2016. 08. 08.
Rihanna műsor,-és programajánlása (álinterjú, az első rekesz sör, augusztus 8-9-10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rihanna műsor,-és programajánlása (álinterjú, az első rekesz sör, augusztus 8-9-10-11.)

  Ismét eljött az év legveszélyesebb időszaka amit a külföldiek egyre növekvő száma is jelzett. A belvárosban már augusztus első hetében alig lehetett magyar szót hallani, de ekkor még vihar előtti csendről lehetett beszélni: a Sziget Népköztársaság leendő vendégpolgárai békésen iszogattak és csendben drogoztak az őslakosságot méregetve, mint piranhák vagy cápák a támadás előtt. Kiszúrták a gyengébb egyedeket, fejben jegyzeteket készítettek, egyszóval készültek a Csapásra. Én tudtam mi fog következni: bedeszkáztam az ablakokat, az ajtót eltorlaszoltam a sörrel jócskán telepakolt hűtőgéppel és csak akkor merészkedtem az utcára amikor nagyon kellett. Ám eljött az idő amikor nem halogathattam tovább a Sziget meglátogatását: interjút kellett csinálnom a húzónévvel, aki ráadásul lépéselőnyben van velem szemben, és beváltotta 2011-ben nekem tett fenyegetését.
  Rihanna alaposan kinőtte magát öt évvel ezelőtti találkozásunk óta: dalai vezetik a nemlétező eladási listákat, a lányok olyanok szeretnének lenni mint ő, a fiúk egyszerűen csak vele szeretnének lenni, a zenéje továbbra is semmilyen, de most ez a semmi kell a médiának, ezt lehet eladni sok villantással meg botránnyal, nekem pedig le kellett nyelnem a más sikerének keserű piruláját és most nem is hányhattam le mint legutóbb tettem, mert a Szigeten lesz...
  Mindezeket észben tartva óvatosan, nyakamban több réteg rózsa,-és hagymafüzérrel és a II. János Pál pápától kapott feszületet magam előtt tartva lopakodtam a NYÚLON Hídon túl az üzekedő külföldiek nyerítése és áldozataik jajgatása között. Mintha egy megelevenedett Bosch-festménybe kerültem volna: alig-emberi szörnyek másztak elő a föld alól vagy az ürülékkel borított sátrakból, hogy becserkésszék aznap esti zsákmányukat, katolikus férfiként azonban nem sok félnivalóm volt, nem is értem rá azon töprengeni hogy magyarul miért csak nőneműeket hallottam beszélni, amíg el nem értem a legnagyobb tisztásig, a rejtély itt ugyanis részben megoldódott.
  A Nagyszínpadon óriási pentagramma éktelenkedett amit elkábított fiatalok vérével mázoltak a belektől iszamos deszkákra (a megcsonkított, megbecstelenített holttestek akkurátusan 666-os halmokba rendezve bűzölögtek a backstage övezetben, az előre előkészített FEMA-koporsók társaságában). A pentagramma közepére az alábbi feliratot rakták ki levágott kezekből és lábakból: „NULLSZALDÓ”.

0

  Megborzongtam: a Gonosz erejének epicentrumába kerültem! Vér, halál és eszmei-kulturális fertő fogadott akármerre is néztem, zarándok voltam egy szentségtelen földön. Az égbolt sem nyújtott vigaszt: a Vérholdat chemtrail-csíkok szabdalták és néha egy-egy amerikai katonai helikopter is végigpásztázta reflektoraival a véráztatta földet. Sietnem kellett: a legnagyobb konténer felé vettem az irányt és sűrűn mormoltam a miatyánkokat. Az ajtó kitárult, de a látványra a Jelenések könyve sem tudott felkészíteni: a Nagy Parázna embercsontokból összeállított trónon üldögélt, egyik kezében kehely, tele útálatossággal, Pokémon Go!-val és Windows 10-zel, a másikban meg egy arany iPod amivel másodpercenként száz szelfit készített magáról. Hüllőszemeit felém fordítva iszonyatosa kacsintott: felismert! Hiába fogyasztotta nagykanállal az életet és a káros anyagokat, felismerte a régi riportert akinek megjósolta hogy dicsőségesen fog visszatérni az országba és teltházas koncerteket fog adni...és láttam a szemén, a kárörvendő vigyorán hogy ezt ő is tudja!4 négy!! Nincs mese, fel kell tenni az első kérdést, rögtön a közepébe, hátha így időt nyerek...

Na, milyen érzés?

Őszintén? Remek. Mindig örülök ha belenyomhatom pár újságíró nagy pofáját a saját sikereimbe. Múltkor már mindent elmondtam vagyis inkább te elmondtál helyettem, úgyhogy most én veszem el a te kenyeredet, pedig biztos szerettél volna interjúzni. Na, lássuk csak...

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 8.

HBO 3, 18:55: Nem adok kosarat! – Végre valami amit mindenkinek látnia kell, végre egy hiánypótló film a férfi-női egyenlőtlenségekről. Mert miért ne lehetne egy csaj baseball-játékos vagy akár vájár, ha akar? Ráadásul a rendező is nő, ami szintén fontos előrelépés. Ez egy alapmű már csak Spike Lee producerkedése miatt is, akire még akkor is emlékezni fog a világ amikor Fellinit vagy Bergmant rég elfelejtették (én is csak azért tudok róluk mert a gitárosunk a turnébuszon berakta egy közös erotikus drámájukat). A Föld teljes lakosságával folyamatosan Spike Lee-t nézetnék! Nekem nem kell, én fekete vagyok, tudom milyen a szenvedés nőként és rabszolgaként, még úgy is hogy dolgoznom nem kellett, sose voltam elnyomva és a zenémre is csak a szépségem miatt kíváncsiak. Az én karrierem is a nők és férfiak közti küzdelemről és a feminizimusról szól, még akkor is ha pucéran pózolok.
Cinemax, 20:00: Paprika – Na ez viszont ilyen művészkedős japán manga-izé amihez nem sok közöm van, én jobban szeretem a szigetország azon rajz,-és egyéb filmjeit amikben polipok vannak. Itt valami álom-beavatkozásról van szó, hát azt meg az Inception sokkal jobban megcsinálta, nem érdekel hogy ezt kézzel rajzolták és megelőzte pár évvel... Ki olyan hülye hogy saját maga csinálja azt amit egy laptop öt perc alatt lezavarna? Valami rendőr szerepel benne, lefogadom hogy dallas-i, aki a rémálmait kezdi analizáltatni, aztán kiderül hogy a látomásai olyanok mint egy újraírható CD, mert az elemző gép nem csak olvassa, de felül is tudja írni őket...eh, nem is beszélek róla többet, egy jó van benne hogy olyan mint egy rosszul sikerült drogos trip, de ha ilyen kell, ott van a sajátom, szóval már csak ezért sem fogok vesződni Satoshi Kon agymenéseivel.
M3, 21:20: Hedda Gabler – Henrik Ibsen ha jól tudom Bergman mellett a másik nagy északi pornographer, ez egy ilyen black and white művészpornó lesz.

Nem, ez egy színdarab egy rossz házasság és egy dekadens régi szerelem között őrlődő aszonyról amit neves magyar színészek...

Jaj, kussolj már, ma én írom az ajánlót.

KEDD, AUGUSZTUS 9.

Ma mindenekelőtt egy koncertet ajánlanék mindenki figyelmébe! Régi exem, Chris Brown jó útra tért és egyúttal újra rátalált az undeground gyökereire is! Bár a világ a Szigetre figyel, a jóarcok azért kora délelőtt csak menjenek az A38-ra ahol Brown-t a Pussy Riot kíséri, a háttérvokált pedig minden turnéállomáson helyiek adják, nálatok például a NaNe és a Labrisz vegyeskórusa.

Jut eszembe, én a Balaton Sound-on, biztonságos távolból láttam Chris Brown koncertjét.

Na végre te is valami jó muzsikáról beszélsz! Na és milyen volt?

Hát ez egy ilyen unplugged buli, sőt igazából zene nélküli performansz volt ami abból állt hogy Brown előbb kiment a színpadra, tátogott valamit, majd berohant a függöny mögé és megverte a hangosítót majd a biztonsági őröket, utána pedig beugrott a közönség közé és egyenként megvert mindenkit. Mindenki türelmesen várta hogy rákerüljön a sor, és minden egyes megvert embernél tapsoltak neki, azok is akiket korábban kiütött. A nőknél volt hogy vissza is tapsolták! Sokat gondolkoztam rajta és arra jutottam hogy ez egy Művészeti Alkotás volt ami a Patriarchalista Társadalom túlzásainak veszélyeiről szólt, Brown pedig tökéletesen azonosult az Elnyomó Férfi archetípusának a szerepével.

Ezt én is ugyanígy látom, ebben egyetértünk.

M2 / Petőfi TV, 23:40: Kulisszák mögött az A38-as hajón, Boggie – Még egy énekesnő aki a babérjaimra tör! Szerencsére még ha angolul énekelne...

Szokott angolul énekelni mert tud, sőt, franciául is, és hangszeren is játszik...

...szóval még ekkor sem fog befutni külföldön, ahhoz el kellett volna adnia a lelkét, ahogy én csináltam. És ezek a szövegek? Semmi seksz, drog és rakenroll, semmi sátánizmus, és még a klipekben sem meztelenkedik, mégis miféle énekesnő az ilyen?! Hogy akar így díjakat nyerni?!

0

TV2, 21:25: Hajó a vége – Sokan kritizálják a rendezőinket amiért egy rózsaszín világot mutatnak be, pedig ha csak egyszer az egész világ egyetlen Amerika lenne akkor pont az történne mint itt: mindenki összes ujjára jutna egy milliomos hódoló (férfi vagy nő, mindegy, amilyet akar), és a hőség zavarát csak az tetézné hogy közülük vagy az épp hajótörést szenvedett fürdőruha-modellek közül válassza ki a Nagy Ő-t.
Mozi+, 01:50: Parti-őrült jogi doki – ...és a sulijaink is jobban teljesítenek, ha nem oktatásban akkor a PARTY HARD!!!-ban. Mondjuk az egyetem minden országban arról szól hogy egész évben bulizunk aztán két hetet tanulunk, a jogi egyetemek meg főleg...lehet hogy még előttem is nyitva az ügyvédi pálya?...

SZERDA, AUGUSZTUS 10.

Universal Channel, 23:20: Út az ismeretlenbe – Mindent szeretek ahol redneckeket ölnek, így látatlanban ezt a filmet is, sőt meg se kell néznem ahhoz hogy szeretni tudjam. A címe alapján ilyen road movie-nak hihetné az ember, pedig az a bizonyos út egy óriáskrokodil gyomrába vezet. Én a krokodilokkal vagyok!
Mozi+, 23:45: Hősök szakasza – Végre megint valami jó! A demokráciexport nagyon fonos a világbéke fenntartása szempontjából, és ha mindenütt NWO lesz, akkor lesz csak igazi világbéke. Addig is amíg ez megvalósul, be kell érnünk az ilyen propagandafilmekkel meg azzal hogy zenével hangoljuk háborúra az embereket.

Már épp kérdezni akartam hogy ez véletlen-e, mármint az hogy az összes sikeres előadó előbb-utóbb csinál legalább egy militarista számot...

Nem, ez úgy megy hogy a menedzsment kiadja a témákat a dalok mellé amiről szólnia kell a klipnek, meg kitalálják mi a turné alapkoncepciója. Katy Perry csinált egy toborzódalt, én meg tankkal gázolok a közönség közé, tehát szórakoztatjuk a csürhét, de azért érzékeltetjük hogy bármikor komolyra fordulhat a játék!44 A filmre visszatérve, ne zavarjon senkit hogy történelmileg pontatlan, hogy a németek amcsi dzsippekkel meg sosem létezett tankokkal szaladgálnak, satöbbi. Ez egy értékes és fontos műalkotás a világbéke szempontjából.

0

CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 11.

Ma természetesen elsősorban az én koncertem lesz a főműsor, már alig várom hogy életemben először végre Bukaresten játsszak. Mi? Hogy Budapest, és már voltam itt? Ja, tényleg, megbeszéltük, mindegy. Én vagyok a világtörténelem leghíresebb énekesnője, a dalaimat többen nézték meg a jútúbon mint a Föld összlakosságának tízszerese, nem lehet elvárni hogy a zenélés-éneklés mellett még a földrajzhoz is értsek meg hosszútávú memóriám is legyen...

Tényleg csinálod a zenédet és írod a szövegeket?

Hát igazából nem, de ez nem számít, a menedzsment csak olyan dalokat vásárol meg amik illenek az imázsomhoz, tehát ez a bling-bling, ritch bitch-kép, szóval végülis olyan mintha én írtam és játszottam volna föl az utolsó hangig.

És a vokálok?

Na azokat már száz százalékig én éneklem, persze úgy ahogy a menedzsment elvárja tőlem, aztán az egészen végigmennek az autotune-nal úgy hat-hét alkalommal, és úgy már nagyjából nem hamis. De ez sem számít, mert az aktuális klip a lényeg amiben vetkőzök meg pózolok meg csinálom a fekete varázslatot, vagy nem, mert ha csak bután nézek öt percig, a hülye kritikusok még azt is megmagyarázzák, a közönség pedig kattint és kattint és kattint. Egyébként most is fél-playback koncertet fogok adni, egyszer énekeltem élőben Bon Jovival, annyi elég is volt belőle. Szerintem az én koncertjeimre amúgy sem a zene miatt járnak a Zemberek, a muzsikosok is csak dísznek vannak ott, mindenki rám és a testemre kíváncsi...

Többször is láttalak már Nine Inch Nails-pólóban, nem akarsz esetleg Trent Reznorral is együtt dolgozni?

Hahaha, nem, ez is csak ilyen gimmick amire a menedzsmenttel kötött szerződés kötelez engem meg a többi nyálas popSTÁRt. Ki van adva minden hónapra mindenkinek az ukáz hogy ma én hordok NIN-pólót, jövő hónapban Justin Bieber vesz föl egy Metallicásat, októberben meg Lady Gaga vesz föl egy Iron Maidenest. Ezek nem is a mi pólóink, van egy nagy közös gardrób amiből a menedzsment válogat meg kisorsolja hogy ki melyiket hordja legközelebb. De azt azért elárulhatom a NIN-től legalább egy dalt azért néha meg szoktam hallgatni, azt az állat-dugósat vagy mit, szóval igen, valahol azért kemény industrial-rajongó vagyok én is :)
0

Filmcafe, 19:00: Gyilkosság a villában – Ebben egy jól ismert női problémát járnak körbe Kristin Scott Thomas főszereplésével, éspedig hogy a frissen megözvegyült nők engedjenek-e egy új udvarlónak, vagy egyéjszakás kalandokba meneküljenek frissen elgázolt pasikkal, és a válasz minden esetben egyérelmű igen. Ez egy krimi és asszem Agatha Christie krimijéből készült...

Nem, ezt William Somerset Maugham írta.

Nem baj, nem vagyok egy túl sokat olvasó típus, lapozzunk.

Cinemax 2, 20:00: Neil Gaiman hihető meséi – A gyerekműsorok mintegy a gerincét adják a jövő generációjának, ezért fontos hogy a megfelelő könyveket olvassuk fel gyermekeinknek...mi? Hogy ezek felnőttmesék? Nem várhatjátok el basszus hogy minden hülye sci-fi írót ismerjek, iskolás korom óta nem volt könyv a kezemben és még azokat se festettem ki teljesen, mert közbeszólt a zeneipar és felfedezték a tehetségemet. A következőt!
HBO, 21:45, Valami jó kezdete – Hát én ezt kihagyatnám mindenkivel, több okból is. Egy, az iskolában megtanították és a CNN is megmondta hogy oroszok mind gonoszok, mindig is azok voltak a világ kezdete óta, tehát nincs szükség arra hogy az emberi arcukat mutogassák, főleg ha szegények, és itt jön be a második ok, az hogy én utálom a szegénységet és a szegényeket, főleg ha oroszok. Megvehetik a lemezeimet ha van rá pénzük a zsíroskenyér mellett, megnézhetik a videóimat, de legyünk őszinték, nem szívesen mutatkoznék egyikükkel sem. Főleg ha oroszok.
Duna TV, 02:55: Magyar történelmi arcképcsarnok, Teleki László (1810-1861) – Nem vagyok képben a bukaresti történelemmel, de ha jól tudom ő játszotta az Angol beteg című filmben Sir Anthony Hopkins szerepét. Nem is értem minek vannak Európában országok meg azoknak történelmük, miért nem tud mindenki olyan egyszerű lenni mint mi az USA-ban? Államok vannak, közös pénz, egyetlen közös nyelv, oké, már jön fel mellé a spanyol meg a jamaikai patois is, de nem ez a lényeg hanem hogy szerintem nektek is elég lenne egyetlen országhatár, egyetlen nyelv, egy közös történelem, a régit meg el lehetne felejteni a pénznemekkel együtt, a legjobb persze a készpénzmentes társadalom és csipbeültetések lennének. Nyugi, már dolgozunk rajta itt a Sziget Népköztársaság keretein belül is ^^ Most mennem kell, várnak a színpadon, majd jövök...

0

Na ez pont jókor jött, addig is egyensúlyba hozom a dolgokat egy kis hírolvasással:
túl közeli kép – Rihanna csodásan pucsít: „Az énekesnő Rióban éjszakai fürdőzött, és még mindig elég hajlékonynak tűnik.” – ...én meg még mindig LESZAROM.
Rihannáé volt a legjobb április elsejei ugratásHA HA VERY FUNNY:
Stenk – Erre nem számított senki: visszatért Rihanna: „2016-ban ingyen megjelentetni egy Rihanna-albumot olyan, mint kidobni az éves fizetésed az ablakon.” – Persze, véletlenül tették fel ingyen a bukdácsoló Tidal-re, nem azért hogy reklámot generáljanak vele... Főleg hogy a kritikus maga is elismeri hogy a lemez az átlagosnál is gyengébb. És lehetett még fokozni a meglepetéseket:
Rihanna lép fel a Sziget nulladik napján: „A barbadosi énekesnő augusztus 11-én jön Budapestre az Anti World Tour keretében.” – Ööö, akkor most hány napos is a Sziget tulajdonképpen? :D Nap kommentje:

Flexy Flex 2016.03.16 12:08:07
Elolvastam a „cikket” és engem meggyőzött, micsoda számok huhh, 54 millió, 210 millió, 100 millió, 8 milliárd majd megint 100 millió...szerintem meg sem érdemeljük, hogy eljöjjön ide.
Á, nem-nem-nem, én egyszerűen egy senki vagyok ahhoz, hogy őt élőben megnézhessem. Á, nem veszek jegyet, mert nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni a jelenlétemel, de továbbra is csodálom őt és a csodaszép, tiszta hangját.

quart – Rihanna megmutatja, hogyan kell segget rázni: „Itt az eddigi legprovokatívabb klipje, pedig eddig sem volt túl visszafogott.” – Újra elmondom: A SZEMETET MÉG CSÖCCSEL SEM LEHET ELADNI!
Rihanna után új nőt vert meg Chris Brown: „Egy Las Vegas-i szállodában egy őt fotozó nőt vert meg. A rendőrség eljárást indított ellene.” – ...és jött a meglepetés, LEAVE CHRIS ALONE, ahogy csak a megmondóemberek tudják:
Miért utálja mindenki Chris Brownt?: „Szétverte Rihanna arcát, de újra együtt vannak. Balhés, de látszik rajta, hogy egy kicsit sem zavarja. Fanatikus tinilány rajongói így is mindent elnéznek neki.” – ...sőt, szeretik is, és NEM utálják. Bezzeg Ákost egy mondatáért pellengérre állítják, de Brown nem tud annyi nőt megverni hogy ne nyalja körbe a média és a rajongók ^^
Videódiszkó – Rihanna kérdés nélkül lepuffant: „Újabb klip az idei Sziget legismertebb fellépőjétől, de a többi sokkal érdekesebb. Heti videodiszkó.” – Tényleg sokkal érdekesebb nála az összes többi:
Rihanna már megint csak bámul a kamerába – Miért, eddig nem ezt tette? o_O
stílfűrész – De hogyan lett egy Rihanna-hasonmás tinilány az új Vasember? – Hát ha még átoperálta volna magát, úgy fair is lenne, nade így: „Az új hős nemcsak hasonlít a barbadosi sztárra, a neve is ugyanaz. Körbejártuk a jelenséget a nőiesített szuperhősöktől az afro karakterekig.” – Rihonya mint Iron MAN...ezen már röhögni se lehet :SS
Rihanna a divatvilág egyik legnagyobb kedvence: „Szinte az orránál fogva vezeti a szakmát. A popsztárral dolgozott idén a Dior, a Manolo Blahnik és a Puma is.”MAGYARUL: megvették kilóra és jól megvezették az orránál fogva...
mt – Rihannát is kilövik az űrbe: „Brutál a legújabb Star Trek trailere. Az énekesnő dala csak ráadás.” – Azt nem lehetne hogy tényleg kilőjék? Mondjuk egy fekete lyuk irányába?
Biztosan teltházas lesz Rihanna szigetes bulija: „Minden napijegy elfogyott. 90 ezer ember lesz kint a fesztivál nulladik napján.”Év kommentje-candidate:

0

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés