2016. 08. 06.
Szóviceházmester (aug. 6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szóviceházmester (aug. 6-7.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, AUGUSZTUS 6.:
TÁNYÉRBAMÁSZÓ

0
Shue's got the blues.

Talán érdemes:
Éjjel egykor (pontosabban 00:55-kor) Elisabeth Shue egy korai szerepe az M2 / Petőfi TV-n Chris Columbus rendezésében. Az Egy bébiszitter kalandjai egy félresikerült gyermekmegőrzésről szól a Kipurcant a bébicsősz...-t megelőzve, de ahhoz hasonlóan „felnőtt” problémákkal, kezdve a randi helyett bébisintérkedő csajról annak problémás barátnőjéig aki egyszercsak felhívja hogy azonnal jöjjön érte, amit meg is tesz miután kis védence mellé beszáll a testvére és annak kissé kiéhezett barátja is. Ahogy sejthető, a rövid kitérőből egész estés kalandozás lesz Chicago vadabbik oldalán, köszönhetően annak hogy a megmentendő barátnő sajnos szemtanúja volt egy leszámolásnak és addig is reszket az életéért a buszpályaudvaron amíg a felmentő sereg érte nem jön, őket viszont ilyen-olyan problémák akadályozzák (hülye emberek, kocsi lerobbanása). Még később (01:20) egy másik mai seksz-szimbólum, Kristen Stewart 2004-es zsengéje a retekklubbon, csak hogy lássuk, a bajkeverés (az anyja által őrzött bank kirámolása) már ifjúkorában sem állt távol tőle, főleg nemes célok (például az apja műtétjére szánt pénz előteremtése) érdekében. A Kapd el a kölyköt! az olaszmelós-bankrablós-lehetetlenküldetéses mozik gyerekváltozata, de gondolom Stewart mostani közönsége miatt adják ilyen kései-korai időben, és tényleg elsősorban miatta érdemes visszanézni, avagy miből lesz a CSEREBOG tvájlájt. Ugyanitt, de még 22:55-kor egy felnőtt túlélőtúra vár minket egy milliomossal (Anthony Hopkins) aki a gyakorlatban, Alaszkában kénytelen kipróbálni mindazt a survivalism-ot amit az imént még magánrepülőjén suhanva olvasott. Helyzetét nem könnyíti hogy útitársa (mindenhová vele utazó assziszense mellett) a feleségével (talán) a háta mögött hetyegő tenyérbemászó fényképész (Alec Baldwin), ráadásul A vadon foglyaira még egy arrajáró mackó is feni a fogait.

Suicide Squad rovat:
...avagy hogyan lesz az Év filmjéből az év buktája. Egy éve hallhattuk hogy idén nyáron nekik szurkolunk, rájuk fogjuk költeni a pénzünket, végre jön egy Film ami átrendezi az erőviszonyokat, aztán a nagy akarásnak itt is LESZA beszarás lett a vége:
Batman és Joker még egy kicsit villant az elmebeteg gyilkosokkal: „Kijött egy új előzetes a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című, őrült szuperhősfilmhez.”
Az utolsó pillanatokban jött új szereplő a Suicide Squadba: „Alig egy héttel a bemutató előtt derült ki, hogy lesz még egy szereplő az Öngyilkos osztagban, akinek már a kiléte is felér egy spoilerrel.”MAGYARUL: küzdenek mint disznó a jégen, de már látszanak az első repedések:
Jai Courtney NEM begombázva mondott igent a Suicide Squad egyik szerepére – Hát ha színjózanon vállalta, arra tényleg nincs semmi mentség, ugyanis ekkor a nem lefizetett blogok már elkezdték pedzegetni, hogy:
mediashock – Suicide Squad: sok hűhó semmiért: „Ez a film csúnyán leégett.”MUHAHA, azt remélem is!
w – 5 ok, amiért az Öngyilkos osztag kegyetlenül rossz lesz: „Látatlanban is meg lehet mondani, hogy miért lesz kegyetlen kínszenvedés a film.” – Öt ok? Elég egy:
Gumicukor – A Suicide Squad premierje extremitásba csapott át: „Cara Delevingne-ről majdnem leesett a ruha, de a többiek is egészen erős szerelésekben jelentek meg. Például Margot Robbie.” – Á igen, a harlekin. Menetközben látták a stúdiósok hogy rágerjedtek a geek-ek aztán nem győzték előtérbe tolni meg plusz jeleneteket adni neki, így jutottunk el a bemutatóig amikor az addig promócikkeket nyomató site-ok is kénytelenek voltak kimondani a Zigasságot:
Kritika – Kínkeserves katyvasz lett az Öngyilkos osztag: „A színészek nem tudtak mit kezdeni sem a széteső forgatókönyvvel, sem az érdektelen konfliktusokkal. David Ayer képregényfilmje óriási mellényúlás.”
Gyalázatosan rossz film a Suicide Squad: „Egy éven át húzták az agyunkat az előzetesekkel, hogy aztán óriásit koppanjunk a moziban. Senki ne dőljön be!” – ...írják ezt ugyanazok akik egy éve még az egekbe menesztették. Nap kommentje:

phlegma 2016.08.03. 19:35:56
origo:Gyalázatosan és felháborítóan rossz film a Suicide Squad
index:Kínkeserves katyvasz lett az Öngyilkos osztag
Basszus,ezek ülnék kávéval,sállal a nyakukban és vastagkeretes bölcsészszemüveggel a gép előtt, és egymásra licitálnak, hogy ki tud hülyébben, idegesítőbben,sznobabbul fogalmazni. Az a bajezekkel a kritikákkal, hogy ha véletlenül jó is lenne a film, sznobságból lehúznák.Hányinger.
Menjetek, végezzetek rendes munkát.


VASÁRNAP, AUGUSZTUS 7.:
EMILY IS...

0
...always strange.

Ismétlés, talán érdemes:
Film+, 19:00
– Bud Spencer elhunyta mellett most már David Huddleston távozása is szomorú apropót szolgáltat a Nyomás utána! leadásához (bár a szerkesztők nyilván nem kalkulálhatták be az utóbbit). A verhetetlen verekedős kettős most egy félreértés folytán titkosügynöki szerepre kényszerül kicsit a Bűnvadászokhoz hasonló felállással, de Enzo Barboni a standard pofozkodások, kötelező poénok (vagy a korábbiakra tett utalások, lásd a pisztáciát itt is) és szállóigévé lett beszólások mellett ezúttal a mozis utalásokra is figyelt. Érdekes módon ezek pont a kritikusok feje fölött szálltak el akik csak annyit vettek észre hogy amit látnak, „nem tart semerre”, ahelyett hogy értékelték volna a fordulatokat és irányváltásokat, a James Bond-hoz illő főgonoszt vagy a hitchock-i áthallásokat (leginkább az Észak-Északnyugatra). Igen, ebben is megvan az az idézet amit generációk fognak továbbadni gyermekeiknek („Kár érte, kiváló ügynök volt”), de felnőtt szemmel ebben is több van mint egy egynyári gyerekmatinéban.

Talán érdemes:
Már emlegettem a Nagy Gatsby-t annak kapcsán hogy milyen nehéz is feldolgozni F. Scott Fitzgerald műveit, és ma kilenc után öt perccel az 1974-es, Jack Clayton-féle második adaptációt láthatjuk az M2 / Petőfi TV-n. Ez (amellett hogy Francis Ford Coppola írta a forgatókönyvét és utólag le akarta vetetni a nevét a stáblistáról) leginkább arról nevezetes hogy szinte betű szerint ragaszkodik a könyvhöz, vagyis könnyen kitalálhatóan monstre hosszúságú: 140 perces (csak viszonyításképp: az 1949-es első megfilmesítés másfél órás volt). A történet (aki nem ismerné) kicsit aranypolgáros: Jay Gatsby (Robert Redford) szívós és nem egészen tisztességes melók eredményeképp jutott a csúcsra, szegénységével együtt a Nagy Ő-től is megszabadulva, ám ez a hiány továbbra is végigkíséri minden cselekedetét a gazdagoknak rendezett bulijaitól egészen az ott vendégeskedő (és már férjezett) régi szerelme (Mia Farrow) meghódításáig. A bukás elkerülhetetlen, a született gazdagok élete megy tovább. 21:35-kor John Frankenheimer 2002-es rendezése a Cinemaxon a hatvanas évekbeli amerikai belpolitikáról, azon belül is Johnson elnökről, aki JFK megölése után abban a kellemetlen helyzetben találta magát hogy elődje emberein kellett (volna) átvernie a maga elképzeléseit. A Háború a háborúról már címével is lefedi a szituációt, mert ugye a vietnami beavatkozásról van szó ahol nem létezik jó döntés: vagy további pénzeket kell átcsoportosítani hadiköltségekre, vagy pedig sürgősen kivonulni, az egyik pocsékolás, a másik „csak” a vereség beismerése, a fegyverlobbi viszont semelyik rövid megoldást nem szereti. Ha már megoldásokról beszélünk, Frankenheimer sem a könnyebbik utat választotta: könnyű lett volna LBJ-t egyszerűen csak ellenszenvesnek ábrázolnia, ehelyett néha szinte már szimpátiát érzünk iránta.

Ajánlott:
Evanna Lynch jó hosszú utat tett meg a heripotterek Luna Lovegood-ja óta, és bár nincs annyira reflektorfényben mint Watson vagy Radcliffe, ő talán még jobban áttért az intelligens szerepekre, szerencsére nyolckor a Nevem Emily-vel mindenki pótolhatja a lemaradást a Cinemaxon, ez egy jófajta dráma Írországból. Egy félárva lányt (Lynch) anyja halála mellett az is sújt hogy az apját idegszanatóriumban ápolják, eme halmozottan hátrányos helyzete pedig csak még jobban a suli céltáblájává teszi, az egyedüli támpont apja évi egyszeri boldog szülinapot kívánó képeslapja ami rendszeresen meg is jön, egészen a tizenhatodik életévéig. Kihasználva ezt a majdnem-nagykorúságot, Emily hátrahagyja az utált iskolát és egy hozzá hasonlóan számkivetett sráccal elindul hogy kiderítse, idén miért is maradt el a megszokott  szülinapi üdvözlőlap. Mint minden lelkizős road movie-nál, itt is fontosabb az út a célnál: a lány és barátja egyre több témában cserélnek véleményt amik már jócskán túlvannak azon amit anno az iskola falain belül megtárgyaltak, és természetesen ez adja a story gerincét. Simon Fitzmaurice rendező életében ugyancsak vízválasztó a My Name Is Emily, bár ő „csak” fizikai betegségel küzdött az elkészítése közben, de az eredmény ismét őt igazolta.

A seksz, a szipu rovat:
k – Akkor megint lesznek pucér pasik az utcán?:
„A Blink-182 már legalább tíz éve unalmas, mégis karrierje egyik legsikeresebb időszakát éli.” – Talán éppen ezért... Basszus, a redhotcsilik is egy szál zokniban léptek föl, de ők legalább tudtak zenélni...mármint akkor amikor meztelenek voltak, nem most!
cs - Melyik bor meddig jó felbontás után? – Mindegyik jó addig ameddig meg nem isszuk, vagyis úgy kb. negyed-félóráig ^^
Ez nem kérdés – Gumicukor – Na de vajon miért nyaral az összes celeb Ibizán? – Hát nyilván mert ott a legjobb a zene, ott a legjobb a társaság és ott lehet a legintellegensebb módon kikapcsolódni. Ja, nem:
Egyre terjed Európában az LSD, de a magyar hatóságok már rajta vannak az ügyön
Lesz most egy kis hiány a tatabányai amfetaminpiacon
– Jaj de bírom ezeket a tudósításokat a drog elleni harcról, olyan elfogulatlanok és annyira nem a drogkereskedők pártját fogják.
:)))))))))))))))) – Elképesztő őrültségek miatt riasztották a rendőröket múlt héten: „Volt, aki szexelő sünökre hívta ki a rendőrséget.” – Miért, talán a sünökre nem vonatkoznak az erkölcsi szabályok?! Igenis kapjanak bírságot az állatok is ha nyilvánosan vagy túl hangosan sekszelnek!!4
Swingerpár 18+ Anna, Vanda és egy szerelem lehetősége: „Néha a swingerek is szerelembe esnek?”NEM, a swingerek szabadelvűek, ők már mentesek ilyen múlt századi dolgoktól mint a szerelem. Vagy mégsem?...
Sophieswing18+ Egy friss párral a swingerklubban: „Mi van, ha a lány elsírja magát, mert a pasija egy másik nővel van?”MI LENNE, MI LENNE, MAJD JÓL BETÖMIK A SZÁJÁT KUSS, TESSÉK SZÉPEN KIKAPCSOLNI AZ ÉRZELMEKET, ti felvilágosodott, okos felnőttek vagytok akiknek semmit sem jelent a hűség, ergo féltékenyek sem lehettek, mert mit is olvashatunk az ismetetőben: „Egyszer Sophie és férje ellátogattak a swinger klubba. Annyira feldobta a szexuális életüket, hogy időről időre visszatérnek feltöltődni. Így nem alszik ki az a "tűz"! Olvasd el Sophie Swing páros de páratlan kalandjait!” – Egy swingerklub ahova csupa bombanő és álompasi jár és csak néha bőgik el magukat a nők a féltékenységtől, vagy mert nem azt kapják amit vártak. Nagyon hihető. Ja, nem:

FeroxX 2016.07.30. 21:25:45
Fake and Gaay...

Swingerpár 18+ Mit tegyünk a női combok között és mit ne! – Hát öcsém te is ilyen izzadó tenyerű bölcsész lehetsz ha „swingerként” azt magyarázod kit kell csinálni a nők lába között :DDDD
Ébredő szexualitás 18+ Miért nem lehetek meztelen?: „Még sosem voltam nudista strandon, mégis megszállt a vágy, hogy ledobáljam a fürdőruhámat a strandon.“ – ...engem pedig megszállt a vágy hogy leszarjam, már ma :SSS
Igyon sört, és keressen évi húszmilliót!: „Az Amerikai Történelem Nemzeti Múzeuma olyan sörszakértőt keres, aki végiginná az Államokat.” – Hát akkor azt hiszem én most sietek hátha sikerül idejében beadnom a jelentkezésemet, VISZLÁT HAMAROSAN!!! :)))

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés