2016. 06. 27.
Ezer kislány, tizenhat angyal (jún. 27-28-29-30.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ezer kislány, tizenhat angyal (jún. 27-28-29-30.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 27.:
A KORLEONE-PROFIL...

0

...bárhová elvisz.

Talán érdemes:
...de csak mert a Kislányban gyönyörűen bemutatják a svéd polkorrekt agymenéseket: apu-anyu a saját gyerekük nevelése helyett Afrikában jótékonykodik, abban bízva hogy nagynénje majd vigyáz rá. Nos, nem, ő inkább bulikázna, így a gondjaira bízott gyerek egyedül kénytelen idomulni a világhoz, a farmhoz ahol él, és a hol jószándékú, de gyakrabban bunkó és kegyetlen idegenekhez. Ami a rendező szerint végülis valahol siker, önállósodás, az innen nézve egy totális családi csőd ami arra kényszeríti a kilencéves lányt hogy koravén döntéseket hozzon. Legyünk szigorúak: az a szülő kétszeresen sem alkalmas a szerepére aki előbb magával akarja vinni a gyerekét segélyszervezeti munkára, majd amikor közlik vele hogy életkora miatt nem jöhet, nem otthon marad vele, hanem csakazértis elutazik és leszarja hogy mi lesz. A leadócsatorna (Filmbox Family) neve ellenére sem családi film, ahogy az a 22:25-ös kezdés is sejteti (és nem ez lesz az egyelen ilyesmi a héten). Témaváltás: úgy látszik maradnak továbbra is a hajnali (00:45) időpontok a Duna TV-n, már ami a nézhetőségeket illeti, a mai áldozat egy ’77-es maffiázás Olaszországból (honnan máshonnan). Bár a Corleone szó hallatán mindenkinek a Keresztapa és Marlon Brando ugrik be, attól ez még egy szicíliai kisváros ahol Giuliano Gemma csúcsra jutásának és bukásának lehetünk tanúi: előbb ő teljesíti a helyi Don parancsait, majd ahogy egyre erősödik és gazdagodik (a környékbeli parasztok és az őket agitáló, alapvetően baloldali szakszervezetisek rovására), úgy veszi végül át a helyét. Az ilyen sikersztorik mindig ugyanúgy zajlanak és végződnek (gondolom a valóságban is), az egyszeri néző meg örülhet hogy csak távolról látja ezeket a figurákat (és hogy bár keveset keres, de azért megdolgozik és nem kell arra ébrednie hogy lófejet talál az ágyában). Gemma karrierjének egyik legátéltebb alakítását nyújtja, az eye candy-t Claudia Cardinale szolgáltatja, a zenét meg továbbra is Ennio Morricone, vegyétek fel, nézzétek meg.

Ajánlott:
A Cinemaxon
Claude Lelouch-nak azt az alkotását adják amivel (oly sok false start után) végre megtalálta a saját hangját: az Elvihetlek? kicsit nouvelle vague, kicsit road movie, kevésszereplős, szinte már autós kamaradráma, melyben egy magányos utazó és stoppos útitársnője addigi viszonyát gyökeresen megváltoztatja amikor a rádióban bemondják hogy a környéken egy szökevény gyilkos rejtőzik. Innentől persze a néző is azt várja hogy feltűnik egy harmadik figura, vagy hogy a két eddig megismert emberről derül ki valami sötét titok. Elspoilerezni nem fogom, rövid is, jó időben is adják (nyolckor), legyen mindenkinek nyolcvan perce rá (ha nem ma, akkor holnap 12:10-kor ugyanitt az ismétlésére)!

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat is.
Miért történik ez? – Gumicukor – Úristen! Mi van Kim Kardashian lábán? – Mi más lenne rajta, mint a LESZAROM:
Gumicukor – Az nem úgy van, hogy Kanye West maga hívja a liftet: „A volt testőre kitálalt, milyen lehetetlen ember, még a lift gombját se nyomja meg. :(„ EZ A REVERSE SLAVERY MÁR BEYONCÉNÁL IS BEJÁTSZIK LESZAROM.
a jövő – Zimányt csak pár lépés választja el attól, hogy ő legyen a mi KardashianunkLESZA Pedig még a régi is itt van a nyakunkon:
csak a szokásos: mell+fenék – 18+ Újra itt van Kardashian pucér testeÚjra itt van, újra itt van, újra itt van a NAGY CSAPAT LESZAROM.
program – Nicole Scherzinger egy egyszerű fekete kis bikiniben hajókázik – Egyszerűen csak LESZAROM ^^
Kim Kardashian díjat kapott a pucér képei miatt: „Ezzel a Webby-díjjal szó szerint megnyerte az internetet.” – Amíg nem Kossuth-díjat kap, addig nyugodt szívvel LESZAROM.
:(((( - Nem tudtunk pozitívumot találni Kim Kardashian szettjében: „Nagyon próbálkoztunk, hogy legalább egy dolgot meg tudjunk rajta dicsérni.”Tényleg csak az az egy jó lesz rajta amikor majd tényleg LESZAROM.
Fotó: Kim Kardashian pucér mellei így győzik le a gravitációt – ...én meg így SZAROM LE őket, a legjobb mellek még mindig Giannán vannak!
mindenki mindenkivel – De hogy jön ide Amber Rose, az ujja, meg Kanye West segge? – Úgy, hogy én mindegyiküket LESZAROM.
lángoló 18+ híres – Botrányos meztelenség Kanye West klipjében: „Taylor Swift, Rihanna, Donald Trump és még sokan mások egy ágyban.” – Így kezdődik egy INTERRÉJSIÖL GENGBENG LESZAROM.
Kylie Jennert óriásdekoltázzsal fotózták: „A legfiatalabb Kardashian egyre lelkesebben pakolja ki minden testrészét.”EZ AZ AMELYIK ÁTOPERÁLTA MAGÁT? LESZAROM.
Segg! – Kim Kardashian meztelen fotóval üzeni: tényleg terhes: „Annyian okoskodtak róla, hogy béranyával hordatja ki második gyerekét, hogy levetkőzött.” – Most mondhatnám hogy LESZA sajnálom a gyerekét, de nem fogom, gondolom majd ő is felveszi a család ritmusát:
Velvet – Mit ad isten, tangás seggel, pucsítva szépeleg ez a Kardashian-húgÉDES FASZOM, ezek olyanok mint a hétfejű sárkány? Mindig jön egy újabb?! Csakazértis LESZAROM!
Kylie Jenner amint 18 lett, megmutatta testét vizes ruhábanAKKOR Ő GYÁRILAG NŐ? LESZAROM.
Óóó – Kim Kardashian még pucérabb, mint amikor kiakasztotta a fél világot – Lehet még pucérabb? SZARhatOM LE még ennél is jobban? És igen:
Gumicukor – Lenyűgöző csöcs-szelfit készített Kim Kardashian: „Soha nem látott közelségből mutatta meg magát.”LESZ MAJD VÉGBÉLTÜKRÖZÉS-SZELFI IS? LOL LESZAROM.


KEDD, JÚNIUS 28.:
HÜLYE GAZDAGOK, GAZDAG HÜLYÉK!

0

Ej-ej, drogkirály!

Talán érdemes:
A maffiózóknál maradva 22:20-kor újabb alvilági karrier a Filmbox Premiumon, ezúttal Kolumbiából, Pedro Rey, azaz Ey, a drogkirály életéből. Rey azután válik igazi nagymenővé miután egy békehadtestnek dolgozó amcsival társul, és persze hogy ő is elköveti azt a hibát amit minden drogkereskedő: elkezdi használni is, amit terjeszt, a befolyt pénz pedig megmérgezi-tönkreteszi a családi és egyéb kapcsolatait. Ahogy pld. a zenekaros filmeknél, itt is mindig ugyanaz a történet ismétlődik, csak a külsőségek és arányok változnak: senki sem hitte hogy El Rey-nél lehet valaki gazdagabb, fényűzőbb és általában "nagyobb", aztán jött ugye Pablo Escobar, és a "király" innentől egy lábjegyzet lett, mi meg levonhatjuk a tanulságot: DON'T GET HIGH ON YOUR OWN SUPPLY mindig, mindenkinél vannak nagyobb menők és még nagyobb genyók. Tizenegy előtt tíz perccel megintcsak egy nem kimondottan családbarát opus a Filmbox Family-n a svéd iskolamodellről, ami – ha hihetünk az itt látottaknak – valójában nem sokban különbözik bármelyik átlagos sulitól akár hazánkban is: itt is vannak lúzerek és közkedvencek, és a tanárok is hasonlóan (nem) állnak (mindig) a helyzet magaslatán, egészen addig amíg új tanuló nem érkezik az osztályba, és hatására az addigi elnyomottak (így a narrátor is) Ezerszer erősebben állnak ki magukért. Ez eddig még szimpatikus is lenne, csakhogy a rendező szerint (aki ráadásul férfi) itt csak a lányok vannak elnyomva, csak a fiúk által, és csak egy Erős Nő képes szembeszállni a sekszuális zaklatással (bár a valóságban ezer egyéb módon szokták megalázni és nem csak a lányokat, de itt Svédországban direkt erre hegyeznek ki mindent: férfiak kontra nők). Meglepő hogy pont egy pasas hozzon tető alá egy ennyire egyoldalúan feminista filmet – vagyis nem is annyira az, ahogy a célközönség sem az akikről szólna (pedig meg lehetett volna úgy is csinálni hogy mindenfajta kegyetlen játékot pellengérre állítanak benne), hanem a polkorrektre nevelendő felnőttek. Ha a drogkirály után nincs még elegünk a szeszélyes milliomosokból, a Filmboxon 01:40-kor vár minket Lili David aki fiával és annak új anyjával gazdag hülyék kívánságainak teljesítésére szakosodott, amik a szimpla hóbortoktól a családi összejövetelek szervezéséig terjednek, de mintha pont ebben a szeszélyes melóban találná meg végre önmagát és jutna el az egyensúlypontra, egész addig míg elő nem kerül a Nagy Ex, aki mintha megérezte volna hogy volt párja kezd egyenesbe jönni... Mindeközben a Cinemaxon folytatódik Agatha Christie Tíz kicsi katonája este nyolctól a második résszel ahol már elkezdődik a létszámcsökkentés.

Nem érdemes:
Duna World, 20:30
– Bár a legtöbbeknek csak a mostani elbocsátásos-levélírós balhé után lett egyértelmű hogy valami bűzlik DÁNIÁBAN az MR2 környékén, azok akik az első reform után kapcsolódtak (újra) be a történetbe, már régóta sejthették és hallhatták hogy a kezdeti lelkesedés és progresszió pár év után kifulladt, ennélfogva a Petőfi Zenei Díjátadó Gála is tárgytalan: ugyanaz a pár, az alternatívhoz csak besorolásban, de hangzásban nem köthető zenekar és előadó díjazgatja egymást akik most lelkesen és nyilvánosan féltik a rádiót, és míg pár évvel ezelőtt még a Fonogramra-Artisjusra és a hasonló gittegyletekre köpködtek, mára gründoltak maguknak egy mini-fonogram-díjat. Hogy mindezt a VOLT fesztiválon teszik azzal is csak arra emlékeztetik az idősebbeket hogy volt valamikor egy ilyen nevű, ma már nyugodtan úttörőnek nevezhető újság.

Barkácsrovat:
GasztroPunk – Házikenyér házilag:
„Ezzel a recepttel biztosan nem lesz olyan felfújt vacakod, amit ha feldobsz, elviszi a szél.” – LOL. Mert a közértben vett egykilós veknit azt csak úgy felkapja egy nyári szellő!
spúrman – Így készíthetünk nedves papírtörlőt házilag, fillérekből: „A jó papírtörlő minden háztartásban gyorsan fogy, dobja össze inkább házilag, csupa természetes anyagból!” – Nem tökmindegy hogy boltban veszem vagy én vesződök vele? Mindenképp ugyanaz kerül bele...
alkotó – Így készíts gumicukrot házilag: „Finomabb, ha te készíted!” – Sőt, már a gyári csoki is finomabb házilag:
m – Bounty süti és csoki házilag: „A fantasztikus íz mellett nagy előnye, hogy gyorsan kész van.” – ...és legalább olyan hamar el is fogy. Akkor meg minek vesződni vele? o_O
spúrman – Így lehet fehér a fogad fillérekből: „Itt egy újabb tuti filléres tipp a gyönyörű mosolyért.” – Majd ha fejet lehet cserélni, akkor szóljatok basszus.
S – Csinálj légkondit házilag!: „Nehogy már klasszikus légkondira szórd el a pénzed.” – Ja, kísérletezz, játssz az árammal, kösd át ide-oda, oldd meg okosban, aztán meg sírj ha agyonvág a kettőhúsz. Idióta.
spúrman – Itt a tuti hangyariasztó: „Egyszerű praktikával távol tarthatjuk otthonunktól az ízeltlábúakat.” – Nálam a Merzbow-Pándi-Gustaffson lemez működik így, és nem csak hangyákra hat hanem emberekre is :)))
cider – Gasztró – Így készíts igazi cidert!: „Finomabb lesz, mint a bolti alkoholos almalé, de készülj fel, hogy más az íze!” – Aha. Finomabb lesz, de más lesz az íze, és talán még alkohol sem lesz benne. Hipszterital házilag...maradok a jól bevált pálinkánál, ha már házi cucc kell...
S – Házi tisztítószer fillérekből: „Ezért ne dobja ki a narancshéjat!” – Sőt, nemcsak tisztítószert, hanem:
S – Így készíthet fillérekből sam­pont, dezodort és borotvahabot: „Kiszámolta már valaha, mennyi pénzt szór el havonta kozmetikumokra?” – Nem. Viszont veled ellentétben nem vagyok büdös és borostás pár óra után ^^
alkotórészecskék - elfogyott? - Készítsen vajat házilag: "Pofonegyszerű és még finomabb is lesz mint a bolti." – Ez valami nagyon tuti recept lehet, kétszer is lehozzák:
mi – Házi vaj 5 perc alatt? Bizony!: „A bolti vaj nem túl egészséges, hiszen számtalan olyan hozzávalót tartalmaz, amitől már csak nevében lesz vaj.” – Bezzeg te otthon, a boltban megvett hozzávalókkal majd jobbat csinálsz.
sajtológia – Hogyan válik valaki házi sajtkészítővé, és milyen lehetőségei vannak?: „Felülemelkedhetnénk a bazári saj­tosok meg multihulladékok szintjén!”BOLDOGOK A SAJTKÉSZÍTŐK Ja, elképzelem ahogy a bérlakásom pincéjében tehenet tartok meg sajtot gyártok tizenkétórázás után. Ja, nem.


SZERDA, JÚNIUS 29.:
TOKIÓ AZ AGYAMRA MEGY

0
Vegyes kegyesség.

Ajánlott:
Cinemax, 20:50
– Bár Audrey Tatou már sokszor próbált túllépni rajta, Amélie árnyéka még mindig itt kísért közöttünk. Nincs ez másként a Tokiói jegyességgel sem: nem elég hogy a főszereplőnőt is úgy hívják mint Jeunet hősnőjét, de emellett még az Elveszett jelentés szellemét is élesztgetik: az európai csaj gyermekkorát újraélni tér vissza a folyton változó Japánba, na meg hogy – belga létére – elismert szigetországi író legyen. Szükségleteit francia nyelvórák adásából fedezné, egyetlen kliense azonban pont az ő tükörképe, egy frankofón japán srác (gazdag és különc szülőkkel). Bár összejönnek, mégsem ez a lényeg, hanem az az én-keresés amiben egymásra találnak és kölcsönösen tanulnak is a másiktól, közben meg különleges helyekre jutnak el (de nyugi, a Lost in Translation közhelyei nélkül). Kivételesen ne rettentsen el minket hogy már a második címét fogyasztja nálunk (az első Tokió, hozzád megyek! volt), ez simán jó.

Talán érdemes:
Ma két zenei témájú műsor közül is választhatunk 23:50-kor, és mind a szoft, mind a hard hangzások kedvelői megtalálják a maguknak valót. Kezdjük a könnyedebb stílussal, erről Az éneklő cipészLÁNYfiú, GIANNA MICH Gianni Morandi gondoskodik az M3-on, aki (Adriano Celentanóval együtt) még úgy is tarolt a nemzetközi piacon (így kis hazánkban is) hogy közönsége nagy része csak megközelítőleg értette a dalai szövegét, a lényeg (amore, arrivederci, mamma) így is átjött. Ők ketten voltak Máté Péter olasz műfajtársai és ma már azok is el tudják hallgatni a dalaikat akik annak idején a falra másztak tőlük, mert ők legalább önerőből (lásd Morandi már említett foglalkozását) jutottak el oda, ahova (például az Eurovízióra is). Tartós sikerére jellemző hogy szülőhazájában még a kétezres években is csúcson volt, nálunk meg a rendszerváltás után rögtön forgattak róla egy portréfilmet (ezt amit épp ajánlok). Ugyanabban az időben még egy tribute Az A38 Hajó színpadán, de itt sajnos már nem él a tiszteletadás alanya, azaz Gary Moore, csak a dalait idézik fel a fontosabb hazai zenész-rajongók egy Emlékesttel az M2 / Petőfi TV-n. Ezalatt 23:40-kor megint lesz egy kis északi depizés a Duna TV-n az Angyallal, melynek eredeti címe (Engelen) akár egy Rammstein-szám is lehetne, tartalmában pedig kicsit hajaz a Lilja 4-everre amihez a német iparimetálosok zenéjét is felhasználták. Ebben a svéd (már megint!!!4 négy) drámában a kapcsolati függőséget fokozatosan váltja fel a sima addikció alig egy emberöltőn keresztül: egy anya férje elvesztése után egy alkesz karjaiba menekül, eddig szeretetben nevelt lánya ennek hatására meg a tiniszerelembe, gyors gyerekvállalásba és a heroinba, és amikor a kicsit elveszik tőle, a mamával együtt próbálja helyrehozni a dolgokat. Margreth Olin első rendezése elvileg doksi lett volna egy heroinistáról, de végül maga az élet írta át a forgatókönyvet. Felvilágosítófilmnek túl sötét - vagy talán éppen ezért működhet jól elrettentésként? Viszont azt se felejtsük el hogy itt is mindenért a férfiak a hibásak – svéd film, női rendezőtől, enough said.

MAGYARUL! rovat:
200 millióért megszületni sem nehéz:
„A BBC új dokumentumfilmje bemutatja, hol, milyen körülmények közt és mennyiért születnek a brit felső tízezer gyerekei.”MAGYARUL: Gattaca.
A török hadsereg bejelentette: nem készülnek puccsraMAGYARUL: de igen.
Már most imádjuk ezeket a hitvány szemétládákat: „Jobb, ha beletörődik: egy csapat közveszélyes őrültnek szurkol majd nyáron.”MAGYARUL: a hagyományos értékek fölszámolása tovább folytatódik.
Megkezdődött az emberi DNS módosítása: „Hivatalosan is szabad az embriók génszerkesztése Angliában.”MAGYARUL: GATTACA már eddig is csinálták, csak most ismerték el hivatalosan is.
Íme 10 film, ami után zokogva mondasz igent az életre: „Zsepiket elő!”MAGYARUL: íme tíz "film" ami után zokogva vágod fel az ereidet :)))
Rég szurkolhattunk ennyire egy bérgyilkosnakMAGYARUL: a csürhe deszenzitizálása és a hagyományos értékek felszámolása tovább folytatódik.
Könyves - Jó férj, hűséges társ és pedofil?: "Az özvegyben eltűnik egy kétéves lány, a férj pedig nagyon gyanús."MAGYARUL: a férfiak démonizálása tovább folytatódik.
A szupertraffipax mindent lát, és mindenért büntethet: "Élesedtek a fix traffipaxok, és okosodtak a hordozhatók, így a telefonálásért és a záróvonalra hajtásért is jön a sárga csekk."MAGYARUL: NWO.
prosti voltam 18+ Bizarr kaland a vallási orgián: „A 18 éves fia szüzességének elvesztése alkalmából.”MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
godmode – Gyilkolni csak pontosan, szépen: „Az új Hitmanban nem működik az ész nélküli gyilkolás, cserébe gyakran újratervezhetjük az egész akciót, mert könnyű lebukni. Ez nem véletlen: a játék részletekben jelenik meg, most egy pálya van, az összes 2017-re lesz meg.”MAGYARUL: a csürhe deszenzitizálása számítógépes játékokkal folyik tovább.
Gumicukor – Voksán Virág óriásnőként terpeszt a VatikánbanMAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
Majdnem felgyújtotta magát egy nő IdomeninélMAGYARUL: Pallywood.
Ezt a lövöldözést az óvoda óta vártuk: „A Superhot elhozza mindazt, amit az akciójátékokból évek óta hiányolt mindenki: formabontó jelenetek, filmszerű helyzetek, és az a csupasz játékélmény, amit utoljára a játszótéren, pisztolyosat játszva éreztünk.”MAGYARUL: a csürhe deszenzitizálása tovább folytatódik...:SS Óvodai lövöldözés, az, baz+.
A vallásos hit öngyilkosságra hajlamosíthatMAGYARUL: újabb keresztényellenes propaganda az aktuális agendáknak megfelelően, mert gondolom az hogy A CIKKBEN EGY SZÓ NEM ESIK AZ ÖNGYILKOS MERÉNYLETEKRŐL, az nem csupán a szerző feledékenysége, ahogy az sem hogy az illusztrációk között az iszlámállam egyetlen kamikazéja sincs. Nem baj, szerencsére a Vérszomjas Keresztényeket egy hozzájuk méltó Brutális Fotóval sikerült ábrázolni: egy misével. Nyilván véletlenül! Nap kommentje:

fat 2016.02.24. 10:38:56
"A vallásos hit öngyilkosságra hajlamosíthat"... valamint a barna térdzokni hordása, esetleg az idétlen cikkcímű és tartalmú Origó irományok olvasása


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 30.:
MI LESZÜNK MA VACSORÁRA...

0
...gyertyafényben.

Talán érdemes:
A múltheti sekszes tiniségek után még egy hasonló, inkább a Little Darlings-hangvételű vígjáték a FEM3-on sajnos csak hajnali fél kettőtől. John Hughes itt hozta először össze a későbbi brat pack-sikerei receptjét (nagydumás, életüket kezükbe vevő fiatalok, szerelem és bulik, első tapogatózások a másik nem irányába, stb.), a címbeli Tizenhat szál gyertya Samantha Baker tortáján égne, ha nem felejtette volna el teljesen mindenki a nővére házassága körüli cécó közepette, de valahogy meg kéne ünnepelni ezt a jeles napot és közben felkeltenie az osztály szépfiújának figyelmét is maga felé... Nagyon nyolcvanas évek, az én korosztályomban kellemes emlékeket fog ébreszteni (főleg Molly Ringwald), a mai gyerekeknek szinte biztosan dögunalom lesz, dehát ők le vannak szarva, vagy talán mégsem, mert nekik is lesz valami, igaz kicsivel korábban, mert az HBO saját gyártású doksija és más millió dolláros bébik után újabb kemény csaj lép a szorítóba nyolckor. A Bajnokságra törve Yasmine-ja ugyanazt szeretné amit mindenki: megtalálni a közös hangot apjával, visszahódítani a fiúját és végül de nem utolsósorban komoly eredményeket elérni a Silat nevű indonéziai csihipuhiban. Mindezt szerencsére kevés vérrel, több humorral kapjuk, vagyis abszolút kamaszkompatibilisen. Idősebbek esetleg moroghatnak hogy végülis a Karatekölyök lányos verzióját látjuk, de tegyük hozzá hogy mindezt Brunei-ból, ahol ötven év kihagyás után élesztették újra a filmipart, úgyhogy legyünk elnézőbbek.

Kis hírek a nagyvilágból:
élet - Felgyújtotta az erdőt, szelfizett vele, majd megmutatta egy tűzoltónak: "20 év börtön, 16 millió forintnyi kártérítés: idióta bűnözők rovatunk következik." - Én inkább szelfire kötelezném, mondjuk vonattal vagy medvével.
Franciországban kórház fizet a terhes nőknek, csak ne cigarettázzanak - Minek? Szülés után úgyis cigit vesznek belőle
Dívány - Akkor is sérül a gyerek, ha "csak" az anyját verik – ...és vajon mikor címlapos cikk ez az Indexen? Bizony, eltaláltad: apák napján, mert a férfinak nincs, nem lehet kegyelem, a férfit azt ütni kell még akkor is amikor elvileg őt ünnepelnék, a férfi az születésétől haláláig bűnös.
Joachim Löw elnézést kért a herevakarásért – Majd ha Berki is elnézést kér a herevasalásért, akkor leszek megnyugodva.
Így néz ki, amikor felrobban egy egytonnás bomba - Akkor most ezt is túléltük mint az összes eddigi világvégét? Erre inni kell, EGÉSSÉG!
Havi egymillióért írogat egy lány a Balatonról - Annyiért én is, akármiről, akárhonnan...
Nők - A világ legszarabb munkája. Csak erős gyomrúaknak!: "Persze minden bizonnyal elég jól megfizetik, de a legtöbben így is inkább az irodában ülnénk, mint ez." - Év kommentje-candidate:

Capt. Hindsight 2016.05.04. 02:56:55
Igen, van rosszabb munka! Az ostoba blogok írása! LOL!!!

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés