2016. 08. 12.
Rihanna műsor,-és programajánlása (álinterjú, a második rekesz sör, augusztus 13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rihanna műsor,-és programajánlása (álinterjú, a második rekesz sör, augusztus 13-14.)

...és tessék, már itt is vagyok! Hamar lezavartam a bulit hogy minél előbb letudjam a tévéajánlást is, aztán meg felmarkoljuk a zsét és húzzunk el innen Bukarestből.

Úgy érted Budapestről, már megbeszéltük hogy jártál nálunk...

...akkor hiába énekeltem el nektek a Drogosteát vagy mit? Na mindegy, majd ha legközelebb is hozzám vágtok egymilát, esetleg megtanulom én is a Tavaszi szél vizet áraszt című locsolódalocskát. Hol is hagytuk abba?...

SZOMBAT, AUGUSZTUS 13.

Cinemax 2, 20:00: Az erkölcs nevében – Ez mekkora marhaság már, miféle erkölcs? Azt persze amiről a film szól azt abszolút támogatom, mármint az abortusz szabadságát, mondjuk nem azért amivel általában indokolni szokták, vagyis a saját test felett való önrendelkezésért...na mindegy, szóval ez nagyon jó, nézze meg mindenki, asszem valami díjat is kapott, ahogy az összes ilyen agendás alkotás szokott.
Cinemax, 21:35: Az első szexikon – Ez sajnos nem rólam szól hanem Bettie Page-ről aki ha jól tudom Jimmy Page lánya volt és a zenélés helyett a vetkőzést választotta. A hülyéje, bezzeg ha a kétezres években lett volna fiatal, egyszerre csinálhatta volna mindkettőt, és akkor a melleit is helyrepofozták volna neki. Rajtam már semmi eredeti nincs, szilikon minden testrészem, már csak a hangszálaimat kell kioperáltatnom, ma sem volt rájuk szükség :DDD Remélem azért egyszer rólam is csinálnak majd egy életrajzot és még elég fiatal leszek hogy eljátsszam magam!

Benne lesz a mai, extrarövid koncerted is?

Jaj dehogyis, hahaha! Ti csak egy lábjegyzet lábjegyzete vagytok és lesztek mellettem. Igazából azt akartuk megjátszani amit anno Nas és Kelis is, hogy fogd a pénzt és kuss, de aztán annyit röhögtünk azon hogy a szigetesek telenyilatkozták a sajtót hogy mekkora laza nagylelkű jófejek vagyunk amiért még nem kértük a lóvét hogy félóra vacillálás után inkább a sika, kasza, léc mellett döntöttünk!

0
HBO, 21:35: A szenteste grálja – Ezt nyugodtan kihagyhatjátok, egyrészt mert nagy riválisom, Miley Cyrus szerepel benne, másrészt a keresztény cím és tartalom miatt. Mi, illuminált gyíkemberek nem szeretjük a keresztényeket, sőt.
Filmcafe, 23:40: W.E.: Országomat egy nőért – Ez viszont megint valami amit mindenkinek látnia kell, pláne ha seksz-ikonokról beszélünk! Madonnának több nemzedéknyi tehetségtelen énekesnő köszönheti a karrierjét, köztük én is, ő volt az első aki rájött hogy a huszadik-huszonegyedik században az énektudásnál fontosabb a koreográfia, a blaszfémia, a libidó és persze az ambíció. Ezzel a kombinációval hódította meg a színpadot majd a mozivásznat is, előbb Guy Ritchie karrierjének adva új lendületet (szegény azóta sem tudta kiheverni a nála sokkal híresebb feleségét), majd önállóan, mint most is, amikor Madonna bebizonyítja hogy bár sokak szerint nem ért semmihez, valójában egy multitalentum. Ugyan ki másnak jutott volna eszébe hogy egy kosztümös szerelmi,- és királydrámát ötvözzön egy 1998-ban élő nő sztorijával, aki a saját érzelmi ingadozásaiban méltó párját látja Edvárd király, angol király és egy amcsi nő kapcsolatának? Zsenialitás, a legjobb fajtából! És nekem az is tetszik hogy annyira szerény hogy ezt írta, rendezte, de nem szerepel benne, csak így egyszerűen háttérbe húzódik és másokat hagy érvényesülni! Erre csak Madonna képes!
00:00, M2 / Petőfi TV:  Fesztivál Stage Pass: Skillet – Én nagyon szeretem a Skrilleksz együttes zenéjét, szerintem ők most az IDM, azaz az intelligens tánczene királyai...ja hogy a Skillet! Hát róluk semmi jót nem tudok mondani, mert ők egy keresztény zenekar. Nem is értem hogy engedhetik őket színpadra, ha rajtam múlna én a tolerancia nevében mindent betiltanék ami keresztény, és mindent engednék ami nem az, de főleg a sátánizmust.

0


VASÁRNAP, AUGUSZTUS 14.

Universal Channel, 19:00: Csápok a mélyből – Na végre valami japán ismeretterjesztő pornó! Nekem régi fantáziám hogy csináljak egy sekszes-twerkes-polipos videót amit csak a pornhubra hagynak feltölteni, de a menedzsment még nem engedélyezte. Ez is csak azt mutatja mennyire úttörő vagyok, még Madonnánál is előrébb járok a sokkolásban...

...már úgy érted, előrébb járnál, ha hagynának, ha te irányítanád a karrieredet...

Mondhatsz akármit, én tudom mi az igazság rólam, még akkor is ha nem igaz. A film meg igenis erotikus és értékes, a nézők is szeretik:

2015. dec. 06. 10:36    deliadddd
nem értem mindenki leszolja.én még ilyen jó színészekből álló filmet soha nem láttam. a film tőrténete kiváló a színészek zseniálisak. 10/10 mindenkinek ajánlom aki szereti az izgalommal teli filmeket!!!!!!!!!!

HBO, 20:00: Star Wars: Az ébredő Erő – Úgy látszik a hétvégére jobbnál jobb dolgok jutnak nálatok! J.J. Abrams szerintem nagyobbat dobott mint Lucas és Spielberg együttvéve. Nagyon ráérzett a Michael Bay és Uwe Boll által kijelölt irány meg az idők JELEI szavának párosítására, tehát van benne fekete rohamosztagos, aki még gyaníthatóan meleg is, és persze mellékesen újraélesztették a régi múmiákat is, Carrie Bradshaw-Fischert és Luke Ford-ot...

Az Harrison Ford lesz. a Luke az a Skywalker, a Force Awakens meg szerintem egy nagy rakás szar, tulajdonképp sima újraforgatása az eredeti trilógia fontosabb jeleneteinek amit a rajongókra meg az agyatlan korosztályra optimalizáltak...

...de épp ez a lényeg, hogy a végtelenségig lehessen folytatni a legendákat! Gondolod hogy mondjuk Harrison Ford halálával véget ér az Indy-ológia? Ugyan már! Addigra ötször beszkennelik az arcát, visszafiatalítják és randomizált forgatókönyvekkel akár a világ végéig lehet folytatni azt is, és már senki sem fog emlékezni a remek első részekre!
Filmbox Family, 20:30: Sniff és a szellemkastély – Ez ilyen gyerekes-kutyás családi film amit be kéne tiltani mert csupa heteró-sekszuálisok szerepelnek benne, szerintem csak azért engedélyezték mert beleírták az okkult-sátánista helyszínt is. Mondjuk a kutya fajtája miatt ennek ellenére be kéne zúzatni az összes kópiát, hiszen Sniff nem elég hogy juhász, de már a nevében is német! ÉBERSÉG!
Filmbox, 21:00: Piroska és a farkas – Bezzeg ez már valamivel szimpatikusabb felnőtt-gyerekmese, még úgy is hogy magyar, ráadásul nő rendezte. Köztudott hogy a női rendezőket csak akkor szeretjük ha amerikaiak és ha lehetőleg korábban a kamera előtt is mindenüket megmutatták, szóval ne bízzátok el magatokat, nálatok továbbra sincs nemi egyenlőség meg demokrácia, örüljetek hogy nem hajtottam tankkal a tömegbe! A történet a jól ismert sztorihoz sötétebb szálakat (pld. pedofil „ragadozó”, ártatlanság elvesztése, satöbbiek) ad, tehát Mészáros Márta ebben is köröket vert Hollywood-ra, de mondom, ne bízzátok el magatokat, a filmgyártás csak és kizárólag Amerikáról szól (meg néha Angliáról is).
M2 / Petőfi TV, 21:05: Pál Adrienn – Ezt is kötelezően megnézetném mindenkivel, mint Spike Lee filmjeit vagy azt a tegnapi abortuszost. A rendező első rendezése is nagyon tetszett a vécésnéniként dolgozó csajról akibe aztán beleivódik a szarszag, de ez a Műalkotás nyugodtan párba állítható a Precious, avagy A boldogság árával. Itt is egy amatőr színész által játszott túlsúlyos nő szenvedéseit és zabálását nézhetjük több mint két órán át, illetve nekem nem kell ilyeneket néznem mert se vécében, se kórházban nem dolgoztam soha életemben, túlsúlyos se vagyok. Igazából undorodok a dagiktól meg az egyszerű emberektől, de az értékeit a Cannes-ban kapott díjai is alátámasztják, szóval mindenkinek kötelező ez is, ne intézzétek el annyival hogy egy tarrbélásított Cukorbébi az egész.
Duna World, 21:30: Akkor és most (1956 ősze, helyszínek) – Megint ez a nacionalista emlékezés a régmúlt történelemre ami már senkit nem érdekel! Nem értem miért is adják nálatok ezeket ilyen sűrűn.

Mert közeleg augusztus 20-a, az államalapításunk ünnepe, azért.

Hát ez baj. Na mindegy, ha megvalósul a Készpénzmentes Európai Egybesült Államok, akkor nektek is max. a július 4-ét lesz szabad ünnepelni, addig éljétek ki magatokat. Én megyek is, vár a magánrepülőgépem, ami meg a koncert rövidségét illeti, pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el, örüljetek hogy nem csak húsz percet játszottam, csáó!
0

...én pedig megint egyedül maradtam a STÁR után a hírekkel:
18+ Rihannát pucéran kapták le:
„Az erkélyen készült fotósorozat érdekessége, hogy ezt most nem Rihanna twittelte magáról.” – Ja, nyilván tök spontán lefotózták merő véletlenségből. Bár ki tudja:
fappening 2014 – Újabb lopott pucér képek már Rihannáról is – ...és hogyan járt túl a szivárogtatók eszén? Eltaláltad, mindenét elkezdte villámgyorsan mutogatni hogy senkit se érdekeljen:
Csak előkerültek Rihanna mellbimbói – Már alig vártam. Ja, nem.
Rihanna egy szál zakóban szexizett: „Így divatoztak a British Fashion Awards-on.” – Kit érdekel a vetkőzése, majd ha SZAXIZOTT zakózott, akkor szóljatok!
Hölgypilóta – Rihanna mezítláb a tenger felett: „Cannes-ban a világsztár énekesnő kipróbálta a parasailinget.” – Mint fentebb: ha a paralysinget próbálja ki, majd akkor ébresszetek fel.
Nem Rihanna volt az első, aki úgy viselt ruhát, hogy mégis meztelen volt: „A meztelen-ruhák divatja 1962-ben kezdődött, és 2015-ben csúcsosodott ki.” – Elég baj az nekünk :SSS
c:c – Zuhanyzás közben fogják leszúrni Rihannát - MUHAHA, azt remélem is. Vagy nem, mert: „Egy sorozatban fogja újrajátszani a világ egyik legfélelmetesebb jelenetét.” – Nyilván tribute-ból, és nem azért mert így is vetkőzhet egyet ^^
Makeup 18+ Rihanna villantásai: „Szinte ruha nélkül tolja végig a párizsi divathetet.”
gumicukor – Rihanna félmeztelenül szurkolta ki a brazil továbbjutást – Akár foci, akár divatbemutató, akár klip, a végeredmény mindig ugyanaz:
Gumicukor – Rihanna megint nem vesz magára ruhát az új klipjében: „Egy vékony kendővel takarja a meztelen testét, kevés sikerrel.” – Talán mert nem is igazán ez a cél:
gumicukor – Alig maradt valami Rihannán: „Végre megtekinthető az énekesnő összes szexi képe.” – ...és íme a bizonyíték, hogy jóból is megárt a sok, nemhogy Rihonyából:
Botrányos lett Rihanna londoni bemutatója – Miért, eddig miről szólt az élete? – „Szakemberek szerint kurvás és fárasztó volt a gusztustalan ruhákkal teli show, mások csak unták.” – Akkor sikerült az anti-fappeninges terv :DD Vagy mégsem?...
Rihanna besértődött az Instagramra, azok meg kidobták a pucér melleivel együtt...and nothing of value was lost.

VISZLÁT HAMAROSAN!

 

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés