2016. 07. 04.
Konspirációs terápia (júl. 4-5-6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Konspirációs terápia (júl. 4-5-6-7.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 4.:
AKI FULLADÁSIG JÁTSZIK

0
Azért az a negyedik tequila nem kellett volna :SSS

Talán érdemes:
HBO, 21:40
– Rendületlenül folytatódik a Parajelenségek-széria, ami az a horrornak ami az autós moziknak a Halálos iramban, vagyis erős kezdés után egyre erőltetettebb bőrnyúzások. A 2015-ös darabban (Szellemdimenzió) a legjobb még az egyik forgatókönyvíró (Jason Pagan) neve, illetve hogy aki moziban látta azt 3D-ben paráztatták. A found footage-zsáner egyébként is rég kifulladt, a háromdimenziós megjelenítés és a házikamerák enyhén szólva sem férnek össze (oké, nem a talált videók vannak túldimenzionálva, de akkor is). A korábbi szereplők lakóhelyére épült házba új család költözik, majd a gyerekeik mellé becsatlakozik a férj testvére is aki válás közben egy kis nyugalomra vágyik, de szemlátomást mindenkinek  kimaradt az Európa Kiadó Itt kísértünk című műsora így nem tudhatják hogy otthagyott kamerákat nem birizgálunk, ami rosszabb hogy a készítőknek meg a horror alapvetései maradtak ki, mondjuk az hogy ha megmutatjuk, mi is aktívkodik, azzal pont az vész el ami miatt néznék. Ez a sequelek 22-es csapdája: minden új részben többet kell látnunk hogy fenntartsák az érdeklődést, de ha minden látható, az a végére már senkit nem érdekel, ami meg a címben hivatkozott dimenziókaput illeti, azt az eredeti Poltergeist sokkal jobban megoldotta. A szinte semmiből előkapott kamera csak ürügy a régi CSIBÉSZEK karakterek előrángatására, és bár elvileg ez az utolsó (ráadásul hatodik) epizód, tapasztalt mozibubusok már ismerik a mondást miszerint never say never, azaz szinte biztosan kaphatóak lesznek a készítők még egy kis ijesztgetésre. Ugyanitt maradva a házasodós vígjátékoknak sincs még vége, mert 23:10-kor a hóhért akasztják egy Legénybúcsú keretein belül a vadonban amikor a nősülő haverjait eladdig bunkón megviccelő fickó most maga lesz a poénok csattanója. Pozitívum hogy a meztelenkedés csak a legszükségesebbekre (LOL) korlátozódik, hogy a humor nem éri el a Jackass ízléstelenségét, de még így is csak egy lesz a futottak még-kategóriában a Másnaposok akárhanyadik része után.

Hétfő? #LESZAROM.
...the Oligarcha Edition.
élet – Úgynevezett élet: gazdag, beutazta a világot, és van egy gyönyörű nője – Egy ilyen úgynevezett „életre” mi lenne más a normális reakció, mint az ún. LESZAROM?
Fiatalok, szerelmesek, körbeszexiskedik a világot: „Egy ausztrál pár az Instagramon mutatja meg, hogyan kell élni. És fotózni.” – Hát ezek közül én továbbbra is csak a LESZAROMhoz értek :)
Őrület – élet – Ezeket a gazdag tiniket az elnök sem tudta eltántorítani az instázástólLESZA Na és a demokráciát próbálták már bevetni ellenük? Az mindig beválik!
Luxus – élet – Ingyen kajáért kuncsorgott az adócsaló, milliomos modellLESZAR Őszintén, tiszta szívemből kívánom hogy mihamarabb rá is szoruljon :)))
Nézzen be egy dúsgazdag örmény üzletember fiának lagzijára!: „Karapetyánék kb. félmilliárd forintot költöttek a Moszkvában tartott lagzira, a Maroon 5 zenélt nekik.”HEJ, MENNYI LÉLEGEZTETŐGÉPET LEHETETT VOLNA EBBŐL IS VENNI Maroon 5? Hiába, pénzzel nem lehet ízlést venni :))) Maradok inkább szegény, jóízlésű, és...LESZAROM.
GAZDAG –  Így élvezik az életet a pekingi gazdag kölykökLESZAROM őket, egyébként mint fentebb:

Bambano 2016.05.16. 20:12:20
ha rövid az élete ahhoz, hogy szar pezsgőt igyon, miért vesz dom perignont?

Járjanak busszal a parasztok, igyanak vizet a szegények!: „Telefonáljanak telefonnal a nyomik! A luxy szülők luxy gyerekeinek legújabb kiadása következik.”LESZA Ja, gazdagéknak már a kaki se a fenekükön, hanem a szájukon jön ki:
Így alázza egy gazdag lambós hülyegyerek a rendőröket: „A cipőm többet ér, mint a fizetésetek.” Az angliai Birminghamben igazoltatták a rendőrök a magát Lord Aleemnak nevező 21 éves fiatalt. 'Lord' Aleem Iqbal éppen a vadonatúj, 134 millió forintos Lamborghini Aventador SV Roadsterével furikázott, amikor a rendőrök rutinellenőrzés miatt megállították. Aleem teljesen kiakadt, és rögtön feljogosítva érezte magát arra, hogy alázza a rendőröket, többek között a fejükhöz vágva, hogy a cipője többet ér, mint az ő "ki...ott fizetésük."LESZARO akarom mondani BEZZEG AMERIKÁBAN MÁR A FOGAIT SZEDEGETNÉ A PADKÁRÓL izé, na, hát ő egy Lord, ezért:

LangyosHurkazsír 2016.07.01. 08:40:54
Felmenői eggyűtt harcoltak William Wallace-szal.Hm, vagy mégsem.

Nem sok ruhában – élet – Ismerje meg a világ legfiatalabb milliárdos csemetéjét! – Nem ismerem. LESZAROM. Az amúgy miért van hogy a csajok minél gazdagabbak, annél kevesebb és drágább ruhákat hordanak?
luxy – Ilyen, amikor egy milliomos koszos edények közt pózol: „Méghozzá punccig sliccelt szoknyában.”SUCH A CLASSY, PRETTY LADY LESZAROM.
Gazdagisztán – Így él egy dúsgazdag ifjú örökösnő: „A 18 éves ausztrál lány Maseratit vezet és csak ruhákra többet költ, mint mások egész éves fizetése.”HEJJ, AZOK A LÉLEGEZTETŐGÉPEK LESZAROM.

 

KEDD, JÚLIUS 5.:
A FUTBALLKÉSZÍTŐ ÉS A JÁTÉKVEZETŐ

0

No UFOs!

Talán érdemes:
A napi betevő rom.kom. éjfél után öt perccel kezdődik a Duna TV-n és most kivételesen semmi bajom nincs az időponttal, mert a rendező Frédéric Beigbeder a sokat akaró szarkák egyike: nem elég hogy hazájában viszonylag jól fogadott regényeket ír, meg van győződve arról hogy ezek működnek a vásznon a világ többi országában is, és ugyan ki más lenne a legjobb a megrendezésükre mint ő maga. Szerencsére legalább a kamera elé nem áll be, így a színészei javítanak valamit az összképen, mondjuk nem sokat, mert ahol egy hamar kihűlő házasság a humor forrása, oda legalább egy Billy Wilder kéne, így viszont marad nekünk a férj teóriája, miszerint A szerelem három évig tart, így nyugodtan ki lehet lépni belőle. Az esemény ennek ellenére megviseli, annyira hogy egyből újra ismerkedni kezd, és...kezdődhet minden elölről, csak most talán hat évig is kihúzzák együtt az új csajjal. Ami jó az hogy kicsit csipkedi a romantikus közhelyeket, ami nem annyira hogy (a franciáktól szinte menetrendszerűen) lesz benne fölösleges meztelenkedés is, bár ha elvonatkoztatunk attól hogy a rendező úr mennyire el van telve magával, akár még jó is lehet. Most hogy a magyar foci mintha kezdene újjászületni, újra elő lehet venni a régi dicsőségeket is. A Játékvezető természetesen a foci egyik leghíresebbjével, Palotai Károllyal foglalkozik az M3-on 21:20-kor és talán még a sportolás ellen beoltott százkilós geek-ek kedve is megjön tőle a mozgáshoz. Ugyanitt maradva 22:50-kor egy jó régi sorozat első része egy Budapesten élő erdélyi család viszontagságairól. A Zokogó majomnak már a címe is nyomasztó, és hát az apa küszködései amivel a nyomorból próbálja kirángatni magukat eléggé szívfacsarók, főleg hogy általában nem sikerül neki. Kiváló színészi játék a hetvenes évek krémjével (Gálffi László, Raksányi Gellért, Bencze Ferenc, Bánsági Ildikó, Kránitz Lajos), de tényleg csak azoknak akik vevők az ilyesmikre, a héten még folytatják amúgy.

Nem érdemes:
AMC, 22:25
– Sokan, sokszor, sokkal jobban megcsinálták azt a fajta disztópiát amiben a nácik győztek, ergo nem csoda ha becsúszik egy-két gyengébb darab, de a 25. Birodalomra nincs mentség: hiába keresztezik P. K. Dick fellegvári emberét H. G. Wells időgépével és a Csillagkapu múltban-jövőben akciózgató amerikai katonáival, az eredmény nem csak az alacsony költségvetés miatt rossz (pedig elvileg ez is egy kultkönyvből készült). Ahhoz képest hogy a konteós oldalak elsősorban szerint a németek kísérleteztek időutazással, itt most öt amcsit látunk akiket elvileg vadállatbefogásra küldtek Ausztráliába, de végül előbb a múltba ugranak (és találnak egy gazdátlan ufót), majd a németek uralta jövőbe (ahol megpróbálják őket legyőzni az idegen technikával, csakhogy közben a nácik is meg,-és feltaláltak ezt-azt). Lesznek óriáspókok, űrhajók, a világegyetem létét fenyegető tervek meg minden ami elvileg élvezetessé tehetné, de az Iron Sky mellett ez nagyon halovány még a meleg szál ellenére is (sőt).

Kis hírek a nagyvilágból:
A királynő szexuális életével Angliában nem lehet viccelni:
"Napi négyszer viszik ágyba, azért néz ki ilyen jól - ez a mondat volt a sok a brit közmédiánál." – Szerintem meg olcsón megúszták:
Öt év börtönt is kaphatnak, akik összefirkálták a burundi elnök fotóját: "Isten után Pierre Nkurunziza a második legfontosabb személy Afrikában, ezért hatalmas bűn viccet csinálni belőle."Wait, a challenger appears:
Letartóztattak egy holland újságírónőt, mert a Twitteren sértegette Erdogant: "Az elmúlt években egyre több az ilyen eset." – Nahát, én nem is tudtam hogy Hollandiában is a török törvények vannak érvényben o_O
Írjon sértő limericket Erdoganról: "Ezer fontot nyerhet a török elnök alá fekvő berlini politika ellen tiltakozó brit lap akciójával." – Na csak óvatosan, mert van ahol már években mérik az „igazságot”:
15 év börtön egy egyszavas Facebook-kommentért – Van egy jó hírem: a hülye politikusokat akár kedden is leszarom, ha úgy alakul :) De hagyjuk is őket, nézzünk inkább igazi nehézsúlyú ellenfeleket:
tdmg - 5 elképesztő történet a ma 50 éves Mike Tysonról: „Ezek is csak Iron Mike-kal eshettek meg.” – Na mit hagynak ki ebből az ajnározó életrajzból? Bizony azt amit még a Velvet is megemlít: „Tyson sikerei a 90-es évek elejéig töretlenek voltak, 1992-ben azonban nemi erőszak miatt elítélték és 6 év börtönbüntetést kapott. Az akkor 26 éves Tysont a 18 éves Miss Black Rohde Island, vagyis Desiree Washington megerőszakolásáért állt a bíróság elé. Börtönévei alatt a bokszoló áttért az iszlám vallásra. (...) 1997 júniusában Evander Holyfielddel szemben állt ki, a mérkőzés pedig durva botrányba fulladt, Tyson ugyanis a harmadik menetben kiharapott egy darabot ellenfele füléből. (...) Mike Tyson egy 2010-es interjúban bevallotta, hogy bipoláris zavarral küzd, majd az is kiderült, hogy alkoholproblémái vannak.” – Igazi, tökös, egyenes férfi, sőt: sportember.
A templomban kezdett el szoptatni a menyasszony – Hát inkább ez minthogy a férj kezdjen el ugyanott!
hoax – Hamisítvány a Jézus feleségéről szóló ősi szöveg – Na, asszem ideje beizzítani a szeretemazindexet-rovatot, végre megint jó híreket közölnek :)
 

SZERDA, JÚLIUS 6.:
BYE-BYE, KÉNYELGÉS

0
Egy átlagos feminista este.

Nem lepődnék meg ha ma leszakadna az ég vagy akár havazna, nyakunkon a szokásos szerdai műsorhiány:

Talán érdemes:
Kilenc előtt tíz perccel
új hét, új önsorsrontás, újabb önelletmondó cím a Cinemaxon, mert ha valaki azzal kezdi a mondókáját hogy „csak az Irántatok érzett szeretetből”, akkor ott komoly önsajnáltatás gyanúja áll fenn, és valóban: a lakásába visszaszoruló asszony előszeretettel tetszeleg a mártír szerepében aki családjáért áldozta magát, holott ez csak ürügy neki a valódi felelősség elől való menekülésre – most azonban nagy lépésre szánja el magát (férjtől válás, családról leválás), miközben felidézi fiatalkorát és egyre többször nézegeti a tengert az erkélyen túl, csak aztán ne hajoljon ki a korláton a kelleténél jobban :SSS

Talán ajánlott:
...de főleg a WTF-feeling miatt, a Bűbáj és kéjelgés ugyanis mintha az Alkonyattól pirkadatig még betegebb párja volna, nem csak Santiago Segura jelenléte miatt (akivel már Alex de la Iglesia korábban is együtt dolgozott a Fenevad napjában). Aktualitását a nemrégi apák napja adja: abszolút együtt tudunk érezni a mindenükből kiforgatott férjekkel akik kínjukban megélhetési rablásra kényszerülnek (egyikük fia segítségével). Egy taxieltérítéssel sikerül is meglépniük az ékszerekkel (plusz a sofőrrel és az utassal mint túszokkal), és Zugarramurdiba menekülnek, itt viszont feminista (!!!) boszorkányok fogságába kerülnek akik nem annyira szép szóval mint inkább válogatott kínokkal szeretnék belőlük kinevelni a házasévek alatt beivódott nők elleni előítéleteket. Barátaink szenvednek, rémüldöznek, és ki tudja, közben nem csak az összetartásról tanulnak valamit (bro’s b4 hoes!44! négy), hanem a nőkkel való viszonyukat is felülvizsgálják. A nyertes egyértelműen a néző aki a végéig kapkodhatja a fejét ennyi őrültség láttán. Hiába hogy bőven elég lett volna belőle másfél óra, hiába az időnkénti szentségtörések (lásd a kis képet a leadben), én már ott meg voltam véve kilóra amikor a nyitóképek (a világ leggonoszabb nőinek fotói) közben „véletlenül” sikerült egymás mellé raknia a rendezőnek Myra Hindley-t és Margaret Thatcher-t. Látni kell ahhoz hogy elhigyjük, létezik ilyen film: a bátrak este tízkor célozzák meg a Filmcafét!

Kis hírek a nagyvilágból:
200 kilót nyom ki ez az óriási focista
– Ennyire elhízott? Azt hittem a sportolók sportosak...ja hogy nem ennyit nyom a mérlegen hanem ennyit nyom ki...
Hagyta magát megerőszakolni, nem tanulhat tovább: „A húszéves lánynak nem hisz a mormon egyetem, szerintük ő vétkezett. Most más áldozatokkal összefogva áll ki igazáért.” – Őszintén drukkolok a csajnak hogy kiáll ez ellen a nem is indiai hanem szinte dubaji-szaúd-arábiai szint ellen. Bár ugye nálunk is felmerült a közelmúlt nemierőszak-ügyében hogy a nő „hagyta magát”, sőt, „szeretett kefélni”...:SSSS
fotelkalandor – Nyaraljon a bombák árnyékában!Jaj de rohadt vicces ezt a blogbejegyzést az isztambuli robbantás után olvasni: „Törökország egyáltalán nem veszélyes hely. Íme néhány kötelező tudnivaló.” – Így igaz, sőt Európa is egyre biztonságosabb!44 négy
Szuperbaktériumot találtak a riói strandon: „Abban az öbölben is, ahol az olimpia vitorlás versenyeit rendezik majd.” – ...és ezzel hivatalosan is a természet nyeri a versenyeket. Vagy nem:
Emberi testrészeket mosott partra a víz a riói olimpia helyszínén: "A brazil rendőrség egyelőre nem tudott magyarázattal szolgálni a történtekre." – Én igen, hála az Indexnek:
Szegények tízezreit tüntették el a riói olimpia szervezői: „A 2016-os olimpia nemsokára elkezdődik, de ez korántsem csak a fejlődésről szól.”...HANEM A NÉPESSÉGCSÖKKENTÉSRŐL IS!!!! ÉBERSÉG!!!
Véletlenül felrobbantotta magát 24 tálib iszlamista Afganisztánban: "Egy robbanóanyaggal töltött mellénnyel játszottak." - AND NOTHING OF VALUE WAS LOST Bezzeg a mi időnkben még a ródli volt a legveszélyesebb!
Felrobbantotta magát két ember Nigériában: „Valószínűleg dzsihádista terrortámadásnak indult az akció, csak a terroristák sérültek meg..” – ...és a túlélők boldogan éltek, amíg:
Öngyilkos merénylők robbantották fel magukat öngyilkos merénylők áldozatainak temetésénMI VAGYUNK A JÚDAI NEMZETI FRONT ELIT ÖNGYILKOS ALAKULATA Ugyan már, hát csak befejezték amit az előőrs elkezdett :D Nap kommentje:

KosziLaci 2016.06.28. 06:17:10
...nem jelentkezett senki aki magára vállalta volna...hát ki a fene jelentkezett volna amikor felrobbantották magukat... :) ...idióta népség.....öljék csak egymást.......


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 7.:
ESKÜSZÖM, JÖVŐRE...

0
...megfogadom, hogy nem fogadok többet!

Ajánlott:
Hajnali egykor
(nem lehet igaz) egy húszéves, de kortalan kosztümös-romantikus dráma a Filmcafén Ralph Fiennes és Cate Blanchett főszereplésével Peter Carey könyvéből. A lovi-függő angol (sőt, anglikán) pap és a kártyaasztalnál kockáztató ausztrál örökösnő káros szenvedélyei valójában mindkettejük számára egyfajta önkifejezési-menekülési módként szolgálnak: a pap ezzel teremti elő a szegényeknek valót, a nő pedig...nos, ő egy üveggyárra (!) gyűjt. A két ellentétes környezetből érkező, de nagyon is hasonló figura Ausztrália felé habarodik egymásba egy hajón (ahova a férfi a játékszenvedélyétől szabadulni megy), majd később egy fogadás kovácsolja össze őket: a nő egy teljesen üveg templomot szeretne a kontinens legeldugottabb részére elszállítani és a férfi állja a bátorság-próbát (aminek még így is több értelme van mint Fitzcarraldo hasonló mániáinak). A két fő arcon túl essék szó a rendezőről is: Gillian Armstrongot nem kvóták, hanem a tehetsége predesztinálta oda, ahol van, és akármit is csinál később, ez az egyik legjobb műve. Csak egyvalami szól a Játék és szenvedély ellen: a hossza (130 perc), így max. felvételről élvezhetjük.

Talán érdemes:
Nyolckor
még egy házasodós-fogadásos bohóság az HBO-n amiben egy iskolatársa régi barátnőjét szeretné a szaván fogni: amikor egyetemre jártak, a lány azzal húzta a srácot hogy ha tíz év múlva egyikük sem találta meg az igazit, akkor egymással kell összeházasodniuk. Hogy mi lesz a végkifejlet, azt innentől még a nem olyan tapasztalt néző is könnyen sejtheti, az Eskü esküvőre másik hátránya a kiszámíthatósága mellett az hogy a karakterek nem valóságosak, a motivációik erőltetettek, és még a kutya játszik a legjobban az egészben. Max. egyszer, ha rábeszél a barátnőd, de a sörösüveget még így is tartsd készenlétben. Stílusváltás: ha már múlt héten Claude Lelouch első komolyabb rendezését láthattuk, a Cinemaxon ma háromnegyed tízkor a Bestsellerrel lemérhetjük, hol tart(ott) a rendező 2007-ben. A Roman de gare több szálon futó thriller vagy dráma melyben a központi szereplő egy krimiírónő (Fanny Ardant) akinek van egy ghostwritere, őt viszont kapcsolatba hozzák egy pedofil sorozatgyilkossal – de vajon tényleg ő a tettes csak mert ő is bűvésztrükkökkel nyeri el az emberek bizalmát? A szereplők (az író, a kirúgott feleség és az őt elhagyó férje, a titokzatos-bűvészkedő idegen) vajon tényleg összefüggnek? Igaz-e amit a trükkös ember állít, hogy ő szállítja az alapanyagot az írónak? Hol futnak össze a szálak, ha egyáltalán? A „valóságos” megoldás helyett érdekesebbek a lehetőségek: mi igaz, és mi a fantázia szüleménye (kis érdekesség: a sztorit a rendező írta, de álnéven, vagyis nagyon komolyan vette ezt az identitás-játékot).

Ismétlés, talán érdemes:
Duna TV, 22:15
– Jeles András Angyali üdvözlete már szerepelt egyszer a blogban (vagy annak előzményében), de most a fia sikere kapcsán (talán) érdemes lesz megnézni a „kezdeteket”, azaz a papa szokatlan Ember tragédiája-parafrázisát, amiben csupa gyerekszereplővel játszatja el a jól ismert történetet.

TISZTELET! rovat:
élet – Barbie baba is lehetne, de inkább a benzingőzben boldog:
„A 19 éves Lindsay Brewer legnagyobb álma, hogy NASCAR és IndyCar versenyeken indulhasson.”TISZTELET kislány, harcolj az álmaidért!
ma is tanultam valamit – A világtörténelem legnagyobb trollja: „Alan Abel mozgalmat indított az erkölcstelen tehenek felöltöztetésére, a szoptatás betiltására, a kövérek megadóztatására, volt a Világ Legkisebb Péniszű Férfija, és elindított egy nem létező nénit az elnökválasztáson. Nem tudott akkora hülyeséget kitalálni, hogy ne lettek volna lelkes követői.”MAXIMÁLIS TISZTELET, ha nem Giannára szavaznék, ő lenne a listám második helyén :D
Ökumenikus búcsút vett a világ Muhammad Alitól: „Muzulmán, zsidó, keresztény beszédek hangzottak el a bokszlegenda temetésén.”TISZTELET. Na, nekem ő A boxoló, nem Mike Tyson...
hétköznapi hősök – Két tinédzser fiú beszélt le egy férfit az öngyilkosságról: „10 perc alatt sikerült meggyőzni, hogy ne ugorjon le a hídról.”MAXIMÁLIS TISZTELET a srácoknak!
táfelspicc – Ha másnapos vagyok, főzéssel kúrálom magam: „Nigella Lawson, a tévés séf szerint minél egyszerűbbek a receptek, annál többen kipróbálják ki.” – Szóval azért Lawson is szokott néha a pohár fenekére nézni? :) TISZTELET!
A híres színésznő annyira részeg volt, hogy az előadást félbeszakítottákTISZTELET, bár már érkezik az utánpótlás:
Susan Boyle a Heathrow-n balhézott: „A londoni reptéren ordibált, majd a rendőrök kitessékelték.”TISZTELET, you’re never too old for rock’n’roll!
Egy 11 éves kislány átvert egy teljes orosz repülőteretTISZTE wait, a challenger appears:
Sztárok,  akik tényleg eltűntek: „Ismert embereket is nyelt már el a föld, hiába keresték őket akár évtizedekig. (...) A legmókásabb eset (...) talán a Dr. Moreau szigete ausztráliai forgatásán történt, ahol az eredeti rendezőt, Richard Stanley-t rögtön a munkálatok megkezdése után kirúgták, de aztán hiába várták a Los Angeles-i reptéren – némi marihuánával meg egy ültetvényen talált gyümölcsökkel kihúzta egy ideig a dzsungelben, majd statisztaként visszaszivárgott a produkcióba.” – Nem adta a nevét szar produkcióhoz, inkább élvezte az életet és még pénzt is keresett...jár neki a TISZTELET!
Óriásit ástak az első országos sírásóversenyen: „Az egyik csapat még a saját cégét is eltemette az első országos sírásóversenyen. A szakma becsületét szeretnék visszaadni. Minket meggyőztek: Quentin Tarantino csapata és egy apa-fiú páros mindenkinek megmutatták, hogy dolgozik egy magyar sírásó úr.”TISZTELET, megint a mi csapatunk nyert :) EGÉSSÉG!

ciseaux 2014. április 7. 23:50
...és a jó hírek csak jönnek és jönnek!

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés