2016. 09. 10.
Szeptizen1 (szept. 10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szeptizen1 (szept. 10-11.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 10.:
MICHAEL COYOTE

0
Távol az őrölt bikáktól.

Talán érdemes:
Az HBO egy Thomas Hardy-adaptációval (Far from the Madding Crowd) nyit este nyolckor amiben egy talpraesett férfifaló nő él Távol a világ zajától és próbál választani udvarlói közül akikkel természetesen szimultán találkozgat, azaz egy igazi szerelmi négyszög aktív résztvevőjéhez van szerencsénk. Közben vaskézzel irányítja a farmját, kivívva ezzel a dorsetiek tiszteletét is... Hardy könyvét nehéz adaptálni, most sem sikerült maradéktalanul, de legalább a korhű környezetre ügyeltek (viszont az MNK-zók örülhetnek, SPOILER a végén megint a rosszfiúé lesz a csaj SPOILER VÉGE). A retekklubb egy régi kanadai komédia folytatását adja negyed éjfélkor, de csak hogy még jobban összezavarodjunk, a Nőfaló férfiak második része Négy lúzer címen fut, nem mintha számítana: az első rész is főleg azért volt emlékezetes amiért ez, vagyis hogy mind a négy karaktert – akik nem csak viselkedésük miatt állatok hanem a beceneveik alapján is: Bika, Oroszlán, Páva és Féreg – Michel Côté játssza aki természetesen a forgatókönyvbe és a rendezésbe is beleszólt. Az originál kultfilm lett a szülőföldjén, nálunk kevésbé ismert, viszont ez sem kerülhette el a folytatást amiben a „hősöket” ugyanazok a problémák gyötrik, na jó, mondjuk inkább úgy hogy a párkapcsolati gondjaik velük együtt léptek szintet: Páva, az üzletember elbizonytalonodott saját sekszualitását illetően, az autókereskedőként melózó Bika még házasemberként sem képes leszokni a szoknyavadászat mellőzéséről, az Oroszlán egy szakítás után próbálja eltanulni az ismerkedések mai fortélyait ésatöbbi. Ha már itt tartunk, éjjel tizenegykor a PUA-k mellett a hagyományos kapcsolati próbálkozásokra is kitérnek a Duna World-ön a WELLHelló, Szia, Csókolom című doksiban korosztálytól függetlenül, így egyformán képviselve lesznek benne az örökifjú nyugdíjasok és a Tinder-tündér szinglicsajok is. A kontraszt a merítésnek megfelelően elég nagy, a közös nevező elvileg a boldogságkeresés lenne, de ha a hatvan-hetven éves párok érzelmeit (sőt még a nővadász PUA-k motivációit is) őszintébbnek fogjuk érezni a vloggerkedő, egyéjszakázó Sötétszőkéénél, akkor a hiba nem a mi készülékünkben van.

„Zene” és „film” rovat:
Avicii nem lép fel többet, lenyomta az utolsó buliját:
„Többet már a Balaton Soundon sem látjuk.”„Lenyomta az utolsó buliját”, LOL, mintha eddig élőben játszott volna... Nem lett egyszerűbb volna azt írni hogy utoljára nyomta le a Play gombot?
stílfűrész - Látta már Sarka Katát, Dukai Reginát vagy Zimány Lindát...olvasni?!: „Krnács Ágota grafikus célja az volt, hogy ismert arcokat ábrázoljon szokatlan összefüggésben. Szerintünk ezt eléggé kimaxolta.” – Vajna Tímea amint Hamvas Bélát olvas? SEEMS TOTALLY LEGIT!!!!!!!!!!444 négy Kicsivel alatta:
Instahíradó – Sarka Kata mosolya mintha nem lenne olyan őszinte – A fentiek alapján tökéletesen érthető :)))))))
Fiatalkori erőszakolási ügy teheti tönkre Hollywood új rendezősztárját: „Nate Parker a kezében érezhette az Oscart, de néhány nap alatt vált kedvencből közellenséggé.” – Ne legyünk ennyire rosszindulatúak! Majd Whoopi Goldberg itt is benyögi hogy "it wasn't rape-rape", és egyáltalán, Nat Parker lehet hogy csak tudat alatt rákészült első (de már előre Oscar-gyanús) filmje főhősére (akit el is játszik): a Legendás Lázadó Nat Turner ugyanis szép kis vérengzést rendezett a gazdák feleségei és gyermekei között. Mondom, ne legyünk rosszindulatúak, nehogy már egy nemierőszak-ügy álljon egy elsőfilmes Oscar elé!44 A filmjében ezt a szerepet játszó, a való életben is áldozat színésznő is ezt mondja!!4 négy
Aki repülő színpadot akar látni, annak Kanye West koncertre kell mennie – Majd ha ő maga repül a levegőbe, akkor szóljatok basszus!
dice – Ezek voltak 2016 legjobb amatőr Star Wars-filmje: „Idén első alkalommal 7 rajongói filmet díjaztak a LucasFilm munkatársai.” – Nem az a ciki hogy rajongói filmeket díjaznak, hanem hogy kb. bármelyik jobb a hivatalos folytatásoknál! Meg az, hogy a cikkíró nem tud helyesen írni („Ezek voltak 2016 legjobb amatőr Star Wars-filmje”).
Ez a legjobb Harry Potter tizenhárom éve – ...és ehhez is csak az kellett mint a SW-hoz, vagyis hogy Rowling bevegyen pár társszerzőt. The show mut go on!
Michelle és Barack Obama első randiját látni kell: „Megérkezett a róluk készült film előzetese.”Év filmje, és ha nem akarjuk látni, visznek a FEMA-táborba :DD
Áradoznak a Jackie-filmről, Portman újabb Oscart kaphat: „A film Jackie Kennedy életét követi, közvetlenül férje meggyilkolása után.” – Lassan tényleg elég lesz kitenni az Oscar-hoz egy amerikai zászlót a mozivászonra :SSS
Közeleg Mel Gibson második eljövetele: „A színész új filmjét 10 perces álló ovációval fogadta közönség.” – A második eljövetel továbbra is Jézusé, minden másra ott van az Év (troll)kommentje-candidate:

111352123othonijelszó 2016.09.07 23:15:10
Emlékszem első film amit láttam tőle a Beverly Hillsi Zsaru! Csatlakozom az előttem szólókhoz hogy remek színész, a Drágán Add Az Életed trilógiával is emlékezeteset alakított. Ezt a mostani filmjét is megnézném, szívesen, de szerintem nem az ő karaktere a felcser gyerek, főleg ha ilyen fizimiskája volt a forgatáson is, bár jól áll neki a szakáll. Na a Jól Áll Neki a Halált is valamikor most láttam tévében. Amúgy nem szeretem az emberszínészes filmeket, még az antropomorf animációs filmeket sem igazán, kicsit ijesztő, de a többi animációs nagyon bejön és az Oroszlánkirályban nagyon imádtam Mr Gibson, köszönöm azt az életre szóló élményt, amiben részesülhettem. Visszatérhetne a könnyedebb műfajokhoz vagy újra elkezdhetne zenélni, az Oroszlánkirályban is hatalmas volt a zongorajátéka (nem a remake Lion Kingre gondoltam, az egy szar). Az hogy zsidózott, hát istenem nem egy olyan végzetes dolog, Németországban született egy amerikai bázison és valószínű hogy érte ott valami behatás hiszen közvetlen előtte ért véget a vh. és ráadásul ha jól emlékszem az anyja is német


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 11.:
UNKLE VILÁGBÉKE

0
Kurtizán partizán-kór?

Ismétlés, talán érdemes:
Fél tízkor az ’56-os tematika újabb darabja a Duna World-ön. Az Ecseri tekercsek annyiban más mint társai hogy készítői bevetették a found footage-trükköt, vagyis szándékuk szerint eredeti amatőrfilmfelvételeket láthatunk az 1956-os forradalom napjaiból. Az igazság sajnos prózaibb, tehát nem a címbeli piacon kerültek a nyilvánosság elé, és az utólagos magyarázat-narráció is megrendezett – de legalább egy ideig hatásos. Mivel szeptember 11-e van, nem ússzuk meg a kötelező köröket sem: az anyacsatorna (Duna TV) Oliver Stone 2006-os drámájával emlékeztet minket a másfél évtizedes eseményre 21:10-kor. A World Trade Center rendőr hősei a romok alatt ragadnak és úgy tartják egymásban a lelket hogy kölcsönösen kiöntik a szívüket addig is amíg a mentőcsapat rájuk talál (és még ebben sem lehetnek biztosak). Hogy ténylegesen mi történt, sosem fogjuk megtudni, és úgyis mindig a kisember szenved, akkor meg miért ne nézzük az ő küzdelmüket a túlélésért? Szinte már az is megbocsátható hogy egyiküket Nicholas Cage játssza és hogy az egészet belengi az a fajta patriotizmus is ami a Pearl Harbour-t meg a többi kvázi-toborzófilmet.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00
– 9/11 kapcsán akarva-akaratlan előjönnek a kérdések is, kb. attól kezdve került be a konteózás a fősodorba és (legalábbis Amerikában) onnantól szaporodott gombamódra a prepperek száma akik a vészhelyzetben való túlélésre preparálták magukat. A média valamiért mindig gyanakvással szemlélte ezeket a mozgalmakat (főleg ha hívő emberek is vannak a tagok között), de érdekes módon Merkel szinte háborús helyzetet vizionáló felszólítását nem támadták be annyira mint azokat akik maguktól élelmet és egyebeket halmoztak fel (ahogy az amerikai hadsereg „No Hesitation” akciózása is „természetes” volt nekik). A Partizán (bár Ausztráliában készült) azon amerikai alkotások párja amik kimondva-kimondatlanul (csak és kizárólag!44 négy) a Keresztényekben látják a veszélyt: itt egy kis közösség spirituális vezetője (Vincent Cassel) fogad be egyedülálló, befolyásolható nőket és tanítja gyermekeiket természetközeli életre, mellékesen meg katonákat és orgyilkosokat nevel belőlük (ez sem a kereszténységre jellemző, eltekintve a gyerekek keresztes hadjáratától ami a legszégyenteljesebb cselekedetek egyike volt). Cassel szokás szerint jól játszik, de az üzenet annyira didaktikus hogy még a laikusok is a propagandát fogják benne látni, és tényleg: meg lehetett volna ezt úgy is csinálni hogy mai kiképzőtáborokról, gyerekkatonákról és öngyilkos küldetésekről szóljon, de valamiért mégsem úgy csinálták meg (amennyiben persze a szektavezér kvázi-háreme egy utalás, akkor minden tárgytalan), ellenben Gregorit többször is Krisztus-szerűen ábrázolják (fa cipelése a háton, stb.). Ugyanabban az időben lecsekkolhatjuk az HBO-n hogy Guy Ritchie mit csinál amióta Madonna az utolsó kreativitást is kiszívta belőle, hát szar filmeket és még szarabb remake-eket, ezekből a legutóbbi az U.N.C.L.E. embere, ami egy James Bond-paródiának induló TV-sorozatot nyújtott majd’ két órásra. Az összeesküvés-elméletek rajongói imádni fogják azt a feltevést hogy a hidegháború csak színjáték volt, valójában nagyon is összedolgoztak a brit és orosz titkosszolgálatok, annyira hogy közös bevetésre küldték az embereiket akik most épp egy eltűnt német tudós nyomát ütik bottal, akit a gyanú szerint egy III. világháborút kirobbantani készülő, az atomfegyverkezést támogató titokzatos szervezet rabolt el. Igen, megint a neonémetek lesznek a rosszfiúk, ami mondjuk a hatvanas-hetvenes években még ült is, de most már nem annyira. Nem rossz a korábbi mélyrepülésekhez viszonyítva, de „csak” egy jó popcorn-mozi (vagyis se ez, se a Sherlock Holmes-újrázás nem nem lesz akkora kult mint az első két rendezése), Ritchie ennek ellenére nyeregben érzi magát, nem bírja kihagyni a tarantinós önszopást sem („How's that for entertainment?”, lásd a Becstelen Brigantyk mesterműves beszólását), csak míg QT mintha megőrzött volna valamit a korai korszaka dinamikájából, addig itt az lesz az első ami az örök hibakeresők eszébe jut, hogy a fiatal Ritchie egy sokkal pimaszabb, anti-polkorrekteb és pörgősebb retro-akciózást hozott volna össze ugyanebből az anyagból. Kapcsolódó hír azoknak akik Ritchie reneszánszában reménykednek:

előzetes – Elég nagy sületlenségnek tűnik ez az Arthur király: „Guy Ritchie filmje olyan, mint a középkori Blöff. De vannak benne hatalmas elefántok is.” – Remélem ő is illeszkedik majd a mostani trendekhez!! LOL!!

Végül 23:10-kor egy magyar rövidfilm az M2 / Petőfi TV műsorán egy sötétre sikerült balatoni nyárról: egy kissrác egy talált fényképezőgéppel csinál fotókat a családjáról, így a húgáról is aki egyszercsak eltűnik – ahogy tíz évvel korábban ugyanott egy másik kislány is... A Záridőt elspoilerezni nem akarom, nem is túl hosszú, adjunk neki egy lehetőséget!

A seksz, a szipu rovat:
A drogkartell lelőtt egy rendőrségi helikoptert Mexikóban:
„A rendőrök egy bandavezért akartak elkapni, de a bandatagok puskával válaszoltak. Négyen meghaltak.” – Nofene, pedig eddig úgy tudtam hogy a legalizálás után kitört a világbéke arrafelé :DDD
18+ Gumicukor – VV8: Fogadásból nyúltak Evelin bugyijába, aki bosszúból hagyta – Gondolom most a feministák és a médiákok ugyanúgy rá fognak szállni a műsorra mint Ákosra a princípiumozás miatt, sőt még keményebben, mert Ákos csak mondott valamit, ezek meg szinte a nemierőszakig elmentek. Gondolom hogy így lesz!!44 négy
Jaden Smith arcára kiült a szerelem: „Olyan átszellemülten nézi a barátnőjét, hogy majdnem mi is 18 évesek akartunk lenni. Aztán inkább mégsem lettünk.” – Továbbra is fenntartom hogy ez nem a szerelem hanem valami hallucinogén lesz.
EGO – Mi védi meg a drogoktól a a gyermekeinket?: „Biztos recept nincs, de általános védőfaktorok léteznek. Az addiktológus szerint ezeket érdemes erősítenünk.” – Nem ide írták hanem az egyik fesztiválos-drogos hírhez, de mivel ide is illik, így berakom:

Lady Scarlett 2016.08.09 18:22:25
Jóvan már, okos fiatalok nem egyedül szoktak fesztiválra járkálni, ha meg ott a csapat, az okos fiatal már nem is annyira okos, megy a horda után és ha valaki szerez valami "cuccot", 98%, hogy bele fog nyalni, szívni, nyelni akkor is ha halvány lila fogalma sincs arról mi a szar az amit épp betolni készül.
Aztán a jószerencséje, meg az őrangyala majd eldönti, hogy belehal vagy csak a kórházban köt ki, vagy nem lesz semmi baja egy orbitális sugárban hányáson kívül, vagy az se csak idiótán vigyorog 5 órán keresztül.
Ezen sajnos a szülők beleszólása, hegyi beszédei, de még a felvilágosító rendőrségi videói sem segítenek.
Ott dől el, abban a pillantban, hogy milyen döntést hoz, amikor ott van a fiatal a fesztiválon a 3. jäger és az 5. korsó sör után, a haverjaival, a barátnőkkel, vagy az épp kiszemelt reménybeli jövőbeli barátnővel, baráttal.
Csak a remény van a szülőknek, hogy viszont látják a gyereket a fesztivál szezon után és nem lesz drogos vagy alkoholista vagy szellemi nyomorék attól amit naivan betolt, egyszer élünk felkiáltással.

Kivetette a szilikont melléből és apáca lett – Már majdnem leírtam hogy TISZTELET, aztán kiderült hogy nem keresztény lett ő sem: „A brit trash-híresség azután döntött így, hogy rájött, ő egy egyiptomi istennő reinkarnációja.” – ...és már ennyiből megtippeltem hogy Ayahuasca lehet a dologban, és mint az ezzel élő hülyék, ő is magát rakja az égi trónra, sőt, ő maga a megtestesült Szentháromság: „The time has come when you will know the truth. The trinity are here. The father son and holy spirit. The holy spirit is the mother and daughter who is me. I am the Divine Sofia of the Nag Hammadi texts. I am here to bring peace and love..truth and faith with my son Christ who is here and our father Osiris.” – Az igen, Krisztus, Ozirisz, és később még más vallásokat is belevesz a katyvaszba...HAHAHAHA, ez jó durva trip lehetett, és innentől nincs kiút :DD MARADJATOK AZ ALKOHOLNÁL! EGÉSSÉG!
spúrman – Ha ezt iszod, könnyedén megszabadulhatsz a testedben lerakódott méreganyagoktól – A szokásos: SÖRT KELL INNI. SOK SÖRT.
Anonim alkoholistákhoz járt Shia LaBeouf: „Meglepően őszinte interjút adott a színész, amiből kiderül, hogy az elmúlt években miért viselkedett annyira furcsán.”MERT NEM TUD INNI, AZÉRT. Csakazértis még egy sört!
cs – Te meddig bírod az ágyban?: „Átlagosan eddig tart a szeretkezés a tudomány szerint.” – ...és akkor jöjjön egy tapasztalt kommentelő:

0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés