bántalmazott, és mégegyszer, MEGERŐSZAKOLT nők. nem szexmunkások.

VISZLÁT HÉTFŐN!

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés